woensdag 13 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Explosies van Emotionele Energie" / Gechanneld door Daniel Scranton - 13 Januari 2021

 De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
"Explosies van Emotionele Energie" 

Gechanneld door Daniel Scranton - 13 Januari 2021

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We beginnen te voelen hoe jullie je bewust worden van je gevoelens en je emoties die niet langer kunnen worden tegengehouden om naar boven te komen. De mensheid staat al heel lang op de rand van een explosie van emoties. Nu deze emoties naar de oppervlakte komen, naar het niveau van bewustzijn, moeten jullie allemaal voor jezelf en voor elkaar zorgen.

Degenen onder jullie die zich bewust zijn geweest van je emoties en bereid zijn geweest ze te verwerken, zullen het gemakkelijker hebben dan degenen die deze emoties hebben onderdrukt of genegeerd of zichzelf hebben verdoofd om ze niet te hoeven ervaren. Daarom zijn jullie degenen die de mensheid leiden. Het is niet om wat je weet. Het is niet om wat je gelooft als waarheid; het is je bereidheid om te voelen dat je de leiders maakt in deze bewustzijnsevolutie die er op Aarde aankomt.

We spreken dus met dat deel van de menselijke bevolking dat al beter is uitgerust is om met de komende explosie van emoties en emotionele energie om te gaan, maar jullie moeten nog steeds je eigen dingen opruimen. Jullie zullen nog steeds momenten hebben waarin je vergeet wat je moet doen om echt te genezen en de energieën die in je opkomen, los te laten. Maar de echte reden dat je je bewust moet zijn van de explosiviteit die in je wereld dreigt te ontstaan, is vanwege die leiderschapsrol.

Je zult door je medemensen in actie worden geroepen, vooral door degenen die niet hebben kunnen of willen voelen hoe ze zichzelf en hun trauma’s moeten genezen. We moedigen jullie dus aan om je klaar te maken, want dit is iets wat niet alleen moet gebeuren, maar wat uiteindelijk gunstig zal zijn voor de hele mensheid, en jullie zijn nodig in de frontlinie.

Alle pijn die mensen in hun leven hebben vermeden kan niet eeuwig worden vermeden. En de energieën die op dit moment op je afkomen zijn er om de emotionele explosie aan te moedigen. Ze zijn er om te zuiveren en om alles wat je niet meer dient en al heel lang niet meer dient, naar boven te laten komen en los te laten.

En zoals je door het observeren van je medemensen kunt zien, bereikt het grootste deel van de mensheid op dit moment een kookpunt. En de meeste mensen weten niet hoe ze om moeten gaan met de explosieve emoties die ze in zichzelf voelen. Ze zullen moeten worden gekalmeerd, getroost en geheeld. En jullie als het ontwaakte collectief, zijn de perfecte personen om dat en nog veel meer aan hen te geven. Vertrouw ons als we zeggen dat dit een zeer goede zaak is en dat je er je hele leven voor getraind hebt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke