Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 maart 2020

Live Kryon Channeling over CORONA Kryon in IJsland / Lee Carroll / Maart 2020 /Geplaatst: 28 Maart 2020

Live Kryon Channeling over CORONA
Lee Carroll / Maart 2020
Geplaatst: 28 Maart 2020

Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Dag 1: Corona

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Voor degenen die zojuist zijn afgestemd: wij zitten hier voor een groep die op het punt staat om hier te gaan toeren en zij zullen een magische plaats als geen andere zien….een van de plaatsen op de planeet die een zeer andere energie heeft. Wij gaan hierover spreken….veel meer.

Dit is IJsland en tegelijk met hetgeen hier gebeurt lijkt de planeet op slot te zitten. Ik wil het vandaag over draadloze dingen hebben. Ik zal jullie dingen geven om over na te denken. Ik zal jullie wat geschiedenis geven. Ik wil jullie wat dingen geven die jullie misschien niet hadden verwacht. Maar voor de IJslandervaring van degenen die hier in de stoelen zitten zal ik jullie iets vertellen. Waar andere landen speciale energieën hebben die doordrenkt zijn door de Aarde, van Gaia zelf, is dit hier anders. Degenen die hier leven zullen jullie vertellen dat dit land gewoon geen energie heeft….het heeft persoonlijkheden. 

Meer lezen >>>


EEN SPECIALE BOODSCHAP AAN DE STERRENZADEN VAN DE NIEUWE AARDE, VOOR ONMIDDELLIJKE PLANETAIRE UITZENDING.../22 Maart 2020 / DOOR MICHAEL LOVE

EEN SPECIALE BOODSCHAP AAN DE STERRENZADEN VAN DE NIEUWE AARDE, VOOR ONMIDDELLIJKE PLANETAIRE UITZENDING...

PLEIADISCHE LICHTKRACHTEN TRANSMISSIES - 3222020
GECHANNELD DOOR MICHAEL LOVE

HET EVENT 2020 ~ PLANETAIRE DNA-ACTIVATIE IN UITVOERING!

Opmerking van Colleen: Ik vind het goed dat hij de Schumann Resonance uitlegt omdat veel mensen het verschil tussen de twee metingen niet begrijpen. Bedankt, Michael.

Michael Love schrijft al zijn berichten in hoofdletters.

DE VOLGENDE INFORMATIE WORDT AFGELEID UIT DIRECTE, GEDECODEERDE ETHERISCHE TRANSMISSIES VAN WELWILLENDE LICHTKRACHTEN DIE IN HET ZONNESTELSEL VAN DE AARDE ZIJN AANGEMEERD EN EEN DEEL VAN DE DATA KOMT RECHTSTREEKS VAN BEPAALDE LEDEN VAN DE BINNEN AARDE-ALLIANTIE DIE BEKEND STAAN ALS DE WITTE HOEDEN, EN DE GROTE WITTE BROEDERSCHAP DIE STRATEGISCH IN SLEUTELPOSITIES VAN DE MACHT WORDT GEPLAATST DOOR DE GALACTICA OP HET OPPERVLAK VAN DE PLANEET AARDE!

BEGIN TRANSMISSIE…

DE AARDE-ALLIANTIE MELDT OP DIT UUR DAT ALS ONDERDEEL VAN DE LAATSTE "OPERATIE VRIJHEID AARDE" MISSIES, WELWILLENDE LICHTKRACHTEN AANGEMEERD ZIJN IN HET ZONNESTELSEL VAN DE AARDE, HET OPPERVLAK VAN DE PLANEET AARDE HEBBEN BESTRAALD, CONTINU VOOR DE LAATSTE 12 UUR, MET KRACHTIGE 40 HERTZ, 5D GAMMA LICHTBUNDELS! 

Wat wist Rudolf Steiner in 1918, wat zich nu ontvouwd in 2020. / Een speech van Dr.Thomas Cowan gehouden op 12 Maart 2020


Oproep aan de mensen van de aarde om een Obsearcher *1) te zijn.

Hoe?

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen (jouw vermogen om te reageren) en je te verenigen met je medemens en de betere VRAGEN te stellen, totdat je van binnen stil wordt omdat je WEET! En als je het weet, weet je wat goed is en wat niet. Wat werkt en wat niet. Het is niet moeilijk, maar er is moed en compassie nodig om de Waarheid te ontdekken. Dit zal versnellen wanneer we open staan om samen te leren en te verkennen. Luister naar onze broers en -zusters die jaren van toewijding en onderzoek hebben volbracht en door persoonlijke ervaring in staat zijn verschillende punten te verbinden die uitzonderlijk zijn. In het verleden noemden we zo'n mens een ouderling, en Thomas Cowan is een van onze ouderlingen en dierbare broer die het waard is om aandachtig naar te luisteren. Een goed vertrekpunt om jouw Obsearcher-reis mee te beginnen of om mee aan te vullen.

Vertaling van de speech van Dr.Thomas Cowan gehouden op 12 Maart 2020

Ik heb 10 minuten en ik wist niet zeker of ik dit stadium bereikte. Ik kan niet anders dan iets zeggen over dit hele Corona Virus-gedoe. Willen jullie dat ik doe? Pubic reageert met 'ja alsjeblieft' en wat gelach.

Dus nogmaals, als je Rudolf Steiner kent, heb je de antwoorden op de test, maar je moet de details zelf uitzoeken. In 1918, na de enorme, grootste pandemie van de Spaanse griep van 1918, werd Steiner gevraagd ‘Wat was de oorzaak?' En hij zei: 'Nou, virussen zijn gewoon excreties* van giftige cellen. Virussen zijn stukjes DNA of RNA met een paar andere eiwitten die ze uit de cel hebben gehaald. Dit gebeurd wanneer de cel wordt vergiftigd. Virussen zijn zelf nergens de oorzaak van.

Aartsengel Gabriel: De mens straalt in volle glorie 27 Maart 2020 / via Martha Krul

Aartsengel Gabriel:
De mens straalt in volle glorie
27 Maart 2020 / via Martha Krul

De mens schittert.
Het licht is scherp en intens.
De mens straalt het licht.
Wij kijken naar die geliefde planeet aarde.
Wat gebeurt er veel in korte tijd.

Wij sturen onze liefde naar die mens.
Die mens die ontwaakt is en in zijn kracht is gaan staan.

Wij zien mooie dingen.
Wij zien ook het duister.
Het duister dat steeds meer terug gedrongen wordt.
Het duister dan letterlijk geen kant uit kan.

De mensen van het licht voelen het.
Zij denken dat het hun angsten zijn.
Dat is niet zo.
Het duister is in grote angst.
Dat is voelbaar en verward de mens.

Het grootste deel van de aarde straalt,
net als de mens die verbonden is met het licht.


Boodschap van de Heren/beheerders vanuit de Akasha kronieken / Ontvangen door Ufuk Ugur op 24 maart 2020

Boodschap van de Heren/beheerders vanuit de Akasha kronieken
Ontvangen door Ufuk Ugur op 24 maart 2020


Op 24 maart 2020 ontvangen door Ufuk Ugur van de Heren/beheerders van de Akasha Kronieken op de navolgende vragen:

1. De regeringen van veel landen hanteren lock downs om het virus in te dammen echter in het kielzog ervan vernietigen ze de economie/bedrijven. Is dit wel de juiste wijze om met deze virus uitbraak om te gaan? Is er een slimmere aanpak? Zo ja welke;

2. Hoe kan de wereld zich herpakken na zoveel schade waarvan waarschijnlijk de rekening wordt neergelegd bij de belastingbetaler?

De Heren van de Kronieken antwoordden als volgt:

Als men verdwaald is dan gebruikt een wijs mens een kompas. De vraag dient zich nu aan op welk of wiens kompas men verder wil gaan, zo u wilt zijn leven vorm wil geven. Dit geplaatst in het huidig perspectief van wat sommigen van u als 'afbraak' van de samenleving zien.

De Grote (Galactische) Vergadering 2020: Corona Disclosure Oefening met het zonlicht 22 Maart 2020 / Door Arthura

De Grote (Galactische) Vergadering 2020: Corona Disclosure Oefening met het zonlicht
22 Maart 2020 / Door Arthura

INTRO
Ashtar kwam gisteren naar mij toe en vroeg of ik zover was. Dit jaar nam hij mij eerst mee de kosmos in. Wij vlogen langs sterren en planeten en hij liet mij zien dat de oorspronkelijke basis van het corona virus ooit een onderdeel was van een Goddelijke lichtmaterie.

Gezichten van wezens die ik niet leuk vond kwamen op mijn netvlies langs en ik schrok. Zij bevinden zich ook in ons collectief bewustzijn. Het collectief bewustzijn speelt een grote rol in deze pandemie. Het kristallijne veld gaat open en dat mag gekoppeld worden aan het collectief bewustzijn.

Ashtar vertelde mij in woord en beeld dat er wezens waren die zeer nieuwsgierig waren naar dat goddelijke deeltje waarmee een evolutie en alles tot groei komt, de magie achter dit alles wilde zij weten. Vanuit een goddelijke eenheidsformule die bestond uit vier delen materie isoleerde zij één deel. Zij maakte de vier delen los van elkaar om dat ene goddelijke deeltje, wat de magie van groei bevordert los te koppelen om ermee te gaan experimenteren. Maar dat ene deeltje beïnvloeden de andere drie delen waarmee zij samen een uitgebalanceerde eenheid vormden. Deze eenheidsformules bevatten een goddelijke balans, zoals alles in het natuurlijk bewustzijn. In de goddelijke setting werken deze deeltjes samen en mochten niet losgekoppeld worden.

Zij vormen samen het Licht.Na het loskoppelen en isoleren van deze goddelijke materie. Ontstond er een deeltje wat veel onbalans in zich droeg. Het werd aan vreemde chemische verbindingen gekoppeld. Deze deeltjes van onbalans gedroegen zich agressief. Andere deeltjes werden aangevallen als experiment en deze begonnen zich te verspreiden, terwijl ze zichzelf verspreidde ontstonden er allerlei andere chemische samenstellingen die zich vreemd en onnatuurlijk gedroegen. Hun experiment ging zover dat het ook op de aarde zich ging manifesteren. Voor WOII zijn er contacten geweest vanuit andere dimensies die het menselijk DNA wilde veranderen. Deze experimenten werden zelfs in een levende foetus in de baarmoeder geïnjecteerd (NAZI regiem).

Via dit onnatuurlijk deel wilde men het DNA beïnvloeden en deze experimenten waren bedoeld om te kijken hoe dit evolutie/groei-element zich ontwikkelden in verschillende DNA's in verschillende familielijnen.. vooral in familielijnen waar veel lichtpotenties voorkwamen.
Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 27 Maart 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 27 Maart 2020


Jezelf en anderen liefhebben is je volledig overgeven aan de stroom van onvoorwaardelijke liefde dat de Bron is. Het is eindelijk jezelf erkennen als een vitaal en geliefd aspect van het geheel. Het is vanuit die ruimte van waarheid en authenticiteit dat alle dingen mogelijk worden omdat je jezelf niet langer afgescheiden houdt, wat jou in staat stelt om alle steun te ontvangen die er al die tijd voor jou is geweest.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / Vrijdag 27 Maart 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 27 Maart 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat liefde betekent dat je nooit sorry hoeft te zeggen.

Erich Segal zei dat en hij had gelijk.
God houdt van je, en daarom hoef je nooit  "Sorry" te zeggen tegen God.
Als je van iemand houdt, bevrijd ze dan van
dat ze zich moeten verontschuldigen voor alles.

De behoefte aan een verontschuldiging is het signaal
van een persoon die zich vergist over zichzelf.
Je kunt niet beschadigd worden door een ander,
 je stelt je alleen maar voor dat je dat kunt.
 Het zit allemaal in je hoofd.
Het zit allemaal in je denken daarover.
Ga terug naar de liefde en geef jouw behoefte op
 om anderen te vergeven voor wat dan ook.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 27 Maart 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 27 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Groeiend...


Je zult weten dat je groeit als je verder kijkt dan wat je WENST te zien,
kijk wat echt daar is en voel je goed binnenin jezelf met wat dat is.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 

vrijdag 27 maart 2020

Jezus: Er is geen goddelijk oordeel / 21 Maart 2020 door John Smallman

Jezus:
Er is geen goddelijk oordeel
21 Maart 2020 door John Smallman

Jullie bevinden je aan de vooravond van grote onthullingen, die de mensheid zullen verbazen en opschrikken, want de mate van corruptie en bedrog in menselijke aangelegenheden, aangewend door degenen die jullie al hele tijdperken lang overheersen en controleren, wordt door enkele zeer moedige onderzoekers van uiterste integriteit aan het licht gebracht. Onderdeel van het spel van afscheiding is de motivatie geweest van hen met een hoge intelligentie om zich op te werpen als leiders en bestuurders omdat zij zichzelf als superieur aan anderen beschouwen en derhalve de macht en privilege volledig verdienen. Zij zien “de Massa” als een hulpmiddel om hen hun doelen helpen te bereiken. Zij zijn verschenen als keizers, als koningen, als dictators, als stamhoofden, als belangrijke mensen die hun posities “rechtmatig” hebben geërfd op basis van hun Koninklijke bloedlijnen en ze zijn tot het uiterste gegaan om te voorkomen dat deze bloedlijnen worden “vervuild”. Ze zijn altijd zeer gesloten geweest en hebben altijd, zonder enige gewetenswroeging, iedereen verwijderd die zich niet aan hun autoritaire manier van handelen onderwierp, inclusief de leden van hun eigen families. Hun honger naar macht is altijd onverzadigbaar geweest. Nu staan hun geheimen en hun criminele activiteiten op het punt om te worden onthuld, worden in feite al onthuld. 
     

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 27 Maart 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
27 Maart 2020.

Ik zou me kunnen voorstellen dat velen van jullie de laatste videogesprekken van David Wilcock al volgen, omdat deze meestal bijzonder informatief zijn en kennis bevatten die nuttig kan zijn voor eenieder die op weg is naar Ascentie. In een recent gesprek met de titel “End Times” (Eindtijd) verwees hij naar de huidige periode en gaf hij informatie over de precieze aard van de "Event", en waardoor het tot stand wordt gebracht. Ik vind het uiterst belangrijk dat men zich hiervan bewust is en precies weet wat het inhoudt. Ik geef jullie daarom een lichtelijk bewerkt uittreksel van de meest relevante informatie uit de "Eindtijd" door David Wilcock, die uitleg geeft over het hoe en waarom.

“De huidige periode zal de laatste keer zijn dat onze beschaving in de derde dimensie verblijft. De Wereld ondergaat een holografische transformatie die in gang wordt gezet door een Golf van Licht. Boven de Aarde zal een stad materialiseren die al vele malen eerder door mensen in de lucht werd waargenomen; deze stad bevindt zich op een ander trillingsniveau. Er zal eveneens een poolverschuiving van 21 graden plaatsvinden. Dit betekent een soort eindtijd, waarin zich een spirituele transformatie zal voltrekken zoals voorspeld in de Bijbel - zie Mattheüs 13, 12.43. Het zal de dag van verlichting zijn en jullie zullen een lichtgevend lichaam hebben en de Wederopstanding ervaren. Jullie zullen ontdekken dat het in het moslimboek precies op dezelfde manier wordt voorspeld”.

Corona: Het Casusnummer Spel Jon Rappoport – Donderdag 26 Maart 2020


Corona: Het Casusnummer Spel
Jon Rappoport – Donderdag 26 Maart 2020


In deze episode van volksgezondheids bureaucraten worden ze gek, laten we eens kijken naar hun cijfers.  Laten we hun realiteit accepteren voor het moment - de realiteit waarvan ze beweren dat ze werken - en de implicaties ervan traceren.  Doe je gordel om.

Begin met Europa en alleen de gewone griep.  Niet COV.  Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Europa, "Tijdens de wintermaanden kan de griep tot 20% van de bevolking besmetten..."  Dat is gewone seizoensgriep.

De bevolking van Europa is 741 miljoen mensen.  Dit komt neer op 148 miljoen gevallen van gewone griep.  Niet één keer.  Elk jaar.  ELK JAAR.

Volgens de statista[dot]com: "Op 23 maart 2020 waren er 170.424 bevestigde gevallen van het coronavirus (COVID-19) in heel Europa sinds de eerste bevestigde gevallen in Frankrijk op 25 januari".

Meer lezen >>>Wie is de Cabal? – herziene versie / By Ella Ster on 26 maart 2020


Wie is de Cabal? – herziene versie
By Ella Ster on 26 maart 2020

De wereldwijde elite die de geheime schaduwregering vormt noemen we ook wel de Cabal. Veel mensen kennen deze groep als de Illuminati of de 1%. Het is de meest machtige groep op aarde die achter de schermen samenzweert tegen de mensheid. Deze samenzwerende kliek is in allerlei organisaties geïnfiltreerd waarbij men opereert als de maffia. Hieronder de belangrijkste kenmerken op een rij:

Ultra-rijken
De Cabal was de rijkste groep op aarde. De namen van de allerrijkste families ter wereld, staan niet eens in Forbes magazine op de lijst van ‘rijkste’ mensen. Hoe groot het vermogen van alleen al de bankiersfamilie Rothschild was, blijft speculeren, maar men schat minimaal vele honderden miljarden. Sommige bronnen beweren dat alleen al deze familie 53% van het wereldkapitaal bezit. Ook het Vaticaan zit op een enorme goudmijn. Via een list is dit kapitaal nu allemaal ondergebracht in de World Trust. Daardoor heeft de Cabal veel macht verloren. De meester-trustee zegt dat ze dit kapitaal weer terug wil geven aan de mensheid.

Super machtig

De Cabal was de machtigste groep op aarde. Ze hebben nog steeds de belangrijkste industrieën in hun bezit: de voedselindustrie, olie-industrie, wapenindustrie, farmaceutische industrie, (centrale) banken, grote mediakanalen, etc. Via allerlei handlangers zijn ze tevens geïnfiltreerd in de top van alle belangrijke organisaties zoals de NAVO, Verenigde Naties, Wereldgezondheidsorganisatie, etc. Omdat ze zeer kwaadaardig zijn en duivelse plannen hebben voor de mensheid, is er een steeds grotere groep White Hats die de Cabal wil verwijderen en berechten. Dit proces is nu volop gaande.

Plutocraten in plaats van democraten

De Cabal heeft bovendien zoveel macht en geld dat ze verkiezingen kunnen ‘kopen’. Daarvoor gebruiken ze diverse methodes. Indien nodig worden verkiezingsuitslagen gemanipuleerd. Maar meestal hebben ze de macht over alle grote partijen in de politieke race en maakt het ze weinig uit welk poppetje gekozen wordt. Daarnaast gebruiken ze pedonetwerken en seksfeesten om de daar gefotografeerde politici later mee te chanteren. Politici of topambtenaren die volgens de agenda van de Cabal handelen worden rijkelijk beloont. Politici die niet kunnen worden omgekocht, worden bedreigd. Als ultiem middel laat men tegenstanders vermoorden, zoals bij politieke moorden op John F. Kennedy, Olaf Palme en Pim Fortuyn is gebeurd.


De veranderingen van de aarde, en wat doet dit met ons? / 25 maart 2020 / Door Diane De Ligne

De veranderingen van de aarde, en wat doet dit met ons?
25 maart 2020 / Door Diane De Ligne


Dit artikel is als een facet uit een diamant. Met een eigen kleur, klank, trilling…. Zo zijn er heel veel facetten in elke diamant, deze hebben elk hun unieke waarde. Net als ieder mens hier op aarde!

Dat we nu volop in de beweging en verandering zitten is voor heel veel mensen duidelijk. Zijn de eerste domino stenen uit een lange rij gevallen? Alhoewel niemand weet waar we naar toe bewegen, omdat heel veel afhangt van ons als mens. Hoe gaan we om met de overvloed aan (angst) informatie? Kun je stil staan bij jezelf en voelen wat het met je doet? Geef jij jezelf gewoon de ruimte om alle emoties te benoemen, voor jezelf, en ze er gewoon te laten zijn? Erkenning van onze emoties geeft ons meestal al de nodige ruimte om ze los te laten. Er is nog steeds angst, langs de andere zijde beginnen mensen bewuster te worden. Mensen beginnen vragen te stellen, en dat is ok. Vragen stellen bij de manier waarop we leven, vragen stellen hoe het anders kan. Mensen zijn ver buiten hun comfort zone getrokken en nog elke dag, omdat alle valse zekerheden weggevallen zijn. Geen houvast aan geroutineerde dagen, geen mogelijkheid om plannen te maken, geen overvolle agenda’s meer….. Wat is er dan wel?

Zo Moeder Aarde, zo de mens / 26 Maart 2020 / Door Martha Krul

Zo Moeder Aarde, zo de mens
26 Maart 2020 / Door Martha Krul

Het proces dat op aarde volop aan de gang is,
is hetzelfde proces als het proces dat IN de mens aan de gang is.

Van hoofd naar hart, van hart naar hoofd.

De mens is aan het leren om over te schakelen van het
denken naar het liefdevol voelen van het hart.
Dat is lang niet altijd gemakkelijk.
Het is zo’n gewoonte vanuit het hoofd te reageren.
Vanuit het hoofd de situatie te beschouwen.

Maar zien wij dan wat er echt aan het gebeuren is?
Zien wij dan de verdieping van de verschillende processen die
volop aan de gang zijn?
Wij zien maar een topje van die ijsberg.

Wij komen daardoor tot “onjuiste” conclusies.
Doordat wij maar een klein stukje van die grote puzzel zien.
De puzzel die in hoog tempo in elkaar gezet wordt.
De samenwerking van Moeder Aarde en het universum.

Door vanuit het hart de situatie te “bekijken” en in te voelen,
worden er veel meer details zichtbaar van dit bijzondere proces.
Vanuit het hoofd naar het hart en van het hart naar het hoofd…….

Vanuit het hart stromen wij in licht en liefde van moment naar moment.
Wij worden intensief begeleid door het universum.
Met een open hart is er een open verbinding.
Dan kan er een nauwe samenwerking ontstaan.


Corona virus / Door Winfried

Corona virus


Wind waait door mijn wortelchakra
De verbinding met leven en dood
Een wind van zuivering en vernieuwing
Het schudt aan al mijn overtuigingen
Tijd tot nadenken wordt gegund

Hoe kijk ik aan tegen
Gezondheid en ziekte
Veiligheid en kwetsbaarheid
Overvloed en schaarste
De tijd voor een schoonmaakbeurt

Angst, trauma en vooroordelen
Dorre bladeren waaien weg
Maken plaats voor jonge loten
Bloemknoppen van zorg en compassie,
Die zich openen in het nieuwe Licht

Het corona virus met zijn duistere krachten
Betover ik in netten van onvoorwaardelijke liefde   
Zorgen en lief zijn voor elkaar
Samenwerken in het paradijs op aarde
In harmonie, vrede, geluk voor iedereen.

Winfried


Revelation / Door Marcelius

Revelation
Door Marcelius

Voor diegene die meer wil weten.

Hier op deze aardkloot van 3D met ik ego, daar lopen er genoeg van rond.
Allen in deze vorm zijn meestal zeer kortzichtig en hebben vaak een tunnel visie.
Over het algemeen kunnen de spiritueel gevorderdere mensen hier niks mee.
Omdat wij totaal andere inzichten hebben die veel breder in context zijn en over het algemeen eer ontwikkeld zijn. Zij staan wel open voor vernieuwing
en verbetering en willen graag delen.


 Mij is vaak de vraag gesteld in wie of wat ik ben.
 Ik heb deze vraag meestal niet beantwoord.
Titulair verkregen namen van anderen: jij bent anderste, jij lijkt niet echt,
 jij bent raar, spoky enz.
Mijn zijn in aanwezigheid voor de 3 D mensen is dus beangstigend
 omdat zij deze energie niet begrijpen.
Veel lichtwerkers zullen dit herkennen en ook als zodanig hebben ervaren,
maar je bent goed zoals je bent.
Soms lijkt het een onbegonnen taak in wat wij hier hebben te verrichten hebben
en is soms zwaar.