donderdag 30 april 2020

Een Galactisch Federatie rapport, Deel 3 Situatie-update GFOL, / 31 maart 2020 / (Galactische Federatie van Licht)


Deel 3
Situatie-update GFOL, 31 maart 2020 (Galactische Federatie van Licht)

Activering van Licht Strijders (Commander)

Sinds oktober 2019 werden enkele op Aarde geïncarneerde Lichtstrijders, waarvan sommigen ook commandanten, opgeroepen voor de GFOL-vlootschepen voor een speciale missie die op 01.01.2020 begon. Sindsdien werken ze nauw samen met Licht Krachten, in teams voor verschillende taken. Veel groepen werden gevormd met deze speciale taken - en in elke groep is er één Lichtstrijder aan het oppervlak geïncarneerd. Het maakt niet uit of je je bewust bent van deze ontmoeting in je dagbewustzijn of niet.

De meesten van hen hebben in dagbewustzijn geen toegang tot of bewustzijn van het feit dat ze deel uitmaken van een groep vanwege de bescherming die ze ontvangen, maar ze maken deel uit van deze operatie. Al deze Lichtstrijders werken in een speciale tussenliggende tijdlijn die de positieve tijdlijn stabiliseert - veel Sterrezaden zijn al erg losgekoppeld van de oude 3D-matrixwereld, waardoor het voor hen moeilijker wordt om in de oude matrix te blijven. Dit is voor hen zeer merkbaar in veel gebieden van hun dagelijkse routines, dagbewustzijn of de 3D-omgeving.

Live Kryon Channeling Wereldwijde Channeling Retraite. 2 / 14 april 2020 /Lee Carroll / Geplaatst: 30 april 2020


Live Kryon Channeling
Wereldwijde Channeling Retraite. 2
14 april 2020 /Lee Carroll

Geplaatst: 30 april 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Nieuwe Informatie. Niet altijd overduidelijk.    

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Adironnda sprak zojuist zeer wijs over de identieke dingen die wij jullie leren. Channeling zou een samenhang moeten hebben tussen de channelers. Als wij naar hetzelfde Veld gaan. Dit Veld is niet noodzakelijk “ergens buiten” in de natuur….het is een Veld dat jullie omringt en het is gevuld met liefde, compassie en de Creatieve Bron….de plaats waar de channeling vandaan komt. Je zou kunnen zeggen dat channeling van vele bronnen komt maar het Veld is een multidimensionale bron van potentiëlen op deze planeet, die getemperd worden door de liefde en de compassie van Spirit. Het gaat verder dan dat wat jullie de sluier noemen en het raakt het gelaat van de Schepper aan. Hier komt het vandaan, lieve mensen, en als mensen soms zeggen dat zij daarbij in angst gaan of in hebzucht en dat zij bepaalde regels moeten volgen…..wees dan voorzichtig. Zij channelen niet vanuit het Veld. Dit Veld waarover wij spreken gaat voor oude zielen meer samenhangend en herkenbaar worden. Er zijn mensen die naar deze drie dagen kijken die zeer oude zielen zijn, zowel prachtige, intelligente  mensen, maar degenen die geslaagd zijn hebben meer ervaring en worden geëerd vanwege hun wijsheid. Dit is de oude ziel. Dit is, over het algemeen, degene die hiernaar luistert of die dit leest.

Meer lezen >>>


Jij bent uniek en mooi zoals je bent / 29 April 2020 / Door Martha Krul

Jij bent uniek en mooi zoals je bent
29 April 2020 / Door Martha Krul

Wil je wat nieuws opbouwen?

Vergeet dan vooral niet voldoende tijd te besteden aan het leggen van je fundament.

De fundering in onszelf is opgebouwd uit onze zelf-acceptatie.
Leren houden van en waardering hebben voor wie je als mens bent.
Het lijkt zo eenvoudig, maar blijkt in de praktijk lang niet altijd zo te zijn.

Wij vinden het gemakkelijker wanneer de ander ons vertelt dat wij er goed uitzien.
Dat de ander zegt dat wij bijzonder zijn.
Dat die ander ons laat zien dat wij over bijzondere talenten beschikken, etc.

Wij doen er veel aan om bij de ander in de smaak te vallen.
Onderdeel van een groep uit te willen maken, is voor velen een belangrijk punt van aandacht.

Maar het fundament van onze eigen persoonlijkheid zit in die acceptatie.
Ik ben die ik ben en dat is goed.

Ieder mens is een diamant.
Ieder mens is uniek in de schepping.
Ieder mens is uitgerust met bijzondere eigenschappen.

Niemand is niet uniek.

Doordat in jezelf te zien en te ervaren, wordt het leven veel gemakkelijker.
Krijg je veel meer rust in je leven.

De tulp die een verwrongen roos werd..het zaad dat niet werd geboren 29. april 2020 / Door Be-Loved

De tulp die een verwrongen roos werd...het zaad dat niet werd geboren
29. april 2020 / Door Be-Loved


Ik paste niet in het systeem. Als klein meisje moest ik naar school. Het zou een voorrecht moeten zijn maar het was een plicht. Ik had geen keuze, ik moest. 
Want dat waren de regels.
Ik moest zitten, stil, uren...wat ik niet kon. Ik had geen interesse in rekenen, aardrijkskunde, taal of wat dan ook. Ik was niet bezig met 1+1=2. 
Ik snapte niet waarom het belangrijk was voor mij om dit te moeten leren.
Ik wilde naar buiten, de natuur in, ik wilde bewegen, ik wilde alles weten over het heelal, het bestaan. Ik was creatief. 
Maar er was volgens het systeem iets fundamenteels mis met mij.
Het recht dat ik blijkbaar had als kind om naar school te gaan voelde als een plicht. Een gevangenis.
En steeds meer werd mij duidelijk gemaakt dat ik niet deugde, niet gehoorzaamde, niet goed was, niet luisterde, niet oplette...er moest wel iets mis met me zijn. Er moest iets mis zijn met mijn pure zelf.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 28 April 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 28 April 2020


Het beslissen van iets is geen partij voor jou en geeft een luid, energetisch nee. Er is niets meer dat je moet doen. Je hoeft niet te kijken of andere mensen het met je eens zijn. Het feit dat  iets niet de juiste energie voor je is, is een beslissing die alleen jij kunt nemen vanuit je eigen waarheid en standpunt. Jij bent de energie-expert voor jou, en de enige die gekwalificeerd is om te beslissen wat wel of niet geschikt is voor jou.

Maar als je eenmaal beslist wat geen match is, hoef je er niet meer naar op zoek te gaan, want dan zou je je focus gebruiken om het uit te nodigen om door te gaan als onderdeel van je ervaring. Dan zou je het jouw zegen geven om door te gaan.

Een Schrijven van de Schepper / Dinsdag 28 April 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Dinsdag 28 April 2020 / door Jennifer Farley,

Een beetje rust


Kun je het voelen dierbare? 
Op dit moment is er een diepe en gevestigde vrede die jullie Aarde omhult...
een tijd om even een pauze in te lassen, zeg maar.
(Glimlach)
Er zijn zoveel verschuivingen/veranderingen gebeurd in de afgelopen weken,
dat je je misschien tot in de kern vermoeid voelt. 
Geef jezelf de gave van het ademen in het leven,
laat al je stukken weer bij elkaar komen
en integreer zo goed als voor jou mogelijk is...
Het Universum zal je helpen met de rest.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 

woensdag 29 april 2020

Een Galactisch Federatie rapport: Deel 2 Een Bericht van Ashtar Sheran, 27 maart 2020


Een Galactisch Federatie rapport:

Deel 2
Een Bericht van Ashtar Sheran, 27 maart 2020

Bericht

Asthar Sheran - update 22.03.2020

Dit is het moment waarop alle vervormingen worden opgelost. Zelfs degenen die het Licht zijn vergeten, kunnen niet aan dit zuiveringsproces ontsnappen. We hebben er vaak op gewezen dat je jezelf wijdt aan innerlijk werk en je schaduwen in Licht transformeert. Je bevrijdt jezelf actief en volledig van de oude structuren om terug te keren naar de zielsfamilies.

Iedereen die zich aan de oude structuren vastklampt, vindt geen houvast. De oude matrix wordt opgeheven en ook alle andere structuren worden opgeheven. Iedereen die nog steeds vasthoudt aan de oude structuren zal het moeilijker hebben. Omdat de ontbinding tegelijkertijd binnen en buiten plaatsvindt.

Degenen die volledig naar het Licht gaan, gaan met ons mee - hun broers en zussen. Degenen die zich van het Licht afwenden, herhalen de reis totdat ze volledig opgaan in het Licht. We kunnen en moeten er maar een deel van overnemen. We kunnen je alleen vergezellen in de vereniging met de Schepper en de beheersing van de lagere dimensies. We ondersteunen je hemelvaart met alle mogelijkheden die de Schepper ons heeft gegeven. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het bereiken van je Ascentie voor jou.

Live Kryon Channeling Wereldwijde Channeling Retraite. 1 / 14 april 2020 / Lee Carroll / Geplaatst: 29 april 2020


Live Kryon Channeling
14 april 2020 / Lee Carroll

Geplaatst:  29 april 2020     
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Enkele viruswaarheden om over na te denken  

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij komen in deze tijd bij jullie en wij weten wat voor tijd dit is. Het is midden april 2020 en wij weten waar jullie doorheen gaan. Wij hebben dit al heel vaak verteld, lieve mensen: Spirit kent jullie namen, kent jullie situatie, kent jullie gevoelens en angsten. Het is alsof wij aan de zijlijn staan en soms naar jullie kijken, en wij staan daar te wachten….wachten, en wij hebben hier vaak over gesproken en hebben het namen gegeven….wachten….totdat jullie onze hand aanpakken. Dit is de spirituele vrije keuze van de mensheid….om het te zien of niet te zien….om het te voelen of niet te voelen.

Wij hebben het vaak gezegd: Deze planeet herkent de ene God, een liefhebbende God, een herkenning….over de hele planeet! Toch lijkt er altijd een muur te zijn, een muur die mensen hebben ontworpen en gebouwd, geschapen….die altijd tussen ons in is, en dit was nooit het ontwerp, lieve mensen. Jullie zijn nooit alleen. Jullie ziel is gevuld met de essentie van God. Dit betekent dat wij niet ergens anders zijn, achter de sluier waar jullie van spreken, maar binnenin jullie….jullie realiseren je dat, nietwaar? Wij zijn niet ergens in de lucht, ergens in de hemel. Ik zeg dit zodat jullie weten waarom ik vandaag deze informatie breng.


Hoe lang gaat die overgangstijd duren? / 28 april 2020 / Door Martha Krul

Hoe lang gaat die overgangstijd duren?
28 april 2020 / Door Martha Krul

In welke periode van de nieuwe tijd zitten wij nu?

De wereld is “stop” gezet op een wel heel bijzondere manier.
Het plan dat ten uitvoer ligt aan de overgang naar de nieuwe tijd is ook
heel ingenieus.

Grote veranderingen vinden plaats.
Niet alleen in de mens, maar ook in de maatschappij.

Hoe lang deze overgangstijd gaat duren hangt voor een deel af van de mens zelf.

Wil hij het “oude” repareren en overeind houden en gaat hij daar intensief mee bezig,
dan zal deze overgangstijd er anders uit zien dan wanneer het oude gelaten wordt en
creatief met de vorming van het nieuwe wordt begonnen.

Bedrijven zullen omvallen.
Mensen zullen hun banen verliezen.
De financiële markten vragen om sterke vernieuwing.

Je kan geen stevig huis bouwen op oude fundamenten.
De grond dient geëgaliseerd te worden.

De boer haalt ook alles van het veld, ploegt het om en zaait dan weer opnieuw in.

Duimen of Denken? Deel 1 van 7 / Door Peter Verellen

Duimen of Denken?
Deel 1 van 7
Door Peter Verellen

Duimen voor een goede afloop is al iets, maar …

In de tekst, hoe het ooit begon, schrijf ik dat elk individu één deeltje bezit van God, en dat is waar, maar, dat doe ik vooral om er iedereen in te betrekken. Iedereen even waardig, maar ook hier is er meer aan de hand. God heeft iedereen één deeltje gegeven, in het oorspronkelijke plan. Misschien een eigenaardige vergelijking die ik nu maak, en toch zit er waarheid in het volgende. De Schepper als aannemer van onze planeet. Een bouwheer kan niet overal zijn, dus stuurt hij iemand, zeg maar de geschikte vakman, om een probleem op te lossen. Hij gaat niet neerdalen of zoiets, wel gaat hij voor een oplossing zorgen en dat komt er dus via meer ontwikkelde wezens, dan wij momenteel zelf zijn. De buitenaardsen, omdat zij het kortste bij ons staan. Hier grijpt God dus in via de kosmos.

Ten tweede en de reden van dit schrijven is de “herverdeling” van Goddelijke Oorsprong. Het is niet één op één meer. Als het zo zou blijven, kregen we het met een minderheid van “ontwaakten” niet meer op de rails. Wetende ook, dat er nog bewust “negatief” gedacht en gehandeld wordt, rechtstreeks door diegenen, die ons ten gronde willen richten, zouden we louter qua aantal aan het kortste eind blijven trekken. Nu zijn we bezig aan een letterlijk andere status en dat is waar de “hoogste” de meeste macht heeft. De “hoogste” is nu de “sterkste”. Jouw Goddelijk deel is nu wel een duizend-, een tienduizend-, een honderdduizendvoudig deel, wie zal het zeggen? Hoe hoger je frequentie op de moment, hoe hoger je inbreng op het goede verloop. Met de lage energieën, wordt geen rekening meer gehouden, het is dus nu “de tijd”, om er met de “positief denkende” tegenaan te gaan. De bewust “negatieven” gaan, door de verschrikkelijke “hoofdpijn”, die ze zullen krijgen, hun aanval moeten staken. Dit is weer geen straf, slechts een “spiegel van waarheid” die hen voorgehouden zal worden. Ze krijgen dus “ogenblikkelijk” terug binnen wat ze willen doorsturen. Instant karma zeg maar. Voor de anderen, die ik de ontwaakten noem en nog vele anderen, die op het punt van inzicht staan en ook uit hun slaap zullen gewekt worden, is het nu zaak om deze “gebundelde energie” verstandig en vooral “bewust” te gebruiken.

Op deze dag van je leven / Dinsdag 28 April 2020 / Neale Donald Walsch


Dinsdag 28 April 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat alles wat het leven vraagt is dat je door het leven gaat...
met eerbied voor het leven.

Toch moet deze eerbied voor het Leven in alle dingen worden getoond.
Zelfs in de kleinste dingen.
Misschien vooral wel.
Bijvoorbeeld, als je ervoor kiest om dieren te consumeren,
beperkt jouw aankopen van vlees om te koken
aan alleen die leveranciers die dieren humaan behandelen?

Weet je eigenlijk wel wie die leveranciers zijn?
Maakt dit jou wat uit?
Hoe je met andere levensvormen omgaat doet er wel degelijk toe.
  Het zegt iets over hoe je het leven wilt hebben.
Zie je, wij creëren dit alles. 
Dit allemaal.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & MartienEen Schrijven van de Schepper / Maandag 27 April 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Maandag 27 April 2020 / door Jennifer Farley,

Alles behalve normaal...


Het Universum weet dat jullie misschien moe zijn
van de huidige energetische veranderingen en klaar zijn om terug te gaan
 naar wat jullie voelen als jullie normale leven. 
Jullie worden er zachtjes aan herinnerd dat de dingen vanaf dit punt
niet meer lijken op wat je als normaal herkent. 
Deze verschuiving was bedoeld om het weefsel van je bestaan te veranderen.
 (Glimlach)

 Aanpassing is een van de grootste vaardigheden van de mensheid geweest
en jullie hebben uitstekend werk verricht, maar er is misschien nog iets meer nodig. 
 Wees niet verbijsterd, dierbaarste kind. 
Als je de andere kant uitloopt, weet dan dat je een bijdrage hebt geleverd
 die je begrip te boven gaat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 


dinsdag 28 april 2020

Een Galactisch Federatie rapport, DEEL 1 "De laatste Opstand van het Oude" / 26 maart 2020


Een Galactisch Federatie rapport, 26 maart 2020
DEEL 1
"De laatste Opstand van het Oude"

De laatste rebellie

De oppervlaktebevolking wordt steeds meer bewust van de werkelijke bedoelingen en acties van overheden en bedrijven en begint daarom weerstand te bieden aan deze structuren en systemen. Hun vertrouwen in deze al lang controlerende organisaties, banken en economische entiteiten blijft zo sterk afnemen dat bijna elke verkiezingscyclus besmet wordt met beschuldigingen en achterdocht m.b.t. legitimiteit. In sommige landen zijn er aanwijzingen dat de stemmen bij verkiezingen niet meer worden geteld.
Het publiek moet openlijk zijn geboorterecht terugvorderen om te worden 'gehoord' - en actief deelnemen aan alle processen, vooral wanneer zijn eigen lot wordt bepaald.

Langzaam beginnen we van de oppervlaktebevolking weerstand te zien tegen deze oude onderdrukkende structuren, via groepen zoals de 'gele hesjes' en andere, zowel stille als luide. Groepen, individuen en zelfs micro-naties worden gevormd om onafhankelijk van de oude structuren te bestaan. Natuurlijk is er weinig informatie of vermelding van dergelijke groepen in enige vorm van media of marktondersteuning. De oppervlaktebevolking is actief op zoek gegaan naar manieren om uit deze systemen te komen - ze willen vrij zijn van alle onderdrukking, verdrukking, valse informatie, leugens, fraude. De mensen verlangen naar een vreedzame oplossing.

Welkom in de tempel van rust en bezinning / 26 April 2020 / Marcelius


Welkom in de tempel van rust en bezinning

26 April 2020 / MarceliusOp deze plek mag je even tot rust komen van de hectiek van het leven.
Soms word alles weleens teveel en je word overspoelt met veranderingen.
Alle stabiliteit is weggevaagd en raak je het spoor bijster en je denkt, wat nu.
Niks is meer hetzelfde, continu moet men aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid.

Kom nu maar even tot jezelf, deze tijd geeft die ruimte voor jou in jouw werkelijke zijn.
Creëer dat waar jij behoefte aan hebt en realiseer wie jij werkelijk bent, een lichtwezen.
Alle kracht hiervoor is aanwezig, durf weer te dromen
 hoe jouw toekomst vorm mag krijgen.
Laat alle negativiteit maar los, dit geeft jou de ruimte voor de nieuwe jij in ontwikkeling.

Boodschap 17 van Meesters van Andromeda / 26 Februari 2020 / Via Marjo van Knippenberg

Boodschap 17 van Meesters van Andromeda
26 Februari 2020 / Via Marjo van Knippenberg


Nu we zover zijn dat we weer in contact komen met ons diepste zelf, doordat we verplicht werden meer in ons huis te verblijven als gebruikelijk, zijn wij, Meesters van Andromeda, verheugd te mogen bemerken dat velen terugkeerden naar hun ware Zijn, hierdoor een blik gooiend verder als het zichtbare, realiseren velen zich nu weer dat de verbondenheid met de onzichtbare goedwillende helpenden van belang is, zodat hun handreikingen naar eenieder verlopen in een open contact, bereikbaar voor eenieder die zich openstelt voor ons en zo de persoonlijke boodschap kan opvangen, in de begeleiding op de levensweg die te gaan is.

Vertrouw op jezelf, stel je open, en leg contact met ons, weet wel dat goed aarden vooraf een noodzaak is ter voorkoming van contact met entiteiten die wellicht minder goede bedoelingen hebben.

Terug naar je oorsprong 27 April 2020 / Door Martha Krul

Terug naar je oorsprong
27 April 2020 / Door Martha Krul

Grote golven overspoelen ons telkens weer…..

Je bent nog niet bekomen van de ene en de volgende dient zich aan.
Je voelt je soms verloren.
Als een drenkeling die steeds even boven water mag komen.
Je krijgt soms bijna geen lucht meer.
Wat is het intensief.

Het is verwarrend en inspannend.
Het is echt een tijd van tegenstellingen.

Aan de ene kant stilstand.
Aan de andere kant snelheid.

Die tegenstellingen voel je ook in je lichaam.
In je denken.
Je gaat heen en weer.
Je verlangt naar complete rust en stilte.
Eindelijk languit liggen in het gras in een volledige gelukzaligheid.
Daar zou je veel voor over hebben.

Die drukte en rumoer is er vooral in de lagere dimensies.
Wanneer jij als kind van het licht naar boven gaat in het licht,
krijg je een heel ander beeld.

Dan overzie je het leven op aarde.
Dan zie je dat velen voor keuzes staan.
Dat er heel veel aan het veranderen is.
Dat mensen uit hun oude pantsers aan het breken zijn.
Dat mensen zich sterker verbonden gaan voelen met Moeder Aarde.
Dan zie je dat er veel duister is op aarde,
maar veel meer licht.