maandag 31 augustus 2020

Portal 2012 Een korte boodschap aan de oppervlaktebevolking / Geplaatst: 21 aug 2020

Portal 2012
Een korte boodschap aan de oppervlaktebevolking
Geplaatst: 21 aug 2020 03:26 PM PDT

De komende twee weken zullen enkele beslissende momenten bevatten die in grote mate zullen bepalen hoe de strijd tussen de positieve en negatieve tijdlijnen zal verlopen.

Hoewel het positieve eindresultaat verzekerd is, is dat niet de weg daarheen, en de Lichtkrachten vragen iedereen om de Flower of Life meditatie net zo vaak te doen als ze zich geleid voelen, vooral in de komende twee weken:


Ze vragen de mensen ook om het Flower of Life raster te visualiseren dat de planeet omvat en dat helpt om de situatie te harmoniseren:


Het visualiseren van de planeet Aarde en vooral het planetaire oppervlak dat volledig is ondergedompeld in roze Licht is ook nuttig.

Er zullen twee belangrijke momenten zijn waarop meer massale deelname aan de Flower of Life meditatie geadviseerd zou worden.

Bakens van Licht: De aanpassing / Steve Rother en de Groep / Augustus 2020

Bakens van Licht:
De aanpassing
Steve Rother en de Groep / Augustus 2020


Gegroet dierbaren

Ik ben Merlia en voeg me vandaag bij jullie terwijl uw spel in volle gang is. Je beweegt in een verbazingwekkend tempo en ja, we zien alle moeilijkheden en uitdagingen. Wat je echter misschien niet ziet, is dat de vrouwelijke energie nu op planeet Aarde is geaard. We spraken hierover toen de tijdlijn afgelopen november werd overschreden, omdat je een zeer ongebruikelijke kans had om het te aarden en het de jouwe te maken. Goed gedaan, dierbaren! Het gebeurde niet alleen, maar nu is de vrouwelijke energie nog meer aan het aarden. Zoals we eerder hebben vermeld, is dit een ander soort energie.

Een nieuw evenwicht

Het is erg moeilijk om de twee soorten macht/kracht – mannelijk en vrouwelijk – te vergelijken, omdat ze op totaal verschillende manieren werken. Het is duidelijk dat er nu een nieuwe grens is overschreden, die de weg vrijmaakt voor een nieuwe realiteit, ook al spelen er moeilijke dingen. Het eerste deel van deze golf heeft het collectief al een hogere visie gegeven en de lat hoger gelegd op veel gebieden van het spel. Het verhogen van de collectieve acties moet nog volgen. Dus terwijl je opstaat, bedenk dan manieren om het in je realiteit te verankeren. Al snel zal je het vanuit een heel ander perspectief gaan zien en de empowerment die het met zich meebrengt begrijpen. Terwijl het vrouwelijke blijft stijgen, zal je de natuurlijke terugslag van het mannelijke zien. Zie dit als een afweging, niet als een wedstrijd.

Aartsengel Gabriel: De mens op aarde ontroert ons / 30 augustus 2020 / Via Martha Krul

Aartsengel Gabriel:
 De mens op aarde ontroert ons
30 augustus 2020 / Via Martha Krul

Wanneer wij naar de mens op aarde kijken,
raken wij diep ontroerd.
Wij zien die kristallijnen mens daar leven op aarde.
De mens die zo snel aan het veranderen is.
Veel sneller dan hij zich zelf bewust is.

Dat geeft verwarring in de mens.
De mens die gewend was aan het functioneren van de lagere dimensies.

In die hogere dimensies heeft dat functioneren een heel andere uitwerking.

Het is verwarrend om met die nieuwe eigenschappen te “werken”.
Het manifesteren is zo sterk.
Dit wordt onderschat.

Het glas is half vol en het zal bijgeschonken worden.
Het glas is half leeg en het zal geleegd worden.

De keuze is aan u.

De mens heeft veel keuzes om zijn eigen leven richting te geven.
Door alle verbindingen los te laten en alleen in het NU te zijn,
staan alle kansen open.
Alles waar de mens aan denkt, stroomt de energie naar toe.
Alles is in versnelling.


Live Kryon Channeling. Kryon in Kansas City 3. / Lee Carroll / 8 augustus 2020 / Geplaatst: 31 augustus 2020


Live Kryon Channeling.
Kryon in Kansas City 3.    
Lee Carroll / 8 augustus 2020
Geplaatst: 31 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Cirkel van Twaalf uitgelegd. 1

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner is zich ervan bewust dat de klok tikt naar iets toe dat De Cirkel van Twaalf wordt genoemd. Het is nieuw en toch ook niet nieuw. Dat is de discussie van deze channeling. Deze channeling zal over dezelfde informatie gaan als die van morgen want deze channeling is de voorloper voor de feitelijke Cirkel van Twaalf-energie die zich heel snel op deze planeet zal laten zien. Ik wil jullie er later meer over vertellen maar nu wil ik dit bij jullie introduceren. Ik zou het leuk vinden als jullie het voelen. Ik zou het fijn vinden! Hier is hetgeen waarvan ik wil dat jullie het weten.

Toen ik eenendertig jaar geleden naar deze planeet kwam moest mijn partner aan mij wennen. De technicus die hij was moest wennen aan pure compassie, liefde en een engelenergie die hem volgde en een deel van zijn leven werd om hem te openen voor dingen die hij niet had verwacht. In die tijd vertelde ik hem waarom wij hier zijn. Pas onlangs vertelde ik hem dat hij hier is voor de Opwaardering en dat ik bij hem ben voor de Opwaardering en dat de informatie die steeds weer zou worden gegeven er zou zijn voor de Opwaardering…..en de Opwaardering gebeurde!
DE BOVEN KAMERS /Tom Kenyon MA – 2020

DE BOVEN KAMERS
Tom Kenyon MA – 2020


Het weegt ongeveer drie pond en bevat een duizelingwekkend aantal neuronen - ongeveer 100 miljard. Deze kleine informatieprocessors zijn verbonden via een complex verbijsterend netwerk, en de verbindingen tussen deze zenuwcellen worden geschat op meer dan het aantal sterren in het gekende universum. Ik heb het natuurlijk over het menselijk brein.

Het brein in al zijn complexiteit vervaardigt onze sensorische, mentale en emotionele ervaring van onszelf en de wereld. Merk op dat ik zei "vervaardigd." De meesten van ons denken dat we de wereld rechtstreeks ervaren, maar dat is niet het geval. Onze hersenen synthetiseren al onze zintuiglijke waarnemingen, gedachten, gevoelens en herinneringen tot een soort neuronale melange die we interpreteren als de wereld. We ervaren de wereld als gescheiden van ons, maar in feite is onze ervaring van de wereld de creatie van onze hersenen.


Healing van den Ziel / Channeling Lichtwereld


Healing van de Ziel
Channeling Lichtwereld

Wij verbinden de persoon met het universum en met onze energie, de goddelijke en kosmische energie. (Lichtwereld)

Inge: Het komt voor dat degene die de healing ontvangt daarvan weinig tot niets voelt, terwijl in de daaropvolgende weken duidelijk wordt dat processen wel zijn aangeraakt. Waarom is dat zo?

Lichtwereld: “Waarom? Soms, is het niet nodig om te voelen. Wat wij doen gaat dus veel verder en veel dieper dan wat iemand kan voelen. Wat wij doen, verbindt de persoon met het universum en met onze energie, de goddelijke energie en de kosmische energie. Jij bent als mens slechts de verpakking van jouw ziel en de ziel kiest er dan voor om in rust te ontvangen. Want om te ontvangen moet je open zijn en dat vindt de ziel een beetje eng. Als mens kan je ervoor kiezen om de heling te ontvangen maar de ziel zegt dan ‘Ik doe het, maar ik vind het wel eng. Dus ik doe niet alle deurtjes open’. En daarom voelt deze persoon minder dan anderen. Maar er gebeurt net zoveel en deze persoon is net zo spiritueel als ieder andere ziel. Snap je dit?”


Inge: Ja ik snap het wel, maar het is wel jammer dat ze niets voelen en dat hun ziel zich niet durft te openen.

Een Schrijven van de Schepper / Zaterdag 29 augustus 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Zaterdag 29 augustus 2020 / door Jennifer Farley,

Een Moment


Houd dit in gedachten; je hebt de gave van de vrije wil gekregen,
de mogelijkheid om te creëren wat je maar wilt.
Alles wat je doet, de woorden die je uit, de gedachten die je hebt,
 de glimlach die je geeft en het enige waar je naar kijkt
is een moment van de Schepping.
Wat wil je creëren met jouw momenten op jullie Aarde?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

zondag 30 augustus 2020

Nadat de engel gezongen heeft: / Vrijdag 28 augustus 2020 / Asthar on the roadNadat de engel gezongen heeft:
Vrijdag 28 augustus 2020

Isis: Hoe voel je je?

Fran: We voelen ons geweldig.

Isis: Geweldig, een mooi woord om uit te drukken wat jullie zullen voelen over wat er komt. Eerst en vooral moeten jullie je voorbereiden, want we komen onszelf onthullen. Misschien zal het vreemd zijn als je overdag of
's nachts felle lichten aan de hemel ziet.

Jullie zullen niet snel [meteen] begrijpen wat er is gebeurd en als je dat licht steeds dichterbij ziet komen, is jullie eerste reactie misschien wel paniek, maar jullie zullen in je hele lichaam en in je hart een zeer krachtige vrede voelen. Vrede zal de taal zijn die we gebruiken.

Ik zal het eerst over Trump hebben. Jullie weten dat jullie President alles doet wat hij kan met de hulp die hij heeft van een speciale groep, groepen van de Sterren, Sterrenwezens.  Jullie weten dat Ashtar hier deel van uitmaakt. Jullie zullen het begrijpen en misschien krijgen jullie wel codes op de schepen, of misschien op jullie mobieltjes, zeven berichten, of meer dan zeven, om jullie alles aan te kondigen wat is aangekomen bij die mensen die kwaadaardige dingen blijven doen tegen kinderen, tegen mensen, tegen dit vaccin. Jullie weten dat dit vaccin zeer gevaarlijk is voor jullie DNA.

De datum van de dag vertelt je het hele universele verhaal 29 augustus 2020 / Door Martha Krul

De datum van de dag vertelt je het hele universele verhaal
29 augustus 2020 / Door Martha Krul

29 Augustus 2020
Wanneer wij naar de getallen kijken waaruit deze datum is opgebouwd dan
zien wij het proces waar wij nu in bezig zijn.

Drie maal de 2
Het universum vraagt je aandacht.
Dat is wat het universum constant aan het doen is.
Ze laten ons weten dat wij in een universeel proces zitten.
Niet in een aards proces, maar dat het aardse proces een onderdeel van
het universele proces is.

Op aarde kan en mag het niet sneller, omdat het anders de andere processen
uit de samenwerkende verbinding zou trekken.

De 9 geeft ons aan dat wij aan het einde staan van een cyclus.
Er ontstaat iets geheel nieuws (geboorte).
Wij staan weer aan het einde van een periode in onze transformatie.
Je kan het zien als de renovatie van een huis, jouw huis.
Alles is voor je gevoel ten gronde gericht geweest.
Het hele huis werd van binnen gestript.
Alleen de buitenkant bleef overeind.

Het einde van die afbraak is aangebroken.
De opbouw is in volle gang.
Je ziet aan de buitenkant misschien weinig van de verandering.
Maar wanneer je goed kijkt zie je dat er meer licht in dat huis is gekomen.
Alles staat veel meer in het licht.
Dat zie je zelfs wanneer je vanaf de buitenkant het huis binnen kijkt.


Live Kryon Channeling. Kryon in Kansas City 2. / Lee Carroll / 8 augustus 2020 / Geplaatst: 30 augustus 2020


Live Kryon Channeling.
Kryon in Kansas City 2.    
Lee Carroll / 8 augustus 2020

Geplaatst: 30 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het verhaal van Myrtle.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik wil jullie een verhaal vertellen dat nog niet eerder echt is verteld. Het begon meer dan dertig jaar geleden toen mijn partner – emotioneel gezien - in de problemen zat. Dit gebeurt, weet je? Een mens gaat in zijn leven door de stappen waardoor jullie allemaal heen gaan. Er zijn handenwringende tijden, zelfonderzoek, verdriet en problemen. Op dat punt in de tijd werd mijn partner informatie gegeven over een groep die met hem ging bidden. Jullie moeten begrijpen dat mijn partner in het gebed geloofde. Hij was goed spiritueel opgevoed en in zijn kerkgemeenschap had hij gezien en hij wist dat het werkte. Maar hier was iets dat hij niet kon geloven, dat als je een telefoontje pleegde, of misschien een brief sturen, - hij belde liever – dat er dan iemand zou zijn….midden in de nacht en dat was ook het moment waarop hij dit deed….in de stilte zodat niemand het kon horen….in alle stilte. Hij belde….en daar was zij, een vrouw en zij was heel moederlijk en zij was er om te helpen. Zij vroeg niet om geld, had interesse in hem, maar meer dan dat. Zij vertelde hem: “Laat mij jouw vragen ook aan anderen geven en ik beloof jou, Lee, eerlijkheid. Ik beloof jou, Lee, dat ik het aan degenen om mij heen zal geven, en ik beloof jou dit voor een periode van dertig dagen…dag en nacht!” Jouw verzoek en jouw vragen zullen op de lippen liggen van degenen die om jou geven, hier, op deze plek!”

Meer lezen >>>


De 9D Arcturian Council: Waarover gaat het met de energieën van september 2020 29 augustus 2020 / door Daniel Scranton

De 9D Arcturian Council:
Waarover gaat het met de energieën van september 2020
29 augustus 2020 / door Daniel Scranton


"Groeten. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij ons met jullie te verbinden.

We zijn zo erg tevreden met de vooruitgang die we hebben gevoeld die jullie allemaal boeken tijdens deze maand augustus, en we weten dat velen van jullie anticiperen op waar de energieën van de komende maand zullen over gaan. We weten dat je meer verandering verwacht, meer hulp en meer van de natuurlijke evolutie van de energieën die je tot je beschikking hebt.

En dat is wat je daar zult vinden in de maand september, de maand van je volgende equinox.

De energieën die voor je binnenkomen, zullen je helpen om meer gemak, meer ontspanning en meer plezier in je leven te creëren.

Het wordt tijd dat de mensheid minder serieus wordt en zich vrijer, kinderlijker gaat voelen.

Heavenletter 1984: Verlangens als Sterren / Gepubliceerd: 28 april 2006 / 30 augustus 2020


Heavenletter 1984:
Verlangens als Sterren
Gepubliceerd: 28 april 2006/ 30 augustus 2020


God zei:

Ik heb je aangespoord om te verlangen, verlangen op verlangen te stapelen, omdat verlangens de lampen zijn die het pad verlichten.
Tegelijkertijd heb ik je aangespoord om niet gehecht te zijn aan je verlangens. Verlang onovertreffelijk. En laat tegelijkertijd je verlangens gaan. Je houdt ze niet vast. Je laat ze hun eigen weg vinden.

Het is alsof je een schilder bent. Je beweegt het penseel. En toch laat je ook het penseel in je hand een eigen leven leiden. Op deze wijze is het schilderij niet van jou. Het is van zichzelf.

Op dezelfde manier zijn verlangens van jou, en toch zijn ze niet van jou.
Ze zijn als sterren aan de Hemel. Je kunt ze allemaal naar je hart trekken, en toch zijn sterren sterren die de nachtelijke Hemel verlichten.
Sterren zijn als punaises die de nachtelijke hemel op zijn plaats houden. En toch komen sterren je hart binnen en verlichten het.

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 28 augustus 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 28 augustus 2020 / door Jennifer Farley,

Geloof in Jezelf


Onthoud dit, in de crash en de wirwar van wat en wat niet te geloven,
onthoud dit; je kunt het allemaal negeren!
 Je hoeft niet één ding te geloven, waar dan ook,
op welk moment dan ook.
Het enige wat het Universum vraagt is dat je in jezelf gelooft.
Alles is binnen handbereik!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
zaterdag 29 augustus 2020

Naar aanleiding van Saul van gisteren 8/25/20 . . .


Naar aanleiding van Saul van gisteren 8/25/20 . . .

08/26/2020 door John Smallman

GOOGLE WHISTLEBLOWER TELLS ALL
 Klik op deze bovenstaande link om de video te bekijken


De onthulling van de ‘Great Reset’ / CommonSenseTV - 25 Augustus 2020

De onthulling van de ‘Great Reset’

CommonSenseTV - 25 Augustus 2020


Deze beelden zijn afkomstig van het YouTube kanaal Spiro Skouras. In deze video uit juni 2020, doet hij verslag over de implicaties van de ‘Great Reset’ (de ‘Grote Herstart’) van het Wereld Economisch Forum en de Vierde Industriële Revolutie, die versneld worden ingevoerd na aanleiding van de coronacrisis.

De vertaalde videobeschrijving van Spiro’s kanaal: Maandenlang hebben we onze manier van leven drastisch zien veranderen. Er is ons keer op keer verteld dat de dingen nooit meer hetzelfde zullen zijn en dat we het ‘nieuwe normaal’ moeten accepteren. Nu hebben de sociale ingenieurs de kaarten op tafel gelegd en officieel hun oplossing voor deze crisis gelanceerd. De voorgestelde oplossing is de ‘Great Reset.’

In dit verslag onderzoeken we wat de ‘Great Reset’ precies is en wie erbij betrokken zijn. We onderzoeken ook wat de ‘Great Reset’ betekent voor de mensheid, die een ongekende tijd tegemoet gaat.

Overgangsstaten naar Nieuwe Realiteiten / Een planetaire boodschap van de Hathors via Tom Kenyon

Overgangsstaten naar Nieuwe Realiteiten
Een planetaire boodschap van de Hathors via Tom Kenyon

Deel 1
Het Achtergrondverhaal
Op 20 april 2011 brachten de Hathors een Planetaire Boodschap uit, getiteld: Transition States > Overgangsstaten, waarin de multidimensionale aard van persoonlijke en collectieve overgangen aan de orde kwam.
Vergeleken met veel eerdere Hathor-berichten, was deze een hoorn des overvloeds aan inzichten en gedetailleerde suggesties over hoe te navigeren door iemands persoonlijke evenals collectieve overgangsstaten waar wij doorheen gingen (en nog steeds doen).

Op 16 augustus van dit jaar (2020), rond middernacht, vroegen de Hathors mij om het hele bericht nog een keer te lezen voordat ik ging slapen.
Ze zeiden dat ze tijdens mijn droomtijd naar me toe zouden komen met meer informatie. De Hathors communiceren informatie op een aantal manieren, ze worden allemaal gekenmerkt door veranderde staten van bewustzijn.
Af en toe zijn ze in droomtijd naar me toe gekomen, maar in het verleden, toen ze dat hadden gedaan, was het een voorbode van iets dat ze van cruciaal belang achtten.

Aan het einde van dit bericht zal ik mijn droom met jullie delen.
Maar die droom is onderlegd door de originele boodschap van de Hathors, dus ik moedig jullie aan om de hele boodschap te lezen voordat jullie naar het einde hoppen.

Wat volgt is het volledige onbewerkte bericht uit 2011.

Overgangsstaten van Bewustzijn

Een planetaire boodschap van de Hathors via Tom Kenyon


Live Kryon Channeling. Kryon in Kansas City 1. / Lee Carroll / 8 augustus 2020 / Geplaatst: 29 augustus 2020

Live Kryon Channeling.
Kryon in Kansas City 1.
Lee Carroll / 8 augustus 2020
Geplaatst: 29 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De toestand van heden.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Voor degenen die later luisteren: vergis je niet want dit is een gedenkwaardige dag. Dit is een uitdrukking die in de cultuur van mijn partner wordt gebruik om te zeggen dat deze dag een ongebruikelijke dag is, een dag om te onthouden….heel speciaal. Dit is de eerste keer dat mijn partner in een Kryon-channeling met anderen face to face is door de energie van Kryon. Dit maakt hoofdzakelijk een verschil voor de luisteraars, lieve mensen. De energie die in een channeling wordt ontwikkeld, in een meditatie, of zelfs bij diepgaande leringen, heeft een multidimensionaliteit die overal naartoe kan gaan…..ook van de planeet af, lieve mensen.

Wij hebben jullie eerder verteld dat de wetenschap hier bewijs van heeft geleverd….een verstrengeling….dat bewustzijn een multidimensionale energiesoort is en dat die rond de wereld kan gaan. Niet alleen dat….dit kan ook na de gebeurtenis plaatsvinden. Dit is de tijdloosheid van de diepgaande boodschappen van Spirit. Hierin weerklinkt wat een bewustzijn van welwillendheid werkelijk is. Als jullie daarnaar kijken en samenwerken met wat jullie welwillendheid noemen….welk woord jullie hieraan in het verleden hebben gegeven….spirituele woorden….beschrijven wat jullie op cellulair niveau voelen als jullie in deze energie stappen! In deze energie stappen is de sleutel. Elk mens heeft vrije keuze en de vrije keuze is om dit wel of niet te (h)erkennen….of er – als jullie hiernaar luisteren – een energie aanwezig is of niet. Is er welwillendheid? Is het een compassievolle aanwezigheid? Heeft het wat wij de Derde Taal noemen….of niet? De Derde Taal heeft niets te maken met hetgeen jullie zien als derde in een lijn. De Derde Taal is een beschrijving van de stromen in zeer vele systemen van de numerologie. Het is een energie van overdracht….een boodschap, een katalysator, van vele andere dingen.

Meer lezen >>>