Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 juli 2020

Matthew Ward / 2 juli 2020 / Suzanne Ward


Matthew Ward
2 juli 2020 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Vooral als je in de media vanuit alle hoeken van de wereld overspoeld wordt door onrust-berichten, is het belangrijk voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid dat je regelmatig diep inademt en vervolgens langzaam uitademt om stress vrij te laten, zodat het zich niet ophoopt en een disbalans veroorzaakt. Alsjeblieft, lieve familie, neem even de tijd en doe dit voor jezelf. Dankjewel!

Nu dan, twee mondiale situaties houden het energieveld van potentie van de Aarde vurig actief. Laten we het eerst hebben over de protesten tegen racisme en de acties van het buitensporige politiemachtsvertoon die in de Verenigde Staten zijn begonnen en vervolgens in veel andere landen snel tot uitbarsting zijn gekomen. Een noodzakelijke verandering begint niet bij regeringsleiders, maar wordt opgeroepen door de eisen van het volk.

Jullie hebben misschien de beelden van de dood van George Floyd gezien en de ongebruikelijke omstandigheden opgemerkt: de politieagent die zijn knie op de nek van Floyd had, had een “lege” blik in zijn ogen terwijl hij de persoon aanstaarde die hem filmde, en de drie politieagenten die in de buurt stonden leken weinig interesse te hebben in het gebeuren.

Volle maan en maansverduistering 5 juli 2020 om 6:46 uur / 3 juli 2020 / Door Petra Stam

Volle maan en maansverduistering 5 juli 2020 om 6:46 uur
3 juli 2020 / Door Petra Stam


De langste dag van dit jaar hebben we inmiddels achter de rug, maar de dagen zijn nog steeds lang en het zonlicht is sterk (wanneer er geen wolken zijn). In de natuur heeft de groei van veel gewassen een hoogtepunt bereikt en gaat het nu om rijpen, om innerlijke groei, zodat later de vruchten kunnen worden geplukt. De Maan van de Kortste Nacht heeft dan ook als thema ‘rijping’. Kijk naar wat zich in jou heeft ontwikkeld de afgelopen maanden. Waarop wil jij je vooral richten? Wat wil je uitbouwen zodat het nog sterker, mooier en steviger wordt? Welke zaken mogen wel wat meer in het licht komen te staan? Licht geeft energie en brengt helderheid, dus gebruik dat om zicht te krijgen op een innerlijk proces en om zaken aan het licht te brengen in de buitenwereld.

Welkom Aquarius met je mooie energie / 3 juli 2020 / Door Martha Krul

Welkom Aquarius met je mooie energie
3 juli 2020 / Door Martha Krul

Levens lang hebben wij ervan gedroomd
dat wij eindelijk onszelf mochten zijn.
Dat de ander zag wie WIJ waren.

Wij droomden van onze eigen “krachten”.
De mooie kanten in onszelf.
De liefdevolle kanten.

Wij zagen onszelf in liefdevolle verbindingen met de ander.

Dan kwamen wij weer uit die droom en werden
geconfronteerd met de werkelijkheid die wij voelden en zagen.

Dat was het heftige en vooral pijnlijke proces van de lagere dimensies.

Nu gaan wij naar de hogere dimensies.
Wij gaan nu ZELF zien wie wij zijn.
Heel schuchter zetten wij steeds meer stappen in ons eigen wezen.
In ons liefdevolle hart.

Nu gaan wij zelf ervaren wie wij zijn.
Gaan wij die stemmetjes in ons hoofd loslaten.

Alsof je de ramen van je huis wijd open gooit.
Je voelt het nieuwe licht, het nieuwe leven
en wil daar volledig van genieten.
Je wilt er geen moment van missen.

Nu is het er.
Nu wil je je helemaal laten overspoelen met die energie.


Live Kryon Channeling Kryon in Toronto, Ontario 4 / Lee Carroll / 4 april 2020 / Geplaatst: 4 juli 2020


Live Kryon Channeling
Kryon in Toronto, Ontario 4
Lee Carroll / 4 april 2020

Geplaatst: 4 juli 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Macht van het Innerlijk Aangeborene

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Hebben jullie het gemerkt….een pauze tussen de vorige spreker en mijn partner….gewoon een pauze? Er was een tijd, lieve mensen, waarin elke channelaar op de planeet  een energie moest bereiken die meer was dan alleen een pauze. Sommigen moesten zich voorbereiden, misschien naar een ander kamer gaan voordat zij die staat konden bereiken, of de zienswijze, de samenhang, voordat er ooit een energie over hen kon komen die werkte. Sommigen zeiden dat een channeling een overname was en dat de mens er daardoor geen controle over had of dat men er niet naar wilde luisteren omdat iedereen wel boodschappen zou kunnen brengen. Wacht je hiervoor. Denken jullie dat dit nu gebeurt? Jullie verbinden je met dingen die jullie helpen en de compassie van God en de prachtige zielen die jullie zijn.
Ik zal jullie vertellen wat mijn partner deed. Hij vertelt dit zelf niet en het is moeilijk voor hem. Hij vertelt niemand over die eerste momenten, die eerste keer. Hij zei tegen mij: “Ik weet dat jij echt bent. Je kunt liefde niet steeds en steeds weer nemen waardoor ik moet huilen” toen hij in de stoel zat en zich realiseerde dat hij in contact was met een liefde die zo speciaal was, en dit is ook zo!

Meer lezen >>>


De energie van juli 2020 / 2 juli 2020 / Door Fran Tielemans

De energie van juli 2020
2 juli 2020 / Door Fran Tielemans

De 11/2-trilling van juli in een 22/4-jaar kan wat er al is aan spanning verhogen, kan je extra stretchen, en brengt steeds een of andere uitdaging op je bord, zowel voor jou als individu, als voor de maatschappij. Mensen voelen een innerlijke druk, en kunnen heftiger reageren dan anders op wat hen triggert. Er is meer vuur-energie aanwezig dan gewoonlijk, en dat kan zowel een enorm positieve motor zijn voor jouw noodzakelijke transformatie en vernieuwing of die van de ‘groep’, als voor irritatie, agressie, conflicten en heftige emoties, wanneer je vuur niet goed uitgebalanceerd is, en je uit je centrum raakt.

♥ En daar heb jij opnieuw de keuze: sta je toe meegesleurd te worden in golven emoties of denksluiers uit je buitenwereld, of wens je steeds meer dat stabiele baken van Licht te zijn, een baken dat kalmte, liefde en innerlijk weten laat door-rimpelen in het collectief bewustzijn.

Een baken dat zich niet laat naar beneden trekken disharmonie rondom zich en in de wereld, maar dat ook bereid is de eigen disharmonie op te lossen zodat meer Licht kan doorstralen, en dat daarvoor bereid is de nodige innerlijke schoonmaak en balancering te doen.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 15 Juni 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young

Dagelijkse boodschap / Maandag 15 Juni 20200


Wanneer je de magie en schoonheid omarmt in het proces van ontvouwing vind je verwondering in het hele proces van creatie, niet alleen op een gewenst toekomstig punt van aankomst. Je gaat uit het oordeel over waar je bent en begint te vertrouwen op het goddelijke doel van elk nu moment. Dat is wanneer vreugde meer een constante in je leven begint te worden in plaats van een vluchtige ervaring, omdat je jezelf toestaat de liefde en steun van elke fase van de stroom te kennen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 2 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 2 juli 2020 / door Jennifer Farley,


 Onverwachte Geschenken”


Vergeet niet te zoeken naar de onverwachte geschenken. Persoonlijk ervaren
of van veraf gezien; ze zijn overal om je heen. Een glimlach, een aangename
pauze in een gesprek, de manier waarop een kind lacht of een liefdevolle blik
tussen twee mensen. Ze zijn om je eraan te herinneren dat jouw bestaan op dit
Aardse vlak vol wonderen zit.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 3 juli 2020

Saul: Liefde is altijd aanwezig. Neem je dagelijks voor, altijd lief te blijven, wat er ook gebeurt. / Via John Smallman / 1 juli 2020


Saul:
Liefde is altijd aanwezig.
Neem je dagelijks voor, altijd lief te blijven, wat er ook gebeurt.
Via John Smallman / 1 juli 2020


Als je verwachtingsvol wacht op het ontwaken van de mensheid, wees je er dan van bewust dat het op handen is, ook al lijkt dat misschien niet het geval te zijn als je het dagelijkse wereldnieuwsaanbod van pijn, lijden en politieke disharmonie leest en verteert. Dit zijn inderdaad interessante tijden en het is maar al te gemakkelijk om depressief en gedesillusioneerd te worden als de gezagsdragers blijven proberen om je soevereine vrijheid te onthouden en je te overtuigen of te bevelen om regels en voorschriften te gehoorzamen die sociaal verdeeldheid zaaien en die de neiging hebben om tot conflicten tussen jullie te leiden. Hun wanhopige pogingen om jullie allemaal onder controle te krijgen worden zelfvernietigend nu steeds meer mensen zich beginnen te realiseren dat de motieven van de machthebbers bijna volledig uit eigenbelang zijn en praktisch niets te maken hebben met het dienen van de belangen van de mensheid, ondanks hun beweringen van het tegendeel. De tijd waarin de velen zich in onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aan de weinigen onderwerpen heeft veel te lang geduurd en bereikt nu zijn onvermijdelijke eindpunt.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 3 Juli 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
3 Juli 2020.

Als gevolg van het Coronavirus vindt er een verschuiving plaats wat betreft de bewustzijnsniveaus, en de belangrijkste verandering daarin is wel het dat het de mens de gelegenheid biedt om na te denken over de toekomst en hoe men het leven voor zichzelf voor zich ziet. Dit zal op alle uiteenlopende niveaus aan de orde zijn, met als het belangrijkste niveau je spiritueel inzicht, dat gerelateerd is aan je dagelijks leven, de manier waarop je jezelf gedraagt en tegen andere mensen aankijkt. Wanneer je al accepteert dat Alles Een is, en dat de veronderstelde scheidslijnen door de mens gecreëerd zijn en grotendeels gebaseerd zijn op kleur en religie, dan zou er geen afgescheidenheid tussen de verschillende groepen meer hoeven te zijn. Men dient echter voldoende rekening met elkaar te houden en elke groep moet de vrijheid krijgen om zijn geloof zonder inmenging te beoefenen. De ene religie is niet superieur aan de andere en elk geloof heeft een rol te spelen zodat de volgelingen ervan kunnen evolueren naar een groter inzicht in de waarheid, dat hen uiteindelijk allemaal terug zal leiden naar de Godheid vanwaar ze gekomen zijn.

Begrijp dat lang, lang geleden de verschillende rassen naar de Aarde werden gebracht om een gemeenschappelijk overtuiging te vinden die hen allemaal zou verenigen, terwijl tegelijkertijd rekening werd gehouden met de uiteenlopende stadia van spirituele vooruitgang die door elk was geboekt. Begrijp dat alle wegen terug naar God leiden, dus op een niveau is er geen verschil tussen de ene groep en de andere. Respecteer de verschillen en laat iedereen zijn of haar overtuigingen volgen naar hun begrip van de waarheid. Elke groep creëert zijn eigen pad naar begrip en vervulling en uiteindelijk zullen ze allemaal naar de Godheid terugleiden.

Ademen met en door Moeder Aarde. Deel 1 / Door Peter Verellen

Ademen met en door Moeder Aarde.
Deel 1
Door Peter Verellen

 Ademen. Het is net dat, wat men ons vanuit de overheden zo veel als mogelijk gaat verbieden. Nu overdrijf ik toch, of niet? Ik verklaar me nader. Hoe verloopt een normale gezonde ademteug? Deze begint met een uitademing. Alles wat je niet nodig hebt aan energie, of deze die al verwerkt is stoot je uit via je mond als een soort van uitlaat. Ons lichaam kent meerdere in- en uitgangen. Met het voorgaande bedoel ik uiteraard de mond, maar toch is het systeem bij andere lichaamspoorten identiek. Zonder in wetenschappelijke termen te spreken is het principe dus eenvoudig en tevens zeer effectief. Voeding of adem binnen nemen, het verwerken en datgene wat niet nodig is, voor het onderhoud of het bestaan van het lichaam terug uitstoten. Correct? Vandaar is het bewuste of onbewuste “diepe zuchten” een uiting van een ferme uitstoot. Het belangrijkste bij de ademhaling is dus de uitademing. Daar dient bij training de nadruk op gelegd te worden. Na een uitademing komt de inademing dus vanzelf. Ook hier kan in getraind worden, maar het gaat nu niet over een cursus ademhaling, maar slechts over wat er zonder ingrijpen spontaan gebeurt, niet meer of niet minder, net om u het een en het ander trachten duidelijk te maken. Ik ga er trouwens van uit dat u wat ik nu schrijf al lang wist. Waarom schrijf ik het dan? Dat komt later.

Eerst gaan we verder met de “normale gang van zaken”. Stel u even voor dat u buiten staat, ergens op een gezonde plaats. Omdat er doorgaans vele virussen aanwezig zijn, waar we ons ook zouden bevinden, zou het kunnen dat u er eentje of velen tegelijkertijd inademd. Wat doet nu een gezond lichaam? Deze worden herkend door je lichaam, of gedetecteerd, noem het zoals je zelf wil en dus terug mee uitgeademd omdat je lichaam deze niet nodig heeft. Bij de volgende inademing is er weer een zuivering, er vindt een subtiele opkuis plaats van deze indringers. Zou dit nu dikwijls gebeuren? Bijna constant. Ik herhaal, inname en afgave van dat, wat we niet meer nodig hebben. Een correcte ademhaling zou je kunnen beschermen tegen alle ziektes en ook zou het mogelijk zijn om jezelf pijnvrij te ademen. Waar heb je dat ook alweer geleerd? Is het niet belangrijk dan? Of toch? Dat mag je weer helemaal zelf bepalen. Ik ga verder met mijn eenvoudige uiteenzetting.

Aranuth Spreekt: Wees Vredig / Malcolm Bell / 2 juli 2020

Aranuth Spreekt:
Wees Vredig
Malcolm Bell / 2 juli 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo, lieve vrienden,

Met het COVID virus is het hier in Queensland Australië bijna afgelopen. Gelukkig zijn wij er qua aantal doden redelijk goed vanaf gekomen dankzij onze regeringen en gezondheidsministeries die door snelle acties het verspreiden van het virus konden beperken. De lockdown-periode bracht vele mensen ertoe om na te denken over familiebanden en het aanhalen van nauwere, liefhebbende banden binnen de familie en er was een hoog bewustzijn betreffende gemeenschappelijke verantwoordelijkheden.
Jammer genoeg was er ook een toename te zien van huishoudelijk geweld. Het legde ook de nadruk op voedsel, verbruiksartikelen en goederen die van overzee worden aangevoerd in plaats van het gebruiken van lokaal en nationaal geproduceerde en samengestelde goederen.
Waar ik woon, hoog in de Atherton Tablelands in Noord Queensland hebben wij een overvloed van bijna elk type lokaal geteeld en geproduceerd fruit, groenten en graan beschikbaar om het vlees, pluimvee en melkproducten aan te vullen.

Wereldwijde protesten over rassendiscriminatie hebben zich nu uitgebreid tot protesten tegen de oligarchen en de glamourmensen, de machtige families en groepen, die corrupte politici en machtige mensen omkopen en beïnvloeden om de gang van zaken in de wereld te controleren.
Een paar jaar geleden vertelde Aranuth in een gechannelde boodschap dat in de komende tijden “de straten gevuld zouden zijn met bloed”. Dit is wat wij nu zien. Dit is een tijd van blootstelling en onthullingen. De massa’s komen in opstand tegen overheersing, controle en uitbuiting. Dit moest gebeuren om het oude corrupte en verrotte systeem te doorbreken en een paradigma van liefde en licht te installeren. Wij zijn de regenboogstam met vele kleuren en wij hebben het privilege om mee te werken aan deze gebeurtenis die maar eens in de eonen voorkomt.

De acteurs van Den Poppenkast./ 28 juni 2020 / Door Marcelius

  De acteurs van Den Poppenkast.
28 juni 2020 / Door MarceliusIs het u ook opgevallen dat bepaalde figuren uit het niets naar voren komen?
Met veel bombarie en tromgeroffel is men ineens een voorvechter (leider) van
het volk. Er wordt geroepen kom naar Amsterdam voor de Demonstratie 28-6
door Freedom Above All. Vervolgens wordt deze afgeblazen omdat men ineens
wil aansluiten bij de oproep van Willempie Engel om naar het Malieveld te komen?

Demonstratie lees hierin het woord > Demon strategie 

Vervolgens roept Engel, nou jongens we kunnen het maar beter niet doen met deze demonstratie en een hoop bla bla bla.
Tactiek gebruikt: Verdeel en Heers! (Psy-ops)
Demotivatie is hierin verweven om u hoop en verlies te laten voelen
zodat u denkt laat maar. 

Zullen wij het eens anders doen?  

Live Kryon Channeling Kryon in Toronto, Ontario 3 / Lee Carroll / 4 april 2020 / Geplaatst: 3 juli 2020


Live Kryon Channeling
Kryon in Toronto, Ontario 3
Lee Carroll / 4 april 2020
Geplaatst: 3 juli 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Disfunctionele God   

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Als een individuele mens channelt is hij/zij niet in een bubbel die een andere realiteit is dan de rest van de planeet. Met andere woorden: de entiteit die jullie horen, die jullie Kryon noemen en die naar de sluier komt op een zeer specifieke, liefhebbende manier, is niet geïsoleerd van jullie. Als jullie bijvoorbeeld hulp vragen aan een gids of een engel, als jullie een gelovige zijn in wat voor systeem jullie ook geloven, denk ik dat jullie het niet leuk zouden vinden als deze hulp jullie zou vragen: “Wat is er aan de hand, leg het mij eens uit!” Zij weten alles over jullie en elke situatie waarin jullie zitten om jullie de hulp te geven die jullie nodig hebben. Dus zeggen wij het weer: “Als jullie denken dat channelen iets is dat zomaar ergens vandaan komt, hebben jullie het mis!” Hoe meer je in ons gelooft, hoe meer wij bij jullie zijn. Hoe meer het nodig is, hoe meer wij er zijn. Wij zijn er….wij zijn er!

Zie je, er is iets met compassie, er is iets met relaties, er is iets dat meer is dan angst en zorgen. Als jullie angst binnenin je laten blokkeren jullie hetgeen er beschikbaar voor jullie is. Julie kunnen die angst hebben en jullie kunnen die verwijderen en zeggen: “Lieve Spirit, geef mij nu wat ik nodig heb” en op dat moment, lieve mensen, verwijdert de compassie die binnenkomt niet alleen de angst, het verbrandt het als een krant. De angst gaat verdwijnen en wat ervoor in de plaats komt is een energie waar wij al vaak over hebben gesproken en die kostbaar is. Lieve mensen, als wij spreken over de energie die om jullie heen is. die kan verschrikkelijk voor jullie lijken. Het is allemaal een gevecht tussen het duister en het licht en de heiligheid van engelen die gaat winnen….steeds weer….steeds weer….hoe donker het ook is….ondanks wat dan ook! Licht zal winnen! Wij hebben jullie dit eerder verteld: De definitie van duister is de afwezigheid van licht! Duisternis is geen actieve energie. Waar ligt de ware kracht van de lichtwerker? / 2 juli 2020 / Door Martha Krul

Waar ligt de ware kracht van de lichtwerker?
2 juli 2020 / Door Martha Krul

De kracht van de lichtwerker ligt in de stilte.
Ligt in zijn eigen hartverbinding.

Wij zijn een onrustige en ook gespannen tijd binnen gegaan.
Het was ons reeds lang aangekondigd.
Wij wisten dat dit zou komen.

Wij zijn er de afgelopen jaren, in ieder geval vanaf het jaar
2000, maar zeker intensiever vanaf 2012 op “getraind”.

De lichtwerkers waren zich altijd al bewust van het werken aan
persoonlijke ontwikkeling.
Na 2012 ging dat veranderen in de transformatie.
Wij gingen veranderen en het proces ging een volledig andere fase in.

Dit waren allemaal de voorbereidingen op het deel waarin wij nu zitten.

De kracht van de lichtwerker zit in de stilte en de verbinding.
De verbinding via zijn eigen hart met het universum.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / woensdag 1 Juli 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / woensdag 1 Juli 2020


Als je met iemand anders zou spreken zoals je met jezelf praat, zouden ze dan gedijen? Zouden ze dan bloeien en groeien? Zouden ze het vertrouwen hebben om nieuwe dingen te proberen? Zouden ze zichzelf vertrouwen? Zouden ze zich veilig voelen? Zouden ze zich geaccepteerd voelen voor wie ze zijn? Zouden ze alles worden wat ze kunnen zijn? Zouden ze bij jou willen zijn?

Het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving is essentieel voor groei, de evolutie en de verbondenheid van iedereen, lieverd. Ware eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde kunnen niet volledig worden ervaren totdat het is uitgebreid met het essentiële element van jou. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / Donderdag 2 Juli 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 2 Juli 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat de grootste toewijding waaraan je je moet houden
 is jouw toewijding aan jezelf.

Verraad aan jezelf
Om een ander niet te verraden
Is hoe dan ook verraad.
Het is het hoogste verraad.

Dit is geen oproep tot het moedwillig in de steek laten van een baan...
of een persoon of een situatie.
Maar het is jouw mededeling van het Universum
dat het goed voor je is om ook goed voor jezelf te zorgen.

Een Schrijven van de Schepper / Woensdag 1 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Woensdag 1 juli 2020 / door Jennifer Farley,

Helemaal aan jou


Je bent 'zoals je bent' op dit moment.

Je kunt in minder dan een hartslag veranderen in 'je zult zijn'.

De vrije wil heeft je altijd die keuze gegeven.

Het Universum ziet je 'zoals je bent' en 'zoals je zult zijn' in hetzelfde moment.
Je kunt op elk moment je koers houden of veranderen...
 jouw groei is volledig aan jou. 
Je bent geliefd, gekoesterd, gerespecteerd
 en bewonderd, hoe dan ook!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 2 juli 2020

Wetswijzigingen valsalarm of voorbode van afbrokkeling rechtsstaat / Door Ella Ster / 2 juli 2020


Gisteren plaatsten we een artikel over wetswijzigingen die eerder een jurist hadden gealarmeerd, omdat de wijzingen vrij ongebruikelijk zijn. Dat leidde echter tot verwarring en discussie, omdat bepaalde wijzigingen niet op de website van de overheid zelf te zien waren.

Ondanks dat er nog steeds veel redenen zijn om ons zorgen te maken over onze grondrechten en rechtsstaat, heb ik daarom toch besloten om het eerder gepubliceerde artikel voorlopig offline te halen, omdat de geldigheidsdata (zo blijkt nu) op overheid.nl wél juist vermeld staan.
  


Benjamin Fulford: Toenemende Chaos in de V.S. en Wereldwijd nu de Khazariaanse Maffia worstelt om zich te handhaven - 29 juni 2020

Toenemende Chaos in de V.S. en Wereldwijd nu de Khazariaanse Maffia worstelt om zich te handhaven
Benjamin Fulford -  29 juni 2020

Deze week willen we de lezers laten weten dat onze nieuwsbrief op nooit eerder voorgekomen manier wordt aangevallen en dat jullie ondersteuning nu meer dan ooit nodig is. Een van onze belangrijkste inlichtingenbronnen in Zuid-Azië wordt voor onbepaalde tijd gevangen gehouden onder levensbedreigende condities gebaseerd op vooraf beraamd bewijsmateriaal en verzonnen aanklachten. Een andere is verdwenen. Nog weer een andere werd vergiftigd met ricin. Uw correspondent is de laatste twee maanden ook doelwit geweest van niet minder dan 3 vergiftigingspogingen en heeft het overleefd met hulp van zowel de NSA (Amerikaanse nationale veiligheidsdienst) als bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Dit werk brengt risico met zich mee en dat begrijpen we allemaal, maar er is geen alternatief behalve doorvechten aangezien het lot van de mensheid op het spel staat.

Deze schrijver werd ook fysiek tegengehouden om een persconferentie bij te wonen op de Club van buitenlandse correspondenten in Japan om me te beletten aan de Japanse Minister van Defensie Kono Taro vragen te stellen over de Fukushima massamoord gebeurtenis. Natuurlijk worden soortgelijke pesterijen gerapporteerd door veel waarheid- bekendmakende mediakanalen.

Dit maakt allemaal deel uit van een onvoorstelbaar hysterische propaganda oorlog die is gebaseerd rondom het zogenoemde COVID-19 coronavirus. We zien dat fake nieuwsportals (een pagina of webpagina die toegang biedt tot een groot aantal andere pagina’s) zoals de New York Times, Reddit en de Drudge voor meer dan de helft hun output vullen met nepverhalen. Als je de woorden COVID, Rusland, Trump of Hong Kong ziet in een van deze of eraan gerelateerde outlets, lees je bijna zeker fiction. Voor wat COVID betreft: elke lezer kan plaatselijke ziekenhuizen bezoeken en met zijn eigen ogen zien wat daar gebeurt.