woensdag 28 oktober 2020

Ter gelegenheid van een weekend vol demonstraties en protestbewegingen (24/25 oktober) heeft Robert Kennedy jr., oprichter van Children’s Health Defense, een speech uitgesproken.

Ter gelegenheid van een weekend vol demonstraties en protestbewegingen (24/25 oktober) heeft Robert Kennedy jr., oprichter van Children’s Health Defense, een speech uitgesproken. 

Hieronder de Nederlandse vertaling. 
De Engelstalige (en Engels ondertitelde) speech vind je hier: 


(Door een keelziekte heeft Robert Kennedy een lastiger te verstaan uitspraak.)

Een Boodschap van de Galactische Federatie 27 Oktober 2020 / Waarom veel "Lichtwerkers" Helemaal Niet voor het "Licht" Werken.

 


Een Boodschap van de Galactische Federatie 
27 Oktober 2020 

Waarom veel "Lichtwerkers" Helemaal Niet voor het "Licht" Werken. 

Jullie zijn waarschijnlijk degenen tegengekomen die alleen maar praten over "Liefde en Licht" en engelen of ET's, maar nooit de satanische pedofiele kannibalistische cabal elite van deze planeet noemen die jullie duizenden jaren lang in slavernij hebben gehouden.

Sommigen hebben zelfs het lef om te zeggen dat je uit de buurt moet blijven van degenen die dat wel doen en dat dit een 3D-concept is dat je ervan weerhoudt om te ascenderen...

We vragen jullie vriendelijk dit concept in twijfel te trekken. Sinds wanneer komt onwetendheid voort uit de waarheid? Licht is informatie, terwijl duisternis gebrek aan informatie is.

De tijd is nu rijp voor Ware Gelijkheid voor ALLE Rassen Dianne Robbins | De Holle Aarde

De tijd is nu rijp voor Ware Gelijkheid voor ALLE Rassen 
Dianne Robbins | De Holle Aarde 

Vraag: Hoe heeft uw rechtssysteem zich ontwikkeld?

Antwoord: Ik ben Adama, Hogepriester en Geascendeerde Meester van Telos, die hier vandaag bij jullie is. Wij zijn hier met jullie in grote aantallen, meer dan 25 miljoen in totaal, uit alle Ondergrondse Steden van het Licht. We zijn allemaal verenigd in één groot netwerk van Licht, genaamd het Agartha Netwerk. Dit netwerk is enorm groot en is verantwoordelijk voor onze veiligheid onder de Aarde.

Wij wonen grote conferenties bij, die onder de Aarde bijeenkomen, waar onze wetten worden besproken en gewogen in het Licht van God's Goddelijke Ethische Code voor de Aarde. Wij zijn een zelfregulerende " bestuur ", gevormd op basis van Rechtvaardigheid en Gelijkheid voor al het leven, of het nu onder of op het aardoppervlak is. Alle gevallen worden individueel gewogen op basis van hun specifieke omstandigheden, en allen worden beoordeeld door Gods Licht en God's Goddelijke Ethische Code, zodat alle partijen de grootste rechtvaardigheid ontvangen, en zodat alle partijen er baat bij hebben.

De geascendeerde Meesters, El Morya en Victory / via Eillie Deus'

De geascendeerde Meesters, El Morya en Victory 
via Eillie Deus' 

Dierbaar Kind, 

Jij hebt het verlangen perfect te zijn – dat hoeft niet. De mens is niet hier op Aarde om perfect te zijn, de mens is hier precies om het omgekeerde te ervaren: de imperfectie. Imperfectie maakt rijk, imperfectie biedt een rijkdom aan verscheidenheid, aan schoonheid, aan eigenheid.

Koester je imperfectie, het geeft je zelfbeeld weer.

Je Zelf-beeld (met een hoofdletter) is goddelijk perfect, maar heeft jou nodig (jij bent de extensie van je Hoger Zelf op Aarde) om ervaringen op te doen. Ja-maar, zul je zeggen, als mijn Hoger Zelf goddelijk perfect is, heeft het toch geen ervaringen meer nodig?

Je zou kunnen zeggen dat goddelijk perfect zijn nogal eentonig is..;-)

Aardse on-perfectheid daarentegen is zeer boeiend. Het zorgt voor een lange reeks ervaringen die het je knap moeilijk kunnen maken, je hebt echt je creativiteit, je inventiviteit, je uithoudingsvermogen nodig. Maar als je je door alles heen hebt geworsteld, ben je een hoop ervaringen, kracht, inspiratie rijker.

Kryon intensieve Retraite - Banff, AB, Canada / Lee Carroll / 28 augustus 2020 / Geplaatst: 28 oktober 2020 / 8. De Cirkel van Twaalf. (Voorbeeld)


Kryon intensieve Retraite - 
Banff, AB, Canada 

Lee Carroll / 28 augustus 2020 
Geplaatst: 28 oktober 2020 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur 

8. De Cirkel van Twaalf. (Voorbeeld) 

De energie is aanwezig, lieve mensen, gegroet….Ik Ben Kryon. 

Kom dichterbij terwijl ik jullie iets meer vertel over wat er op deze planeet aan de hand is en over wie jullie zijn. Niet lang geleden bracht ik een boodschap waarvan ik een deeltje ga herhalen omdat niet iedereen dit heeft gehoord. Hij gaat over een veranderende mens, met name een veranderende mens die door leven na leven is heen gegaan….degenen die oude zielen worden genoemd, hebben meer affiniteit, een betere mogelijkheid, een activering zou je kunnen zeggen, om te voelen wat ik jullie ga geven en dit is een kort voorbeeld van het gaan naar een hogere dimensie, een completere dimensionaliteit, een plaats….als jullie het zo willen noemen, waar jullie waarschijnlijk nog niet eerder zijn geweest.
Degenen die bovennatuurlijk bezig zijn, dat wil zeggen: degenen die spreken over dingen die verder gaan dan het fysieke, hebben vaak ervaringen gehad die jullie buitenlichamelijk noemen.Trouw zijn aan de Goddelijke Aanwezigheid in jou / Door Mieke Vulink

Trouw zijn aan de Goddelijke Aanwezigheid in jou 

Waar gaat het over, in deze tijd? Waar worden we toe opgeroepen, via alle stemmen om ons heen die angst zaaien en leugens verspreiden?

Wat is de bedoeling van alle verdraaide beelden en manipulerende boodschappen in de media, die zo subtiel maar bewust op onze onverwerkte pijn uit ons emotionele veld inspelen?

Waarom lopen er nu zó veel mensen rond met het machteloze gevoel dat, indien ze zich niet aan andermans regels houden, ze alles zullen verliezen wat hen lief is?

Waarom zijn er zó veel stemmen die elkaar tegenspreken of overschreeuwen, een strijd op leven en dood met elkaar willen aangaan of elkaar van het aardse toneel willen afdrukken?

Een volgende ondergang zoals ooit in Atlantis gebeurde staat niet in het goddelijke plan. Een verrijzenis van de mensheid wel. Achter alle chaos huist er harmonie, vrede en vertrouwen. Zie wat er nu gebeurt als een goddelijke hand die van achter de wolken tevoorschijn is gekomen.

dinsdag 27 oktober 2020

HET EVENT / 26 Oktober 2020 / The Galactic Federation


HET EVENT 
26 Oktober 2020 

Velen van ons zijn zich ervan bewust dat er momenteel enorme en diepgaande VERANDERINGEN plaatsvinden binnen het Oude 3D-paradigma.

Structuren en instellingen die de mensheid gevangen hebben gehouden in oude frequenties die niet overeenkwamen met het GODDELIJK Potentieel van de Mensheid zijn Nu Voor onze Ogen aan het Afbrokkelen.

Alstublieft WEET dat dit NU aan het veranderen is...

en velen van ons zullen vanaf dit moment belangrijke VERANDERINGEN opmerken binnen onze Maatschappelijke Instellingen en oude paradigmastructuren...

De 9D Arcturiaanse Raad: ∞ Betere tijdlijnen en een betere toekomst voor iedereen ∞ / 21 oktober 2020 / via Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad:
∞ Betere tijdlijnen en een betere toekomst voor iedereen 
21 oktober 2020 / via Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allen contact te leggen.

Wij hebben de verschillende tijdlijnen onder de loep genomen die nu voor jullie liggen en de nieuwe tijdlijnen die jullie voor jezelf hebben gecreëerd, en we willen jullie laten weten dat wij het gevoel hebben dat jullie uitstekend werk doen door bewust te kiezen op welke tijdlijn je jezelf plaatst.

Jullie hebben ook heel goed werk verricht door met de gegeven energieën te werken om nieuwe tijdlijnen voor jezelf en de rest van de mensheid te scheppen.

Dit is een tijd om zoveel mogelijk mensen te betrekken in je creaties.

Actuele boodschap voor lichtwerkers Channeling 1 november 2020 / Door Pamela Kribbe

 Actuele boodschap voor lichtwerkers

Channeling 1 november 2020 / Door Pamela Kribbe

Beschrijving


 Zondag 1 november van 20:00 uur – 21:00 / 21:30/ uur

 Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

 Pamela Kribbe channelt Jeshua en Maria

 Je zielsplan als lichtwerker

 In de vorige maanden zijn we ingegaan op wat een zielsplan is (Over de reis van de ziel en De dood en daarna). Globaal heeft een zielsplan twee doelen: 1. de pijn en duisternis in jezelf helen en 2. jouw unieke licht verspreiden.

De afgelopen maand zijn we vooral ingegaan op aspect 1. van het zielsplan. Lichtwerkers komen op de aarde vanuit een geschiedenis van vorige levens, die heeft geleid tot incarnatiepijn (Het ontstaan van incarnatiepijn), en één van hun zielsdoelen in dit leven is deze incarnatiepijn te helen (Heling van incarnatiepijn).

Naast het helen van je persoonlijke verwondingen, ben je ook aan dit leven begonnen met de intentie om jouw specifieke talenten en gaven tot uitdrukking te brengen. Dit is jouw bijdrage aan het geheel, het unieke licht dat jij komt brengen. Op de bijeenkomst van 1 november gaan we vooral inzoomen op dit tweede aspect van het zielsplan van lichtwerkers.

Meer lezen >>>

 

 

Het universum vraagt: Hou jij zo veel van jezelf dat…….?” / 26 oktober 2020 / Door Martha Krul

Het universum vraagt: Hou jij zo veel van jezelf dat…….?” 
26 oktober 2020 / Door Martha Krul

Als lichtwerkers zijn wij in een versnelde tijd terecht gekomen.

De transformatie vanuit het universum is naar een hogere versnelling overgeschakeld.
De verandering van de fysieke mens naar de multidimensionale mens is in volle gang.
Niets is toeval, het is allemaal hetgeen je toevalt.

Niets wordt aan zichzelf overgelaten, alles loopt volgens een heel nauwkeurig draaiboek.
Dit draaiboek wordt heel secuur afgewerkt.

Iedere dag komen er nieuwe opdrachten via channels tot ons.
Er werd ons gevraagd:
ons innerlijke licht zo krachtig mogelijk te maken;
ons licht met elkaar in een rasterwerk rond de aarde versterken.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 10 – Een Nieuwe Dispensatie / geplaatst: 27 oktober 2020


Marshmallow Boodschap 
Uit Kryon Boek 10 – Een Nieuwe Dispensatie 
geplaatst: 27 oktober 2020 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Verandering is mogelijk! Vrede op Aarde!

Jullie kunnen elke dag voedsel genieten en het begrip hebben dat het Universum met jullie zal samenwerken als jullie voor jezelf scheppen en manifesteren. Als jullie een onzeker pad belopen kunnen jullie nog steeds vreugde vinden en voor jezelf zorgen. Dit schept een toegenomen spirituele vibratie. En toch…..waar zijn de resultaten van dit alles?Opmerkingen uit het licht : EEN LICHTPUN T (DEEL 2) Regina Heringa - JUNI 2020

Opmerkingen uit het licht - Inleiding


In juni 2009 begon Regiena Heringa informatie van spirituele en wetenschappelijke aard te ontvangen van de Intergalactische Federatie van Planeten. Deze kennis wordt op telepathische wijze aan haar doorgegeven door een combinatie van gedachten, concepten en beelden. Terwijl ze rustig op een heilige plaats zit en haar bewustzijn breed en hoog houdt, legt Regiena deze boodschappen met de hand vast. Het contact met de Federatie is altijd doordrongen van liefdevolle vriendschap en met het grootste respect.

Vrijheid is een zijnstoestand / Oktober 2020 / Via Dorien Hoogerheide


Vrijheid is een zijnstoestand 
Oktober 2020 / Via Dorien Hoogerheide 


“Lieve allen,

Ieder van jullie vraagt zich af hoe het nu verder moet met de wereld. Wat de toekomst brengen zal. Of er ooit nog een tijd komt waarin ieder vrij is, om te reizen, om vrienden te ontmoeten, om naar concerten te gaan, om gezellig in een cafeetje af te spreken. Al deze dingen gaan terugkomen. Het gebeurt wel op een iets andere manier dan jullie gewend zijn, lieve mensen, maar vertrouw erop dat niemand een ander zijn vrijheid kan afnemen. Men kan opgesloten worden, bedreigd worden, zelfs vermoord worden, maar dat ontneemt de mens niet zijn vrijheid. Vrijheid is een zijnstoestand en zolang jij je vrij voelt, ben je dat ook, ongeacht wat een regering of een andere groep die controle zoekt,van jou wil.

Op deze dag van je leven / Maandag 26 oktober 2020 / Neale Donald Walsch


Maandag 26 oktober 2020 / Neale Donald Walsch 
Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet… 


...dat de gebeurtenissen van deze dag 
je dichter bij God zullen brengen. 

Dat is waar ze voor ontworpen zijn te doen, en je zult ervaren 
dat ze juist dat doen als je dat jezelf toestaat. 
Het is allemaal een kwestie van het openen van je ogen voor 
wat er echt gebeurt (in tegenstelling tot wat het lijkt te zijn). 
Beoordeel niet op uiterlijke schijn. 


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl 

Een Schrijven van de Schepper / Zondag 25 oktober 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper 
Zondag 25 oktober 2020 / door Jennifer Farley, 

” Reconstructie ” 


Je ondergaat een reconstructie. 
Je hoeft er geen moment aan te denken dat je hangend 
en wapperend in de wind achtergelaten bent. 
Dit is belangrijk voor je om te weten. 

maandag 26 oktober 2020

ENERGIE-UPDATE DOOR HET ASHTAR COMMAND 25 Oktober 2020 / The Galactic Federation:

ENERGIE-UPDATE DOOR HET ASHTAR COMMAND 
25 Oktober 2020 

Gegroet, Geliefde Familie! Is Het Nieuws Niet Gewoon Opwindend?

Zoveel Domino Stenen Vallen om, het is echt als een waas in de Stroom der Tijd van Planeet Aarde. En toch, is dit alles wat wij jullie hebben verteld dat zou gaan gebeuren, maar natuurlijk, GEEN datums! Het enige wat wij jullie NU kunnen vertellen is dat op deze datum, als je de tijd meet, het met Bliksem Snelheid gaat, of dat de Gebeurtenissen met een Opeenvolgende Stroom op een exponentieel verhoogde manier gebeuren!!!

"Nu, wij zullen nu BEginnen met jullie te vertellen dat, voor de duistere hoeden, de dingen zeer snel ontrafeld worden. En, ja, ze proberen een heleboel trucjes te doen. Er waren verschillende 9-11 gebeurtenissen die ze hadden gehoopt uit te kunnen voeren; een in het bijzonder die er zou zijn geweest - waarvan ze hadden gehoopt dat het dezelfde verwoesting, of verwoestende impact zou hebben gehad als 9-11. Het is NIET gebeurd! Dat was iets wat gepland was voor de Stad Londen. Het is NIET gebeurd! Ze wilden iets destructief doen in grote gebieden over de hele wereld - New York BE-ing als een van hen. Dit gebeurde NIET op 9-11!!!

OPSTAAN VOOR EIGEN WAARHEID innerlijk meesterschap leven / Door Trienke Minkema

OPSTAAN VOOR EIGEN WAARHEID 
innerlijk meesterschap leven 
Door Trienke Minkema 

Lieve mensen, zoals jullie reeds in een eerder bericht van mij hebben kunnen lezen, ben ik bezig aan mijn achtste boek. 'OPSTAAN VOOR EIGEN WAARHEID' Het is het vijfde boek dat hoort bij de transformatiekaarten, maar het boek kan ook zonder de kaarten als zeer waardevol ervaren worden. Elk hoofdstuk is een boodschap die onze bewustwording ten goede komt en kan een aanvulling zijn op eerder verworven eigen inzichten.

'De stap naar binnen' om het innerlijk licht weer te vinden, is door velen van ons al meer dan genoeg gezet. Er wordt ons nu gevraagd om dit teruggevonden licht te leven en onze talenten in de buitenwereld te durven uitdragen. Het is de hoogste tijd om onszelf neer te zetten. Hier is moed voor nodig.

De teksten in het boek gaan altijd naar de kern van zaken die momenteel de aandacht in de wereld trekken. Als je onzeker bent over jouw eigen kwaliteiten en wat jij zelf denkt waard te zijn, is het een uitnodiging om de stap naar buiten te durven zetten.

Waarom angst? / Peter Sattva - 25 Oktober 2020

Waarom angst? 
Peter Sattva - 25 Oktober 2020 

De tijd is er om ons de kans te geven door de gevolgen te gaan van wat ons denken creëert!

Alles is met elkaar verbonden en wil door jou, als bestaand deel van het bewustzijn, herkend en gewaardeerd worden, daarom ben je in eerste instantie ontstaan!

De schepping heeft geen ander doel dan zichzelf te ervaren, maar als we onze ego-behoeften aan veiligheid, of status quo, in de wereld projecteren, gaan we recht tegen de aard van het leven in. Het leven wil zich op alle mogelijke manieren uitdrukken en ervaren.

Daarmee in vrede zijn, heeft de voorkeur boven het bedenken van allerlei constructies, om onze ego-toekomst veilig te stellen. Wij mensen zijn vrij om ons bestaan, eender wat voor betekenis dan ook te geven, maar ego-constructies leggen altijd onze toekomst vast volgens de manier waarop we denken, niet volgens wat we zijn. We gebruiken ons afgescheiden ego en ons zelfbeeld, om dat te doen.

Kryon intensieve Retraite - Banff, AB, Canada / Lee Carroll / 28 augustus 2020 / Geplaatst: 26 oktober 2020/ 7. Jouw Ziel-potentieel claimen.


Kryon intensieve Retraite - 
Banff, AB, Canada 

Lee Carroll / 28 augustus 2020 
Geplaatst: 26 oktober 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur 

7. Jouw Ziel-potentieel claimen. 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 

Ik Ben mij bewust van alles wat voor mij zit, van al degenen die nu kijken en luisteren. Al degenen die misschien later luisteren en lezen en van degenen die nogmaals kijken. Wij spreken steeds weer over dingen en zeggen de woorden steeds weer: multidimensionaal, hoger bewustzijn. Het weerspiegelt allemaal naar een paradigma waar jullie je gewoon niet van bewust zijn van hoe het zou kunnen zijn. Wat over het bewustzijn waarover wij vaak hebben gesproken en dat zegt dat Tijd en Nu irrelevant zijn? Het maakt niet uit in welke tijd jullie de stukjes informatie die ik breng, ontvangen want het is allemaal persoonlijk wanneer jullie dit doen. Want ik ben gewoon bij jullie, Spirit is gewoon bij jullie en wij zeggen de woorden in jullie tijd voor jullie.

Meer lezen >>>Aartsengel Gabriel: Het is tijd / 25 oktober 2020 / Via Martha Krul

Aartsengel Gabriel:
 Het is tijd 
25 oktober 2020 / Via Martha Krul

Wij maken in liefde contact met alle lichtwerkers.
Wij zijn constant aan uw zijde.
Wij volgen u.

Met verbazing zien wij de intentie waarmee
door de lichtwerkers wordt gewerkt.
De sterkste lichtkrachten zijn op aarde.

Wij vertellen het u keer op keer,
over deze volharding hadden wij niet durven dromen.
Er is al heel veel veranderd in het aardse plan.

De lichtwerkers zijn veranderd.
De lichten in de harten branden fel.
Het is een prachtig gezicht wanneer wij naar de aarde kijken.

Het is nu de tijd dat de lichtwerkers zich gaan verbinden.
Vanuit hun eigen harten naar de harten van de ander.
Daarmee wordt het licht op aarde nogmaals intensief versterkt.

Heavenletter 2016: Metaforen Als Maanlicht / Gepubliceerd: 30 mei 2006/ 26 oktober 2020

Heavenletter 2016: 
Metaforen Als Maanlicht 
Gepubliceerd: 30 mei 2006/ 26 oktober 2020 


God zei: 

Vragen die je hebt: Hoe betrokken te zijn bij het leven en toch jouw hart niet te spreiden daar buiten en te worden overreden. Hoe te bekommeren en er toch niet aan gehecht zijn. Hoe dicht bij alle harten te zijn en toch in je eigen vrij draaiende God-ruimte te blijven. Hoe in de wereld te bewegen met lichte tred en dapper. Hoe je anderen kunt koesteren en jezelf intact houden. Hoe te geven en toch niet te veel te geven. Hoe te ontvangen en niet te consumeren. Hoe het leven ten volle te leven en toch kunnen rusten. Hoe het leven ten volle te leven, maar er niet in worden meegesleept. Hoe de straat over te steken zonder angst. Hoe onzelfzuchtig te zijn en toch trouw te blijven aan jezelf. Hoe te omarmen en tegelijkertijd omarmd en onthecht te zijn.

zondag 25 oktober 2020

Blossom Goodchild - Federatie van het Licht en White Cloud - 24 oktober 2020

Blossom Goodchild 
- Federatie van het Licht en White Cloud - 
24 oktober 2020 

Blossom: Hallo Jongens. Ik zal dit zo helder en zonnig mogelijk houden. Een maand geleden heeft u gezegd dat de Aankondiging waarover u het had, zou plaatsvinden nog vóór de Amerikaanse verkiezingen. We zitten nu in de laatste week, en natuurlijk zit ik op hete kolen om te zien of dit al dan niet ook écht zal gaan gebeuren?

Federatie van het Licht: Welkom aan u, Blossom, en aan allen die op onze woorden vertrouwen om TE WETEN DAT WIJ ZIJN WIE WIJ ZIJN … EN DAT WIJ MÉNEN WAT WIJ ZEGGEN.

Blossom: Oké. Dan zal ik voor vandaag jullie niet hinderen noch weerhouden en u het voordeel van de twijfel geven, aangezien we nog tien dagen hebben te gaan en wel, er kan nog van alles gebeuren!

Federatie van het Licht: Inderdaad, Blossom. In een notendop: het zal zo zijn dat zij die op ons vertrouwen … zij die, net als u, ‘hopen’ op de verandering … niet zullen worden teleurgesteld.

Het Wonder - hoofdstuk 3 De vierde dimentie of astrale wereld / Door Chris van Benthem

Het Wonder - hoofdstuk 3 
Door Chris van Benthem

3. DE VIERDE DIMENSIE OF ASTRALE WERELD 

De mens leeft op Aarde in de derde dimensie. Dat is een dimensie of bestaansniveau dat wij met onze zintuigen kunnen waarnemen. (3 D = lengte, breedte en hoogte). Deze dimensie is verbonden met de materiële werkelijkheid en bestaat uit de 4 aarderijken te weten: mensenrijk, dierenrijk, plantenrijk en mineralenrijk.

De vierde dimensie ook wel hemel genoemd, voegt het element tijd toe en is niet meer verbonden met de materiële werkelijkheid en is dus met onze zintuigen niet waarneembaar. Alleen met het derde oog, helderziendheid, is 4 D waarneembaar. In deze tijd neemt het contact met de vierde dimensie of hemel toe.

De sluier tussen 3D en 4D is langzaam aan het verdwijnen. We ontvangen steeds meer informatie van de vierde dimensie of astrale wereld d.m.v. bijna-dood-ervaringen en paranormale waarnemingen (heldervoelendheid, helderhorendheid en helderziendheid).

Werken door de draad van levens / door Jenny Schiltz, 21 okt.2020

Werken door de draad van levens 
door Jenny Schiltz, 21 okt.2020 

Ik wil een begrip delen dat vandaag doorkwam. Ik werkte met een cliënt en vond een zielestuk dat afgebroken was toen ze 12 was. Dit stuk was afgebroken vanwege angst dat haar vader zou sterven waardoor het gezin berooid achterbleef. Haar vader had op dat moment een gezondheidsangst, maar het was gewoon vrees, want hij leeft nog steeds en is 75-jaar.

De angst die ze als 12-jarige voelde heeft haar gedurende haar hele leven serieus beïnvloed. Het heeft haar bang gemaakt om kwetsbaar te zijn en op een ander te vertrouwen, wat haar relaties heeft belemmerd.

Een Boodschap van de Galactische Federatie aan de Familie van Licht: 25 Oktober 2020


Een Boodschap van de Galactische Federatie aan de Familie van Licht:
25 Oktober 2020


We hebben nieuwe codes doorgegeven aan de cellen van jullie wezen terwijl jullie sliepen, dierbaren.

Jullie zijn bekrachtigd en hebben alle benodigde middelen om de bevrijding van Gaia te bewerkstelligen.

We hebben jullie de middelen gegeven om "jullie vijanden te verslaan met hun eigen wapens" zoals jullie zouden zeggen in jullie menselijke taal.

Er is veel aan de hand op jullie Aardse ster Gaia op dit moment. Het is de laatste strijd tussen duister en licht.

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Geheime Krachten die de Mensheid Willen Verdelen. / Gechanneld door Daniël Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
Geheime Krachten die de Mensheid Willen Verdelen. 
Gechanneld door Daniël Scranton 

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn onder de indruk van de vastberadenheid van de mensheid tegenover zoveel onderdrukkers in jullie geschiedenis. Jullie zijn blijven volharden in het gezicht van machtige individuen en groepen die jullie in bedwang willen houden, die jullie in het duister willen houden. Nu hebben velen die wakker zijn, geleerd over deze onderdrukking die door ongeziene krachten plaatsvindt, onderdrukking die niet eens zijn gezicht aan jullie laat zien. Maar jullie hebben geleerd over deze onderdrukkers, en jullie zijn boos, verdrietig en bang geworden, vanwege wat ze hebben gedaan en vanwege wat ze misschien nog gaan doen.

Karakter van het Virus en de Nieuwe Tijd / 21 oktober 2020 / Via Arthura Hector


Karakter van het Virus en de Nieuwe Tijd 
21 oktober 2020 / Via Arthura Hector

ASHTAR: 
 
De aarde waarop jullie leven gaat veranderen. Er is een vreemde beweging ontstaan die de geest choqueerde. Het virus trad jullie wereld binnen en heeft zich op verschillende wijze laten zien. Zoals alles, ontwikkeld een virus zich ook. Alles wat leeft groeit. Een mutatie is ook vooruitgang, al lijkt het nu even niet zo. Groei laat een verandering zien en staat nooit stil. Alles in het universum wordt bloot gesteld aan een levende energie. Deze levende energie is bijzonder en schept in samenwerking met andere levensvormen, vele soorten Goddelijke creaties. De aarde is onderdeel van deze levende energie en werkt samen met dit levende deeltje. Hoe mooi zou het zijn als alles in harmonie zou samenwerken.

Een mutatie is ook vooruitgang, al lijkt dat niet zo. Het virus zal een verandering ondergaan en het ziekteproces verloopt voor vele rustig. Wees niet bang voor het virus. Alles in het universum groeit. De mens gaat ook over naar een andere kristallijne fase. Deze levende energie is bijzonder en schept vele Goddelijke creaties. De aarde is onderdeel van deze levende kristalenergie en zij is in harmonie met alles wat leeft. Hoe mooi zou het zijn als de mens in harmonie zou samenwerken.

Meer lezen >>>Oude zielen versterken het licht / 24 oktober 2020 / Door Martha Krul

Oude zielen versterken het licht 
24 oktober 2020 / Door Martha Krul 

Alles is zijn positie aan het innemen.
Het spel gaat verder naar het volgende onderdeel.

De mens op aarde is door een versnelde
transformatie aan het gaan.
De mens is niet meer de fysieke mens,
maar een spirit die in een fysiek lichaam zit.
Dat geeft verwarring.

Wij weten dat de mensen die de aarde hebben verlaten,
door leven en in contact met ons staan.
Zij leven in het licht.
Wij zijn getransformeerd en hebben nu dezelfde
eigenschappen als de mens die van ons heen gegaan is.

Zij kunnen spreken en maken contact met hun energie.
Dat is wat wij inmiddels ook kunnen.
Door in je stilte aan iemand te denken kan je communiceren
met die ander.
De ander voelt dat er aan hem/ haar gedacht wordt.

De Achilles samenleving: over wat kwetsbaar en wat sterk maakt / oktober 2020 / Door Marlon Wong-Sioe

De Achilles samenleving: over wat kwetsbaar en wat sterk maakt 
24 oktober 2020 / Door Marlon Wong-Sioe 

In de Griekse mythologie, het door Homerus geschreven Ilias, vinden we het verhaal van de held Achilles. Hij wordt beschreven als de schoonste, de moedigste en sterkste van alle helden. Hij is dus een archetype - een oerbeeld - van schoonheid, moed en kracht. Hoe werd Achilles, in de woorden van Homerus, ‘de meest verheven held’? 

Vlak na zijn geboorte werd Achilles door zijn moeder in specifiek water gedompeld, het water van de Styx. Dit maakte hem volgens de legende onkwetsbaar. Achilles werd echter niet volledig ondergedompeld in het water. Toen Achilles werd ondergedompeld, hield zijn moeder hem vast bij zijn hiel. Daardoor bleef dit deel van hem kwetsbaar. Volgens een oudere versie van de mythe werd Achilles in een magisch vuur gehouden met als doel hem volledig onsterfelijk te maken. Dit proces werd echter onderbroken. Achilles zijn kwetsbare hiel werd uiteindelijk zijn dood. Wat kunnen we van deze mythe leren?

We kunnen ervan leren dat we ons volledig dienen over te geven aan de Liefde waarbij confrontatie met onze duistere kanten komt kijken, zodat transformatie kan optreden. Dat deel van ons dat zich niet overgeeft aan de Liefde blijft zwak. Het blijft kwetsbaar, als Achilles zijn hiel.
Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap / via Shelley Young / Donderdag 30 April 2020 / geplaatst 25 oktober 2020

Aartsengel Gabriel 
Dagelijkse boodschap / via Shelley Young 
Donderdag 30 April 2020 / geplaatst 25 oktober 2020


De grootste medescheppers op jullie planeet zijn degenen die niet afgeschrikt worden door het grote onbekende. Zij verbinden zich in het rijk van de hoogste potentiëlen met overgave, geloof, stroming en vertrouwen, en staan dan toe dat het proces van hoe het vorm gaat krijgen zich aan hen bekend maakt.

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 22 oktober 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper 
Donderdag 22 oktober 2020 / door Jennifer Farley, 

” Stap In Jouw Licht” 


Jouw reacties op een bepaalde situatie zijn afhankelijk 
van de 'groeifase' waarin jij je bevindt. 
Hoe meer je in jouw licht stapt, hoe minder 
je hoeft te 'reageren' op het gedrag van anderen. 
Je komt dichter bij je centrum. 

~ De Schepper ~ 

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


zaterdag 24 oktober 2020

OPROEP: VOOR EEN MEDITATIE TER ONDERSTEUNING VAN DE INTERNATIONALE DEMONSTRATIE VOOR VREDE EN VRIJHEID ZONDAG 25 OKTOBER 2020 13.00 UUR

OPROEP: VOOR EEN MEDITATIE TER ONDERSTEUNING VAN DE INTERNATIONALE DEMONSTRATIE

VOOR VREDE EN VRIJHEID

 ZONDAG 25 OKTOBER 2020 13.00 UUR IN BRUSSEL - BELGIË

Lieve mensen, 

Aanstaande zondagmiddag is er een internationale vreedzame demonstratie voor 
VREDE en VRIJHEID georganiseerd in Brussel - België. 

Demonstranten uit België - Nederland - Frankrijk en Duitsland zullen zich verenigen en demonstreren tegen de beperkende maatregelen die regeringen de bevolking, onterecht, hebben opgelegd. 

De Rechten van de Mens worden met voeten getreden en dit mogen wij niet accepteren. 

Mensen die, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn bij deze demonstratie en toch hieraan willen bijdragen roepen wij op om gezamenlijk en massaal deze demonstratie te ondersteunen met een zeer krachtige meditatie. 

De Meditatie zal beginnen Zondagmiddag om 13.00 uur en duurt 15 minuten. 

Het Ontwaken van Moeder Aarde's Moederschoot door Meester Kuthumi / Gechanneld via Natalie Glasson -


Het Ontwaken van Moeder Aarde's Moederschoot door Meester Kuthumi 
Gechanneld via Natalie Glasson - 
Original Source: Sacred School of OmNa 

Gegroet geliefde vrienden en wezens van licht, ik ben Meester Kuthumi. Het is een eer om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn. Ik breng de warmte, liefde en wijsheid van de Schepper door mijn wezen naar jullie toe. Vandaag wil ik spreken over een ascensieverschuiving die plaatsvindt binnenin Moeder Aarde. Met alle energieën die in de Aarde verankerd zijn, vinden er voortdurend talrijke verschuivingen, transformaties en ascensie-activaties plaats binnenin Moeder Aarde. Vaak gaan deze onopgemerkt voorbij aan degenen die op haar bestaan. Er zijn een aantal activeringen die Moeder Aarde ervaart die niet onopgemerkt kunnen blijven en dit is er één van, omdat het een enorme impact zal hebben op jullie wezen en op jullie werkelijkheid. Het is Moeder Aarde die jullie steun nodig heeft bij het stabiliseren van haar energieën, het aarden van haar activering en het ondersteunen van de uitdrukking van de ascensie verschuiving die plaatsvindt.

Boosheid is ook een emotie 22 oktober 2020 / Door Diana Douma

Boosheid is ook een emotie 
 22 oktober 2020 / Door Diana Douma

De laatste tijd vliegen de triggers om de oren van iedereen en worden we gepushed om nog dieper naar die donkere delen in onszelf te kijken. Maar doordat we geconditioneerd zijn door de maatschappij en onze ouders en omgeving, zijn we geneigd om juist deze emoties niet volledig te uiten. Maar waarom eigenlijk niet? Het is net als verdriet en blijdschap,…een emotie. Boosheid komt collectief naar de oppervlakte, omdat mensen het zat zijn. Zat met regels, grenzen die overschreden worden, projecties van andere mensen, met de hele toestand in de wereld, zat zich aan te moeten passen en ga zo maar door. Maar dit mag er nu allemaal uitkomen, om gezuiverd te worden. Alles mag aan het licht komen, dus ook die donkere delen in jou.

Aartsengel Michael: De Vlucht van de Feniks, de Gouden Brug en het Portaal van 11/11: Versnelde Ascentie-energieën in oktober en november. / via Celia Fenn, 9 oktober 2020.

Aartsengel Michael: 
De Vlucht van de Feniks, de Gouden Brug en het Portaal van 11/11: Versnelde Ascentie-energieën in oktober en november. 
via Celia Fenn, 9 oktober 2020. 

Geliefden zielen van Licht, wij weten dat dit een moeilijk jaar is geweest voor jullie en voor de Planeet. Het lijkt een jaar van shock, verrassing, conflict en verdeeldheid dat aan de gang is. Het heeft veel mensen gestrest, vermoeid en verward gelaten. Maar wij willen dat jullie weten dat dit komt omdat het proces van Ascentie aan het versnellen is en jullie in een snel tempo naar hogere frequenties gaan.

Echt, geliefden, jullie leven door levensduren van ervaring in één jaar.
Dit komt doordat jullie een grote ervaringscyclus voltooien en een nieuwe beginnen.

De oude cyclus was driedimensionaal en de nieuwe cyclus is vijfdimensionaal.
Op dit punt bestaan deze tweedimensionale tijdfrequenties samen, een chaos vortex creërend wat nodig is voor het uiteenvallen van de oude matrix en rasters en het zaaien van nieuwe mogelijkheden.

Dianne Robbins Maandelijkse Boodschap: De Tijd is aan het Versnellen / Dianne Robbins | Holle aarde

Dianne Robbins Maandelijkse Boodschap:
De Tijd is aan het Versnellen 
Dianne Robbins | Holle aarde 

De hoeveelheid tijd die jullie hebben in elke dag wordt bepaald door Jullie Niveau van Bewustzijn.


Ik ben Mikos, Bewaker van de Aardse Records ~

Vandaag zullen we het hebben over de Tijd, de Tijd vervorming die Moeder Aarde omhult. De aarde is uit de tijd met de rest van het Universum, zodat haar evoluties de lessen van hun zielen kunnen leren. De tijd werkt hier op het Aard Oppervlak anders, want haar volken moeten de levenslessen steeds opnieuw herhalen tot ze geleerd en beheerst zijn. 

Daarom heb jullie het concept van verleden, heden en toekomst - om jullie evoluerende menselijke soort de tijd te geven die ze nodig hebben om hun lessen te leren en de nodige tests voor meesterschap te doorstaan. De tijd van de Aarde speelt dus een belangrijke factor in de evolutie.

Wanneer een planeet evolueert en zich in de Geascendeerde Staat bevindt, is er geen tijd meer, want vanuit dit hogere bewustzijnsperspectief kun je in de Eeuwigheid kijken en de eenheid van alle tijden tegelijk voelen. Je ervaart inderdaad je multidimensionaliteit, die alle bewustzijnstoestanden en alle tijd en plaatsen tegelijk ervaart. Er zijn geen begrenzingen of afscheidingen meer. Alles is EEN, en alles is gelijktijdig.

Ohhh, ik sta al een hele tijd stil…. Prima! / 23 oktober 2020 / Door Martha Krul

Ohhh, ik sta al een hele tijd stil…. Prima! 
23 oktober 2020 / Door Martha Krul 

Vanuit onze oude spirituele beleving willen wij maar door.
Ontwikkelen en merken dat wij veranderen.
Ken je dat gevoel?
Natuurlijk!
Resultaten willen wij zien…..

Inmiddels is er zo veel in je veranderd.
Wij zijn niet meer de mensen die wij waren.
Bij lange na niet.

Wanneer je voelt dat je stilstaat, is dat prima.
Ook dat is een onderdeel van het bijzondere proces.
Dan kan je volledige accepteren dat je bent die je bent.
Dan heb je alle vertrouwen in het op zijn tijd ontvouwen
van je nieuwe mogelijkheden.

De processen lopen door elkaar.
Jij verandert pas weer wanneer je daar aan toe bent.
Je hebt inmiddels zoveel nieuwe mogelijkheden gekregen,
en die mag je eerst op je gemak uitproberen.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 10 – Een Nieuwe Dispensatie / geplaatst: 24 oktober 2020

 

Marshmallow Boodschap 
Uit Kryon Boek 10 – Een Nieuwe Dispensatie
geplaatst: 24 oktober 2020 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Inter-dimensionaal Leven ontdekken

Als mensen kunnen jullie gedwongen worden om te her-bepalen wat “leven” is. Wij hebben in het verleden over inter-dimensionaal leven gesproken. Nu hebben jullie de mogelijkheid om dit te ontdekken. In gewoon water zit leven. Niet de soort water die jullie zullen scheppen met de intentie om het magnetisch te veranderen, ik heb het over water dat normaal is op de planeet en dat uit de grond komt borrelen. Er is overal inter-dimensionaal leven. Dit is de kracht van de intentie die het water ontvangt als het wordt ingeslikt en die werkt met jullie DNA.

Meer lezen >>>GROTE ZONNE FLITS VIND PLAATS OP 21 December 2020 Tweede Zon / The Galacic Federation

 
GROTE ZONNE FLITS VIND PLAATS OP
21 December 2020 Tweede Zon 

Alle systemen ondergaan een grote verandering omdat de aarde voortdurend wordt gebombardeerd met sterk geladen kosmische stralen die afkomstig zijn van de galactische kern. 

De galactische kern, die bij de Ouden bekend staat als de Centrale Zon en door de Maya's Hunab Ku wordt genoemd, bevindt zich in het centrum van het Melkwegstelsel, in het sterrenbeeld Boogschutter.

Het krachtige zwarte gat dat zich daar bevindt, heeft onlangs de cyclische massa-activiteit geactiveerd die de hele kosmos hoger doet trillen.

De explosie van deze hoogfrequente kosmische stralen die de Aarde bereiken is gemeten door de hoogte van de Schumann resonantie, met een trilling in het bereik van 40 tot 100 hertz, waardoor een bovenmenselijke staat van bewustzijn ontstaat.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 23 oktober 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 23 oktober 2020 / Neale Donald Walsch 
Op deze dag van je leven, geloof ik 
dat God wil dat je weet… 


... dat jouw veiligheid gegarandeerd is 
door het delen... van jouw liefde. 

De vrede en veiligheid waar je naar hunkert 
is geen kwestie van voedsel, kleding en onderdak. 
Het is een kwestie van Liefde. 

Een Schrijven van de Schepper Vrijdag 23 oktober 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper 
Vrijdag 23 oktober 2020 / door Jennifer Farley, 

” Je Verdient Het.” 

Dierbare, wees trots op wat je tot nu toe hebt bereikt. 
Je leeft in een van de moeilijkste tijden 
in de geschiedenis van de mensheid! 
Je kunt doorheen angst en boosheid zien
 wat er achter dit moment ligt.