EVENEMENTEN
Op zaterdag 25 mei organiseren wij inmiddels voor de derde keer de multidimensionale healingdag.

Het wordt een dag van ervaren en loslaten, liefde en verbinding.

We leven in een boeiende tijd. Door de verhoging van de energiefrequenties op aarde krijgen we te maken met oude stukken die ons belemmeren volledig in onze kracht te gaan staan. Door het loslaten van deze oude energieën kunnen we ons hoger zelf, verbonden met onze wijsheid en met ons persoonlijk plan hier op aarde, verder in ons lichaam in laten dalen. Ons verbinden met onze eigen unieke krachtbron.

We werken met behulp van

·       Geleide meditaties
·       Soundhealing
·       Healing
·       Orgones
·       Klanken

Bart begeleidt ons op een reis met de draken. 

Cathrien neemt ons in een meditatie mee naar Atlantis, Lemurië of Arcturius.

Richard dompelt ons onder in soundhealing en klanken.

Babs heelt met edelstenen en orgones. Ze zorgt voor een prachtig grid dat de energie ondersteunt.

Annette brengt je in contact met je eigen energie.

De ervaring van de deelnemers is dat er prachtige inzichten aangereikt worden die nog lang doorwerken. Ze zullen zorgen voor nieuwe stappen in je persoonlijke groei.

De kosten voor deze dag zijn 55 euro  inclusief koffie, thee, water, fruit en wat lekkers.

Lunch dien je zelf mee te nemen. Er is geen gelegenheid iets te kopen.

Het maximum aantal deelnemers is 30.

Aanmelden is noodzakelijk via info@goldenhearts.nl. Na aanmelding krijg je een bevestiging en verdere informatie.

We zien je graag op 25 mei!

Cathrien Ector

Bart Maas

Richard Hereijgers

Babs Jansen

Annette Oostelbos


 Divine Love & Light Festival 17-20 mei 2019 in Frankrijk – doe je mee?


Laten wij de Liefde delen!

Wij zijn blij om hier ons Divine Love & Light Festival aan te kondigen. Het is het eerste festival in zijn soort dat door onze Gemeenschap van Licht wordt georganiseerd, en wij vinden het leuk om je hierbij uit te nodigen! Het wordt gehouden in een buitengewoon mooie regio in het zuidwesten van Frankrijk, “le Quercy Blanc”, wat ook wel het ‘Toscane van Frankrijk’ wordt genoemd. Wij willen een grotere groep Lichtwerkers van over de wereld bijeen brengen om samen de komst van de Gouden Eeuw te vieren.


Gemeenschap van Licht
Onze kleine Gemeenschap van Licht in het zuidwesten van Frankrijk is in november 2018 gevormd toen Veronica Jacqueline bij haar thuis uitnodigde om een Gemeenschap van Licht te beginnen. Niet lang daarna zijn Michel en Fons bij onze kleine gemeenschap gekomen. Het is ons streven om onze Gemeenschap van Licht in de komende maanden en jaren te laten groeien, zowel naar aantal personen als de hoeveelheid activiteiten om het Licht te verspreiden.

Divine Love & Light Festival
Wij organiseren deze uitgebreide bijeenkomst samen met de Sisterhood of the Rose Occitanie, van vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei 2019. Wij hebben de data gekozen rondom de volle maan van zaterdag 18 mei 2019, om tijdens onze meditaties gebruik te maken van de krachtige energieën die op dat moment aanwezig zijn. De feitelijke bijeenkomst zal 4 dagen beslaan en hiervoor zullen wij met de input van de deelnemers een programma samenstellen. Het programma zal in ieder geval items bevatten als meditaties, yoga, healing, dansen, zingen, muziek maken en kunstzinnige activiteiten. Wij bekijken of en hoe wij een aanvullend programma voor de twee dagen ervoor en de twee dagen erna kunnen creëren (woensdag 15 & donderdag 16 mei en dinsdag 21 & woensdag 22 mei 2019) om zo de deelnemers de gelegenheid te geven om het mooie Katharengebied in Frankrijk te bezoeken (Albi, Carcassonne) in de omgeving van de locatie van het Festival.


De Gouden Eeuw
Het is ons streven om een grotere bijeenkomst te hebben met een maximum van 100 deelnemers, zo’n 80 km. ten noorden van Toulouse. Wij gaan het feit vieren dat de Gouden Eeuw er is. Ja, je leest dit goed! De ‘Event’ waarover velen het op verschillende manieren hebben is er. Jij bent de Event. Jij bent degene die het Universum om Liefde en Licht vraagt. Jij bent degene die Liefde en Licht op deze prachtige planeet ontvangt, doorstuurt en verankert. Jij bent de verandering die je wilt zien in de wereld, want het gaat allemaal om perceptie. Wanneer wij geloven dat de Gouden Eeuw er is, is hij er. Wij geloven om te zien, niet andersom.


Wat logistieke zaken …
Wij zullen dit Festival tegen de laagst mogelijke kosten organiseren, want wij willen de deelnemersbijdrage laag houden. Deze bijdrage zal alleen de uitgaven voor het Festival dekken, inclusief een vegetarische lunch. Je wordt gevraagd om zelf jouw reis en accommodatie, ontbijt en diner te organiseren, wat in de omgeving van het Festival beschikbaar is.

De te verwachten kosten zullen afhangen van het aantal deelnemers, aangezien wij wellicht wat zaken moeten huren om 100 mensen te kunnen ontvangen (misschien een tent, stoelen, borden, kopjes, additionele toiletten, enz.), naast de kosten voor de lunch. De deelnemersbijdrage zal wellicht rond de 100 Euro per persoon voor de 4 dagen liggen. Wanneer je jouw plek voor het Festival reserveert zul je nog niets hoeven te betalen. De uiteindelijke bijdrage en betalingsprocedure zal voor het eind van april met je worden gecommuniceerd.

Reserveer jouw plaats
Wij verwachten veel belangstelling voor ons Festival door zijn doel, locatie en timing. Wanneer je mee wilt doen reserveer dan alsjeblieft zo snel mogelijk jouw plaats. Om je aan te melden kun je een e-mail sturen aan: info@connect2life.nl en vermeld daarin alsjeblieft jouw voor- en achternaam, geslacht, nationaliteit en woonland. Na de registratie zul je meer gedetailleerde informatie ontvangen over de locatie van het Festival, de reismogelijkheden naar de locatie en de accommodatie opties rondom de locatie. Met die e-mail zul je ook een voorlopig schema voor de 4 festival dagen ontvangen.

Donaties worden van harte ontvangen
Dit is een niet-commerciële gebeurtenis die vooral is gericht op mannen en vrouwen die zijn verbonden met de Sisterhood of the Rose, Echter, wij organiseren deze gebeurtenis voor alle Lichtwerkers die de Gouden Eeuw willen vieren en die andere leden van hun Zielfamilie willen ontmoeten. Wij vragen alleen maar een kleine bijdrage om de kosten voor het Festival te dekken. Echter, het zal zeer gewaardeerd worden als je daarnaast een donatie zou willen doen aan onze stichting om deze en onze andere activiteiten te steunen om het Licht op deze prachtige planeet te verankeren. In maart zullen wij meer informatie hierover geven.

Tot spoedig ziens! Veel Liefde & Licht,

Fons, Michel, Veronica en Jacqueline
5 oktober 2019, België
Met Steve & Barbara Rother & Janosh
De Meesterschapinitiatie


Wie heeft je gezegd dat je niet over water kunt lopen?

Meesterschap. Het is de frequentie die alles met elkaar verbindt. Het helpt je om de controle los te laten en om onbevreesd verder te gaan in het leven. Meesterschap is wat je voelt als je resoneert met je omgeving. Het is net alsof je liefde deelt, alsof al je verlangens ruimte krijgen. Alsof je de kans krijgt om iets voor mensen te betekenen. Alsof je de grootsheid van het leven ervaart. Meesterschap is de kunst om persoonlijke wensen te verbinden met iets groters dan jezelf, waarin je de brug tussen hemel en aarde helpt, inspireert en evolueert en overspant. Het is een diepe verbinding met de zichtbare en onzichtbare werelden. Een gevoel dat je - eenmaal geactiveerd - nooit meer los wilt laten!

Wie ben je echt? Wat zijn je dromen? Wat zijn je verlangens? Wat zijn je angsten? Waar bent u naar op zoek? Waar ga je naar toe? Wat is de reden dat je hier bent, op dit moment?

Janosh zal de universele 'Mastery Frequencies' delen. Frequenties die u zullen verheffen. Frequenties die je in je hele lichaam kunt voelen. Ze helpen je om contact te maken met het 'waarom' over alles. Zie het als toetsen om toegang te krijgen tot de informatie die je eerder niet hebt kunnen bereiken. We nodigen je uit om je over te geven terwijl je jezelf boven alle aardse zaken verheft en het geheim van meesterschap binnenin downloadt. Vergeet alles wat u denkt te weten, maar onthoud één ding: alles verloopt volgens plan. Verschillende universele sleutels liggen op u te wachten. Ben je klaar om ze te activeren?

MASTERY - Informatie ontvangen bij het maken van de code:

· Een liefdevolle, ongedwongen kracht
· Overschrijft de destructiviteit van de mensheid
· Ondersteunt de eenheid en het universele bewustzijn
· Activeert de energie van leiderschap
· Lange termijn effecten:
· Onbevreesdheid
· Synchronicity
· Intens contact / relaties
· In balans komen met je omgeving
· Het ego loslaten
· Oordeel beëindigen
· Diepe spirituele ervaringen

Uitdagingen

· Openstaan ​​voor andere werelden en dimensies
· Persoonlijk het lijden in de wereld niet nemen
· Vertrouwen hebben in de evolutie van de mensheid

Eenmaal geactiveerd zullen Steve, Barbara en de groep nieuwe dynamische connecties met Spirit presenteren en je meenemen naar je nieuwe levensstijl die je in staat zal stellen om deze nieuwe connectie te behouden en praktisch te leren leven in deze nieuwe hogere vibratiefrequentie.

U past uw fysieke sjabloon aan voor een hogere levendigheid. De groep zegt dat er oorspronkelijk op aarde slechts 500 sjablonen voor mensen waren. Nu de vibraties toenemen naarmate Meesterschap plaatsvindt, kunnen mensen een nieuwe sjabloon kiezen om hun geest te ondersteunen. De nieuwe sjablonen kunnen een mens naar de rand van het oneindige brengen. Dit zal de nieuwe mens in staat stellen veel meer van zijn eigen Licht te dragen. Wandelen in dit licht als een geestmens is de volgende evolutionaire stap voor de mensheid.

Samen zullen we dit activeren en een toekomstig anker creëren dat op magische wijze dingen naar je toe zal trekken. Je zult leren over en ambassadeur van het Licht worden.Maak kennis met onze gastheren: Romy & Carla