Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 juli 2020

Een Douche van Vrede door de Pleiadiërs / Gechanneld door Natalie Glasson - 10 Juli 2020

Een Douche van Vrede door de Pleiadiërs
Gechanneld door Natalie Glasson - 10 Juli 2020
Originele bron: Sacred School of OmNa


Groeten aan alle wezens op Aarde, wij zijn de Pleiadiërs. We komen naar voren als een collectief bewustzijn dat trillingen en frequenties voortbrengt die vaak worden voorgesteld als een blauw, paars, wit en gouden licht. We geven u alles wat we zijn, we zijn aanwezig in dienst van het ascensieproces. De Aarde is een bijzonder belangrijk en essentieel onderdeel van het ascensieproces waar iedereen doorheen reist in relatie en zij aan zij met de Schepper. Elke ascensiereis wordt vastgelegd, de informatie wordt gewaardeerd en gekoesterd. Het begrip en de erkenningen die je ontdekt zijn immens belangrijk en ze voegen toe aan het grotere geheel van alles wat de Schepper is. Daarom zijn we in dienst van u, ons doel is om onze instrumenten, vaardigheden en begrip te delen met anderen om te inspireren en een diep ontwaken in hun wezen aan te moedigen.


Ademen met en door Moeder Aarde. Deel 3 / Door Peter Verellen

Ademen met en door Moeder Aarde.
Deel 3
Door Peter Verellen

Toeval, neen, u had het al geraden. Ook dat behoorde tot het gedetailleerde uitgewerkte plan van deze duisteren. Volledig rond de Aarde ligt een vuile, donkere, zwarte, zware nevel, die zowel letterlijk als figuurlijk te interpreteren valt. We zien hem niet, maar hij is er wel. Waaruit bestaat deze zwarte muur? Het is een donker kluwen, een ineengestrengeld veld van negatieve energie van de rechtmatige bewoners van deze aarde. Het mensdom heeft zoals het spreekwoord zegt, zijn eigen put gegraven en toch moeten wij ons niet moeien. Met jullie onnozele complottheorieën, laat ons toch gerust en ga jullie ergens anders interessant maken. Jullie krijgen blijkbaar geen aandacht genoeg. Herkenbaar? Wij hebben geen aandacht nodig. Wij komen jullie redden, niet meer of niet minder. Daarom zeg ik over de voorbije jaren in het leven van een Lichtwerker dat het slechts “wachttijd” was. Onze tijd is “nu” aangebroken. U stond op de eerste rij om een geboorte te nemen om hier bij te zijn. Weet dat u deze geboorte vrijwillig hebt gekozen. Daarom doet een Lichtwerker niets liever dan “helpen”. Al de rest boeit ons eigenlijk niet. Dit is onze Ware Aard.

Welke mogelijkheden zijn er nu nog voor dit menselijke ras? Geen meer, het is te laat. Zelf kunnen ze niets meer veranderen aan deze hele situatie. En toch, Alles Komt Goed. Waarom dan wel? Omdat er gaat ingegrepen worden door anderen dan deze van het menselijke ras. Het klinkt raar, maar u als Lichtwerker behoort niet echt, of helemaal niet, tot deze mensen. Daarom zeg ik ook, laat de slapers rustig verder slapen. Om ze te doen ontwaken is het nu te laat. We zullen ze nadien wel wakker maken en in alle rust, stilte en begrip vertellen wat er gebeurd is, of nog beter, wat er had kunnen gebeuren. Ook dat zit in ons takenpakket. Nu terug naar onze eerste zelf gekozen taak. Met de techniek van visualisatie zijn wij als Lichtwerker in staat om door de zwarte wolk het Licht terug binnen te trekken op onze geliefde Moeder Aarde. Zij kan dit zelf niet en moet het meeste ondergaan. Achter de schermen gebeurt er uiteraard ook van alles, maar wij als bewoner hebben het recht, de mogelijkheid en de kennis, om in te grijpen “ter plaatse”. Met onze kabel waarvan eerder sprake kunnen we dus met zijn allen het licht of de energie terug ter plaatse brengen in de oorspronkelijke batterij. Dit is niet “moeilijk” maar vraagt de nodige aandacht. Daarom leg ik graag alles uit in kleine stapjes. Vergeet uw longen. Weet dat waar je de energie stuurt ze ook zal gaan.

De stellingen worden ingenomen /10 juli 220 / Door Martha Krul

De stellingen worden ingenomen
10 juli 220 / Door Martha Krul

Wij voelen het.
Wij “weten” het.
De volgende episode van het spel staat klaar.
Vele raderen draaien.
Het is de vergelijking met de antieke klok.
Kleine radertjes draaien snel, grote langzamer.
Maar draaiend is het.

De transformatie van de mens is nu in de fase dat
de mens zijn eigen heelheid gaat zien.
Dan ontstaat de zuivere balans en kan die mens functioneren
in oorspronkelijke kracht.

De stellingen worden ingenomen.
Wij zien nu een komen en gaan van zielen.
Er komen veel nieuwe zielen naar de aarde.
Die komen door dik en dun.
Kostte wat het kost willen die op aarde zijn.

Zij hebben al een heel andere ontwikkeling doorgemaakt.
Zij zijn anders, totaal anders dan toen wij geboren werden.
Zij zijn klaar voor de nieuwe tijd op aarde.

Er gaan ook veel zielen naar huis.
Zij willen het spel liever vanuit de energie meemaken.
Zij kunnen zich beter ontplooien vanuit de energie.

De samenwerking is volgens plan.
De jonge zielen komen met kennis waar wij ons vaak
nog niet van bewust zijn.
De oude zielen die naar huis gaan blijven in de energie
met ons verbonden.
Zij zijn onze begeleiders van het spel dat wij op aarde verder
uit gaan werken.

Hogere trillingsfrequentie / 9 juli 2020 / Door Tamara Beekmans

Hogere trillingsfrequentie
9 juli 2020 / Door Tamara Beekmans

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent.
De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie.

 Je kunt niet alleen je persoonlijke trillingsfrequentie vaststellen, maar je kunt deze ook leren te verhogen.

Door het vinden van je ‘kernfrequentie’ – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een kraakhelder bewustzijn te bewaren, je weerstanden en sabotage te verminderen en je kwaliteiten en unieke talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een prachtige nieuwe realiteit, zonder zweverig te doen. Je merkt dat je relaties verbeteren, je telkens nieuwe creatieve oplossingen vanzelf binnen komen druppelen voor de problemen die je onderweg tegenkomt. Maar vooral bereik je van binnenuit een geheel vervuld leven.

Mindahi Bastida's TOLTEKEN Boodschap van Wijsheid / door Sacred Threads Editorial Team 19 Mei 2020

Mindahi Bastida's TOLTEKEN Boodschap van Wijsheid

Timekeepers van de Tolteken kenden de 26000-jarige cyclus van de precessie van de equinoxen. Dat is de tijd die nodig is om onze planeet weer op dezelfde noordster uit te lijnen. Deze cyclus bestaat uit vijf cycli van 5200 jaar. We hebben zojuist de vijfde van deze cycli voltooid, die voor de Tolteken bekend stond als de vijfde zon. Elke cyclus was op zijn beurt samengesteld uit tien cycli van elk 520 jaar. De laatste cyclus begon in 1492 en eindigde in het jaar 2012.

Ze wisten dat het een tijd van vernietiging en achteruitgang zou zijn. Ze wisten dat de laatste tweeënvijftig jaar de ergste zouden zijn, want tegen die tijd zou elk aspect van de schepping volledig zijn uitgehold. Ze wisten dat Moeder Aarde vanaf 2012, jaar 1 Vuursteen, een schoonmaakcyclus van dertien jaar zou starten tot het jaar 1 Huis, dat 2025 is. Deze cyclus werd aangekondigd als 4 Beweging, omdat het verwijst naar de Vier Elementen die krachtig samen bewegen, dat betekent aardbevingen, branden, orkanen en overstromingen.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 10 Juli 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 10 Juli 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat hoop altijd jouw grootste kracht is geweest,
en dat is nog steeds zo.

Als anderen op het punt stonden op te geven en zich gewonnen te gaven,
was jij degene die standvastig en sterk was.
Goed voor jou... en goed voor iedereen om je heen!

Waarom vertel ik je dit?
Omdat iemand in jou nabijheid een beetje hoop nodig heeft vandaag.
Je zult niet in staat zijn om te missen wie dit is.
Dus, op voorhand alvast bedankt, voor het helpen van die ziel...


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien
Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 9 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 9 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Liefde Zal Het Altijd Beter Maken


Omdat jullie Aarde nogal wat veranderingen doormaakt,
 kan alle informatie die door het Heelal aan jullie wordt doorgegeven
 een beetje anti-klimatologisch lijken.
 (Glimlach)

 Met dat gezegd hebbende, is het tijd om jullie voor te bereiden
op de zoveelste golf in deze tsunami van groei.
  Zij die hun pad beginnen te bewandelen kunnen nog steeds
geneigd zijn tot projectie en ontkenning omdat ze niets anders weten. 

vrijdag 10 juli 2020

John F. Kennedy / Gechanneld door Losha, / 7 juli 2020


John F. Kennedy
Gechanneld door Losha, 7 juli 2020
Geplaatst door - Steve Beckow -
Gechannelde Boodschap van John F. Kennedy – via email

Mijn meest geliefde patriotten - Ik ben zo blij dat ik op dit moment met jullie kan spreken. Ik heb gewacht op dit moment in de tijd ... waar we zo dicht zijn bij het veranderen van de wereld.

Ik heb van ver naar de gebeurtenissen gekeken, maar ik wachtte op het juiste moment om terug te komen en een reeks berichten te geven vanuit het perspectief dat ik momenteel heb en ook vanuit de ervaringen die ik had toen ik vele jaren geleden op Aarde was.

Zoals mijn muze de laatste tijd vaak heeft gevoeld, is een deel van de reden dat ik deze boodschappen wil geven, dat ik verschillende lessen heb geleerd uit het verleden en ik zou die op dit moment willen doorgeven, zodat anderen er ook van kunnen leren.

Er gebeurt momenteel zoveel in de wereld en vooral in de Verenigde Staten. Mijn hart breekt om zoveel chaos, verwarring en armoede te zien. Er zijn zoveel mensen die verward, depressief en erg teleurgesteld zijn over hoe de wereld lijkt te zijn. Ze zouden zich hoopvol willen voelen in plaats van hopeloos.

Ze zouden fier willen zijn op wat ze op dit moment doen en ze willen anderen laten zien dat er veel dingen zijn waar ze trots op moeten zijn. In deze tijd zijn er zoveel verschillende facties en meningen die over en weer gaan en mensen zullen zich afvragen wat ze kunnen doen om de dingen in deze wereld recht te zetten.

Documentaire: De Val van de Cabal & COVID-19 / QAnon Nederland - april 2, 2020


Documentaire: De Val van de Cabal & COVID-19
 QAnon Nederland -  april 2, 2020 

Niet al te lang geleden heeft Janet Ossebaard een 2½ uur durende documentaire gemaakt over hoe de wereld nou echt in elkaar steekt. Resultaat? Mensen worden wakker!

“De Val van de Cabal” is op dit moment een zeer populaire documentaire op internet, zowel in binnen- als buitenland want Janet Ossebaard heeft ook een Engelstalige versie gemaakt. Het probleem is echter dat Youtube deze videos constant offline haalt. Waarom? Anons weten dat inmiddels. Als je de waarheid toont, moet je offline gehaald worden want stel je voor dat je de slapende kudde wakker maakt.

An informed public threatens those in power.” Q3846

Daarom willen wij iedereen wijzen op deze documentaire. Je kan deze documentaire  aanschaffen op DVD. Als je interesse hebt, ga dan naar www.valcabal.nl en bestel daar jouw versie.

Ook heeft Janet Ossebaard een vierdelige online-reeks gemaakt over het coronavirus, eyeopener!

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 Juli 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
10 Juli 2020.

Je zou kunnen speculeren over hoe de verspreiding werd gerealiseerd, maar het Coronavirus werd voornamelijk door drones verspreid. De effecten ervan zullen niet veel langer meer aanhouden, maar delen van het virus zullen ervoor zorgen dat het blijft bestaan. Een remedie ertegen staat op het punt te worden ontdekt en dit zal uiteraard helpen om de potentie van verdere verspreiding te reduceren. Begrijp dat waar sommige zielen een slechte ervaring hebben gehad vanwege het virus, dit zoals altijd grotendeels een karmische situatie betreft en zoals eerdere gevallen van dien aard wordt dit karma ingelost.

Op de lange termijn zullen jullie op deze periode kunnen terugkijken en zien dat het een middel is geweest om een doel te bereiken: de Mensheid de gelegenheid bieden van een rustpauze, waardoor het leven nader onder de loep kon worden genomen. Het resultaat is dat er positieve veranderingen kunnen worden doorgevoerd die jullie een nieuw Tijdperk binnen zullen stuwen. Zonder een grote verandering in jullie inzicht zou het aanzienlijk langer hebben geduurd om uit een situatie te geraken waarin alles werd tegengewerkt, maar jullie kunnen er zeker van zijn dat alles wat er op Aarde gebeurt door ons nauwlettend in de gaten wordt gehouden, waarbij we jullie zouden waarschuwen zodra de zaken uit de hand lopen. Jullie beschikken echter over een vrije wil en dat betekent uiteindelijk dat het jouw beslissing is hoe de zaken zich verder ontwikkelen. Daartoe zijn er veel helpers voorhanden die hun best doen om je te begeleiden op een pad dat uiteindelijk tot jullie Ascentie zal leiden.

Blijf in eenheid verbonden met het netwerk van licht / Juni/Juli 2020 – Door Dorien Hoogerheide

 Blijf in eenheid verbonden met het netwerk van licht
Juni/Juli 2020 – Door Dorien Hoogerheide

“Lieve mensen,
Ik zie grote tegenstellingen in jullie mening over de crisis waar jullie nog steeds in zitten.
In alle opzichten is het belangrijk om de eenheidsgedachte te behouden en om je eigenliefde, dus de liefde voor jezelf, als basis te houden voor de liefde voor alles om je heen. Die verbinding moet je dagelijks blijven maken. Maak die ook met de mensen die volgens jou helemaal niet begrijpen hoe het werkelijk zit; neem hen op in je eenheidsgedachte en verbind ze met het grote geheel. Als zij die aansluiting krijgen, zullen zij ook gaan begrijpen wat er werkelijk speelt. Denk niet in twee kampen, maar in eenheid.

Dit geldt ook voor de instellingen en de politiek die hier op een heel andere manier op reageren omdat zij een andere agenda hebben. Verbind ook de politiek met de waarheidsgedachte. Die gedachte is het grote netwerk van licht wat zich over de aarde bevindt en in contact staat met het Al.

Je opleiding is voorbij, nu de praktijk / 9 juli 2020 / Door Martha Krul

Je opleiding is voorbij, nu de praktijk
9 juli 2020 / Door Martha Krul

Lang, heel lang heb je aan jezelf gewerkt.
Iedere lichtwerker heeft een opleiding gevolgd om naar
dit punt in de evolutie te komen.

De verschillende transformatie processen
hebben je veranderd.
Je bent getransformeerd van een 3D aarde-mens
naar een 5D universeel energetisch wezen.

Je verbindingen met het universum zijn versterkt.
JIJ bent veel gevoeliger geworden.
Die twee onderdelen zijn met elkaar verbonden.

Zonder gebruik te maken van internet kan je tekens
opvangen en herkennen.
Op verschillende manieren wordt je aandacht getrokken.
Het universum “weet” op welke wijze jij het beste te bereiken bent.
Het universum kent jou beter dan jij jezelf op dit moment nog kent.

Voor jou zijn bepaalde stukken nog niet volledig op hun plek gevallen.
Het universum overziet het geheel en weet hoe jij je verder gaat ONT-wikkelen.

De tijd van opleiding is voorbij.
Het praktijk-gedeelte is begonnen.


Op deze dag van je leven / Donderdag 9 Juli 2020 / Neale Donald Walsch

Donderdag 9 Juli 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat er geen uitdaging is die je niet kunt aangaan --
en dat omvat ook de huidige.

Ik weet dat het op sommige dagen niet voelt alsof je de strijd wilt voortzetten.
Maar ik beloof je, het zal het de moeite waard zijn.

Wat er nu gebeurt maakt deel uit van een groter proces
wat leidt tot jouw eigen zelfverwerkelijking.
Geloof me, alsjeblieft, en slaap lekker in de waarheid van dat.
Jouw ziel zal zich opnieuw verheugen.....meer dan ooit tevoren.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien
Een Schrijven van de Schepper / Woensdag 8 juli 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Woensdag 8 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Deelname Noodzakelijk


De grootste geschenken komen uit de moeilijkste situaties en vragen.
Moeilijke situaties presenteren zich als een herinnering
aan wat je niet wilt zijn, handelt, reageert of leeft.
Moeilijke vragen presenteren zich als een herinnering
dat ALLE gedachten in een moment kunnen veranderen.
Maar, het vergt jouw deelname.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 9 juli 2020

Benjamin Fullford: Nederlandse Royals bieden Putin een enorme som om de rijkdom van de wereld te stelen - 6 juli 2020

De Rothschild familie samen met Nederlandse Royals bieden Putin een enorme som om de rijkdom van de wereld te stelen
 Benjamin Fullford -  6 juli 2020

De strijd om de Aarde te bevrijden heeft een kritiek moment bereikt: de keuze tussen vrijheid of techno-slavernij. De factie die 90% van de mensheid dood wil hebben en de rest gemicrochipt en tot slaaf gemaakt onderneemt nu een forse poging om de rijkdom van de wereld te stelen. Met name de Rothschild familieleden in Zwitserland en de voormalige koningin van Nederland Prinses Beatrix hebben de Russische president Vladimir Putin een astronomische som en de levenslange regering over Rusland geboden om hen daarbij te helpen.
Vorige week, waarschijnlijk in opdracht van Putin, hebben Servische gangsters illegaal een afgevaardigde van de Golden Dragon Familie gevangen genomen. Ze proberen nu haar te dwingen de sleutels tot biljarden dollars in rijkdom te overhandigen. Als ze daarin slagen, zal de mensheid in grote problemen komen.

Vergeet niet dat de Rothschild familie en de Nederlandse Royals altijd al hoge nazi’s zijn geweest zoals de grondlegger van de Bilderberg groep Prins Bernhard van Lippe Biesterfeld. Het zijn zij en hun volgers zoals Bill Gates die achter de push zitten om cash geld te vervangen door digitaal geld. Mensen zullen dan moeten accepteren dat ze gemicrochipt worden om bij hun digitale portemonnee te komen en betalingen te doen met onbeperkte overheidssteun, zeggen NSA-bronnen. De microchips maken een volledige en permanente controle over de wereldbevolking mogelijk door de Satan-aanbiddende Khazariaanse maffia. Dit zijn de mensen die de Covid-19 (Certificate Of Vaccination ID-19) neppandemie pushen.Boodschap Jezus: Wees niet bang en laat je angst los. / Auteur: Trudy Hekkert / 7 juli 2020


Boodschap Jezus:
 Wees niet bang en laat je angst los.
Auteur: Trudy Hekkert / 7 juli 2020

Lieve mensen, wees niet alleen een volger, maar ga ook naar je eigen gevoel.
Het wordt teveel buiten jezelf gezocht. Wat zie je? Wat voel je?

Luister niet alleen naar de ander, neem waar, ga op onderzoek uit.

Ieder mens heeft de eigen waarheid, niet alle waarheden kloppen.

Kijk wat er resoneert met jou.
Laat je niet beïnvloeden door de hoge heren. Ook daar zit veel tussen wat niet klopt.

Ga op onderzoek uit, neem niet alles voor zoete koek aan.

Kijk wat er allemaal gebeurt op deze wereld, de machthebbers willen alleen maar meer macht.

Laat je niet bespelen door angstverhalen of mooie woorden.

Ik zie dat er steeds meer mensen wakker worden en zien dat het zo niet verder kan.
Wordt wakker, sluit niet je ogen.

Kijk wat je kunt doen, of het nu in het klein of in een leidende rol is.