Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 april 2020

ONTMOETINGEN ZIJN NIET TOEVALLIG / Donderdagochtend 9 April 2020 – via Anja Tjelpa

ONTMOETINGEN ZIJN NIET TOEVALLIG

Donderdagochtend 9 April 2020 – via Anja Tjelpa


Er is channeling met de metgezellen van Familie Lichtwezens, geliefden.
Iedere dag is er communicatie contact met hen, soms kort, soms meer uitgebreid, veel in stilte omdat woorden niet gebruikt hoeven te worden.
Met diverse die de leiding hebben bij de communicatie.

Er is besloten om dit niet te specificeren, want Eén en het Totaal zijn meer belangrijk. Mijn Hogere Zelf doet met veel plezier de taak om dictafoon/secretaresse te zijn en ik maak de nodige kern aantekeningen.

En deze ochtend is bedoeld om het een en ander uit te werken voor een bericht op het web. En wij maken ieder moment genietbaar met dit.

Zij: Dat is een mooi woord om mee te beginnen, genietbaar, omdat jullie er aan worden herinnerd dat ieder moment een stap is en een gelegenheid om te vervullen, vullen en genietbaar te maken. Uitwisseling met wat in dualiteit is.

COVID: twee vitale experimenten die nooit zijn gedaan / Jon Rappoport - 10 April 2020

COVID: twee vitale experimenten die nooit zijn gedaan
Jon Rappoport - 10 April 2020

Waarom niet? Omdat ze deze valse schijnvertoning zouden ontmaskeren, de criminelen die hem in stand houden, en een einde zouden maken aan de lockdowns.

Het eerste experiment zou de nauwkeurigheid van de PCR-diagnosetest bevestigen of ontkennen.  Het experiment zou aantonen of deze wijdverbreide test voor COVID-19 daadwerkelijk ziekte kan voorspellen in de echte wereld, in mensen, niet in het lab.

Dit experiment is nooit uitgevoerd.  Het had gedaan moeten worden voordat de PCR ooit werd toegestaan om beweringen te doen over de HOEVEELHEID VAN HET VIRUS die zich in het lichaam van een patiënt vermenigvuldigt.

Kwantiteit is van vitaal belang, want om zelfs maar te kunnen praten over de vraag of een virus een ziekte kan veroorzaken, moeten miljoenen en miljoenen virussen zich actief repliceren in het lichaam van een patiënt.

Meer lezen >>>


Nieuwsbrief April 2020 / 6 April 2020 / Door Marieke Meulenberg


Nieuwsbrief April 2020
6 April 2020 / Door Marieke Meulenberg

De wederopstanding…de Heilige geest…het begin van de nieuwe wereld

Hoe is het met jou, nu de wereld om ons heen wordt stil gelegd en we nog meer kunnen verstillen in ons zelf…? Kun je in de rust blijven, of wordt er flink aan je getrokken door de storm die over de wereld gaat? Ik hoop van harte het eerste. Al wordt natuurlijk door die storm datgene zichtbaar gemaakt wat nog aandacht nodig heeft. En mogen we hier met heel veel liefde naar kijken.
 
Deze tijd voelt als een soort examentijd… waar we nog zoveel kunnen leren over ons Zelf. Waar ligt jouw focus, kun je de keuze maken om steeds weer naar je eigen licht te gaan, ofwel naar jezelf?  De wereld zit in de greep van een virus, wat collectieve velden van angst veroorzaakt. Maar… als je thuis bent in jezelf, dan hoeft dit jou niet in de greep te hebben.  Als de zon die ook achter de wolken altijd onverstoorbaar schijnt. Het is niet de externe wereld die jouw interne wereld bepaalt… waardoor er altijd afhankelijkheid is. Het is jouw interne wereld die jouw externe wereld vormgeeft.

Vandaag is het een bijzondere dag, 04-04-2020, het 4-4-4 Portaal.
Deze energie zorgt voor een krachtige trillingsverhoging die van binnenuit in ons doortrilt, en de hele maand april zal doorwerken.  Dit zorgt voor een soort detox van alles wat nog een schaduw werpt over de verbinding met je Goddelijke zelf.   Dit geeft ons de kans dieper verbonden te raken met ons hart, en meer dan ooit onze heelheid en grootsheid te belichamen

Binnenkort is het 12 april; Eerste Paasdag, de dag van de wederopstanding. Met Pasen is Jezus opgestaan uit de dood. Vanuit deze verschijning vroeg hij zijn apostelen naar Jeruzalem te gaan om zijn boodschap van liefde en waarheid te verspreiden, waarbij zij de kracht zouden ontvangen van de Heilige Geest.  Hij vroeg hen vertrouwen te hebben en in overgave te zijn. En zo gebeurde het ook. In Jeruzalem waar zij flink onder vuur stonden, ontvingen zij de goddelijke kracht die in hen neerdaalde, ofwel de ware verbinding met hun Goddelijke Zelf.
Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens.” geplaatst: 11 april 2020


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens.”
geplaatst: 11 april 2020 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Kracht van Bewustzijn

Hoeveel meesters kennen jullie op de planeet die stierven aan een virus? De meesten van hen stierven door de hand van andere mensen. De meesters op de planeet hadden DNA dat veel beter werkte dan dat van jullie.

Sommigen hadden de mogelijkheid om fysieke dingen om hen heen te veranderen en schiepen of veranderden materie door alleen hun bewustzijn te gebruiken.

De menselijke geest kan materie manipuleren en zo is het ook ontworpen. Het is nu bekend dat bewustzijn in staat is om de manier waarop licht zich gedraagt te veranderen en (planetair) massabewustzijn dan feitelijk de kracht van het magnetisch raster veranderen. Het is in bepaalde wetenschappelijke kringen dus een “gegeven” dat bewustzijn een “speler” is in het veld van energie.Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 9 April 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 9 April 2020


Een van de vele bewustwordingen die zich voordoen in de tijd waarin jullie je bevinden, is de waardering voor de manier waarop het individu het geheel op talloze manieren kan dienen. Veel van deze rollen werden als vanzelfsprekend beschouwd of men begreep niet hoe snel collectieve inspanningen tot echte verandering kunnen leiden.

Jullie hebben een nieuw respect voor jullie eerstelijns responders, degenen die de hele tijd rustig en ijverig van dienst zijn geweest. Jullie zien hun toewijding, hun bereidheid om boven de anderen uit te stijgen, hun dagelijkse heldenmoed en hun inzet voor het geheel.

Veel van de eerste hulpverleners hebben in de loop van de tijd zonder steun geworsteld met het gewicht van hun dienstbaarheid. Het is door hun opmerkelijke inspanningen gedurende de hele pandemie en de herbalancering die moet plaatsvinden wanneer de intensiteit voorbij is, dat ze nieuwe steun zullen creëren om anderen te helpen. Dit is in lijn met de verschuiving van het oude gemartelde dienstenparadigma naar het nieuwe ondersteunde dienstenparadigma waar we het over hebben gehad.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 10 April 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 10 April 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat geen enkele zaak zinloos is, als het maar rechtvaardig is.

John W. Scoville zei dat, en hij had gelijk.
Laat een rechtvaardige zaak niet zonder hulp van jou gaan. 
Doe wat je kunt.
Denk nooit dat wat je kunt doen niet genoeg is. 
Elke klein beetje helpt.
Niets doen is wat pijn doet.

Je weet precies waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.
Dus waar wacht je op?
 Spring erin. Graaf je in.
Stap in. Doe het nu. 
Nee, nee, echt...nu.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / Vrijdag 10 April 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 10 April 2020 / door Jennifer Farley,

Negatief Of Positief


Van alle negatieve en positieve dingen die door jouw bewustzijn gaan,
op welke zul jij je focussen?
 De innerlijke stem die weerklinkt met liefde voor jezelf en anderen
 of de uiterlijke stem die probeert de richting van je pad te veranderen?
De beslissing is altijd geweest en zal altijd de jouwe blijven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 

vrijdag 10 april 2020

De Raad – DEZE TIJD VAN GROTE VERANDERING – 8 April 2020 / Ron Head

De Raad
DEZE TIJD VAN GROTE VERANDERING
8 April 2020 / Ron Head

Wij praten nu met jullie in deze tijd van grote verandering, grote spanning - en voor jullie – grote onzekerheid. Deze veranderingen zijn al diverse jaren een belangrijk onderwerp geweest van onze boodschappen. Jullie waren in feite ongeduldig geworden betreffende dit onderwerp en hadden er genoeg van. De stress wordt veroorzaakt zowel door jullie onvermogen om een resultaat te zien alsook door de holle frasen waaraan jullie je dagelijks onderwerpen.

Vraag jezelf af of het werkelijk nodig is om naar de urenlange kommer en kwel van jullie televisie te luisteren. Vraag jezelf af hoe vaak nu – wat eens nieuws was – gebruikt wordt om meningen en vermoedens te verspreiden. Wanneer wij dat zouden kunnen, zouden we jullie je tijd beter laten benutten. Wij vragen jullie om goed te kijken naar wat in de volgende paar weken gebeurt. Zie zelf hoe goed gebeurtenissen parallel lopen met wat jullie verteld is. Zie hoe velen zichzelf voor gek zetten.  

Wij zien de onzekerheid van de toekomst niet als iets angstwekkends, maar als iets wat gezien kan worden als een gunstige gelegenheid. Hoe zou dat mogelijk kunnen zijn? Dat zou kunnen omdat het de grote veranderingen, waar jullie al zo lang naar verlangd hebben, mogelijk te maken. 

GOEDE VRIJDAG 2020 / VOLBRENGEN, VERTROUWEN, OVERGAVE / Door Trienke Minkema

GOEDE VRIJDAG 2020

VOLBRENGEN, VERTROUWEN, OVERGAVE
Door Trienke Minkema

U allen kunt elkaar meer dan genoeg aanreiken en antwoorden geven op veel, soms nog onbewuste, vragen die aandacht of inzicht behoeven in uw dagelijkse leven. Zelfs als er niet altijd direct een antwoord kan worden gegeven, is er wel al regelmatig op een eerder moment een aanwijzing of een handreiking geweest tussen de regels door. Zelfs in het zwijgen, in het niet hoeven te weten op dat moment kan een antwoord gevonden worden.

Jullie zijn en waren altijd perfecte spiegels voor elkaar. Het vergt moed en bereidheid om in spiegels te durven kijken. Zwijgen en even 'niet handelen' betekent niet dat u onverschillig bent. Juist in stille tijden liggen kansen om te onderzoeken of u wel genoeg vertrouwen heeft in onze leiding. Ervaart u zelf wel bewust de werking van de Kosmische Wet waar ook wij naar leven? Deze Wet voltrekt zich namelijk tegelijkertijd ook aan u en soms is zelfs een 'zwijgen' van groot belang. Dit betekent geenszins dat u uw verantwoordelijkheid niet neemt als u geen antwoord kunt geven op een vraag die zich onverwachts bij een van u aandient. In tegendeel: Trouw zijn aan het 'kunnen zwijgen' als u zwijgen moet, toont uw bereidheid om uw diepste opgeslagen angsten te willen doorleven om voor eens en voor altijd met de angsten uit het verleden te kunnen afrekenen.

Weet dat de dragers van het grootste licht, het diepste duister van de ander kunnen weerspiegelen. Dit gebeurt zonder dwang, kennis, macht of betweterigheid. Er is slechts een aanwezig zijn. Bereidheid, eerlijkheid en moed zijn nodig om diep te willen en te kunnen schouwen. Innerlijk schouwen is iets anders dan alleen maar kijken.

Arrival of friends 2 / Verslag over; The Movement of friends / door Marcelius van 04-04-2020

Arrival of friends 2
Verslag over; The Movement of friends door Marcelius van 04-04-2020

Waar zal ik beginnen, om 21.00 uur zat ik klaar voor deelname aan dit grootse gebeuren met op de achtergrond muziek video nr. 10 Ik stelde mezelf open en raakte in een trance modus, op dat moment werd ik op etherisch niveau uit het fysieke zijn getrokken en geleid naar ik noem het maar midden aarde als lichtwezen. Ik was er niet alleen we waren met 13 en noem ze grootmeesters van het licht.
Er was herkenning op zielsniveau en moesten verenigen om é é n te zijn daarnaast waren er nog velen in de tweede en derde laag in manifestatie. De samenwerking was geweldig en moet zeggen wat een krachtbron in vereniging ook met diegene die niet van hier zijn.

Wij allen waren op dat moment onderdeel geworden met vermenging van de 4 groepen van een ander universum en was erg bijzonder. Wat gebeurde er nou, er ontstond een soort brommend geluid wat iedere keer in frequentie werd verhoogt wat heel mooi klonk en leek alle sluiers van negativiteit om te zetten naar melodieuze kleurpracht. Ik moet zeggen dat ik deze vorm in een soort van herkenning zag.
Het bewustzijn van de entiteit die ik de blob noem gaf aan dat er veranderingen gaan plaatsvinden. In welke vorm weet ik nog niet maar we zullen het zien want dit is echt noodzakelijk omdat wat er nu gaande is vind ik niet kunnen in deze tijd.


COVID Italië-update: Het Verdrijven van de Pandemische Illusie. / Jon Rappoport - 9 April 2020


COVID Italië-update: Het Verdrijven van de Pandemische Illusie.
Jon Rappoport - 9 April 2020

De volgende informatie over Italië is van 30 maart.  Het komt uit een artikel dat is gepost bij Swiss Propaganda Research.  Het beschrijft rapporten van het Italiaanse Nationale Gezondheidsinstituut.  Het bevestigt wat ik over Italië heb geschreven-- dat is:

Neem een populatie van veel ouderen die al ernstige, meervoudige, langdurige gezondheidsproblemen hebben, inclusief longaandoeningen.  Merk op dat deze mensen al behandeld zijn met een aantal giftige medische medicijnen.  Voeg daarbij de zeer giftige luchtvervuiling in bepaalde sectoren van het land, die in feite verantwoordelijk is voor een groot deel van deze longproblemen.  Beschouw dat longontsteking - een kardinaal kenmerk van COVID-19 - in Italië al lang, lang voor de opkomst van het zogenaamde coronavirus, heeft gewoed.  Het aantal griepachtige ziektegevallen en longontstekingen, die teruggaan tot vóór "de pandemie", is enorm.  Deze gevallen vertonen dezelfde algemene symptomen die aan COVID worden toegeschreven.  Tot slot, gebruik een diagnostische test, die, zoals ik heb beschreven, het aantal valse-positieven kan opdrijven om redenen die niets te maken hebben met COVID ... en je hebt de illusie van een nieuwe epidemie.

"Maar... maar hoe zit het met de overvolle IC-afdelingen in ziekenhuizen?"
Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 April 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
10 April 2020.

Het Corona-virus lijkt in veel landen zijn hoogtepunt te zijn gepasseerd en laat daarbij een spoor van problemen achter. Het zorgt voor een periode van bezinning, aangezien regeringen manieren zoeken om een herhaling van een dergelijke catastrofale gebeurtenis te vermijden. De nawerkingen ervan zullen veel moeilijkheden veroorzaken wat betreft het zoeken naar nieuwe manieren om iets dergelijks te overwinnen. Verandering is hierin het sleutelwoord, maar hoe bepaal je wat er in de toekomst nodig is terwijl jullie op weg zijn naar een nieuwe vorm van samenleving? Jullie hebben veel in te halen want jullie zouden normaal gesproken al meer vooruitgang hebben geboekt dan nu het geval is. Alles wat jullie nodig hebben om het Nieuwe Tijdperk binnen te gaan is nu beschikbaar, op voorwaarde dat degenen die jullie dwars zitten hun greep op jullie loslaten. Wees ervan verzekerd dat er formidabele krachten zijn die hard werken voor jullie toekomstige vrijheid van beperkingen en ze zijn erin geslaagd de macht van de duistere Wezens in te perken, hoewel deze altijd hinderlijk zullen blijven maar kunnen worden aangepakt.

Jullie pad naar de toekomst staat vast en zodra de huidige verwarring is verdwenen, kunnen jullie je concentreren op het creëren van een pad dat jullie helemaal naar het Beloofde Land brengt. Er wachten jullie geweldige dingen en jullie zullen niet teleurgesteld worden. Dit jaar zouden jullie de eerste glimpen moeten kunnen zien van wat de toekomst voor jullie in petto heeft, maar houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat zichtbaar wordt dat het tot volle wasdom komt. Jullie dienen op de hoogte te zijn van wat jullie te wachten staat, zodat je je er volledig op kunt voorbereiden, en dat zal geweldig zijn aangezien jullie vrijheid wordt veiliggesteld en jullie een tijd van vrede en geborgenheid betreden. Door je wensbeelden te projecteren van hoe het zal zijn, help je om dit zo vroeg als mogelijk is tot stand te brengen. Er moet nog veel worden voorbereid voordat de Event plaats kan vinden en jullie in de hogere vibraties worden binnengeleid, maar we zullen ervoor zorgen dat jullie goed zijn voorbereid.

Boodschap van de Akasha Kronieken / 9 april 2020 / Via Ufuk Ugur,

Boodschap van de Akasha Kronieken
9 april 2020 / Via Ufuk Ugur,


Oog van de storm is het kantelpunt/ascencie

Ufuk Ugur vraagt:

Er is veel angst, verwarring, de aarde is tot stilstand gekomen, niemand ziet een richting waarin we met zijn allen gaan. Heeft u een lifeline?

De Bewaarders van de Akasha Kronieken antwoordden:

Lief Mensheid,

Welkom in uw Zelfrealisatie ook wel Ascentie genaamd of de Nieuwe Aarde.
Hebt u niet genoeg geleden? Gestreden? Gehuild? Gedeeld? Verloren? Liefgehad? Gehaat? Gehoopt? Gewacht? Gebeden? Gemediteerd? Gereisd? Geofferd? Gewerkt? Honger geleden? Etcetera

U bent gearriveerd in het moment van Absolute Stilte/ Het Veld van Oneindige/ Onvoorwaardelijke Liefde en Compassie, in het Oog van de storm.
De storm is er om u te helpen los te laten.... Alles en Iedereen....... want U bent er......
U bent aangekomen in het moment van Absolute Stilte zijnde tevens het Veld van Onvoorwaardelijke en Oneindige Liefde & Compassie/ Uw Kosmisch Hart(niet afgescheiden) tevens verbonden met het Kosmisch Hart van uw Aarde. U bent - al dan niet bewust- uit uw rol gestapt.
Uw Hart heeft zich afgekeerd van het spel van Dualiteit; daarom ziet u geen weg (richting) en geen tijd. Er is geen weg (methode) naar Uw Hart, U BENT UW HART. U hoeft u alleen maar te laten dragen door Uw Hart, Uw Hart heeft op u gewacht evenals de Aarde in Onvoorwaardelijke Liefde, tot u uitgespeeld was....

‘Legers van Licht’ - deel 2 / 2020 April . Door Berry Vincenta

‘Legers van Licht’ - deel 2
2020  April . Door Berry Vincenta

Ook het volgende wil ik jullie verduidelijken. Jullie als werkers van  Licht, als werkelijke  Legers van Licht die nu aanwezig wilden zijn in die enorme collectieve aanvaarding  en Transitie van deze tijd… en die hun werkzaamheden, zowel individueel als collectief plaats laten vinden! Jullie  zijn o zo belangrijk in de periode die NU plaats vindt. Voel je belangrijk in dit gezamenlijke werk..

De kracht vanuit jullie als Legers van Licht is zo groot en wanneer jullie ook weten hoe dankbaar Wij zijn aan deze kant van de sluier voor al die inzet die ieder vanuit zijn eigen Licht  plaats laat vinden.. jullie willen duidelijk aanwezig zijn, zodanig dat het Licht daardoor ook werkelijk in de nieuwe vormwereld  op deze Aarde zal kunnen zijn , en uiteindelijk zijn bestemming zal vinden in de volgende stap van Evolutie!

Jullie zijn belangrijk. Jullie werk is belangrijk en wij zijn o zo dankbaar voor dit zo belangrijke werk. 

Live Kryon Channeling: Kryon Itasca. Illinois. 2 / 12 oktober 2019 / Geplaatst: 10 April 2020


 Live Kryon Channeling:
Kryon Itasca. Illinois. 2
  12 oktober 2019 / Geplaatst: 10 April  2020  
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Dingen om met je ogen te rollen!

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Eerder op de dag vertelde ik jullie dat er vanavond een channeling zou komen waardoor je met je ogen zou gaan rollen. Wel, het is avond en er komt een bepaalde terminologie over dingen waar sommigen zelfs niet in kunnen geloven. Jullie oordelen zelf! Ik heb jullie vaak verteld over de schoonheid van het leven in jullie melkwegstelsel. Op een dag zullen jullie dit zien en begrijpen hoe dwaas jullie waren om te denken dat jullie alleen waren….maar dat de kansen gunstig waren dat er niet alleen intelligent leven zou zijn maar ook volwassener leven.

Wij hebben jullie eerder verteld dat het menselijk ras maar tweehonderdduizend jaar oud is….de mens met maar 23 paar chromosomen, en dat er leven is in dit Universum, maar met name in dit melkwegstelsel dat jullie kunnen zien, jullie kunnen hun thuis zien met jullie telescopen….niet zo ver weg zijn er culturen die veel ouder zijn dan die van jullie en sommige daarvan hadden dezelfde tests op hun planeet als jullie. Sommigen hiervan zijn afgestudeerd in welwillendheid; sommigen van hen zijn feitelijk verder gegaan dan de lichamelijk vorm naar de natuurkunde van het bewustzijn! Jullie hebben het goed gehoord….bewustzijn is natuurkunde. Er is energie in bewustzijn en dit is onlangs ontdekt….pas twintig jaar geleden. Dit betekent dat bewustzijn een speler is in het energieveld en jullie deze energie moeten onthalen

Meer lezen >>>


De Kunst van Oorlog NAVO ten wapen om het "coronavirus te bestrijden" / 8 April 2020 / Manlio Dinucci

De Kunst van Oorlog
NAVO ten wapen om het "coronavirus te bestrijden"
8 April 2020 / Manlio Dinucci


Op deze dag van je leven / Donderdag 9 April 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 9 April 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat gejammer en gemekker over dingen niets verandert,
en nooit iemand enig goed doet.

Als je niets wilt doen om het te veranderen,
 stop er dan mee met erover te klagen.
Als je niets kunt doen om het te veranderen
het maakt niet uit in hoeverre je het wilt,
accepteer het dan voor nu
en besluit gewoon om een andere toekomst te creëren -
  maar... laat jouw heden niet verpesten terwijl je wacht.

Heeft dat enige zin?  Voor mij wel.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 9 April 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 9 April 2020 / door Jennifer Farley,

Rust & Lijn Opnieuw Uit


Het kan zijn dat jullie een lichte vertraging in de energetische activiteit opmerken
in vergelijking met de afgelopen weken. 
Velen van jullie hebben zo ijverig gewerkt
dat de ademhalingsruimte een beetje anti-klimatologisch kan aanvoelen.
(Glimlach)
Net als andere energetische veranderingen geeft het Universum
 jullie de mogelijkheid om even uit te rusten en weer in balans te komen. 
Er is nog veel te doen, dus gebruik deze tijd om jezelf te voeden.
  Als je klaar bent, begin dan waar je gebleven bent en weet dat je geliefd,
gerespecteerd en bewonderd wordt om wat je nu doet.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 

donderdag 9 april 2020

Benjamin Fulford: Instorting Van Het Wereldwijde Systeem en Massa-Arrestaties Gaan Door; Reset Onvermijdelijk - 6 april 2020

Instorting Van Het Wereldwijde Systeem en Massa-Arrestaties Gaan Door; Reset Onvermijdelijk
Benjamin Fulford - 6 april 2020

Het gebruik van de pandemie of “infodemie” om de huidige structuur van de wereldmacht ineen te doen storten gaat rustig door; daar zijn vele bronnen het over eens. Er zijn veel verslagen over massa-arrestaties van de elite. Sommige daarvan kunnen worden bevestigd door nieuwsberichten over leiders zoals de Duitse Bondskanselier Angela Merkel en UK Premier Boris Johnson die in quarantaine is “omdat hij de corona-virusinfectie heeft”. De wereld is ook aan het ontdekken dat Angela Merkel de dochter van Adolf Hitler is. De Italianen, die zich net hebben losgemaakt van de Duitse (EU) controle, stuurden ons een kopie van de enige bekende foto van Hitler met zijn dochter Angela. De boodschap die erbij staat luidt: “en wanneer je groot bent Angela, vernietig dan heel Europa.”


Bovendien heeft de White Dragon Society contact gelegd met de Amerikaanse marinebasis Yokosuka, Japan om aanklachten van oorlogsmisdaden in te dienen tegen marionet Premier Shinzo Abe voor zijn rol in de Fukushima massamoord en andere misdaden. Meerdere geloofwaardige getuigen – inclusief twee vorige premiers – zullen zorgen voor een schuldig-uitspraak. Dit is mogelijk gemaakt door de verwijdering (eindelijk) van top-cabalagenten in Japan zoals Richard Armitage en Michael Greenberg, zeggen Pentagon- en CIA-bronnen. Abe, in tegenstelling tot zijn oorlogsmisdadige grootvader KishiNobosuke, zal niet aan het gerecht ontkomen. Zoals de Japanners zeggen: “Zama Miro”.

De nieuwe deuren vliegen in hoog tempo open...../ 8 April 2020 / Door Martha Krul


De nieuwe deuren vliegen in hoog tempo open.....
8 April 2020 / Door Martha Krul

Voel je het licht?
Voel je de openingen waar het licht doorheen komt?

Vele processen lopen nu door elkaar heen.

Het proces van de mens zelf.
De mens die uit de lagere dimensies naar omhoog getild is.
Zich daar soms nog onwennig in voelt.
De mens heeft vele nieuwe eigenschappen gekregen.
Het is nog niet gemakkelijk om daar mee om te gaan.

Wij zijn van mens overgeschakeld van hoofd naar hart.
Gewoonte getrouw vult het hoofd het nog snel en gemakkelijk in.
De beelden die daarbij gevormd worden zijn niet waarheidsgetrouw.
Het denken verbindt ons met de achter ons liggende tijd.
Het oude denken kan geen beelden geven van de nieuwe tijd.
Dat is voor lang niet iedereen gemakkelijk uit elkaar te houden.

Je hart laat je de beelden en de emoties zien en voelen van de nieuwe tijd.
Het water laat zich niet tot stilstand brengen,
de creatieve geest van de mens weet ook niet van stilstaan.
Dat is juist het heerlijke van de mens.
Hij is creatief.
Net zo als dat de wereld niet ophoudt met draaien, zo gaat de mens door.

Dit is de tijd van de mogelijkheden.
Er zijn geen grenzen.
Het is je beeldvorming vanuit het verleden dat je begrenst.