dinsdag 12 januari 2021

ENERGIE-UPDATE DOOR HET ASHTAR COMMANDO / The Galactic Federtion/ 12 januari 2021

 
12 Januari 2021

ENERGIE-UPDATE DOOR HET ASHTAR COMMANDO

Ashtar

Gegroet, Geliefde Familie! Is het Nieuws niet erg Opwindend? 

Zoveel Domino's vallen, het is echt als een waas in de tijdstromen van Planeet Aarde. En toch, is dit alles wat we jullie hebben verteld dat het zou gebeuren, maar natuurlijk, GEEN data! Het enige wat we jullie NU kunnen vertellen is dat op deze datum, als jullie de tijd meten, het op Lichtsnelheid gaat, of dat de gebeurtenissen in de Sequentiële Stroom op een exponentieel verhoogde manier plaatsvinden!!!

"Nu, we zullen nu beginnen met jullie te vertellen dat, voor de duistere hoeden, de dingen zich heel snel ontrafelen. En, ja, ze proberen een heleboel trucjes te doen. Er waren verschillende 9-11 gebeurtenissen die ze hadden gehoopt uit te voeren; een in het bijzonder die had moeten gebeuren - tenminste dat was waar ze op hadden gehoopt - dezelfde verwoesting, of verwoestende impact als 9-11 heeft gehad. Het is NIET gebeurd! Dat was iets wat gepland was voor de City of London. Het is NIET gebeurd! Ze wilden iets destructief doen in grote gebieden over de hele wereld - New York ALS EEN van hen. Dit is NIET gebeurd op 9-11!!!

"En we KUNNEN NIET alle eer opstrijken. Wij, dat wil zeggen de Witte Ridders, Factie 3, Ashtar Commando en ga zo maar door - omdat jullie partners van ons zijn! En omdat jullie zijn opgestaan en hebben gezegd: 'NIET MEER! We gaan dit NIET meer doen!!!

In plaats daarvan zag je het afgelopen weekend, in jullie tijd, een verwoesting van een soort dat zogenaamd binnen de duistere hoedengemeenschap is gehouden - maar niet echt! En ik bedoel, natuurlijk, op de - ik zeg alleen maar de ondergang van een van de Hillary Clones.

"Nu, er zijn een aantal dingen om over te praten met betrekking tot Klonen. Je hebt al wat gehoord van onze Wonderlijke en meest geëerde verslaggevers. * Ik wil daar een beetje op ingaan. Het is de geaccepteerde werkwijze dat, wanneer een Kloon sterft - wat een andere manier is om te zeggen dat ze klaar zijn, in welke zin dan ook, levend in dat Kloon lichaam - ze het vervangen. Daarom hebben ze de reserve-Klonen opgeslagen. En dus toen de Hillary Kloon in de vernietiging stand stond, oftewel in de ondergang stand, zoals je zag - het staat overal op het internet; het staat overal op het web - ging de roep uit (zingend): Stuur de Klonen!!!

Oké! Ik kon zien dat iedereen een beetje verlicht moest worden.

"En ik ga jullie vertellen wat er gebeurde. Deze Klonen zijn NIET origineel, en ze hebben NIET de ZIEL capaciteiten, of mogelijkheden, zal ik zeggen. En elke versie is zwakker en zwakker.

Een andere manier om het te zeggen is dat ze meer en meer duister zijn omdat, natuurlijk, wanneer de Klonen worden gecreëerd, ze geprogrammeerd zijn voor duisternis, om te bestaan in de duisternis die bestaat in de derde dimensionale wereld - de illusies, de nachtmerries. En de donkere hoeden hebben vele eeuwen lang nachtmerrieachtige situaties gecreëerd - millennia lang, hoewel de Klonen natuurlijk een relatief nieuw onderdeel van hun programma's zijn. En zo wordt een Kloon gecreëerd, en het is gemaakt om geprogrammeerd te worden met duisternis - het is niet echt, maar, als je zou kunnen zeggen dat een Kloon Bang is, Bang voor de LICHT.

"Dus ondertussen, ondertussen zijn jullie, jullie geliefde familie van Ashtar On The Road, onder de Lichtwerkers die meer en meer LICHT schijnen. Dus wat gebeurt er met de Klonen? Wel, het is niet alleen inherent aan hun, wat je zou kunnen noemen, genetica van hun creaties, maar het is ook omdat jullie meer en meer LICHT schijnen, en meer en meer LICHT stroomt in de Planeet Aarde van over de hele Melkweg en daarbuiten, van de Grote Centrale Zon zelf, en ga zo maar door. En dus zijn de Klonen steeds sneller zelfvernietigend. Ze kunnen gewoonweg niet overleven!

" Jullie hebben gehoord dat de laatste, de ene die meest recentelijk is vergaan, het maar ongeveer een maand heeft volgehouden, terwijl jullie de tijd meten". Hoe lang denk je dat de volgende het zal volhouden? GEEN data! En het is niet dat wij dit zeggen om jullie te laten beginnen met het tellen van de dagen of iets van die aard.

Het is gewoon zo dat jullie het weten. Dit is slechts een deel van wat er moet gebeuren als onderdeel van het afbouwen van de macht en controle van de Duistere Hoeden - een andere reden om Werkers van de LICHT te blijven, is het niet?

"Het is zonder jullie dat deze duisternis doorgaat. Het is met jullie en jullie 100% deelname of meer als Lichtwerkers, Werkers van LICHT, en dat betekent 'Stralers' - weet je - ik noem jullie zo graag Stralers omdat jullie dat zijn - en hoe meer jullie je ZELFEN in Hogere Vibraties, Hogere Dimensionale niveaus van de Realiteit brengen waar WAARHEID zich bevindt, hoe HELDERDER jullie STRAAL!!! En dat is een andere manier om te zeggen hoe krachtiger jullie STRALEN zijn!

"Wij zien jullie vanuit onze schepen en we nemen HOGERE niveaus van Realiteit in beslag dan 3D, maar we kunnen direct in 3D kijken, en we kunnen vertellen hoe Helder jullie stralen. Oh, wees niet bezorgd! We hebben geen camera's op elke straathoek om te meten hoe ieder van jullie straalt. Dat is niet wat ik zeg. Ik heb het over de Hele, de Ene, de Collectieve Gemeenschap van de Mensheid van Planeet Aarde! En de Heldere Mensheid Stralen, natuurlijk, hoe HOGER iedereen zich verheft - Iedereen die het wil!!!!

En of het nu in hun onderbewustzijn is of hun HOGERE Dimensionale ZELF realiteit of wat dan ook, het is ook door wakker te worden en dit werk te doen, als je het werk wilt noemen - we noemen het misschien - wellicht 'het volgen van jullie Harten, het leven in hetgeen jullie passie hebben om te doen, en het creëren vanuit die ruimte - hoe meer de Planeet zich zal verheffen!

"En jullie weten dat dat NESARA/GESARA betekent, de Gouden Eeuw, en waarheidsgetrouwe vertoningen, onthullingen, het zichtbaar maken en landingen van onze schepen - niet alleen iets dat is gemanipuleerd om angst te zaaien in jullie harten. Daar gaat het helemaal niet om! Wij vallen niet binnen. We zijn gekomen omdat jullie ons uitgenodigd hebben!!! We verpletteren jullie Wereld Oorlog III feestje NIET.

We zijn hier omdat jullie zeiden: 'Nee, We gaan dingen deze keer Iets Anders doen.

NEE! GEEN WERELD OORLOG! En daarom zijn wij hier! Dus als jullie verhalen horen over het einde van de wereld die eraan komt en al die dingen, dan is het het einde van de derde dimensie illusies en de op angst gebaseerde levenswijzen die hebben gezegevierd!!!

"En nu we toch bezig zijn, willen we jullie er aan herinneren om dankbaar te zijn voor deze dingen - inclusief de zelfvernietigende klonen - omdat het nu zo duidelijk is. Het is absoluut duidelijk! Iedereen die een van de presentaties heeft gezien, of een van de verhalen heeft gelezen, of naar een van de foto's heeft gekeken, kan niet anders dan weten dat er hier iets aan de hand is dat niet naar buiten toe logisch is. Maar als jullie weten wat ik de "Vervanging van Klonen" zal noemen, dan wordt het allemaal Kristalhelder, nietwaar?

"Nu, voor het geval jullie je afvragen, deze hebben natuurlijk Bewustwording. De Klonen weten het. De duistere hoeden weten het. De programmeurs weten het en de programmeurs weten dat hun dag van verstoppen in het duister voorbij is, want ze worden allemaal blootgesteld aan het LICHT!

"Nu, in het geval van degenen die naar het LICHT kijken als een - nou ja, laten we zeggen, een waardige 'vervanging van de bestemming', is er altijd de mogelijkheid voor zelfs de meest recalcitrante van degenen om naar het LICHT te komen. En het is nooit te laat, zelfs niet voor een kloon. Als een Kloon ervoor kiest om naar het Liefdevolle LICHT te komen, betekent dit NIET dat hun fysieke leven noodzakelijkerwijs verlengd zal worden, maar er is iets voor hen om te winnen door ervaring op het ZIELEN niveau, laten we zeggen. Wanneer jullie de twintigste Kloon hebben bereikt, is het niet waarschijnlijk dat ze zullen komen, maar er zijn er die relatief jong zijn en die misschien willen deelnemen aan de Gouden Eeuw en als dat zo is, zijn ze welkom om dat te doen!

"Er is ruimte in elk Hart in elk Menselijk individu, evenals in alle leden van Moeder Gaia's Koninkrijken, voor vergeving, hoe gruwelijk de daad ook lijkt. Nu wil ik er nog aan toevoegen, zoals al is gezegd, dat jullie allemaal de kans hebben gehad om de duistere hoeden te dragen - misschien niet zo uitgebreid in jullie acties en uitingen als sommige van hen die NU zo publiekelijk worden blootgesteld - maar toch hebben jullie dat wel gehad. En als je iets vindt waar je je bewust van bent, weet je hoe je het moet opruimen! Daar zal ik hier geen tijd aan besteden. Ho'oponopono is een Geweldige Plek om mee te beginnen! Dat kun je opzoeken als je er niet mee vertrouwd bent.

"En het is heel verstandig, in deze tijd, om iets aan te pakken dat misschien voor jullie nog niet bekend is - door gewoon alle programma's of activiteiten, uitdrukkingen die ergens binnen jullie wezen, in jullie energievelden - Verleden, heden, toekomst, onderbewustzijn - toe te staan, in alle andere aspecten, kun je die ook ophelderen.

"Jullie hebben een punt bereikt in jullie Evolutie waar jullie niet per se de bijzonderheden hoeven te kennen.

Je roept gewoon op tot verwijdering, als je het in nogal technische termen wilt zeggen - ik ben een beetje een liefhebber van elektronica - dus je kunt eenvoudigweg oproepen tot verwijdering van al die programma's die je NIET langer dienen terwijl je aan het evolueren bent, ascenderende WEzens !!! Nu, dat is eenvoudig genoeg  is het niet? Met andere woorden, zet het LICHT erop, breng het LICHT in jullie ZELFVEN. Ga samen met alle LIEFDE LICHT WEzens in het Universum - jullie ZELFVEN inbegrepen - en doe het!

"Dit is het Moment, want in de volgende momenten, als jullie ze meten, garandeer ik jullie dat jullie nog meer Domino's zullen zien vallen, nog meer Gebeurtenissen die sneller gebeuren - nog meer voor jullie om te zeggen: "Dank je wel, Dank je wel, Dank je wel! En jullie beginnen met jullie eigen Heilige Wezens binnen jullie ZELFVEN. En jullie herinneren je dat jullie net zo goddelijk zijn als ik, Ashtar, of wie dan ook die in het LICHT verblijven, want jullie zijn hier bij ons op die niveaus van jullie ZELFVEN!

"Dus Ga verder, geniet van de rit en 'blijf afgestemd', want er gaat nog veel meer gebeuren. Wie weet wat ik de volgende keer dat we samenkomen zal Zingen. Ha, ha, ha! Ik hou ervan om met jullie samen te komen, om naar deze speciale momenten in jullie tijd te komen. Ze zijn speciaal op alle niveaus Omdat jullie onze GEliefde Familie zijn! 

"En zo is het, we komen samen in onze Harten en in ons Liefdevolle LICHT, en we gaan samen de Gouden Eeuw in en alle Wonderlijke, Wonderlijke EVENTS en ervaringen die hier voor jullie zijn.

Wees dus NIET verbijsterd over iets wat er gebeurt. Verspreid gewoon het LICHT VAN WAARHEID en blijf standvastig in jullie betrokkenheid om een WARE WERKER VAN HET LICHT te zijn!!!

En zo is het.

Gegroet!

IK BEN ASHTAR

Bron

Vertaling: Martien