Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 september 2020

Matthew Ward / 3 september 2020 / Suzanne Ward

Matthew Ward
3 september 2020 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De combinatie van planetaire uitlijning en voortdurend toenemende trillingen duiden er sterk op dat de weken en maanden tot het einde van jullie kalenderjaar buitengewoon dynamisch zullen zijn. Je zou het kunnen bezien als de storm voor de gouden dageraad.

Terwijl de rebellie tegen de onderdrukking voortduurt en tevoorschijn komende onthullingen schok en verwarring toevoegen aan de wereldwijde onrust, zal het sturen van liefde-licht-energie naar de gehele Aarde voordeel en gunstige resultaten opleveren. Jullie bezitten de spirituele kracht en het bewustzijn om hobbels op het pad op te vangen, aangezien de ontworteling van de duistere overheersing steeds sneller gaat, om zoveel als mogelijk, zorgen weg te nemen en de lasten van anderen te verlichten.

Het intensiveren van het licht tijdens de bovengenoemde periode biedt een ideale gelegenheid om positieve intenties voor persoonlijke groei te formuleren. Ga je hartruimte binnen - zoals God zei: "Het hart is de zetel van de ziel" - en waar introspectie de resten van angst, twijfel aan jezelf, oordelen of ontmoediging naar voren brengt, zal het loslaten ervan door rustig en diep in- en uit te ademen vrede brengen in lichaam, geest en ziel. Doe dat alsjeblieft voor jezelf, lieve familie, zodat je stressvrij en in balans kunt blijven.

De Event 2020 –– Krachtige Kosmische Energieën komen op Aarde – Pleiadian Light Forces via Michael Love, 2/3 september 2020 / Door eventnl


De Event 2020 –– Krachtige Kosmische Energieën komen op Aarde –

Pleiadian Light Forces via Michael Love, 2/3 september 2020

Door eventnlHet eerste bericht (Aarde Frequentie Update) is een aanvulling op de transmissie van de Pleiadians (Krachtige Kosmische Energieën komen op Aarde). Onder dit bericht vind je de feitelijke transmissie.

Aarde Frequentie Update, 3 september 2020

48 Uur geleden detecteerde de Aarde Alliantie een ongeëvenaard type van energiegolf die in het magnetisch veld van de Aarde voorkomt en die nu nog steeds gaande is. Wat we je kunnen vertellen over deze fantastische energiegebeurtenis:

·        Er is in de afgelopen 72 uur een verhoogde Aarde Alliantie intel geweest, en besproken, met betrekking tot een komende belangrijke (positieve) energieverschuiving die op het punt staat plaats te vinden op planeet Aarde. Deze laatste intel laat ook belangrijke escalaties zien door de goedwillende lichtkrachten in voorbereiding op deze aanstaande gebeurtenis.
·        Op Aarde geplaatste Schumann frequentie monitoring stations hebben bevestigd dat er geen problemen zijn met de apparatuur en zij zijn nog steeds deze langdurige gebeurtenis aan het opnemen, waar er absoluut geen veranderingen in het signaal zijn gedurende nu al meer dan 48 uur.
·        Vanuit een gezichtspunt van Aarde wetenschap:
o   Dit vreemde energetische patroon is heel echt!
o   Het is een niet-aardse energiegolf die niet van de Aarde komt, maar zijn oorsprong uit de ruimte heeft.
o   Het komt niet van de Zon.
o   De golf heeft een perfecte harmonische structuur die helemaal niet lijkt op de normale 3D, 4D en 5D energie pieken op de Schumann resonantie grafiek.
o   De signatuur van deze harmonische energiegolf is perfect, prachtig, en 100% vreedzaam en goddelijk.
·        De frequentiesignatuur van de energiegolf is boeiend gelijkaardig als de harmonische sonar signaal uitsturing van walvissen en dolfijnen (zoals van Pleiadian-Lemurian walvissen en dolfijnen).
·        Dit type van unieke harmonische energiegolf is nooit eerder gedetecteerd of gemeten in de Aarde Schumann holte.

Kryon: De Macht van Emoties en Gedachten. / Door Barbara Bessen/ 5 september 2020

Kryon:
De Macht van Emoties en Gedachten.
Door Barbara Bessen/ 5 september 2020
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Wij worden ons er steeds meer van bewust dat de helderheid van gedachten en emoties in deze veranderende tijd zeer belangrijk is. Een blik in de informaties van de kranten en de media in het algemeen, vertelt ons hoe verschrikkelijk het in de wereld zou zijn. Vooral het zogenaamde coronavirus schijnt weer steeds meer plaats in te nemen als je kijkt naar alle berichten die hierover verschijnen. Het innerlijk Zijn, het Hoger Zelf, de opgestegen meesters en andere hoger vibrerende broeders en zusters vertellen ons graag over de ware feiten van de situatie die vooral van buitenaf komt.

Het is heel goed als men een bepaalde neutraliteit hieromtrent kan bewaren omdat men binnenin zichzelf weet wat er werkelijk aan de hand is. Het is ook belangrijk om je eigen innerlijke aanwezigheid te sterken om in deze tijd van werkelijk grote veranderingen met beide benen op de grond te staan en vanuit het wijd geopende Heilig, Hoger Hart het leven hier gestalte te geven. En, wij moeten ook onze levensvreugde niet vergeten. Is het niet prachtig om in een lichaam op deze heerlijke planeet rond te wandelen? Ik wens jullie een heerlijke rest van de zomer en heel veel plezier met Kryon!
Een verwarrende fase in onze transformatie / 4 september 2020 / Door Martha Krul

Een verwarrende fase in onze transformatie
4 september 2020 / Door Martha Krul

Er wordt steeds meer zichtbaar.
Onze transformatie gaat in rap tempo voort.
Wij beginnen nu echt lichtlichamen te krijgen.
Maar hoe functioneert een lichtlichaam?

Wij zijn gewend aan compacte lichamen,
die verbonden waren met lagere dimensies.

Nu zitten wij in een verwarrende fase.
Onze lichamen zijn verder getransformeerd
en hebben nu meer de vorm van een lichtlichaam,
maar onze beleving is vanuit de ervaringen
vanuit de lagere dimensies.

Die twee lopen nog niet synchroon en
dat is wat wij nu aan het “leren” zijn.

Het lichtlichaam is veel gevoeliger dan
ons compacte lichaam van de lagere dimensies.

Dat kon letterlijk tegen een stootje.
Nu komt alles sneller en harder binnen.

Ons bewustzijn is verscherpt en hiermee
kunnen wij nu opnieuw leren invulling te geven
aan onze manier van signaleren en ervaren.

Het lijkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet.

Het lijkt een beetje op de overschakeling van
ratio naar gevoel.


De Kunst Van Oorlog: De Reden Waarom Italië Zijn Strijders in Litouwen Inzet. / Manlio Dinucci

De Kunst Van Oorlog


De Reden Waarom Italië Zijn Strijders in Litouwen Inzet.
Manlio Dinucci

In Europa zal het civiele luchtverkeer dit jaar naar verwachting met 60% dalen ten opzichte van 2019, als gevolg van de beperkingen door Covid-19, waardoor meer dan 7 miljoen banen op de tocht komen te staan. Aan de andere kant neemt het militaire luchtverkeer toe.

Op vrijdag 28 augustus vlogen zes strategische bommenwerpers van de Amerikaanse luchtmacht B-52 in één dag over de dertig NAVO-landen in Noord-Amerika en Europa, geflankeerd door tachtig jachtbommenwerpers uit geallieerde landen in verschillende secties.
DE ENERGIE VAN SEPTEMBER / Door Fran Tielemans

DE ENERGIE VAN SEPTEMBER
 Door Fran Tielemans

Had je de laatste dagen (eind augustus begin september) een trage spijsvertering, onrust, hoofdpijn, een gevoel van hitte (geen koorts), vermoeidheid, rare intense dromen, dan is dit te wijten aan een grote energieshift, die te maken heeft met grote activiteit op de Zon en met de opbouw naar de Volle maan van vandaag, 2 september. Veel drinken, baden, aangepaste voeding, frisse lucht en voldoende rust om alle frequenties op te nemen in je lichaam kunnen je helpen hierbij. En je weet dat een energieshift altijd de voorbode is van vernieuwing en bewustwording, en hoe dit zal uitpakken voor jou en de wereld, daar kom je de rest van de maand wel achter.

De onderliggende 13/4-trilling van september toont nog eens haarscherp de dualiteit die zowel in je eigen leven als in de wereld rondom jou wordt uitgespeeld. Het proces van afbraak van al wat niet afgelijnd is op het Hoogste Goed komt steeds meer in stroomversnelling. Je kan je daar zelf ongemakkelijk bij voelen, op die aspecten waarvan je weet dat je ze anders zou kunnen aanpakken, en waar de grootste weerstand op zit. En je weet ook dat het steeds ongemakkelijker wordt, tot je knopen doorhakt, beslissingen neemt, en dingen écht anders gaat doen, en daarvoor is nu extra moed, durf, geduld en doorzettingsvermogen nodig – zowel voor jou zelf als voor de hele maatschappij.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 4 september 2020 / Neale Donald Walsch

Vrijdag 4 september 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat alles wat je de laatste tijd gedacht hebt
dient om te worden weggegooid.

Je spendeert te veel tijd "in jouw hoofd" deze dagen.
Wat dacht je ervan om uit jouw gedachten te stappen en in jouw gevoelens?
Je hebt het dood geanalyseerd.
 Nu gaat het over het verplaatsen van je hoofd naar je hart.

Wat voel je over dit alles?
Dat is wat er echt toe doet.
 Je gebruikt jouw gedachten om te proberen jouw gevoelens te ontleden.
Misschien wil je dat stoppen.

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 3 september 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 3 september 2020 / door Jennifer Farley,

Onderbreking...


Wanneer je een plateau bereikt, word je vaak ongeduldig met de onderbreking
 en duwt, duwt, duwt door naar de volgende stap.
Maar als je rustig, sereen en vredig blijft,
wetende dat de volgende stap die je neemt de juiste zal zijn,
zul je kunnen genieten van het uitzicht en het gezelschap
dat besloten heeft  om met je mee te gaan op jouw reis.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 4 september 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 4 september 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
4 september 2020.

Tegen diegenen op Aarde die hopen dat de zaken weer naar normaal zullen terug keren, kunnen we zeggen dat dit een ijdele hoop is, want hoewel een bepaalde mate van normaliteit zal terug keren, is het een feit dat veel veranderingen permanent zijn. Het zal aanvankelijk chaotisch lijken, maar zodra de zaken tot rust komen, zal het besef ontstaan dat alles wat er gebeurt de nodige veranderingen teweeg brengt. De evolutie dient door te gaan zodat er vooruitgang kan worden gemaakt, die zielen op een nieuw paradigma zal voorbereiden. Jullie kunnen gewoon niet stil blijven staan, hoewel gezegd dient te worden dat jullie behoefte om een evolutionaire sprong te maken is ontstaan omdat jullie opzettelijk door het duister zijn tegengewerkt.

Nu jullie een hogere trilling zijn binnen gegaan, zijn veranderingen onvermijdelijk, maar deze zijn voor de mensheid allemaal positief. We hebben jullie eerder verteld dat het doel van de veranderingen is om te werken richting het leven in kleine groepen die zelfvoorzienend zijn, en met dat doel zullen wat jullie nu zien als obstakels, langzaam worden overwonnen. We hebben vaak “vrije energie” genoemd en dit is essentieel als je onafhankelijke zelfvoorzienende groepen wilt creëren. Dit zal zich aandienen en dat moet ook, want het ligt niet zo ver in de toekomst als jullie misschien denken. De grote concerns zullen weerstand bieden, maar dergelijke veranderingen zijn onvermijdelijk.

Het universum is er voor ons / 3 september 2020 / Door Martha Krul

Het universum is er voor ons
3 september 2020 / Door Martha Krul

Sterrengroet:
Je broeders en zuster van andere melkwegstelsels
zenden je hun liefde en vertrouwen.

Wij zien in het overzicht van de Schumann resonantie 
dat er een “patroon” is ontstaan dat wij niet kennen.

Het is alsof het water tot stilstand is gekomen,
nadat er eindeloos steentjes in zijn gegooid.
Het gooien van de steentjes is opgehouden.
Het water krijgt eindelijk de gelegenheid om naar stilstand te komen.
Die stilstand brengt helderheid.

Dit hangt allemaal samen.
Wij zitten in een groot universeel proces.
Het universum staat aan het roer.
Het universum heeft de leiding.
Alles ligt op schema.

Ons is steeds verteld dat het alleen maar mooier zou worden.
Ons leven zou een fase in gaan, waar wij aards geen voorstelling
van kunnen maken.
Nog steeds worden die meldingen gedaan.

Live Kryon Channeling. Kryon in Kansas City 6. / Lee Carroll / 8 augustus 2020 / Geplaatst: 4 september 2020


Live Kryon Channeling.
Kryon in Kansas City 6.    
Lee Carroll / 8 augustus 2020

Geplaatst:  4 september 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Cirkel van Twaalf uitgelegd. 2.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Deze boodschap wordt aangeboden als een toevoeging, misschien zelfs een herhaling, van gisteravond. De reden hiervoor is dat ik wil dat deze groep hetzelfde als gisteren ook live hoort. Het komt zelden voor dat wij een boodschap op deze manier herhalen. Als wij dit doen weten jullie dat het belangrijk is. De boodschap is deze: binnenkort komt er iets dat de Cirkel van Twaalf wordt genoemd en ik wil dit graag uitleggen….zo goed als ik kan. Wat zou dit kunnen zijn? Wat zijn de betrokken metaforen in de twaalf en zelfs in de cirkel? Ja, er zal een cirkel zijn en ja, er zal een twaalf zijn, maar er is meer. Het is het begin van een energie….het is tijd!
Eenendertig jaar geleden toen ik hier kwam om boodschappen te gaan brengen was dit een langzaam proces met mijn partner. Eenendertig jaar geleden was het doel, de energie, de focus, niet bekend bij mijn partner. Maar door de jaren heen vertelde ik hem dat er iets ging komen: het eerste boek dat ooit werd geschreven over channelings. De eerste channeling die in het boek werd gegeven. Wij spraken over het feit dat de tijd veranderde ten opzichte van al jullie profetieën en voorspellingen en dat er geen Armageddon zou komen en dat de bal ging rollen naar iets anders toe en dit andere werd de profetie der eeuwen dat de mensheid verder zou zeilen dan de tijd waarvoor de vernietiging werd voorspeld. Jullie gingen door het jaar 2000 rechtdoor naar het jaar 2012 en, lieve mensen, ik zeg jullie dat geen van jullie Schriften dit heeft verteld….geen van hen. Zelfs de woorden van Nostradamus vertelden jullie dat jullie het niet zouden halen. Heel veel kanalen zagen heel duidelijk dat jullie het niet zouden redden. Zij zaten er niet zover naast, het was gewoon de energie die er was, en bijna op het laatste moment sleepten jullie dit uit het vuur. Mijn doel in al die jaren was om jullie naar die plaats te (bege)leiden en als jullie zover waren te vertellen wat het was….het nieuwe normaal….de nieuwe mens, altijd in liefde, altijd in compassie, geen ongepaste dingen, geen doctrine. Jullie kijken in de ogen van de Schepper en zien jezelf. Dit is alles wat ik deed.

Meer lezen >>>

Jeshua over de reis van de ziel op aarde en daarna Zondag 6 september om 20.00 uur Door Pamela Kribbe & Gerrti Gielen


Actuele boodschappen voor lichtwerkers

 Zondag 6 september om 20:00 uur
 Inleidende meditatie van Gerrit Gielen
 Pamela Kribbe channelt Jeshua over de reis van de ziel op aarde en daarna.

Channeling 1: Je zielsplan
Voordat je wordt geboren, liggen bepaalde lijnen in je leven vast. Je zult bepaalde mensen en situaties tegenkomen die je in aanraking brengen met thema’s die je ziel wil uitwerken. Hoe komt een zielsplan tot stand, hoeveel vrijheid heb je in je keuzes als aards mens en hoe maak je tijdens je leven contact met de intenties van je ziel?

Channeling 2: Omgaan met de dood
De dood betekent het einde van het fysieke lichaam, maar voor jouw bewustzijn is het een overgang naar een andere zijnstoestand. Wat gebeurt er als je doodgaat, hoe maak je je los van je lichaam en wat gebeurt er daarna? Hoe kijkt je ziel terug en hoe ziet het leven na de dood eruit?
Op deze dag van je leven / Donderdag 3 september 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 3 september 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat het nooit veilig is om met ogen van angst
in de toekomst te kijken.

Edward H. Harriman zei dat, en hij had gelijk.
 Niets is angstaanjagend tenzij het denken het zo maakt.
Ik kan eerlijk zeggen dat waarschijnlijk voor 95% van de dingen
 waar ik bang voor was,  is gebleken...
dat er geen reden voor was om dat te zijn.

Een Schrijven van de Schepper/ Woensdag 2 september 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Woensdag 2 september 2020 / door Jennifer Farley,

Sterkte


Hoe broos je je soms ook voelt, er zit een ontembare kracht in je.
Een diepgaand begrip in het Universum dat er altijd al is geweest.
Bevrijd jezelf en verken een bestaan dat geen grenzen of limieten kent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Vrijdag 4 september vanaf 10:00 demonstratie in Den Haag: Stop de spoedwet! Red de Grondwet! / DOOR FRED TEUNISSEN · 3 SEPTEMBER 2020

Vrijdag 4 september vanaf 10:00 demonstratie in Den Haag:
Stop de spoedwet! Red de Grondwet!
DOOR FRED TEUNISSEN · 3 SEPTEMBER 2020

Moeten we alweer de straat op?

Ja, het moet echt, want het is menens.

Morgen begint de Kamer met een hoorzitting over de Tijdelijk wet maatregelen COVID-19 (Kamerstuk 35526) en vrij snel daarna volgt het debat.

Daarom moeten we morgen opnieuw naar Den Haag komen en luidkeels opkomen voor één van onze grootste waarden: onze vrijheid.


Deze wet is een gruwel
Een greep uit de inhoud:
donderdag 3 september 2020

YT-gecensureerd: Italiaanse arts waarschuwt..! / Guido Jonkers -2020 © WantToKnow.nl/be

 YT-gecensureerd: Italiaanse arts waarschuwt..!
Guido Jonkers -2020 © WantToKnow.nl/be

Een video van dr. Roberto Petrella (HIER), gepensioneerd Italiaanse gyneacoloog en een uitgesproken kritische arts, die NIETS geloofd van de verhaaltjes rondom de Corona-panedemie. Een uitspraak van hem luidt: “Artsen en virologen komen elke dag op Tv  om leugens en shit te vertellen, met het doel paniek te zaaien; zij hebben ervoor gezorgd dat we in de gevangenis zijn beland. Het is tijd om deze duurbetaalde mannen en consultants allemaal naar huis te sturen. We kunnen dit niet meer verdragen”.

Hij leest in deze video een document met een zeer indringende verklaring voor. Luister naar zijn desperate oproep en de bijna radeloze energie in zijn stem..! We zouden deze video plaatsen en tijdens het eerste werk aan dit artikel -enkele dagen geleden- had de firma YouTube en consorten, de video alweer gecensureerd.. Niet meer te vinden.

Maar wij plaatsen/embedden hieronder de video via Bitchute.com. (Neem eens een kijkje en laat ALSJEBLIEFT die hele Google-manipulatie-bende achter je..! Als werknemers van Google je al waarschuwen geen zaken te doen (= deze sites (YT en Google) te gebruiken, wie zijn wij dan om dit te gaan tegenspreken. Zeker als we zelf continue te maken hebben met de ronduit smerige censuur van Google/YouTube..!

Deze dr. Petrella (1947) doet dus een oproep, laat een zeer ernstige waarschuwing horen, voor de aankomende COVID-19-vaccinaties.. Bijzonder daarbij -in onze ogen- is dat hij als gerespecteerd medicus, het woord ‘COVID’ als een afkorting uitlegt. Namelijk als ‘Certifcate of Identification of Vaccination with Artificial Intelligence’..! En dat lijkt een regelrechte ‘complottheorie’, maar wij wisten niet dat artsen die ook al gebruikten. 😉 Gerespecteerde medici, zoals deze ervaren arts, hebben nog de Eed van Hypocrates hoog in het vaandel, dát geloven we eerder, dan het BS-verhaal rondom Corona-pandemie..!

Benjamin Fulford: Japans Premier Abe is slechts de eerste dominosteen, Macron, Moon volgen - 31 augustus 2020

Japans Premier Abe is slechts de eerste dominosteen, Macron, Moon volgen
Benjamin Fulford - 31 augustus 2020

De voortdurende Covid-19 nep-epidemie aanslag op de mensheid heeft de cabal en zijn topleiders duidelijk ontmaskerd. Dat maakt ze een gemakkelijk doelwit en ze worden nu systematisch opgespoord en uit hun machtspositie verwijderd. Japans slavenpremier Shinzo Abe, bijvoorbeeld werd “verteld om zich terug te trekken door Joint Chiefs of Staff lid (gezamenlijke stafchefs) Generaal Jay Raymond”, zeggen Pentagon-bronnen. Raymond, na te zijn teruggetreden als hoofd van het V.S. ruimtecommando “is de perfecte JCS afgezant”, voegen ze er aan toe. Abe werd ook gedwongen om de Olympische Spelen te cancelen, wat zijn gangstervrienden beroofde van enorme geldbedragen die hun beloofd waren in ruil voor het akkoordgaan met de Fukushima aanval op Japan.

Behalve Abe, zijn de andere leiders die op het punt staan te vallen degenen die zichzelf hebben geïdentificeerd door hun eigen volk draconische fascistische maatregelen op te leggen in opdracht van hun Satanische Khazariaanse opperheren, zeggen bronnen van de White Dragon Society.

Dat betekent dat Duitslands Angela Hitler, haar schoothondje Emmanuelle [sic] Macron van Frankrijk, Canada’s Justin Castro, Zuid-Korea’s Moon Jae In en UK’s Boris Johnson allemaal tot degenen behoren die op weg zijn naar het beulsblok, zeggen de bronnen.