Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 9 mei 2020

Saul: Eeuwige vreugde wacht op jullie ontwaken. / Via John Smallman / 2 mei 2020


Saul:
Eeuwige vreugde wacht op jullie ontwaken.
Via John Smallman / 2 mei 2020


Om te beginnen een metafoor: de mensheid is aan het surfen. Er komt een enorme golf aan, dus ...ontspan je, maar sta klaar en laat deze prachtige golf je meenemen voor een opwindende rit naar het nieuwe tijdperk, dat jullie allemaal zo ijverig tot stand hebben gebracht. Je zal niet falen om erop te stijgen, want je hebt een grote expertise en je hebt geoefend met een krachtig gerichte intentie om klaar te zijn voor dit precieze moment. En je bent er klaar voor en je zal opgewassen zijn tegen de gebeurtenis. Je zult vervuld zijn van vreugde en verwondering als je eindelijk jezelf, de ware jij, leert kennen in Eenheid met heel Gods goddelijke Schepping. Jullie ontwaken zal spectaculair zijn, veel meer dan wat jullie je kunnen voorstellen. Sterker nog, veel meer dan wat zelfs iemand die de meest opbeurende en inspirerende bijna dood ervaring heeft gehad, zich kan voorstellen.  Je goddelijke erfenis - oneindige Vreugde - wacht op je ontwaken.

De super maan geeft ons een flinke zet in de goede richting / 8 Mei 2020 / Door Martha Krul


De super maan geeft ons een flinke zet in de goede richting
8 Mei 2020 / Door Martha Krul

Voel je die verandering?
Voel je die blijheid?
Voel je dat je in een nieuwe versnelling terecht bent gekomen?
Het is alsof je een berg aan het opklimmen bent geweest.
Nu kom je boven.

Je hebt je steeds afgevraagd wat het uitzicht boven zou zijn.
En maar doorgaan en maar zwoegen.
Dan kom je boven en je krijgt een uitzicht te zien
waar je jezelf geen voorstelling van hebt kunnen maken.

Zo gaat het ook in dit proces.
Alles ging naar stilstand.
Niet wetend, hoe nu verder.
De mens heeft een creatieve geest en komt vrij snel naar nieuwe ideeën.

Het hart wijst de weg.
Wij worden ondersteund door het universum.
De kracht van de sterke volle maan geeft ons een flinke zet in de rug.

Je bent boven op de berg.
Het uitzicht is er.
Je wordt stil van hetgeen je ziet en overziet.

Live Kryon Channeling: Kryon in Philadelphia. 4 / 15 juni 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 9 Mei 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Philadelphia. 4
  15 juni 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 9 Mei  2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Wie spreekt daar?

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij houden innig van jullie; wij zijn verliefd op jullie. Hoe vaak heb ik dit gezegd? Het antwoord is: ontelbare keren. Alles wat jullie hoorden doorklinken in alle voorgaande boodschappen is Pure Liefde. Er is niets dat lijkt op de liefde van God, deze Creatieve Bron-energie gaat verder dan de emotie die jullie liefde noemen; een samengaan van diepgaande compassie en de integriteit van Spirit, van een liefhebbende, zeer liefhebbende, Creatieve Bron. Een onvoorwaardelijke liefde is werkelijk zo, kijkt naar jullie en heeft geen oordeel….dat is onvoorwaardelijk! Jullie kunnen niet in een adem zeggen: “Ik heb de onvoorwaardelijke liefde van God….maar… er is ook oordeel.” Dat is er niet! Jullie hebben een discussie, jullie hebben er vele, maar die van vandaag is een beetje anders….over channeling in het algemeen. Laten wij het daar dus over hebben, misschien op een manier zoals wij dit niet eerder hebben gedaan. Het is interessant, nietwaar, dat als jullie de channeling van de dag horen, de diepgang van Jeshua binnenkomt en jullie begrijpen en realiseren je dit omdat jullie weten dat dit een meester op de planeet was; jullie weten zoveel van hem….jullie kunnen je veel meer met zijn boodschappen verbinden dan met wat dan ook…omdat er een mens bij betrokken was. Als Adironnda binnenkomt, als Kryon binnenkomt, is er een tendens dat jullie zeggen: “En wie ben jij?” Daar wil ik dus even over spreken. Wij zijn allemaal hetzelfde…adviseren allemaal…Kryon, Jeshua, vanuit een aspect: wij zijn op dit moment allemaal aan de andere kant van de sluier, gebaseerd op het licht van de Schepper en het komt naar jullie met de meest onvoorstelbare liefde.

Meer lezen >>>


Duimen of Denken? Deel 4 van 7 / Door Peter Verellen

Duimen of Denken?
Deel 4 van 7
Door Peter Verellen

Ooit zei een bevriende garagist tegen mij: De mensen, het mag niets kosten en het moet rap gedaan zijn. Liefst nog gratis en tegen gisteren. Spiritueel is dit net hetzelfde. Hoe snel moet het gaan en wat, of hoeveel wil je er voor investeren? Ben ik hier nu werkelijk god aan het vergelijken met een garagist? Ja, hij vindt dat goed, als het is om er een voorbeeld bij te geven, dan kan alles. Deze garagist hoort alle dagen opnieuw, weer hetzelfde verhaal. Mijn auto, mijn auto, wanneer is mijn auto klaar. Het is dringend en ik heb weinig tijd en kun je niets van de rekening doen. Het is voor mij, dan kan dat toch, wij zijn toch vrienden, niet, allee, doe er iets af, ik weet dat je dat kunt. Elke dag, dezelfde zever. Elke dag dezelfde zagemannen en steeds kost het toch te veel. Behalve bij mij. Ik had ook “mijn” auto en die moest soms nagezien worden. Ik had dus dezelfde garagist dan de anderen. Een topvakman. Nooit was er bij mij iets dringend en zeker niet te duur. Ik wachtte op telefoon, wanneer mijn auto klaar was en ging hem dan halen. Hem opbellen tijdens zijn werk om te vragen of het niet sneller kon, voor mij, dat deed ik ook niet. Toen ik reeds enkele jaren een “meer dan tevreden klant was” belde ik hem op. Hij vroeg wanneer ik mijn wagen graag zou brengen en dan zou hij zoals steeds in zijn agenda kijken om een afspraak te maken. Het is dringend, zei ik. Wablieft?, vroeg hij. Ja, zei ik, het is nu echt dringend, want... hij onderbrak mij echter en zei: Stap nu in uw wagen en breng hem onmiddellijk, ik begin er direct aan. Nu vertrekken. Leg het me maar uit als je hier bent. Ik leg al mijn werk stil als jij hier aankomt. Jamaar, zei ik, en de anderen dan. Voor hen is het altijd dringend en zij gaan nu op jou moeten wachten, en vertrek nu, je moest er al zijn, grapte hij nog achterna. Hij legde zijn andere werk stil toen ik aankwam en hielp me ogenblikkelijk verder. Ik had hem niets gevraagd, ik belde slechts om een afspraak te maken en toegegeven, liefst zo snel mogelijk. Hijzelf vond dat ik nu voorrang had. Vermits ik soms het menselijk lichaam, een voertuig noem, net zoals de auto in het voorbeeld hierboven, zou ik god voor even een garagist kunnen noemen. Laat hem maar sleutelen aan jouw voertuig. Maak afspraken zoveel je wil en hou je gedrag steeds in het achterhoofd.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Donderdag 7 Mei 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Donderdag 7 Mei 2020


Welke luide energetische nee's houden je tegen om te ontvangen? Geloof je in wonderen,
in magie, in verwondering? Als je dat doet, geloof je dan dat ze voor jou beschikbaar zijn?
Kun je je verplaatsen in het hebben van volledig vertrouwen in jouw eigen ziel, samen met
de hulp van een Universum dat je aanbidt, om je liefdevol naar voren te laten stromen in
de meest verrukkelijke, ondersteunde manieren? Openstaan om te ontdekken en te
ontvangen wat er voor jou bestaat buiten wat je je zou kunnen voorstellen, is precies hoe je
wonderen in je leven uitnodigt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEen Schrijven van de Schepper / Vrijdag 8 Mei 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 8 Mei 2020 / door Jennifer Farley,

” Het evenwicht wordt hersteld


Het Universum is er zeker van dat je de extremen waar anderen naartoe gaan
en de leegloop tussen die extremen hebt opgemerkt,
afhankelijk van wat ze die dag hebben gelezen/gehoord. 
Begrijp alsjeblieft dat dit deel uitmaakt van de menselijke conditie. 
Wanneer degenen die op het punt staan te ontwaken het 'waarom' van een
situatie niet begrijpen, zullen zij zoeken om er een te vinden. 
Het kan zelfs tegenstrijdig zijn met hun waarheid. 
 Men vraagt je vriendelijk te zijn, mededogen te oefenen,
het niet persoonlijk te nemen en te begrijpen
 dat ieder zijn eigen weg te volgen heeft. 
De balans wordt hersteld, dierbare...wees gewoon geduldig.
 (Glimlach)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 8 mei 2020

Brian Rose met David Icke Interview III, 3 mei 2020 / Door eventnl

Brian Rose met David Icke Interview III, 3 mei 2020
Door eventnl

David Icke
Het covid interview duurt ruim 3 uur. Hieronder vind je een samenvatting van het verhaal van Icke. Hij gaat in op de krachten achter de schermen, het doel van de pandemie, en welk doel ze uiteindelijk voor ogen hebben met de mensheid. Hij besluit met ons te stimuleren om ons spirituele hart open te zetten, ons oneindige bewustzijn te herkennen, ons te realiseren dat wij een ongelooflijke macht hebben, en NEE te zeggen tegen de manipulatoren.


Intro door Rose: hij had eind april twee eerdere interviews met Icke, over covid-19. Eerste was gezien door meer dan 10 miljoen. Tweede interview meer dan 40 miljoen; video is een half uur daarna door Youtube geblokkeerd. Icke is nu uit Youtube en Facebook gegooid. Op grond van de beschuldiging: “Health information that could cause physical harm” (gezondheidsinformatie die fysieke schade zou kunnen veroorzaken).

Rose staat op Vrijheid van meningsuiting! Daarom heeft Rose met crowd funding (ruim 25.000 leden) in 11 dagen dit derde deel interview op London Real TV gerealiseerd. Dit derde interview had al direct meer dan 1 miljoen kijkers. Rose roept iedereen op om zoveel mogelijk dit TV kanaal te promoten. Hier blijven de video's op staan, ongecensureerd, volledige vrijheid van meningsuiting, en vrije toegang.  

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 8 Mei 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
8 Mei 2020.

Jullie hoeven niet te wanhopen door de schijnbaar eindeloze rij veranderingen die plaatsvinden, maar dit is nodig om jullie los te maken van de oude manier van doen, een manier die zijn doel nu heeft gediend. In de manier waarop jullie nu leven dient er veel te veranderen, sommige aanpassingen zullen verreikend zijn en drastisch lijken, terwijl andere kunnen passeren en daarbij niet veel meer dan een kleine rimpeling veroorzaken. Of jullie het nu leuk vinden of niet, we kunnen je verzekeren dat wanneer je eenmaal de voordelen kunt zien die de veranderingen zullen opleveren, jullie meer dan tevreden zullen zijn en nooit meer terug willen naar de oude tijd. Sommige veranderingen zullen noodzakelijkerwijs langer duren om tot voltooiing te komen, maar in het stadium waarin jullie buitenaardse vrienden zich veilig kunnen laten zien, is het hen toegestaan jullie te helpen en de activiteiten die alles tot een goed einde zullen brengen, te versnellen.

Wanneer jullie de effecten op je leven kunnen zien als leidend naar opwindende en hart-verblijdende tijden, zul je het veel beter aan kunnen, zo niet dan zou het tot ontevredenheid en teleurstelling kunnen leiden. Degenen onder jullie die verwachten het volledige pad naar Ascentie af te zullen gaan, worden als bevoorrecht beschouwd aangezien veel zielen er gretig naar hebben verlangd om er deel van uit te maken, maar niet werden geselecteerd. Het is, zoals je zou kunnen zeggen, "de enige kans van je leven" om voor het eerst in een stoffelijk lichaam Ascentie daadwerkelijk te ervaren. Het is de tijd waarop jullie hebben gewacht, de tijd waarin er een einde komt aan beproeving en ellende. De veranderingen zijn onvermijdelijk, maar je zult zien dat op de lange termijn alles voorbestemd is om jullie weg vrij te maken naar een beter leven. dat vreedzaam en vervullend is.

Stilstand creëert nieuwe mogelijkheden / 7 Mei 2020 / Door Martha Krul

Stilstand creëert nieuwe mogelijkheden
7 Mei 2020 / Door Martha Krul

De wereld kwam tot stilstand.

Wij raakten in vertwijfeling.
Wat gebeurt hier?
Hoe nu verder?

Voor ons gevoel werd ons pad afgesneden.
Zo maar, in één klap.
De deur viel voor onze neus dicht.

Daar moesten wij even van bijkomen.

Het is als een aquarium waar ineens alle planten uitgerukt werden.
Het zicht is weg.
Dan komt er rust en daalt het zand en de modder weer naar de bodem.
Helderheid laat zien dat er iets veranderd is.

Zo is het ook met onze samenleving.
Wij kunnen niet herstellen wat wegviel.
Wij kunnen het oude niet opbouwen.
Ons leven is niet van terugkeer naar……
Ons leven is in een voortgaande lijn.

De mogelijkheden liggen VOOR ons.
Niet door opbouw van het oude, maar door creatie van het nieuwe.

Je kan geen prijzen gaan berekenen om je niet verkregen inkomsten alsnog
binnen te halen.
Je zaken zullen stil vallen.
Je zal nog minder inkomsten krijgen.

Je zal naar nieuwe ideeën moeten gaan.
Hoe creëer je op een inventieve manier nieuwe business?
Dingen waar JIJ en de ander blij van wordt.

Live Kryon Channeling: Kryon in Philadelphia. 3 /15 juni 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 8 mei 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Philadelphia. 3
  15 juni 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:8 mei  2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het uitgebreide Innerlijk Aangeborene

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Als jullie zojuist zijn afgestemd op deze boodschap: dit is een dag van uitleg en onderzoek en een relatie en deze relatie kan jullie weleens verbazen. Het is: hoe kunnen jullie het Innerlijk Aangeborene begrijpen en uitbreiden en dit gaat over het begrijpen van dingen die met jullie meekomen als jullie geboren worden. Daar zit een les in en als jullie luisterden naar de boodschap van Adironnda spreekt zij van gewoontes en angst en al die dingen die in de weg staan van het Innerlijk Aangeborene dat wordt geacht jullie mee te nemen naar intuïtie. Ik wil daar iets aan toevoegen. Dit zal helemaal geen andere boodschap worden, het zal eenzelfde boodschap zijn omdat deze dingen waarheid zijn. Als jullie hen horen bewijzen zij zichzelf. Lieve mensen, als jullie op deze planeet komen en gaan opgroeien zijn er bepaalde dingen die innerlijk aangeboren zijn. Mijn partner heeft verteld over het onderzoek dat is gedaan door bepaalde spirituele mensen. Maar jullie hebben geen onderzoek nodig….kijk gewoon rond op de planeet. Hoeveel mensen zijn aangesloten bij een geloofssysteem dat zegt dat de ziel na de dood ergens anders heen gaat? Door gewoon het aantal leden te tellen is het antwoord: de meeste mensen! De meeste mensen op deze wereld….een overweldigende meerderheid, geloven dat er iets is als jullie zijn overleden.Op weg naar ware vrijheid / 6 Mei 2020 / Door Mieke Vulink

Op weg naar ware vrijheid
6 Mei 2020 / Door Mieke Vulink

De Goddelijke Aanwezigheid leidt je door alles heen

Zo veel mensen torsen nog onverwerkte lasten uit hun verleden met zich mee, of liggen overhoop met plaatjes van zichzelf waar ze niet langer aan willen voldoen. Alles is terug te leiden naar wat er innerlijk nog gevangen zit en bevrijd wil worden. Wat zou jij doen als ALLES mogelijk was? Wie zou jij willen ZIJN? Wat zou je eigenlijk het ALLERLIEFSTE willen doen? Vraag het maar eens aan je hart.

Je zult zien dat er onmiddellijk ‘onmogelijkheden’ vanuit je hoofd tussen gezet gaan worden. Of dat je bij voorbaat al de stroom van geluk tegenhoudt door de teleurstelling dat het ‘toch weer niet door zal gaan' vast te pakken. Je wilt jezelf niet opnieuw blij maken met een dood vogeltje, en dat is begrijpelijk.

Maar ergens in jou is er die Goddelijke Aanwezigheid, die steeds meer van zich zal laten horen. Het is die Liefdeskracht die jouw leven met een Lichtkrans is gaan overkoepelen vanaf het moment dat jij innerlijk koos om de weg naar bewustwording op te gaan. Ik kan uit eigen ervaring bevestigen dat, hoe zwaar de stukken soms zijn waar we ons nog doorheen willen worstelen, en hoe ‘muurvast' ze soms lijken te zitten, dit niets anders zijn dan Inwijdingsfasen waar we doorheen geleid zullen worden. De Lichtwereld laat niemand meer ten onder gaan, tenzij het een eigen keuze van de Ziel is om een soortgelijke ervaring opnieuw toe te voegen aan de lange lijst van incarnaties.

Op deze dag van je leven / Donderdag 7 Mei 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 7 Mei 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat niemand jouw hulp nodig heeft.

Ik weet het, ik weet het...dit is een moeilijke.
Maar het is waar.
Maar toch betekent dit niet dat niemand je hulp wil,
of dat niemand je hulp zou kunnen gebruiken.
Het betekent gewoon de gedachte dat een ander
 Aspect van Goddelijkheid machteloos is zonder jou onnauwkeurig is.

Doe daarom niet iets, omdat je denkt dat iemand anders je nodig heeft.
Dat bouwt alleen maar verbittering op.
 Doe wat je wilt doen als een middel van beslissen, verklaren,
creëren en te ervaren wie je bent - en wie je kiest te zijn.
Dan zul je je nooit slachtoffer voelen, machteloos, of zonder keuze.
Ja?
Zie je hoe eenvoudig het allemaal is?
 Ga uit het slachtofferschap.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlAartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 3 Mei 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 3 Mei 2020


De stroom is een ongelooflijk efficiënt systeem dat zowel actiefasen als rustfasen bevat. Door beide te omarmen, maak je gebruik van de steun en de inherente gaven die in beide fasen bestaan.

Mensen hebben de neiging om in hun hart te weten in welke fase ze zich bevinden en in plaats van dat te accepteren en te omarmen, maken zichzelf er verwijtbaar voor en proberen hun weg te forceren in energieën die niet ondersteunend zijn. Dit is een andere vorm van weerstand die zelden het gewenste resultaat oplevert omdat het bestaat uit forceren in plaats van stromen.

donderdag 7 mei 2020

Jezus: Sta jullie zelf toe om te vergeven – jezelf en alle anderen. / door: John Smallman / 3 Mei 2020

Jezus:
Sta jullie zelf toe om te vergeven – jezelf en alle anderen.
door: John Smallman / 3 Mei 2020


Allen zijn Eén, want er is maar Eén. Die Ene is Bron, Moeder/Vader/God, Liefde, die eeuwig aanwezig is in de harten van alle bewuste wezens, want dat is de levenskracht, Bewustzijn, in iedere perfecte en prachtige expressie van zichzelf bewust, van Zichzelf als individu. Echter, in vorm als mens is Het vrij om de beperkingen, die een menselijke vorm er opleggen te accepteren, of om zichzelf te herkennen als Eén met Bron. Meestal accepteert Het de beperkingen van vorm en door de tijdperken heen hebben deze beperkingen Het losgemaakt van het kiezen om Zichzelf te kennen zoals Het werkelijk is. Desondanks, het pad van herinnering van Haar ware en eeuwige aard als Liefde werd gelegd op het moment dat Het de eerste keer de vorm binnenging, zodat Het nooit volledig verloren kon gaan en niet in staan om Haar weg naar Huis terug te vinden.   

De mensheid is nu prachtig vooruit gegaan om dat pad te ontdekken of bloot te leggen, met als consequentie dat een enorm aantal, dat schijnbaar – en alleen schijnbaar – in vorm verloren is geraakt, afgescheiden van God, binnenin zichzelf het weten voelen opkomen dat er veel meer bij het leven hoort, overvloedig veel meer dan wat zij in vorm ervaren, zij hebben de onomkeerbare collectieve keuze gemaakt en beslissing genomen om naar Huis terug te keren, om te ontwaken. Dit proces van ontwaken is wat de mensheid nu ervaart als ontelbare overtuigingen en de daaruit voortkomende houdingen en gedrag waarin ze betrokken zijn komen in het besef omhoog en worden gezien voor wat ze zijn – onwerkelijk en ongeldig. Dit is verontrustend en verwarrend want het lijkt alsof ze hun levens verkwist hebben door het volgen van valse goden en profeten die hen op een dwaalspoor gebracht hebben – en hen intense pijn en lijden berokkend hebben – en hen intussen hebben aangemoedigd om anderen, die andere geloofssystemen hebben, te oordelen, te vervloeken en te vernietigen.  

Angst en vertrouwen, twee verschillende dimensies / 6 Mei 2020 / Door Martha Krul

Angst en vertrouwen, twee verschillende dimensies
6 Mei 2020 / Door Martha Krul

In deze tijd van transformatie is het soms moeilijk om een 
balans te vinden tussen angst en vertrouwen.

Alles verandert in hoog tempo.
Wij zelf veranderen in hoog tempo.
Doordat wij zo snel aan het veranderen zijn, 
herkennen wij ons zelf soms niet tot nauwelijks.
Wij veranderen zelf, onze omgeving verandert, 
onze leefwijze verandert.
Er is weinig vastigheid.
Angst wordt o.a. sterk gevoed door onrust.

Angst wordt gevoeld in en om ons heen.
Onvrede en bang zijn voor de toekomst maakt ons onrustig.
Door die onrust is het heel moeilijk om vertrouwen te hebben.
Bij onrust is angst dichter bij ons dan vertrouwen.

Vertrouwen komt naar voren in de stilte.
In die stilte vormt zich helderheid.
Water dat met rust gelaten wordt, wordt helder.
Zo is het met de mens ook.

In stilte en in de verbinding met onszelf komen de inzichten.
Voelen wij dat wij verbonden zijn met de BRON.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 13 “Het herijken van de mensheid” / geplaatst: 7 Mei 2020


Marshmallow Boodschap 
Uit Kryon Boek 13 “Het herijken van de mensheid”
geplaatst: 7 Mei 2020 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie eetgewoonten

Het maakt niet uit wie jullie zijn of waar jullie wonen. Als jullie op deze planeet zijn gekomen vanuit een vorig leven in India zullen jullie Indiaas eten willen hebben – zelfs als jullie in Montana in de VS wonen! Als jullie levens hadden doorgebracht in Azië en vandaag in Brooklyn wonen kan het zijn dat jullie nog steeds Aziatisch willen eten.
Jullie chemie “herinnert” het zich en snakt ernaar en wil zich tevreden stellen met efficiënte en gezonde voeding.

De erfenis uit jullie Akasha is veel sterker dan jullie denken. Voorbij levens zijn NIET in het verleden! 
 

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal sinds 1989

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Dinsdag 5 Mei 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Dinsdag 5 Mei 2020
  

Wij willen dat jullie aandacht besteden aan wat er met jullie lichaam gebeurt als jullie in verzet zijn. Jullie zullen een samentrekking van uw energie voelen. Er is geen expansie en geen beweging. Omdat jullie energie afgesloten is, kunnen jullie niet creëren of ontvangen.

Jullie hebben de keuze om één van de twee dingen te doen. Als jullie weerstand je laat weten dat iets geen energetische match is met jullie, kunnen jullie die input gewoon accepteren en omleiden naar iets dat wel zo is. Als jullie weerstand te wijten is aan een deel van je dat wanhopig op zoek is naar je aandacht en genezing, dan is het tijd om dat aspect te onderzoeken en het te benaderen als je eigen liefdevolle gids en ouder, en het te geven wat het nodig heeft, zodat het bereid is om terug te gaan naar expansie en beweging.