Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


NIEUW BOEKEN

Een boek geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal en op Een Cursus in Wonderen

Michael Murray vertelt zijn opmerkelijke levensverhaal waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang. Vanaf het begin van 1999, en de daarop volgende tien jaar, ervoer Michael wat bekend staat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment op de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

Michael ervoer drie zeer diepgaande spirituele ontwakingen en elk ervan bracht hem naar een hoger niveau van gewaarzijn en elk veranderde zijn leven enorm. Dit boek zal de koers van jouw leven veranderen!!! Je dient dit boek niet één keer te lezen maar steeds weer, zo goed is het!
Gloria Hernandez.

Dit is een van de meest fascinerende verhalen die je zult lezen over een reis vanuit de duisternis en wanhoop naar het Licht en de gelukzaligheid van het leven.

Sharon Davitt
Eindelijk is dit langverwachte boek van Michael Murray uit. Michael is een toonaangevende leraar van Een Cursus In Wonderen in Ierland. De wijze waarop hij Een Cursus In Wonderen uitlegt is meesterlijk en in dit boek wordt duidelijk uitgelegd wat we nodig hebben om wakker te worden.
Rhoda Ui Chonaire

SBN: 9789463310215
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina's: 304
Prijs €19,95
De essentiële mystieke lessen van de Dalai Lama
Zijn Heiligheid de Dalai Lama

samengesteld door Renuka SinghKorte samenvatting:

Het mystieke wordt over het algemeen gezien als eenwording met God of het Absolute. In dit inspirerende boek zijn de gedachten van de Dalai Lama over de aard en betekenis van mystiek opgetekend. Het beschrijft hoe we een leven kunnen leiden dat vervuld is van mystieke ervaringen en hoe mystiek een persoonlijke en sociale verandering teweeg kan brengen.

De uitspraken van Zijne Heiligheid zijn verfrissend en levendig in hun concreetheid en relevantie voor het dagelijkse leven. De mix van zorgvuldig gekozen citaten, commentaar, persoonlijke reflecties en ervaringen maakt dit boek een perfecte metgezel voor iedereen die een rijke en zinvolle spiritualiteit in het dagelijkse leven wil toepassen. Bovendien biedt dit boekje een startpunt voor iedereen die zich op het spirituele pad begeeft.

Uitvoering: Paperback
SBN: 9789463310239
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2019
Pagina's: 200
Prijs: € 14.95Berichten uit de Holle Aarde
Adama en Mikos spreken vanuit Telos en Catharia over de evolutie van de Aarde


Korte Samenvatting

Onze Aarde is niet massief, maar hol. In het binnenste van de Aarde leven hoogontwikkelde beschavingen, onder andere in de ondergrondse steden Telos en Catharia. Dianne Robbins deelt in haar boek de boodschappen die ze van Adama en Mikos – bewoners van de Holle Aarde – doorgegeven heeft gekregen.

De wezens in de Holle Aarde zijn buitengewoon spiritueel en technologisch hoog ontwikkeld. Ze leven in vrede en broederschap, en hun land, bergen en oceanen verkeren in ongerepte staat. Adama en Mikos vertellen ons over hun levensstijl en de kennis die zij als geascendeerde beschaving hebben, om ons te helpen op onze weg naar ascensie.

Ze gaan hierbij onder meer in op hun bibliotheek die als leidraad dient voor de evolutie van de planeet, het reizen via ruimteportalen, hoe elektronen in water intact blijven, de extra zintuigen die wij als oppervlaktebewoners hebben, remedies tegen vervuiling en ziekte, voedsel en natuurelementen, het opwekken van de Ziel, een nieuw Gouden Tijdperk en hoe we ons met hen als bewoners van het binnenste van de Aarde kunnen verbinden.

Toen Dianne Robbins begon met mediteren, opende zich haar telepathische verbinding met de bewoners van het binnenste van de Aarde, opgestegen meesters, walvisachtigen en natuurgeesten. Sindsdien richt ze zich op het verspreiden van de boodschappen van deze hogere wezens. In 1992 schreef ze het allereerste boek dat over Telos werd gepubliceerd.

Auteur: Dianne Robbins
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Nederlands 
Paperback 
9789460151941 
Druk: 1 
oktober 2019 
224 pagina's
Roos van 't Hof

De steen van Ariane

Eilene en de ongeziene wereld


Samenvatting

Eilene, een boerendochter uit het Keltische gebied ontmoet de elf Ariane. Ariane neemt haar mee naar een steencirkel in de buurt. Daar gaat iets gebeuren, belooft de elf. Wat er gebeurt, overtreft alle fantasie van Eilene. Geleidelijk aan wordt Eilene door Ariane ingewijd in de ongeziene wereld van elfen en kabouters, die in haar de brug naar de mensenwereld laten zien. Maar hoe moet Eilene de mensenwereld en de ongeziene wereld met elkaar verbinden? 

Gelukkig wordt ze op latere leeftijd bijgestaan door de boerenknecht Griffin, die niet gelijk ziet wat Eilene ziet, maar die in haar gelooft. Bijgestaan door de ongeziene wereld, verrichten Eilene en Griffin prachtig werk, maar ze komen uitdagingen tegen, zowel vanuit de mensenwereld als de ongeziene wereld. Zullen ze deze uitdagingen overwinnen?

Verder lezen? Bestel het boek hier!

Genre: Fantasy
Omvang: 16 x 24 cm
ISBN: 978-94-638-9623-8
Aantal pagina's: 282
Prijs: € 22,50
incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België

Over de auteur

Roos van ‘t Hof (pseudoniem) werd geboren in Utrecht. Later verhuisde het gezin naar Drachten. Daar begon ze met schilderen en ging ze naar de middelbare school. 

Langzaam groeide ze los van het Friese leven en bouwde ze elders een bestaan op, maar de Friese weilanden bleven haar echter trekken en ze besloot terug te keren naar Drachten, waar ze in een ander soort leven terechtkwam. 

Na een tijd als mantelzorger voor haar moeder, begon ze weer op kantoor, maar na diverse banen en een burn-out besloot ze het roer om te gooien en zich te richten op een leven vanuit haar hart. 

Ze tekende en schilderde, verdiepte zich in spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen en ze stortte zich in het vrijwilligerswerk.


Maankalender 2020
Leven in harmonie met de maan
Let op, nieuwe auteur: Esther van Heerebeek

ISBN: 9789463318143
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave:
Pagina's: 736

Uitvoering: Scheurkalender
Prijs: € 15.95Inkijkexemplaar van de Maankalender 2020

Let op: vanaf dit jaar is Esther van Heerebeek de nieuwe auteur van de maankalender van Uitgeverij Hajefa!

In deze maankalender lees je hoe je in 2020 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze maankalender 2020 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2020 in harmonie met de maan te leven.

Deze editie van de Maankalender 2020 is geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij heeft een praktijk in het Noord-Brabantse Liempde en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners. Meer informatie over Esther en Het 12e Huis staat op 
www.het12ehuis.nl.

Er is ook een Maanagenda 2020!Astrologische Agenda 2020 gebonden
Themanummer: de grote conjuncties van 2020

Uitvoering: Hardcover met leeslint

Prijs: € 13.50


ISBN: 9789463318129

Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa

Jaar uitgave: 2019

Pagina's: 192Let op: verschijnt 26 augustus 2019!

De Astrologische Agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband. De ingebonden versie van de agenda is genaaid en ingebonden waardoor de agenda plat opengelegd kan worden, nadat de rug van de agenda een aantal keren stevig is opengevouwen. De ringbandversie van de agenda kan door de ringband gemakkelijk plat opengelegd worden. De omslag heeft zowel voor als achter een flap die als bladwijzer kan worden gebruikt.

Per dag staat het volgende in de agenda vermeld: planeetstanden in ME(Z)T, aspecten, tekenwisselingen, declinatie-aspecten, tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, Void of Course Maan, tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen. Per week worden de posities vermeld van Ceres, Vesta, Juno, Pallas, Eris, Pholus en Nessus.

Voorts bevat de astrologische agenda een alfabet, jaaroverzichten, de jaarfeesten en overige feestdagen (voor zowel Nederland als Vlaanderen). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Deze agenda is er ook in een ringband: Astrologische Agenda 2020 Ringband

Let op: nu in full colour!

Inkijkexemplaar van de Astrologische Agenda

De ontwaakte miljonair
Een manifest voor spiritueel leven in overvloed

Joe Vitale

Dit is een manifest over het in balans brengen van je streven naar rijkdom door middel van spirituele groei, door de bestsellerauteur van Zero Limits.

De Ontwaakte Miljonair is een oproep tot een nieuw soort miljonair ­ eentje die in harmonie leeft met spiritualiteit, de mensheid, passie… en welvaart. Joe Vitale, de man die op indrukwekkende wijze succesvol is in vele bedrijfstakken, van marketing, inspirerend spreken tot het maken van muziek, en bekend als de promotor van de wet van de aantrekkingskracht en bedenker van Hypnotic Marketing, biedt de lezer een aantal leefregels om welvaart aan te trekken waarbij je een goed gevoel krijgt. Veel opvattingen over geld geven ons het gevoel dat het bijvoorbeeld de bron van alle kwaad is, dat je er geen geluk mee kunt kopen, dat het onherroepelijk corrumpeert en dat het ons verandert en hebberig maakt. Dit boek biedt je een nieuwe, krachtige manier om naar geld te kijken en hoe je jouw eigen passie kunt omzetten in rijkdom. Door de geïnspireerde begeleiding van Joe krijg je een andere kijk op zaken, op relaties en op wat mogelijk is als je je geest en hart gebruikt om een leven te leiden volgens jouw hoogste visie. Wat is de waarde van geld? Die verandert. Overvloed is altijd hetzelfde en Joe biedt concrete stappen om veel van wat je nodig hebt in je leven te brengen door te doen wat je graag doet, namelijk door:
- situaties te creëren waarin iedereen profiteert om zo groei en spirituele verrijking te bereiken;
- elke dag te leven vanuit de bewezen formules: passie + doel = missie en ziel + geld = meer ziel + meer geld;
- de ‘tegen-intenties’ te verwijderen die verhinderen dat jij welvarend wordt.

Heb je het idee dat dit te mooi klinkt om waar te zijn? Joe heeft in het boek inspirerende verhalen van andere, echt bestaande mensen opgenomen die een indrukwekkend welvaartsniveau hebben bereikt door altijd achter hun waarden en overtuigingen te blijven staan. Als je denkt dat een bedrijf de wereld een betere plek kan maken en tegelijkertijd mensen kansen kan bieden, ben je klaar voor De ontwaakte miljonair. 


Uitvoering: Paperback
Prijs: € 19.95
ISBN: 9789463310161
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: maart 2019
Pagina's: 216Ridders van Licht
het nieuwste boek van
Barbara Borecka en René Argonijt

Ieder mens heeft het wonderbaarlijke vermogen om zijn bewustzijn te expanderen naar de hogere, spirituele dimensies van de wereld van visioenen, fantasie, dromen, legenden, symbolen, waar hij zijn Ziel en Hoogste Goddelijke aspecten kan worden. Waar hij alle kracht, moed, vrede, antwoorden, troost, verlossing en verlichting vindt.

Weerspiegelingen van deze wereld zijn altijd door de tijd heen in alle culturen op Aarde aanwezig en zegenen, leiden, wijzen en beïnvloeden ons leven. Je kunt je altijd op hen afstemmen om je leven mooier, beter, Licht- en betekenisvoller te maken en om een nieuwe, diepere draai te geven aan je leven.

Om te stralen, te zijn wie je werkelijk, diep van binnen bent. Om echt te kunnen leven in volle glorie en passie! Om jouw Heilige Graal te kunnen vinden: de sleutel tot Verlichting en Eeuwig Leven. Leven en leven worden! In alle aspecten van het Licht die jij bent!

Uitvoering: Paperback
ISBN: 9789463310093
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2018
Pagina's: +/- 224
Prijs: € 19.95

INKIJKEXEMPLAAR

BESTELLENNieuw boek  van Trienke Minkema

Het luchtkasteel

Jouw leven als een sprookjesreis

Dat het belangrijk is om je droom te leven bewijst dit nieuwste boek 'HET LUCHTKASTEEL' van Trienke Minkema, geboren in Schoorl maar nu alweer 46 jaar woonachtig in De Goorn. Trienke is dromencoach en zij begeleidt al jaren via workshops vele mensen die geïnteresseerd zijn in het werken met hun dromen. 'HET LUCHTKASTEEL' is haar 5de boek en komt uit op 12 december. Uit dit sprookjesachtige reisverhaal kan een ieder die het boek leest de nodige lessen of inzichten halen. Eerder ontwierp Trienke al een set magische transformatiekaarten die haar grote inspiratie gaf om dit boek te schrijven. 

De hoofdrolspeelster in dit sprookjesachtig reisverhaal is Merlane die haar luchtkasteel verlaat om haar kinderen te zoeken. De set magische kaarten neemt ze mee bij aanvang van haar reis. Bij aankomst op Moeder Aarde is Merlane vergeten wie ze werkelijk diep vanbinnen is. Merlane wordt bijgestaan door markante figuren uit het dierenrijk, die zijn afgebeeld op de kaarten. Door de ontmoetingen met haar medereizigers ontdekt Merlane via de wonderbaarlijke fantasiewereld haar innerlijk zelfmeesterschap en onafhankelijkheid. De afbeeldingen op de set transformatiekaarten inspireren haar om via haar dromen een innerlijke reis te maken. Het gebruik van bepaalde talenten vormt de sleutel om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Steeds weer is zij bereid zich te spiegelen aan alles wat zij onderweg tegenkomt. Door keer op keer het oude achter zich te laten, kan Merlane haar levensreis voortzetten en tot een goed einde brengen.

In begrijpelijke taal met humor reikt de schrijfster Trienke Minkema diverse (levens)inzichten aan. Dit boek lijkt op het eerste gezicht geschikt voor kinderen, maar al snel kom je erachter dat de diepgang die erin verscholen zit juist door volwassenen wordt herkend. Het is een ontroerend boek en daarom zowel bedoeld voor heel wijze kinderen die hun tijd ver vooruit zijn, als voor volwassenen die het boek vanuit een kinderlijke verwondering willen lezen. Het boek leert ons dat het onnodig beroep doen op je aardse verstand je intuïtieve spontaniteit vaak teniet doet. Hoe dan ook zal het bij jou een en ander in beweging zetten op een onbewust niveau, waardoor je juist in je bewustzijn groeit. Lees daarom dit positieve boek met je hart en laat je verrassen.

Je kunt het boek nu alvast bestellen via haar website. (www.trienke.com) Dan krijg je er een persoonlijke boodschap in geschreven, inclusief een kaart met een afbeelding en een korte tekst van één van de magische kaarten uit het boek. Op deze site staat ook alle verdere info over haar andere boeken. Vanaf 22 december is het boek ook via de boekwinkels verkrijgbaar. De prijs van het boek is €29,95. Luxe gebonden uitvoering, groot formaat met harde kaft, 279 pagina's en 67 kleurenafbeeldingen van de kaarten.
(ISBN: 978-94-6323-433-7)


Trienke

Issa, zoon van de zon
Auteur: Kiara Windrider

In dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf.

Dit verhaal begon met Miraan, een prinses uit Kashmir, die bij zonsopgang een strijdwagen van licht zag opstijgen aan de hemel, haar gezicht gloeiend door de stralende vlam, haar hart barstte van dankbaarheid en liefde voor al de jaren die ze had mogen delen met deze prachtige man. Ik ben Miraan die dit verhaal met jou deelt, alsof ik het uit zijn eigen mond hoorde en alsof ik getuige was van de jaren die ik met hem doorbracht. Ik wist niet dat zo’n liefde mogelijk was, een liefde die sterker werd naarmate ze meer en meer met de wereld gedeeld werd. Hij was een grote genezer en koning, een eenvoudige monnik en profeet, een buitengewone minnaar en vriend.

Het was nooit de bedoeling dat geliefden zich van de rest van de schepping zouden afsluiten in een geïsoleerde fantasie. Geliefden vinden elkaar in elk gezicht dat ze tegenkomen, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Nu ik aan het einde gekomen ben van mijn verhaal, zie ik mezelf naar jou staren, naar ieder van jullie die deze woorden leest en dit verhaal voor jezelf tot je eigen verhaal maakt, want mijn ziel kent jou. 

Dit verhaal eindigt pas als je jezelf weerspiegelt ziet in deze woorden en daden, waarbij je zowel de menselijke als de goddelijke geest aanraakt. Issa was niet bang om zichzelf een Zoon van God te noemen, één met de Vader van het Licht. Vind je eigen ware hart, net zoals hij… bevrijd jezelf.


Auteur: Kiara Windrider
ISBN: 9789463310185
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa

Jaar uitgave: 2018

Pagina's: 224
Zonneschijn voor het licht is

de ware reden van onze aanwezigheid op aarde

Auteur: Judy Satori

Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je zult je gaan herinneren waarom je hier naar de aarde bent gekomen.

'Als je naar de aarde gaat, zul je niet alleen gaan. Op dit moment zijn er veel zielen, die zich voorbereiden om op aarde te incarneren. Jullie zullen allemaal samen gaan om het licht vast te houden. Gedurende vier grote tijdscycli zullen jullie opnieuw worden geboren in vele lichamen en zullen jullie veel verschillende levenservaringen hebben. Het is voor velen uit onze werelden nodig om dit te doen, zodat het genetische materiaal van de nieuwe hu-man, die op de aarde geplaatst is, doorgegeven kan worden aan zielen die dit hogere licht al dragen. Als jullie en jullie soort trouwen met de oorspronkelijke rassen van deze planeet, Aarde, zullen jullie een nieuw soort hu-man doen ontstaan en het DNA van alle mensen op aarde zal na verloop van tijd het gecombineerde genetische materiaal van de Sterrennaties bevatten.'

Auteur: Judy Satori
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

Paperback / 336 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-90-77677-99-5 Prijs: € 19,95
Avonturen in het leven na de dood

William Buhlman

9789463310109.jpg

Avonturen in het leven na de dood is een krachtige reis naar spiritueel ontwaken, een moedige zoektocht naar antwoorden en verlichting. Het boek gaat de confrontatie aan met de oude aannames met betrekking tot de hemel en presenteert een uitgebreide nieuwe visie op ons zich voortzettende leven. Nadat William Buhlman, auteur van Adventures beyond the body, de diagnose kanker kreeg, zocht hij naar antwoorden op de mysteriën van ons bestaan na de dood. Hij confronteerde zijn sterfelijkheid en verkreeg diepgaande inzichten in wat er voorbij ons fysieke lichaam ligt.


Onze reis naar het volgende leven vormt de basis van Avonturen in het leven na de dood. De auteur vertelt over zijn buitenlichamelijke ervaringen en lucide dromen, gezien door de ogen van een fictief karakter, Frank Brooks. De inzichten zijn soms verrassend, maar er is altijd een heldere boodschap: wij zijn krachtige spirituele wezens en we vormen zelf onze realiteit, nu en in de toekomst. Het doel van dit boek is om ons voor te bereiden op de vele op gedachten reagerende omgevingen die we zullen ervaren.


William Buhlman onderwijst en geeft over de hele wereld lezingen over buitenlichamelijke ervaringen en spirituele bekrachtiging. Meer informatie is te vinden op www.astralinfo.org.


Paperback / 216 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2018

ISBN: 978-94-6331-010-9 Prijs: € 19,95


De kom van Licht
Hawaïaanse wijsheid van voorouders
Hank Wesselman

In 1996 raakte een gerespecteerde Hawaïaanse Kupuna (wijze oudere) bevriend met een Amerikaanse antropoloog en uit hun zeldzame en intieme verstandhouding ontstond iets wonderbaarlijks. Via de woorden en leringen van Hale Makua, een hoeder van de kahunawijsheid, kreeg Dr. Hank Wesselman een prachtig inzicht in de heilige kennis van het oude Hawaï. Hale Makua moedige vóór zijn overlijden Dr. Wesselman aan veel van waar ze het samen over hadden gehad door te geven aan de rest van de wereld; daarmee gaf hij hem toestemming om zijn spirituele kennis te verspreiden. 

Met De kom van licht kunt u deelgenoot worden van de heilige wijsheid van één van 's werelds krachtigste inheemse tradities, zoals:

- ‘De kom van licht’ en hoe we hiermee onze natuurlijke goddelijke uitstraling kunnen  herstellen.
- De drie richtlijnen van de spirituele krijger: hou van alles met nederigheid, leef met eerbied en discipline.
- Rituelen om met de natuur te communiceren, wijsheid ontvangen van de geestelijke wereld, ons bewustzijn zuiveren, en nog veel meer.
- Het voorouderlijke grote plan: het pad verkennen dat onze voorouders millennia geleden in gang hebben gezet en hoe het plan gestalte krijgt over de hele wereld van vandaag de dag. Liefde is altijd het antwoord 

Een liefdesrevolutie die begint bij jou.  Matt Kahn

In dit prachtige boek biedt de hooggewaardeerde leraar Matt Kahn je als lezer krachtige lessen met een reeks diepgaande, genezende inzichten en oefeningen om de vonk van je hoogste potentieel te ontsteken. Er zijn zeven eenvoudige woorden die de weg wijzen naar vrijheid en vervulling: wat het ook is, geef het liefde. Dit is de levensveranderende boodschap die Matt Kahn wereldwijd via Youtube deelt met miljoenen kijkers. 

Een aantal onderwerpen:
- De eerste stap ontdekken in het vinden van innerlijke vrede.
- De passie, vreugde en inspiratie van je ware onschuldige natuur terugvorderen.
- De essentiële rol van overgave gedurende je spirituele reis.
- Het ontrafelen van de patronen van je ego met mededogen en gemak. 
- Het onder de knie krijgen van de onmisbare kunst van bewuste communicatie om iedere relatie en ontmoeting te verheffen.
- Het verenigen van je geest en hart als een doorgang naar een grotere spirituele evolutie.

Klik hier voor meer info over dit boek of om te bestellen. 
Mijn 3de boek Getiteld: 
Teksten voor het hart. 

In ons leven komen we regelmatig op kruispunten aan. Kruispunten, waar we het verleden achter ons kunnen laten en we nieuwe keuzes mogen maken voor onze toekomst. Dat zijn dan tevens rustmomenten en/of tijden van bezinning voor ons. Als we in vrede terug kunnen kijken op de weg die achter ons ligt, zullen het vruchtbare momenten zijn. Voor die momenten is dit boekje bedoeld. Je kunt het dan ter hand nemen en kijken of er enige troost, raad of steun te vinden is in een van de teksten. Je kunt op gevoel het boekje openslaan en dan zul je zien dat de juiste tekst jou toevalt. Je kunt ook in de inhoud kijken welke titel jou op dat moment het meeste aanspreekt. Ook dan kun je ervaren dat het leven zelf jou richting geeft op allerlei manieren. Je kunt de teksten ‘drinken’ als een goede wijn, slok voor slok. leven in al haar facetten beter te kunnen begrijpen. Juist in deze roerige en vaak gewelddadige tijd op aarde, is het van groot belang dat een ieder zich richt op zijn of haar eigen intuïtie. Een ieder kan vanuit daar zelf de antwoorden ontvangen hoe er verandering in de wereld tot stand kan worden gebracht. De woorden vanuit het ego zijn vaak zwaar beladen en dienen helaas maar al te vaak ons eigenbelang. Dit boek is geschreven in de overtuiging dat de wereld pas verandert als een ieder bij zichzelf begint. De teksten in dit boek heb ik intuïtief mogen ontvangen via mijn innerlijke leiding, mijn gidsen, en zij zijn een waardevolle aanvulling in mijn leven. Ik hoop dat deze teksten ook in jouw leven een richtingaanwijzer naar zelfinzicht zullen zijn.

Trienke

U kunt dit boekje bestellen via :


Het nieuwe ebook
Spiritueel groeien in 10 minuten per dag
door: Paul Wezenbeek

Download en info:

Klik op de links hieronder om een indruk te krijgen van dit boek.
Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk. Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn ebook is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in. Hieronder vind je linkjes van een paar gedeeltes, zo kun je een goede indruk krijgen hoe het boek in elkaar steekt. Of ga direct naar de download: https://tinyurl.com/ebookspiritueel

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.
Spiritueel groeien in 10 minuten per dag. Ebook Paul WezenbeekSpiritueel groeien in 10 minuten per dag Wil je veranderingen in je leven? 
Mijn ebook is dan iets voor jou! 

Spirit-apps. Paul wezenbeek.
NIEUWE DAGERAAD II
DE AKASHA VOORBIJ
Auteur: Helma Broekman
Verschenen 2017


Korte beschrijving:


De NIEUWE DAGERAAD reeks neemt zielen mee naar ieders persoonlijke Verlichting. Wie zijn wij in ons diepste wezen? In dit tijdperk waar de mens al eeuwenlang op is voorbereid, krijgt iedereen de unieke kans om zichzelf uit de matrix der schepping te bevrijden! 

Alles is in een vals licht binnen een schaduwuniversum geplaatst, met als doel het Ware Licht te ondermijnen. Hier zijn we 2000+ jaar geleden al door Jezus voor gewaarschuwd! Alles wat we ooit geleerd hebben, blijkt niet te kloppen. 

De antwoorden zijn niet langer in een godsdienst, stroming of bij een leermeester te vinden, doch enkel binnenin elke ziel zelf. Juist in dit Gouden Tijdperk is de noodzaak om in je eigen innerlijke (Christus) Licht te ontwaken, groter dan ooit! Dan zal de Nieuwe Aarde zich kunnen opbaren. 

NIEUWE DAGERAAD boek I beschrijft de opbouw van de kosmos en de verschillende rassen binnen de Melkweg. 

NIEUWE DAGERAAD boek II beschrijft hoe de ziel zich buiten de schepping plaatst en samenvloeit met het AL Licht. Beide boeken zijn ook los van elkaar te lezen. 


Website van de auteur                Helma Broekman

ISBN                                           9789463422918
Taal                                             NL


Aanraking

Auteur: Lillian Ferru
Verschenen september 2017

Korte beschrijving:

Als Stella op haar achttiende het ouderlijk huis ontvlucht, komt ze na allerlei omzwervingen bij een Muur. Daar achter bevind zich een commune met doofblinde mensen. Deze groep leeft naakt en is zelfvoorzienend. Bij zonsondergang komen ze samen. Met al dit aanraken, dit strelen, deze golf, deze damp, deze waterval, dit zachte tapijt, de benen, buiken, de diepte, de vreemde euforie, het schaamteloze, de vleselijke sensualiteit, beangstigend en opwindend, voelt Stella zich als een straathondje dat is neergezet tussen een onbekende meute. Gelikt, opgesnoven, besnuffeld, alles doet dienst als communicatie.
Stella blijft de zomer. Ze leert handentaal, steno, maar beseft dat onder elk woord een diepere laag schuilt. Een onderstoom, een vierde of vijfde taal die zij Aanraking noemt. Ze is getuige van hoe de groep in opperste gelukzaligheid in elkaar opgaat. Het lijkt op een orgie, maar dat is het niet. Niemand metselt dat wat wij seks noemen in een apart keldertje. Een van de eerste dingen die Stella leert is dat alle pijn ontstaat door je af te sluiten en dat niets losstaat van elkaar. Dan is er nog de mysterieuze Mijnheer Nebadon die haar optilt naar zijn lichtwerelden en steeds dezelfde boodschap verkondigt: Eén met de Bron. Hij laat haar ervaren dat op verrukking extase volgt en dat niets onmogelijk is. Uiteindelijk zullen we zien hoe een gouden cirkel zich sluit, waarin we oplossen in het licht.
Deze verrassende roman neemt je mee voorbij de sluier van tijd en ruimte waar zintuigen niet langer belemmeren of verdoezelen en waar leugens niet langer kunnen bestaan. Voorbij aanraken is een magische stroom die niet alleen het geheim van geluk is, maar ook het einde van de dood. Licht is oneindig en lost alles op, waardoor het wezen van de mens zichtbaar wordt.
Aanraking is het vijfde boek van Lilian Ferru en haar eerste roman. Behalve auteur is zij ook beheerder van degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van symposia over bewustwording en ontwaken. Ook is zij manager van haar man Paul. Hij is een healer die in samenwerking met zijn Galactische Lichtvrienden de wereld verlicht. Science Fiction is de wereld van vandaag.
Titel: Aanraking
ISBN: 9789492247650
Auteur: Lilian Ferru
Druk: 1
Prijs: €17,95
Taal: Nederlands
Verschenen: september 2017


Bestellen : Hier te bestellen