Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 augustus 2020

Doe mee! Mensifestatie van viruswaanzin in Brussel! op ZONDAG 16 Augustus 2020


Doe mee! met de MENSIFESTATIE

van viruswaanzin in Brussel! (Financietoren)

op ZONDAG 16 Augustus 2020


Het kan niet meer zijn! De economie moet terug open en we willen onze vrijheid terug! We gaan over tot MENSIFESTATIE #1, 16 augustus 2020, viruswaanzin België. Kom naar de Financietoren in Brussel en protesteer vreedzaam met ons mee. We kregen hiervoor de toestemming van de Brusselse burgemeester. Maar ook wij moeten de regels respecteren. We gaan dat ook doen! We vonden ook een manier om dat massaal (meer dan 200 mensen) op een veilige en vreedzame manier te doen, zonder dat we de arm der wet tegenkomen.

- Lees wat we gaan doen echt héél goed door.
- Wij willen allemaal dat dit goed fijn en bovenal gezellig verloopt.
- Ook de politie heeft ons zoveel mogelijk geholpen voor de selectie van een locatie in een buurt zonder mondmaskers.
- Wij willen samen met jullie laten zien dat wij dit allemaal kunnen, zodat we de volgende keer opnieuw het ook kunnen blijven laten zien.
- Wij stoppen niet!

ACTIE: tegen alle ondoordachte maatregelen die de vrijheden beperken, schrijnend lijden veroorzaken en de economie schade toebrengen.

STOP DE MAATREGELEN - MENSIFESTATIE 16.8.2020, BRUSSEL

De Politie, onze Vriend! / Door Peter Verellen

De Politie, onze Vriend!
Door Peter Verellen

De dag dat onze gezagsdragers zich massaal achter de bevolking zullen scharen is de redding nabij. Wanneer ze niet meer zullen optreden bij een gekregen “opdracht” omdat ze inzien dat men ons met zijn allen naar de slachtbank aan het leiden zijn. Of beter gezegd, we liggen met ons allen al op het kapblok. Buiten enkelingen die dan verweten worden van een “complotdenker” te zijn. Wij bedenken geen complotten, maar wij “zien” de complotten. De dag dat de Politie in massa dit ook begint te zien, zullen ze hun wapens aan de kant leggen en zich bij de bevolking voegen. Hun vrienden, hun familieleden, hun medemensen. De dag dat zij inzien dat ook zij zich bevinden aan de basis van de piramide is het zover. De top is machtig, de basis is veel sterker. De duisteren, zoals ik ze steeds noem, hebben hier geen rekening mee gehouden en dat zal hun ondergang zijn. Alle macht is gegeven aan de allerhoogste functies en daar kunnen wij voorlopig niets aan veranderen.

Wat ze echter vergeten waren in hun “overname” is het feit dat de Politie, die het allemaal in goede banen moet leiden, zou kunnen zeggen bij de “correcte waarheid” en niet welke hen voorgehouden wordt, dat ze ermee stoppen. De dag dat de Politie gaat zeggen tegen de corrupte leiders in klare taal: "Willen jullie de mensen gearresteerd zien, doe het dan zelf, wij stoppen ermee". Beste Politiemensen en alle andere gezagsdragers. Hier is lef voor nodig, hier is durf voor nodig, en vooral hier is “kennis” voor nodig. Deze kennis wordt meer en meer duidelijk. De dag dat jullie zullen inzien dat alles wat er nu gebeurt in “scene” is gezet om ons, “the sheeple”, nog verder te onderdrukken gaan jullie “onze” kant kiezen. Daar ben ik zeker van. De Politie, onze vriend. Dit zal dan weer duidelijk worden.


Spoedwet al op 20 augustus in de Kamer – kom naar de grote demonstratie op zaterdag 15 augustus! / DOOR FRED TEUNISSEN · 8 AUGUSTUS 2020


Spoedwet al op 20 augustus in de Kamer – kom naar de grote demonstratie op zaterdag 15 augustus!
DOOR FRED TEUNISSEN · 10 AUGUSTUS 2020

De behandeling van de spoedwet is met drie weken vervroegd. Aanvankelijk zou de Kamer het wetsvoorstel op 10 september bespreken, maar nu is dat al over TIEN dagen.

Het voorstel voor deze ‘tijdelijke’ wet, waarvan de werking – zonder toestemming van de Kamer –  steeds opnieuw kan worden verlengd, bestaat uit een aangepast hoofdstuk 5a in de Wet publieke gezondheid en een Memorie van toelichting van maar liefst 121 pagina’s.Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?
DOOR FRED TEUNISSEN · 8 AUGUSTUS 2020

Het begon in maart met een ‘intelligente’ vorm van huisarrest en de strenge isolatie van bejaarden. Toen kwamen de 1,5 meter-eis, de mondkapjesplicht in het OV, later uitgebreid naar drukke stedelijke centra, gevolgd door de  push om je te laten testen en de vastlegging van je persoonsgegevens als je op een terras plaatsneemt of een restaurant binnengaat. En de spoedwet uiteraard als ‘corona’ op dit duistere werk.

In Duitsland is inmiddels al sprake van thuisisolatie van positief geteste kinderen, een vorm van psychisch geweld, hoe je het ook wendt of keert. Als ouders daar niet aan medoen lopen ze het risico dat hun kind uit huis geplaatst wordt.

Meer lezen >>>


DE KUNST OM VOORBIJ ANGST TE LEVEN / Door Chris van Benthem

DE KUNST OM VOORBIJ ANGST TE LEVEN
Door Chris van Benthem

In onze huidige tijd te leven is een grote uitdaging. We worden namelijk in de buitenwereld voortdurend geconfronteerd met chaos, paniek en angst. Veel mediaberichten komen uit dezelfde angstzaaiende en sensatiezoekende hoek. Zij volgen de negatieve tijdlijn waardoor de krachten van controle en manipulatie kunnen groeien.

Deze tijdlijn is echter een doodlopende weg zonder perspectief voor mens en Aarde. Bovendien is er bij journalistiek een groot verschil tussen het objectief informeren over bepaalde gebeurtenissen en meningen of het voortdurend polariseren door verschillende meningen bewust tegenover elkaar te zetten.

Word jij blij als je de dag begint met het lezen van een krant die zich laat informeren door de grote mainstream media concerns? Slaap je beter als je ter afsluiting van de dag nog hebt gekeken naar het laatste journaal? Beide mainstream mediakanalen brengen hoofdzakelijk negatief getint en polariserend wereld- en landelijk nieuws. Dat verlaagt je frequentie en wakkert onrust en angst voor de toekomst aan.

Geven en ontvangen kunnen niet zonder elkaar /14 augustus 2020 / Door Martha Krul


Geven en ontvangen kunnen niet zonder elkaar
14 augustus 2020 / Door Martha Krul

Geven en ontvangen
Natuurlijk ben je goed in geven.
Je zorgt graag voor de ander.
Je bent er altijd wanneer iemand je nodig heeft.
Dat is toch geen vraag….?

Ontvangen.
Hoe ga je daarmee om?
Je bent door de dood heen gegaan en je
opdracht van het universum is nu te ontwaken
door jezelf in alle liefde en licht te ontvangen.

Je voelt het al.
Je kracht bij de zorg voor de ander is sterk ontwikkeld.
Sterker nog dan de zorg voor jezelf.

Ontvangen is niet ons sterkste punt, maar……

Wanneer wij moeite hebben met ontvangen,
dan “ontneem” je de ander de kans om te zorgen.
Die twee vormen de Ying en yang.

Wanneer wij allemaal willen zorgen,
dan kantelt de boot.
Dan rennen wij allemaal naar dezelfde kant.
Dat gaat die boot niet redden.
De kapitein (het universum) kan doen wat hij wil,
het gaat niet lukken.

Zo is dat nu in deze periode.
Wij zijn door die dood heen gegaan en het
eerste dat nu onze opdracht is…
JEZELF ONTVANGEN.

Live Kryon Channeling: Kryon Sjamanenreis in Peru. 6 / Lee Carroll / 17-24 november 2019 / Geplaatst: 15 augustus 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon Sjamanenreis in Peru. 6
Lee Carroll / 17-24 november 2019
Geplaatst:  15 augustus 2020 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Inflatoire energie

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn nog steeds in Peru met de zesde channeling van een serie die wij de naam: “Eerbetoon aan de kosmische visie“ hebben genoemd. De laatste keer waarop wij samen kwamen bracht ik jullie een moeilijke, lange boodschap. Die zal moeilijk maar kort zijn. Wij bevinden ons in Aguas Caliente, een stad aan de voet van Machu Pichu, op openbaar terrein. De Sjamaan heeft vandaag enkele dingen genoemd die interessant voor jullie zijn want in zijn vragen en antwoorden heeft hij jullie iets nieuws gegeven…iets dat zeer gevorderd is en toch iets wat de Ouden weten. Ik zal dit een naam geven omdat dit het is wat ik leer. In deze cyclus van ontwikkelend bewustzijn dienen jullie te weten welke bizarre dingen er gebeuren met energie. Wij zullen de boodschap “Inflatoire energie” noemen.

De Sjamaan vertelde dit: Als jullie eenmaal iets ontdekken als een gereedschap, wordt het van een 2 een 3. Dit is een metafoor. Het betekent dit: Als jullie het bewustzijn hebben om te herkennen wat iets is, gaan jullie naar een ander niveau en wordt het meer. Jullie denken dat het Een ding is, jullie werken ermee en onderzoeken het, begrijpen het, en opeens is het meer dan dat. Dat is evolutie! Ik zal een vraag beantwoorden die aan de Sjamaan werd gesteld. Ik zal die beantwoorden in inflatoire energie-termen.  

Meer lezen >>>


Ik wil dat er Licht is! / 13 augustus 2020 / Door Lilian Ferru


Ik wil dat er Licht is!
13 augustus 2020 / Door Lilian Ferru

De Roos van Hoop

Lieve Jij,

Het is puffen in de hitte, hoewel ook soms het onweer losbarst. Dan dondert het aan de hemel en valt de regen met bakken uit de lucht. Juist in de storm is het van belang om in stilte te blijven. Neen, niet de saaie stilte waar nooit iets in gebeurd, ik heb het over innerlijke vrede. Laat maar waaien, al die blabla. Het enige dat er toe doet is dat jij bij jezelf blijft.

Zondag was de terugkomdag voor de Heilige Vrouwen. Het was een heerlijk middag in het Chill Out House, waar we na de healing van Paul ervaringen deelden en elkaar inspireerden. Naderhand genoten we met een drankje bij het zwembad, waar nieuwe vriendschappen werden gesloten. Het is altijd zo bevrijdend om gelijkgestemden te ontmoeten. Dan hoef je niets meer uit te leggen, dan mag je gewoon puur jezelf zijn. Dit is ook de opzet voor de komende periode, waarbij we meer tijd nemen om kennis met elkaar te maken. Elke tweede zondag van de maand is er een healing, waarbij we ons laten optillen naar de dimensies van licht en vrede. In deze verbondenheid kunnen we elkaar ontmoeten in het heilige moment.
 

Op deze dag van je leven / Vrijdag 14 augustus 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 14 augustus 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat je niet bang hoeft te zijn. Zelfs al zou je sterven op
dit moment, zou er geen reden zijn om bang te zijn.

Dit leven, dit prachtige leven, staat aan jouw kant.
Dit Universum, dit prachtige Universum,
 is in jouw hoek, en ondersteunt alle leven.
 Deze God, deze wonderbaarlijke God, plaatst Goddelijke wijsheid
en kracht in jouw handen.


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 13 augustus 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 13 augustus 2020 / door Jennifer Farley,

Ontwaken


Jij bent de dromer, vroeg ontwaakt uit je zachte sluimering,
en opent je ogen voor een nieuwe dag.
De eindeloze mogelijkheden om je heen; oneindige keuzes,
oneindige mogelijkheden om te reizen.
Het is niet nodig om er maar één te kiezen, mijn liefste.
 Als degene die je hebt gekozen niet voor jou is,
keer dan terug naar het begin en begin opnieuw.
Leer, ervaar en groei in vreugde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 14 augustus 2020

Diederik Gommers is het eens, de Covid 19 – PCR test, zegt niets! / Cafe Weltschmerz - 13 augustus 2020


 Diederik Gommers is het eens,
de Covid 19 – PCR test, zegt niets!
Cafe Weltschmerz - 13 augustus 2020
Diederik Gommers stuurde een bericht aan Drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIN. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid 19 tetsen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop.  Sterker nog, volgens Biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een - niet actief en in minuscul kleine getalen aanwezig - dood virusdeelje. Ik interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. We spraken over het bericht van Diederik Gommers en de ontwijkende antwoordenen van Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden we de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD.


Dag van verbinding op 15 augustus 2020 / Samen tegen de spoedwet

Blossom Goodchild - Federatie van het Licht - 11 augustus 2020

Blossom Goodchild
- Federatie van het Licht -
11 augustus 2020

Blossom: Hallo. Ik weet niet of u in de buurt bent? Zullen we het maar proberen? Is er iemand thuis?

Federatie van het Licht: Wij die verblijven op een plek waar ‘Alles is’, beschouwen ‘thuis’ als HET WETEN VAN DE WAARHEID.

Blossom: In dat geval ben ik héél ver van huis … en ik heb geen boterhammen bij. Mijn WETEN VAN DE WAARHEID is momenteel niet beschikbaar. Ik neem aan dat het de rondhangende energieën zijn, die ervoor zorgen dat we ons zo VRESELIJK voelen.

Federatie van het Licht: Lieve Blossom, wij kunnen uw frustraties en uw gevoelens hieromtrent aanvoelen. Wij kunnen niets veranderen aan hoe de dingen nu zijn, maar weet dat dit slechts één ogenblik in de tijd is, en elk volgend ogenblik en het daaropvolgende … KUNT U VERANDEREN.

Blossom: Door mijn houding … Ik weet het. Maar, mijn houding heeft het moeilijk om haar Dankbaarheid te vinden. Ik wil ECHT géén ellendige trilling uitsturen … Ik lach om mijzelf en mijn belachelijke gemoedstoestand. Maar tegelijkertijd, met respect, hoezeer ik ook een channeling met u wil doen … vraag ik me af wat u mogelijkerwijze nog kun vertellen wat u niet reeds heeft gezegd in deze absurde omstandigheden, die schijnbaar nog veel absurder zullen worden?

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 14 Augustus 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
14 Augustus 2020.

GALACTISCHE FEDERATIE "KALMTE VOOR DE STORM"

Uit een kort bericht van Ashtar op 18 juli komt de bevestiging dat er orde komt en we zullen verenigd worden door een tijdverschuiving die we aan het creëren zijn. Jullie creëren de tijdlijnen waar jullie op willen zijn. Degenen die niet klaar zijn zullen worden gehuisvest en ze zullen weer bij u zijn - zoals ze altijd terugkeren. Jullie zijn voorbestemd om deze reis te voltooien. De Wegwijzers hebben verzekerd dat het Licht van de Violette Vlam heeft gewonnen.

Een korte compilatie van een videoboodschap van James McConnell.
.....................................

Zoals jullie de laatste tijd gemerkt moeten hebben zijn er een aantal openbaringen geweest als een manier om de verschillende zaken die zich hebben afgespeeld te verklaren. Meer nog, er worden aanwijzingen gegeven om aan te geven dat er achter alle gebeurtenissen op Aarde veel meer van positieve aard is dan je zou denken. Plotseling wordt er meer onthuld over de toekomst die voorbestemd is om jullie naar Ascensie te leiden. De problemen op Aarde geven aan hoe belangrijk het is om een einde te zoeken aan de onrust en de onzekerheid, zodat er een samenkomst van alle landen kan zijn voor een gemeenschappelijk en zeer belangrijk doel, en het is tijd om de verschillen op te lossen en je voor te bereiden op de betere tijden die de wereld uiteindelijk naar een hoger niveau zal zien stijgen met totale vrede.

Serapis Bey: / Via Barbara Bessen / 13 augustus 2020

Serapis Bey:
Via Barbara Bessen / 13 augustus 2020
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Het jaar ontwikkelt zich snel en tegelijkertijd ook als een moeilijke stroom. Wij worden nog steeds beperkt door de buitenkant. Wij hebben dit op ons kantoor natuurlijk ook gemerkt en onze reizen gingen en gaan bijvoorbeeld allemaal niet door. Zij zijn verschoven naar 2021 en die naar Sylt naar december. Dit maakt mij aan een kant ook een beetje treurig, want met name op Engeland had ik mij persoonlijk erg verheugd. Maar aan de andere kant is het de weg en het doel om ons steeds meer met het Hoger Zelf te verbinden en dat kan men thuis heel goed oefenen. Het uiterlijke is ook vaak een afleiding maar ooit spelen de invloeden van buitenaf niet meer zo’n grote rol omdat wij dan zeer goed in ons Zelf zijn verankerd zodat dat al het andere dan met deze interdimensionale blik wordt ervaren.

Ik weet dat wij in deze tijd van beperkingen en uiterlijke manipulaties echt een heel goed anker in onszelf moeten hebben. Men kan het niet vaak genoeg voor ogen houden: In ons zijn de Waarheid en de Wijsheid! Die hebben wij op onze verdere levensweg nodig…..ook om niet meer zo sterk in de dualiteit en de daarmee verbonden dramatiek gezogen te worden.

Ik houd ervan om met de geestelijke, opgestegen meesters te spreken. Zoals eerder zijn zij goede begeleiders en inspirators voor mij. Een seminar zonder twee van deze hoger vibrerende instanties en wezens is onvoorstelbaar. Zij zijn werkelijk goede helpers in deze bijzondere fase van de Aarde.

PORTAL 2012: Planetaire Initiatie / Posted: 12 Aug 2020 04:05 PM PDT

PORTAL 2012
Posted: 12 Aug 2020 04:05 PM PDT

Het Universum buiten ons Zonnestelsel maakt al een enorme herstructurering door, omdat het al de nieuwe kosmische cyclus binnengaat, waarbij de hele schepping op één lijn komt te staan met de Ene.

Ondertussen ervaart ons Zonnestelsel en vooral de planeet Aarde nog steeds de laatste zuivering van de primaire anomalie. Nu is alle aandacht gericht op de planeet Aarde die een sterke planetaire initiatie ervaart in 2020:


Duistere krachten proberen de energie van deze planetaire initiatie te misbruiken door de mensheid te onderwerpen aan het occulte Corona-ritueel:


Jullie kunnen de effecten van dit Corona-ritueel tegengaan door het opnieuw in te kaderen. Jullie kunnen het isolement / de sociale distantie herframen tot een meditatieve retraite, jullie kunnen het wassen van de handen herframen tot een spirituele zuivering en jullie kunnen het dragen van een masker herframen tot een occulte stilte die altijd nodig is voor de initiatie.

Kryon: Cirkel van Twaalf 14 augustus 2020


Kryon Cirkel van Twaalf
14 augustus 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen.

Eerdaags zal er iets komen dat de Cirkel van Twaalf wordt genoemd. Ik wil graag zo goed mogelijk uitleggen wat dit zal zijn. Het is het begin van een nieuwe energie.

Mijn doel hier (samen met mijn partner) was jullie te vertellen over het “nieuwe normaal” en de nieuwe mens……altijd in liefde en compassie zodat jullie in de ogen van de Schepper kunnen kijken en jezelf zien!  Dit zal niet veranderen; het zal alleen groter worden.


Mijn partner zal zijn werkzaamheden gaan veranderen, naast de boodschappen over de Opwaardering zal hij naar een plaats gaan die hij niet heeft verwacht.


De leeuwenpoort heeft je laten sterven….. / 13 augustus 2020 / Door Martha Krul

De leeuwenpoort heeft je laten sterven…..
13 augustus 2020 / Door Martha Krul

Wij voelen ons anders in deze energie.
Wij kunnen daar geen duidelijke verklaring voor vinden.

Het is zo logisch dat je voor deze energie verandering
geen enkele vergelijking hebt.

Je bent gewend om alles vanuit je oude belevingen
te benoemen.
Het zal wel dit.
Het zal wel dat, want…..

Zo werk je steeds vanuit de lagere dimensies.

Je bent door de leeuwenpoort heen gegaan.
Een heel bijzondere leeuwenpoort dit keer.
Geheel anders dan voorgaande jaren.

Deze leeuwenpoort heeft de mens van de lagere dimensie
laten sterven……
Ja je leest het goed.

Je bent gestorven terwijl je nog in je aardse leven was.
Het is je velen malen verteld dat dit je ging overkomen.
Dat de lichtwerkers die nu op aarde zijn,
niet door de fysieke dood heen hoeven,
omdat zij die transformatie op aarde mee zouden maken.