Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


LEZINGEN
NIEUWE TIJDs VIERING met ELIAS in KINROOI

Zaterdag 14 september 2019 - Aanvang 19u
welkom vanaf 18.30u 
Vrije gave


Meditatie - Celwerk - Healing
Logo
Basdonkstraat 14  -  3640 KINROOI , Belgisch Limburg


Tijdens de spirituele- en healingavonden
komen telkens weer andere thema's aan bod,

wordt er diepe wijsheid doorgegeven en zijn er weer nieuwe inzichten mogelijk.
RESERVEREN NOODZAKELIJK: 
oase@tir-na-nog.be  -  Tel: +32 (0) 494 74 37 39 

(maximaal 20 personen).
Gesprekken met God Community

Inhoud nieuwsbrief: 

1. OMG! Being [SOCIAL] with #God
2. Gesprekken met God Community platform bestaat 5 jaar, onze successen.

1. Gesprekken met God Gespreksgroepen, eerstvolgende bijeenkomst 15 september 2019 [OMG! Being with #God].  

De Gesprekken met God boeken hebben de harten van miljoenen aangeraakt. Velen geven aan meer rust te hebben gevonden, een betere relatie met God te hebben gecreëerd, velen geven aan zich meer één te voelen met het Leven en God. Velen zijn dankzij de dialoog verlost van emotionele last en schuldgevoel, einde aan gevoel niet genoeg te zijn… 

Mijn leven en die van velen anderen is gemakkelijker geworden, we zijn erachter gekomen dat het leven niet heeft te maken met strijden en iets zozeer voor jezelf te winnen, het Leven draait erom onze Passie te kiezen en om van betekenis te zijn in het leven van anderen, en wel op een zo kwalitatief mogelijke wijze.

Mijn leven is erg vergemakkelijkt sinds Gesprekken met God, al had ik er jaren voor nodig om de boeken keer-op-keer te lezen, een GmG studiegroep te organiseren die regelmatig bij elkaar kwam, en ook door het boek als ‘Gesprekken met God vragen & antwoorden’ heb ik me na jarenlang te verdiepen in het materiaal de spiritualiteit goed kunnen verwerven. Het leven is voor mij geen strijd meer, maar ik volg meer de liefde. Ik probeer niet meer zo gauw een weg te vinden, maar me eerder te richten op God middels meditatie, de stilte en tijd voor mezelf alleen. 

Nu hoef ik niet meer te winnen, voor mij geldt alleen nog maar kan ik liefhebben of niet, dat is de toetssteen voor Zelfverwerkelijking en niet meer hoe haal ik per sé het beste eruit. Geoffrey en ik hebben vaker de Gesprekken met God gespreksgroepen georganiseerd, en nu gaan we hier mee verder.

Tijdens de bijeenkomsten kan je persoonlijke vragen stellen aan ons waarmee je tobt in je leven. Ik heb de eerdere gespreksbijeenkomst middag als heel persoonlijk, warm ervaren, waarbij ik ervoer dat ik meer verbonden raakte met de weg die het beste voor mij is, ik ervoor Gods aanwezigheid bij de bijeenkomst. 

Ik kijk er naar uit weer de bijeenkomsten te organiseren samen met Geoffrey, 15 september 2019 is de eerstvolgende bijeenkomst:

OMG! Being [SOCIAL] with #God


2. Onze platform Gesprekken met God Community bestaat 5 jaar. Fijn om met jullie lezers van Gesprekken met God in contact te zijn. We hebben Gesprekken met God Community platform in 2013 opgezet, omdat we geloven dat als mensen de spiritualiteit uit GmG integreren dat dit niet alleen ons op individuele wijze kan veranderen, maar wij ook als collectief de toestand van de aarde tot meer liefdevol, rijk, overvloedig, vredig, sereen kunnen transformeren, zodat het eenheidsbewustzijn doorgedrongen is tot een ieder van ons. Wat een mooi perspectief is dat. Dankzij onze website heb ik veel mooie mensen leren kennen, heb ik ontroerende verhalen en ervaringen van lezers mogen horen en vooral is het mij dankzij mijn werk aan GmG Community zo gelopen dat ik dankzij het werk aan de website, met al haar activiteiten voor lezers, dat ik door de Community nog meer geïntegreerd ben geraakt in het nieuwe bewustzijn van Gesprekken met God. 

De website bestaat nu ruim 5 jaar, we hebben 1 lezing over de -met God boeken gegeven, 1 samen georganiseerd samen met N.D. Walsch, 1 groepsbijeenkomst gehouden, 1 studiegroep gehouden die regelmatig bij elkaar kwam, en hebben we een flinke stapel 2e hands boeken van Gesprekken met God titels via onze website verkocht. Komende jaren is het mijn wens me meer te richten op coaching middels groepsbijeenkomsten of anderszins. De nieuwsbrief database van onze website bevat ruim 180 leden. 


Lieve en warme groet, en dank jullie wel voor jullie bijdrage aan de website.Sander Viergever 

Our mailing address is:
Gesprekken met God Community
Bachlaan 76
Oud-Beijerland, 3261 WC

Netherlands