Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


CURSUSSEN
GENEZEN EN VERJONGEN MET DE 

METHODEN VAN JEZUS - Niveau 1JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 1

14 en 15 maart 2020

De Kaardebol
Harenbergweg 1, 7204 KZ Zutphen

Door met je cellen te werken
kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost.
Ook het verouderingsproces afremmen
en uiteindelijk zelfs compleet stoppen en verjongen.
Dit met Jezus' eigen healingmethoden voor de Nieuwe Tijd.

Ook van belang: de juiste voeding, beweging en het verwerken van je verdrongen emoties.

Leer verder het genezen van Moeder Aarde
o.a. door het plaatsen van lichtzuilen en het werken met haar poriën.

Naast Jezus is nu ook Maria steeds aanwezig.
Zij spreekt over Liefde en stelt een oefening voor
die toelaat om onze mannelijke en vrouwelijke kant bewust waar te nemen.
Jezus en Maria zullen nu steeds samen de seminars vormgeven
en zullen ook beiden aanwezig zijn om de deelnemers te ondersteunen.
  
De eerste stappen leert u tijdens dit twee daags seminar over celverjonging. Namelijk hoe we onze cellen zelf kunnen waarnemen, repareren, van nieuwe energie kunnen voorzien en verjongen. Jezus:  "Het lichaam veroudert omdat de cellen hun energie verliezen. Een sterke cel is als een jonge cel die geen energie verliest."

KRYON: "Het is een goed moment om tegen de cellen te spreken en hen instructies te geven voor de rest van je leven."

JEZUS: "In de toekomst zullen de mensen zelf bepalen hoe lang ze willen leven." Dat houdt ook in dat ieder kan kiezen hoe oud het lichaam er uitziet door het verjongen van de cellen en het controleren van de lichaamsfuncties."

Elias: Jezus doelt hier op het leven in de vijfde dimensie van bewustzijn waar de mensheid naartoe groeit. Ondertussen kunnen wel stapsgewijze het verouderingsproces vertragen en stoppen en onze cellen en het uitzien van ons lichaam verjongen.

Jezus: "Velen denken dat ze voor elk lichamelijk probleem een passende oplossing moeten vinden. Door met de cellen te werken kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost. Sommige mensen hebben de ervaring van het ziekzijn nog een tijdje nodig. Maar door met de ziel- en hartcel te werken kunnen de blokkades in het energiesysteem die daar mee te maken hebben worden opgeruimd."

Een ander doel van dit healing- en ascentieseminar betreft verandering. Namelijk om de grote veranderingen van de komende jaren op een constructieve manier te kunnen verwerken.

Een aspect van deze workshop is het leren werken met zegeningen. Iedere deelnemer ontvangt tevens een speciale zegening van Jezus. Hij zal gedurende twee dagen in ons midden verblijven en kijkt op een gegeven moment ieder in het hart en zal dat hart ook aanraken waardoor de grootste thema’s van ieder zichtbaar worden. Hij zal dan het thema dat zich als eerste aanbiedt omhoog halen. Hij zegent ieder die bereid is zich met dit thema te confronteren en zal ook helpen om het naar een oplossing te voeren.

We werken met de zielcel, de hart- en hersencel alsook met verschillende orgaancellen. Natuurlijk is Jezus aanwezig om ieder hierbij te ondersteunen. De persoonlijke ervaring van elke deelnemer staat voorop. Er is ook een theoretisch deel, maar alles moet voor ieder voel- en tastbaar worden. Daarom gaan we samen in diepe meditatie waardoor we in staat zijn om ons eigen lichaam te onderzoeken. Zo benaderen we onze cellen en kijken in welke toestand ze zijn. Hoe voelt de cel aan? Sterk of zwak?

We leren eerst hoe een cel met Licht kan worden bijgeladen. Dan bekijken we de celkern. Is zijn begrenzing goed zichtbaar? Mocht de kern vervagen, dan repareren en verstevigen we de wand, want we willen voorkomen dat de kern begint op te lossen. Dat gebeurt bij vele ziekten.

Alzheimer is een goed voorbeeld. We kunnen die ziekte voorkomen of verzachten door met de hersencelkern te werken. Zoals gezegd kan dit enkel in diepe meditatie plaatsvinden. 

Eigenlijk staat de hartcel centraal, want in het hart zijn er doorgaans veel verwondingen en zit er veel pijn. Onlangs kreeg ik de taak om uit een hart drie messen te verwijderen, die er door veel lijden in andere incarnaties waren ingeplant. 

Voor het benaderen van de hersencellen gaan we steeds in een aparte meditatie, want deze cellen hebben weer andere behoeften dan bijvoorbeeld de hartcellen. Ze bevatten vaak heftige oude thema's. Dat zijn bijvoorbeeld thema's die te maken hebben met de lijn van voorouders, zoals ik dat onlangs bij mezelf ontdekte en kon oplossen. Ook ligt hier karma opgeslagen dat door het celwerk in een absoluut sterke versnelling kan worden afgewerkt. Dat betekent dat bepaalde geblokkeerde innerlijke processen op hoog tempo worden doorlopen, want deze worden zo vaak gewoon afgesneden. Dat dit geen oplossing biedt en enkel tot diepe frustratie, angst en onzekerheid leidt, moge duidelijk zijn.

Door het werk met de cellen ervaren we duidelijk dat hoe beter en sterker de cellen werken, hoe sneller innerlijke onzekerheid, angst en frustratie oplossen. Wat het karma betreft, velen dragen en dragen hun karma als een zware last. Hier is het werk met de hersencellen de oplossing. Er komt beweging in het spel. Oplossingen worden zichtbaar. Maar soms doemen ook situaties op die de oude karmische verbindingen nog eens tonen. 

Ieder, die zich daartoe geroepen voelt, kan er nu zelf mee aan de slag.  

Jezus heeft mij gevraagd om in dit seminar over celwerk ook een ander thema in te voegen. Hij zegt hierover dat deze workshop natuurlijk over zijn genezingsmethoden met de cellen gaat maar dat er nu ook zal worden doorgegeven hoe men in de huidige tijd met succes Liefde en relatie kan leven. Lees meer hierover in mijn blog: 


Verder: Ook Lady Gaia heeft healing nodig. We leren werken met de cellen van Moeder Aarde, met lichtzuilen en met de poriën van de aarde, zodat de energieën van de Nieuwe Tijd makkelijker door Moeder Aarde kunnen worden opgenomen.

Bijdrage250€ (Inclusief btw, exclusief overnachting - (op loopafstand mogelijk*) en exlusief eventuele bio-maaltijden ter plaatse.
Betalingsregeling voor het seminar mogelijk.

P.O.T.
Persoonlijk Ontwikkel Traject.

(Groei naar jouw meesterschap)
door Catrien & Bart van Golden Hearts  


Is 2020 voor jou het jaar om je verder te ontwikkelen? Wil je nu ECHT stappen gaan maken in je persoonlijke ontwikkeling naar je EIGEN MEESTERSCHAP in 5D?

Wij bieden een training aan bestaande uit 5 dagen verdeeld over het hele jaar. Het is een diepgaande cursus waarbij ruimte tussen de opleidingsdagen heel belangrijk is. Zo kunnen alle kennis, heling en downloads goed geïntegreerd worden.

Tijdens deze dagen wordt je begeleidt vanuit een veilige omgeving en vinden initiaties plaats in andere dimensies. De basis van waaruit wij werken is 5D dimensie.

Hoe is de P.O.T. eigenlijk ontstaan?

Het ontwikkelen van een trainingsprogramma is niet zomaar iets. Bart en ik hebben een lang traject doorlopen om te komen waar we nu zijn, de healers die wij nu zijn. Zelf hebben we coaching gehad zodat we zelf konden groeien, helen, belichamen….. enz.

De afgelopen maanden ontvouwde zich een verlangen om mensen intensief te begeleiden naar een meer 5D mens. Een begeleiding die 100% zuiver is, vanuit ons hart, onze zielen naar de deelnemers toe. Precies zoals wij zelf graag begeleidt worden. Wij verkopen geen ego-bevrediging, wij verkopen echte spirituele groei. De P.O.T. training is ook daarom bedoeld voor mensen die ECHT met zichzelf aan de slag willen gaan. Wil jij je laten begeleiden door ons uitsluitend vanuit je ziel? Uitsluitend vanuit je zielsverlangen? Dan is deze training een geweldige kans voor jou.


Deze training begeleidt je naar je eigen meesterschap in 5D. Zodat jouw ascentieproces vloeiend zal plaatsvinden.

Duur: 5 dagen verdeeld over 10 maanden.

Globale indeling dagen:
Dag1:

·         Opruimen blokkades.
·         Hier gaan we op reis naar ?? ziele delen zien, voelen, erkennen.
·         Moodbord maken over waar je ziel naar verlangt.

Voor mensen die nog geen blauwdrukhealing hebben gehad wordt apart een persoonlijke afspraak gemaakt. Voorafgaand aan de 2e dag.

·         Dag 2:
·         Blauwdrukhealing ziele-oorsprong bespreken.
·         Kennismaking met je gids. De energie voelen en herkennen.
·         Hart-verbinding maken.
·         Oefeningen voor thuis.

·         Dag 3:
·         Downloads ziele-delen en integreren.
·         Ziele-delen worden opgehaald, geheeld en geintegreerd.
·         Werken met je gids.
·         Meditatie, voelen van andere lichtwezens.

·         Dag 4:
·         Werken met Tools voor ondersteuning.
·         Werking orgones
·         Werken met kristallen.
·         En nog veel meer.

·         Dag 5:
·         Schilderij maken, je persoonlijke poort voor ascentie.
·         Evaluatie, afronding.
·         Alles wat ter tafel komt.

Gedurende dit traject mogen de deelnemers gratis naar de healing-avonden of deelnemen aan de online healingen.

Totaalprijs 5 dagen: 555 euro. (betalen in delen: 255 bij aanmelding, daarna 2 x 150 euro.) Prijzen zijn incl. alle materialen, lunches, koffie/thee enz.

NIEUWE GROEP START BEGIN 2020. DATA: 28 maart, 16 mei, 18 juli en 19 september, 21 november.

Startdatum staat vast, andere data kan in overleg met de deelnemers aangepast worden.

Meer info volgt via fb.

Zie ook website www.goldenhearts.nl