Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 16 mei 2020

De kristalpoorten zullen de energiebanen om en naar de aarde toe verhogen. (Channeling Lichtwereld)


De kristalpoorten zullen de energiebanen om en naar de aarde toe verhogen.
(Channeling Lichtwereld)

Galactische Federatie
Inge: Kan je iets zeggen over de Codes van de Galactische Federatie?


Lichtwereld: “Ja zeker willen we daar wat over zeggen.”

Inge: Wil je eerst wat vertellen over de Federatie. Als ik lees over ruimteschepen die alles op aarde in beeld hebben, moet ik me dat erbij voorstellen als je het hebt over de Galactische Federatie?Lichtwereld: “Nou, dat is de vereenvoudigde versie. Het is wat ingewikkelder maar de ruimteschepen zijn er wel onderdeel van. Wat de Galactische Federatie nog meer doet, is de kristalpoorten openen. De kristalpoorten zullen de energiebanen om en naar de aarde toe verhogen. Dat is op dit moment gaande.

Er zijn data waarop elke trillingsverhoging voor een opening van een poort zorgt (Zie: Zielennetwerk). Toch gebeurt er nog veel meer. En daar hebben de ruimteschepen ook mee te maken. Wat ze namelijk doen, is de coderingen die ook in de kristallen staan, in jullie plaatsen.

Dat betekent dat veel lichtdragers 's nachts worden opgetild om de juiste informatie te ontvangen om het lichtwerk te doen. Dit is niet eng, maar een prachtige reis naar het licht. Er zijn velen van jullie die gecodeerd zijn. En het bijzondere is, dat de mensen die gecodeerd zijn zich ook automatisch meer tot kristallen aangetrokken gaan voelen omdat deze codes weer corresponderen met elkaar. Het maakt deel uit van een veel groter geheel. Er zal een tijd komen dat jullie als netwerk door middel van de codes kunnen communiceren. Nu is het met name nog telepathisch en voelen jullie elkaar aan. Maar deze lijnen worden alleen maar sterker. En zo is het.”Poetin Heeft Bill Gates en Microsoft Verboden in Rusland / Before It's News - Vrijdag 15 mei 2020


Poetin Heeft Bill Gates en Microsoft Verboden in Rusland
Before It's News - Vrijdag 15 mei 2020

De Russische president Vladimir Poetin heeft Microsoft's Bill Gates en zijn bedrijf verboden verklaard. Bovendien zijn beide schuldigen op een controlelijst van de Federale Veiligheidsdienst geplaatst vanwege 'bezorgdheid over de veiligheid en betrouwbaarheid'.

De verwijdering van alle Microsoft-software is nu in Rusland met onmiddellijke ingang begonnen. Regeringswoordvoerder Sergei Zheleznyak legde uit dat Microsoft werd betrapt op het uitvoeren van minutieus toezicht op miljoenen Russische burgers, evenals op burgers van andere landen.

In het verslag worden de zorgen van Rusland uiteengezet: De VS, die zich voordoet als een bastion van de democratie, heeft in feite minuut voor minuut toezicht gehouden op tientallen miljoenen burgers van Rusland en andere landen.

LEIDERS VAN DE LEIDERS / Door Trienke Minkema

LEIDERS VAN DE LEIDERS

De waarheid zal boven tafel komen, doch de liefde zal de grootste moeten zijn.
(uit 'Later komt alles goed' )

Leiders van de leiders. Tot u richt Ik mij met een indringende, doch liefdevolle boodschap. Maak niet langer gebruik van uw macht en kennis. U denkt dat u het bent die een ander de verlossing kan brengen of de oplossing kan geven voor al zijn problemen. Dit is geen kennis, doch hoogmoed en onwetendheid. Genezing komt alleen van de Kracht van alle leven, van God als u dat zo wilt benoemen, via de Christus in uw hart.

Open daarom uw hart, zodat de Christus in u kan opstaan.

Dan kunt u een gewillig werktuig zijn voor uw schepper, aan wie u toebehoort. Weet dat Hij het is, die de werken verricht. Kennis, begeerte en macht zijn niet langer voedend. Zij brengen u slechts tot de poort, doch het opgeven ervan brengt u door de poort. Als u door de poort bent, bent u in liefde en vrede omdat u dan één bent met de Kracht.

Wees daarom stil en handel rechtvaardig, zonder al te veel woorden.

Zo kunt u als een wegwijzer zijn voor al diegenen die op weg zijn naar de poort. Weet dat, zodra u door de poort bent, u de klokken van uw bevrijding zult horen luiden. Dan zal Ik, de Kosmische Christus, daar staan om u te verwelkomen en te omhelzen.

Een goede buur én een verre vriend 11 Mei 2020 / Door Nicole

Een goede buur én een verre vriend

11 Mei 2020 / Door Nicole

Terwijl ik zondagochtend mijn hardlooprondje doe, zie ik een vrachtwagen met de welbekende Nijntje borden ‘Wij gaan weer naar school’. Heel gek misschien, maar het ontroert me. Een soort opluchting, als symbool voor het ‘normale’ leven dat weer een beetje van start gaat. Dat ik mijn cliënten weer live kan zien in de coachpraktijk en dat zij hier weer de ruimte in hun hoofd voor hebben nu hun kinderen weer naar school gaan.

Een goede buur

De afgelopen weken waren wel bijzonder in vele opzichten. Ik zag een gevoel van gemeenschapszin terug in onze buurt. Spontane (gratis) optredens en fitness challenges in voortuinen, briefjes in de bus voor gratis boodschappenhulp, verjaardagen in de gemeenschappelijke tuin op 1,5 afstand en zangkoren vanaf balkons die de jarige toezongen.

Met een alleenstaande buurvrouw had ik dagelijks What’s app contact; samen lachen om gekkigheid ter compensatie van alle ellende, vragen hoe het met naasten is, een HelloFresh maaltijdpakket delen en dan een appje ’s avonds laat krijgen dat er een bosje pioenrozen als dank voor de deur ligt. Een nicht van mijn moeder die in Spanje woont mailde me, hoe het gaat als ZZP’er in deze barre tijden, net als een andere buurvrouw en vrienden die zich zorgen maakten. Opvallend is dat een groot deel 70+-ers betreft die contact zochten met me. Zij kennen het begrip gemeenschapszin nog en wij leren het opnieuw. In tijden van crisis komen er ook mooie dingen in de mens naar boven!

Wij leven een groot avontuur, maar wie is die reiziger? / 15 Mei 2020 / Door Martha Krul

Wij leven een groot avontuur, maar wie is die reiziger?
15 Mei 2020 / Door Martha Krul

Het is wel een heel avontuurlijke reis die wij aan het maken zijn.
Niets is zoals verwacht.
Niets wordt zoals verwacht.
In deze periode zitten wij in een constante stroom van verandering.

De ene dag pluk je sterren van de hemel.
De andere dag kun je je ene been niet voor de andere krijgen.

Je voelt je lichaam fysiek veranderen.
Soms voel je je krachtig.
Soms een “wrak”.

Wat brengt die constante verandering je?

Het brengt je heel dicht naar jezelf.

Het enige dat zeker is dat jij morgen weer op staat met jezelf.
Hoe de dag eruit zal zien, daar kan je je eigenlijk geen idee bij vormen.
Natuurlijk heb je wel in grote lijnen een idee daarover, maar in detail……..

Deze periode leert je daarom jezelf heel goed leert kennen.
Wie ben ik?
Wat wil ik?
Waar word ik blij van?

Het lijken simpele vragen.
Heb jij daar ook simpele antwoorden op?

Door je aandacht op ON-zekerheden te richten, verspil je veel energie.

Duimen of Denken? Deel 6 van 7 / Door Peter Verellen

Duimen of Denken?
Deel 6 van 7
Door Peter Verellen

Hier zou nog veel kunnen bijverteld worden, maar dat ga ik niet doen. Het gaat hier zeker niet over mij, maar over jullie. De tijd is aangebroken. In 2014 werd ik zachtjes van onder mijn mat getrokken. In 2015 heb ik een respons willen geven op de vele negativiteit op facebook. Ik besloot om eerst in een document te schrijven, om het nadien pas door te sturen. Telkens ik iets neerschreef, was er als het ware een stemmetje, dat me vroeg. Ja, maar waarom? Elk stukje tekst kreeg zijn eigen waarom en ik bleef schrijven. Het is een boek geworden en de aanzet was, om ergens op te antwoorden. Negativiteit loont tot niets. Daar wilde ik een uitleg over geven. In 2017 was het klaar en te verkrijgen als POD, ik geef verdere details op het einde van deze tekst. We zijn dus dertig jaar na deze, toch wel opmerkelijke, privésessie bij Guruji. Ik mag in actie schieten nu.

Lieve Lichtwerkers, Dragers van het licht, Beschermers van het Licht, Dienaren van God, kies een naam die jou het beste past. Ik mag niet in actie schieten, ik ben al bezig. Door het lezen van deze tekst is er bij jou iets veranderd. Niet bij jou alleen, maar bij iedereen. Ik haal de zin er even bij. Deze is zo Goddelijk Geladen, rechtstreeks uit de Bron, dat de actie ogenblikkelijk zal zijn. U heeft hem reeds gelezen, toen is het al gebeurd, en ik herhaal hem hier nog eens, met veel plezier. 

“ En wat hadden zij dan voor me gedaan? Zij hadden een spiegel geplaatst “.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Donderdag 14 Mei 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Donderdag 14 Mei 2020

Gezegend zijn zij die trouw blijven aan zichzelf, want het zijn de mensen die een onwrikbare toewijding hebben om hun hart en de roeping van hun ziel te volgen, die de vreugde en voldoening ervaren die voortkomen uit het bijdragen aan het geheel doorheen  hun wezen. Jouw zielsmissie is zowel eenvoudig als diepgaand - het omarmen van de mooie en voortdurende ontvouwing van je.

Aartsengel Gabriel


Op deze dag van je leven / Donderdag 14 Mei 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 14 Mei 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat het helpen van familie de grootste vreugde is.

Laat geen enkel familielid in de steek,
of in echte nood zijn,
als jij hebt wat zij missen. 
Deel in jouw overvloed.
Zelfs als je denkt dat je niet overvloedig bent,
deel wat je denkt dat je hebt.
Wat heeft het nog meer voor zin om iets te hebben als je het niet deelt? 
Om het voor jezelf te gebruiken, en jezelf alleen? 
 Zou dat het punt zijn?

Ik denk het niet. 
In feite, dat zou het punt van het hele leven missen.

En terwijl wij denken aan familie... zouden we kunnen denken...
aan alle mensen als leden van onze familie? 
Nu is er een gedachte dat de wereld
van de ene op de andere dag zou kunnen veranderen...


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 14 Mei 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 14 Mei 2020 / door Jennifer Farley,

Minder dan?


Laat de gedachte aan het zijn van ''minder dan'' maar los.
 Het Universum heeft nooit iets minder dan een ander gecreëerd.
Als je ego aandringt op het vasthouden van het 'minder dan' zijn onthoud dit dan;
alle dingen zijn gelijk en gelijkwaardig geliefd bij het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 15 mei 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 15 Mei 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
15 Mei 2020.

Jullie zijn op de weg terug van het Coronavirus en de meeste landen hebben wat dat betreft een positieve wending genomen waardoor de beperkingen die jullie werden opgelegd, kunnen worden versoepeld. Het is in veel opzichten een kostbare ervaring geweest, niet in de laatste plaats door het domino-effect van zoveel bedrijven die het einde nabij zijn. Jullie zijn oog in oog komen te staan met de tekortkomingen die het bedrijfsmodel te zien geeft en hoe het de levens van zoveel mensen in haar greep houdt. Men heeft zich al gerealiseerd hoe de wereldeconomie grotendeels door de banken wordt geregeerd en gemanipuleerd, en eveneens is duidelijk geworden dat jullie monetaire systeem opzettelijk, in het voordeel van de banken, wordt blootgesteld aan ups en downs.

Zonder enige twijfel hebben jullie veel zelfonderzoek te doen en kritisch in je ziel te kijken als jullie opnieuw willen beginnen met daarbij de zekerheid dat het papiergeld zal verdwijnen. De goud-standaard zal terugkeren en zal de maatstaf zijn voor een nieuwe economie die wordt bestuurd met echt geld van werkelijke waarde. Jullie hebben ruim de tijd om de nodige wijzigingen aan te brengen , wat ervoor zorgt dat jullie niet meer terugkeren naar de oude manier om het land te besturen, een manier die ter ziele is gegaan. Er zijn al bewegingen gaande om ervoor te zorgen dat er geen terugkeer mogelijk is naar de oude manier van doen, die jullie niet langer van dienst is.

Aranuth Spreekt. Wees de beste / Malcolm Bell / 12 mei 2020 / Geplaatst:15 Mei 2020

Aranuth Spreekt.
Wees de beste
Malcolm Bell / 12 mei 2020
Geplaatst: 15 Mei 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo, lieve vrienden,

De tijden om dingen te proberen zijn met ons, alleen niet om in angst te gaan. Accepteer niet blindelings en geloof het angst en negativiteit brengende nieuws dat door sommige sluwe, inhalige media met speciale bedoelingen wordt gebracht niet. Wij zullen in redelijk goede omstandigheden uit deze “moest gebeuren”-pandemie heen komen, afhankelijk van onze manier van denken en de manier waarop wij naar de toekomst kijken.

De hoog ontwikkelde wezens van de Begeleiding en andere gebieden hebben vaak verteld dat er een zeer benodigde verheffing in het massabewustzijn moest komen om een ontmanteling te bewerkstelligen van oude controle, bureaucratie en dominante geloofssystemen en ook van het ontmoedigen van bevolking en van de manipulatiepatronen zodat er een nieuwe tijd van Vrede, Geluk, Liefde en Licht geïnstalleerd kan worden.

Het is ook heel goed om je te herinneren dat het aantal zielen dat ervoor heeft gekozen om in deze tijd de planeet te verlaten om naar huis te gaan in de gebieden deze transitie in hun plan hadden staan voordat zij incarneerden en er is dus geen reden om bedroefd om hen te zijn. Zij hebben zelf meegedaan aan het opstellen van het script voor deze incarnatie. Alles is in Goddelijke Orde!

Wat leert deze periode mij over mijzelf? / 14 Mei 2020 / Door Martha Krul

Wat leert deze periode mij over mijzelf?
14 Mei 2020 / Door Martha Krul

In de stilte leer je jezelf kennen.
Dan ga je ervaren of jij voor jezelf een prettig gezelschap bent.
Kun je in stilte de gehele dag met jezelf doorbrengen?
Of zoek je met regelmaat iets dat je afleidt van jezelf?

Dit is een hele leerzame periode.
Je wordt nu vaak met je eigen emoties geconfronteerd.
Ben jij je eigen vriend?
Heb je echt vriendschap gesloten met jezelf?

Hoe is het met je innerlijke kind?
Kan je nog spelen met dat kind?
Kan je nog spelen als dat kind?

Hoe sterk ben je met jezelf verbonden?
Hoe sterk ben je gericht op jezelf.

Laat jij je steeds afleiden van je eigen emoties?
Laat je je leiden door de emoties en gedachten van de ander?

Hoe ga je met jezelf om?
Weet JIJ wie je bent?

Deze periode van stilstand leidt tot veel verwarring.
Die verwarring brengt je soms aan het twijfelen.
Je twijfelt dan aan je eigen mening.
Je twijfelt soms zelfs over de mening over jezelf?

Zie ik het wel goed?
Doe ik het wel goed?

Live Kryon Channeling: Kryon in Ottawa, Canada. 4 De Realisatie van Liefde. / 17 augustus 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 15 Mei 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Ottawa, Canada. 4
De Realisatie van Liefde.
  17 augustus 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 15 Mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Om de boodschap te identificeren zeg ik dat dit de vierde boodschap is die aan deze groep wordt gegeven in deze serie bijeenkomsten in Ottawa….voor lichtwerkers die misschien dingen hebben ervaren die zij niet hadden verwacht. Misschien waren een paar van deze dingen realisaties dat er een groter plaatje is….een veel groter plaatje! Elke kleine realisatie, ontdekking, voegt iets toe aan een groter plaatje van deze ontdekking en uiteindelijk krijgen wij iets waarover wij eerder hebben gesproken en dat is de Vonk. Julie kunnen de Vonk zien als een volledige realisatie van verlichting, een explosie en die veegt alles opzij wat jullie is geleerd en het laat jullie analyseren wat IS en niet wat jullie is VERTELD en wat wel zo zou moeten zijn! Dit is wat er altijd aan de hand is op een plaats als deze….vrije keuze….elk individu dat zijn of haar leven leeft en zichzelf met vrije keuze weer weet te vinden om wel of niet te leren en wel of niet, te zien, te voelen of niet en, lieve mensen, dit wordt altijd geëerd. Er zijn mensen die hier in het verleden over hebben gevraagd en zij zeggen: “Kryon, heb jij iemand gezien die heeft besloten om de lage energie te omhelzen? Voel jij dat zij het misschien mis hebben?” Weten jullie wat onvoorwaardelijke liefde is? Er zijn geen voorwaarden – alleen liefde – er zijn geen voorwaarden! Als een mens besluit om de lage energie te omhelzen en dingen te doen waarvan jullie zeggen dat zij dit niet zouden moeten doen….onvoorwaardelijke liefde zal hen niet veroordelen over een keuze die VRIJ is. Dit is de schoonheid van de liefde van God.

Meer lezen >>>


De Andere Krant Vrijheid: hoe Klein Duimpje een Reus blijkt te zijn / DOOR FRED TEUNISSEN / 14 MEI 2020

De Andere Krant Vrijheid: hoe Klein Duimpje een Reus blijkt te zijn
DOOR FRED TEUNISSEN · 14 MEI 2020


Op 5 mei – Bevrijdingsdag – vonden 500.000 exemplaren van de Vrijheids-editie van De Andere Krant hun weg naar distributiepunten in het hele land. Een spectaculaire daad van verzet tegen de lockdown en de aantasting van democratische grondrechten.

500.000. wat een ongelofelijk aantal. Chapeu voor het team dat dit voor elkaar kreeg! Toch blijft het daar niet bij. Er worden er zelfs nog bijgedrukt. Ook is er inmiddels een digitale versie beschikbaar.

Het grote succes van deze actie laat zien dat er breed in de samenleving verzet is tegen de maatregelen van de regering. Dat verzet is nog amper zichtbaar, het is wijd verspreid en het zoekt nog naar geschikte vormen, maar het is er. En het is Groot.

Onwerkelijkheid als partijlijn

Er is een idiote situatie aan het ontstaan, die me doet denken aan het sociaal-politieke klimaat in de voormalige DDR (Oost-Duitsland).

Aan de ene kant is er de officiële werkelijkheid (de partijlijn) die in werkelijkheid volkomen ON-werkelijk is, maar die zich wel gesteund weet door een enorme mediamacht, financiele macht, verklikkersmacht en uiteindelijk ook militaire macht.


Op deze dag van je leven / Woensdag 13 Mei 2020 / Neale Donald Walsch


Woensdag 13 Mei 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geluk, die grote maîtresse van de ceremonies...
in de dans van het leven, ons door al zijn doolhoven en kronkels jaagt,
maar niemand van ons langs dezelfde weg leidt.

Charles Caleb Colton zei dat, en hij had gelijk. 
Daarom, omdat er niet enkel EEN manier is om geluk te vinden,
waarom dan niet de manier vinden die je het meest aanspreekt?
Waarom niet jouw passie volgen--
zelfs als anderen je vertellen dat je gek bent omdat je het probeert?

Zegt iemand je dat nu?
Luister niet. 
Luister daar niet naar!
De stem van de voorzichtigheid weet niets van echte vreugde.
Wat voor vreugde is er in het doen van wat er was
zonder enige twijfel zou je dat kunnen doen?
Waar is de opwinding daarin?
Hé, probeer iets waardoor je zou kunnen falen.
Nu, dat is het leven.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien
Een Schrijven van de Schepper / Woensdag 13 Mei 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Woensdag 13 Mei 2020 / door Jennifer Farley,

Grote Kracht


Neem vandaag nog even de tijd om na te denken over alle beslissingen
 die je dagelijks neemt. 
 Het kan onthutsend zijn!
(Glimlach)
Kies nu één beslissing en volg zijn pad; denk aan de veranderlijkheden,
 de keuzes, de impact en de mogelijke uitkomsten. 
Je kunt het gevoel hebben dat een beslissing één conclusie heeft,
 maar het oneindige aantal keuzes dat u wordt aangeboden
kan leiden  tot zo veel veranderingen in jouw werkelijkheid!
Het Universum heeft je een vrije wil gegeven zodat je jouw eigen pad kunt volgen
 en een leven kunt creëren dat het beste bij jouw bestaan past. 
Hier zit een grote kracht in...gebruik het verstandig.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl