Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 2 mei 2020

Benut je vrije wil, juist in deze tijd / By Ella Ster / 1 Mei 2020


Wat betekent ‘vrije wil’? In hoeverre maken we daar gebruik van en waarom is het juist in deze tijd zo belangrijk om je bewust te zijn van je universele kosmische vrije wil?

Alle informatie die afgelopen tijd tot ons komt kan leiden tot verwarring. Er is zoveel aan de hand en licht en donker lopen door elkaar heen. Sommige donkere initiatieven hebben als gevolg dat er juist licht ontstaat, met andere woorden het beoogde effect van het donker komt als een boemerang terug. Denk bijvoorbeeld aan de lock-down van de helft van de wereldbevolking, met het effect van meer eenheid, zorgen voor elkaar, schoner milieu, reflectie op het eigen leven, verminderen en minder consumeren, minder vliegen, et cetera.

Hilarion – mei 2020 / Via Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
mei 2020 / Via Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Dit zijn moeilijke tijden voor alle zielen op de planeet. Er is geen tijd meer om besluiteloos af te wachten en je af te vragen welke kant je op moet. Men moet nu zeker en beslissend zijn in de keuzes die voor zich liggen. Het is tijd voor veel van de ontwaakte mensen om na te denken over welke aardse realiteit ze helpen manifesteren door die keuzes ... aan welke voorgeschreven regels geven ze hun persoonlijke kracht? Als ze erover nadenken en ontdekken dat hun interesse en aandacht ligt in het opeisen van gerechtigheid voor misdaden tegen de menselijkheid en dit is hun gepassioneerde focus, dan is het misschien tijd voor hen om zich te vergewissen en persoonlijk betrokken te raken.

Als ze hun aandacht alleen blijven geven door het lezen van de verhalen, creëren ze deze realiteit voor zichzelf, nu en in de toekomst. Ze moeten er heel zeker van zijn dat ze dàt echt willen. Het denken is de bouwer en dat betekent dat hun gedachten en focus hun realiteit produceren. De energieën die nu binnenkomen, zullen niet toestaan dat ze halverwege hun koers veranderen. Willen ze echt de realiteit ervaren van de verhalen waaraan ze zo vastzitten? We zien veel evolutie en groei van de ziel plaatsvinden bij degenen die onze woorden lezen en erover nadenken. Het is tijd om Lichtwerker zijn naar een heel nieuw niveau te tillen. Het is tijd om de verantwoordelijkheid te nemen voor wat je in de wereld creëert ... het begint, blijft bestaan en eindigt allemaal bij elk individu.

Zie jij jouw spiritualiteit - in deze tijd - nog steeds als een hobby? / Ria Feskens, Serenora / mei 2020


Zie jij jouw spiritualiteit - in deze tijd - nog steeds als een hobby?

In de afgelopen jaren heb ik heel wat opleidingen en cursussen verzorgd. Veel van de deelnemers en deelneemsters hebben intussen hun plaats als Lichtwerker ingenomen. Geweldig! Toch zie ik ook dat prachtige mensen, die alle kennis en technieken in huis hebben, in hun comfortzone blijven zitten. Zij beschouwen spiritualiteit liever als een hobby. Een boeddha hier en daar, een kaarsje, een spiritueel maandblad en af en toe een bezoek aan een Medium. Dat is het. Zo zonde! Het liefste zou ik ze door elkaar willen schudden. Het is de hoogste tijd, jullie hulp is nodig!

Nu is er in elk groeiproces wel eens een aarzeling of terugval, soms omdat er een kosmische test gaande is, maar dit is anders. De mensen waar ik het hier over heb, bezitten een hoogfrequent energieveld waar menig Medium jaloers op zou zijn, echte Lichtwerkers, daar ligt het niet aan. Alleen ze zitten een beetje klem in de beslommeringen.

St. Germain: Het Transmuteren van de Energie die Anderen Creeren / via Sharon Stewart / 21 april 2020


St. Germain:
Het Transmuteren van de Energie die Anderen Creeren
via Sharon Stewart / 21 april 2020

Ik: LOL Hij praat tegen me terwijl ik vliegtuigvideo's bekijk op YouTube. Saint Germain is verbaasd dat iemand in een vliegtuig stapt, laat staan dat hij betaalt voor de rit. LOL Ik vind dat de meeste ET's dezelfde mening hebben. Ashtar heeft dat zeker.

Hij zegt dat hij de hele dag tegen me praat omdat ik een slechte dag heb. Ik had hem ook al eerder gehoord. Hij was degene die me zei dat ik de Violette Vlam moest gebruiken om de lading negatieve energie te transmuteren die ik 's nachts op me had genomen. En ik had wat succes. Oefenen is perfect.

Gek, ik zie een energetische lijn tussen de staartvin en de rechtervleugel van het vliegtuig. Ik heb meer van die tussen de objecten gezien. Alles is verbonden.

Ik: Dus, energieën worden vergroot en typisch, als ze omhoog gaan, zakt mijn gemoedstoestand. Kunt u dit alstublieft uitleggen, St. Germaine, voor alle andere mensen die zo vreselijk getroffen zijn door de toename van de Schumann Resonantie?

St.Germain: Dat kan ik Inderdaad! Je begrijpt dit proces nog niet. Er zijn velen zoals jullie, die hier zijn gekomen om te transmuteren wat jullie "loosh" noemen, de negatieve energie waaraan de valse "goden" van jullie planeet zo hard werken om te creëren, de angst-energie, de haat, de eenzaamheid, de energie van verlatenheid, ongeluk, en nog veel meer. Ze voeden zich ermee. Zoals je misschien weet, hebben velen persoonlijke gehechtheden, die je in levenssituaties sturen die je in staat stellen om meer van deze loosh/negatieve energieën voor hen te creëren. Als je nu in ongelukkige omstandigheden bent, moet je vermoeden dat ook jij, gehechtheden hebt en dat ze verwijderd moeten worden als je verder wilt gaan en verder wilt gaan met de opstijging. Dit zijn energiezuigers, de vampieren van de levensenergie, de Dracula's van jullie films tot leven gebracht.

Live Kryon Channeling Wereldwijde Channeling Retraite. 4 / 15 april 2020 / Lee Carroll / Geplaatst: 2 Mei 2020


Live Kryon Channeling
Wereldwijde Channeling Retraite. 4
15 april 2020 / Lee Carroll

 Geplaatst: 2 Mei 2020   
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Pleidooi voor spiritueel Gezond Verstand. Het is TIJD!

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

De vorige spreker en lerares Peggy heeft verbazingwekkende dingen op deze planeet gedaan. Een van degenen die werkelijk samenbrengt en vertelt wie jullie zijn en spreekt over een integratie tussen de mens en Spirit op een manier die jullie kunnen zien en visualiseren en de vele gezichten van haar leringen tonen de gevarieerde stappen van haar leven. Zij feliciteert de mensheid, net zoals ik.

Ik wil verder gaan over de relatie met wat jullie God noemen, achter de sluier, Spirit, de Schepper, de Creatieve Bron….er is een relatie, lieve mensen, echt waar. Dit zal weer een pleidooi worden voor spiritueel gezond verstand, een pleidooi, als ik jullie een voor een het gebouw van de logica, schoonheid en pracht van de mens laat zien, maar dit is niet wat jullie is geleerd en verteld. Het is interessant, nietwaar, dat jullie gebouwd zijn voor lineariteit? De geest en het bewustzijn die jullie allen hebben, zijn lineair. Dit moet zo zijn zodat jullie ’s morgens op kunnen staan, de dingen doen die jullie voor je bestaan moeten doen, om naar het werk te gaan, de dingen te bouwen die jullie bouwen, om de kinderen op te laten groeien….er moet lineariteit zijn.
Aartsengel Gabriel: Onze harten stromen over van dankbaarheid / 1 Mei 2020 / Via Martha Krul

Aartsengel Gabriel:
Onze harten stromen over van dankbaarheid
1 Mei 2020 / Via Martha Krul

Wanneer wij naar die prachtige planeet aarde kijken,
dan voelen wij dankbaarheid.
Wij zijn dankbaar voor de rust en de stilstand in het maatschappelijke verkeer.
Wij zijn dankbaar dat veel tot verstilling is gekomen.

Wij zijn dankbaar dat Moeder Aarde aan haar herstel kan werken.
Dat er een verstilling is gekomen en dat zij mag herstellen van lange
perioden van uitputting.

Niemand kon jullie vertellen hoe dit proces te keren.
Velen hebben gevoeld dat het niet goed ging.
Nu is die stilstand gekomen en is de weg naar herstel ingezet.

Wij zijn zo dankbaar met de zielen die nu op aarde leven.
Die zich letterlijk met hart en ziel inzetten voor het herstel van Moeder Aarde.
De natuur en het dierenrijk kunnen nu terugkeren naar hun eigen teritoriums.

De mens weet als geen ander dat de natuur sterk is.
De natuur is sterker dan de mens.
Moeder Aarde heeft heel veel geduld op kunnen brengen.

Moeder Aarde en de mens waren nu op het punt van verandering gekomen.

Lang, heel lang is gewacht op dit moment.

Nu waren alle voorwaarden en situaties klaar voor de inzet van deze wending.

Dit jaar zal een jaar van tegenstellingen worden.

Duimen of Denken? Deel 2 van 7 / Door Peter Verellen

Duimen of Denken?
Deel 2 van 7
Door Peter Verellen

Nu je geprogrammeerd bent, kan je “helemaal op je eentje” beginnen aan je herprogrammatie. Stel dat je iets ziet of hoort, kan je direct vragen. Klopt dit nu, of niet? De vorige vraag was niet correct, omdat je daar geen ja, of neen kan op antwoorden. Stel je vragen dus eerlijk, rechtdoor en doelbewust. Ja, of neen, moet het mogelijke antwoord zijn. Mijn vorige vraag had kunnen zijn : Klopt het, wat ik hier lees? Het kan zijn, dat er ook verschillen zitten in de intensiteit van ja en neen. Helemaal aan jou, om er zelf achter te komen. Jouw gidsen zullen blij zijn om je te leren kennen, of te ontmoeten, al is het voorlopig slechts mentaal, via de ja, neen vragen. Behoud het respect en geniet er dan van. Je kan jezelf programmeren, hoe je zelf wil. Als ik zo vrij mag zijn, neem ik mezelf als voorbeeld. Het gaat soms vanzelf. Ik heb mezelf geprogrammeerd op waarheid algemeen. Indien ik iets lees dat niet strookt met de waarheid, krijg ik hoofdpijn. Ik kan dit ook terug afzetten en verder lezen, maar waarom zou ik dat doen? Wanneer ik niets zou doen, word ik misselijk, dus wie dat het ook mag geschreven hebben, ik stop ogenblikkelijk met lezen. Hetzelfde kan je dit op voorhand doen, bij iets dat je gaat beluisteren. Misselijkheid bij – niet waar – en een innerlijk stralen bij – wel waar – dat had ik dus bij het beluisteren en het bekijken van de documentaire van Janet Ossebaard. Zalig ! Bij het lezen, of horen over vele zogezegde religieuze, of zelfs spirituele schrifturen, komt, bij wijze van spreken, het haar recht omhoog, over mijn ganse lichaam. Dit is geen goed teken. In elk schriftuur zou wat ik gezegd heb, over het programmeren, als bescherming, om te gaan voor slechts het goede, in de eerste paragraaf moeten staan. En is dat overal zo? Neen, en waarom niet? Omdat je anders misschien een echt “spiritueel persoon” had kunnen worden en er geen ingrijpen meer mogelijk was. Nooit en door niemand. Dat is de reden dat ik zo overtuigd ben van wat ik zeg en zeker van wat ik schrijf. Schrijven is gemakkelijker vind ik, omdat je het nadien nog eens kan nalezen. Woorden zijn zo vluchtig en soms te snel uitgesproken.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 1 Mei 2020 / Neale Donald Walsch

Vrijdag 1 Mei 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
...dat er een tijd komt dat je gelooft dat alles voltooit
is. Dat zal het begin zijn.

Louis L'Amour zei dat, en hij had gelijk.
We moeten het loslaten. Alles. 
Het zal lijken alsof je leven voorbij is,
en dat alles waar je voor gewerkt hebt ingestort is.
Eigenlijk zal de bouw ervan net begonnen zijn.

Het is zo afgezaagd, ik weet het, maar ik moet het toch zeggen.
Ik moet het zeggen.
"Voor elke deur die sluit, is er een andere die opengaat."


Dit is de deur waar je naar hebt gezocht
maar je kon er niet op hopen hem te vinden terwijl
je was opgesloten achter de eerste.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & MartienEen Schrijven van de Schepper Donderdag 30 April 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 30 April 2020 / door Jennifer Farley,

Vrije wil


Je wordt de hele dag overspoeld met informatie, elke dag. 
 Feit en fictie, angst en hoop, liefde en haat... ieder vecht
voor dominantie in jouw (soms) overweldigd systeem. 
Het is belangrijk om dit te onthouden; 
de enige 'die de controle heeft over het verhaal ben jij!

Er zullen altijd suggesties zijn over wat te doen,
 waarheen te gaan, hoe te leven en lief te hebben,
maar het is jouw keuze om te beslissen wat het beste voor jou is. 
Als jij ervoor kiest om van liefde te zijn
en je accepteert dat je in angst wordt geduwd, vraag dan waarom. 
 Als je ervoor kiest om aardig te zijn en je accepteert dat je in oordeel wordt geduwd,
wat is dan de aanleiding? 
Jij bent een autonome creatie en de vrije wil is de jouwe!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 1 mei 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 1 Mei 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
1 Mei 2020.

Het leven gaat door, ongeacht wat er in de wereld gebeurt, maar het ontkomt er niet aan dat het uiteindelijk wordt beïnvloed, aangezien de tijden snel veranderen. Het is duidelijk dat jullie snel een nieuw tijdperk binnengaan en dat jullie veel hebben in te halen wat met opzet voor jullie werd achtergehouden. De duistere Wezens hebben lange tijd kunnen voorkomen dat jullie konden profiteren van de nieuwe uitvindingen die, met vrije energie voorop, werden gedaan. Dit kan echter niet voor altijd worden tegengehouden en de huidige tijd is het ideale moment om de bijzonderheden vrij te geven. Veel verkeert in een staat van onrust en vraagt dringend om alle vernieuwingen aan de mensheid prijs te geven. Vanwege de huidige staat van de wereld staan jullie min of meer stil, en het is het ideale moment gebleken om na te denken over wat je wenst in het leven en waar je naartoe wilt.

De oude manier van doen kan niet voor altijd blijven bestaan en er dient een nieuwe, frisse benadering te komen van wat jullie van het leven verwachten, in plaats van een regime dat jullie keuze op basis van vrije wil dwarsboomt. Jarenlang heeft de ziekte kanker het leven van veel mensen verwoest, maar een remedie wordt tegengehouden door degenen die er belang bij hebben de status quo te handhaven.

Een Galactisch Federatie rapport, Deel 4 Update: Licht Krachten - Nr. 2020/04, 25 april 2020


Deel 4
Update: Licht Krachten - Nr. 2020/04, 25 april 2020

Huidige visie op het Corona-virus

In werkelijkheid is de genoemde corona-pandemie niet wat het lijkt, zoals steeds meer mensen op deze planeet ontdekken.

De Lichtkrachten vragen je om ontspannen en kalm te blijven, maar actief in termen van aandacht, netwerken, innerlijk werk en het volgen van de missie in de bevrijding van deze planeet.

Hoewel het een virus is dat kunstmatig in laboratoria is geproduceerd, is het een normale virusinfectie, net als elke andere griepinfectie die de afgelopen jaren actief is geweest. Het verschilt nauwelijks van de andere. Degenen die van het duister zijn, zijn geïncarneerd in menselijke fysieke lichamen. Daarom gebruiken ze, om hun doelen te bereiken, stammen van normale virusgroepen, omdat dit anders ook hun eigen gezondheid of leven in gevaar zou brengen.

De echte bedoeling achter deze pandemie is het creëren van een bepaald gedragspatroon; acceptatie van beperkingen en volledige permanente annulering van alle rechten. Een virale groep die is gemaakt van een basissubstantie en die al lang bestaat en dus zal blijven bestaan, wordt daarom nu gecreëerd als de nieuwste vorm van gezichtsloos terrorisme.

Het licht vasthouden in een tijd van afgekondigde epidemie, / 25 april 2020


Het licht vasthouden in een tijd van afgekondigde epidemie,
25 april 2020

Dit bericht is geplaatst op de website van het Institute of Health Research. Onderaan dit bericht vind je de doelstellingen van dit instituut. Het bericht is een gedachtewisseling tussen twee holistische artsen over vaccinaties in relatie tot C19.

Holistische genezing kijkt bij het aanpakken van gezondheidsproblemen naar de hele persoon. Het streeft naar het bereiken en behouden van de homeostase – balans – om het lichaam in staat te stellen terug te keren naar heelheid.

Standaard allopathische geneeskunde daarentegen is een reductionistische benadering, waarbij de problemen worden onderverdeeld om de spreekwoordelijke ‘Magic Bullet’ te vinden, een behandeling of een preventief middel (zoals een vaccin) dat een specifieke plek in het biochemische complex aangeeft waar in te grijpen. De onbedoelde gevolgen (‘bijwerkingen’) worden genegeerd.

Nu de wereld in een door de regering opgelegde ‘lockdown’-staat is, gebruiken veel holistische genezers deze tijd om hun begrip van genezing opnieuw te beoordelen. Als voorzitter van het Institute for Health Research – www.InHeRe.org  – communiceer ik met enkele van de meest bekwame van deze goede mensen.

Live Kryon Channeling Wereldwijde Channeling Retraite.3 /14 april 2020 / Lee Carroll / Geplaatst:1 Mei 2020


Live Kryon Channeling
Wereldwijde Channeling Retraite. 3
14 april 2020 / Lee Carroll

 Geplaatst:  1 Mei 2020    
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Alles wat jullie weten, her-construeren.   

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Hebben jullie de vorige spreker, Alcazar, gehoord? Er is geen verandering van boodschappen van de channelaars….die is er niet! Ik ga gewoon door en kom ook met nieuwe dingen. Wat als die zeer diepgaand zijn? Laat mij hen even herhalen en er soms wat dieper op ingaan.
Er zijn zoveel mensen, zelfs na 2012, die twijfel(d)en aan deze nieuwe energie. Zij zeiden: “Nee, de wereld gaat nog steeds op allerlei problemen af….er zal zeker nog een oorlog komen, zeker, en er zijn heel veel dingen die wij niet kunnen zien maar die hier heel dichtbij komen en waar wij in de toekomst mee te maken zullen krijgen….zelfs sommige channelaars!” Zij zien allerlei rampspoed. Het Veld is ook zo, want daar zijn voor een ziener of een futurist heel veel potentiëlen aanwezig. Zij kunnen naar deze gebieden gaan en zien de potentiëlen en sommige potentiëlen zijn precies DAT….een wereld die doorgaat op het oude pad. Maar zij hebben ergens geen rekening mee gehouden. Zij herinneren zich niet de dingen die Kryon of misschien Alcazar in het verleden hebben gezegd. Zij weten niet wat zij niet weten. Jullie zitten middenin een JOKER! Iets dat volkomen onverwacht is. Oh, er waren inderdaad enkele mensen die dit voelden komen maar zij konden jullie niet precies vertellen wat het zou zijn of wat het voor de planeet zou betekenen. Twee channelings geleden ben ik begonnen met vertellen wat dit voor de planeet zou gaan betekenen, dat het herstel compleet anders zou zijn….dat jullie bepaalde industrieën kwijt zouden raken omdat zij van de oude energie zijn. Het zou moeilijk zijn om hen te sluiten, lieve mensen….maar in deze nieuwe energie niet! In het proces van herstel zullen er nieuwe industrieën komen en nieuwe dingen die jullie je zelfs niet kunnen voorstellen omdat zij door uitvindingen groot gaan worden, maar zij zijn hier nog niet! Alcazar heeft het over hetgeen waar Kryon het ook vaak over heeft gehad: Energie die niet vervuilt….het is er al. Het is niet langer meer zo dat het komt….het is hier al! Industrieën voor het fabriceren, verfijnen en produceren van heel veel dingen die gaan werken om niet vervuilende energie te produceren. Het komt eraan, wij hebben erover gesproken….dit zal allemaal versnellen na de stop van dit moment waarin de Aarde ademhaalt. Deze Joker heeft feitelijk een bepaalde toekomst ongedaan gemaakt….de toekomst waarvan velen hebben “gezien” dat hij door zou gaan met het oude en waarin er oorlog zou komen, rampspoed en regeringen die zichzelf vernietigen….zij konden niet verder kijken dan dat omdat dit als een potentieel in het Veld zat. Dit gaat NIET gebeuren!

Meer lezen >>>


Jeshua: De pijn van afgescheidenheid / 29 april 2020 / Door Pamela Kribbe

Channeling met Jeshua:
De pijn van afgescheidenheid
29 april 2020 / Door Pamela Kribbe


Lieve mensen,

Ik ben Jeshua. Ik groet jullie allen als gelijke, als een van jullie, niet boven jullie verheven, maar diep verbonden met het mens-zijn en met de aarde.

Ik ben hier om jullie vanuit een ander perspectief te vertellen waar je staat op je pad, op je weg op deze aarde in een tijd van grote verandering.

Er vinden op dit moment geweldige energieverschuivingen plaats. Ieder van jullie komt hiermee in aanraking. Oude structuren, gebaseerd op macht en controle over het leven, worden van onderop en van binnenuit aangetast, en raken ontworteld doordat steeds meer individuen de egofase aan het loslaten zijn en de zielsfase binnentreden. In de zielsfase laat je je leiden door je hart, door je ziel, door je wezen, en niet door aangeleerde gewoonten en angsten die je persoonlijkheid bepalen.

Er zijn op aarde al heel veel individuen die de roep voelen van een hartgedragen bewustzijn, een leven vanuit de ziel. Maar de oude structuren zijn taai en al eeuwenlang geworteld. Veranderingen zullen niet vanuit die structuren en ook niet van bovenaf komen. Echte verandering stroomt binnen via ontwaakte harten in individuen. Overal ter wereld voelen mensen, met name jongeren, dat de oude manieren niet meer werken. Dat is voor hen niet alleen zichtbaar in de milieuvervuiling om hen heen, in de verwoesting van aardse rijkdommen, in oorlogen, economische problemen en hebzucht, maar ze nemen het ook en vooral in zichzelf waar.

Het enige normaal / 29 april 2020 / Door Lilian Ferru


Het enige normaal
29 april 2020 / Door Lilian Ferru

Baghwan, een bolletje geluk
Lieve Jij,

In een tijd waar de wereld bang is voor besmetting, is het toch apart dat zovelen juist het tegenovergestelde doen van wat genezing vraagt. Volgens ‘Een Cursus in Wonderen’ komt alle ziekte voort uit afscheiding. Is wat we nu meemaken, niets anders dan gedachten die naar buiten worden geprojecteerd? Is de wereld, zoals we die waarnemen, slechts een gevolg van het idee dat we los van de Bron kunnen zijn? Het lijkt er wel op. Iedereen en alles moet afstand houden. Kussen, knuffelen, aanraking, is zowat verboden. Wat wordt ons niet allemaal wijsgemaakt?

In waarheid kun je van niets gescheiden zijn, ook niet van je medemens. Wanneer dit idee wordt afgewezen, verdwijnt het. Genezing is de illusie doorzien. Het is weten dat jij één bent met de Bron, en niets anders! Alles wat daarvan afwijkt, brengt alleen maar ellende. Genezing is ook oude pijn opruimen, en alles vergeven, inclusief jezelf. Het is stralen in de wetenschap dat jij onaantastbaar bent. Jij bent geest, eeuwig, onveranderlijk, veilig rustend in de Bron. Wat jij bent is volmaakt, pure onschuld. Je bent het alleen vergeten. Je hoeft niets aan jezelf te verbeteren, je hoeft je alleen maar te herinneren dat jij al heel en genezen bént. Genezing begint altijd eerst in de geest, die de eenheid in zichzelf weer ontdekt. Soms betekent dat huilen, want genezen is ook jezelf bevrijden van verdriet. Het is het verleden loslaten, en niet bang zijn voor de toekomst.Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 April 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 April 2020


Dierbaren, elk probleem heeft een antwoord, want het Universum bevat alles wat is.
Het is jullie taak om te erkennen dat de oplossing al bestaat en jullie ziel te laten doorstromen naar de ontdekking ervan.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Woensdag 29 April 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Woensdag 29 April 2020 / door Jennifer Farley,

Een Symfonie


In plaats van te klagen over het natte weer, neem de tijd
om te gaan zitten en te luisteren naar de muziek van de regen.
 In plaats van te klagen over de kou, neem de tijd om op te merken
 hoe het sneeuw geluid veranderd en de manier waarop de vorst
de wereld schildert met ingewikkelde ontwerpen.
In plaats van te klagen over lawaai,
luister naar de levende symfonie die het om je heen creëert.
Perceptie is een zeer krachtig iets.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 

Op deze dag van je leven / Donderdag 30 April 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 30 April 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 
...dat als je het onverwachte niet verwacht, je het niet zult zien,
want het is niet te verkrijgen door te zoeken of te experimenteren.

Heraclitus zei dat, en hij had gelijk.
Het leven is verheugd om u het onverwachte te brengen.
Ben je blij om het te ontvangen?

Inderdaad, het geloof in de komst van Het Onverwachte
is het Ontstaan van hoop.
 Hoe kun je hopen op iets adembenemend of
spannend als je alleen maar kunt hopen op het reeds verwachte?
Daarom, moet je altijd denken dat er van alles kan gebeuren.
Vorm jouw ideeën en je dromen in dat kader! 
Vergeet niet, God is gespecialiseerd in Het Onverwachte.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl