EVENEMENTEN
Op zaterdag 25 mei organiseren wij inmiddels voor de derde keer de multidimensionale healingdag.

Het wordt een dag van ervaren en loslaten, liefde en verbinding.

We leven in een boeiende tijd. Door de verhoging van de energiefrequenties op aarde krijgen we te maken met oude stukken die ons belemmeren volledig in onze kracht te gaan staan. Door het loslaten van deze oude energieën kunnen we ons hoger zelf, verbonden met onze wijsheid en met ons persoonlijk plan hier op aarde, verder in ons lichaam in laten dalen. Ons verbinden met onze eigen unieke krachtbron.

We werken met behulp van

·       Geleide meditaties
·       Soundhealing
·       Healing
·       Orgones
·       Klanken

Bart begeleidt ons op een reis met de draken. 

Cathrien neemt ons in een meditatie mee naar Atlantis, Lemurië of Arcturius.

Richard dompelt ons onder in soundhealing en klanken.

Babs heelt met edelstenen en orgones. Ze zorgt voor een prachtig grid dat de energie ondersteunt.

Annette brengt je in contact met je eigen energie.

De ervaring van de deelnemers is dat er prachtige inzichten aangereikt worden die nog lang doorwerken. Ze zullen zorgen voor nieuwe stappen in je persoonlijke groei.

De kosten voor deze dag zijn 55 euro  inclusief koffie, thee, water, fruit en wat lekkers.

Lunch dien je zelf mee te nemen. Er is geen gelegenheid iets te kopen.

Het maximum aantal deelnemers is 30.

Aanmelden is noodzakelijk via info@goldenhearts.nl. Na aanmelding krijg je een bevestiging en verdere informatie.

We zien je graag op 25 mei!

Cathrien Ector

Bart Maas

Richard Hereijgers

Babs Jansen

Annette Oostelbos


5 oktober 2019, België
Met Steve & Barbara Rother & Janosh
De Meesterschapinitiatie


Wie heeft je gezegd dat je niet over water kunt lopen?

Meesterschap. Het is de frequentie die alles met elkaar verbindt. Het helpt je om de controle los te laten en om onbevreesd verder te gaan in het leven. Meesterschap is wat je voelt als je resoneert met je omgeving. Het is net alsof je liefde deelt, alsof al je verlangens ruimte krijgen. Alsof je de kans krijgt om iets voor mensen te betekenen. Alsof je de grootsheid van het leven ervaart. Meesterschap is de kunst om persoonlijke wensen te verbinden met iets groters dan jezelf, waarin je de brug tussen hemel en aarde helpt, inspireert en evolueert en overspant. Het is een diepe verbinding met de zichtbare en onzichtbare werelden. Een gevoel dat je - eenmaal geactiveerd - nooit meer los wilt laten!

Wie ben je echt? Wat zijn je dromen? Wat zijn je verlangens? Wat zijn je angsten? Waar bent u naar op zoek? Waar ga je naar toe? Wat is de reden dat je hier bent, op dit moment?

Janosh zal de universele 'Mastery Frequencies' delen. Frequenties die u zullen verheffen. Frequenties die je in je hele lichaam kunt voelen. Ze helpen je om contact te maken met het 'waarom' over alles. Zie het als toetsen om toegang te krijgen tot de informatie die je eerder niet hebt kunnen bereiken. We nodigen je uit om je over te geven terwijl je jezelf boven alle aardse zaken verheft en het geheim van meesterschap binnenin downloadt. Vergeet alles wat u denkt te weten, maar onthoud één ding: alles verloopt volgens plan. Verschillende universele sleutels liggen op u te wachten. Ben je klaar om ze te activeren?

MASTERY - Informatie ontvangen bij het maken van de code:

· Een liefdevolle, ongedwongen kracht
· Overschrijft de destructiviteit van de mensheid
· Ondersteunt de eenheid en het universele bewustzijn
· Activeert de energie van leiderschap
· Lange termijn effecten:
· Onbevreesdheid
· Synchronicity
· Intens contact / relaties
· In balans komen met je omgeving
· Het ego loslaten
· Oordeel beëindigen
· Diepe spirituele ervaringen

Uitdagingen

· Openstaan ​​voor andere werelden en dimensies
· Persoonlijk het lijden in de wereld niet nemen
· Vertrouwen hebben in de evolutie van de mensheid

Eenmaal geactiveerd zullen Steve, Barbara en de groep nieuwe dynamische connecties met Spirit presenteren en je meenemen naar je nieuwe levensstijl die je in staat zal stellen om deze nieuwe connectie te behouden en praktisch te leren leven in deze nieuwe hogere vibratiefrequentie.

U past uw fysieke sjabloon aan voor een hogere levendigheid. De groep zegt dat er oorspronkelijk op aarde slechts 500 sjablonen voor mensen waren. Nu de vibraties toenemen naarmate Meesterschap plaatsvindt, kunnen mensen een nieuwe sjabloon kiezen om hun geest te ondersteunen. De nieuwe sjablonen kunnen een mens naar de rand van het oneindige brengen. Dit zal de nieuwe mens in staat stellen veel meer van zijn eigen Licht te dragen. Wandelen in dit licht als een geestmens is de volgende evolutionaire stap voor de mensheid.

Samen zullen we dit activeren en een toekomstig anker creëren dat op magische wijze dingen naar je toe zal trekken. Je zult leren over en ambassadeur van het Licht worden.Maak kennis met onze gastheren: Romy & Carla