Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 april 2020

Arrival of friends / Door Marcelius

Arrival of friends
Door Marcelius

Naar aanleiding van een spontane channeling verbinding met,
 ik noem ze maar galactische vrienden, zij gaven mij de boodschap
door om op 04-04-2020 een ieder in kennis te stellen  van een movement 
dat zij hier komen doen met als doelstelling om hierin een aantal zaken  te neutraliseren
naar andere frequenties die men hier op aarde heeft veroorzaakt.

 Zij geven aan dat het vier groepen zijn die om 21.00 uur onze tijd
 posities gaan innemen rond de aarde te weten Noord en Zuidpool
en de evenaar links en rechts er word een kruis gevormd
 waarin de verbinding ontstaat tussen de vier schepen.
Het kruisverband zal worden omringt door 4 energieringen die onafhankelijk gaan draaien
 en gaat de zuivering opstarten in een ongekende energie
in wat nodig is op multidimensionaal niveau.
  

Ziekenhuizen van de Staat New York Behandelen Coronavirus-Patiënten Intraveneus met hoge doses Vitamine C / Gepubliceerd door Paul Anthony Taylor / 27 maart 2020

Ziekenhuizen van de Staat New York Behandelen Coronavirus-Patiënten Intraveneus met hoge doses Vitamine C
Gepubliceerd door  Paul Anthony Taylor / 27 maart 2020


In een ongekende ontwikkeling meldt de mainstream media dat artsen in de staat New York coronavirus patiënten behandelen met hoge doses vitamine C. De rapporten, die op websites van de media in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere landen zijn geplaatst, beschrijven hoe patiënten die vitamine C hebben ontvangen het "significant beter" deden dan degenen die het niet hebben ontvangen. Voortbouwend op de succesvolle behandeling van coronaviruspatiënten in China met vitamine C, komt de ontwikkeling slechts enkele dagen na de publicatie van Dr. Rath's Open Brief aan het adres van de mensen en regeringen van de wereld. Samenvattend hoe vitamine C en andere micronutriënten kunnen helpen bij virale infecties, is de brief van Dr. Rath al door tienduizenden mensen wereldwijd gelezen.  

In een gesprek met de New York Post krant zei Dr. Andrew G. Weber, een pulmonoloog en specialist op het gebied van kritieke zorg op Long Island, dat hij nu onmiddellijk zijn patiënten op de intensive care met coronavirus 1.500 milligram intraveneuze vitamine C geeft. Een woordvoerder van Northwell Health, die 23 ziekenhuizen runt en de grootste zorgverlener in de staat New York is, vertelde de New York Post dat vitamine C nu "op grote schaal wordt gebruikt" als een coronavirusbehandeling in zijn faciliteiten.

Meer lezen >>>

Gerelateerd artikel


Aartsengel Michael: De Macht is aan Jullie / 4 april 2020 / Barbara Bessen

Aartsengel Michael:
De Macht is aan Jullie
4 april 2020 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Wat leven wij in een bijzondere tijd! Met zoveel informatie die wij dagelijks binnenkrijgen omtrent het virus en alles wat daarmee te maken heeft. De vraag is echter: “Wat is waar?” Moeten wij alle informatie geloven die ons officieel opgediend wordt? Is die correct? Deze vragen houden velen van ons bezig die “ontwaakt” denken en die hun informatie ook uit andere bronnen halen. Ik ben er zeker van dat het belangrijk is om in jezelf verankerd te blijven. Wij moeten onszelf vertrouwen. Wat zeggen onze geestelijke leiders over de huidige situatie? Wat te denken van de informatie van alternatief denkende wetenschappers? Wat beveelt ons Hoger Zelf ons aan dat ik gemakshalve HZ noem, over wat wij nu kunnen doen?

Wat merken wij als wij ons intuïtief met deze zaak bezig houden? Wij hebben ons eigen kompas, onze goddelijke Vonk. Ik houd mij al jaren met dit onderwerp bezig en ook met het goddelijk bereik. Ikzelf ga steeds dieper naar binnen om vanuit deze trillingen mijn leven gestalte te geven. Daar ligt mijn focus. Van daaruit leef ik mijn leven. Wat ik op het moment met deze uiterlijk ontplofbare situatie doe? Ik ben gelaten en leef mijn leven en dit was de laatste jaren al niet alleen maar naar de buitenkant gericht. Ik heb altijd al gedaan wat ik “intuïtief” zou moeten doen.

Dat ik mijn seminars niet kan houden maakt mij een beetje treurig, maar zij worden ingehaald. Zij vinden later plaats en de raadgevingen van vele trouwe lezers en seminarbezoekers om hen online te geven wil ik liever niet opvolgen. Ik ben voor het menselijk contact want dan komt de energie beter over….men staat dichter bij elkaar en kan op een menselijke manier heen en weer discussiëren. Dat is mijn ervaring en het idee om steeds dieper bij jezelf naar binnen te gaan kan ieder heel goed thuis voor zichzelf doen. (eigenlijk zijn wij nooit alleen want wij krijgen geestelijke hulp)

Een Hathor Planetaire Meditatie / Via Tom Kenyon - 2 April 2020

Een Hathor Planetaire Meditatie
Via Tom Kenyon - 2 April 2020

De Covid-19 of Corona Virus pandemie is slechts één aspect van deze huidige veelzijdige Chaotische Knooppunt. Economische, politieke en sociale volatiliteit zijn ook aspecten van deze Chaotische Knooppunt. Een ander, minder zichtbaar aspect is de verspreiding van angst, die op zich al een soort emotionele pandemie is.
Door de ontbossing van de regenwouden en het smelten van de permafrost komen helaas vele soorten ziekteverwekkers en microbiële levensvormen vrij in het milieu van de aarde, en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

En te midden van al deze chaos gaat de klimaatverandering en het verlies van soorten onverminderd door.

Wij zijn van mening dat het overbrengen van kennis van het Ib-portaal het meest praktische en heilzame instrument is dat we u als mensheid - en alle voelende wezens - kunnen geven - in dit enorme Chaotische Knooppunt.

De Ib

Deze Heart Portal Sound Meditation is gecentreerd rond jullie fysieke hart, wat de oude Egyptenaren de Ib noemden.

Het doel van deze meditatie is tweeledig: ten eerste activeert het het Ib-portaal van het fysieke hart ten gunste van het hart en het fysieke lichaam, en ten tweede kan het gebruikt worden om andere dimensies van bewustzijn en andere bestaansgebieden te verkennen - waaruit jullie spirituele voeding en waardevolle transcendente informatie kunnen ontvangen.

De Ib (of het fysieke hart) is de grootste generator van elektromagnetische velden in jullie lichaam en inderdaad, jullie hele lichaam is gevouwen en doordrongen van deze onzichtbare elektromagnetische velden van energie.

Meer lezen >>>


Revelation 3 / Door Marcelius

Revelation 3

Verheugt wil ik jullie op de hoogte brengen n.a.v. de oproep om een vuist te maken
 tegen het bewind wat nu word gevoerd.
Tot nu toe hebben zich al een aantal dappere mensen aangemeld voor vereniging.
 Dat is een mooi begin.
Ik/ wij begrijpen dat er nog angst leeft onder de mensen en zij beseffen
 nog steeds niet goed wat er werkelijk aan de hand is.
Maar ze merken dan toch wel op om in de willekeur van de gecreëerde leugen
 alles te beperken en op te sluiten.

 

 Take your Freedom back !

De Poortwachters / 2 April 2020 / Door Pamela Kribbe

De Poortwachters
2 April 2020 / Door Pamela Kribbe

Lieve mensen,

Ik ben hier vandaag met blijdschap en genoegen en verwelkom jullie allen. Ons samenzijn maakt een verschil. Het is niet alleen dat je deze woorden leest, maar mijn aanwezigheid hier, die zich versmelt met jullie aanwezigheid, vormt een energetische gebeurtenis die helpt het licht op aarde verder te verankeren.

Jullie zijn de poortwachters tot het licht. Jullie zijn degenen op aarde die de poort openzetten naar het licht, het licht van de Nieuwe Tijd. De oude wereld is aan het vergaan.

 De oude structuren van macht en ego gecentreerd bewustzijn hebben hun kracht verloren en zakken langzaam naar de bodem van de oceaan.

Uit die bodem herrijst een nieuwe samenleving, een nieuwe vorm van zijn die gebaseerd is op liefde en op de waarden van het hart.

Jullie zijn allemaal zo deel van deze transformatie.

Soms beseffen jullie zelf niet hoezeer jullie daarin een rol spelen en die rol is ook een andere dan je vaak denkt.

04-04-2020 Een krachtig engelenportaal / 3 April 2020 / Door Martha Krul

04-04-2020 Een krachtig engelenportaal
3 April 2020 / Door Martha Krul

Wij staan weer op een drempel.

Het krachtig portaal van 04-04 opent zich.
4 - 4 - 4.......!
Licht en liefde stroomt naar ons toe.

Die energie ondersteunt ons proces.
Het proces van wereldwijde verandering.

Het maakt een groot verschil uit hoe je in je energie zit.
In welke verbinding.
Ben je nog in een lage trilling dan zal je veel ervaren van dualiteit,
van de oude wereld.

Wanneer je trilling hoog is, dan zal je je vreugde niet op kunnen.
Je kijkt er anders tegenaan.
Je bent verbonden met je zielenleven via je hogere zelf.

Je bent in eerdere levens ook door dit soort situaties gegaan.
Je hebt daar vaker een strijd zien ontstaan.
Je herkent je taak.

Je hebt een totaal verschillend focus in de lagere of hogere dimensie.
In de lagere trilling zit je er middenin.
In de hogere trilling heb je overzicht op het totale proces.
Dan krijg je zicht of waar wij vandaan komen en waar wij naar op weg zijn.

Door de verandering, versterking van de energie, worden wij ondersteund
om onze trilling weer te verhogen.
Steeds hoger, het blijft voorlopig nog verder stijgen.


ASCENTIE en CORONA – deel 2 / 2 april 2020 / eliaslimusemmanuel


ASCENTIE en CORONA – deel 2
2 april 2020 / eliaslimusemmanuel

Elias: Na de lichte kant van Corona, nu hier de duistere, waarvan mensen die niet op de hoogte zijn behoorlijk kunnen schrikken.Zingdad: Hallo iedereen. Gisteren heb ik de vorige video opgenomen: Adamu’s visie over het Corona virus. En toen ik vanmorgen wakker werd, op deze eerste quarantainedag hier in Zuid-Afrika  (alles potdicht) – was Adamu meteen in mijn gedachten. Hij zei dat we een vervolgvideo moesten maken, nog voordat de vorige uit zou gaan. Dat was nieuw voor mij, maar goed, laten we een vervolgvideo maken met Adamu! Dus, als je me even de tijd geeft, ga ik op Adamu afstemmen en laat hem met je delen wat hij precies in gedachten heeft.


Adamu: “Een dankjewel voor mijn jonge vriend, Zingdad. Ik ben natuurlijk weer Adamu van de monadische entiteit van de Pleiadische beschaving.

De vorige video die uitging – Adamu Speaks – Coronavirus – The Light Perspective – kan samen met al het materiaal van Adamu gevonden worden op: zingdad.com/adamu.

Zingdad bracht zeer belangrijke informatie over en dit gaf een perspectief over dat wat nu echt in het collectieve bewustzijn geplaatst zou moeten worden. En ik wilde graag observeren wat de impact van de eerste video op het collectieve bewustzijn zou zijn, voordat ik aan deze zaak een vervolg wilde geven. Dus is er een andere kant aan het Corona-virus verhaal dan dat wat er in het planetair bewustzijn plaatsvindt. Wellicht een meer duistere kant van het verhaal.Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 2 April 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 2 April 2020

Shelley's Opmerking: Een van de dingen die me altijd heeft verbaasd over de jaren dat ik met Gabriel heb gewerkt is hoe vaak hij informatie geeft voordat je het nodig hebt. Gisteren kwam dit recente dagelijkse bericht van 7 maart weer in mijn bewustzijn en het viel me op hoe het zo perfect van toepassing is op wat we nu meemaken. Aangezien het donderdag is heb ik besloten om het weer te delen als een terugkerende donderdag post omdat ik het gevoel heb dat het, ondanks dat ik het pas onlangs heb gedeeld, vandaag meer impact heeft dan de dag dat het werd gepost. Ik hoop dat je veilig bent, je behoeften en gevoelens eert, en in staat bent om een aantal van de geschenken te vinden die dit afpelproces voor ons opent. We zitten hier allemaal samen in.

***
Aartsengel Gabriël
via Shelley Young

Herplaatsing van Donderdag 7 Maart 2020

Dagelijkse Boodschap / Donderdag 2 April 2020

Op deze dag van je leven / Vrijdag 3 April 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 3 April 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat je een ander niet kunt helpen die niet hem of haarzelf wil
helpen.

Uiteindelijk moeten alle zielen hun pad bewandelen - en de reden
dat ze een bepaald pad bewandelen is misschien niet duidelijk voor ons...
of zelfs voor hen op het niveau van het gewone menselijk bewustzijn.

Doe wat je kunt om anderen te helpen, natuurlijk. 
 Toon liefde en zorgzaamheid waar en wanneer je maar kunt.
Maar raak niet verstrikt in het "verhaal" van anderen
tot het punt waarop je het begint te schrijven.
Weet je wat ik bedoel?


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 3 April 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 3 April 2020 / door Jennifer Farley,

Bewegen Richting De Nieuwe Manier

 

De trillingen en energieën die je nu voelt is een massaal ontwaken.
 Veel van degenen die op het randje tussen slapen en wakker zijn stonden te wankelen,
zijn zachtjes gekanteld naar het volledig ontwaakt zijn. 
Ouderen doen hun best om de eeuwenoude status quo te handhaven
terwijl anderen hun aandacht richten op de Nieuwe Manier.
In plaats van jouw punt te beargumenteren, realiseer je alsjeblieft en omarm het feit
dat ieder van jullie zich hier op de beste manier doorheen zal bewegen. 
 En, ongeacht waar je in het proces bent of hoe uitdagend dit kan zijn,
 je wordt geliefd en ondersteund door het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 

vrijdag 3 april 2020

Maandelijkse Channeling, April 2020 / Copyright © Dianne Robbins

Maandelijkse  Channeling,
April 2020 / Copyright © Dianne Robbins

Gedurende lange tijd was onze planeet onder quarantaine voor contact met andere planeten en sterrensystemen, want onze barbaarse en oorlogszuchtige aard was een virus dat zich niet mocht verspreiden.
 
Nu staan we zelf onder quarantaine op onze thuisplaneet, voordat we Haar vernietigen.Want dit virus dat we ervaren is niets anders dan een uitbeelding van het virus dat wij als beschaving zijn geworden.

Deze pandemie die onze wereld heeft ontregeld is bedoeld om ons WAKKER te SCHUDDEN,teneinde anderen te zien zoals onszelf, en anderen en onze planeet te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden: met Liefde, Eerbied en Dankbaarheid

~ Dianne


Zojuist werd een geweldige dispensatie verleend


Gegroet vanuit de Bibliotheek van Porthologos in het binnenste van de Aarde. We komen vandaag om te spreken over de Engelen op Aarde en hun werk ten behoeve van de mensheid. Het betreft prachtige Wezens van Licht die vanuit vele Sterrensystemen onze Aarde bezoeken en ze blijven om te helpen de krachtige Lichtgolven die over jullie planeet neerdalen binnen te brengen.Deze Wezens staan bij jullie veelal bekend als Engelen – Gods helpers bij de evolutie van de mensheid. Deze Wezens schonen jullie wereld op met hun licht en wijsheid, de duistere plekken inkapselend totdat de duisternis vervaagt en terug het Licht in wordt gebracht. De Engelen zijn de brengers van alles wat goed is, en ze zijn werkelijk hier. En, lieve Lichtwerkers, jullie zijn deze Engelen. Jullie zijn deze prachtige Wezens die van verre oorden gekomen zijn om de Aarde en de mensheid te helpen, waarbij het nu jullie beurt is om te worden geholpen. Zojuist werd een geweldige dispensatie verleend aan alle Lichtwerkers op Aarde, hetgeen de Gastheer van de Hemel toestaat in te grijpen om jullie fysieke lichamen volkomen en totaal te helen, zodat jullie de komende veranderingen van het klimaat en de Aarde, die aan de horizon van jullie planeet opdoemen, kunnen doorstaan. Jullie hebben allemaal om hulp gevraagd, jullie vragen onophoudelijk om genezing van jullie lichamen, en nu wordt deze hulp verleend.

Verzoek van de Lichtkrachten aan de Mensheid, Meditatie op 5 april om 04.45 uur / maart 2020 26 Maart 2020

Verzoek van de Lichtkrachten aan de Mensheid, maart 2020
26 Maart 2020

De Lichtkrachten vragen iedereen om in de periode tot onze Ascentie Tijdlijn / Einde van het Coronavirus Meditatie op 5 april 2020, te visualiseren dat de Violette Vlam de oppervlakte van de Aarde zuivert, alle angst wegneemt en alle virussen verwijdert.

Je kunt dit simpelweg doen, dagelijks, meerdere malen, gedurende een paar seconden of minuten, elke keer als je coronavirus gerelateerd nieuws hoort of leest.In Nederland is deze Meditatie op 5 april om 04.45 uur

Voor de geleide meditatie in het Engels, vind je deze hier:


Ashtar via Sharon Stewart / 29 maart 2020

Ashtar
via Sharon Stewart / 29 maart 2020

Dit is Ashtar Sheran met een boodschap voor allen op planeet Aarde.

We zitten diep in dit proces van bevrijding van jullie mensen. De Storm is begonnen, zoals je hebt gemerkt, en het leger is bezig om jullie te helpen beschermen tegen de deep state vergelding. Ze hebben nog steeds hun eigen handlangers die hen steunen; vergeet niet dat er militaire krachten zijn die niet menselijk zijn en volledig gecontroleerd worden door de deep state. Deze krachten hebben geen mededogen en zullen iedereen die op hun pad komt schade berokkenen. Hoewel ze menselijk lijken, zijn ze allesbehalve dat.

Ik wijs jullie erop dat deze oorlog nu op jullie grondgebied en in jullie steden is geland en dat het een lelijke oorlog zou kunnen zijn als jullie Alliantietroepen er niet snel en efficiënt mee om zouden gaan. Jullie militairen van Licht zijn bedreven in wat ze doen, maar een machine zonder moreel karakter te slim af zijn is iets waar ze misschien geen ervaring mee hebben.

Deze gevechten zullen worden opgevoerd binnen jullie stadsgrenzen. Als de laatste bolwerken van de elite, zullen jullie steden kwetsbaar zijn voor gevechten. Daarom is jullie gevraagd om thuis te blijven - de meesten wonen niet in de binnensteden omdat jullie binnensteden de huizen van de rijken zijn. Het centrum van jullie steden is gestructureerd als veilige havens voor de elite, maar dat zijn ze niet meer als jullie tanks hun huizen naderen.

DE ENERGIE VAN APRIL / 2 April 2020 / Door Fran Tielemans


DE ENERGIE VAN APRIL
2 April 2020 / Door Fran Tielemans

Balans zoeken, het voor jou juiste midden vinden, en te midden van alle chaos je centrum behouden en je Licht hoog houden, het is kenmerkend voor de energie van april, met zijn onderliggende 8-trilling. De 8 staat ook voor het groeien in alle aspecten die horen bij het thema kracht, en dat geldt voor iedereen in de wereld, ieder in zijn of haar specifieke situatie. We zijn immers allen verbonden, heel de wereld is één bewustzijnsveld, en door de media zijn we meer dan ooit op de hoogte van wat er op heel de planeet gebeurt.

Het vraagt moed om bewust steeds weer de hoogste visie over heel dit gebeuren te willen zien, namelijk dat dit een gigantisch groeiproces en stroomversnelling in bewustwording en eenheidsbewustzijn is . Maar je kan er niet omheen, er is veel leed nu. Net daarom is het goed te proberen jouw mede-dogen als een warme deken van liefde en healing te verspreiden over de mensen en de wereld, via gevoel, gebed, lichtwerk, en via alle manieren die jou goed en gepast lijken.

Dit is een tijd waarin beroep gedaan wordt op jouw dienstbaarheid, om te doen wat jij kan doen om anderen te helpen hier doorheen te gaan. Een massa mensen is elke dag hard aan het werk op zoveel verschillende manieren voor ‘de groep’, en zet zijn specifieke kwaliteiten in op die plek waar het volgens zijn of haar verantwoordelijkheid of aanvoelen nodig is. En ook jij werd op deze tijd voorbereid, en kan nu beslist inzichten, technieken, of jouw creatieve oplossingen delen met anderen, voor zover dit mogelijk en gepast is.

“Vechten” tegen je angsten…… / 2 April 2020 / Door Martha Krul

“Vechten” tegen je angsten……
2 April 2020 / Door Martha Krul

Dit is een overgangstijd.

Wat hebben wij hier naar uitgekeken.
Vergeet dat niet.
Je hebt zo vaak tegen jezelf en de ander gezegd,
was het maar zo ver.

Nu zijn wij die drempel over gestapt.
Je keek jaren uit naar dat moment.

Verandering is een proces van geleidelijkheid.
Het oude verandert.
Het oude gaat transformeren naar het nieuwe.
Het gaat het oude volledig verdwijnen en wordt het nieuwe zichtbaar.

Je kan het je voorstellen van het staan in spreidstand op je beide benen.
Je laat je ene been los en gaat overschakelen naar het andere been.
Je voelt dat je op beide benen het meest stabiel staat.
Je gaat van het ene naar het andere been.
Er is een periode van instabiliteit.
Dan mag je uiteindelijk je “eerste” been bijtrekken en ga
je naar een nieuwe stabiliteit.

Zo gaat dat in perioden van verandering.