Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


CURSUSSEN / WORKSHOPS

Nieuwe cursussen gepland en trainersopleiding
17 juni 2020 / Door Anton Teuben

Beste Schumanners, vrienden en bekenden,

Sinds 2008 tot nu hebben we honderdduizenden mensen bereikt en hebben duizenden mensen via de Schumann resonantie cursussen leren schakelen in de dimensies en hun zelfherstellend vermogen middels de Schumann resonantie weer geactiveerd

Wij weten dat het in deze zeer hectische tijd niet gemakkelijk was en is om het optimaal bij te houden. Angst, zorgen en stress en vooral smartapparaten brengen veel mensen weer aan het twijfelen. Velen die zich met de huidige problemen bezighouden, zien de oplossingen niet meer.

Ik wil iedereen vragen die kennis heeft gemaakt met de hartslag van de aarde, heeft ervaren hoe het voelt en wat voor mogelijkheden het nog meer biedt, zich hier nu vooral in deze tijd op te focussen. Kijk alleen naar de oplossingen, zie jezelf al in de vijfde dimensie en houd je niet meer bezig met de problemen in de derde dimensie, anders word je er weer ingetrokken. Velen beseffen inmiddels dat ze de laatste tijd op het verkeerde pad zijn gezet, hervinden zichzelf en focussen zich weer op zichzelf en de oplossingen. Alles is energie en zonder dit is leven onmogelijk. Gelukkig dringt dit besef door.

Grote belangstelling voor Schumann resonantie cursussen in Winsum

Na vele moeilijke maar zeer leerzame jaren krijgen we nu de erkenning waar we zo lang op hebben gewacht. Tot half juli zijn er nog 3 cursussen in Winsum waar nog enkele plaatsen voor vrij zijn (ook voor de cursus op 29 juni a.s. zijn nog enkele plekken beschikbaar gekomen vanwege de beschikbaarheid van een grotere ruimte). In augustus en september a.s. staan ook 2 cursussen gepland. Bekijk hier de agenda van Schumann Instituut Nederland. Nieuwe data volgen weer spoedig.

De aanvragen komen uit het hele land. Vanaf dit najaar gaan we weer landelijk cursussen plannen en we zijn aan het werk voor het kunnen live-streamen, om deze zeer essentiële kennis zo snel mogelijk te verspreiden. Er is echter een probleem, het is voor mij onmogelijk is om alle cursussen zelf te geven. Door de situatie dit voorjaar is de belangstelling voor onze activiteiten als het ware geëxplodeerd en was het een zeer intensief begin van 2020.

Trainersdag op 18 juli 2020

Op een paar plaatsen in Nederland kunnen we dit najaar nieuwe trainers inzetten. Maar we zoeken er meer. Mochten er tussen jullie mensen zijn die ook Schumann-trainer willen worden, de cursus zelf al hebben gedaan en zichzelf er capabel voor vinden: meld je dan aan voor de aankomende trainersdag op zaterdag 18 juli 2020 in Winsum: Opleidingsdag trainer SIN. Je kunt alleen trainer worden als je zelf vrij bent van angst, zorgen, stress en blokkades en gedisciplineerd elke dag de Schumann resonantie integreert.

Op zoek naar presentatrice/journaliste

Er gebeurt erg veel en vooral de vele mensen die hun bewustzijn hebben verhoogd en de oude wereld loslaten, maken grote stappen. Dit betekent voor ons een enorme toename van werkzaamheden en contacten. We zoeken daarom met spoed nog een presentatrice/journaliste die op de hoogte is van de huidige ontwikkelingen en achter onze informatie staat. Zij zal vanuit Winsum dienen te opereren om onze activiteiten en werkzaamheden te ondersteunen. Ben jij diegene die dit zou willen, mail dan naar info@antonteuben.nl en dan maken we een afspraak.

Verder zijn wij erg verheugd dat op verschillende plekken in het land Schumann resonantie ambassadeurs zitten die de bewuste afbeelding breed onder de aandacht brengen, verspreiden en voor het raam zetten. Dank daarvoor!


Universe is magic and love the key
Anton Teuben
& Team Antonteuben.nl
& Team SchumannInstituut.nl
P.O.T.
Persoonlijk Ontwikkel Traject.

(Groei naar jouw meesterschap)
door Catrien & Bart van Golden Hearts  


Is 2020 voor jou het jaar om je verder te ontwikkelen? Wil je nu ECHT stappen gaan maken in je persoonlijke ontwikkeling naar je EIGEN MEESTERSCHAP in 5D?

Wij bieden een training aan bestaande uit 5 dagen verdeeld over het hele jaar. Het is een diepgaande cursus waarbij ruimte tussen de opleidingsdagen heel belangrijk is. Zo kunnen alle kennis, heling en downloads goed geïntegreerd worden.

Tijdens deze dagen wordt je begeleidt vanuit een veilige omgeving en vinden initiaties plaats in andere dimensies. De basis van waaruit wij werken is 5D dimensie.

Hoe is de P.O.T. eigenlijk ontstaan?

Het ontwikkelen van een trainingsprogramma is niet zomaar iets. Bart en ik hebben een lang traject doorlopen om te komen waar we nu zijn, de healers die wij nu zijn. Zelf hebben we coaching gehad zodat we zelf konden groeien, helen, belichamen….. enz.

De afgelopen maanden ontvouwde zich een verlangen om mensen intensief te begeleiden naar een meer 5D mens. Een begeleiding die 100% zuiver is, vanuit ons hart, onze zielen naar de deelnemers toe. Precies zoals wij zelf graag begeleidt worden. Wij verkopen geen ego-bevrediging, wij verkopen echte spirituele groei. De P.O.T. training is ook daarom bedoeld voor mensen die ECHT met zichzelf aan de slag willen gaan. Wil jij je laten begeleiden door ons uitsluitend vanuit je ziel? Uitsluitend vanuit je zielsverlangen? Dan is deze training een geweldige kans voor jou.


Deze training begeleidt je naar je eigen meesterschap in 5D. Zodat jouw ascentieproces vloeiend zal plaatsvinden.

Duur: 5 dagen verdeeld over 10 maanden.

Globale indeling dagen:
Dag1:

·         Opruimen blokkades.
·         Hier gaan we op reis naar ?? ziele delen zien, voelen, erkennen.
·         Moodbord maken over waar je ziel naar verlangt.

Voor mensen die nog geen blauwdrukhealing hebben gehad wordt apart een persoonlijke afspraak gemaakt. Voorafgaand aan de 2e dag.

·         Dag 2:
·         Blauwdrukhealing ziele-oorsprong bespreken.
·         Kennismaking met je gids. De energie voelen en herkennen.
·         Hart-verbinding maken.
·         Oefeningen voor thuis.

·         Dag 3:
·         Downloads ziele-delen en integreren.
·         Ziele-delen worden opgehaald, geheeld en geintegreerd.
·         Werken met je gids.
·         Meditatie, voelen van andere lichtwezens.

·         Dag 4:
·         Werken met Tools voor ondersteuning.
·         Werking orgones
·         Werken met kristallen.
·         En nog veel meer.

·         Dag 5:
·         Schilderij maken, je persoonlijke poort voor ascentie.
·         Evaluatie, afronding.
·         Alles wat ter tafel komt.

Gedurende dit traject mogen de deelnemers gratis naar de healing-avonden of deelnemen aan de online healingen.

Totaalprijs 5 dagen: 555 euro. (betalen in delen: 255 bij aanmelding, daarna 2 x 150 euro.) Prijzen zijn incl. alle materialen, lunches, koffie/thee enz.

NIEUWE GROEP START IN 2020. DATA: 13 juni, 29 augustus, 10 oktober, 12 december en 27 februari 2021

Startdatum staat vast, andere data kan in overleg met de deelnemers aangepast worden.

Meer info volgt via fb.

Zie ook website www.goldenhearts.nl

Lieve vrienden,

Januari is voorbij gevlogen, de kop van 2020 is eraf. We vullen onze agenda met de evenementen van dit jaar. Wij, Stephen en Delores van the Colibri Circle, zijn enthousiast over onze plannen voor dit jaar en in het bijzonder over ons retraite in Nederland. Dit is ons eerste Stilte retraite van 2020. Hierbij sturen we je graag een vooraankondiging van dit evenement, nog voordat het nieuws op het internet wordt aangekondigd. Wellicht spreekt
het jou of iemand in jouw kennissenkring aan.

3 dagen Stilte

Tijdens dit retreat maken we contact met de innerlijke stilte. De weg naar onze innerlijke stem en onze ware natuur. We bevinden ons in een omgeving buiten de randstand, omgeven door natuur. De exacte locatie volgt nog. Wij begeleiden je naar en door de stilte door middel van meditatie, beweging, gezonde voeding en prikkeling van de zintuigen.

We zakken met onze aandacht van ons hoofd naar het lichaam en maken dieper contact met het hart. Dit zijn drie dagen om diep in contact te zijn met jezelf, vrij van prikkels zoals mobiele telefoons, social media etc… een down-to-earth contact me jouw essentie. Het klinkt misschien als een uitdaging, maar wij hebben zelf de kracht van Stilte mogen ervaren. Dit is dé reden waarom deze ervaring met jullie willen delen. Een ontmoeten met de innerlijke stilte zien wij als één van de grootste cadeaus de we mogen ervaren.

Dit en meer hebben we ontdekt in de stilte en kan jij ook ervaren:

- Meer contact en bewustzijn over het lichaam
- Helderheid in gedachten en ruimte voor nieuwe ideeën en inspiratie
- Makkelijker loslaten van dagelijkse stress
- Inzichten in patronen en prikkels
- Inzicht in het effect van (social) media en telefonie op je fysieke gestel
- Gewaar worden van de ware oorzaken van oververmoeidheid
- Versterken van intuïtie en onderbuik gevoel
- Loslaten van datgene dat je niet meer dient

The Colibri Circle
3 daagse stilte retraite
Return to your Nature
14 - 17 mei 2020

Voorlopig Programma

Donderdag 14 mei
10:00 Check in met thee, verse sappen, fruits and snacks
11:00 Introductie and kennismakingscirkel
12:30 Lunch
14:00 De stilte in
16:30 Meditatie
18:30 Dinner
20:30 Meditatie

Vrijdag 15 mei
08:00 Thee / fruit / smoothy
09:00 Stilte wandeling
10:30 Brunch
13:00 Meditatie
16:00 Uitgebreide thee tafel
16:00 - 18:00 Privé Sessies
18:30 Dinner
20:30 Meditatie

Zaterdag 16 mei
Als vrijdag

Zondag 17 mei
08:00 Thee / fruit / smoothy
09:00 Stilte wandeling
10:30 Brunch
12:00 We verbreken de stilte & deelcirkel
14:00 Afscheid & check out

Het Stilte Pakket
- 4 dagen, 3 nachten in a comfortabel accommodatie in de natuur
- Alle maaltijden, snacks, koude en warme dranken
- Meditatie, wandelingen en beweging
- Tijd voor jezelf
- Persoonlijk healing / reading sessies

Gedeelde kamer €650,- (incl. Btw)

Privé kamer €750,- (incl. Btw)

Aanmelden
We heten je graag welkom op dit stilte weekend. Spreekt dit weekend je aan?

Meld je dan aan!

Via email: travel@colibricircle.com of Bel… Tel: +31 6 82 31 10 23

Meer informatie over de Colibri Circle: www.colibricircle.com

Even praktisch, de betalingsvoorwaarden:

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging en een verzoek om als aanbetaling 50% van het Stilte pakket over te maken.

Mocht je genoodzaakt zijn om het weekend te annuleren, dan zijn dit de voorwaarden:

We berekenen €150,- voor reeds gemaakte kosten, deze worden niet gerestitueerd. Bij annulering tussen de 3 maanden en 6 weken voor aanvang van het stilte weekend berekenen we geen annuleringskosten naast de €150,-. Je ontvangt de aanbetaling (minus €150,-) terug.

Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van het stilte weekend zijn de annuleringskosten gelijk aan de 50% van het Stilte Pakket. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Dank je wel voor je interesse en tot snel!

Warme groet, so so lobi,

The Colibri Circle
Stephen en Delores