Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


SNUFFELHOEK


Door de jaren heen hebben wij veel spulletjes verzameld, zoals boeken, cd's, dvd's, enz..
Regelmatig nemen wij de tijd om op te ruimen, en dan kom je veel tegen wat je eigenlijk zelf niet meer gebruikt, het is goed om dit los te laten en te kijken of je er misschien iemand anders een plezier mee kunt doen. Vandaar dat wij als vervolg op onze boeken verkoop een snuffelhoek hebben gecreeerd om u onze overbodige spulletjes aan te bieden.

 
Bestellingen kunnen worden gedaan via het contactformulier
en afgerekend worden via de DONATIE link

Let Op! de prijzen zijn incl. € 4,60 verzendkosten en track en trace, geen track en trace kost minder n.l. €3,90 aan verzendkosten.

Inzicht in vijfdimentionaal bewustzijn
Informatie uit Telos

Aurelia Louise Jones

''Wij, de Lichtmeesters, reiken je door middel van de eenvoudige lessen in dit boek alle sleutels aan die je nodig hebt om probleemloos en met een gevoel van verwondering de weg tot ascensie volledig te gaan. Het is belangrijk dat het je volkomen duidelijk wordt wat het betekent om geascendeerd te zijn en welke staat van bewustzijn en verantwoordelijkheden dit met zich meebrengt.''

''Voor de meesten van jullie is het ascenderen in een stoffelijk lichaam een geheel nieuwe ervaring, zoals dat ook voor de meesten van ons het geval was. Het is in deze tijd en ruimte dat deze planeet je de kans daartoe biedt. Door het geven van deze informatie bevorderen wij de ontwikkeling en de verruiming van ons groepsbewustzijn in eenheid en liefde.''

''De keuze is aan jullie, innig geliefde kinderen. De inhoud van dit boek geeft je alle sleutels tot ascensie in handen! Als je deze eenvoudige doch kostbare sleutels van wijsheid in je hart ontsluit, staan wij aan de andere kant klaar om je met open armen in liefde te ontvangen!''

Adama, Ahnamar en de Telos-gemeenschap

in zeer goede conditie: € 10,50 incl € 4,65 verzendkosten + track en Trace


The Shift / Dr. Dwayne W. Dyer/ 2 DVD

Wat is het doel van jouw leven?

In de eerste jaren van ons leven leren onze ouders en de maatschappij ons dat prestaties, wereldlijk succes en materiële welvaart het doel zijn van ons leven, en bepalen hoeveel wij waard zijn. Maar de meeste mensen bereiken op een gegeven moment een punt in hun leven waarop ze zich afvragen: is dit alles?

Dat is de start van de innerlijke reis van ambitie naar betekenis, zin en inhoud in ons leven. Deze indrukwekkende verschuiving - the Shift, waarin je het werkelijke doel van je leven ontdekt, is het onderwerp van deze meeslepende film.

Door de herkenbare verhalen van een harde zakenman, een toegewijde moeder en een gefrustreerde regisseur toont deze boeiende, inspirerende film hoe je zelf een leven vol betekenis, zin en inhoud creëert.

Nieuwstaat: € 15,- incl. verzendkosten + track en Trace
Familie van Licht

Barbara Marciniak

Korte beschrijving:

Met compassie en op indringende wijze nemen de Pleiadiërs, tijdreizigers uit de toekomst, ons op reis door Het boek van de aarde, dat alle menselijke ervaring bevat.

Nu ons wereldbeeld op de kop wordt gezet in deze unieke tijd bieden zij ons 'gereedschap voor overleving' aan. In de cruciale periode tussen 1987 en 2012, een nanoseconde in de annalen van het bestaan waarin geheimen en oplossingen besloten liggen, hebben wij een unieke kans om een stap te doen van diepe verdichting naar de hoogste frequenties, waarmee wij zullen bewegen van een lineair naar een multi-dimensioneel leven.

Om deze overgang te maken moeten wij niet alleen de begrenzingen onder ogen zien van onze drie-dimensionele wereld met al haar elektronische manipulaties en overheersingen, maar moeten wij ook onze eigen wonden en die van onze voorouders en leiders helen. Voor onze eigen heling en om onze frequentie te verhogen van wanhoop en angst naar een van grootse inspiratie en liefde, sporen de Pleiadiërs ons aan om onze denkpatronen te herzien en ons leven te herwaarderen: ‘Jullie zullen veranderen, jullie moeten veranderen omdat dit dé tijd van verandering is.’

Barbara Marciniak is een internationaal bekend kanaal en auteur van de Brengers van de Dageraad en Onze levende bibliotheek: AARDE waarvan wereldwijd meer dan een half-miljoen exemplaren zijn verkocht in meer dan twaalf talen. Marciniak geeft lezingen en workshops in heel Amerika en op krachtplaatsen over de hele wereld. Zij is de uitgever van het kwartaalblad The Pleiadian Journal.

Nieuwstaat: € 10,- inclusief verzendkosten + track en Trace


ZONNESTEEN MET KOORT

Afmeting: 4cm lang x 2,5 cm breed incl. wit en zwart koort

Zonnesteen is een veldspaat variant met insluitsels van rode hematiet waardoor de steen lijkt te glinsteren.

Werking
Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. Daarnaast stimuleert zonnesteen het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft een positieve invloed op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

Verzorging

Zonnesteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Chakra

Heiligbeenchakra (2e) & Zonnevlechtchakra (3e)

€9,50 incl. verzenden + track en Trace

Tom Kenyon / IMMUNITY / 1 CD
Explorations in Self-healing and Tranformation

Nieuwstaat: € 9,- incl. verzenden + Track en TraceAlles verloopt volgens plan
Gechanelde informatie van Meester Confucius en Mester Kuthumi

Ute Kretzschar

De fundamentele veranderingen op Aarde werden rond de millenniumwisseling al aangekondigd door de meesters Confucius en Kuthumi. Zij vertelden dat de economie, het financiële systeem, de gezondheidszorg, het onderwijs en de maatschappelijke samenleving volledig zouden gaan veranderen. Over onze financiële en economische crisis zeggen de meesters: "Alles verloopt volgens plan."

In dit boek maken de meesters ons opmerkzaam op hoe wij omgaan met bijvoorbeeld liefdesrelaties, opvoeding, bezit en vermogen, techniek, Aarde en klimaat, en spiritualiteit en onze zielsontwikkeling. Zij wijzen ons op de noodzakelijkheid van het ineenstorten van bepaalde systemen, zoals het financiële systeem. Wanneer wij daar de juiste lessen uit trekken, kan er iets nieuws, beters en rechtvaardigers ontstaan. Want het is steeds ons denken dat bepaalt hoe de wereld vorm krijgt.                               

Nieuwstaat: € 10,- incl. Verzenden + Track en TraceOCEAN JASPIS

Oceaan jaspis bevordert de doorstroming van energie. De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, verminderen. Fysiek werkt oceaan jaspis ontgiftend. 

Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen en de spijsvertering.

Verzorging

Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

€ 8,- Incl. verzenden + track en trace
Blue Ray

Kijk mee naar de vernietigende natuurkrachten die de vorm van de aarde tijdens miljoenen jaren van geologische evolutie hebben bewerkt. Beeld: 16:9 Widescreen
Geluidsformaat: Dolby Digital, DTS

De aarde is wonderbaarlijk in haar variatie aan kleuren en vormen, indrukwekkend in haar elegantie en kracht. Maar waar de mens niet vaak bij stil staat, is dat de aarde haar schoonheid ontwikkelde in een tijdspanne die voor ons niet te bevatten is. Voor Amazing Planet werkte National Geographic samen met NASA om een 4-D aarde te creëren, een verbluffende tijdmachine die met behulp van de nieuwste computertechnieken in seconden laat zien wat de aarde in miljoenen jaren heeft gevormd. Zie hoe continenten tegen elkaar aan botsen, hoe ijstijden gevormd worden en weer verdwijnen, hoe het Himalaya-gebergte ontstaat en veel meer. National Geographic neemt u mee op een visuele reis door de tijd, waarbij u voor het eerst echt kennismaakt met onze Amazing Planet! EPISODE 1: BORN OF FIRE - Waarom is de aarde zo rusteloos? Waarom beeft en trilt de grond, exploderen vulkanen en ontstaan bergen? Deze eerste episode toont de eerste groeistuipen van onze planeet. Zie de verschillende krachten die aan het werk zijn terwijl de aarde met veel geweld en spektakel vorm krijgt… EPISODE 2: OCEAN REALM - Hoe ontstonden onze oceanen? Waarom zijn ze in miljoenen jaren niet opgedroogd? In deze aflevering beleef je een wildwaterrit door de vroegste zeeën, van het meest spectaculaire weer, tot aan de verre toekomst van onze oceanen. EPISODE 3: DESTRUCTIVE FORCES - Waarom lopen bergen spits toe? Hoeveel regen is er nodig om een rivier te starten? Hoe kan één zandkorrel uitgroeien tot een duin? 

Nieuw: € 9,- incl: verzenden + Track en TraceDe Grote Galactische Conjuntie
2012 kruisen

Jan Wicherink

De Grote Galactische Conjunctie is ontdekt door professor dr. Smelyakov en nader uitgewerkt in samenwerking met de auteur van dit boek. Dit boek is het resultaat van jarenlang speurwerk naar verborgen kennis uit de oudheid omtrent deze galactische gebeurtenis die in religieuze doctrines als de 'Eindtijd' bestempeld wordt. De zoektocht naar deze graal van heilige kennis voert langs de Soemeriërs, de Egyptenaren, de Grieken en Romeinen, naar de middeleeuwse heilige genootschappen, de Tempeliers, de Schotse Rite der Vrijmetselaren, Rozenkruisers, de Tarot, Bijbel, gotische kathedralen, het kruis van Hendaye, de piramiden van Gizeh en nog veel meer... Uit al deze bronnen blijkt dat men de huidige Grote Galactische Conjunctie van 2012 als begin en einde van een cyclus zag. We onderzoeken het plateau van Gizeh en doen opzienbarende ontdekkingen die naadloos aansluiten bij 'de Orion correlatie theorie' van Hancock-Beauval-Gilbert. 
De piramidion van de grote piramide is teruggevonden en zal tijdens de winterzonnewende van 2012 zijn hemelse positie herinnemen. Aangetoond wordt dat het christendom een heidense oorsprong heeft met een astronomische achtergrond. Occulte aanwijzingen hieromtrent zijn in kerken terug te vinden. Het christendom is de nieuwe religie van het tijdperk Vissen. Het Lam Gods moest geofferd worden omdat het tijdperk Ram ten einde liep. De vroege Christenen gaven hun nieuwe verlosser de acroniem Ichtus, wat Oudgrieks is voor vis. Leg de Griekse hoofdletters over elkaar en er vormt zich een achtpuntig kruis dat het geheim in zich draagt van de Nieuwe Tijd. Het achtpuntige kruis is namelijk het symbool van de Grote Galactische Conjunctie wanneer twee astronomische kruisen weer samenvallen om een enkel vierpuntig kruis te vormen in de dierenriem. Esoterisch staan de vier evangelisten voor dit zodiakkruis, Christus, het 'licht' van de wereld voor de zon, de twaalf apostelen voor de twaalf dierenriemtekens. 

Jan Wicherink is de auteur van 'Ontheemde Zielen Ontwaken', 'Achter de 2012 Horus-zon' en talloze artikels voor bladen als Spiegelbeeld, Frontier Magazine en Atlantis Rising.

Nieuwstaat: € 9,50 incl. verzenden + track en Trace


SEPTARIE


Septarie is een speciale soort geode en kan verschillende mineralen bevatten.

Werking
Septarie is een aardende, zuiverende en kalmerende steen met een sterke connectie met de aarde en de natuur. De steen bevordert eigenwaarde, daadkracht, uithoudingsvermogen, geduld, tolerantie en zorgzaamheid. De steen werkt opbeurend en brengt verstand en gevoel in balans. Als je ingesleten gedrag- en denkpatronen wil veranderen kan septarie dat proces ondersteunen. De steen bevordert communicatieve vaardigheden in een groep en zorgt dat je de aandacht van je publiek vasthoudt. Fysiek bevordert septarie het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het heeft een positieve werking op darmen, nieren, gezwellen, bloed, hart, de stofwisseling en seizoensgebonden depressies.

Afmeting: 4,5 cm x 3 cm

Chakra
Basis chakra (1e)

€ 7,50 incl verzenden + track en Trace

Maria Callas / Populaire Muziek van Film en Opera / 2 CD


Nieuwstaat:

€ 10,- incl. verzenden + track en Trace

Pad van kracht
Wijsheid van de Pleiaden voor een wereld in chaos

Barbara Marchiniack

De Aarde maakt op dit moment een tumultueuze bewustzijnstransformatie door; velen vragen zich af wat ze met deze nieuwe kennis zullen doen. De keuzes die we nú maken, zullen de loop van gebeurtenissen bepalen die complexer en ontzagwekkender zijn dan we ons nu kunnen voorstellen.

De dageraad van een nieuwe bewustzijnsrevolutie breekt aan. De mens kan niet om de noodzaak heen deze krachten te beheersen: nu of ooit. Gezien hun avontuurlijke geest, zijn de Pleiadiërs hier om onze kijk op ons snel veranderende leven te delen en om hun steun te bieden. Ze willen vooral enkele voorstellen doen over het omgaan met de enorm opgevoerde energieën die in stilte onze planeet beroeren.

Dit vierde boek van Marciniak en de Pleiadiërs gaat vooral over onze meerdimensionale werkelijkheid en het ontwerp van het bestaan, over energie en frequentie, over het loslaten van overtuigingen, en helen van onze genealogische lijn, en het terugwinnen van de kracht die in ons sluimert.

Het is onze taak om ons hogere bewustzijn te activeren, ons te bevrijden van de tirannie van angst, en onze menselijke gevoeligheden te waarderen en te begrijpen. Daarmee kunnen we onze vermogens gebruiken om een nieuwe waarschijnlijke wereld te creëren! Vernietiging of wederopbouw is een keuze. Je kunt realiseren wat je wenst; je gedachten, dromen en intenties veranderen de structuur van de werkelijkheid, dus welk programma wil je in het leven roepen?


Nieuwstaat: €9,99 incl. verzenden en Track en traceBLUE RAY 4 Disc Davis Attenborough

Nieuwstaat: €9,60 incl. verzenden en Track en traceWATER ELIXER SET (4x in voorraad)

Drie stenen, Rozekwarts - Bergkristal - Amatist - om water te reinigen. Doe de stenen in een waterkan (Filter) en laat de stenen enige tijd hun werk doen.

Drink door de dag heen enkele glazen van dit water. Het water reinigd en versterkt het lichaam, geest en ziel.

Spreek voor het drinken van het water, het water liefdevol toe, dit heeft een helende werking.

€ 7,- incl. verzenden + track en traceDe doden spreken 3e druk 1970
Mulder-Schalekamp

De schrijfster van dit boek had reeds op zeer jeugdige leeftijd helderziende waarnemingen.
Door het overlijden van haar grootmoeder, die zij zeer liefhad, kwam zij in opstand tegen de dood. Zij kon simpelweg niet in een vernietiging geloven, waardoor alles wat wij op aarde moeten leren en ondervinden waardeloos zou worden. Dit werd de aanleiding van haar grote onderzoek naar het voortbestaan na de dood. In het verlangen ook anderen deelgenoot te maken van het weten dat er bewust leven na de stoffelijke dood is, is dit boek tot stand gekomen. Meer echter ligt het in de bedoeling om het leven van de mens, door het lezen van de ervaringen van de schrijfster, rijker, hoopvoller en dieper te maken. 

Mogen allen er de vruchten van plukken.

In goede staat.
€7,50 incl verzenden + track en trace

MUSIC FOR WELLNESS 5 CD Box
Yoga - Pilates- Qi Gong - Ayurveda - Feng Shui€ 12,50 incl. verzenden + track en trace


MOEDERSTEEN
Leert afschakelen en terug komen tot jezelf. Voor herstel en loslaten. Geeft zelfkennis, warmte en vertrouwen. Goed voor paragnosten en healers. Brengt je terug naar je eigen oerkracht. Vooral een steen voor vrouwen. Hij brengt je terug naar je ‘vrouwzijn’. Ideaal voor sessies, voor vrouwen die emotioneel of geestelijk heel diep gekwetst zijn.3,5 cm x 2,5 cm
€ 7,50 incl. verzenden + track en trace

De Terugkeer in het Paradijs


Aartsengel Michael gechanneld door Christoph Fasching


'Jullie dromen al zo lang over een paradijs op aarde. Stop met dromen, word wakker en handel nu.' Dit is wat aartsengel Michaël ons met al zijn overtuigingskracht doorgeeft via Christoph Fasching. 'Als jullie willen, kunnen jullie meteen een totaal nieuw leven gaan leiden, maar dan hebben jullie wel wat informatie nodig, die ik jullie via dit boek wil geven.'

De wereld verandert hoe dan ook, of je het proces nu wel of niet ondersteunt. En dit is precies waar het om gaat: neem je actief deel aan de veranderingen of blijf je een toeschouwer? Aartsengel Michaël geeft ons concrete tijdsaanduidingen en duidelijke aanwijzingen om in actie te komen en hij zegt ons zijn hulp toe. Dit boek geeft belangrijke voorwaarden voor een rustige overgang naar de hogere delen van je bewustzijn.

Evenals het boek 'De samenleving in 2015', dat door aartsengel Gabriël is doorgegeven, is dit een meeslepend boek, dat een wegwijzer is naar het binnen bereik liggende paradijs op aarde.


In zeer goede staat.

€ 12,- incl. verzenden + track en trace