Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


BENJAMIN FULFORDAbe, Macron, Merkel en Prins Charles zijn “gecorronavirust” nu de strijd om de Aarde verhevigt
Benjamin Fulford - 30 maart 2020

De strijd om de Aarde bereikt een climax aangezien tegengestelde machten de “coronavirus pandemie” gebruiken om hun agenda’s te realiseren. De bevrijdingskrachten gebruiken de lockdown als een gunstige gelegenheid om senior Khazariaanse maffiosi te arresteren terwijl de Satanisten hopen om het grote publiek te vaccineren en te micro-chippen om ze terug te brengen in de onderdanigheid. Daar zijn vele bronnen het over eens. Het is bijna alsof de werkelijkheid zich in tweeën splitst, met de ene variant vol angst en dood en de andere in ademloze afwachting op planetaire bevrijding.

Laten we eerst eens kijken naar wat de witte hoeden zeggen. De Japanse premier Shinzo Abe, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, Prins Charles van het U.K. en vele anderen zullen worden of zijn “gecorrinavirust”(gearresteerd), volgens de witte hoeden van het Pentagon en de CIA. Eén CIA-bron zegt:

“Ze brengen opzettelijk verkeerde informatie naar buiten om dit zo geheim mogelijk te houden. Merkel gaat een derde test krijgen en Macron test ook positief. Dit is een codewoord voor: ze worden  verwijderd.”

Hij voegt er aan toe: “Abe gaat het land ineen doen storten omdat hij rechtstreeks voor de cabal werkt, dus moet hij worden verwijderd.” (Aangezien dit de tijd is van vergaande fake computer graphics, zal ik hier in Japan contact blijven houden met collega’s die een pers-identiteitsbewijs dragen om te zien of de echte Abe verdwijnt.) Pentagon-bronnen zijn het eens en zeggen dat “regiemverandering kan ook gebeuren in Japan omdat Shinzo gedwongen werd de Olympische Spelen in Tokyo voor een jaar uit te stellen”.

Heeft de angst dat Amerikaanse sluipmoordenaars voor Abe komen hem er misschien toe gebracht een inreisverbod voor alle Amerikaanse burgers te overwegen?  


Hoe dan ook, het is duidelijk dat een zuivering binnen de V.S. is verhaast, zeggen Pentagon-bronnen:

“Het marine hospitaalschip de USNS Mercy is op 27 maart gearriveerd in LA en haar zusterschip de USNS Comfort op 30 maart in New York, maar ze voorzien waarschijnlijk niet in genade en evenmin in troost voor de gearresteerde Zionisten en pedo’s. Ook hebben vrachtwagenchauffeurs opdracht gekregen om niet af te leveren in New York terwijl [V.S. President Donald] Trump persoonlijk naar Norfolk, Virginia ging om de USNS Comfort naar New York City te sturen.”

Laten we nu eens kijken waar de donkere kant mee bezig is. In de video op de link hieronder, beginnend rond het merkteken 15:20, roept Bill Gates op om alleen mensen met een vaccinatiecertificaat toe te staan om te reizen.


NSA-bronnen (National Security Agency) bevestigen dit en zeggen dat de cabal hoopt dat de grote kudde naar de plaatselijke Walmart komt om gevaccineerd en gemicrochipt te worden in ruil voor een “digitale portemonnee”. Dit is ernstig mensen, laat ze je niet bang maken zodat je je laat vaccineren, want ik garandeer je dat elk virus wat ze leveren erger zal zijn dan waar het je, naar hun zeggen, tegen beschermt. V.S. presidentskandidaat Joe Biden vertelde waarschijnlijk de waarheid toen hij zei: “We moeten voorzichtig zijn met het geneesmiddel, dat zal het probleem erger maken, het maakt niet uit wat het is.”

De voornaamste strijd waar je de komende dagen op moet letten zal echter geen strijd zijn tegen de “pandemie”, die zal gaan over de controle van het financiële systeem, en dus de wereld. Aan dit front zal elke doorgewinterde marktexpert je kunnen vertellen dat wat er nu gebeurt een “zwarte zwaan” gebeurtenis ver te boven gaat. Het Amerikaanse leger heeft geen miljoen reservisten opgeroepen en hun hoofdkwartier verplaatst naar een ondergrondse bunker vanwege een grotendeels pseudo coronavirus-dreiging.


Tussen haakjes, als je nog steeds niet denkt dat deze pandemie grotendeels een truc is, schenk dan eens aandacht aan het feit dat minder mensen nu sterven dan voor het begin van de zogenaamde “pandemie”.Hoe dan ook, om te begrijpen waarom de wereld zich nu in historisch onbekend gebied begeeft, bekijk deze NASA…

…video eens over activiteit rondom de zon. Gewoonlijk schrijf ik niet over ruimtegedoe maar dit werd me toegezonden door verschillende vertrouwde bronnen. Het toont klaarblijkelijk dat het zonnestelsel zoiets als een fundamentele verandering ondergaat.En kijk nu eens naar deze foto van FRB-baas (Federal Reserve Bank) Jerome Powell.

Misschien is het alleen mijn verbeelding, maar als je naar zijn ogen kijkt, lijkt hij geen mens te zijn. Is hij een Reptiel-opperheer van het soort dat David Icke beschrijft?

Oké, genoeg ruimtegedoe voor nu. Ongeacht of er kosmische krachten bij betrokken zijn of niet, wat we zonder enige twijfel zien is een strijd tussen fiatgeld en door de werkelijkheid gesteund geld die de toekomst van deze wereld zal bepalen.

De beheerders van het oude systeem met zijn G20, het IMF, de Wereldbank en de Verenigde Naties pompen triljoenen na triljoenen dollars in de markt in een poging om hun controle-netwerk in tact te houden. Er wordt ook ruchtbaar gemaakt dat het V.S. Ministerie van Financiën de FED heeft overgenomen en geld zal overhandigen aan de gewone man. Maar, zoals Catherine Austin Fitts opmerkt, (https://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Austin_Fitts, een vroegere hooggeplaatste insider van de gevestigde orde), is de controle over de triljoenen dollars die door de FED in de markt worden gepompt gegeven aan het aarts-cabal bedrijf Blackrock. “De kerel die Blackrock leidt zou Clintons Minister van Financiën worden. Ik heb met Blackrock gewerkt. GEEN PATRIOTTEN DAAR!” tweet ze.


Ondanks de in toenemende mate wanhopige FED die steeds meer nullen toevoegt aan hun beloofde getallen, heeft hun helikopter-geld (geld dat door de FED zelf is gecreëerd en verspreid) in toenemende mate geen enkele overeenstemming meer met de werkelijkheid. Het creëren van dollars uit gebakken lucht betekent niets voor de echte restaurants, luchtvaart- en oliebedrijven, enz. die hun bedrijven zien instorten.  


Eén teken van de fiat-ineenstorting  is het feit dat fysiek goud en zilver nu veel duurder zijn dan hun papieren equivalenten.


Wat echter interessant is, is dat de Perth Mint in Australië, nog altijd fysiek goud en zilver te koop heeft.


De Perth Mint is de enige munt, door het Westerse financiële systeem erkend, die Aziatisch ongeregistreerd goud smelt. Dit is vooral interessant omdat drie Chinese oorlogsschepen zojuist de haven van Sydney zijn binnengevaren, kennelijk zonder dat het Australische leger het wist. Heeft China zojuist de controle over Australië gegrepen?


De Russen hebben ook een enorme zet gedaan door zich feitelijk meester te maken van ’s werelds grootste oliereserves in Venezuela. De Russische overheid heeft ze nu in eigendom. Dit betekent dat elke zet van het Washington DC regiem om de hand te leggen op Venezolaanse olie zal leiden tot oorlog met het nucleair-gewapende Rusland.


De FED verliest nu duidelijk de controle over de petrodollar aangezien de prijs van sommige oliekwaliteiten zakt tot $4 per barrel. Experts voorspellen nu dat olieprijzen negatief worden omdat de wereld bijna geen plek meer heeft waar het spul kan worden opgeslagen.Maar waarom stort de U.S. dollar niet in? Het antwoord daarop is dat de U.S. dollar niet onder controle van de Verenigde Staten staat. Er zijn veel landen die U.S. dollars produceren inclusief China, Japan en Indonesië. Wat er gebeurt is dat de vroegere door olie gedekte dollars, geproduceerd door de factie die Washington DC onder controle heeft, door de meeste andere landen niet langer worden geaccepteerd. De vraag aan door Japan of China gemaakte U.S. dollars is echter groot. Het overnemen van Australië en de Perth Mint was noodzakelijk om er zeker van de zijn dat de cabal zijn hand niet kon leggen op meer goud om zijn dollars mee te ondersteunen, zeggen Aziatische geheime dienst-bronnen.

Om nu een blik te werpen op wat de cabal heeft gepland voor China in deze geheime Wereld Oorlog III, laten we eens kijken naar een CIA-versie, die door een bron terwijl we tegenover elkaar zaten werd overgebracht, van wat er zich afspeelt met de pandemie:

“Wuhan zal niet opengaan; dit is allemaal een theatershow voor de media. Er zijn nog steeds honderden appartement-gebouwen verzegeld met de deuren dichtgelast. China begint aan een nieuwe ronde infecties van terugkerende landgenoten die een andere stam van het biotechnische virus dragen. Het geplande schema is dat China voor het eind van het jaar zal imploderen met honderden miljoenen doden. Het doel van de cabal is om ongeveer de helft van de bevolking te elimineren.

Er zijn vijf verschillende stammen van dit gewapende coronavirus gecreëerd in Fort Detrick. De stammen die China en Japan troffen verschillen van elkaar maar Italië en Iran hebben dezelfde stam.

India zal slechts kleine problemen hebben en het aantal dodelijke slachtoffers zal marginaal zijn. De lockdown zal worden afgedwongen door de cabal, die India nog altijd onder controle heeft. De pandemie moet in juli afnemen, dus in de zomer zal alles afgehandeld zijn.”

Het is interessant om te vermelden dat Israëls Minister van Defensie Naftali Bennett op de Israëlische televisie zei dat de pandemie “misschien twee maanden duurt, misschien drie maanden duurt, misschien een beetje langer duurt, maar dat is het plan”. En dan hebben we een Rabbi die de Joden vertelt zich geen zorgen te maken omdat het coronavirus “alleen voor de goyim (Niet Joden) is”.


Verder hebben we CIA-bronnen in zuidoost Azië die opmerken: “omdat 100 mensen in een land van 270 miljoen zijn gestorven aan de ‘nieuwe griep’ leggen ze het land stil”. En hij voegt er aan toe: “Dit is de grootste oplichterij die de mensheid ooit is aangedaan. Mensen over de hele wereld worden wakker voor wat dit werkelijk is.”

“We zien de hele affaire als een preventieve aanval om een strategisch voordeel te krijgen  die op opzienbarende wijze is fout gegaan. We zullen nu een tegenoffensief gaan zien die bedoeld is om alle betrokkenen te gronde te richten,” is wat MI6 te zeggen had over de pandemie-praatjes.

Het is interessant dat in deze dagen het Satanische nummer 666 weer opduikt in verschillende nieuwsbulletins. Twee voorbeelden daarvan vind je in de links hieronder.Deze BBC en Fox News verhalen geven bedekt te kennen dat asteroïden gebruikt zullen worden om de mensen bang te maken nadat de pandemie-show zachtjes als een nachtkaars is uitgegaan.
We horen ook van vele bronnen dat voorbereidingen voor wat er nu gebeurt al heel wat tijd gaande waren. Kijk eens naar deze bewoordingen uit een conferentieverslag van september 2007 genoemd: Verdediging in 2020 en daarna:

“Het Engelse centrum voor gezamenlijke doctrine en methoden van de strijdkrachten (Armed Forces Joint Doctrine and Concepts Center) verwacht een algehele ineenstorting van de wereldorde in de volgende decade, en andere strategische denkers zijn net zo pessimistisch.”

De “strategische denkers” hebben misschien geweten dat hun op fiat gebaseerd controlenetwerk mathematisch gedoemd was om het contact met de werkelijkheid te verliezen. Maar ze waren kennelijk niet in staat om te zien dat de ineenstorting van het oude controlenetwerk de weg zou banen voor een feniksachtige opkomst van een nieuw tijdperk. Binnen korte tijd zullen onze van beton en staal gebouwde steden groen worden van het plantenleven en rijk zijn aan dierenleven.


Vergeet niet dat de cabal angst en haat nodig heeft om in controle te blijven. Vriendschap en liefde, ondersteund door overweldigende militaire strijdkrachten, zullen overwinnen. Kijk en zie hoeveel slechte mensen de komende dagen en weken verdwijnen. Er is veel dat we niet kunnen zeggen vanwege operationele redenen, maar wees ervan verzekerd dat de goede mensen winnen. Het is revolutietijd.

Benjamin Fulford

Nederlandse vertaling: PetronellaProject Blue Beam gaat met volle kracht vooruit, dus ga gemakkelijk zitten en geniet van de fake Armageddon show
23 maart 2020 / Benjamin Fulford

Het fake eindtijd-scenario dat zich nu in het Westen ontvouwt zal snel nog fantastischer worden, ga dus gemakkelijk zitten en geniet van de show. Hoewel het soms angstaanjagend mag lijken, het echte doel is het creëren van een betere wereld. “Wij hebben de duur van het theater bepaald op 20 maanden”, zegt een bron van een Europese koninklijke familie. Tot dusver hebben meer dan 30 landen en een miljard mensen een lockdown als onderdeel van de show.

Maar tegelijkertijd horen we, ook van esoterische bronnen, dat een heel echte oorlog die al duizenden jaren heeft gewoed, ten einde loopt. Als de mensheid zegeviert, zal de quarantaine van de Aarde worden opgeheven en zal de mensen worden toegestaan zich in het universum te begeven, volgens bronnen in de familiegroepen die monotheïsme besturen.

Voordat dit echter mogelijk is, moet het oude financiële controle- netwerk ten val worden gebracht en dat betekent dat er onrust en wat ongemak zal zijn, speciaal in het Westen, als de rest van de wereld ermee stopt om respect te tonen voor de Khazariaanse bende, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

Voordat we gaan kijken naar wat er zal gebeuren met het financiële systeem, laten we eerst eens een blik werpen op enkele dingen van het project “Blue Beam”, de eindtijd-show die nu in gang is gezet. De P3 Vrijmetselaars stuurden me vorige week de volgende foto’s en video.

De eerste foto is van duivelshorens die verschenen boven een kerk in Oostenrijk.


Daarna verscheen de duivel in de Perzische Golf.


De video is van een duivel die verschijnt op het dak van een kerk in Spanje. Een korte video ervan is hier te zien.


Met een paar klikken van de muis trokken we na wat de P3 ons had gestuurd en ontdekten het volgende: Volgens NASA is de eerste foto een gedeeltelijk eclips van de zon die plaatsvond in 2003. Nieuwsrapporten zeggen dat de tweede foto een gedeeltelijke eclips was op 7 januari 2020. Misschien, maar de P3 heeft echt de technologie om zulke hologrammen in de lucht te projecteren. Ze hebben me dat laten zien toen ik ze een bezoek bracht in 2009.

De waterspuwer of duivel op het dak van de kerk, bleek gecreëerd te zijn door een tiener in Spanje die thuis met zijn computer bezig was. De zes minuten durende video hieronder laat precies zien hoe parallelle werkelijkheid gecreëerd kan worden op Internet. 


Hoe dan ook, de fake pandemie-show die we nu zien, vertegenwoordigt in feite een echte oorlog voor de Aarde. Bronnen van de geheimedienst vertellen ons nu dat Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019. (Verborgen Virus Infectie Vernietiging 2019)

De vraag is: Wiens vernietiging?

De controleurs van het oude systeem proberen aan de macht te blijven door bio-wapens en G5 elektromagnetische aanvallen uit te voeren om grote delen van de bevolking te doden en de rest te dwingen tot onderworpenheid. De weerstand biedende krachten neutraliseren de bio-wapens en verhinderen de installatie van G5 torens. In een tegenaanval maken ze gebruik van de voortdurende economische ontwrichting om de controle van de Khazariaanse maffia over het financiële systeem te beëindigen. Tot dusver lijken de witte hoeden te winnen.

Ze zeggen dat Italië nu de meeste doden van de pandemie heeft en dat het hele land in lockdown zit. Maar als je naar de gegevens kijkt, dan  zie je dat de gemiddelde leeftijd van de gestorven mensen 80 is en dat 99% ervan al één of meer bestaande medische aandoeningen had. Met andere woorden, alles waar de cabal voor heeft gewerkt is angst verspreidende bullshit.

Aangezien de pandemie-show en de computer graphics wellicht mensen al snel niet meer voor de gek houden, zeggen bronnen van MI6 en de CIA dat de volgende fase “een enorme…

…magnetische stoot zal betekenen die binnen een week door moeder Gaia zal gaan. Dit zal een tijdelijke sluiting veroorzaken van het Internet en de mobiele telefooncommunicatie, zeggen MI6-bronnen.

 “De luchtvaartmaatschappijen zijn al begonnen met voorbereidingen. Vliegtuigen die in de lucht zijn op het moment van de enorme elektromagnetische stoot die door de planeet gaat, zullen uitgeschakeld worden. Let op of er de komende week of zo ergens vliegtuig crashes voorkomen. Zo ja, dan zal dat de oorzaak zijn”, zeggen CIA-bronnen. Het leidt geen twijfel dat het luchtverkeer al steeds meer wordt stilgelegd.Die voorspelling door NASA van een enorme asteroïde of een asteroïde die ontploft in de atmosfeer kan de “trigger zijn voor een volgende grote magnetische golf die de planeet zal treffen binnen 10 dagen. Dat kan alle elektronische apparatuur op de planeet een paar dagen stilleggen totdat er een herstart is”, zeggen CIA-bronnen.


We zullen wel zien. Maar als voorzorgsmaatregel: zorg dat je de nummers van de vaste telefoons of de fysieke adressen hebt van degenen die je het naast staan.

Laten we nu eens kijken naar de economische ontwrichting die de pandemie-show veroorzaakt. Ik herinner me, als junior financieel verslaggever, de onvoorstelbare ophef die ontstond wanneer centrale banken zoiets als een 0,25% verandering in de rentetarieven aankondigden. Wel, en nu hebben we James Bullard, de president van de St. Louis Fed, die een werkeloosheid voorspelt van 30% en een crash in het bruto nationaal product van 50%. Dit zou meer dan twee keer zo erg zijn dan de Grote Depressie van de dertiger jaren.


Tot dusver heeft de FRB (Federal Reserve Board):

1.      De rentetarieven verlaagd van 1,25% naar 1,15%
2.     Meer dan $700 miljard in de markt gepompt in kwantitatieve verlichting
3.     Een $1.5 triljoen repo programma (verkoop en terugkoop overeenkomst) in de markt gebracht
4.     Nog eens een $1 triljoen repo programma in de markt gebracht … dagelijks!
5.    Aangekondigd dat het een begin zal maken met het kopen van verhandelbare schuldbekentenissen (kortlopende bedrijfsleningen)
6.     Primary dealers (banken of kredietinstellingen die direct met de Fed mogen onderhandelen) toegestaan een begin te maken met het tijdelijk deponeren van activa inclusief aandelen, als onderpand in ruil voor kortlopend krediet.
7.    Aangekondigd dat het zal beginnen met het opkopen van gemeentelijke schulden.
8.     Onbeperkte dollar-swap lijnen naar de wereld geopend.

En het resultaat van dit recordbedrag aan liquiditeitsvoorzieningen: bijna $30 triljoen aan wereldwijde vermogensvernietiging (obligaties en aandelen)…


Deze grafiek hieronder toont hoe de eens almachtige Fed zijn magische kracht volledig heeft verloren. Ze pompen astronomische sommen fake geld in de markt en niemand gelooft ze meer.
  

De volgende stap zal inhouden het overhandigen van cash geld rechtstreeks aan de mensen. MI6-bronnen zeggen dat ieder mens elke maand $1000 of $2000 toegezonden zal krijgen totdat de crisis voorbij is. De V.S. Minister van Financiën Stephen Mnuchin heeft het al over circa $3000 voor elke familie van vier personen, meer werkeloosheidsuitkeringen en $4 triljoen in cash geld om “de economie te ondersteunen”. Bronnen van Europese koninklijke families zeggen dat een afschrijving van alle schulden nu ook in de maak is.


Iets anders dat aan de gang is, is dat het Westerse systeem van vriendjes kapitalisme wordt ontmanteld. Aangezien de meeste financiële instellingen en grote bedrijven failliet zullen gaan vanwege de voorspelde 50% val in het bruto binnenlands product, zullen ze uiteindelijk genationaliseerd worden, zeggen P3 Vrijmetselaar-bronnen.

Dit proces is al begonnen in Duitsland waar ze een omvangrijke quasi nationalisering van elke industrie hebben gelanceerd.


Het system zal worden vervangen door een communistisch/kapitalistisch hybride systeem naar voorbeeld van een heel succesvol systeem waarmee in Japan gepionierd is na W.O. II en verbeterd door Singapore en China, zeggen zowel P3- als MI6-bronnen.

Oké, laten we dan nu eens kijken naar andere aspecten van een zich voortzettende hybride oorlog die aan de gang is.

Pentagon-bronnen zeggen dat de “3/11 aardbeving in upstate New York (een deel van de staat New York ten noorden van de hoofdstad) en de 3/18 aardbeving in Salt Lake City, Utah ondergrondse cabal-bases vernietigd kunnen hebben.” Datzelfde geld voor de aardbeving van 22 maart in Kroatië.


De bronnen zeggen ook:

Dat Trump-bondgenoot, de vroegere house speaker Newt Gingrich de feitelijke Gouverneur van Italië is aangezien hij daar “vast zit” en zijn vrouw de V.S. ambassadeur voor het Vaticaan is.

Plus:

Dat de Zionisten de controle verliezen omdat Israëlische handlanger Nikki Haley gedwongen werd zijn ontslag te nemen bij Boeings raad van commissarissen. Tegelijkertijd tekenden de gewetenloze Israëli hun eigen doodvonnis toen ze weigerden de 9/11 daders en de broncode voor de iron dome, een raketafweersysteem gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetalers, aan de V.S. strijdkrachten te overhandigen.

We hoorden ook van CIA-bronnen in Zuidoost-Azië dat er een “enorme elektromagnetische stralingsramp is geweest bij Wuhan.” Dit veroorzaakte ook een “scheur in het ruimte/tijd continuüm”, zeggen ze. De bronnen voegden er aan toe: “De Chinezen hebben technologie en instrumenten waar we geen weet van hebben.”

Ongeacht deze verborgen gebeurtenissen is het duidelijke dat de economische activiteit in Japan en China aan het terugkeren is naar normaal in weerwil van wat er gebeurt in het Westen.


De Japanners negeren ook opdrachten van hun vroegere Khazariaanse maffia meesters en gaan niet langer mee met de pandemische kunst show.


Maar in het Westen is er een hevig conflict gaande waar we allerlei vroegere toppolitici en zakelijke spelers zien verdwijnen. De laatste schijnt de Duitse Bondskanselier Angela Merkel te zijn die “onder thuis quarantaine staat”. Het 27 leden tellende EU-blok heeft zijn grenzen gesloten en België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië hebben een lockdown terwijl massa-arrestaties beginnen, zeggen bronnen van de Amerikaanse inlichtingendienst. Polen is zelfs zover gegaan dat het ook zijn grenzen met andere EU-landen heeft gesloten.


We zien ook een mogelijke, door de cabal veroorzaakte ecocide (systematische vernietiging van het ecosysteem) in de buurt van Saoedi Arabië aangezien ze dreigen om de Rode Zee te vernietigen door een tanker op te blazen en een enorme olieramp te creëren.


Ondanks al dit soort bedreigingen zijn de wilde dieren teruggekeerd in de steden en floreren als gevolg van de voortdurende veranderingen in ons economisch management. Weldra zal er in onze steden veel groen te zien zijn en zitten ze vol kleine dieren.


Tot slot deze week wil ik iets ongewoons delen dat gisteravond gebeurde. Toen ik me ontspande in een meditatieve staat van bewustzijn, schreef ik het volgende op een doos tissues: “Pseudo Caria effect = placebo springt naar een hogere fractale staat”. Ik kan je verzekeren dat ik geen idee had wat deze boodschap betekende en het kwam niet van mijzelf of mijn onderbewustzijn maar het werd telepathisch aan mij gedicteerd.

Zoeken op Internet leidde tot maar één referentie voor “Pseudo-Caria”. Het komt voor dat bij het planten van één enkele struik in de woestijn, een vlinder-effect (domino-effect) optreedt dat leidt tot een verandering van de woestijn in een bos.

Zo’n soort proces staat ook bekend als “fractal phase change (fractale verandering van de ene thermodynamische staat naar een andere). Een bekend voorbeeld is kokend water. Het water bouwt warmte op totdat het plotseling begint te koken en het water in stoom verandert.

Wat we tot stand proberen te brengen met de “placebo” of fake pandemie en eindtijden is het triggeren van zo’n fractale verandering op planetair niveau. Het doel is om de planeet te transformeren naar een hogere staat, met details in de komende maanden, dus: blijf afgestemd.

Wanneer de White Dragon Society en zijn bondgenoten deze geheime oorlog voor de Aarde winnen, zal het niet lang meer duren of mensen leven op andere planeten aangezien onze soort een exponentiële expansie ondergaat. Dit is wat er gebeurt wanneer sperma een ei in de baarmoeder ontmoet, alleen deze keer zal de baarmoeder Gaia zelf zijn.


Nederlandse Vertaling: Petronella
Het begint bijbels te worden mensen nu de Paus plotseling verdwijnt en Mekka voor het eerst in de geschiedenis zijn poorten sluit
 Benjamin Fulford - 16 maart 2020

De gebeurtenissen die zich nu ontvouwen gaan ver uit boven een “zwarte zwaan” en beginnen bijbels te worden in hun proporties.

In de Islamitische wereld heeft Mekka voor het eerst in de geschiedenis zijn poorten gesloten. https://www.indiapost.com/corona-virus-is-god-unhappy-with-mankind/

Bij de Christenen is de paus plotseling verdwenen en is Koningin Elizabeth ondergedoken (zie de bijzonder onthullende brief aan de editor die volgt op dit verslag, wat wellicht de werkelijke reden verklaart waarom ze zich schuil houdt).

Ondertussen worden de Joden voor het eerst in 5.780 jaar bevrijd nu ze Satan-aanbidder Benjamin Netanyahu uit de macht verdrijven.


De trigger voor deze gebeurtenissen was de weigering van het Chinese volk op 16 februari 2020 om nog langer eer te bewijzen aan de oude Satanische bloedlijn-families. Dit gebeurde toen Chinese leiders de U.S. Corporation vertelden dat ze geen fysieke producten meer zouden verschepen tenzij er voor werd betaald met dingen die werkelijk bestaan in de echte wereld. Met andere woorden, ze verbraken de oude Satanische illusie van geldmagie.

De zogenaamde pandemie die erop volgde was een combinatie van een biologische en elektromagnetische oorlogvoerende represaille op China. Hoewel de aanval kennelijk grote hoeveelheden slachtoffers veroorzaakte in Wuhan, faalde hij om het Chinese volk te intimideren of zich erbij neer te leggen.

De woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse zaken, Zhao Lijian vroeg in het openbaar:

“Wanneer begon patiënt nul in de V.S.? Hoeveel mensen zijn besmet? Wat zijn de namen van de ziekenhuizen? Het zou het Amerikaanse leger kunnen zijn die de epidemie naar Wuhan bracht. Wees transparant! Maak je gegevens openbaar! De V.S. is ons een verklaring verschuldigd!”

Dat een overheidswoordvoerder zulke dingen zegt komt neer op een oorlogsverklaring (Zie het op het laatste moment binnenkomende nieuws hieronder voor het antwoord van de Amerikaanse witte hoeden.)

Waar mensen nu getuigen van zijn is een wanhopige strijd van de oude heersende Satanische bloedlijnen om mensen met pandemisch angstporno terug te jagen in de onderdanigheid. B.v.: toen ik naar de eerste 40 verhalen keek op de internationale (Amerikaanse) nieuwszender Reddit, gingen 35 ervan over de zogenaamde pandemie.

Eén Pentagon-bron merkte op:

“De lijst van beroemdheden en first ladies (Spanje, Canada), die allemaal naar buiten komen om aan te kondigen dat ze zogezegd Covid-19 hebben, is extreem lang. Zo veel dat het in feite absoluut lachwekkend is, gezien het feit dat ze nooit geregeld de metro nemen of zich mengen onder het plebs en de mensen die te beklagen zijn. De lijst omvat meer dan 75 mensen, wat niet overeenkomt met de werkelijke statistieken van niet-beroemdheden die ermee gediagnosticeerd zijn.”

Laten we even stoppen om rationeel over deze zogenaamde pandemie na te denken. Elk jaar sterven circa 15 miljoen mensen aan ademhalingsziekten. Zelfs voorzichtige schattingen zeggen dat aan de griep per jaar 300.000 mensen dood gaan. Maar toch hebben we hier extreme hysterie over een paar duizend doden van mensen die gemiddeld 80 jaar oud zijn.


Wat zich werkelijk afspeelt is een wereldwijde slavenopstand tegen oude Satanische heersende bloedlijn-families die nu systematisch worden achtervolgd door speciale militaire eenheden, volgens meerdere bronnen.

Veel van de oude bloedlijn-families proberen al te onderhandelen over voorwaarden van overgave, zeggen P3 en WDS bronnen. “Oude zwarte adel families zijn klaar om zich over te geven, bevestigt Vincenzo Mazzara van de P3. De Rothschilds en andere families die zich schuilhouden in Zwitserland en Nieuw Zeeland onderhandelen ook over overgave, zeggen WDS-bronnen.

We horen ook verhalen van de Gnostische Illuminatie en de P3 Vrijmetselaars over een oorlog die duizenden jaren heeft gewoed. Ze zeggen dat de Aarde duizenden jaren geleden onder quarantaine werd geplaatst toen een machtige entiteit naar de oppervlakte vluchtte en een groep mensen tot slaaf maakte. Volgens hen is die entiteit de Satan waar in de Bijbel naar wordt verwezen. De mensen die werden onderworpen waren wat wij de Joden noemen, zeggen ze.

Een rationelere, wetenschappelijke verklaring is dat een oude groep slavenhouders de monotheïstische zwendel heeft geëxploiteerd om een gigantisch percentage van de wereldbevolking in slavernij te houden. Deze families splitsten zich in twistende facties die wij kennen als Katholieken, Protestanten, Moslims en Joden. Dat is de reden waarom de gaande zijnde opstand tegen hun collectieve bewind bijbels genoemd kan worden.

“We hebben duizenden jaren lang vastgezeten op deze planeet en alles wat we kunnen doen is het steeds maar weer herhalen van dezelfde oude strategieën”, geeft een senior Satanist toe. Daarom hebben ze de afgelopen jaren achtereenvolgens de vogelgriep, ebola, zika en andere pandemische paniek geprobeerd om de bevolking te intimideren, geeft hij toe.

Dit is al aan de gang sinds ten minste de op touw gezette “Spaanse Griep” pandemie van 1918, die slechts jonge soldaten doodde die waren ingeënt.

Kijk voor nog een voorbeeld eens naar de “CBS 60 MINUTES” documentaire over de varkensgriep epidemie van 1976 in de V.S. Hij werd slechts één keer uitgezonden en daarna nooit meer. Luister naar de getuigenis van mensen die Guillain-Barré verlamming kregen vanwege het vaccin tegen de varkensgriep. Ze daagden de V.S. overheid voor het gerecht voor schadevergoeding. De 500 gevallen van Guillain-Barré verlamming, inclusief 25 doden, werden niet veroorzaakt door de varkensgriep zelf maar als een direct gevolg van het vaccin. In die tijd vond President Gerald Ford, op advies van het CDC (Centrum voor ziektecontrole en preventie), het wenselijk dat de HELE bevolking van de Verenigde Staten ingeënt zou worden.


Dus, alsjeblieft laat ze geen (verplichte) massa-inentingen uitvoeren onder het mom van een (fake) “dodelijke pandemie” want dat zal pas een echte pandemie veroorzaken.
Laten we eens wat dieper ingaan op wat er gebeurt met hun financiële systeem. De chart in de link hieronder toont in rood wat er nu gebeurt, in vergelijking met wat er gebeurde in voorgaande baissemarkten. Het is duidelijke dat dit geen gewone financiële crisis is.


Dit citaat van Zero Hedge illustreert hoe de Fed’s monetaire illusie is verdampt:

Na het afvuren van het grootste noodtoestand wapen “schok en ontzag” in de geschiedenis van de Fed, dat was bedoeld om niet slechts een gedeeltelijke maar een volledig normale situatie te herstellen in de vastgoed- en financieringsmarkten, zijn E-mini futures niet alleen niet gestegen maar kelderen met de -5% grens naar beneden”.

CIA-bronnen zeggen dat het Dow Jones Industrial gemiddelde zal moeten dalen tot ten minste een-derde van zijn topwaarde om in lijn te zijn met historische trends.

Nu de V.S. niet langer scheepsladingen vol echte goederen krijgt in ruil voor hun misleidende “rekeneenheid” van fractioneel bankierend “digitaal krediet” geld, is het een mathematische zekerheid dat winkels leeg zullen raken en grote Amerikaanse banken bankroet zullen gaan.


Laten we nu eens kijken naar rapporten over de voortdurende geheime oorlog van het Pentagon en de CIA. Hier is een samenvatting van de actie door één Pentagon-bron:

“De Zionisten hebben het niet lang meer te maken nu Harvey Weinstein in New York is veroordeeld tot 23 jaar gevangenis, wat de weg vrijmaakt voor veroordelingen in LA.

Aangezien Prins Andrew een marine officier is die Jeffrey Epstein heeft geholpen maar weigerde om samen te werken met het DOJ (het V.S. Ministerie van Justitie), en de koningin de toegang was ontzegd tot Windsor Castle, zouden UK koninklijken kunnen worden uitgeleverd door de V.S. strijdkrachten aangezien ook zij militaire officieren zijn.

Italië ligt kennelijk onder bescherming van Amerikaanse strijdkrachten terwijl het land op slot zit… haar hoofd van het leger is bezweken aan besmetting met het coronavirus en het Vaticaan moet gezuiverd worden van homoseksuelen, Satanisten en pedofielen. 

Op anti-gezin, antichristelijk Hollywood is de aanval geopend aangezien Disney pretparken en filmtheaters dicht zijn en filmproducties stilgelegd. Tom Hanks en zijn vrouw zijn besmet met het coronavirus, Nicole Kidman gaat terug naar Australië en Stephen Spielberg kan ontmaskerd worden voor zijn misdaden met kinderen.”

Zelfs nog schokkender is dit rapport van de CIA dat binnenkwam vlak voordat dit blog zou worden gepost:

“Vanochtend om 4.30 a.m. werd President Justin Trudeau door de V.S. gedagvaard voor bedrijfs- en financiële misdaden. Media eigenaren werd opgedragen om iedereen te hersenspoelen dat Trudeau en zijn vrouw waren besmet met het coronavirus en dat zij een poosje hun huis niet zullen verlaten.

Tom Hanks werd 48 uur geleden gearresteerd voor pedofilie en hij wordt momenteel vastgehouden in een hotelkamer in Australië, onwillig om terug te vliegen naar de V.S. De volgende arrestaties van beroemdheden zullen zijn: Celine Dion, Madonna, Charles Barkley en Kevin Spacey. Ze zullen allemaal beweren besmet te zijn met het coronavirus.

De luchthavens van Italië zijn volledig stilgelegd, nu meer dan 80 Vaticaan- en financiële functionarissen zijn gedagvaard met dezelfde criminele aanklachten voor financiële misdaden, pedofilie, kinderhandel en seksuele mishandeling.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben massa-arrestaties van hun eigen Koninklijke Familie en verwanten uitgevoerd.

Veroordeelde Hollywood verkrachter Harvey Weinstein heeft ingestemd met een deal in ruil voor zijn getuigenis tegen honderden top Hollywood beroemdheden voor hun betrokkenheid bij de drugshandel, pedofilie en kinderhandel. In plaats van een veroordeling voor 55 jaar, kreeg hij slechts een veroordeling voor 23 jaar. In ruil zorgde hij voor getuigenis tegen enkele van de grootste en machtigste namen inclusief Prins Andrew van Engeland, voormalig president Bill Clinton, formalig vicepresident Joe Biden, Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGeneres, Quentin Tarantino, Charlie Sheen, Bob Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, John Podesta, NXIVM en PIZZAGATE sekshandel clubs en honderden meer die allemaal rechtstreeks betrokken waren bij Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein werd op eenzelfde manier toegestaan om een deal te maken en zijn fake zelfmoord te hebben in de gevangenis in ruil voor zijn getuigenis.

CEO’s van enkele grote internationale bedrijven zijn aangeklaagd of gearresteerd en sommige werden gedwongen om ontslag te nemen – dit alles in de laatste 30-60 dagen – zoals o.a. de CEO’s van de NBA, Harley Davidson, de Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, Disney, en de hoofdcommissaris van de Vaticaan politie. Ongeveer 700-800 ontslagen zullen de komende 3 maanden volgen.

Het in de laboratoria gemaakte “nieuwe coronavirus” is de dekmantel voor een verplichte vaccinatie agenda. Nu is het de grootste heimelijke operatie van de V.S. geheime dienst geworden die de wereld ooit heeft gezien. Deze massale operatie – 158.000 arrestaties – zal de grootste kwaaddoende en corrupte politici, beroemdheden en CEO’s, inclusief wereldwijde elites en bankiers zoals George Soro, V.N. ambtenaren en de oprichters van “GRETA Inc.” gevangennemen en verwijderen.

President Trump zal de 2020-verkiezingen winnen en de arrestaties van voormalige presidenten zal vroeg in 2021 gebeuren. Alle belangrijke arrestaties zullen door de media worden afgeschilderd als door ongeval of als complottheorie. Alle gearresteerde personen zullen de “Rommel Dood” aangeboden krijgen, wat betekent dat ze de keuze krijgen tussen hun dood voor het publiek beschreven als een zelfmoord of een dood door ongeval in ruil voor de verzekering dat zijn of haar reputatie in tact zal blijven. Als alternatief kunnen ze kiezen voor een crimineel proces wat zou resulteren in openbare schande.

Er zal een complete sluiting zijn van de meest gewone activiteiten in de wereld, zoals scholen, de aandelenbeurzen, sommige banken, luchthavens, scheepvaart, reizen, evenementen, gala’s, exposities, sportwedstrijden, sportkampioenschappen, muziek award ceremonies, NBA/NHL/Honkbal wedstrijden en scheepscruises. Er zullen voedseltekorten komen en georganiseerd verlies van elektriciteit. Gasprijzen zullen kelderen, prijzen van voedsel zullen omhoog gaan, verkeringen zullen omhoog gaan, goud- en zilverfondsen zullen naar beneden gaan en veel bedrijven zullen of failliet gaan of een aanzienlijk financieel verlies incasseren, zoals in het geval van wat er staat te gebeuren met Air Canada, Disney en Coca-Cola.”

Andere onbevestigde interessante nieuwtjes van geheime dienstbronnen zijn:

“Nancy Pelosi is in de afgelopen 24 uur gestorven. Bij de algemene aankondiging zal het coronavirus hoogstwaarschijnlijk worden gemeld als de doodsoorzaak.”

“Steven Mnuchin zal al heel snel worden verwijderd. Hij is een agent van de Khazariaanse cabal. De tijd is gekomen om hem los te maken aangezien hij te veel weet over hun interne affaires inclusief de diefstallen uit de V.S. schatkist. Zal hij bezwijken aan het coronavirus?”

“De Boeing Company zal ten onder gaan. Het is afgelopen. Alle servicecentra voor vliegtuigen wereldwijd zullen worden gesloten. Onderhoudsvoorzieningen zullen wereldwijd worden gesloten. De verkoop van vliegtuigen is al gestopt. Leases zijn gecanceld. Boeing zal Lockheed-Martin ten val brengen. Hun tentakels gaan de hele wereld rond. Dit zal ook de cabal ten val brengen.”

“Olieprijzen kunnen dalen tot $5 per barrel aangezien niemand meer olie wil. Nieuwe technologieën staan klaar om vrijgegeven te worden.”

Het is eindelijk aan het gebeuren, de mensheid wordt wakker uit een lange en verschrikkelijke nachtmerrie.

Benjamin Fulford

Nederlandse vertaling: Petronella

De bijzonder onthullende brief aan de editor

Biecht op doodsbed herschrijft de Britse geschiedenis van W.O. II

Benjamin Fulford, brief aan de editor 

Dit is een verklaring van een oude geheime dienst man op zijn sterfbed. Ik heb het opgeschreven zoals hij het dicteerde.

Lord Rothschild stuurde zijn vijf zonen naar de hoofdsteden van de wereld om oorlogen teweeg te brengen en daarna het geld uit te lenen om ze uit te voeren. Voorafgaand aan een wereldoorlog vorderen de banken al het geld terug om het daarna in het conflict tegen winst weer uit te lenen.

De 1917 Russische revolutie wordt soms de Joodse revolutie genoemd omdat de Joden het communisme gebruikten om het land en het enorme monetaire vermogen van de Tsaar in de banken van Londen en Parijs in beslag te nemen. Het verzwakken van het communisme was bedoeld om de bezittingen van de mensen, arm en rijk af te nemen en ze te consolideren in de handen van een paar mensen, de elite genaamd, maar op een dusdanige manier dat de mensen dachten dat het voor hen werd gedaan. Rusland werd beroofd, duizenden kerken werden geplunderd en in brand gestoken en miljoenen Christenen werden vermoord.

Rothschild concentreerde zich daarna op Groot-Brittannië, graaide het geld weg terwijl de Jarrow marsen een protest waren tegen armoede en de mensen die de hongerdood stierven. Lord Rothschild vertelde zijn homoseksuele volgers dat een communistische overheid naar Groot-Brittannië  zou komen en hij voorspelde het voor het jaar 2000. Hij vertelde hen dat dit wellicht niet zo genoemd zou worden, maar dat het dat wel zou zijn.

Duitsland onder Adolf Hitler maakte zich los van de internationale bankzwendelaars en verklaarde zijn eigen munteenheid en over het wonderbaarlijke succes hiervan maakten de bankiers zich zorgen omdat andere landen het voorbeeld zouden kunnen volgen en velen in Engeland wilden het Duitse economische systeem overnemen. Charles Lindberg wilde het introduceren in de V.S. Lindberg was een zeer populaire favoriet om mee te doen aan de verkiezingen voor een positie in de politiek, maar de Joden pakten zijn baby zoon en bij een offerplechtigheid tijdens Pasen van Rosh-Chodesh op 1 maart vermoorden ze het kind ritueel. Lindberg moest zich terugtrekken uit de verkiezingsrace en een halve gare Duitse nationalist werd beschuldigd van de misdaad en geëxecuteerd.

En zo werden New York en Londen de belangrijkste gebieden van de Joodse rebellie tegen de Duitsers die het gedurfd hadden om de Joodse bankiers eruit te gooien. Door Joden geleide kranten sloten zich aan bij Hollywood en de BBC in haat zaaiende propaganda om een oorlog te beginnen tegen Duitsland. Dit ondanks Neville Chamberlain’s vierjarige geheime studie naar de doelen en richtlijnen van het Derde Rijk die aantoonden dat Duitsland geen bedoelingen had tegen Groot-Brittannië, maar alleen de constante dreiging van de Sovjet communisten wilde stoppen.

Vanaf rond 1933 maar voornamelijk in 1936 liet Lord Rothschild bulletins voorlezen in elke synagoge over Groot-Brittannië waarin stond: Joodse mensen bereid je voor op oorlog, zorg dat je in elk fabricageconcern komt dat hiermee in overeenstemming is. Herbert Morrison (Peter Mandelson’s grootvader) werd aangesteld door Winston Churchill als Inkoop Minister bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken die er voor zorgde dat alle contracten van het Ministerie van Defensie naar mede-Joden gingen. De Joden werd verteld, vooral vanaf 1936,  om elk klein fabricagebedrijf op te kopen zoals het maken van laarzen, helmen, patroontassen, uniforms, wapens enz. omdat er oorlog aankwam.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken zou de instructie voor wat het nodig had naar deze bedrijven sturen die dan zouden zeggen hoeveel materiaal er nodig was om de taak uit te voeren. Ze vroegen altijd bijna het dubbele aan materiaal dat nodig was en sommige van deze Joodse bedrijven ontdekte aan het eind van de oorlog dat ze heel rijk waren. Deze Joden zouden leden van het parlement omkopen om te eisen dat de overheid meer uniformen, meer Hillman stafauto’s, meer geweren of meer legershirts zou bestellen of waar de Joodse eigenaar meer van wilde verkopen.

Het was pas na de oorlog toen enorme voorraden van legeroverschotten die 25 jaar in beslag namen om verkocht te worden, dat het kwartje viel dat de Joden het Britse volk weer hadden beroofd. Ik heb zelf de boeken ten tijde van de oorlog gezien van een East End knopenfabriek. Ze maakten knopen voor militaire uniformjassen en de winsten waren astronomisch. Sommige bedrijven gebruikten tot in de vroege zestiger jaren vellen van niet-ijzerhoudend metaal, van overgebleven oorlogsopdrachten. Een bedrijf had een contract om zo veel miljoen gasmaskers te maken en om aan dat contract te voldoen maakten ze die nog steeds in 1968; ze liggen allemaal weg te rotten in een lekkend magazijn.

Dit is waarom de Joden “oorlogsprofiteurs” werden genoemd en wat ze op deze manier verkregen, of het nu voedsel voor werkers of wat dan ook was, werd vaak verkocht voor contant geld. En daarom werden de Joden de “zwarthandelaars” genoemd.

Churchill’s lijfwacht Walter Thompson zei dat Mark en Spencers alle voedselleveranties aan het Ministerie van Binnenlandse zaken behandelde en Burton maakte alle maatuniformen en afzwaai- pakken. Monetaire smeergelden gingen naar Herbert Morrison, Winston Churchill en Lord Lendeman.

Maar Koning George V was niet blij met de Joodse stimulans voor oorlog en begon openlijk te spreken dat hij had gezien hoe zijn land in W.O. I werd geruïneerd en dat hij niet toe zou staan dat dit weer gebeurde. Dus hadden Winston Churchill en Lord Rothschild een gesprek met de arts van de Koning Bertrand Dawson die de Koning een fatale dosis morfine gaf. Maar de Koning realiseerde zich wat ze hadden gedaan en zijn laatste woorden waren voor Dawson: “God verdomme je!” Deze moord was een staatsgeheim, maar zodra het me was verteld, werd de officiële verklaring uitgegeven dat de Koning stervende was en ze versnelden zijn dood nog om de deadline van de ochtendkranten te halen. Later is gerechtigheid geschied toen Lord Dawson van Penn zichzelf tot zwijgen bracht in maart 1945.

Van Koning Edward VIII werd ons verteld dat hij af moest treden om met Wallace Simpson te trouwen. Dit is een leugen. Hij werd gedwongen door Churchill omdat hij bleef proberen vrede te sluiten met Duitsland.

Neville Chamberlain, vermeld als de meest populaire Premier ooit en iemand die Groot-Brittannië buiten de oorlog wilde houden, stierf op mysterieuze wijze in november 1940. Zijn doodcertificaat zei “oorzaak niet gespecificeerd”. Het is zulke onzin voor de belangrijkste man in het land om dit op zijn doodcertificaat geschreven te hebben, dus werd het later veranderd in “”darmkanker”.

Churchill’s lijfwacht Walter Thompson beweerde voor zijn dood dat de dood van Chamberlain, Koning George V, Mahatma Ghandi en de chef van de geheime dienst Vernon Kell, bij een reeks moorden zaten waarvoor opdracht was gegeven door Lord Rothschild en waar Churchill op toe moest zien.

De Churchill-bende vermoordde ook Franklin D. Roosevelt volgens Stalin! 

WIE VERMOORDDE FRANKLIN D. ROOSEVELT?

Het 9 februari 1986 exemplaar van de landelijke zondagsbijlage van het tijdschrift “PARADE”. De Wereldoorlog II Cairo-conferentie tussen President Roosevelt, Premier Churchill en Generaal Chiang Kai-shek eindigde op 26 oktober 1943. Die avond kreeg ik orders om een groep deelnemers van Cairo naar Teheran te vliegen. Tot op dat moment was ik me niet bewust geweest dat er een Grote Vier bijeenkomst van de supermachten in Teheran zou zijn.

Toen ik die ochtend naar het vliegtuig ging om het klaar te maken voor vertrek, kwamen er twee limousines uit de stad aan. Het waren T. V. Soeng’s Chinese afgevaardigden. Ik vloog ze die dag naar Teheran.

Onderweg stopte ik in Habbaniyah in Irak om te tanken en terwijl we aan de grond stonden kwam er een Air Force B-25 binnen, met als vlieger een oude vriend van mij, en met Luitenant Kolonel Elliott Roosevelt, de zoon van de President. Ik introduceerde hem en Roosevelt bij de Chinezen en vice versa.

Ik weet niet of iemand van jullie dit ooit heeft gerealiseerd, maar jaren later bracht het feit dat Elliott Roosevelt naar de Teheran conferentie was gegaan een van de meest verbazingwekkende, niet-vertelde feiten in onze geschiedenis naar boven. Ik kan alleen maar veronderstellen waarom er niet meer over was geschreven.

Omdat Elliott Stalin had ontmoet in Teheran met zijn vader in 1943, vroeg Fardner Cowless, uitgever van het tijdschrift LOOK hem om naar Moscow te gaan om Stalin te interviewen.

Roosevelt accepteerde dit aanbod en interviewde Stalin daar inderdaad. Aan het eind van een lang interview, keerde hij zich naar de Generaal en stelde hem nog één vraag. “Waarom heeft mijn moeder nooit toestemming gekregen om Moscow te bezoeken, ondanks dat ze drie formele aanvragen voor de reis heeft gedaan?”

Stalin keek Elliott dreigend aan en zei: “Jij weet niet waarom?”

Elliott antwoordde: “Nee!”

Snel reageerde Stalin, “Weet je niet wie je vader vermoordde?”

Roosevelt, geschokt, antwoordde: “Nee.”

Stalin stond op van zijn stoel en ging verder: “Wel, Ik zal je vertellen waarom ik haar hier niet heb uitgenodigd. Zodra je vader was gestorven, vroeg ik mijn ambassadeur in Washington om onmiddellijk naar Georgia te gaan met het verzoek om het lichaam te zien.” Stalin geloofde dat als Gromyko het lichaam kon zien, hij zou bevestigen dat de hersenbloeding die zijn dood had veroorzaakt een grote verkleuring en vervorming had veroorzaakt.

Elliott reageerde dat hij niets daarover wist en daarop zei Stalin: “Je moeder weigerde om toestemming te geven het deksel van de kist te openen zodat mijn ambassadeur het lichaam zou kunnen zien.” Er aan toevoegend “Ik heb hem daar drie keer naartoe gestuurd om te proberen haar ervan te doordringen dat het voor hem heel belangrijk was om het lichaam van de President te zien. Ze heeft dat nooit geaccepteerd. Ik heb haar dat nooit vergeven.”

Dit dwong Elliott om zijn laatste vraag te stellen: “… maar waarom?”

Stalin liep even rond in het kantoor, en bijna woedend, brulde hij: “Ze hebben je vader natuurlijk vergiftigd, net zoals ze herhaaldelijk hebben geprobeerd mij te vergiftigen.”

 “Zij, wie zijn zij?” vroeg Elliott

 “De Churchill-bende!” brulde Stalin. “Zij hebben je vader vergiftigd en ze proberen nog steeds mij de vergiftigen… de Churchill-bende!”

Ik had gehoord toen ik in Teheran was, dat Roosevelt en Churchill een harde woordenwisseling hadden gehad in het bijzijn van Stalin en Chiang tijdens de conferentie over het onderwerp dekolonisatie van Zuidoost Azië. Ik heb het gelezen in een overheidspublicatie van die tijd.


Op dat moment werd dit verslag van Elliott’s bezoek aan Moskou in 1946 door hem geschreven en getekend en het verscheen in de uitgave van 9 februari 1986 in de landelijke zondagsbijlage van het tijdschrift “PARADE”.


 (P.S. Velen van ons – inclusief verschillende toekomstige biljoenairs – groeiden op als heel goede vrienden van de broer van de uitgever van het tijdschrift Parade en zijn prachtige familie  die toen ook voor Parade werkte in Edina, Minnesota 💰)

De reden? Ga even naar de B.I.S.- (de grootvader van Rothschilds bankimperium) geschiedenis in Wikipedia en “zij” laten die informatie daar gewoon staan zodat IEDEREEN het kan zien👀

De Bretton Woods conferentie in 1944 adviseerde om de Bank for International Settlements zo snel mogelijk te liquideren. Dit had als gevolg dat de BIS onderwerp werd van een meningsverschil tussen de Amerikaanse en de Britse delegaties. De liquidatie van de bank werd ondersteund door andere Europese delegaties, en ook door de Amerikanen (inclusief Harry Dexter White en de Minister van Financiën Henry Morgenthau Jr.) [11] Maar het werd bestreden door John Maynard Keynes, het hoofd van de Britse delegatie.

Keynes ging naar Morgenthau in de hoop om de opheffing te voorkomen of uit te stellen, maar de volgende dag werd het goedgekeurd. Maar de liquidatie van de bank werd nooit werkelijk ter hand genomen. [12] In april 1945 beëindigde de nieuwe president van de V.S. Harry S. Truman de betrokkenheid met het plan. De Britse overheid stelde de opheffing uit en het besluit om de BIS te liquideren werd officieel teruggedraaid in 1948. [13]

Nederlandse vertaling: Petronella

V.S. Presidentsverkiezingen, Olympische spelen in Tokyo afgelast? Beraamde Pandemie Voorbode van Wereldregering
Benjamin Fulford –  9 maart 2020

De gecontroleerde afbraak van het financiële systeem van de Khazariaanse maffia is nu voor iedereen duidelijk zichtbaar. De 30% daling van de olieprijzen, de instorting van de aandelen- en obligatiemarkten en een bevriezing van het reizen en de handel worden allemaal na elkaar georganiseerd met de fake pandemie, zo bevestigen meerdere bronnen. De pandemie, die grotendeels een mediagebeuren is, en de financiële ineenstorting, die echt is, zijn de dekmantel die wordt gebruikt om een wereldrepubliek in te luiden. Dit wordt zowel door bronnen van de P3 vrijmetselarij, de Illuminatie als de CIA bevestigd. De trigger gebeurtenis was het niet nakomen van de betalingstermijn door de U.S. Corporate regering op 16 februari, zeggen ze.

Het doel van deze gecontroleerde afbraak is het verwijderen van Satan-aanbiddende, genocide-misdadigers uit het centrum van de wereldmacht, zeggen Pentagon en andere bronnen. Dit zal het vrijgeven van verboden technologieën mogelijk maken en een nieuw tijdperk van verwondering inluiden, voegen ze er aan toe. B.v.: ouderdom zal spoedig een behandelbare conditie worden.

Om dit mogelijk te maken wordt een heersende klasse die heeft geprobeerd ons te doden met pandemieën, kankerverwekkende stoffen, oorlogen, enz. systematisch opgespoord en voor het gerecht gebracht, voegden ze er aan toe. Uitvoerig gaan ze verder:

 “Amerikaanse troepen die naar Europa zijn gestuurd voor een NAVO-oefening kunnen ook ingezet worden voor het arresteren van Zionisten en het in beslag nemen van ‘deep state’ bezittingen, niet alleen in Zwitserland maar ook in Brussel, Antwerpen, Berlijn, Parijs, Amsterdam en Londen.” 

In de V.S. is intussen het presidentiële verkiezingsproces al gedegenereerd tot een farce met de democratische nominatie onmiskenbaar gestolen voor een seniele, corrupte Joe Biden. Hier is een voorbeeld van de nonsens die Biden uitkraamt:

“Als je een democraat wilt nomineren, een levenslange democraat, een trotse democraat, een Obiden-Bama democraat, sluit je dan bij ons aan.”


Eén CIA-bron vatte de situatie op deze manier samen:

“Het is bepaald dat Trump de volgende president zal zijn aangezien hij de staat van beleg zal afkondigen, natuurlijk om de mensen te beschermen. Geschat wordt dat dit op zo’n 70% van de Amerikanen invloed zal hebben. Hij zal de verkiezingen cancelen. Is hij misschien de laatste President aan de macht? Hij is zich al lange tijd bewust van deze manoeuvre. De dominostenen beginnen te vallen.” 

Het aantal verzegelde dagvaardingen in de V.S. is nu bijna 160.000 en 1613 zijn er opgevolgd. Dus lijkt het er nu op dat veel van de bedrijfsoplichters eindelijk in de gevangenis zullen belanden, waar ze thuishoren.


Sinds januari heeft een record aantal kopstukken van grote ondernemingen ontslag genomen of hun baan verloren. Een NSA-bron weidde hier over uit door te zeggen:

“De President heeft een volledig onderzoek gelast naar alle communicaties over de hele linie van de Gates Foundation, Event 201 (een pandemie-oefening, gehouden in New York op 18 oktober 2019), de Wereldgezondheidsorganisatie, CDC (Centre for Desease Control) en de grote bedrijven in de V.S. en het Verenigd Koninkrijk die het meest te winnen hebben bij de fake pandemie. Een onderzoek  naar ingewijde handel en media “corrupte” schrijvers vindt ook plaats. CIA-bronnen zeggen dat dit bedoeld is om datgene wat verleden week is ontdekt te stoppen:  
“Nieuwe bio-wapen aanvallen waarin het actieve virus wordt verspreid door drones en andere middelen in Italië en Iran, en geselecteerde droppings die plaatsvinden in andere landen om de angst levend te houden.”

In Hong Kong zullen gezondheidsfunctionarissen klinische proeven gaan beginnen met een nog onbewezen antivirus middel Remdesivir (Remdesivir is een Ebola-medicijn) om het nieuwe coronavirus te behandelen, volgens een CIA-medicus. “De kosten ervan zullen rond de $1.000 liggen voor een kuur en natuurlijk zal de overheid het farmaceutische bedrijf betalen,” merkt hij op.

Het bedrijf hier achter is Gilead Aciences dat eigendom is van de Gates Foundation. “Stel je eens even voor, 10 miljoen doses om wereldwijd mee te beginnen. Dit alleen is al $10 miljard. En kijk eens wat de prijs van hun aandelen zal doen.

Aan de top van deze specifieke piramide is George P. Shultz te vinden,  Directeur Emeritus van Gilead Sciences. Deep stater Schultz was Minister van Buitenlandse zaken van 1982 tot 1989 en is ook Minister van Financiën geweest. Hij was ook hoofd van de Bechtel Groep waarvan veel Japanners geloven dat het betrokken was bij de Kobe-aardbeving in 1995 waarin 6000 mensen de dood vonden.

Eén CIA-bron zegt: “Gilead zou kunnen zitten op zo’n $20 miljard onaangesproken beurswaarde, op voorwaarde dat het succes heeft met een potentieel nieuw coronavirusvaccin. Ze zullen dat uitmelken tot op elke cent die ze met hun hebzucht kunnen stelen. Kun je je voorstellen wat er nog meer in het vaccin zit, een RFID (radiofrequentie identificatie) chip misschien?”


Hoe dan ook, deze medicus en andere bronnen zijn het er over eens dat de Zionistische Cabal de zwendel met een tot bio-wapen gemaakt coronavirus als dekmantel gebruikt. Het virus lijkt alleen oudere mensen met al onderliggende gezondheidscondities, meestal longontsteking te doden, zeggen ze. “Zie dat er tot dusver geen kinderen of tieners zijn getroffen,” merkt de medicus op.

Dus een mild virus dat grotendeels oudere mensen treft die de dood al dicht genaderd zijn wordt gebruikt om wereldwijd angst te verspreiden en dat zal eindigen dat de meeste overheden hun grenzen sluiten vanwege angst-porno. “De wereld zal op slot zitten. En dan zullen ze proberen om iedereen op de planeet gedwongen te vaccineren. De boys zitten in een volledige paniek-modus,” voorspelt een CIA-bron.

Hier in Japan heeft slaaf premier Shinzo Abe geprobeerd de fake, zwaar overdreven pandemie te gebruiken om de staat van beleg in te luiden. In plaats daarvan zal Abe worden verwijderd, beloven CIA-bronnen. Ze zeggen ook:

 “Abe verdient alles wat hij zal krijgen. Het zal interessant zijn om te zien of hij probeert een deal te sluiten en zingen als een kanarie. Hij zal ongetwijfeld een fataal ongeluk krijgen of over de zeep in de douche uitglijden, vallen en zijn nek breken voordat hij in staat is uit de school te klappen.”

Er woedt ook een strijd in het Vaticaan. “Paus Francis werd met opzet een mutatie van het virus gegeven. Hij zal spoedig sterven. Het Vaticaan zal dit proberen te verbergen totdat ze een kloon/dubbelganger in zijn plaats hebben. Op deze manier kunnen ze het verhaal voor de massa onder controle houden,” zegt een gnostische Illuminatie-bron. Bronnen van de P3 vrijmetselarij zeggen echter dat Francis slechts milde symptomen had en herstellend is.

In het Verenigd Koninkrijk leidt Brexit tot een zuivering van Duitse dubbelagenten, zeggen MI6 en Pentagon-bronnen. Hieronder meer over de strijd door een Pentagon-bron:

“Na het ontslag van de CEO van UBS (een Zwitserse, multinationale investeringsbank), kan Barclays CEO Jes Staley een volgend slachtoffer zijn aangezien het er op lijkt dat Jeffry Epstein deze vroegere JP Morgan bankier heeft voorbereid en het UK parlement heeft gechanteerd om hem deze topfunctie te geven.”

Een vroegere Barclays bankier beschuldigt “de raad van bestuur en het ‘executive comité’ (een kleiner deel binnen de raad van bestuur) van Barclay’s Bank plc van het stelen en kapen van de technologie voor het kwantum financiële systeem in de periode van 2011 tot op heden”.

Intussen zegt een senior MI6-bron dat de volgende mensen gearresteerd moeten worden om een eind te maken aan de “deep state” controle van het Verenigd Koninkrijk en Ierland:

“Koningin Elizabeth in de Court of St. James’s (het koninklijke hof van de vorst van het Verenigd Koninkrijk), de premiers Cameron, May en Johnson, President Michael D. Higgins van Ierland, het gedeelde directeurschap van MI5/MI6 Andrew Parker en Alex Younger, de commissarissen van de burgerpolitie Noireen O’Sullivan en Drew Harris, Baron Nathaniel Rothschild en de secretarissen van het UK en Ierse cabinet Mark Sidwell en Martin Frazer, allebei Duitse dubbelagenten zijn. Deze twee mannen leiden in werkelijkheid beide landen ongeacht wie er premier is.”

Er is reeds een zuivering geweest in Saoedi Arabië waar een Zionistische poging tot overname werd verijdeld. Als gevolg daarvan zijn drie prinsen en dozijnen functionarissen uit de strijdkrachten en het ministerie van binnenlandse zaken verwijderd. Onmiddellijk na de zuivering begon een grote olie-oorlog. Zowel Rusland als Saoedi Arabië overspoelen de wereld met olie zelfs nu de pandemie de vraag ernaar radicaal heeft verminderd. Een senior CIA-bron zegt:

“Olie is achterhaald en zal hoogstwaarschijnlijk dalen tot $ 10 per barrel voordat dit over is. De nieuwe energie-technologieën zijn klaar om door Trump te worden vrijgegeven.”

Eén voorbeeld van dit soort technologie in de link hieronder zou waterstof veel goedkoper kunnen maken dan olie.


Deze ineenstorting van de olieprijs maakt een eind aan de zwendel “olie voor Amerikaanse dollars” die de Zionisten hebben gebruikt om de V.S. en de wereld al sinds de zeventiger jaren af te persen. Ze worden NU ten val gebracht, zeggen CIA-bronnen.

Pentagon bronnen stemmen overeen in hun waarneming dat personeel van Israëlische strijdkrachten “niet meer naar het buitenland mag reizen omdat een vastberaden en verhardend Internationaal Strafhof niet alleen oorlogsmisdaden van Israël attaqueert maar ook de misdaden die gepleegd zijn door V.S. strijdkrachten en de CIA in Afghanistan.”

Pentagon-bronnen voegen daar aan toe: “Onderzoeken van het Internationaal Strafhof kunnen worden uitgebreid tot aanvallen met drones door de CIA, Afghaanse drugshandel en Israëlische oorlogsmisdaden tegen Syrië, Yemen, Irak en Libanon, maar ook naar het gebruik van passagiersvliegtuigen als menselijk schild.”

De bronnen merken ook op: “Een derde ambtstermijn is niet het tovermiddel wanneer oorlogsmisdadiger Bibi [Benjamin Netanyahu] eindelijk zou worden afgezet als Premier, en Trump de arrestatie van Zionisten zou hebben uitbesteed aan het Internationaal Strafhof.”

Netanyahu, net als zijn stroman Abe, probeert de “pandemie” te gebruiken als een excuus voor de staat van beleg. Maar de Israëlische strijdkrachten zullen niet gaan vechten tegen hun eigen mensen voor deze Satanaanbidder, pseudo-Jood, beloven Mossad-bronnen.

We krijgen ook gemengde informatie over de situatie in China. CIA-bronnen in Zuidoost Azië die recentelijk geëvacueerde burgers uit Wuhan hebben geïnterviewd zeggen:

“De situatie is veel erger dan wat er wordt verteld in de media. Mensen bloeden nu uit de neus, de ogen, de oren en de longen. Het verspreidt zich veel sneller dan verwacht. Het actuele aantal doden in Wuhan nadert nu de 3 miljoen. De stad is de grootste begraafplaats op de planeet. Hij zal op slot blijven. Dit begon in de buurt van Wuhan waar een enorme elektromagnetische stralingsramp verbonden met 5G plaatsvond. De sterke luchtstroom van een microgolf (een soort microwave golf) kookte de inwoners van binnenuit. Het vrijkomen van het virus vond plaats op ongeveer dezelfde tijd om het verhaal aan te passen. De enorme vervuiling daar droeg bij aan de catastrofe. Er was geen selectie opgedragen door Xi Jinping. Nog meer angstporno. Er bestaat een enorme doofpotaffaire. Dit ongeluk zou wel eens China’s Chernobyl kunnen zijn.” 

Een Chinese agent in Tokyo zegt ook dat de situatie slechter is dan de overheid toegeeft. Hem gevraagd over Taiwanese en Russische rapporteringen dat President Xi Jinping was vervangen, zei de bron alleen: “Er zijn verscheidene Xi Jinpings.” Japanse zakenmensen met uitgebreide verbindingen met China zeggen echter dat in een groot deel van het land de productie terugkeert naar normaal.

Samenvattend is dit wat we zien:

Passagiersvliegtuigen over de hele wereld staan aan de grond.

Bijna al het reizen is gestopt.

Hotels, restaurant en resorts over de hele wereld zijn leeg.

Olieprijzen zijn ingezakt

Een wereldwijde beursvlucht tussen de 40 en 50%

Wereldwijde financiële instorting

“Wall Street zal gesloten worden”, belooft de P3 vrijmetselarij, dus: Game, Set, Match.¹⁾ Reset! De feniks verrijst en een New Age daagt.

¹⁾◻ Een uitdrukking uit de tenniswereld die iets dat finaal is weergeeft.

Nederlandse Vertaling: Petronella

Pandemie-show gericht op het lanceren van een wereldregering, Project Blue Beam volgt
Benjamin Fulford  -  2 maart 2020

De fake coronavirus-pandemie die nu over de hele wereld wordt gepropageerd, is gericht op het creëren van een wereldrepubliek, zeggen P3-vrijmetselaar-bronnen. Het coronavirus wordt ook door de U.S. Corporation gebruikt als een excuus voor het niet nakomen van hun betalingsverplichtingen op 16 februari. Net zoals de spreekwoordelijke schooljongen die zei: “De hond heeft mijn huiswerk opgegeten.” Zeggen deze mensen: “Het virus heeft mijn financiële systeem opgegeten.” Dat geeft minder gezichtsverlies dan: “Ik ben afgesloten omdat ik 40 jaar lang mijn rekeningen niet heb betaald.” Hoe dan ook, wat dit betekent is dat ze het vermogen hebben verloren om monopoliegeld te creëren via de centrale bank om markten overeind te houden en zichzelf aan de macht te houden.

De eigenaars van de U.S. Corporation hebben een toevallige beschrijving van een dodelijk virus in een boek uit de tachtiger jaren gebruikt om de boodschap te verspreiden dat ze deze gebeurtenissen jaren geleden hebben gepland. Ze gebruikten het om de Aziaten te vertellen “verleng onze obligaties of aanvaard de consequenties”.

Het propaganda tijdschrift Popular Mechanics, van de 9.11 bullshit schanddaad, heeft bijgedragen tot hun angstzaaiing met de volgende kop: “Wel, wetenschappers hebben 28 nieuwe virusgroepen gevonden in een smeltende gletsjer. Dit is hoe de wereld aan z’n eind komt.”

Bronnen van een Aziatisch geheim genootschap zeggen: Het antwoord dat werd gegeven was “wij zullen de consequenties aanvaarden”. “Zodra de huidige strijd van de mensheid tegen het virus eindigt zal er vast en zeker een nieuwe strijd beginnen”, erkennen ze, daarmee aangevend dat ze rekening houden met een lange tijd.

De goede jongens in het Westen, van hun kant, weten dat de Chinese letters voor crisis 危機  “gevaar” en “kans” betekenen en gebruiken dit niet nakomen van betaalverplichtingen om een onzelfzuchtiger systeem te introduceren om voor de Aarde te zorgen.

Om dat te bereiken heeft de White Dragon Society aan de Angelsaksische “Five Eyes” liga voorgesteld om een soort “Project Blue Beam” gebeurtenis in werking te brengen, zeggen WDS-bronnen. Ze zeggen dat Project Blue Beam een fake-eindtijdscenario is dat gebruik maakt van hologrammen, computer graphics en echt militair vertoon. Het idee zou zijn om dat wat bekend staat als een “liminal event” (een gebeurtenis die verwarring en desoriëntatie veroorzaakt) te ensceneren, zoiets als een huwelijks- of meerderjarig wordende planetaire ceremonie, leggen de bronnen uit. Het idee is tot op dit moment nog niet afgerond, voegen ze er aan toe.

Hoewel pogingen in het werk zijn gesteld om Project Blue Beam in diskrediet te brengen,
kan er geen twijfel bestaan dat het technisch mogelijk is. Het vermogen om gigantische hologrammen in de lucht te projecteren werd bewezen in de strijd tijdens de tweede Iraakse oorlog. Ook het gebruik van computer graphics op TV nieuws zou nu gemakkelijk een W.O. III-achtig scenario kunnen creëren. Door daar militaire strijdkrachten in actie aan toe te voegen, zou het gemakkelijk zijn om de slaapwandelende meerderheid te overtuigen dat de gebeurtenis echt was. Insiders, zoals de lezers van deze nieuwsbrief zouden zich gewoon kunnen ontspannen en van de show genieten. 

Hoe dan ook, er kan geen twijfel bestaan dat de voortdurende coronaviruspaniek beraamd is om de weg te bereiden voor een militair noodbestuur en de start van een wereldrepubliek. Wat mensen echter in gedachten moeten houden is dat het allemaal fake is. Hier b.v. is een frontlijn rapport van Italië over de pandemie: De Italiaanse gouverneur van de Venetië-regio, Zaia zei:

“80% van alle zieke mensen genezen vanzelf, 15% heeft medicatie nodig en 5% heeft ziekenhuis-aandacht nodig. Alle 17 mensen die al zijn gestorven, hadden vergevorderde gezondheidsproblemen. Geen gezond mens die het coronavirus had opgelopen, is gestorven. In het begin reageerden ze op deze manier omdat ze geen wezenlijke informatie hadden over het virus. Maar na te hebben gezien wat het is, is de informatie sterk overdreven.”

Voordat we echter nog meer bedriegerij beschrijven, moeten we ook hebben over een paar heel serieuze gevechten van speciale strijdkrachten die zich ontvouwen in verschillende sleutellocaties van de wereld. De belangrijkste actie vindt nu plaats in Zug, Zwitserland, volgens MI6-bronnen. Een senior MI6-bron zei:

“Wij veronderstellen dat Baron Nathaniel Rothschild op een compound in Zug, Zwitserland verblijft. De geheime dienst is er naartoe gestuurd om deze laatste hindernis “met kracht te verwijderen”. Zwitserland is lastig omdat het de zetel is van de CIA, zoals je ongetwijfeld al weet, en ook, in de meer esoterische wereld, van een groep genaamd Swiss Octagon, bestaande uit mensen die zijn overgebleven van de faraonische bloedlijnen en daarbij ook nog behoorlijk onverzettelijke/duistere figuren.”

Het is interessant om te vermelden dat bronnen van de Japanse Koninklijke Familie ons kort geleden hebben verteld dat ook zij afstammen van Egyptische faraonische bloedlijnen. Daarom vindt ook in Japan een serieuze strijd plaats, volgens bronnen uit de Japanse conservatieve vleugel. Om de Zionistische marionettenregering van Shinzo Abe uit de macht te drijven zullen de Tokyo Olympische Spelen van 2020 worden gecanceld, zeggen bronnen uit de Japanse conservatieve vleugel. Dit zal enorme financiële verliezen veroorzaken voor Abe en zijn gangstervrienden en ze zullen blootstaan aan schadeloosstellingen, voegden de bronnen er aan toe.

Op het eerste gezicht is er in Japan al ernstige paniek over het zogenoemde “nieuwe coronavirus”. Tot dusver zijn scholen over het hele land gesloten, concerten en publieke evenementen gecanceld en in winkels raken de voorraden op. B.v. de foto hieronder van een lokale supermarkt laat zien dat al het toiletpapier en de papieren zakdoekjes uit de schappen zijn verdwenen.


CIA-bronnen bevestigen dat de “Zionistische cabal nu wordt ontmanteld (dat is al meer dan een jaar aan de gang).” Ze zeggen dat de absolute top-Zionisten zijn samengekomen in het “hol” in Zug Zwitserland waar ze worden aangehouden en voorbereid voor militaire tribunalen.

De Zionistische cabal vecht letterlijk voor zijn leven en ensceneert een massale propaganda-aanval tegen China met fake video’s van mensen die zich ophangen of uit het raam springen, plus fake nieuws dat half het land al dood is.

Maar de mensen in China waar ik mee spreek zeggen dat het normale leven aan het terugkeren is. Japanse zakenlieden die handel drijven met China vertellen me dat dozijnen fabrieksmanagers waar zij mee te maken hebben hen vertellen dat het werk wordt hervat. Wat niet wordt hervat echter is de handel met de V.S. omdat de U.S. Corporation afgesneden is van krediet, zeggen Chinese bronnen. In plaats van toe te geven dat ze geen dingen van China krijgen omdat ze hun betalingsverplichtingen niet konden nakomen, zegt de Zionistische propaganda daarom dat het komt doordat “iedereen in China is gestorven”.

Vroegere CIA en U.S. Marine operator Robert David Steele beschrijft de V.S.-situatie als volgt:

“President Donald Trump heeft publiekelijk verklaard dat het coronavirus bedrog was, maar werd door het politieke circus gedwongen om terug te krabbelen. Hij weet dat dit een “valse vlag” is, hij weet wie er verantwoordelijk voor is en hij weet dat er tegen hem gelogen wordt zowel door de Dienst Volksgezondheid (die geleid wordt door Nancy Messonnier, zuster van Rod Rosenstein en nooit een Trump aanhanger is geweest) en de CIA (geleid door John Brennan, aanhanger van Gina Haspel) … Het verhaal in al zijn nuances omvat een combinatie van bio-oorlogsvoering, door 5G en satellieten verlaagde immuniteit en stralingsziekten, foutief gediagnosticeerd als het nieuwe virus (wat niet erger is dan vorige virussen), en de informatie-oorlog die door de City van Londen en Wall Street aan de gang wordt gehouden voor handel en winstneming van de insiders.” 

Er zijn nu rapporteringen van fake coronavirus testpakketten die als deel van de zwendel door heel Amerika worden verzonden om de schuld van het faillissement aan een pandemie te geven. Er zijn ook rapporteringen dat HIV en Ebola in het virus is opgenomen. Ook de Paus heeft zich aangesloten bij het circus door te zeggen dat hij het nieuwe coronavirus heeft en spreekt nu het publiek toe vanachter glas.Maar, voordat je toegeeft aan de neiging om in paniek te raken, denk alsjeblieft even terug aan Fukushima na 11 maart 2011. De media, in het bijzonder de fake media zaten vol met verhalen dat dit een “gebeurtenis van het vernietigingsniveau” was. Maar hier zit ik dan 200 kilometer verwijderd van Fukushima en kan je uit de eerste hand vertellen dat er geen ongebruikelijk hoge straling is en dat er in feite zelfs in Tokyo niet één dode was door straling als gevolg van deze Zionistische angstshow.

Wat echter wel waar is, is dat bijna 20.000 mensen stierven door een tsunami die werd veroorzaakt door nucleaire wapens die in de zeebodem waren geplaatst. Wees ervan verzekerd dat militaire tribunalen de daders voor het gerecht zullen brengen. Let op mijn woorden … Benjamin Netanyahu en anderen zullen terecht staan op een Neurenberg-achtig proces.

De strijd om de Aarde gaat nu een schoonmaakfase in. Eén groep die zich nog steeds niet heeft overgegeven is de Duitse factie. MI6 vatte de situatie op deze manier samen:

“De Duitsers zijn witheet over Brexit dus zullen ze razen en tieren wanneer voor hun ogen hun EU-project uit elkaar valt. Voor het Vaticaan is het al over.”

Hieraan gerelateerd is een enorm gevecht in Maleisië gericht op het voorkomen van de openbare onthulling van vlucht 370-17 wat de Bilderberg-Nazi-Nederlandse koninklijken zou ontmaskeren. Als gevolg daarvan is Premier Mahathir Mohammed tijdelijk ontheven van de macht, maar de strijd is verre van over. In deze context is het zeker geen toeval dat Goldman Sachs voortvluchtige financier Jho Low werd gesignaleerd in Wuhan, China precies rondom de tijd van de “coronavirus-uitbraak”.


In het Midden-Oosten intussen beginnen we een feitelijke alliantie te zien tussen Turkije en Israël aangezien beide landen zich realiseren dat ze alleen samen kunnen voorkomen dat Rusland en de V.S.- strijdkrachten hun regeringen uit de macht verwijderen. Turkije is begonnen Europa weer te overstromen met vluchtelingen terwijl ze dreigen de zeestraat Bosporus af te sluiten. Natuurlijk gebruikt Israël haar gebruikelijke blackmail zij het dan biologisch, seksueel, nucleair of iets dergelijks.Denk eraan dat in het bestrijden van deze mensen je niets hebt te vrezen alleen de angst zelf. Liefde is de invloedrijkste kracht in het universum en zal vast en zeker overwinnen.

Benjamin Fulford

Nederlandse Vertaling: PetronellaBill Gates geeft zich over aan China terwijl de geheime strijd verder woedt
Benjamin Fulford - 24 februari 2020

De geheime strijd om de Aarde woedt verder waarbij Engeland, Rusland, China en het Pentagon de aanval tegen de satanische Khazariaanse maffia leiden. De grootste ontwikkeling verleden week was dat Microsofts Bill Gates, vrezend voor zijn leven, zich heeft overgegeven aan de Chinezen en hij voorziet hen nu van vertrouwelijke informatie over de farmaceutische maffia; zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap en het Pentagon.

Het officiële Chinese Xinhua Nieuwsbureau schrijft dat Gates $ 100 miljoen heeft aangeboden om het “nieuwe coronavirus” te bestrijden. China’s President Xi Jinping schreef Gates: 

“Ik steun je samenwerking met relevante Chinese instellingen en hoop op een sterke samenwerking en eensgezinde inspanningen in de internationale gemeenschap in het belang van gezondheid en welzijn voor allen.”


Bij de “relevante Chinese instellingen” waarmee Gates samenwerkt behoren zonder enige twijfel de Chinese geheime diensten.

Bronnen van een Aziatische geheime dienst vertelden vorige week het Pentagon dat ze zich ervan bewust zijn dat de bio-wapenaanval op China werd uitgevoerd door dezelfde lieden die President John F. Kennedy vermoordden en 9/11 organiseerden.

De Aziaten en het Pentagon werken dus samen en delen minuscule stukjes informatie om te garanderen dat alle schuldige partijen “voor het gerecht worden gebracht”.

Nu moeten we kijken naar de rol van V.S. President Donald Trump en zijn regime in deze hele affaire. Een sleutelaanwijzing is de escalatie van de paniek rondom het “coronavirus”, ook wel bekend als het gewone griepvirus. De verspreiding ervan nam in belangrijke mate toe nadat de V.S. Corporate-regering op 16 februari officieel haar betalingsverplichtingen niet nakwam. Deze pandemie is geënsceneerd als dekmantel voor het afgesneden zijn van krediet (en dus de deficit-financed¹ importen) wat de V.S. nu ervaart.

We bemerken ook dat Trump veel van zijn militaire steun heeft verloren. Daarom werd hij gedwongen de openlijk homoseksueel zijnde Zionist V.S. Ambassadeur in Duitsland Richard Grenell in dienst te nemen als waarnemend Directeur van de Nationale Inlichtingendienst. Daarom promoot Trump-Q-anon zijn strooplikker Kashyap Patel als een “naam om te onthouden”. CIA- en marine-veteraan Robert David Steele merkt op:

“De geheime mandarijnen (hoge ambtenaren) zullen liegen tegen de waarnemend directeur van de nationale inlichtingendienst en zijn net in dienst genomen medewerkers zoals Kahyap Patel die stuk voor stuk nu eenmaal onbekend zijn met de inlichtingenmaterie maar super slim weten wat de President nodig heeft maar niet krijgt – behalve dan uit ondermijning en leugens. Net als [staatssecretaris Mike] Pompeo, zal de heimelijke massa proberen te charmeren en op te ruien, en Grenell’s fascinatie met genocide-Zionisme zal zijn achilleshiel  zijn.”

Natuurlijk is hier een veel groter spel aan de gang. De bijeenkomst van de ministers van financiën van de G20 vorige week in Saoedi Arabië, zonder de V.S., Rusland en China levert aanwijzingen voor waar het om gaat.

Het is “heel belangrijk om af te stemmen”, zei de Indonesische minister van financiën Sri Mulyani Indrawati tijdens een Bloomberg TV-interview in Riad, in de wandelgangen van de G20. Indrawati voegde daar aan toe:

“Alle ministers van economische zaken die hier komen en de centrale banken hebben instrumenten en beleidsgereedschappen die ze kunnen inzetten en uitvoeren als dat nodig is.”

In principe zegt ze hier dat de centrale banken onbeperkte bedragen als stimulans ofwel biljarden dollars computer-kredietgeld zullen creëren. Deze keer zal het niet werken aangezien we nu in het eindspel zitten.

Het ziet er naar uit dat Indonesië door de Zionistische Cabal is uitverkoren om de industriële sector van China over te nemen. Er bestaan geen toevalligheden.


Zoals een bron van de Russische geheime dienst opmerkte: “Zelfs als het nieuwe coronavirus niet bestond, zou het uitgevonden moeten worden omdat …

… er iets gedaan moest worden om te voorkomen dat China de wereld zou overnemen.” Met andere woorden: Het westen moest China paal en perk stellen en ervoor zorgen dat we niet in een één-Chinawereld terecht komen.

P3 vrijmetselaarsbronnen zeggen dat het plan nu is om wereldwijd de paniek over het nieuwe (kunstmatige) virus te vergroten als excuus om de krijgswet in te voeren die nodig is om een wereldfederatie te beginnen.

Bronnen van Aziatische geheime genootschappen zeggen dat ze de noodzaak voor een losse wereldfederatie begrijpen en ondersteunen, zoals ook het Britse Gemenebest dat doet. Dit zou een veel-polige overeenkomst zijn die beperkt is tot het behandelen van problemen waar de hele planeet mee te maken heeft. Het zou het equivalent zijn van het ophalen van vuilnis in een omgeving waar iedereen het eens is om hun vuilnis op bepaalde dagen aan de weg te zetten, maar het er ook mee eens zijn dat de vuilnis ophalers in hun huis komen.

Wat deze groepen niet ondersteunen is een door Zionisten gecontroleerde, fascistische Nieuwe Wereldorde geleid door satan-aanbiddende Khazariaanse gangsters. Deze mensen houden zich nog steeds onverzettelijk vast aan een bijbels eindtijdscenario waarbij 90% van de wereldbevolking gedood en de rest tot slaaf gemaakt wordt. Enkele van hun recente manieren van angstzaaiing met de “10 plagen die de planeet treffen” is te zien in de volgende link.

Het is ook opmerkenswaard dat het tijdschrift de Economist, eigendom van de Rotschild en de Angelli families, in zijn uitgave “The Year in 2019” speciale aandacht besteedt aan de vier ruiters uit de Openbaringen.


Hoe dan ook, laten we eens kijken naar de angstporno-show die de elite ons de komende weken zal voorschotelen, allemaal dank zij een “nieuw type” coronavirus. Vergeet niet dat dit schijnbaar begon met een “dolle vliegende hond” en nu geven Chinese functionarissen toe dat de dierenmarkt niet de oorzaak van de uitbraak was maar ze zeggen niet wat het dan wel was.

Wat we zien is industriële sluitingen, pandemische straatvoorstellingen en soortgelijke optredens in vele landen.


Hier is b.v. een citaat uit Newsweek: “Het is een beetje zorgelijk. Totdat dit in Padua gebeurde leek het bijna een mediastunt”, zegt Marco Bertoni, die woont in de noordelijke stad Feltre.


Raad eens wat meneer Bertoni … het is een media stunt. In Japan is een met zorg voorbereid en uitgewerkt toneelspel gaande over mensen die in quarantaine werden gehouden op een cruiseschip en daarna naar huis konden naar landen in de hele wereld zonder op de juiste manier te zijn getest.


Zelfs Iran doet mee aan het pandemische kabuki (Japans volkstoneel) theater.


Maar, het ziet er naar uit dat Zuid Korea, wiens film “Parasite” kort geleden een Oscar won, nu zo ongeveer de beste pandemische prijs voor acteren krijgt. Er wordt zo veel angstporno verzonnen rondom dit laatste virus dat het nu alle patiënten in een psychiatrische inrichting in Zuid Korea heeft besmet.


Dit is wat bronnen van CIA- en Australische geheime diensten te zeggen hadden over het toneelspel dat zich daar ontvouwt:
“Daegu, Zuid-Korea is het volgende uitgekozen dodencentrum buiten China. Er zullen daar vele doden zijn. Zuid-Korea werd uitgekozen voor dit coronavirus om de economie onderuit te halen. En dat werkt aangezien de KOSPI-index (een aandelenindex van de effectenbeurs in Zuid-Korea) vandaag 3,2% is gedaald. De productiecentra voor hi-tech zijn het doelwit. Daegu is een fabricerende, industriële stad. Het is het economische en industriële hart van de Daegu-Gyeongbuk regio, een van de belangrijkste industriële gebieden in Korea. Is het gewoon toeval dat de fabricage sectoren worden aangevallen door dit gefabriceerde coronavirus? Deze biotechnische pandemie is in feite gepland om een wereldwijd pandemonium te creëren en dat is precies wat het doet. Het eerstvolgende zou een met het coronavirus geïnfecteerde weerwolf kunnen zijn in Londen die als een bezetene tekeer gaat. God Save the Queen! Dit heeft allemaal te maken met het instorten van de belangrijkste economieën van de wereld en het banksysteem.” En dat is precies wat er nu gebeurt.


De wereldhandel loopt vast en de markten staan op instorten. Alleen al in de afgelopen week werd $ 7 biljoen weggevaagd van de wereldmarkten. (Het zijn wel allemaal computer-registraties) We beginnen ook lege vakken in de winkels te zien en we zullen daar nog veel meer van zien voordat dit allemaal over is. In Japan is het nu onmogelijk om mondkapjes of desinfecterend alcohol te kopen tenzij je koopt van zwart handelaars. Een vermindering van geneesmiddelen uit China zal ook in toenemende mate invloed hebben in de V.S. Dit is slechts de kam van de golf. De links hieronder geven meerdere voorbeelden hoe de wereldeconomie nu tot stilstand komt.


Zoals een Goldman Sachs handelaar me kort geleden vertelde: “Ik zal blijven dansen zolang de party doorgaat maar ik zal dicht bij de deur blijven.” Net als de Mongolen menselijke schilden gebruikten om hun strijders te beschermen, zo gebruiken de oligarchen nu de beleggers in de detailhandel om hun winsten te beschermen. De link hieronder toont hoe beleggers in de detailhandel er allemaal op het laatste moment insprongen, precies op tijd om de klap op te vangen.Vergeet niet mensen dat aan het eind van de dag alleen dingen die werkelijk bestaan in de echte wereld er toe doen. Daarom sloot goud vrijdag op $ 1,645 per ounce en lijkt een sterke stijging op de haussemarkt door te maken, op weg naar $ 2.000.

Ook rhodium (een deel van de platina metaalgroep) dat onder de radar wordt gehouden, sloot vrijdag op $ 12.300 per ounce. 6 maanden geleden was dat nog $ 3.500 per ounce. Een jaar geleden was het $ 2.500 per ounce. “Het wordt buiten de aarde in een geheim ruimtevaartprogramma gebruikt. Ik heb daar rechtstreekse, ondubbelzinnige informatie over”, verklaart een CIA-bron.

Mexicaanse politici roepen intussen op tot een verbod op de export van zilver en sporen de mensen aan om hun spaargeld te investeren in zilver.

  
Maar de Chinezen lijken de verstandigste investering van allemaal te maken – voedsel. Denk aan het verhaal van Koning Midas wat duidelijk maakt dat je goud (of zilver) niet kan eten. China heeft enorme hoeveelheden noten, gedroogd fruit en ingeblikt vlees en vis gehamsterd, volgens Russische geheime dienst bronnen. Dat is voedsel waar geen koelkast voor nodig is en niet gekookt hoeft te worden en het wordt gebruikt voor militaire campagnes zowel als voor verlichting van noodsituaties in geval van een ramp.

De Chinezen zijn misschien met iets geweldigs bezig, en het is nu wellicht tijd om er voor te zorgen dat je je eigen persoonlijke voedselvoorraad hebt (rijst en bonen zijn goedkoop en vrijwel onbeperkt houdbaar).

Tot slot deze week zijn hier een paar recente nieuwsberichten die de moeite van het noemen waard zijn.

Een ervan is dat zogenoemde First Nations (inheemse bevolking van Canada) activisten proberen het treinverkeer in Canada stil te leggen. Bronnen van de Canadese regering zeggen dat deze mensen geld krijgen van de Rockefeller Brothers’ foundation om pijpleidingen die bedoeld zijn om olie te exporteren naar Azië  stil te leggen.Een ander is dat we horen dat de Turkse president Recep Erdogan spoedig verwijderd zal worden vanwege zijn neo-Ottomaanse expansieplannen. Een geheime dienst-bron verklaarde: “Erdogan is tijdelijk. Hij zal spoedig verwijderd worden omdat hij de grens heeft overschreden die Putin had ingesteld. Hij probeerde naar de V.S. te gaan om hulp te krijgen maar die brug had hij al verbrand.”

En als slot, vertellen zowel Russische als Taiwanese bronnen ons dat de Chinese president Xi Jinping is vermoord en vervangen door een dubbelganger. Daarom verdween hij kort geleden 12 dagen uit het zicht tijdens de uitbraak van het coronavirus. We hebben dit niet kunnen verifiëren met bronnen uit de Chinese overheid.

¹ Onder de Engelse term “deficit financing” wordt in de conjunctuurpolitiek een situatie begrepen dat een staat (hogere) schulden maakt om daardoor een versterkte vraag te generen waardoor speciaal tijdens recessies de fabricage aangewakkerd zal worden (een overbesteding door de overheid).

Nederlandse vertaling: Petronella
De U.S. Corporation slaagt er niet in om aan de uiterste betalingsdatum te voldoen en dreigt de watervoorraden van de wereld te vergiftigen
Benjamin Fulford – 17 februari 2020

De U.S. Corporate-regering was niet in staat om te voldoen aan de uiterst betalingsdatum van 16 februari en dreigt nu de watervoorraden van de wereld te vergiftigen, zeggen MI6- en CIA-bronnen. Het dreigement werd door een senior CIA-bron op deze manier overgebracht: “Vergeet niet dat zuiver, schoon water, leven is. Dit zal waardevoller worden dan goud.” Vertaald betekent dat: “Overhandig het goud of we zullen je water vergiftigen.”

Als gevolg van het faillissement van de U.S. Corporation zeggen MI6-bronnen dat “MOSSAD-IDOD het werkelijke inlichtingenwerk van de V.S. heeft overgenomen.”

“Of, met andere woorden… de Rothshield Bankiersdynastie/Federal Reserve heeft de leningen teruggevorderd en gewoon het hele land geconfisqueerd als zakelijk onderpand”, zeggen de bronnen. Pentagon-bronnen bevestigen dit en zeggen dat de Trump/U.S. Corporate-regering nu geleid wordt door een Israëlische cyber-security groep in New York.


De White Dragon Society en haar bondgenoten zal op hun dreigementen reageren door het intensiveren van hun inspanningen om Khazariaanse Satanisten op te sporen en te doden totdat ze zich allemaal overgeven of sterven. Vergeet niet dat deze mensen tientallen jaren hebben geprobeerd om 90% van de wereldbevolking te doden maar daar niet in geslaagd zijn, en ze zullen daar ook niet in slagen.

De bio-wapenaanval op China is daar een goed voorbeeld van. Het werd ontwikkeld om in hoge mate dodelijk te zijn, en als hun monsters juist waren geweest, zouden mensen in Japan, die ik ken, nu stervend zijn geweest. In plaats daarvan worden de Satanisten gedwongen om propaganda te maken door een cruiseschip en fake-video’s “uit China” te gebruiken om hun angstporno te verspreiden. B.v.: volgens dit angst-zaaiende artikel uit Bloomberg News, zou 2/3 van de wereldbevolking met dit virus besmet moeten worden.


De in paniek zijnde Corporate-propagandamedia maken overuren om angst te verspreiden en promoten nu sprinkhaanzwermen ook als een pandemie. Dit maakt allemaal deel uit van een falende poging om de controle over de mensen van de wereld te behouden.In plaats van een mondkapje te dragen, raad ik lezers aan om onderstaande lijst te gebruiken als een goed tegengif voor angstporno.


Pas op voor degenen die zichzelf typeren als Satanisten zoals Leo Zagami die godsdienst probeert te gebruiken als dekmantel voor massamoord. Het probleem is dat we forensisch bewijsmateriaal hebben dat aantoont dat gebeurtenissen als Fukushima en de bio-wapenaanval op China uitgevoerd zijn door mensen, die worden ontdekt en gearresteerd of gedood. De wereld laat zich niet langer voor de gek houden door hun bedrog.


B.v.: deze 5-minuten durende video is nu heel relevant omdat het gedetailleerd bewijs levert over vaccins, de demonische Bill Gates en zijn teamgenoten. Wij bezitten concrete bewijzen dat farmaceutische bedrijven ons proberen te doden en dat betekent dat we onszelf op elke mogelijke manier moeten beschermen.


Onder deze omstandigheden zeggen CIA-bronnen “Verwacht dat de Chinese communistische overheid wraak zal proberen te nemen op de Zionistische maffia” en voegen daar aan toe “Houd Israël en, nog belangrijker Israëls minister president Benjamin Netanyahu, in de gaten. Hij maakte een paar weken geleden een niet op het programma staande tussenstop in Moskou om Putin een bezoek te brengen. De werkelijke reden: Bibi weet al dat de Chinezen zullen proberen hem te elimineren omdat hij diepgaand betrokken is bij wat er in Wuhan en daarbuiten is gebeurd. Hij vroeg om bescherming van Putin.”

Onze FSB-bronnen (de geheime dienst van de Russische federatie) vertellen ons dat hij die niet kreeg.

Wat er gebeurt is niet het einde van de wereld maar eerder het einde van de Satanistische controle over het financiële systeem van de wereld. Er vindt nu onmiskenbaar een “zwarte zwaan” gebeurtenis plaats in de wereldeconomie en de financiële markten.

Het is te vroeg om te zeggen wat het rimpel- of zou ik beter kunnen zeggen, het tsunami-effect zou kunnen zijn. We kunnen er echter zeker van zijn dat de U.S.-Corporation niet in staat zal zijn om de Aziaten voor de gek te houden met een andere Barack Obama huisslaaf zoals ze dat in 2008 deden om een eind te maken aan de Lehman crisis.

Bovendien veroorzaakt de economische implosie waar de wereld nu doorheen gaat al …

 het vastlopen van de wereldhandel. De Baltic Dry Index, die de kosten van scheepsvracht meet, staat nu al beneden het laagste punt dat werd bereikt na de “Lehman schok”. In tegenstelling tot de beursnoteringen is deze index gebaseerd op echte verschepingen en kan niet gemanipuleerd worden met monopoliegeld van de centrale bank zoals de beursnoteringen.


Nu we het toch over monopoliegeld en de beursnoteringen hebben; de chart hieronder geeft te zien hoe, zelfs nu de V.S./China handel vastloopt, de V.S. beursnoteringen blijven stijgen. Dit maakt deel uit van een geplande implosie die zowel de V.S. als de Chinese regering zal afbreken, volgens CIA-bronnen.


Een senior CIA-bron in Azië herinnerde me aan wat hij mij op 1 december vertelde met betrekking tot China:

“China’s economie en financiële systeem zal hoogstwaarschijnlijk binnen 2 maanden imploderen. De Partij zal proberen het zo lang mogelijk binnen de perken te houden. De regering kan echter niet de $ 40+ biljoen schuld die ze hebben gecreëerd gaande houden. Enkele ingewijden zeggen dat de schulden dichter bij de $ 50 biljoen liggen. Alles daarvan is onbeperkt computer-gegenereerd krediet. Een groot deel daarvan is gebruikt om massale infrastructuurprojecten op te bouwen waaronder talrijke lege steden, compleet met lege winkelcentra. In drie maanden tijd zijn drie banken failliet gegaan. De overheid moest te hulp schieten en ze overnemen. Geschat wordt dat 500 banken in China in serieuze problemen zitten en vermoedelijk bezwijken volgens Chinese bank-toezichthouders. Dit is circa 15% van China’s financiële instellingen.”

Op dat moment hebben we deze bewering weggewoven omdat voorspellingen van een Chinese ineenstorting al tientallen jaren niet uitkomen. Maar nu wordt hij ondersteund door een artikel in de Global Times, die binding heeft met de Chinese overheid, waarin staat dat het land afstevent op een beleid van bezuiniging op uitgaven en/of verhoging van belastingen. De Chinezen weten dat geld in de economie pompen terwijl je geconfronteerd wordt met een stilstand in de werkelijke economische activiteit nutteloos is. “In deze situatie zou het niet handig zijn om een proactief fiscaal beleid te gaan voeren,” schreef de Chinese minister van financiën Liu Kun.


De chart hieronder laat zien dat falende banken een symptoom zijn van een heel diepgaand structureel probleem vergelijkbaar met het probleem dat de oorzaak was van de ondergang van de Sovjet Unie. Toenemende niveaus van investering en schuld leiden tot steeds lagere en uiteindelijk negatieve opbrengsten.


Maar zoals de volgende chart laat zien, staat de hele wereld nu voor hetzelfde probleem en dat is uiteindelijk het gevolg van het creëren van geld uit ijle lucht en het witwassen ervan via door hebzucht gemotiveerde multinationale bedrijven.


Hoe dan ook, deze keer had de CIA-bron er het volgende over China aan toe te voegen:

“Dit is het einde van China zoals we het kennen. Dit virus werd gecreëerd om China eerst te destabiliseren en dan wereldwijde angst en chaos te creëren. Hong Kong zal ook instorten. Er vindt nu een uitschifting plaats in China. We zitten al in het eindspel. En ja, China zal de schuld krijgen voor het instorten van de wereldeconomie.”

Dit soort verwachting is welhaast zeker waarom V.S. staatssecretaris Mike Pompeo tijdens de veiligheidsconferentie in München afgelopen weekeind aan het opscheppen was door te zeggen: “Het Westen wint.” Maar de andere westerse deelnemers aan de bijeenkomst maakten duidelijk dat ze het spelactieboekje van de V.S. niet langer volgden.

Rusland en Engeland werken samen om de Rothschild controle uit Engeland te verwijderen, volgens MI6-bronnen. Daarom hing V.S. President Donald Trump de telefoon op tijdens een gesprek met Prime Minister Boris Johnson die daarna zijn geplande reis naar de V.S. cancelde, zeggen ze.

De Chinese Minister van Buitenlandse zaken Wang Yi was dichter bij de heersende opvatting toen hij dezelfde conferentie vertelde:

“We moeten de ongelijkheid tussen het Oosten en het Westen van ons afschudden en boven het verschil tussen het Zuiden en het Noorden uitgaan, in een poging om een samenleving op te bouwen met een gedeelde toekomst voor de mensheid.”


In feite hebben het Britse Gemenebest, het Pentagon, de Chinezen en de P3-vrijmetselaars geprobeerd een bijeenkomst te arrangeren om met een plan te komen voor een open wereldfederatie. Ze zijn het ook eens geworden om een meritocratisch bemand planbureau voor de toekomst op te zetten.

De Engelsen en de Chinezen willen een teleconferentie omdat ze zich zorgen maken (om goede redenen) dat hun gedelegeerden vergiftigd of anders gedood zouden worden als ze persoonlijk een ontmoeting hebben met de P3-mensen. Vlak voordat deze nieuwsbrief werd uitgezonden, was de P3 nog steeds onwillig om bij elkaar te komen via een teleconferentie.

Een P3-bron zei dat het Vaticaan en de Duitsers zo’n bijeenkomst weigeren. De bron zei ook dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel “bij de Hillary [Rockefeller] groep hoort”.

Het is kennelijk deze groep die de dreigementen uit om het water te vergiftigen. Een V.S. militaire klokkenluider had het volgende te zeggen over hun plannen:

“Onder Palm Springs ligt een V.S. inlichtingenbasis… ik ruik CIA. Leo Zagami werkt met Alex Jones die $ 35 miljoen per jaar krijgt van Lockheed Martin’s Skunk Works … het V.S. ruimteprogramma.

Trump’s vader, John Denver’s vader, Jeff Bezos van Amazon, Elon Musk van Tesla, Google, Utube, Microsoft, worden allemaal gesteund door het V.S. ruimteprogramma. Hoofdkantoor onder Kings Mountain Utah, net even ten oosten van Salt Lake City, Utah. Zagami, de Italiaanse paus, werkt met wat er ook is onder Malta. Ze smeden plannen om drie andere virussen vrij te laten dit jaar, twee vanuit het dooiende Siberische gebied in Noord Centraal Rusland.”

Zagami die beweert een senior te zijn bij de Maltezer Ridders, reageerde niet op een vraag over deze bewering.


Hoe dan ook, een lezer wees me erop dat het teken van de Maltezer Ridders bijna identiek is met het logo van de “Umbrella Corporation” die nu in verband wordt gebracht met de bio-wapenaanval op China.

En dan kun je hier nog zien hoe een Katholieke priester kleine wapens zegent die gemaakt zijn door Berretta, een wapenfabrikant met het Vaticaan als belangrijkste aandeelhouder.


Het forensische bewijs maakt het duidelijk dat de strijd om de Aarde te bevrijden van satanische overheersing nu geconcentreerd moet worden tegen de satanische factie van het Vaticaan en hun geheime bases in Israël, de V.S. en Italië.

Hopelijk zal het Vaticaan instemmen met een bijeenkomst om de wereldvrede te bespreken voordat hun bases uitgeschakeld worden. P3-vertegenwoordigers zeggen dat ze zullen proberen het Vaticaan te overtuigen.

Benjamin Fulford

Nederlandse vertaling: Petronella
Israël pleegt zelfmoord door China de oorlog te verklaren
Benjamin Fulford -10 februari 2020

De strijd om de Aarde te bevrijden bereikt een gevaarlijke fase nu de Khazariaanse maffia bio-wapens gebruikt om te proberen een oorlog tussen de V.S. en China te ontketenen. Maar dit plan heeft een averechtse uitwerking omdat zowel de Chinezen als de witte hoeden in het militair/industriële complex precies weten wie er achter de bio-wapenaanvallen op China en nu ook Afrika zitten.
      

P3 Vrijmetselaar-bronnen zeggen dat Israëls misdaadminister Benyamin Netanyahu de leiding heeft over de nieuwste poging om W.O. III te beginnen en 90% van de mensheid uit de weg te ruimen. Pentagon-bronnen, hoewel ze Netanyahu niet speciaal noemen, wijzen ook naar de overheid van Israël. Als de Israëli bestraffing willen voorkomen, moeten ze Netanyahu en zijn massamoordende handlangers overhandigen aan de Chinezen voor verhoor, zeggen CIA-bronnen.

Een aanwijzing dat nu de oorlog aan de Khazariaanse maffia definitief is verklaard, is dat zowel het Pentagon als de Aziatische geheime genootschappen er het zwijgen toe doen. Meerdere bronnen die onafhankelijk van elkaar hebben geprobeerd om b.v. uit te vinden wat er in China gebeurt, ondervinden “radiostilte”. Een geregelde Pentagon-bron (niet de vroegere Joint Chiefs of Staff (gezamenlijke stafchefs) Chairman Joe Dunford, die nu in de raad van bestuur van Lockheed zit) zegt: “Er is geen informatie en dat zal waarschijnlijk nog wel even duren.”

Er is ook een ongekende censuur-campagne gaande met betrekking tot de bio-wapenaanval op China. De volgende alinea werd bijvoorbeeld weggehaald van een in Hong Kong gesitueerde nieuwssite: “Het Ministerie van Buitenlandse Zaken van China heeft officieel van de V.S. antwoord geëist waarom bio-gevaarlijke containers begraven werden aangetroffen in het geëvacueerde consulaat-generaal in Wuhan. De geheime diensten van China hebben andere diplomatieke gezantschappen van de V.S. in het land afgegrendeld.”
Alleen de gecensureerde versie van het artikel, waarin deze tekst mist, is te lezen op: 


Ook verleden week: De Indische wetenschappers die hadden gerapporteerd dat ze kunstmatig ingebrachte HIV-virussen hadden aangetroffen in het nieuwe coronavirus dat China besmet, werden door Mossad-agenten bedreigd met de dood en gedwongen hun bevindingen te herroepen. Dit volgens Mossad-bronnen. Het is duidelijk dat een machtig iemand in Israël desperaat is om het feit te verhullen dat dit een bio-wapenaanval op China was.

Natuurlijk koopt de wereld het verhaal niet dat dit een natuurlijk voorkomend virus is. De Moslims weten wat er gaande is en dat doen ook de Russen en de Indiërs. Dat doet bijna iedereen, behalve een steeds kleiner wordende groep van gehersenspoelde schapen in het Westen die dit verhaal klakkeloos accepteren.
Het maakt echter niet uit, de V.S. en China zullen er niet in trappen om oorlog met elkaar te gaan voeren. Dat is af te leiden uit b.v. een officieel Xinhua nieuwsverslag over een telefoongesprek dat de Chinese president Xi Jinping had met V.S. President Donald Trump dat was aangevraagd van de V.S. kant.  Trump zei: “De V.S. ondersteunt volledig China’s gevecht tegen de nieuwe coronavirus-epidemie en is bereid experts naar China te sturen en assistentie te bieden in verschillende andere vormen.”


In feite informeerde Trump de Chinezen dat de V.S. 3 personen had gearresteerd in verband met de bio-wapenaanval op China, inclusief de 60-jarige Dr. Charles Lieber, President van het Departement van Chemie en Chemische biologie aan de Harvard Universiteit.

Robert David Steele, vroeger werkzaam bij de V.S. Marine en de CIA stuurde vorige week de volgende boodschap naar de Chinezen: Zwakke signalen duiken op dat Wuhan een oorlogshandeling was van Israël tegen China en daarvoor een dubbelagent gebruikte: Dr. Charle Lieber (hij is Joods en daarom meer dan ontvankelijk voor Zionistische invloeden, zo niet controle). Zijn top-student uit China was stevig geworteld in de Wuhan Technische Universiteit waar hij ook een “Strategische Wetenschapper” was.

We horen ook dat dit een dubbelspel van ingewijden geweest kan zijn zoals 9/11, ook gedaan door de Zionisten. Wie profiteerden van de beursnoteringen in de City van Londen, Wall Street, Hong Kong en Tokyo?


Het zou een vergeldingsaanval geweest kunnen zijn maar HIV expert Dr. Frank Plummer “erkend voor zijn leidersrol in de Sars, H1N1 griep en Ebola epidemieën” stierf plotseling op 4 februari.


Er kan echter nog een meer sinister aspect zijn aan de aanval op China en dat heeft betrekking op een misdadige kunstmatige intelligentie. Vlak voor de virusuitbraak in Wuhan installeerde de stad 10.000 5G basisstations. Zoals we al eerder hebben gerapporteerd werd er in Zuid Afrika met 5G-technologie geëxperimenteerd met mind control (indoctrinerende hersenspoeling) over de massa. Met andere worden, de hele situatie in Wuhan zou een experiment in massale mind control kunnen zijn gebruikmakend van de epidemie als voorwendsel.


Dit is wat een Mossad-bron te rapporteren had:

“Voor wat betreft het Nipah-virus, ook bekend als coronavirus: Je hebt de laatste informatie al. China heeft afgedaan. Dit lijkt steeds meer op een georganiseerde doding van een geselecteerde helft van de Chinese bevolking. Het is eerder gedaan zoals bevestigd door hoge Chinese overheidsambtenaren en de geschiedenis.”

Een CIA-bron beschreef de situatie op deze manier:

“Vergeet niet dat we jaren geleden amper iets hoorden van wat er in China gebeurde. Pas toen ze grote fabrieken gingen opzetten die rommel maakten voor de V.S., begonnen we iets meer te horen. Toch is het nog praktisch hetzelfde … nog steeds een militaristisch bestuur over de mensen. Niets is veranderd sedert Chairman Mao. Het is alleen wat moderner en de mensen worden in de waan gelaten dat ze meer vrijheid hebben.”

Eén manier om te zien of we te maken hebben met een situatie veroorzaakt door een misdadige kunstmatige intelligentie is om vast te stellen wat de oorsprong is van het huidige virale plaatje dat de overeenkomsten vertoont met de fictieve Umbrella Corporation van de Resident Evil spellen en films, en een in Shanghai (niet in Wuhan zoals we verkeerd rapporteerden vorige week) gevestigd “Bao Hu San” (Chinees voor paraplu) biotechnologisch bedrijf.

Wat nu vastgesteld moet worden is of het Chinese bedrijf echt is of dat dit slechts een digitale mind manipulatie is. Als het bedrijf echt is, moet daarna worden onderzocht wie het financiert. Er is een goede kans dat het spoor zal leiden naar de Mega groep Zionistische oligarchen.


Deze mensen oefenen ook druk uit om volledige financiële controle te krijgen door cash geld te elimineren. B.v.: Hier in Japan worden financiële premies aangeboden, zoals 2% korting, om mensen zo ver te krijgen dat ze geen cash geld meer gebruiken. Dat, lieve lezers, is het “teken van het beest”. Dit beest is waarschijnlijk de collectieve intelligentie of groepsgeest van de Zionistische oligarchen en hun financiële en informatie computernetwerken.

Dus de vraag is… wat is het doel van wat een combinatie van 5G en een bio-wapen aanval op Wuhan lijkt te zijn?

Deel van het antwoord is dat de Chinezen gestraft worden voor het weigeren om schatting te betalen aan de Zionisten door hun winsten uit hun deviezen te overhandigen aan de Zionisten. Dit betekent economische, biologische en psychologische oorlogsvoering tegen China.

Maar Evens-Pritchard van de Telegraph gelooft dat we voor een zwarte zwaan gebeurtenis staan die de financiële markten zal ruïneren. Hij zegt:

 “De workshop van de wereld is gesloten. China zit in een positie van totale oorlog. De Communistische Partij heeft de ‘spirit van 1937’ opgeroepen en alle instrumenten van zijn totalitaire toezichtsysteem gemobiliseerd om zowel het coronavirus als de waarheid te bestrijden.” Geef eens een voorspelling voor het B(ruto) N(ationaal) P(roduct) als je durft.

Vanaf deze week blijft twee-derde van de Chinese economie stil liggen. Meer dan 80% van hun fabricage industrie is gesloten, wat voor exportbedrijven oploopt tot 90%.

De Chinese economie is 17% van de wereldeconomie en diep geïntegreerd in internationale bevoorradingsketens. Het was slechts 4,5% van het BNP van de wereld tijdens de SARS epidemie van 2003, die sommigen graag gebruiken als geruststellend model. Je kunt in deze tijd China niet stil leggen zonder de wereld stil te leggen …”


De situatie is al zo ingrijpend dat de Baltic Dry Index, de vrachtkosten, negatief is geworden.


Met andere woorden, de wereldhandel is zo slecht dat verschepers je geld zullen betalen om goederen te transporteren met hun schepen. De prijzen voor grondstoffen zoals koper en olie dalen ook, nu de wereldhandel vastloopt. Toch, op de een of andere manier, blijven de aandelenmarkten nieuwe recordhoogten noteren. Iets staat op het punt in te storten. Als we dat van een optimistisch standpunt bekijken dan ensceneren de goede jongens wellicht een geplande implosie van het financiële controlenetwerk van de oligarchen. De tijd zal het leren en tamelijk snel.

In elk geval hebben de Zionistische oligarchen kennelijk het voornemen om hun productie van China naar Indonesië te verplaatsen. Dit is wat een CIA-bron uit Zuidoost Azië te zeggen had:

“Ik heb opgelet hoe Bloomberg News de laatste 6 tot 9 maanden Indonesië gepromoot heeft. Bijna dagelijks was er een interessant verhaal over Indonesië en de overheid. We hebben het daar al een paar keer over gehad. Dit ziet er uit als de reden waarom Indonesië naar de voorgrond wordt gestuwd.”


 “Jokowi wil Indonesië graag transformeren van een leverancier van grondstoffen naar een fabricerende macht en die over te nemen van China. De timing is perfect. Natuurlijk is dit NIET alleen een heel groot toeval.”

Mijn advies aan de Indonesiërs is om de belofte van grote investeringen van de Khazariaanse oligarchen te zien als een gratis monster van heroïne van een dealer. In het begin voelt het goed, maar zoals je kunt zien van wat er gaande is in China, zal het uiteindelijk je leven ruïneren.

Met Aziatische geheime genootschappen op het oorlogspad, is het zijn van een Zionistische oligarch nu waarschijnlijk een van de meest gevaarlijke beroepen ter wereld.

We besluiten met een paar vreemde stukjes ongecontroleerde inlichtingen die we tegenkwamen.

MI6-bronnen beweerden dat de Koningin van Engeland Prinses Anne, haar tweede kind en enige dochter, heeft uitgekozen om haar plaats als de volgende “Koningin van Engeland” in te nemen. Natuurlijk is Charles des duivels. Bij het controleren van mijn bronnen zei een Britse royal dat Prinses Anne alleen de taak van regentes zou vervullen voor zijne Koninklijke Hoogheid George VII.

Nog een interessant nieuwtje over de verkiezingen in de V.S. kwam van een Mossad-contact in New York:

De burgemeester van South Bend in Indiana, Pete Buttigieg, die de democraten willen als hun presidentskandidaat (na het frauderen van Bernie Sanders via stemmanipulatie), kondigde in 2015 openlijk aan dat hij gay is. Het grootste deel van zijn financiering komt uit de kring van vertrouwelingen van Bibi Netanyahu. Hij is de smaakmaker voor de Khazariaanse maffia in deze fase van het 2020 presidentiële epos in de V.S.

En als laatste nog iets volgens FSB-bronnen (FSB is een groep financiële autoriteiten): zelfs al heeft de Russische overheid zijn grens met China als gesloten verklaart, “in werkelijkheid gaan vrachtwagenchauffeurs heen en weer naar China omdat geen enkel bedrijf winsten wil verliezen.”

Nederlandse vertaling: Petronella
Enorme anti-China campagne werd ingezet nadat geheime gesprekken mislukten
Benjamin Fulford -  3 februari 2020

Een omvangrijke hybride oorlogsaanval (oorlogsvoering die verschillende vormen van oorlogsvoering combineert) op China is begonnen nadat de onderhandelingen tussen oosterse en westerse geheime genootschappen mislukten. Dat zeggen bronnen die dicht bij de onderhandelingen staan. Volgens meerdere bronnen bestaat de aanval op China uit een combinatie van bio-wapens, propaganda en economische oorlogsvoering. Deze campagne gaat samen met een poging om massale hongersnood te creëren in India en Afrika. Dit is het antwoord van de U.S. Corporate regering nadat het ze niet is gelukt om financiering te vinden voor haar internationale betalingen met de deadline van 31 januari. Dit volgens bronnen uit de Europese koninklijke families.

De aanval op China vertoont veel tekenen van vooruit gepland zijn. In de eerste plaats is het coronavirus dat China aanvalt definitief een bio-wapen. Onderzoekers in India hebben HIV-inserties geïdentificeerd in het coronavirus die daar alleen maar doelbewust ingebracht kunnen zijn.

Artsen die een verbinding hebben met de CIA zeggen dat de inserties zijn gedaan zodat een vliegende honden-virus overdraagbaar zou zijn op mensen.

Intussen hebben Chinese artsen ontdekt dat het coronavirus is ontworpen om longreceptoren aan te vallen die vijf keer meer voorkomen in Aziatische mannen dan in Afrikaanse of Indo-Europese mannen. Aziatische vrouwen hebben ook minder dan de helft van deze receptoren dan Aziatische mannen.


De CIA-arts pochte: “Ze wisten al dat dit ging komen. Het is het Nipah-virus, en raad eens wat, BLANKEN zijn er in wezen immuun voor omdat wij de acetylcholine remmer hebben tegen het virus. Ze WETEN dat het Nipah is. De pleures zal uitbreken zodra mensen het mortaliteitscoëfficiënt (aantal sterfgevallen per jaar per 1000 levenden) leren kennen.” Hieronder een aantal links die de CIA-arts toestuurde.Voor het geval je nog enige twijfel mocht hebben of deze aanval ver vooruit gepland was schenk dan even aandacht aan dit CNN-artikel dat probeert de schuld in de schoenen van China te schuiven; en wel speciaal van het Wuhan Instituut van Virologie.


 “Het logo van de Wuhan Biotech Company is hetzelfde als het logo van de Umbrella Biotech Company uit de Resident Evil filmseries (een actie/horror sciencefiction filmserie). Er zijn geen toevalligheden in onze wereld”, merkt onze CIA-bron op. Zie de foto hieronder:

Volgens een Mossad-bron:

“Een ding is zeker. Het virus is gewijzigd en er kunnen allerlei soorten ziekteverwekkers in gemengd zijn. Het is vrijgekomen, zoals wij zeggen, per ongeluk expres. Dit is de laatste stelling voor de Cabal. De wereld wordt zich bewust van hun leugens, manipulaties, nooit-eindigende oorlogen en Babylonische geldmagie (de Babylonische kunst van zwarte magie om geld te maken).

Hier hebben we de Zionistische Cabal-woordvoerder weer aan het oreren.”


Aziatische geheime genootschappen hebben al beloofd dat “hun antwoord onvoorspelbaar zal zijn en erger dan je je voor kunt stellen”.

De Chinezen zullen zich haast zeker richten op het regiem van Shinzo Abe in Japan aangezien dat geïdentificeerd is als de toeleverancier voor deze aanval op China, volgens Japanse militaire inlichtingendienst-bronnen. Hoewel foto’s van een glimlachende Abe met Nazi-symbolen op de achtergrond verwijderd zijn van het Internet, is het welbekend dat hij een Nazi is.

Zodra Abe in de macht was gezet (door verkiezingen die werden gestolen door de Khazariaanse maffia) begon hij met het opzetten van een fabriek voor biologische oorlogsvoering, vermomd als het Kake Gakuin Veterinary College, zeggen Japanse bronnen. Dit werd bemand door volgelingen van de beruchte Japanse fascistische Eenheid 731¹⁾ biologische oorlogsvoeringbranche. Ze hebben ook een bedrijf opgezet in Wuhan, volgens Japanse ondergrondse bronnen.

Uiteraard waren de Nazi’s bekend om hun plan om alle “niet-arische”     rassen uit de weg te ruimen. (De Japanners werden beschouwd als achtenswaardige Ariërs). Daarom wordt de aanval op China uitgevoerd samen met een plan om massale hongersnood te creëren in Afrika en India.

Deze operatie wordt geleid vanuit bases in Antarctica, waar…

… weerveranderingstechnologie gebruikt is om regen in de woestijnen van Saudi Arabië te creëren, volgens CIA-bronnen. Dit leidde tot een enorme vermenigvuldiging van woestijnsprinkhanen. Nadat de regens waren gestopt, gingen de sprinkhanen zwermen en gingen door naar Ethiopië en Soedan waar ook onnatuurlijke regens een plotselinge weelde in de woestijn hadden gecreëerd, wat de sprinkhanen in staat stelde zich 20-voudig te vermenigvuldigen. Nadat deze woestijnen weer opgedroogd waren begonnen ze te zwermen naar de korenschuur-landen van Afrika juist op het moment dat het gewas werd geplant. Een soortgelijke aanval nadert nu ook India. Dit betekent dat massale hongersnood dreigt in de twee delen van de wereld die de grootste groei in bevolking beleven. De artikelen hieronder beschrijven het proces, hoewel er niet in genoemd wordt dat weerveranderingstechnologie hoogstwaarschijnlijk de aandrijver is.

CIA-bronnen zeggen dat de Nazi’s de dreiging van hongersnood gebruiken om te trachten de Indiërs en de Afrikanen te forceren hun banden met de Chinezen te verbreken.

Dit maakt deel uit van een enorme campagne om de Chinezen te demoniseren en te isoleren, zeggen de bronnen. Deze campagne wordt zichtbaar in de onvoorstelbare en sensatiezoekende, angst zaaiende campagne in de Westerse corporate-propaganda media.

Maar laten we nu even een dosis realiteit nemen. Tot zo ver, toen dit blog op het punt stond uitgestuurd te worden, zijn er in China 17.205 bevestigde gevallen van het virus en 361 doden. Dat is ongeveer 2% mortaliteitscoëfficiënt; dat is lager dan bij een gebruikelijke griepgolf die een mortaliteitscoëfficiënt heeft van ongeveer 3%.


Laten we dat even in het juiste perspectief plaatsen: Alleen in januari 2019 hadden 608.000 mensen in China een gebruikelijke griep te pakken. Vlak daarvoor, in 2018 stierven in de V.S. 80.000 mensen aan de griep. Hoe komt het dan dat er over deze veel grotere pandemieën geen paniek in de media publiciteit was?


Deze kop van de onder controle van de Rothschields staande A(ssociated)P(ress) zegt het helemaal: “Angsten voor nieuwe virussen brengen over de hele wereld anti-China sentiment teweeg.”


De reden is natuurlijk dat deze angstcampagne gekoppeld is aan een economische campagne gericht op het isoleren van China. De Amerikaanse Minister van Economische Zaken, Wilbur Ross(child) heeft het juiste antwoord gegeven en zei dat het coronavirus de economie van de V.S. zal helpen. Hij zei:

“Het geeft bedrijven iets anders om te overwegen wanneer ze bezig zijn hun kring van toeleveranciers te beoordelen. Afgezien van alle andere zaken – hadden we SARS, hadden we het Afrikaanse varkensvirus daar, en nu hebben we dit – het is nog weer een extra risicofactor waar mensen rekening mee moeten houden... Ik denk dat het zal helpen om de terugkeer van banen naar Noord Amerika te versnellen, een aantal naar de V.S. en ook een aantal naar Mexico.”


De campagne tegen China brengt ook met zich mee het cancelen van luchtvluchten naar dat land en het evacueren van niet-Chinezen uit China.


Er zijn ook tekenen dat de Amerikanen klaarstaan om hun al lang bestaande dreiging te gaan realiseren en China’s olie af te sluiten. Dit was te zien in een aanval tegen een olietanker buiten de kust van de Verenigde Arabische Emiraten.


De Chinezen hebben een pijplijn over land opgebouwd en olievoorraden aangelegd met precies zo’n scenario in het achterhoofd. Daarom is de vraag naar Chinese olie met 20% afgenomen sedert de laatste hybride oorlogsaanval op hun land begon.


Bedreigend voor de Chinezen echter is de reactie die de Russen laten zien, dat als ’t puntje bij ’t paaltje komt, ze zich aansluiten bij hun mede-Europeanen. De Russen hebben hun landsgrens met China gesloten en alle treinverkeer gestaakt in reactie op deze zogenaamde pandemie.


Tegelijkertijd zijn de V.S. ogenschijnlijk bezig massale voorbereidingen te treffen voor een oorlog tegen Rusland maar insiders weten dat dit in werkelijkheid deel uitmaakt van gezamenlijke Russisch/Amerikaanse voorbereidingen voor oorlog tegen China.


De Chinezen zijn niet dom en weten dat ze aangevallen worden. Dus hoe zal een Chinese tegenaanval er uit gaan zien? In het verleden heeft een oude Chinees mij eens verteld dat ze alternatieve plannen hebben in geval dat nodig mocht zijn om India, het Koreaanse schiereiland en Zuidoost Azië (minus Vietnam) binnen enkele weken te bezetten. Ze hebben ook het slavenregiem van Shinzo Abe in Japan als een zwakke schakel geïdentificeerd. Ze zouden met gemak zijn regiem lam kunnen leggen met een nachtelijke campagne van sluipmoorden. Het zou heel goed kunnen dat door de hele wereld veel top Khazariaanse maffiabazen opeens gaan sterven.

We zien ook, zoals voorspeld, de wereldwijde ineenstorting van de aandelen- en goederen markten. Chinese aandelenindexen, bijvoorbeeld, gingen op de eerste dag van handel na de vakantieperiode van het Chinese Nieuw Jaar met 9% naar beneden.


Dit is een teken dat de geplande implosie van het wereldwijde financiële systeem goed onderweg zou kunnen zijn.

Wat verontrustend is bij deze laatste ontwikkelingen is dat zowel het Pentagon als de Aziatische geheime genootschappen op deze crisis hebben gereageerd met het afsluiten van contacten met neutrale derde partijen zoals de White Dragon Society. Deze totale stopzetting van informatie is een teken dat voorbereidingen gaande zijn voor oorlogsvoering. Dit zou een verlies-verlies uitkomst en een ramp voor de planeet zijn.

De White Dragon Society heeft in plaats daarvan een open wereldfederatie voorgesteld waar nationale staten hun traditionele onafhankelijkheid behouden, maar landen samenwerken in kwesties die de hele planeet betreffen. De P3 Vrijmetselaars, met 1,5 miljard Katholieken onder hun invloed, samen met de 2,3 miljoen leden van het Britse Gemenebest, ondersteunen zo’n maatregel. Chinese haviken echter hebben druk uitgeoefend voor een door China gedomineerde wereld en hebben tot dusver geweigerd om deel te nemen aan de bijeenkomsten die gericht zijn op wereldvrede.

Tot slot: Er zijn ook steeds meer tekenen dat oorlog al woedt in de ruimte en onder de grond. Er zijn een groot aantal rapporteringen van onnatuurlijke aardbevingen over de hele wereld. Er bestaat ook een groeiend bewijs dat een soort oorlog woedt in de ruimte zoals te zien is in de links hieronder.¹ Eenheid 731 was een geheime divisie van het Japanse leger vermomd als onderdeel van het bureau van watervoorziening en deed onderzoek naar biologische wapens door middel van experimenten op mensen. Zie Wikipedia voor meer informatie onder Eenheid 731.

Nederlandse vertaling: PetronellaKhazariaanse bende gebruikt virusangst als wraakporno in een wanhopige poging om controle te houden over haar 200-plus “nationale staten”
Benjamin Fulford / 27 januari 2020

De Khazariaanse bende vecht voor haar leven en wakkert pandemische angst aan als wraakporno in een wanhopige poging om haar controle-netwerk over de mensheid te behouden. Dat zeggen meerder bronnen. Dit wordt gedaan omdat ze niet kunnen voldoen aan hun betalingsdeadline (tijdelijk verlengd tot in februari) voor de United States of America Corporation¹, zeggen de bronnen die betrokken zijn bij de onderhandelingen. Een van de doelen van die onderhandelingen is het herstel van soevereiniteit voor de mensen en de Republic of the United States of America¹. Dit zal ook resulteren in de onthulling van het geheime ruimtevaartprogramma, voegen ze er aan toe. 

We zullen het daar later nog over hebben, maar laten we eerst eens kijken naar de pandemische overlevingslist van de Cabal. Zoals de meesten van onze lezers zich waarschijnlijk al bewust zijn is het hoogst onwaarschijnlijk dat de uitbraak van het “Coronavirus” in China een natuurlijke gebeurtenis was. Er zijn heel wat aanwijzingen dat deze pandemie vooruit gepland was in een poging om China geld af te persen ten behoeve van de U.S. Corporation.

Allereerst was daar een systematische aanval op alle Internet sites die nieuws brengen dat door de corporate-propagandamedia wordt verzwegen. Natural News, met zijn lange geschiedenis in het blootleggen van schandalen met vaccines, werd afgesloten. Jimstone Freelance werd ook harder aangevallen dan gewoonlijk. Andere journalisten worden aangevallen met valse strafrechtelijke aanklachten.

Ook deze website heeft te lijden onder hevige aanvallen. Onze vorige webmaster werd plotseling gek en vertoonde symptomen van ernstige PCP-vergiftiging. (PCP is een afkorting voor Fencyclidine (angel dust = een hallucinogene drug.) Nu heeft hij “zelfmoord” gepleegd. Vervolgens hadden we geen toegang meer tot onze eigen site totdat witte hoeden van de NSA (National Security Agency) hielpen om het te herstellen. Ook worden we financieel zwaar aangevallen.

Deze aanvallen kwamen vlak voor de coronavirus pandemie opdook waaraan sensationele, angst-zaaiende en overweldigende publiciteit werd gegeven door de corporate-media. Behalve dat dit chantage is, lijkt het een poging te zijn om angst en haat weer te introduceren als het controlerende verhaal in onze maatschappelijke conversatie.  

Het lijkt erop dat ze op 18 oktober 2019 een generale repetitie hadden toen een gigantisch grote oefening werd gehouden in de V.S. met een gesimuleerde pandemie en de eruit voortvloeiende economische ineenstorting. De sponsors van deze gebeurtenis waren: het World Economic Forum (Davos), de Bill and Melinda Gates Foundation, de Bloomberg School of Public Health van de John Hopkins universiteit. Met andere woorden: Cabal Centraal. En juist toen het World Economic Forum zijn jaarlijkse bijeenkomst had in Davos van 21-24 januari 2020, brak een echte pandemie uit en kreeg overweldigend veel publiciteit.


Deze samenzwering echter, als het er een is, zal noodlottig mislukken, want alternatieve nieuwssites zoals Prepare for Change heeft enkele van de omvangrijkste bewijzen die bestaan naar buiten gebracht die aantonen dat de U.S. Corporate-overheid bio-wapens heeft geproduceerd en verspreid vanaf de tijd dat George Bush jr. in 2000 de verkiezing stal. Vergeet niet dat dit mannen zijn die zeiden dat een etnisch-specifiek bio-wapen een “bruikbaar politiek gereedschap” zou zijn.


Hier is bijvoorbeeld een U.S. overheidspatent op coronavirussen:


Britse geheime diensten doen ons verslag dat ze horen dat het een “longontstekingsvirus is dat voortkwam uit een slecht beheerde bio-site.”

De volgende verklaring werd naar buiten gebracht door de Aziatische geheime genootschappen inclusief de 55 miljoen leden tellende Hongmen (Ook genoemd Tiandihui, een broederschap afkomstig uit China) en het Blauwe Draak Genootschap met zijn vele miljoenen leden:

“Als dit virus kunstmatig was of in omloop werd gebracht als onderdeel van een aanvalscomplot en het geen natuurlijk virus is, dan zullen wij, Hongmen, het grootste geheime genootschap in Azië samen met het onbuigzame geheime Blauwe Genootschap, zweren dat we zonder een moment te twijfelen de vijand zullen opsporen, achtervolgen tot aan het einde van de aarde en ervoor zorgen dat zelfs geen enkele haar van hen op deze planeet achterblijft.”

「もし、このウィルスが人為的なまたは謀略的な、侵略的なもので、自然に発生したものではない場合、我々アジア最大派の秘密結社洪門宗家と鉄の掟秘密結社青幇は敵を必ず探し出し、地の果てまで追いかけ見つけ出し、毛髪の一本でさえ地上に残さないことを誓う

Nu is er enorme campagne gaande om de boodschap te verspreiden dat dit een natuurlijk voorkomend virus is of dat het was verspreid door de Chinezen.Zonder enige twijfel duiken virussen inderdaad op natuurlijke wijze op, vooral op het Chinese platteland waar eenden, varkens en mensen dicht in elkaars nabijheid leven. Dit is wat de hoofdarts van een groot universiteitsziekenhuis die gespecialiseerd is in ziekte-overdracht van dier op mens over de uitbraak te zeggen had:

“Het is het betreurenswaardige gevolg van die afschuwelijke diermarkten, met dieren die normaliter nooit zo dichtbij andere dieren of mensen zouden komen. Het is het perfecte doemdag-scenario voor het opduiken van een nieuw virus. We zagen het met SARS, we zien het nu en we zullen in de toekomst andere soortgelijke infecties zien opduiken.”

“Veel van deze virussen die mensen besmetten hebben een dierlijke oorsprong. Wat nu anders is, is de omvang van onze bevolking en moderne transportmiddelen, waardoor nieuwe ziekten zich veel sneller kunnen verspreiden.”

De Cabal kan maar beter hopen dat de ziekte natuurlijk was. Hoe dan ook, het is duidelijk dat de Chinezen ons niet de hele waarheid vertellen over hoe ver het zich al verspreid heeft. Het officiële Xinhua nieuwsagentschap zegt dat de provincie Hubei in het epicentrum “1052 bevestigde gevallen van longontsteking telt met 52 doden en 129 gevallen in ernstige conditie.”

Als dat waar is, waarom heeft dan “meer dan een half miljoen medisch personeel zich aangesloten bij de epidemische preventie, controle en behandeling van patiënten in Hubei?”  


En ook: als er slechts een paar meer dan een duizend patiënten zijn, waarom zijn dan in Wuhan, “een miljoenenstad met een aantal nationaal bekende grote ziekenhuizen” mensen “de klok rond bezig om twee noodziekenhuizen te bouwen in het buitengebied van Wuhan?”


Vlak voordat deze nieuwsbrief uitgestuurd zou worden, nam een klokkenluider met CIA-connecties contact met ons op om te zeggen:

“Dit is geen coronavirus. Het is …

… het Nipah virus. Overgebracht door vliegende honden(vleermuizen). Er bestaan ketens van nog veel dodelijker stammen van het Nipah virus. De Wereldgezondheidsorganisatie (waarmee ik onderzoek doe) wist dit al in augustus 2018. Het is zoonotisch (een dierziekte die overdraagbaar is op mensen zoals b.v. hondsdolheid).”

“China zal spoedig naar een volledige “lockdown” gaan. Hong Kong zal economisch kapotgemaakt worden. Dit virus gaat de hele wereld door. De pandemie is er al. De Wereldgezondheidsorganisatie stelt het benoemen ervan uit omdat ze het in hun broek doen van angst.”

In mijn professioneel medische opinie, is dit het werkelijke programma, mijn vriend. De waarheid wordt zoals gewoonlijk in de doofpot gestopt door de Cabal die de controle over de hele wereld heeft.”

“De werkelijkheid is niet meer dan een weefsel van leugens en bedrog dat laat zien dat de controllers de controle aan het verliezen zijn.”

“Als China in een volledige ’lockdown’ gaat, zal dat de aanzet zijn voor een vrije val van de wereldeconomie. Dan is het spel uit en zal een ’reset’ plaatsvinden.”

Iedereen met enige reële marktervaring zal je vertellen dat een zwarte zwaan gebeurtenis zich aan het ontvouwen is. (Een zwarte zwaan in de financiële wereld is een onverwachte gebeurtenis die niemand van tevoren heeft zien aankomen of voorspeld. Zo’n gebeurtenis ontwricht alle bestaande economische modellen en kan zeer schadelijk zijn voor de welvaart.) Als je kijkt naar de charts hieronder, kun je zien dat de financiële markten geconfronteerd worden met de mathematische zekerheid van een ineenstorting.

Bovendien zoals de cabal-oefening van oktober voorspelde, zal de pandemie de aanzet zijn doordat de werkelijke wereldhandel en economische activiteit worden bevroren.

Nog enkele andere stukjes nieuws tonen aan dat niet alles zijn gewone gangetje gaat. Al was het maar dat we een enorme sprinkhanenplaag hebben in Afrika’s korenschuurregio in dezelfde tijd dat China een pandemie bestrijdt. Toeval?


En dan hebben we nog NAVO voorbereidingen voor een oorlog tegen Rusland.


En intussen lijkt het of het U.S. Central Command² opdrachten van Washington negeert en zichzelf versterkt in het Midden Oosten en zichzelf financiert met de olievelden daar.


Ook staat U.S. Corporate president Donald Trump op het punt om een arrogant Israëlisch vredesplan aan te kondigen dat al dood is bij aankondiging.


Hoe dan ook, negatieve energie die voortgebracht wordt door de pandemie en de daaraan verbonden campagne is niet in staat om een enorme golf van positief nieuws dat naar buiten komt te verjagen. Bijvoorbeeld: Trump, die recentelijk deelnam aan nog een andere poging om het kunstmatige Armageddon te beginnen in Iran, maakte een draai van 180˚ in Davos waar hij zei: “Om de mogelijkheden van morgen te omarmen moeten we de eeuwige profeten van ondergang en vernietiging en hun voorspellingen van de Apocalyps afwijzen.”

Bij hetzelfde evenement, gaf de onpopulaire Prins Charles van de U.K. in feite een paar heel goede beleidsvoorstellen. Hij riep in het bijzonder op om “de vele miljarden dollars die nodig zijn” om de planeet weer op orde te brengen “echt” te mobiliseren.


Het grootste nieuws is dat de quarantaine van planeet Aarde op het punt staat om beëindigd te worden en de mensheid toegestaan wordt om de ruimte in te gaan, volgens senior leiders van het geheime ruimtevaartprogramma. Het is geen toeval dat de recentelijk  aangekondigde U.S. Space Force een logo heeft dat heel veel lijkt op het logo van Star Trek.


Dit is omdat er een overeenkomst op top niveau is bereikt tussen Oost en West voor een meritocratisch nieuwe organisatie die opgezet moet worden om toe te zien op de menselijke expansie in het universum. Star Trek levert het model.

Om van hier naar daar te komen in concrete termen is de taak die nu voor ons ligt. Een senior lid van het geheime ruimtevaartprogramma heeft het originele geheime verdrag tussen Koning George III en de Republiek van de United States of Amerika in zijn bezit. Hij zegt dat een voorwaarde voor het onthullen van het geheime ruimtevaartprogramma en de 5000 patenten die geheim zijn “wegens redenen van nationale veiligheid” is het herstel van soevereiniteit van de American Republic en haar onderdanen. Een andere voorwaarde is, zegt hij, het vervangen van Admiralty Law (maritieme wetgeving) voor Common Law (uniform landelijk rechtstelsel) voor de bevolking.

Bovendien heeft deze persoon in zijn bezit de documenten van het Heilige Roomse Rijk dat de controle heeft over het financiële systeem van de wereld en de 206 landen die daaronder functioneren. Hij zegt dat in de hele wereld “de mensen in het land” bevrijd zullen worden van de “200 corporate-landen die bestuurd worden door mensen van de donkere kant.” P3-vrijmetselaars die het Heilige Roomse Rijk vertegenwoordigen zijn het ook eens met deze doelen.

Zodra dit is bereikt, kunnen enorme fondsen vrijgemaakt worden om een massale campagne te financieren om een einde te maken aan armoede, oorlog, milieudestructie, ziekten en zelfs sterfte. Dan zal de quarantaine van de planeet eindigen.

¹ De “United States of America Corporation” en de “Republic of the United States of America” zijn 2 verschillende dingen en moeilijk om precies te omschrijven en uit elkaar te houden. Kort gezegd is de 1ste de overheid en de 2e de confederatie (het verbond) van de staten (de oude vorm).

² U.S. Central Command (USCENTCOM) is een van de 11 verenigde deelstrijdkrachten van het Ministerie van Defensie. Het is verantwoordelijk voor het Midden Oosten incl. Egypte en Afrika en Centraal Azië, in het bijzonder Afghanistan en Irak.

Nederlandse vertaling: PetronellaDe Rothschilds uit Rusland en Japan geschopt terwijl wereldrevolutie zich ontvouwt
Benjamin Fulford -  20 januari 2020

Een wereldrevolutie ontvouwt zich met historische gebeurtenissen in Afrika, China, Frankrijk, Japan, Rusland en elders nu het oude planetaire controlenetwerk steeds verder instort. Daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Laten we beginnen met de revolutie die vorige week in Rusland werd bekend gemaakt. In wezen werd David Rothschild eruit geschopt en de Russische centrale bank genationaliseerd, en dat was de reden waarom de halve regering is ontslagen, vertellen FSB-bronnen (FSB is de geheime dienst van Rusland). Dit is wat onze FSB-bronnen over het onderwerp hebben gezegd:

“Het lag in de verwachting dat dit in november 2019 zou beginnen toen premier Dmitry Medvedev werd gedood in het FSB-hoofdkantoor, maar vanwege de aanwezigheid in het land van een groot aantal van de rijkste Joden in de wereld (de Rothschilds, Sheldon Adelson, enz.) werd de operatie uitgesteld.”

“Dan aan het eind van december, werd de helft van ons geld gegeven aan één alles omvattende organisatie, die dit plotselinge ‘vertrek’ van Joodse premier Medvedev had geregeld. Deze organisatie zal toezicht houden op verschillende ministeries en alle nieuwe ministers zullen worden aangesteld onder haar supervisie.”

“Op 16 januari, was de president van de Federale centrale bank [Herman] Gref zo dronken geraakt van verdriet dat hij naar het Odintsovo Hospital werd gebracht wegens een acute alcoholvergiftiging. Daarom cancelde hij plotseling zijn rede voor het Gaidar Forum.”

https://en.gaidarforum.ru/

Op 18 januari zei Gref tegen Tass News: “We moeten ons voorbereiden op de ineenstorting van de bestaande wereldorde. Dat zal veel ongemak en problemen geven.”

https://tass.com/top-officials/1043741

De FSB-bronnen rapporteren ook dat toen Elvira Nabiullina, het hoofd van de Russische centrale bank, vorige week werd ontslagen, alle zaktelefoons van centrale bank medewerkers en heel veel verborgen documenten in beslag werden genomen.

Nog een andere zaak die ze ons vertelden was dat Yevgeny Zinichev, het hoofd van het Ministerie van Emergency (Dit Russische ministerie heeft een veelzijdige taak, zoals burgerbescherming, zoek- en redding-service, financiële redding-activiteiten, enz.) het nieuwe hoofd van de FSB zal worden, maar dat dit ook niet voor lang zou zijn.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Zinichev

De P3-Vrijmetselaarsloge, die heel veel vreemde dingen rapporteren, vertellen ons dat Medvedev die is verwijderd in feite een “alien” (buitenaards wezen) was.

Rothschild-slaaf President Emmanuel Macron van Frankrijk wordt ook scherp bekritiseerd. Hij werd vorige week gedwongen om voor zijn leven te vluchten uit een theater vanwege rellen die nu al meer dan een jaar doorgaan. Een nieuwe Franse revolutie komt eraan, beloven bronnen van het Franse verzet.

Net zo dramatisch, hoewel minder bekend, waren gebeurtenissen die vorige week in Japan plaatsvonden. Een eerste nicht van de vroegere keizer Hirohito vertelde ons dat de Bank van Japan is genationaliseerd en dat de Rothschilds zowel als de Rockefellers zijn verwijderd uit de controle over dit land.

Bronnen uit de Britse koninklijke familie bevestigen dit en zeggen dat keizer Naruhito en keizerin Masako zijn uitgenodigd voor een bezoek aan de U.K. dit voorjaar waar ze naast andere zaken, de oprichting van een nieuw wereldtoekomst-planbureau zullen bespreken.

https://www.reuters.com/article/us-britain-royals-japan/japanese-emperor-to-make-state-visit-to-united-kingdom-idUSKBN1ZD0LK

Vertegenwoordigers van de P3-loge, het Britse Gemenebest en Aziatische geheime genootschappen plannen voor een ontmoeting in Londen, waarschijnlijk in februari, om de oprichting van dit planbureau te bespreken.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2020/01/space-force-trump/604951/

De initiële overeenstemming is dat het planbureau zal worden geleid door een commissie van zeven en dat beslissingen gemaakt worden door meerderheid van stemmen. De zeven zullen bestaan uit één vertegenwoordiger elk van Afrika, de Amerika’s (Noord en Zuid), Azië buiten China, China, Europa inclusief Rusland, India en de Moslim wereld. Veto’s zouden beperkt moeten zijn tot de regio die het geeft. Bij voorbeeld: wanneer de wereld besluit om varkensvlees te verbieden, de Chinezen hier een veto op zouden kunnen geven en varkensvlees blijven eten.

Nu we het toch over varkensvlees en China hebben, CIA bronnen in Azië zeggen dat een ingrijpend offensief plaatsvindt tegen dat land. “De westerse media hebben het niet over de slachting daar van honderden miljoenen varkens als gevolg van het uitbreken van het nieuwe virustype van de Afrikaanse varkensgriep (gecreëerd in vitro = in de reageerbuis, natuurlijk),” zegt één bron, opmerkend dat:

“Varkensvlees het hoofdvoedsel van de Chinezen is. Het wordt iedere dag gegeten. Amerika kan het door de massale slachtingen verloren gegane varkensvlees niet vervangen. Je kunt je voorstellen wat er met het Chinese volk zal gebeuren zonder varkensvlees, dat hun hoofdbron van proteïne is. Dit wordt heel stil gehouden om voor de hand liggende redenen. China had de halve wereldvoorraad van varkens met een populatie van meer dan 700 miljoen varkens. Dit voorziet in de hoofdbron van proteïne voor 1,3 miljard mensen.”

De bronnen vertelden ons ook het volgende:

“Xi Jinping en zijn maten zitten achter de protesten in Hong Kong. Zijn plan is om Hong Kong ten val te brengen en Macau en Shanghai de nieuwe financiële centra te maken. China heeft de protesteerders vanaf het begin gefinancierd.”

“HSBC (Hong Kong and Shanghai Banking Corporation) is bezig zijn hoofdkantoor te verplaatsen naar Singapore.”

“De Chinese overheid maakt plannen om alle huurovereenkomsten die met de U.K. zijn gemaakt te cancelen, wat betekent dat ze het land en de gebouwen in Hong Kong zullen overnemen. Ze maken ook plannen om de HK-dollar te cancelen en zullen 6 maanden de tijd geven om alle HK-dollars om te wisselen voor Yuan. Zoals je kunt zien is China druk bezig Hong Kong kapot te maken. Uiteindelijk hebben ze daar alleen zichzelf mee omdat Hong Kong hun verbinding is met geld van het Westen. China zal van binnenuit imploderen.”

Verder zeggen de bronnen:

“China is Laos, Myanmar en Vietnam uitgegooid. Ze zijn niet langer gewenst of nodig. Datzelfde geldt voor Australië. De Aussies hebben er genoeg van.”

De U.S. heeft ook een geraffineerde aanval op China uitgevoerd via Japan, volgens bronnen van de Japanse militaire inlichtingen. Dit was in het nieuws te zien als een gevecht tussen Zuid Korea en Japan over historische kwesties. In werkelijkheid echter was het een voorwendsel om de Japanse export van halfgeleider-productieapparatuur naar Zuid Korea te stoppen. Dit had vervolgens als resultaat het sluiten van de Chinese halfgeleider-industrie, zeggen de bronnen.

Een nieuwe stille machtsstrijd is ook gaande met de Chinezen over Afrika. Een voorbeeld daarvan is deze opzettelijk onjuiste informatie die is uitgezonden (vermoedelijk door de Chinezen) over een door Engeland geleide top over Afrika. Deze opzettelijk onjuiste informatie luidt:

“Deze top wordt georganiseerd door Boris Johnson en hij zal als gastheer veel staatshoofden en regeringsleiders, bedrijven, internationale instituten, internationale spionageorganisaties van spionage en contraspionage en geheime genootschappen ontvangen om investeringskansen in Afrika te presenteren en om de implementering van de nieuwe wereldorde te bespreken. Een belangrijke plek in deze top zal worden ingeruimd voor een discussie met het hoofdbestuur getiteld “melanine (donker pigment in de huid) en de controle over zwarte mensen.”

De werkelijke inhoud van de top die door de Engelse overheid is gepubliceerd gaat als volgt:

De top zal worden voorgezeten door de premier en zal bedrijven, overheden en internationale instituten bij elkaar brengen om de ruimte en de kwaliteit van investeringskansen in heel Afrika onder de aandacht te brengen en te promoten. De top zal het partnerschap van de U.K. met Afrikaanse landen verstevigen om een stabiele en welvarende toekomst voor alle bewoners op te bouwen. Er zullen nieuwe en solide investeringen worden gemobiliseerd om banen te creëren en wederzijdse voorspoed te stimuleren.”

https://www.gov.uk/government/topical-events/uk-africa-investment-summit-2020/about

Met andere woorden: we zien eindelijk een Westers antwoord op het Chinese initiatief van de Nieuwe Zijderoute.

Hoe dan ook, Chinese vrijmetselaars van hun kant, zeggen dat verhalen over een Chinese implosie al tientallen jaren rondgaan en dat ze altijd onjuist zijn gebleken.

De Chinezen nemen nu ook het voortouw in milieubescherming, zeggen de bronnen. Recentelijke nieuwsberichten ondersteunen dit. De Chinese plannen gaan over een verbod op eenmalig gebruik van plastic en een 10-jarig visverbod op de Yangtze.

https://in.reuters.com/article/china-environment-plastic-idINKBN1ZI0MR?utm_source=reddit.com

http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/02/c_138672069.htm

Het offensief tegen China vindt plaats in samenhang met een zich nog altijd ontvouwende ineenstorting van de U.S. Corporate overheid in Washington, D.C. Het regiem daar is verlamd door onderlinge machtsstrijd en op touw gezette gebeurtenissen. De laatste daarvan is een bijeenkomst in Virginia met in de hoofdrol crisis acteurs, wapen- lobbyisten, idioten, undercover politieagenten, plaatselijke journalisten, enz. Er is ook een schijn-impeachment vertoning gaande tegen U.S. President Donald Trump.

Deze schijnvertoning leidt af van de heel wezenlijke misdaden van de eindtijd-evangelisten die nu President Trump omringen. We hebben het dan bijvoorbeeld over de recente poging om W.O. III uit te lokken in Iran met de moord op de Iraanse generaal Qasem Soleimani en het neerhalen van een Oekraïens passagiersvliegtuig.

Het feit dat het vliegtuig op afstand was gekaapt en in de richting van een Iraanse militaire basis werd gevlogen – een uitgesproken oorlogsmisdaad – wordt nu door de voornaamste nieuwskanalen gerapporteerd.

https://ahtribune.com/world/north-africa-south-west-asia/iran/3818-who-targeted-ukraine-airlines-flight-752.html

Nog een teken van een echte breuk in de Angelsaksische wereld is dat premier Justin Trudeau van Canada de U.S. de schuld geeft voor het neerhalen van het Oekraïense passagiersvliegtuig. Dit gebeurt terwijl de Minister van Defensie van de U.K. Ben Wallace zegt dat zijn land het militaire bondgenootschap met de Trump-regering beëindigt.

https://nypost.com/2020/01/14/canadian-pm-justin-trudeau-blames-downing-of-ukraine-jet-on-us-escalation/

https://www.businessinsider.com/uk-abandoning-trump-iran-us-withdraw-leadership-world-qassem-soleiman2020-1?utm_source=reddit.com&r=U.S.&IR=T&utm_source=reddit.com

Ook Pentagon-bronnen maken het duidelijk dat ze de politieke hacks in Washington D.C. zat zijn. Bijvoorbeeld: de bronnen vermelden dat “als afkeuring van vorige presidenten, de Marine heeft besloten om hun nieuwste vliegdekschip te vernoemen naar een Afrikaans-Amerikaanse soldaat in plaats van Bush jr. Clinton of Obama.

Het Pentagon is het ook spuugzat om te vechten als Israëlische gevolmachtigde in het Midden Oosten, zeggen de bronnen. “Het congres is des duivels dat het aantal slachtoffers van Iraanse raketaanvallen op U.S. basiskampen in Irak minstens 139 is en dat maakt troepenterugtrekking tot een verkiezingspunt,” zeggen ze.

Een duidelijk teken van hoe immoreel het U.S. regiem is geworden kwam toen Secretary of State (een soort staatssecretaris) Mike Pompeo zei: “De vernietiging van Soleimani is een voorbeeld van een nieuwe U.S. strategie die is gericht op het afschrikken van haar tegenstanders. Dit geldt evenzeer voor Iran, China en Rusland.” Iemand zou Pompeo erop moeten wijzen dat moordaanslagen een interactie zijn waarin twee partijen gelijkelijk geven en nemen.

https://www.veteranstoday.com/2020/01/17/lunatic-pompeo-threatens-putin-with-drone-assassination/

Het Trump-regiem doet ook dingen zoals het bedreigen van Europa en het zich terugtrekken uit militaire oefeningen van de NAVO.

https://www.debka.com/us-forces-withdraw-from-nato-march-drill-in-norway-due-to-mid-east-tension/

https://www.theguardian.com/world/2020/jan/16/iran-says-it-is-enriching-more-uranium-than-before-nuclear-deal

Ter afronding: We horen in toenemende mate ongelofelijke informatie over veldslagen die plaatsvinden in diep-ondergrondse bases. Kijk eens naar de output van seismografen van een Indische ondergrondse nucleaire test vergeleken met die van een natuurlijke aardbeving.

https://www.flickr.com/photos/confederateyankee/265119334/

De recente aardbevingen in Puerto Rico, ondergrondse bases rondom China Lake in Nevada en Californië, in Kumamoto, Japan enz. vertonen allemaal aanwijzingen van kunstmatige aardbevingen.

Meerdere bronnen vertellen ons dat ze kinderen hebben gevonden in kooien en andere verschrikkingen in sommige van deze bases die nu worden ingenomen of vernietigd door de witte hoeden. Japanse bronnen vertellen ons dat 14.000 Japanse kinderen elk jaar werden verkocht aan de Khazariaanse maffia. FBI-statistieken laten zien dat 40.000 kinderen per jaar worden vermist in de U.S. Velen van hen worden nu gered uit kooien in ondergrondse bases, zeggen Pentagon-bronnen. De 38-minuten durende video in onderstaande link geeft goede achtergrondinformatie over deze, niet langer uiterst geheime oorlog.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=F0NEd9gEHFs&feature=emb_title

En dan nog een laatste bericht. Ons werd door onze Antarctica-bronnen verteld dat wat er nu gebeurt aan de oppervlakte van de planeet veel belangrijker is. Ons werd beloofd dat we later meer informatie over dit onderwerp zullen krijgen.

Benjamin Fulford

Nederlandse Vertaling: PetronellaMessiaanse idiote Iran-truc heeft averechtse uitwerking, vergelding begint
Benjamin Fulford - 13 januari 2020

De recente gebeurtenissen in Iran gearrangeerd door de V.S.-overheid is op een ernstige manier misgelopen en de onaangename gevolgen zijn nog maar net begonnen; daar zijn veel bronnen het over eens. Het ergste gevolg was dat de Britten en de rest van de Angelsaksische wereld gedwongen werden afstand te nemen van hun bondgenootschap met de V.S. onder de huidige regering, zeggen MI6-bronnen. “Wat er is gebeurd, had nooit mogen gebeuren, en de Westerse mogendheden moeten de Islamitische wereld verlaten en Israël in toom houden,” zeggen de bronnen.

Zelfs de Israëli worden zich bewust van de gevaren van de Evangelisch Christelijke idiote toestanden die ze hebben gecreëerd; zijn Mossad-bronnen het over eens.


Natuurlijk ziet de rest van de wereld de V.S. al als een pariastaat; dus nu is V.S. President Donald Trump helemaal geïsoleerd op het wereldtoneel.

Voordat we verder gaan met de bijwerkingen, laten we even precies samenvatten wat er is gebeurd. In principe was het alweer een poging om W.O. III te beginnen van de Messiaanse Joodse gekken, die we om het gemakkelijk te houden de Zionisten zullen noemen. Deze keer arrangeerden ze een escalerende reeks gebeurtenissen in een vruchteloze poging om het langverwachte Armageddon te krijgen, door:

  1. Het vermoorden van een Amerikaanse aannemer in Irak en de schuld daarvoor op de Iraniërs te schuiven.
  2. Trump te overtuigen of te chanteren in een niet in verhouding staande reactie.
  3. Hun Iraanse agenten en gehersenspoelde gedupeerden zo ver te krijgen dat ze rellen gingen trappen bij de Amerikaanse ambassade in Bagdad.
  4. Trump te dwingen tot een oorlogsmisdaad door de Iraanse generaal Qasem Soleimani te vermoorden.
  5. Vanaf afstand een Oekraïens vliegtuig te kapen en het met transponders (antwoordzenders) te laten vliegen richting een Iraanse militaire basis om de Iraniërs erin te laten lopen en het neer te schieten. (Voor de lezers die zich dit nog niet realiseren: eind jaren ´90 hebben de V.S. op afstand bestuurde kapingsapparatuur geïnstalleerd in alle burgerluchtvaart vliegtuigen, zogenaamd als een anti-kapingsmaatregel. Dit vermogen is door de Khazariaanse maffia herhaaldelijk misbruikt voor politieke doeleinden).
Nu proberen ze, maar falen, om een regiemverandering te bewerkstelligen in Iran. In plaats daarvan echter is deze verknoeide operatie erin geslaagd om de kritische massa binnen de Westerse geheime/militaire gemeenschap wakker te maken voor het feit dat de V.S.-overheid gekaapt is door een financiële kliek die probeert W.O. III te beginnen.

Daarom heeft de U.K. Minister van Defensie Ben Walker publiekelijk aangekondigd dat zijn land zich losmaakt van hun militaire bondgenootschap met de V.S.


Er is ook een enorme afkeer opgewekt bij verstandiger denkers in de V.S. militaire/industriële gevestigde orde tegen deze eindtijd- fanatiekelingen met als middelpunt de presidentiële schoonzoon Jared Kushner en zijn Chebad sekte.


Pentagon-bronnen zeggen: “Ondanks de holle frasen heeft Trump geen andere keus dan de Amerikaanse troepen terug te trekken uit Syrië en Irak, en uiteindelijk uit het Midden Oosten.”

De reden waarom Trump geen keus heeft is o.a. financieel. De V.S. heeft meer dan 7 biljoen dollar verspild aan eindeloze oorlogen in de regio en nu raakt het geld op. Tussen haakjes, dit is de $ 7 biljoen die de Japanners hadden gehoopt te gebruiken om een eind te maken aan armoede en de destructie van het milieu voordat het V.S.-regiem het van ze stal.

Vorige week is er een ontmoeting geweest tussen een vertegenwoordiger van de White Dragon Society (WDS) en een senior leider van een Aziatisch geheim genootschap om o.a. te praten over een plan voor de reorganisatie van de V.S. na het faillissement.

Het plan verlangt dat het V.S. militair-industriële complex tot nu toe geheime technologie verschaft aan de Aziaten in ruil voor financiële steun om de economie weer op te bouwen, zeggen WDS bronnen.

De Aziaten van hun kant zijn voorzichtig om transacties aan te gaan met welke Europese natie dan ook omdat die in het verleden zoveel beloften hebben gebroken. Dit is het gevolg van vroegere handelingen van Joodse chauvinisten die geloven dat het oké is om Gojim (niet-joden) te bedriegen en te misleiden. Je oogst wat je zaait.

De WDS wees erop dat de Westerse samenleving daar een Dr. Jekyll en Mr. Hyde-gezichtspunt op had (Dr. Jekyll strijdt met zijn alter ego tussen goed en kwaad), en dat de sleutel lag in het maken van afspraken met de goede kant van het Westen. Er werd uitgelegd dat het waar was dat Azië, in het bijzonder China, veel vernederingen en verraad van het Westen had ondervonden. Het was echter ook waar dat, terwijl het Westen al lang de militaire technologie had om alle Chinezen te doden, ze in plaats daarvan technologie, industrie en kennis hadden overgedragen om ze te helpen ontwikkelen en moderniseren.

Het gesprek onthulde ook dat er een invloedrijke factie in de Chinese machtsstructuur was die de Zionistische onzin werkelijk gelooft dat W.O. III nodig is om één wereldregering en één wereldreligie teweeg te brengen. Ze werden gewaarschuwd dat dit een Zionistische val was die de bedoeling had om 90% van de wereldbevolking te doden en de rest tot slaaf te maken.

Als een alternatief stelde de WDS voor dat Canada en de rest van de Angelsaksische wereld een kans gegeven zou worden om het V.S.-systeem terug te brengen naar vrede en gezond verstand. Er werd naar voren gebracht dat Engeland en Canada in het verleden zich aan hun beloften hebben gehouden en integer hebben gehandeld.

De discussies zullen verder gaan, maar de kansen op wereldvrede zijn nu veel groter dan de kansen op wereldoorlog. Een ontmoeting op een hoger niveau tussen vertegenwoordigers van het Britse Gemenebest, de P3-loge (de Romeinen of het Vaticaan) en de Aziaten is voorgesteld. We wachten nu op een antwoord van de Aziaten. De gesprekken zullen doorgaan in februari met het begin van het Chinese Nieuw Jaar, zegt de Aziatische kant.

Verwacht ondertussen meer Zionistische provocaties in de Zuid-Chinese Zee, Noord Korea, Afrika, enz. Geen enkele daarvan zal het doel van W.O. III bereiken.

Er zal ook een continuering zijn van moordaanslagen en plotselinge sterfgevallen van Zionistische leiders, beloven Pentagon- en andere bronnen. “De dood van David Stern oud-commissaris van het NBA (National Basketball Association) en de dood van de zoon van Joodse LA miljardair Ron Burkle is Iraanse nieuwskringen niet ontgaan. Burkle was een gast op de Lolita Express, een Democratische fondsenwerver en een vriend van billary [Bill en Hillary Clinton] en Epstein”, merken de bronnen op. “David Koch blies zijn laatste adem uit afgelopen augustus en andere miljardairs die op de Epstein vlucht-journalen voorkomen zijn Steven Spielberg, Tom Pritzker, Glenn Dubin en Oprah Winfrey, voegen ze er aan toe.

De oude uit Iran stammende cultus van sluipmoordenaars gaat ongetwijfeld wraak nemen voor de moord op Soleimani. In het verleden heeft een van hun sluipmoordenaars aan deze schrijver uitgelegd hoe ze heel voorzichtig de huishoudingen en families van hun doelwitten infiltreren voordat ze in beweging komen op een moment dat dit het minst wordt verwacht.

Nu we het hebben over het voorkomen van een moordaanslag: Prins Harry heeft nu publiekelijk gezegd dat hij naar Canada vluchtte om zijn gezin te behoeden voor hetzelfde lot dat zijn moeder Prinses Diana ondervond.


Dit is wat een lid van een Europees koningshuis had te zeggen over de situatie: “De hele zaak is een schande en maakt ons allemaal woedend. De zaak zal voorzichtig en correct behandeld worden. Maar het is zeker dat Prins Charles nooit de opvolger zal zijn van de troon van Engeland”. De Gnostische Illuminatie die tegen bloedlijn-regeringen is, zal van hun kant proberen deze situatie te benutten om de Britse Monarchie omver te werpen. Gezien de enorme algemene steun voor dit instituut in de U.K., zullen ze waarschijnlijk falen, maar intussen zal de roddelpers een feest hebben. 

Maar wat voor problemen zich ook voordoen in Engeland, ze zullen minder belangrijk zijn dan wat er gebeurt in Frankrijk. President Emmanuel Macron werd gedwongen door grootschalige demonstraties en stakingen om terug te komen op zijn plannen om het pensioengeld van zijn volk te stelen. De Fransen zijn zich echter bewust dat hij de verkiezingen heeft gestolen die hem aan de macht brachten en dat hij niet voor het Franse volk werkt. Omdat de levensstandaard steeds verder omlaag gaat, zal zijn regiem niet in staat zijn de situatie te stabiliseren. Het is tijd voor de Franse generaals om in actie te komen voordat het te laat is.

Een andere natie die binnenkort grote verandering zou kunnen ondervinden is Japan. De bevolking van het land neemt af met de snelheid van 500.000 mensen per jaar. Dit komt doordat niemand kinderen wil hebben in een land waarvan de toekomst gekaapt is door Zionistische gangsters. Het kabinet van Premier Shinzo Abe zit vol met imbecielen met een laag IQ, volgens insiders. Het gevolg is dat de Japanse levensstandaarden kelderen en het land vol zit met verarmde oudere mensen.

Een teken van hoe onbekwaam de Japanse overheid is kwam met het hele relaas rond de arrestatie en de ontsnapping van vroegere Nissan-baas Carlos Ghosn. Verschillende bronnen zeggen dat de werkelijke reden waarom Ghosn werd vervolgd was dat hij van plan was militaire geheimen te stelen van Abe’s sponsors in de Mitsubishi Heavy Industries. Als dat het geval was, hadden ze daarmee voor de dag moeten komen en het gezegd moeten hebben. In plaats daarvan zetten ze vage aanklachten in en maakten een internationale aanfluiting van het Japanse rechtssysteem.

De Japanse politie, in lijn met de Japanse strijdkrachten, bereiden zich voor om de macht weg te halen bij de Zionisten en die terug te brengen bij de nog altijd getalenteerde bureaucraten, ondanks het feit dat die geen leider hebben, volgens bronnen uit de conservatieve vleugel die dicht bij de nieuwe Japanse keizer staan.  

Nog een laatste berichtje voor deze week. We horen weer geruchten over Antarctica en onthullingen. Een WDS gezant is uitgezonden om een ontmoeting te hebben met een vertegenwoordiger van de groepen die in Antarctica werkzaam zijn. Wij hopen dat hij daar de volgende week iets over te rapporteren heeft.

Nederlandse vertaling: Petronella


Wanhopige Zionistische zet om Wereldoorlog III te beginnen heeft averechtse werking
Benjamin Fulford – 6 januari 2020

De moord op de Iraanse topgeneraal Qasem Soleimani was ofwel een “briljante schaakzet” of een heel stomme fout, maar in elk geval heeft het de Zionisten zware schade toegebracht.

 “Het martelaarschap van Soleimani zou een briljante schaakzet geweest kunnen zijn van U.S. President Donald Trump om wereldwijd antisemitisme te ontketenen en een eind te maken aan het Zionisme, Israël, Saudi Arabië, Exxon en de deep state (staat binnen een staat) door gebruik te maken van Iran, Rusland, China, Turkije, de EU en hun bondgenoten.” Zo vatte één Pentagon bron de situatie samen.

De Britse geheime dienst kreeg echter een heel ander verhaal te horen van hun U.S. ambtgenoten. Die vertelden dat Soleimani vermoord was omdat “hij bezig was nucleaire wapens in te zetten in een poging om W.O. III te starten en de Mahdi of Messias te introduceren”. Volgens MI6-bronnen geloven de Britten dit excuus niet en ze zeggen: “Het was hoogst ongebruikelijk dat het Pentagon Groot Brittannië niet van tevoren gewaarschuwd heeft.”

Toch, ondanks het onvoorstelbare geroffel van de oorlogstrommels, zijn Pentagon, Russische en Chinese bronnen het erover eens dat escalatie van dit incident in W.O. III, niet zal worden toegestaan.

Zoals Einstein zei: “Ik weet niet met wat voor wapens er in W.O. III gevochten zal worden, maar in W.O. IV zal gevochten worden met stokken en stenen.” “We moeten ervoor zorgen dat de Iran-situatie geen bedreiging wordt voor de moderne samenleving” was hoe een Aziatisch geheim genootschap de Chinese kijk op deze beraamde crisis beschreef.

 “… Het elimineren van hoge functionarissen van een andere UN-lidstaat… maakt schaamteloos inbreuk op de grondbeginselen van het Volkenrecht en behoort veroordeeld te worden”, was de reactie op dit incident van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Lavrov. De wereldgemeenschap zal een aanklacht tegen Trump wegens oorlogsmisdaden steunen en hij zal uiteindelijk nog in de gevangenis terecht komen voor deze misdaad, beloven Russische geheime dienst-bronnen.


Veteran’s Today schrijft dat de U.S. regering een oorlogsmisdaad heeft begaan door Soleimani officieel uit te nodigen onder de belofte van diplomatieke onschendbaarheid en het opheffen van de sancties tegen Iran, enkel en alleen om hem in de val te lokken en om te brengen.


Pentagon bronnen zeggen dat omdat Trump “met valse Israëlische inlichtingen misleid werd om opdracht te geven tot de aanslag op Soleimani”, hij nu een motief heeft om …

…Zionistische agenten [Minister van Buitenlandse zaken Mike] Pompeo, [Minister van Defensie Mark] Esper, [CIA-hoofd Gina] Haspel en zelfs javanka [Jared Kushner en Ivanka Trump] te kunnen ontslaan.

 “De rode vlag van de jihad is verklaard aan Israël en Saudi Arabië, aangezien Iran een casus belli (term uit het Volkenrecht: een officiële reden) en wereldwijde goedkeuring heeft gekregen terwijl Trump politieke dekking heeft om U.S. troepen en U.S. burgers uit de gevarenzone weg te halen”, zeggen de bronnen.

Bovendien, “zouden U.S. Speciale militaire eenheden wel eens jacht kunnen maken op Israëliërs in Koerdisch Irak, Syrië of elders voordat ze vertrekken, en ze zouden wel eens arrestatiebevelen van het Internationale Strafhof voor Israëlische oorlogsmisdadigers kunnen uitvoeren”, voorspellen de bronnen.

 “Nu verzegelde aanklachten het Bijbelse aantal van 144.000 naderen, zou kinetische (een zachte uitdrukking voor militaire activiteit incl. oorlog en doden) oorlogvoering wel eens gecombineerd kunnen worden met juridische oorlogvoering via het Internationale Strafhof en de militaire tribunalen om een totale oorlog tegen de Zionisten te voeren”, gaan ze verder. “Het Internationale Strafhof kan Israël en Saudi Arabië ook gerechtelijk vervolgen voor oorlogsmisdaden in Jemen, misdaden tegen de menselijkheid in Syrië, Irak en Libië, en elke Zionistische of deep state agent die IS (Daesh) helpt of ophitst”, zeggen ze.

De Zionisten zouden deze wanhopige poging wel eens gedaan kunnen hebben om oorlog tegen Iran te beginnen omdat het vangnet steeds dichter om hen heen sluit. Bijvoorbeeld: In de mainstream pers wordt melding gemaakt dat chemische wapenaanvallen op Syrië verzonnen werden door de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens die in de greep van de Zionisten zit. Dit betekent dat hun netwerk van informatie-beheersing aan het bezwijken is.


Hoe dan ook, de poging op W.O. III te beginnen met Iran is absoluut verbonden aan de voortgaande faillissement-onderhandelingen van de U.S. Corporation, daar zijn verschillende geheime genootschapsbronnen het over eens. Tot dusver heeft de U.S. Corporation nog geen fondsen kunnen vinden om hun activiteiten na 31 januari voort te zetten, en dat zou de werkelijke reden kunnen zijn waarom ze hun oorlogskaart nu opnieuw uitspelen, merkte één Aziatisch geheim genootschapsbron op.

Ongetwijfeld heeft de media-hysterie over Iran de mensen afgeleid van het feit dat de U.S. economie in een vrije val verkeert erger dan de Lehman-crisis van 2008. Hier zijn enkele recente indicaties daarvan:

De Baltic Dry Index is 64% gekelderd in de afgelopen drie maanden omdat de wereld stopt handel te drijven met de U.S.


De prijzen van gebruikte U.S. vrachtwagen kelderde in december met 50% ten opzichte van het jaar daarvoor, terwijl de vrachtvervoer via het spoor met 11,5% kelderde.De productie van U.S. bedrijven is op zijn laagste niveau sinds 2009, direct na Lehman.

Een andere indicatie dat de U.S. Corporation wanhopig naar fondsen zoekt is het feit dat NASA (niet de ruimtevaart organisatie) overlevingsgeld van Japan verlangt.


De U.S. Corporation was in staat om China voor de gek te houden en na de Lehman-crisis fondsen te krijgen om hun activiteiten voort te zetten door een zwarte, communistische president te beloven – Barack Obama.

Deze keer kan het anders lopen, omdat tot dusver alleen de Federal Reserve Board U.S. aandelen en U.S. treasuries (een soort staatsobligaties) koopt.


Het monopoliegeld van de F(ederal) R(eserve) B(ank) is echter niet acceptabel voor de internationale betalingen die de U.S. Corporation op 31 januari moet doen.
De waarheid dat de schuldenlast van de U.S. de pan uitrijst, terwijl de bevolking opvallend afneemt, en ontkenning van de werkelijkheid met monopoliegeld, zullen het probleem niet gaan oplossen.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/40246456-15780474829427037.png

Wat het Amerikaanse volk moet begrijpen is dat de wereld zich probeert te bevrijden van de Babylonische schuldenslavernij van de U.S. Corporation en dat de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika hersteld moet worden. Dit zal leiden tot een enorme sprong in de U.S. levensstandaard, net zoals de bijna verdubbeling van de Russische levensstandaard te zien was nadat Vladimir Putin de Khazariaanse maffia zijn land uitgezet had.

Zelfs als de U.S. Corporation fondsen krijgt zodat ze na 31 januari door kunnen gaan, zal de wereld afstevenen op extreme onrust en een ingrijpende zuivering als het Zionistische beest onderworpen wordt, zeggen Pentagon bronnen.

De situatie in Iran heeft afgeleid van veel radicale gebeurtenissen die elders in de wereld plaatsvinden. Bijvoorbeeld: De Zionistische pers negeert het nieuws dat hun Venezolaanse oppositieleider en zichzelf tot “president” uitgeroepen Juan Guaidó uit zijn ambt is gezet als hoofd van de Nationale Assemblee (de Regering), zoals vele Venezolaanse mediakanalen hebben vermeld. Dit betekent dat ze niet in staat zullen zijn om Venezolaanse olie te gebruiken om hun rekeningen te betalen.

Intussen worden de enorme branden die Australië bedreigen door de Australische politie en militaire bronnen gekwalificeerd als een opzettelijke aanval op dat land. Deze brandstichting gaat vergezeld van een enorme collectieve mediacampagne die erop gericht is om de Australische regering een koolstofbelasting (koolstof komt vrij bij het verbranden van fossiele brandstof) te laten betalen aan Kabbalisten, rapporteren Australische geheime diensten. De politie zegt dat de meeste branden veroorzaakt zijn door brandstichters en niet door “global warming” (klimaatverandering).


Net zoals in Californië zien ook sommige Australische branden er onnatuurlijk uit. Waarom verbranden voertuigen niet, zoals te zien is op de foto van onderstaande link?


Frankrijk, op haar beurt, staat voor een revolutie aangezien de Zionisten het hoofd boven water proberen te houden door de Franse pensioengelden te stelen net zoals ze dat in Japan gedaan hebben. De massale stakingen en een jaar vol demonstraties nemen alleen maar toe aangezien de Franse levensstandaard blijft kelderen onder het regiem van Rothchild-slaafpresident Emmanuel Macron.P3 Vrijmetselarijbronnen zeggen dat Frankrijk een regiemverandering zal beleven in 2020.

De P3-loge heeft ook wat meer over zichzelf bekendgemaakt. Ze zeggen dat P1 twee eeuwen geleden in het leven is geroepen en zestig jaar geleden werd vervangen door de P2. In 2019 is de P2 vervangen door de P3. Het grootste verschil tussen P3 en P2 is dat de P3 geen maffialeden in zijn gelederen heeft, zeggen ze.

De P3 zegt dat de Duitsers onder Angela Merkel nu de belangrijkste hindernis zijn naar wereldvrede en de opzet van een toekomstig planbureau. Dit betekent dat Merkel in 2020 onder grote druk komt te staan om op te stappen, zegt een van de bronnen. Dit zal zichtbaar zijn in de vorm van een in toenemende mate gedestabiliseerde EU, zeggen ze.

De andere gebeurtenis waar te weinig aandacht aan gegeven is, is de geheime oorlog tussen de Chinese en de Khazariaanse satanisten. China’s voedselvoorziening is getroffen door “varkens-ebola” en “rouwmuglarven/schadelijke insectenlarven”, en nu worden Chinese mensen ziek van een SARS-achtige ziekte.Ook Taiwan’s militaire topgeneraal werd gedood in een helikoptercrash, die bijna zeker een moord was.

De Chinezen beantwoorden deze aanvallen met het gebruik van scalar wapentechnologie om bepaalde Amerikanen te treffen, volgens rapporten van de Britse geheime dienst.

De Zionisten dreigen nu ook met hun nucleaire wapengekletter toen satanische premier Benjamin Netanyahu per ongeluk expres zei dat Israël een “nucleaire macht” is.


Ze hebben recentelijk ook veelvuldige bedreigingen geuit tegen Japan, beweren bronnen uit de Japanse rechtervleugel en andere. De meest recente is een hernieuwde bedreiging om gerichte energiewapens te gebruiken om Mt. Fuji te laten uitbarsten.


De Gnostische Illuminatie en anderen dreigen wraak te nemen op elke nieuwe aanval op Japan door Washington D.C., Rome en Jeruzalem op te blazen met 500-megaton nucleaire bommen. Ook de Khazariaanse bende werd eraan herinnerd dat honderden aardbevingen werden gerapporteerd bij het eiland La Palma direct na de aanval op Fukushima op 11 maart 2011. Als La Palma’s onstabiele rotsformatie in zee verdwijnt zullen de oostkust van de V.S. en Zuid Europa worden getroffen door een 100-meter hoge tsunami.

In weerwil van al deze bedreigingen en contra-bedreigingen, moeten we de werkelijkheid niet vergeten en dat is dat wereldvrede veel waarschijnlijker is dan wereldoorlog. De mensen van de wereld keuren overweldigend de pogingen van de Zionisten en hun ambtgenoten in Iran af om W.O. III teweeg te brengen. De U.S. strijdkrachten en Europese bondgenoten keuren de oproepen tot oorlog met Iran af. De Chinezen en de Russen vertellen de Iraanse haviken ook dat ze niet in de val van W.O. III zullen lopen.

Iran’s overheid was in vredesgesprekken verwikkeld met Saudi Arabië en de U.S. Daarom heeft de Iraanse president Hassan Rouhani recentelijk een bezoek gebracht aan Japan. Na de aanval op Soleimani, riepen de Golfstaten inclusief Saudi Arabië op tot vrede.


Jazeker, er kunnen meer provocaties komen door de Zionisten wanneer hun satanische projecten om hen heen instorten. Maar ze hebben het vermogen verloren om de militaire krachten van de wereld in een wereldoorlog te manipuleren. Dit betekent voor de Zionisten het teken aan de wand, en daarop staat geschreven “Vrede op aarde en in mensen een welbehagen”.

Nederlandse Vertaling: PetronellaIn 2020 mogelijke bevrijding voor de mensheid van de satanische Westerse heersende klasse
Benjamin Fulford - 30 december 2019

Met één grote klap kan de mensheid in 2020 bevrijd worden. Volgens het Pentagon, de P3 Vrijmetselaarsloge en andere bronnen zal de sleutel daartoe zijn het forceren van een implosie van het centrale banksysteem voor schuldenslavernij dat in privébezit is van de Khazariaanse maffia. De toenemende scheiding tussen de werkelijke economie en de financiële markt-zeepbel is opzettelijk op touw gezet om voor een systemische (het geheel betreffende) mislukking van de bevrijding van de mensheid in 2020 te zorgen, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen en de P3 Vrijmetselaarsloge. (En nee, P3 is geen tikfout; zie voor details hieronder.)

Deze cartoon van Ben Garrison illustreert de huidige situatie:

Je kunt Mr. Garrison steunen door hier te klikken:

Onnodig om te zeggen dat de werkelijke economie steeds verder keldert ondanks de recordhoge beursnoteringen en het gejuich van zakelijke media. Het nieuwste teken is de Baltic Dry Index, die naar laagte- records duikt die sinds de Lehman-crisis niet meer gezien zijn. De BDI kan niet gemanipuleerd worden met gefiatteerd waardeloos geld, zoals andere indexcijfers dat kunnen, omdat het de kosten zijn van het fysiek verschepen van bestaande goederen.

Orders voor gebruiksgoederen, een andere op werkelijkheid gebaseerde indicator, kelderen ook:

Een verborgen deel van deze financieel/economische oorlog die nu woedt heeft betrekking op een krachtmeting tussen Oost en West over historische obligaties.

Het U.S. Ministerie van Financiën is begonnen Chinese historische obligaties te kopen in de hoop ze te gebruiken om goudgeld te krijgen zodat ze aan de betalingsdeadline van 31 januari 2020 kunnen voldoen, zeggen Japanse rechtervleugel-bronnen en P3-bronnen.

Ondertussen hebben de Chinezen oude Amerikaanse Corporate obligaties gekocht als tegenaanval, zeggen ze. De “obscure digitale U.S. dollars” worden op deze manier gecreëerd om “monetaire inflatie te veroorzaken van die verrekte U.S. dollar” lichten ze toe.

De obligaties komen óf terecht bij de U.S. geheime dienst in Citybank of bij de Chinese geheime diensten in de Hong Kong Branch van de HSBC Bank, zeggen ze. “Historische obligaties zijn een manier om de vijand te belazeren”, leggen ze uit.

Deze geheime oorlog leidt ook tot een enorme stijging in algemene aan goud verbonden activiteit en is deels de reden dat in de markten gesprekken over een financiële reset een trend aan het worden is.

Deze goud-activiteit leeft op nu het experiment om negatieve rentetarieven te gebruiken om het fiat-financiële systeem veilig te stellen, faalt. Het faalt omdat steeds meer investeerders hun geld onderbrengen in fysiek contant geld (dat immuun is voor negatieve tarieven), goud en andere dingen die echt bestaan. De einduitkomst is dat de werkelijkheid het uiteindelijk altijd wint.

Het feit dat de in het bezit van de Rothshields zijnde Verenigde Naties nu openlijk vragen om cryptovaluta te gebruiken om hun activiteiten te financieren is een teken dat hun fysieke middelen, zoals goud, opraken en dat ze zoeken naar een digitaal ontsnappingsdeurtje. De goud-bezittende Aziaten, van hun kant, zouden liever een nieuwe V.N. in het leven roepen in Azië.

De P2 Loge, Aziatische geheime diensten, het Britse Gemenebest, het Pentagon en anderen hebben geprobeerd een eind aan deze oorlog te maken door een overeenkomst te bereiken over een manier waarop deze wereld geleid wordt.

Voor dat doel is de P2 Vrijmetselaarsloge nu vervangen door de P3 Vrijmetselaarsloge, zeggen bronnen. Er was zelfs een aankondiging hiervan in de Italiaanse pers op 30 december.

Een teken van verandering in Italia is dat Leo Zagami, die betrokken was bij de Fukushima massamoord-aanval op Japan, moest vluchten naar Palm Springs, Californië om arrestatie te voorkomen wegens lasteraanklachten, ingediend door de Calabriaanse Vrijmetselaars, P3 bronnen zeggen.

Het hoofd van de P3 is een zekere Gianmario Fioramonti, die zegt “de Loge is niet verborgen, noch geheim. Hij is volledig transparant en open voor al mijn vrienden over de wereld, van welk ras, kleur of geloof ook.” De P3 geeft allerlei informatie over Antarctica, buitenaardsen, Nazi’s en andere dingen, die zo verbazend zijn dat ze sterke bewijzen nodig zullen hebben. Als je erin geïnteresseerd bent, adviseren we je hierover rechtstreeks contact met hen op te nemen via de Katholieke Kerk.

Hoe dan ook, de financiële en informatie-oorlog neemt ook een sterke wending en keert zich tegen de Joden die hun gelederen zullen moeten zuiveren van satanisten en radicale Zionisten, en anders geconfronteerd zullen worden met onafwendbare collectieve afstraffing.

Het is goed mogelijk dat Trump al tijdens Hanukka is begonnen met antisemitische aanvallen in New York en elders toen hij tegen de Israeli American Counsel zei: “Jullie zijn meedogenloze moordenaars. Jullie zijn helemaal geen aardige mensen, maar jullie hebben op mij gestemd.” “De Internationale Strafhof-zaak tegen Israël lijkt ongekende wereldwijde steun te hebben. Ondanks hevig gelobby door Bibi (Israëls Eerste Minister Benjamin Netanyahu), heeft geen enkele wereldleider het lef om vrijuit te spreken ter verdediging van het geïsoleerde Israël of het Internationale Strafhof te veroordelen, zelfs geen Trump, Putin, Xi, Bolsonaro, Modi, Sisi, Koning Abdullay, Mohammed Bin Salman, Macron, Merkel, Trudeau of Bo(ris) Jo(hnson).

De “Joodse pers lijkt stil te zijn over het Internationale Strafhof, aangezien het Hof zelfs terug zou kunnen komen op hun beslissing om martelingen en oorlogsmisdaden van het U.S.-leger en de CIA in Afghanistan niet te vervolgen, maar in plaats daarvan zelfs uit te breiden om ook drone-aanvallen op te nemen.

Het Strafhof zou een ruggengraat-transplantatie en een bestaansreden gegeven kunnen zijn om in onderlinge samenwerking met de militaire tribunalen te helpen de Zionisten, de deep state en pedofielen af te breken. “Het Strafhof-onderzoek lijkt zich te richten op zowel Bibi als Benny Gantz als oorlogsmisdadigers, aangezien het een gevoelige plek raakte, een racistisch, verheven talmoedische anti-goyim-cultuur (cultuur tegen niet joden) blootlegde, en Israëlische plannen om de Jordaan Vallei te annexeren al stopzette. 

 “Omdat de aanklachten niet verzegeld zijn, kunnen er enkele deals gemaakt zijn aangezien het democratische congreslid en burgerrechten- icoon John Lewes kanker heeft gekregen die al in een gevorderd stadium is.”

Met al deze activiteiten als achtergrond, kan de recente uitzending van “Home Alone 2” in Canada, waarin een optreden van Donald Trump is gewist, een soort inside-boodschap zijn geweest. De reden daarvoor is dat Macauley Culkin, de kind-ster uit die film, behoort tot de velen die hebben gezegd dat de filmindustrie-bazen “satanische pedofielen” zijn die “op rituele manier kinderen in de industrie misbruiken.” Culkin zegt dat hij tijdens de filmopnamen van deze film in een kamer werd geroepen waar hij werd gemolesteerd door een industrie-baas. In een interview met French radio, zei Culkin:

 “Hij beval mij om naar zijn schoenen te kijken. Hij zei dat ze waren gemaakt van de huid van kinderen die hij en zijn vrienden hadden vermoord. Hij vroeg me of ik Heather O’Rourke kende.” De suggestie was dat de schoenen van haar huid waren gemaakt.

Dit is wat AP Nieuws in 1988 over haar dood had te zeggen:

“De dood van de 12-jarige ‘poltergeist’-actrice Heather O’Rourke was onmiskenbaar uitzonderlijk.”

Er is een grondige poging gedaan om het Culkin verhaal van het Internet te verwijderen en ook is het oorspronkelijke artikel in het Frans verdwenen, maar in een ander interview zegt Culkin dat zijn vader “een slechte man was die haar zowel psychologisch als fysiek mishandelde.”

Het feit dat Zagami, die zichzelf beschrijft als satanist en eter van menselijke foetus, besloot naar Californië te vluchten om arrestatie in Italië te voorkomen, is ook veelzeggend. Californië is nu een staat die openlijk rebelleert tegen Trump. Dit is te zien aan in Californië-gebaseerde Nancy Pelosi (of de bazen van haar grafische voorstelling of kloon of wat dan ook) die o.a. probeert Trump aan te klagen wegens een politiek misdrijf (impeachment). 

Een invasie van Californië kan ook nodig zijn om een eind te maken aan de voortgaande, niet openlijk verklaarde V.S. burgeroorlog en het Amerikaanse volk te bevrijden, zeggen Pentagon bronnen. Het feit dat diverse explosies (aardbevingen) gerapporteerd worden door militaire bases in Californië en Nevada is een teken dat de invasie al onderweg is, zeggen ze.

Aan een invasie van het kleine Aziatische staatje Brunei wordt mogelijk ook gewerkt, zeggen Pentagon en CIA bronnen. Dit omdat Brunei het belangrijkste centrum is van “dark money” (geld dat gebruikt wordt voor het beïnvloeden van verkiezingen en andere misdaden), zeggen de bronnen. Het gebouw in onderstaande foto, met een piramide op het dak, staat gepland overgenomen te worden om te helpen een eind te maken aan de financiële oorlog, zeggen ze.

Hier volgt wat een CIA bron over deze plek had te zeggen:

“Het Ministerie van Financiën heeft daar talrijke non-official cover (NOC = een spionage en inlichtingendienst term voor geheime en vermoedelijk ongebonden operaties) CIA en MI6 speurders die daar werken als adviseurs. Ze assisteren in de actuele transfers van heel grote financiële transacties die gedaan worden in de regio, en die oplopen tot miljarden dollars per maand. Er wordt gezegd dat Brunei het belangrijkste financiële centrum is voor de meeste niet-geregistreerde geldtransfers die gebruikt worden voor clandestiene operaties en andere misdadige financiering. Dit gaat zo al sinds het Iran-Contra schandaal in het midden van de jaren 80. Brunei was in die tijd betrokken bij een zoek zijnde $10 miljoen die naar een verkeerde Zwitserse bankrekening was gegaan. Het geld was in feite bedoeld voor Oliver North. Vóór dit incident, wat alle belangrijke nieuwsuitzendingen over de hele wereld bereikte, hadden de meeste mensen in het Westen nog nooit gehoord van Brunei.”

De satanisten in Japan worden ook in toenemende mate aangevallen door de White Dragon Society en haar bondgenoten. De Japanse strijdkrachten realiseren zich eindelijk dat de bevolking afneemt met meer dan 500.000 mensen per jaar vanwege incompetente satanische vazalleiders. Er wordt gewerkt aan een zuivering, beloven Japanse leden van de rechter vleugel.

Deze oorlog wordt ook persoonlijk voor uw correspondent. Toen ik op 5 december probeerde om geld over te maken naar de teksteditor van dit blog via de Japan Postal Bank, gebeurde er niets. Nadat ik luid geklaagd had kreeg ik op 23 december een brief met de verklaring: “Uw verzoek tot internationale betaling zoals hierboven beschreven is gecanceld als gevolg van onze grondige beoordeling.”

Ook een kerstkaart die naar ons werd gestuurd werd pas vrijgegeven door het Postkantoor na interventie van MI6. Hij kwam beschadigd aan (en was dus waarschijnlijk geopend) zoals je hieronder kunt zien.


In een daarmee verband houdende maatregel werden de Top 3 leidinggevenden van Japan Post Holdings op 27 december gedwongen hun ontslag te nemen. Japan Post Holdings werd na Fukushima overgenomen door de Rothschilds en de Rockefellers. De Japanners staan nu op het punt om het terug te nemen.
Dit artikel wordt niet gevonden op het opgegeven adres

Wij mogen ook geen gebruik meer maken van Western Union, PayPal of andere elektronische manieren om geld te sturen naar onze staf. Dit, samen met veel andere misdaden, is waarom er premies gezet zijn op de eigenaren van deze instellingen. Ze zullen opgejaagd en verwijderd worden. Dit is oorlog mensen, en wij zijn aan de winnende hand.

Ik wil dit laatste rapport van 2019 beëindigen met het goede nieuws dat anti-zwaartekracht technologie nu beschikbaar is voor het grote publiek. Bestaande anti-zwaartekracht vliegtuigen worden nu opzettelijk gevlogen boven dicht-bevolkte gebieden als onderdeel van de onthullingen, zeggen Pentagon bronnen. De laatste werd in daglicht gezien boven New York en dat is te zien via de link hieronder.

Ook laat de video in de link hieronder zien hoe je in feite een anti-zwaartekracht apparaat kunt bouwen in je eigen garage.

2020 zal een jaar worden van gebeurtenissen op bijbelse schaal.

Benjamin Fulford

Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen