NIEUWE BOEKENHet Liefdesvaccin

Dit is niet het einde der tijden, maar het begin der nieuwe tijden. Het is niet nodig dat we tegenover elkaar komen te staan. Het is niet nodig dat we zo verharden. In wezen willen we allemaal hetzelfde. Verbinding, liefde, gezondheid en vrij zijn, in een wereld die zachter wordt in plaats van harder.

Geert Kimpen en Michelle Shanti brouwden een vaccin dat ons allemaal kan helpen om klaar te zijn voor de nieuwe wereld. Gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte, vermengd met de allernieuwste inzichten uit de wetenschap. Een vaccin met alleen maar positieve bijwerkingen en 100% mensvriendelijk. Laat je ontroeren door hun Lockdowndagboek, inspireren door hun zelfgebrouwde vaccin en amuseren door hun verhalen. 
Ben jij klaar voor het Liefdesvaccin?

Geert Kimpen en Michelle Shanti zijn schrijvers en liefdespartners. Geert genoot onder meer grote bekendheid met De Kabbalist, en Michelle met Godin op Hoge Hakken. Dit boek is hun eerste gemeenschappelijke kind. 

Paperback: 15 € 
Plus verzendkosten 
“Corona-vaccin, panacee of vloek?”

In dit actuele boek worden kritische vragen gesteld over het vaccinatie-fenomeen:

wat zijn vaccins, welke (bij)effecten, welke duistere bedoelingen zitten achter de farmacie en zijn er buitenaardse invloeden te traceren? 

De ‘rode draad’ die is gevolgd is die van de huidige kindervaccinaties, met al zijn vervuilende en giftige elementen, naar de verderfelijke inhoudsstoffen op nano-schaal én voorgenomen toevoeging van micro-chips en GPS in het corona-vaccin.

De toevoeging van gechannelde informatie getuigt van aards overstijgende ‘out-of-the-box’inzichten en kosmische wijsheid. 

Een ieder kan nu een meer bewuste keuze maken 
om zich al dan niet te laten inenten!

Het geïllustreerde boek ( A5-formaat; 88 pag.) is te bestellen bij: 
Aad van der Hout: aadvdhout@hetnet.nl

De papieren uitgave kost € 7,50 (excl. verz.kosten).
De digitale uitgave (PDF) is gratis.

Auteur: Aad van der Hout
Velden van Smaragd - Gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur

Auteur: Marlon Wong-Sioe
Velden van Smaragd is een dichtbundel geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur! Vaak wordt over het hoofd gezien wat voor schoonheid de natuur ons biedt. We vergeten hoe een heerlijke wandeling door het park of bos ons hoofd als het ware kan ‘resetten’. Zit je thuis zonder weg te kunnen of in de trein en zou je op dat moment eigenlijk graag een wandeling door de natuur maken? Probeer deze dichtbundel eens! Laat je heerlijk meevoeren door velden groen als schitterend smaragd en naar andere verre oorden. Ontdek de diepe bossen, de diepe aarde, beekjes stromend helder water en de nacht bezaaid met duizenden fonkelende sterren! Ontdek zo ook meer de pracht te ervaren in het dagelijkse bestaan. Sta stil bij betoverende schoonheid met deze dichtbundel. Gun jezelf een moment van rust, wandelend door velden van smaragd!

€ 18,50
OPSTAAN VOOR EIGEN WAARHEID

innerlijk meesterschap leven

Door Trienke Minkema

Lieve mensen, zoals jullie reeds in een eerder bericht van mij hebben kunnen lezen, ben ik bezig aan mijn achtste boek. 'OPSTAAN VOOR EIGEN WAARHEID' Het is het vijfde boek dat hoort bij de transformatiekaarten, maar het boek kan ook zonder de kaarten als zeer waardevol ervaren worden. Elk hoofdstuk is een boodschap die onze bewustwording ten goede komt en kan een aanvulling zijn op eerder verworven eigen inzichten. 

'De stap naar binnen' om het innerlijk licht weer te vinden, is door velen van ons al meer dan genoeg gezet. Er wordt ons nu gevraagd om dit teruggevonden licht te leven en onze talenten in de buitenwereld te durven uitdragen. Het is de hoogste tijd om onszelf neer te zetten. Hier is moed voor nodig. 

De teksten in het boek gaan altijd naar de kern van zaken die momenteel de aandacht in de wereld trekken. Als je onzeker bent over jouw eigen kwaliteiten en wat jij zelf denkt waard te zijn, is het een uitnodiging om de stap naar buiten te durven zetten. 

Ik zie dit boek zelf als een kroon op al mijn innerlijke werk. Het boek is het resultaat van jarenlange processen waarin ik leerde op welke manier en in welke vorm ik mij het beste kon verwerkelijken. De transformatiekaarten kregen een nog breder draagvlak. 

Elk hoofdstuk van dit boek bevat één of meerdere boodschappen die gezien kunnen worden als een stimulans om juist in deze tijd door te gaan met jouw zielenopdracht. De boodschappen zijn vooral op deze vernieuwende tijd van toepassing. Zij brengen rust en inzicht in de chaos waarin velen, maar ook Moeder Aarde, zich bevinden. Veel mensen hebben innerlijk werk verzet om hun talenten weer te ontdekken. Nu is het tijd om de handen ineen te slaan om onze krachten te bundelen en naar buiten te treden. De meeste teksten zijn ontvangen in een samenwerkingsverband met mijn vriendin Catharina Huisman. 
 
Catharina is creatief therapeute en kunstenares. Zij maakte de schilderijen terwijl ik op dat moment teksten doorkreeg. Naast de kaarten die bij het desbetreffende hoofdstuk zijn afgebeeld, wordt elk hoofdstuk verrijkt met een schilderij. Hierin kan de lezer zelf vele symbolen ontdekken die de fantasie prikkelen en de eigen creatieve vermogens kunnen stimuleren. De schilderijen geven dan ook een grote toegevoegde waarde aan het boek. Als u belangstelling hebt voor dit boek 

of u wilt een boek bestellen, dan kunt u voor verdere informatie geheel vrijblijvend een mailtje sturen naar info@trienke.com 

Het boek is gebonden uitgevoerd en met een harde kaft. 

Alle afbeeldingen zijn in kleur in het boek afgebeeld.

Het boek zal eind november uitkomen en kost € 25,00. 

Als je al eerder hebt gereageerd of het boek al hebt besteld dan hoef je dat natuurlijk niet nog een keer aan mij door te geven. 

Veel liefs, Trienke. 

Voor meer info kijk op: www.trienke.com

 


 Nieuw boek geschreven door Karen Bos

Boodschappen van dieren

Alle boodschappen verzamelt in 1 boek.
Zo heb je een fijn boek waarin je rustig de betekenis van alle dieren kunt opzoeken.

Je kunt dit boek ook gebruiken op momenten dat je even inzicht nodig hebt of vastloopt. Het werkt ook als je zelf cliënten hebt. Pak of geef het boek en laat het openvallen en zie de boodschap en het inzicht dat beschikbaar is.

Prijs Nederland: € 29,50
Verzendkosten in Nederland: € 4,50.
Combineer je met de Levensstijlgids, dan zijn de verzendkosten € 6,95

België: € 29,50 excl. € 7,50 verzendkosten zonder track & trace of € 12,30 verzendkosten bij aangetekende verzending (met track & trace)

 

UITJEBEWUST
info@uitjebewust.nl


 Jij in de nieuwe wereld

Door Peter Verellen

Je mag er dus gerust van uitgaan dat dit boek over jou gaat. Over jou als 'bewoner van onze planeet Moeder Aarde. Wat bedoel ik dan met een Nieuwe Wereld? Je hebt enerzijds jouw eigen wereld, de leefwereld waar jij bevindt en anderzijds de wereld waar we op leven, de aarde. We leven allemaal op dezelfde aarde, maar tegelijkertijd ook allemaal in onze eigen wereld.         

Beide zullen een drastische verandering ondergaan in de komende tijd. We gaan met ons allen naar een Gouden Tijd. Een nieuwe tijd op een nieuwe aarde een allesoverheersende vrede en het terug 'leven' vanuit onze ware aard. Onze ware aard was ons voor 'lange tijd' ontnomen door de 'duisteren'. Dit zijn allerrijksten en de allermachtigsten op onze planeet, die hun eigen plaats altijd hebben kunnen kiezen. Het is niet verwonderlijk, dat alles wat mochten horen, zien en leerden kennen, door hun 'controle' is gegaan. Wij zodanig gebrainwasht en gemanipuleerd dat het niet simpel zal zijn, om door deze grote 'waas van onwetendheid' door te dringen. Toch ga ik het proberen, neen, ik ga het doen, door samen met mijn lezers, er 'onderzoekend' achter te komen, wat er nu 'echt' gebeurt en wat er ons is wijsgemaakt door de jaren heen. Door alles te benoemen, zoals het is, gaan we samen onze ware aard terug leren kennen. Deze van Licht en Liefde. De duisteren houden niet van Licht en daarom is "nu" de moment gekomen om 'uit te brengen' wat u dadelijk gaat lezen. Mag ik u al welkom heten in de komende ascentie. Zowel Moeder Aarde, als haar 'rechtvaardige bewoners' zullen spoedig 'overgaan', van deze derde dimensie naar een nieuwe Gouden vijfde dimensie. De 'details' komt u te weten door dit boek te lezen. Niet door het te lezen en te geloven wat er staat. Neen, ik vraag u net om niets meer te 'geloven'. U heeft reeds veel te veel geloofd. Het enige waar u nog in mag geloven is in uzelf. Het is net datgene we niet meer, of niet genoeg meer doen. Indien u dit boek heeft gelezen en toegepast zult u vrij zijn van angsten, woede, frustraties en welke andere negatieve eigenschappen dan ook. U zult in staat zijn om "zelf" deze heersende energie 'om te polen' in het "positieve". Hierbij ga ik u alles uitleggen, wat u hoeft te weten. Een reis van de duisternis naar het Licht.

Veel plezier

Hier bestellenMaankalender 2021
Leven in harmonie met de maan
Esther van Heerebeek

In deze maankalender lees je hoe je in 2021 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze maankalender 2021 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2020 in harmonie met de maan te leven.

De teksten van deze Maankalender 2021 zijn geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij heeft een praktijk in het Noord-Brabantse Liempde en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners. Meer informatie over Esther en Het 12e Huis staat op www.het12ehuis.nl.

Prijs: € 15,95
ISBN: 9789463318181
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina's: 736
Op donderdag 10 september. komt het volgende boek: 'DE ZOEKTOCHT NAAR INNERLIJK LICHT ' uit. Het is het zevende boek van Trienke Minkema. Het is het vierde boek dat is gebaseerd op de reeds eerder door haar ontworpen transformatiekaarten. Ook dit boek is een belangrijke aanvulling op deze kaarten. Het toont de lezer door middel van vele voorbeelden uit de praktijk hoe je een kaartlegging kunt doen om deze vervolgens zelf te duiden. De boodschap die in elke legging tot uitdrukking komt, wordt duidelijk onder woorden gebracht en is een stimulans voor je om je te verbinden met jouw intuïtie.
In deze tijd is er op aarde sprake van een collectief ontwaken. Velen worden bewust. De transformatiekaarten en de daarbij behorende boeken zijn een gids tijdens jouw reis over de aarde. Het werken met deze kaarten stimuleert tevens jouw eigen creativiteit. Hierdoor
is dit boek een aanzet en een handreiking om zelf veranderingen in je leven te kunnen aanbrengen om zo de aardse reis tot een goed einde te kunnen volbrengen.
Alle kaartleggingen zijn in het boek in kleur afgebeeld. Elke kaart komt ter sprake in één of meerdere leggingen.

Het boek is vanaf 10 september te bestellen via www.trienke.com
De bijbehorende kaarten zijn nu ook los verkrijgbaar.Een spirituele Samenleving
Een gids om mens-,dier- en milieuvriendelijk samen te leven

Auteur: Marlon Wong-Sioe

Paperback:402 blz.
ISBN: 978-94-022-4541-7 / 9789402245417
Prijs:€ 24,49

Een Spirituele Samenleving biedt een radicaal hoopvol alternatief voor de samenleving waarin we vandaag de dag leven. Een samenleving waarin we te maken hebben met angst, verdriet en woede die zich vaak uiten in oorlog, misdaad, hongersnood en milieuvervuiling. Het kan ook anders!

We kunnen vormgeven aan een meer vreedzame samenleving. We kunnen samen een mens-, dier- en milieuvriendelijke samenleving creëren. Een liefdevolle samenleving waarin iedereen de ruimte ervaart om zijn of haar hart te volgen. Waarin iedereen gesteund wordt om zijn of haar talenten te ontplooien en in te zetten ten goede van de wereld. Jij kunt je bijdrage leveren! Een Spirituele Samenleving laat zien hoe!

Voel je alsjeblieft welkom in een liefdevolle samenleving waar mens, dier en natuur in vredige harmonie met elkaar samenleven!

Het boek ‘Een spirituele samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven’ is nu te bestellen!

Marlon Wong-Sioe was van jongs af aan al geïnteresseerd in spiritualiteit. Na het VWO ronde hij de hbo bachelor Theologie en levensbeschouwing af.
Maatschappelijke zaken gaan hem aan het hart. Op een creatieve wijze zet hij zich graag in om de wereld tot een mooiere plaats te maken voor iedereen.
Een boek geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal en op Een Cursus in Wonderen

Michael Murray vertelt zijn opmerkelijke levensverhaal waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang. Vanaf het begin van 1999, en de daarop volgende tien jaar, ervoer Michael wat bekend staat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment op de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

Michael ervoer drie zeer diepgaande spirituele ontwakingen en elk ervan bracht hem naar een hoger niveau van gewaarzijn en elk veranderde zijn leven enorm. Dit boek zal de koers van jouw leven veranderen!!! Je dient dit boek niet één keer te lezen maar steeds weer, zo goed is het!
Gloria Hernandez.

Dit is een van de meest fascinerende verhalen die je zult lezen over een reis vanuit de duisternis en wanhoop naar het Licht en de gelukzaligheid van het leven.

Sharon Davitt
Eindelijk is dit langverwachte boek van Michael Murray uit. Michael is een toonaangevende leraar van Een Cursus In Wonderen in Ierland. De wijze waarop hij Een Cursus In Wonderen uitlegt is meesterlijk en in dit boek wordt duidelijk uitgelegd wat we nodig hebben om wakker te worden.
Rhoda Ui Chonaire

SBN: 9789463310215
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina's: 304
Prijs €19,95
Issa, zoon van de zon
Auteur: Kiara Windrider

In dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf.

Dit verhaal begon met Miraan, een prinses uit Kashmir, die bij zonsopgang een strijdwagen van licht zag opstijgen aan de hemel, haar gezicht gloeiend door de stralende vlam, haar hart barstte van dankbaarheid en liefde voor al de jaren die ze had mogen delen met deze prachtige man. Ik ben Miraan die dit verhaal met jou deelt, alsof ik het uit zijn eigen mond hoorde en alsof ik getuige was van de jaren die ik met hem doorbracht. Ik wist niet dat zo’n liefde mogelijk was, een liefde die sterker werd naarmate ze meer en meer met de wereld gedeeld werd. Hij was een grote genezer en koning, een eenvoudige monnik en profeet, een buitengewone minnaar en vriend.

Het was nooit de bedoeling dat geliefden zich van de rest van de schepping zouden afsluiten in een geïsoleerde fantasie. Geliefden vinden elkaar in elk gezicht dat ze tegenkomen, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Nu ik aan het einde gekomen ben van mijn verhaal, zie ik mezelf naar jou staren, naar ieder van jullie die deze woorden leest en dit verhaal voor jezelf tot je eigen verhaal maakt, want mijn ziel kent jou. 

Dit verhaal eindigt pas als je jezelf weerspiegelt ziet in deze woorden en daden, waarbij je zowel de menselijke als de goddelijke geest aanraakt. Issa was niet bang om zichzelf een Zoon van God te noemen, één met de Vader van het Licht. Vind je eigen ware hart, net zoals hij… bevrijd jezelf.


Auteur: Kiara Windrider
ISBN: 9789463310185
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa

Jaar uitgave: 2018

Pagina's: 224
Zonneschijn voor het licht is

de ware reden van onze aanwezigheid op aarde

Auteur: Judy Satori

Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je zult je gaan herinneren waarom je hier naar de aarde bent gekomen.

'Als je naar de aarde gaat, zul je niet alleen gaan. Op dit moment zijn er veel zielen, die zich voorbereiden om op aarde te incarneren. Jullie zullen allemaal samen gaan om het licht vast te houden. Gedurende vier grote tijdscycli zullen jullie opnieuw worden geboren in vele lichamen en zullen jullie veel verschillende levenservaringen hebben. Het is voor velen uit onze werelden nodig om dit te doen, zodat het genetische materiaal van de nieuwe hu-man, die op de aarde geplaatst is, doorgegeven kan worden aan zielen die dit hogere licht al dragen. Als jullie en jullie soort trouwen met de oorspronkelijke rassen van deze planeet, Aarde, zullen jullie een nieuw soort hu-man doen ontstaan en het DNA van alle mensen op aarde zal na verloop van tijd het gecombineerde genetische materiaal van de Sterrennaties bevatten.'

Auteur: Judy Satori
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

Paperback / 336 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-90-77677-99-5 Prijs: € 19,95