Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juli 2020

Pamela Kribbe channelt de Aarde: Van hart naar buik /17 juli 2020 / Door Pamela Kribbe

Pamela Kribbe channelt de Aarde:
Van hart naar buik
17 juli 2020 / Door  Pamela Kribbe
  
Lieve mensen,

Ik ben de aarde die spreekt tot jullie. Ik ben jullie moeder, en draag jullie in mijn schoot, je hele leven lang. Jullie worden door mij gekoesterd, ook al weet je dat niet, heb je het druk, en staat je hoofd er niet naar. Ik draag jullie allen, en nodig je uit vandaag contact met mij te maken, omdat ik je iets wil geven, en je iets in herinnering wil brengen. Het gaat om iets ouds en dierbaars wat in de moderne wereld verloren lijkt te zijn gegaan. Ik heb het over de oergeborgenheid van het zijn op aarde.

Om je die in herinnering te brengen, kun je kijken naar de natuur om je heen: naar de seizoenen, en hoe die zich vanzelf voltrekken, of naar de planten en de dieren, die het ritme van hun leven volgen. Je kunt luisteren naar het ruisen van de wind of het klateren van een watertje. Op die manier kan je even in herinnering gebracht worden dat de belangrijkste dingen in het leven vanzelf gaan en je vanuit de natuur worden aangereikt. Die natuur is er om je heen, én in jouzelf, want jij hebt ook een natuur en jij bent ook deel van de natuur.

 Jullie zijn, vooral in het westen, zo vanuit je hoofd gaan leven, dat je dit bent vergeten: dat je een natuurwezen bent, net als de planten en de dieren.

Leven en laten leven / 17 juli 2020 / Door Lilian Ferru


Leven en laten leven
17 juli 2020 / Door Lilian Ferru


Genezen is gezondheid zien


Lieve Jij,

Hoe is het met je in deze, nog altijd, vreemde tijd? Het lijkt alsof het leven weer enigszins normaal is, toch zie ik nog steeds mensen met mondkapjes. Hoe apart als iemand alleen in de auto, met zo’n ding op achter het stuur zit. Of fietsers in de buitenlucht, die zwetend de heuvels optrappen met bedekte gezichten. Nog zo iets: waar je ook komt staat een fles met desinfectie spul. Zowel mondkapjes als desinfectie blijken onbewezen flauwekul te zijn. Het zal je niet behoeden voor wat dan ook. Daarnaast: wat je normaal uitademt, slaat nu naar binnen. Of je handen worden rood en kapot van steeds maar inwrijven, alsof dát zo gezond is.

Ik herinner mij het verhaal van een arts, die, voordat hij van de ene naar de andere patiënt liep, eerst even vijf minuten buiten ging staan. Dat was zijn manier om niets over te dragen. Dat was tien jaar geleden, maar het roept wel de vraag op waar we tegenwoordig mee bezig zijn. Vorige weekend genoot ik met vrienden van het heerlijkste zomerweer op een terras. Bij de ingang stond weer zo’n fles. Ik verbaasde me dat bijna iedereen er klakkeloos gebruik van maakte, alsof men zichzelf als een besmettingsgevaar ziet. Wat denk je dan? Wat zend je uit? En wanneer houdt het een keer op?
 

De kaarten worden geschud / 17 juli 2020 / Door Martha Krul

De kaarten worden geschud
17 juli 2020 / Door Martha Krul

Het universum is druk.
Wij voelen het, wij zien het.
De spelers die zich hebben aangemeld,
worden naar hun posities gedirigeerd.

Ja, ja…..
Leg eens uit.

De lichtwerkers die zich aangemeld hebben om hun
bijzondere rol in dit spel te vervullen,
worden naar hun posities gebracht.
Dat kan heel verschillend uitpakken.
Sommige overlijden, soms zelfs plotseling.
Andere worden letterlijk op zichzelf teruggeworpen.

Dit kan lijken op frustrerende omstandigheden.
Je hebt jezelf een doel gesteld en het blijkt niet te lukken.
Wij zien dat mensen nu ineens in hun leven 180 graden
gedraaid worden.
Waarom?

Iedere lichtwerker heeft een gekozen taak.
Dat werd voor je geboorte zo door jezelf bepaald.
Natuurlijk wist je daar na je geboorte niets meer van.
Maar het universum wel.

Dat universum is constant bezig om met de spelers op aarde
naar de juiste posities te komen.
Waarom?
Dat gebeurt zodat je na je overlijden en afscheid van je
aardse leven, niet in de frustratie schiet dat je taken op
aarde niet gezien en herkend hebt.


Live Kryon Channeling: Kryon in Mexico City. 3 / 9 november 2019 / Geplaatst: 18 juli 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Mexico City. 3
  9 november 2019 / Geplaatst: 18 juli 2020  
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het Pad van Liefde. 3

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de derde boodschap van de serie met de naam: het Pad van Liefde en die wordt gebracht in Mexico City. Nu wordt het persoonlijk en nu komt de informatie naar buiten die jullie allemaal persoonlijk beïnvloedt.

Even terugkijkend: de eerste channeling had het over de schoonheid en de grandeur van God. Ik vertelde over iets waar zo velen van jullie andere versies van hebben….dat God op de een of andere manier een menselijk bewustzijn heeft….een toornige en oordelende God….een God die jullie martelt en dat die niet de Grootse versie van God is. Het is niet eens spirituele logica dat de Schepper van het Universum een van deze attributen zou hebben. Wij vertelden jullie dat het noodzakelijk is dat jullie dit volledig begrijpen om naar de volgende stap te gaan en in de tweede channeling sprak ik over de grootsheid van jullie ziel en ik herinnerde jullie eraan dat jullie ziel een stukje van de Schepper is. Alle mensen hebben goddelijkheid binnenin zich. Met vrije keuze hebben jullie de mogelijkheid om die wel of niet te vinden. Wij zijn nu bij nummer drie….boodschap nummer drie. Het cijfer drie in de Tibetaanse numerologie, is een katalysator. Het katalyseert energie. Het is een goed cijfer voor deze boodschap, maar er is nu iets dat anders is dan voorheen en dit is de reden waarom Kryon hier is. Dertig jaar geleden kwam ik hier en de hele reden hiervan is om jullie door deze Opwaardering heen te begeleiden.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / Maandag 29 Juni 2020 / Neale Donald Walsch / Geplaatst 18 juli 2020Maandag 29 Juni 2020 / Neale Donald Walsch
Geplaatst 18 juli 2020
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat je iets belangrijks bij te dragen hebt...
aan jouw wereld van vandaag.

Elke dag stuurt God je een persoon voor wie je een geschenk in je hand houdt.
Je zult niet weten wat het is totdat die persoon je begroet,
 maar je zult het dan onmiddellijk weten.

De enige vragen die overblijven zijn: Zul je jouw geschenk geven?
Juist dan en daar? Helemaal en volledig?

Aan het einde van deze dag zul je weten waarom je
dit bericht precies nu hebt ontvangen.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Zaterdag 20 juni 2020 / door Jennifer Farley, / Geplaatst 18 juli 2020


Een Schrijven van de Schepper
Zaterdag 20 juni 2020 / door Jennifer Farley,
 Geplaatst 18 juli 2020

 Een Paar Gedachten... 


Wees attent - zorg voor jezelf, maar wees je bewust van en denk na 
over je acties/reacties en hoe deze anderen beïnvloeden.

Wees traag om te oordelen - elke persoon heeft een paradigma waarin hij
of zij bestaat en je ziet waarschijnlijk niet het hele plaatje. 
Vergeet niet dat degenen die je beoordeelt misschien roepen
 om als eerste in de rij te staan om jou te beoordelen.

Wees snel om negatieve emoties los te laten - 
negatief stroomt rond en volgt je als een donkere wolk. 
Anderen zijn minder bereid om zich te verbinden 
met een persoon die negativiteit uitstraalt.
 Laat los, in de wetenschap dat je zachtmoedig bent met je lichaam in het proces.

vrijdag 17 juli 2020

Petra Pixie McGuire over 'Operatie Lockstep'. / 16 Juli 2020 / door Suzanne Maresca

Petra Pixie McGuire over 'Operatie Lockstep'.
16 Juli 2020 / door 

15 July 2020, FaceBook post

Na het lezen van de details in het document dat de ronde doet met de titel 'Operation Lockstep' (1), is dit mijn antwoord;

Dit is dus zo'n beetje 'het plan' met een aantal verschillende noodoplossingen, plan B's en verschillende andere strategieën.

Wat ze niet verklaarden is de belangrijkste politieke positie in de wereld die door iemand anders dan de familie wordt ingenomen. Die positie is het Amerikaanse Presidentschap. Nu in handen van iemand die NIET van de familie is en gesteund wordt door een groot aantal personen in posities van militaire, medische en politieke macht.

Over vertrouwen in onszelf en in de toekomst, 16 juli 2020 / Door eventnl


Over vertrouwen in onszelf en in de toekomst, 16 juli 2020

Door eventnl


Op een van de artikelen op dit blog werd de volgende reactie gegeven.

“…..sorry hoor ik kan er moeilijk weg mee, over nieuwe tijdperken en keerpunten, maar ik zie toch dat veel bij hetzelfde blijft voor ons gewone stervelingen .De duivels dus de Cabal doen nog altijd hun snode plannen verder en blijkbaar lukken ze er nog goed in……wat is dan het doel van al die toestanden jullie er beschrijven. Ik zie de link er niet tussen en ook de oplossing niet ??, welk effect gaat dit hebben op de toekomst??”

Ik wilde eerst op de reactie reageren, maar besloot toen om hier een blogpost van te maken. De meeste lezers van dit blog zullen herkennen wat ik hieronder schrijf, en het is vooral voor de ‘nieuwkomers’ op dit blog, die nog niet het plaatje hebben van hoe alles echt in elkaar zit. Dus zie mijn visie hieronder.

Wij moeten ons realiseren dat de cabal/illuminatie/duistere krachten, of hoe je ze ook wilt noemen, alleen de kans hebben gekregen om zo ver te komen omdat wij ze de ruimte hebben gegeven. Wij zijn medeverantwoordelijk voor de ontstane situatie.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 17 Juli 2020.


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
17 Juli 2020.

De zaken lopen dermate hoog op dat er uiteindelijk iets zal moeten barsten. Men realiseert zich nu eindelijk dat het beter zou zijn enkele geheime projecten openbaar te maken om zo de steun van het publiek te krijgen. De mensen dienen te weten wat er in hun naam wordt uitgevoerd en men zou hiervan moeten kunnen profiteren. Bovenaan de lijst staat vrije energie; dit zou veel van de huidige problemen helpen oplossen. Het zou enorme hoeveelheden geld vrijmaken, geld dat beter besteed zou kunnen worden aan het stimuleren van economieën wereldwijd.

Uiteraard zal er tegenstand worden geboden door degenen die hebben geïnvesteerd in huidige vormen van energie, maar de vooruitgang kan niet oneindig lang worden tegengehouden, vooral omdat nieuwe technologieën in het geheim al heel lang en op grote schaal door de krijgsmacht worden ingezet. Op de autoriteiten wordt druk uitgeoefend om actie te ondernemen, maar het wordt een langdurige en moeilijke kwestie. Af en toe sijpelt er wat informatie door tot in het publieke domein en heeft de mensheid hiervan kunnen profiteren, maar dit is slechts "het topje van de ijsberg". Het wordt tijd dat er een grote sprong voorwaarts wordt gemaakt, zodat de mensen een beter en gunstiger leven kunnen leiden.

Van 3D naar 5D, de verwezenlijking van de mens / 16 juli 2020 / Door Martha Krul

Van 3D naar 5D, de verwezenlijking van de mens
16 juli 2020 / Door Martha Krul

In die zware 3e dimensie hebben wij ons vaak heel ongelukkig gevoeld.
Het was zwoegen en ploeteren.
Het ego blies zijn grote solo-partij.
“Lekker” in de angst zitten……
Laat maar zien dat je zo sterk bent als je zegt….
Het ego wilde zijn mond niet houden.
Wilde het hoogste woord hebben.
Was gewend om de sterkste te zijn.
Vaarwel 3D.
Vaarwel ego!

In de 5e dimensie zijn wij liefde.
Licht en liefde in de eerste plaats naar onszelf.
Wij zien wie wij werkelijk zijn.
Wij zien hoe wij ons dapper van die lagere dimensies
hebben losgemaakt.
Hoe onze keuzes veranderde.
De rol van het ego was op die manier aan het einde gekomen.
Door in liefde onze eigen kruik te vullen,
kunnen wij in zachtheid en liefde ons openstellen naar onszelf
en daardoor naar de ander.

Het is de liefdevolle mens die met liefde kijk naar
het gevallen kind.
Het kind liefdevol in de armen neemt.
Het streelt en kust.
De liefde stroomt en straat.
De moeder staat volledig in het licht.
Het kind voelt het en laat zich “verzachten”
via licht en liefde.
Dan kan het terug naar zijn eigen veiligheid.

Live Kryon Channeling: Kryon in Mexico City. 2 / 9 november 2019 / Geplaatst: 17 juli 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Mexico City. 2
  9 november 2019 / Geplaatst: 17 juli 2020   
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het Pad van Liefde. 2

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn in het grootse land Mexico en vanmorgen ben ik begonnen met uitleggen wie God is. Hoe vaak ik jullie dit ook heb verteld, jullie kunnen dit niet echt begrijpen. Ik vraag jullie je dit voor te stellen….er is zoveel meer moois dan jullie weten….veel meer dan jullie je kunnen voorstellen! “Kryon, hoe kan ik mij iets voorstellen dat ik mij niet kan voorstellen?” Dit klopt helemaal! Wij hebben gezegd dat God zelfs geen bewustzijn is….niet echt! Hoe kan God naar een miljard mensen tegelijk luisteren? Jullie kunnen de werking hiervan echt niet begrijpen. Kunnen jullie de schoonheid hiervan zien? Kunnen jullie de verbazingwekkende energie hiervan zien? Hier is de vraag voor deze channeling: Wie zijn jullie? Dit zal jullie verbazen, en ik heb het niet over de mensen hier in de stoelen. Ik heb het ook niet over degenen die luisteren en lezen want dit gaat over het lichamelijke. Ik ga beginnen met de Schepping….de feitelijke Schepping van dit Universum en dat is zelfs niet het begin. Jullie moeten het immense van God begrijpen om het volgende dat ik jullie ga vertellen te kunnen begrijpen. God is als een soep van energie die eindeloos is en vol compassie, en een deel van deze energie is in deeltjes gesplitst om te scheppen wat jullie de ziel noemen. Hoe oud is de ziel? Jullie hebben geen idee want ik heb jullie zojuist iets verteld….de ziel is een deel van de Creatieve Bron….de ziel is niet gescheiden van God. Op een bepaald niveau weten jullie allemaal – zoveel jullie kunnen bevatten – dat jullie een ziel hebben.

Meer lezen >>>


Wij zijn VRIJ geboren /15 juli 2020 / Door Tamara Beekmans

Wij zijn VRIJ geboren
15 juli 2020 / Door Tamara Beekmans

 Voelen jullie het ook? Something is going on.

Ik merk het bij mezelf en anderen die ik spreek. Veel dromen, best moe, behoefte aan rust en naar binnen keren. Behoefte aan alles op te ruimen en lekker in de tuin bezig zijn en goed koken voor mezelf..

Voor mij voelt het als leren echt open en eerlijk te zijn, naar mezelf en naar anderen. Overgave aan mijn ' Zelf', thuis komen bij mij. Het voelt zalig om in de zon in de tuin om 7 uur in de ochtend naar binnen te keren in mijn eigen grote weide wereld waar ik thuis kom. Mijmerend tussen de moestuin en hogere sferen.

De laatste dagen roep ik naast mijn engelen en gidsen de Raad van Licht aan met het verzoek om VRIJHEID te ervaren in mezelf, en voor iedereen in dit land en de hele wereld. Ineens voel ik het veld veranderen en ervaar ik het.

Niet meer dat onze vrijheid wordt beperkt maar VRIJHEID is wat wij zijn en ons hoogste goed. Wij zijn VRIJ geboren.

Op deze dag van je leven / Donderdag 16 Juli 2020 / Neale Donald Walsch

Donderdag 16 Juli 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat er niets direct hoeft te gebeuren, deze minuut,
of "op dit moment".

Het is oké om even te pauzeren.
Haal gewoon even adem.
Ga dan rustig naar binnen.
Vraag het leven zelf om je te leiden naar jouw beste resultaat.

Er is niets dat je hoeft te doen, echt,
behalve uit jouw eigen manier te stappen.

...weet je wat ik bedoel?


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 16 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 16 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Inspringen


Jouw groei en leren is als skydiving; je zit in het vliegtuig
of je bent de deur uitgestapt en je valt vrijuit......er is geen tussenweg.
Wees niet bang om in je te springen en jouw donkere zelf te verkennen.
Dat is waar de meeste genezing plaatsvindt.
 Als je te lang wacht, kan het moment gewoon aan je voorbij gaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 16 juli 2020

Benjamin Fulford: Hoe de V.S. een Babylonische slavenstaat werd - 13 juli 2020

Hoe de V.S. een Babylonische slavenstaat werd
Benjamin Fulford - 13 juli 2020

Berichtje voor de lezers: De komende drie uitgaven van deze nieuwsbrief zijn van tevoren geschreven zodat ik mijn jaarlijkse verlof kan nemen. Wanneer er iets gebeurt dat echt belangrijk is, zal ik jullie met een update informeren.

Mijn strijd tegen de Khazariaanse maffia begon in Japan, waar ik gedurende een 30-jarige carrière als frontlijn journalist, toekeek hoe premier na premier werd vermoord en een succesvol economisch stelsel werd ontmanteld. Toen ik in 1985 in Japan begon met verslaggeving, had het land het hoogste inkomen per persoon en het laagste verschil tussen de rijken en de armen dan welke ontwikkelde natie ter wereld ook. Dit was het gevolg van tientallen jaren economische groei met dubbele cijfers: het zogenaamde Japanse wonder. Nu wordt Japan geregeerd door Khazariaanse gangster-hedgefondsen en hun slaven. Het land heeft nu op een na de grootste kloof tussen de rijken en de armen in de OESO (na de V.S.) en de gemiddelde Japanner kan nauwelijks rondkomen.   

Het was boosheid over wat de Japanners was aangedaan dat ik me op het pad begaf om dit land te bevrijden door te proberen ze te overtuigen om te stoppen met respect tonen en belasting betalen aan degenen die ze tot slaaf hadden gemaakt. Dit was persoonlijk, want veel Japanse journalisten, centrale bankiers en politici die ik kende en respecteerde waren door deze mensen vermoord. Ik kwam dit te weten van Japanse yakuza-bazen die me vertelden dat ze onderaannemers waren voor de Khazariaanse bende.

Kunstmatig economische crisis / Auteur: Peter B. Meyer

Kunstmatig economische crisis

De centrale bank economie gaat kapot

De werkloosheid is gestegen tot ongekende hoogte

Instorting economische activiteit is een Duivels Plan

Imperial New World Agenda in uitvoering zonder militaire interventie

Nieuw ontstane realiteit

Ellende zonder einde. Wat nu te zien is, is slechts het kleine topje van de ijsberg. Het ergste moet nog komen – wanneer over een paar weken of maanden een duidelijker beeld ontstaat welke industrieën zullen blijven leven of sterven, en nog meer mensen worden verbannen naar de economische armoede.

De wereld is een krankzinnig asiel geworden, maar de meerderheid van de samenleving slaapt nog om de waanzin op te merken over wat echt gebeurt met de Coronavirus-pandemie. 

Het is van het grootste belang dat meer mensen over de hele wereld wakker worden en de nieuw opkomende realiteit gaan begrijpen. Dat wat historisch is geleerd, gesocialiseerd en waar we mee werden opgevoed door de overheid, als waarheid te geloven, niets anders is dan een voorbeeld van regelrechte Bull Shit propaganda.

Om een ​​betere toekomst te creëren, moeten mensen eerst het verleden leren kennen. Het kan niet zo zijn, dat de verbeteraars het verleden wegschrobben, zoals gebeurde in de culturele revolutie van 1966 – 1976 in China. Waar oude gewoonten en gebruiken, oude culturen, en oude ideeën die niet overeenkwamen met hun waarheid werden weggevaagd. Deze manier is niet de juiste weg om van het verleden te leren, slechts om het als stof af te voere


Mijn overpeinzingen bij het bericht van de Pleiadian Lichtkrachten via Michael Love op 13 juli 2020 / Door eventnlMijn overpeinzingen bij het bericht van de Pleiadian Lichtkrachten via Michael Love op 13 juli 2020

Door eventnl

De Pleiadians brengen ons een prachtige boodschap. Er zijn dit jaar veel bijzondere hemelbewegingen die de pionnen klaarzetten om planeet Aarde en haar bewoners in de Sat Yuga te brengen, de 5e dimensie, de Age of Aquarius.

De Lichtkrachten van hun kant doen alles wat in hun vermogen ligt om de Aarde en de mensheid bij dit proces van ontwaking en bewustwording te helpen. Er ligt een prachtige toekomst voor ons in het verschiet, het leven in een gemeenschap van Licht, Liefde, Vrede, Harmonie, Overvloed.

Maar het is niet de bedoeling dat wij achterovergeleund gaan zitten wachten totdat dit spektakel zich ontvouwt!