Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 maart 2020

PORTAL 2012 Een Nieuw Cobra-Interview En Een Kort Bericht aan de Oppervlakte Bevolking / Geplaatst: 20 maart 2020

PORTAL 2012
Een Nieuw Cobra-Interview En Een Kort Bericht aan de Oppervlakte Bevolking
Geplaatst: 20 maart 2020

Een Cobra interview is gemaakt door We Love Mass Meditation om meer duidelijkheid te brengen in de huidige situatie op de planeet en om te helpen het woord te verspreiden over onze komende Ascension Timeline meditatie.

U kunt het interview beluisteren op Youtube:


Of lees het transcript hier:


Op zondag 22 maart om 3:58 uur UTC zal Saturnus het teken van de Waterman binnengaan. Jullie kunnen je bij onze booster meditatie aansluiten die op dat moment plaatsvindt, om de eerste zaadjes van de komende Gouden Eeuw te planten.

Gaat coronacrisis leiden tot massa-arrestaties? / 19 Maart 2020 / Door Ella Ster


Het is de vraag waarom regeringen wereldwijd overgaan tot een lock-down en andere draconische maatregelen. Of de officiële cijfers over de corona-epidemie kloppen niet, óf er is een verborgen agenda en achter de schermen iets heel anders gaande. Er zijn tal van berichten dat beide het geval is. Hieronder een overzicht op basis van intel- en nieuwsberichten.
Corona-uitbraken onderdeel van de factie-oorlog?

Er zijn tal van aanwijzingen dat de epidemie gepland was, zoals ook uiteengezet in het artikel over Event 201. [1][2] Steeds meer mensen wijzen ernaar dat het coronavirus een biowapen is gecreëerd in een laboratorium. [1][3-9] Ook Simon Parkes zegt dat het om een in een laboratorium gemodificeerd virus gaat. Hij ziet verband met een eerdere inval en arrestaties in een laboratorium in de VS. Het virus is daar toen veiliggesteld. Hij denkt dan ook dat de gecreëerde epidemie gericht was op Amerika, niet zozeer om veel mensen te doden, maar wel om de economie plat te leggen.

Volgens Simon Parkes is er een verband met het P4-lab in Wuhan. Hij zegt dat een medewerker binnen het lab is omgekocht door een externe figuur, waarbij de uitwisseling zou plaatsvinden op de vleesmarkt van Wuhan. Toen de geplande deal niet doorging en in een conflict uitmondde is het virus door een schietpartij op de vleesmarkt verspreid.

In een eerdere uitzending stelde Simon dat het een doelgerichte aanval op China was, omdat het een te grote economische grootmacht zou worden. Nu zegt hij dat men van plan was het wapen in de VS te gebruiken. Volgens Simon zijn er twee virusstrengen, waarbij de variant in Italië en Iran verschilt van die in China. De verspreiding van de tweede virusstreng zou een vergeldingsactie kunnen zijn. Zelfs de officiële Chinese woordvoerder Zhao Lijian zinspeelt op biologische oorlogsvoering. [9]


Verbluffende inzichten in de Corona-paniek door Dr. Wolfgang Wodarg / 13 maart 2020

Verbluffende inzichten in de Corona-paniek door Dr. Wolfgang Wodarg
13 maart 2020

Dr. Wolfgang Wodarg is de eerste specialist die we hebben ontmoet om de huidige crisis over het coronavirus te begrijpen. 


Waarom leren we onze mensen niet hoe ze hun immuunsysteem kunnen versterken? / Door Hilde De Smet

Waarom leren we onze mensen niet hoe ze hun immuunsysteem kunnen versterken?
Door Hilde De Smet

Beste mensen, familie, vrienden en kennissen, patiënten en collega’s,


Als arts voel ik me genoodzaakt te spreken in deze tijden van verwarring en deze informatie te delen. Indien u ze nuttig vindt, gebruik ze, en zo niet, staat het u vrij ze naast u neer te leggen.

Wat kunnen we doen om ons immuunsysteem te versterken, om ons niet weerloos overgeleverd te voelen aan die grote onzichtbare, microscopische vijand die alomtegenwoordig is, in de lucht die we inademen, in elke handdruk, elke kus, elk menselijk contact? Als ratten in de val voelen we ons, benauwd, met of zonder virus. Onze huidig geneeskundesysteem biedt geen antwoord op deze virale pandemie, tenzij hygiënische maatregelen, isolatie, het ondersteunen van de vitale functies bij ernstig zieken en mogelijks het anti-malariamedicijn chloroquine, dat nu ook in quarantaine geplaatst is en alleen nog beperkt beschikbaar is. Eén positieve noot: deze pandemie roept wereldwijd op tot solidariteit, bescherming van de zwakkeren in onze maatschappij, waarvoor nu allen een inspanning moeten doen.

Maar is er echt niets dat we kunnen doen om onszelf te versterken, ons immuunsysteem te ondersteunen, preventief én wanneer we reeds het virus in ons lichaam hebben? Zeker en vast wel (zie verder in deze brief), maar waarom wordt hier geen aandacht aan besteed in de media, in de gezondheidszorg? Zijn we zo ver afgedwaald van de basis van gezondheid, die bij onszelf begint, het versterken van het “terrein” in plaats van het bestrijden van de “vijand”? Net zoals muggen het stilstaand, vertroebeld water zoeken en terug verdwijnen wanneer het water helder stroomt. Wanneer de vuilnisbelt opgeruimd is, gaan ook de ratten weg. Zijn zij de oorzaak van het probleem of het gevolg?


Er gaat iets bijzonders gebeuren, doe je mee? Paul geeft een healing op afstand, zondag om 13:00 uur / 19 + 20 Maart 2020 / Door Lilian Ferru

Er gaat iets bijzonders gebeuren, doe je mee?
Paul geeft een healing op afstand, zondag om 13:00 uur
19  + 20  Maart 2020 / Door Lilian Ferru

Lieve mensen,

Wat leven we toch in een aparte tijd. Al die mensen die zolang met bewustzijn en spiritualiteit bezig zijn geweest, gaan nu ontdekken dat ze zélf het licht zijn. Ze nemen hun plaats in door in liefde en in vertrouwen te blijven. En dan Paul met zijn galactische bewustzijn, waarbij tijd en afstand niet bestaan. Zodra hij zijn Lichtvrienden uitnodigt zijn ze er onmiddellijk. Ik zie hem wel vaker in de hoogte kijken, alsof hij ze letterlijk ziet afdalen.

Ik krijg geregeld de vraag of Paul een healing op afstand wil geven. Meestal zegt hij neen. Waarom dat zo is, weet ik ook niet. De zeldzame keren dat hij wel akkoord ging, had hij het altijd bij het rechte eind of iemand zou herstellen of niet. Er is geen afstand, we hebben geen privé gedachten.  Elke gedachte beïnvloedt het hele veld, én het hele universum.

Dat kun je ten goede gebruiken, maar er is ook zoiets als het nocebo effect. Een autoriteit stelt een ongunstige diagnose, en zie daar: het gebeurt. Het is een negatieve tegenhanger, iets waar we waakzaam voor moeten zijn. Wat je gelooft wordt waar, of anders gezegd: ‘angst maakt ziek.’ Dit is allemaal tot in den treure wetenschappelijk bewezen. Net zoals het placebo effect. De arts verklaart je gezond, en al zou je vol kanker zitten, je geneest gewoon. Zo wonderlijk hoe de mind werkt. Daar speelt de media handig op in. Mijn advies: laat je niet intimideren.
 

Door kanalen te dempen, zien wij prachtige rivieren ontstaan / 20 Maart 2020 / Door Martha Krul

Door kanalen te dempen, zien wij prachtige rivieren ontstaan
20 Maart 2020 / Door Martha Krul

Het is echt een enerverende tijd.
Weer een geheel nieuwe stap in onze transformatie.

Wij hebben er zo hard om geroepen.
Die maatschappij was een beknelling.
Alles lag vast in regelgeving en sub-regelgeving.

Wij waren er aan gewend, maar echt leefbaar was het niet.

Nu is alles ineens in een slot gegooid.
Een deur ging dicht.
Ramen en luikjes gingen open.

De kanalen worden gedempt, het water laat zich niet temmen.

Onze rationele, juridische maatschappij is aan het kantelen.

Daar hebben wij om geroepen.
Wij konden niet wachten tot wij dat moment te zien kregen.
Nu is het moment daar.

Vanuit het hoofd naar het hart.
Velen steken via internet de koppen bij elkaar.

Riviertjes ontstaan en brengen helder water.
Ze lopen zoals moeder natuur het aangeeft.
Een kuiltje hier, een bultje daar.
Het water zoekt geduldig zijn weg.

De veranderingen van de aarde / Door Diane De Ligne

De veranderingen van de aarde
Door Diane De Ligne


Overal hadden mensen het erover dat het zo niet verder kon. Mensen waren en zijn moe van het altijd maar sneller meedraaien in het rad. Zelf krijg ik dan het beeld van hamstertjes die in hun molentje trappelen. En hoe sneller ze lopen, hoe sneller dat het molentje draait. Wie kon, kan deze run blijven volgen in onze maatschappij? Want dit moet, dat moet, zus moet, zo moet…… En dan is er plots een externe factor (laat het hoe, waarom, van waar, door wie gewoon terzijde, daaraan gaat te veel energie verloren) eerst lijkt het heel ver weg en dan op vrij korte tijd, is de ganse wereld overspoeld!

De media heeft nog maar 1 ding om over te praten, (terwijl er nog zoveel andere situaties zijn die aandacht zouden mogen hebben.) Er wordt zoveel (negatieve) energie gegeven waardoor mensen in angsten gaan. Plots wordt een wereld die doordraait voor meer dan de helft plat gelegd. Alle valse zekerheden verdwijnen en alles komt op losse schroeven te staan. Iedereen wordt uit zijn of haar comfort zone getrokken. Belangrijke momenten als verjaardagsfeestjes, huwelijken, geboortefeestjes mogen niet meer doorgaan. Mensen in rusthuizen, ziekenhuizen mogen geen bezoek meer krijgen. En ja, ik zie hier zeker de 2 zijden van dezelfde medaille. De bedoeling is om mensen te beschermen opdat het virus zich niet verder zou verspreiden maar hierdoor raken vele mensen in een isolement, wat enerzijds een positief effect zou kunnen hebben omdat men de tijd en de kans krijgt om naar binnen te gaan, in de zin van contact te maken met hun diepere kern: wie ben ik? Waarom ben ik hier op aarde? Anderzijds brengt het vaak heel veel emoties zoals angsten, boosheid en frustratie naar boven. Dit zijn meestal heel oude emoties die in ons cel geheugen opgeslagen liggen en doordat deze naar de oppervlakte komen, krijgen we de kans om ze te transformeren en te healen. Mensen worden dus bijna letterlijk wakker geschud en worden met zichzelf geconfronteerd. Wat NU? Mensen reageren op de meest uiteenlopende manieren maar door je hart te openen en te zien wat er kan gedaan worden in het belang van het grote geheel, kun je, hoe klein het gebaar ook, het verschil maken. Bijvoorbeeld door geduldig aan te schuiven in de winkels en zelfs in deze penibele situatie nog mensen voor te laten. Door te mediteren, door een zuil van licht te zijn enz. Een andere groep gaat in angst en paniek en zal van daaruit reageren en handelen. Probeer jouw hart te openen en mededogen te voelen voor deze mensen want ze hebben nog geen zicht op het grotere plaatje.Live Kryon Channeling: Kryon Boedapest. 3. / 27 september 2019 / Geplaatst: 21 maart 2020

Live Kryon Channeling:
Kryon Boedapest. 3.
  27 september 2019 / Geplaatst: 21 maart 2020     
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Reflecties, Overdenkingen, over God

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de derde boodschap uit Hongarije. Wij zijn in Visegrad op de binnenplaats van het museum. Ik wil jullie een korte boodschap brengen maar het is de meest diepgaande tot nu toe en dit is een favoriet van Kryon. Wat is jullie weerspiegeling van God en wat werd jullie verteld sinds jullie zijn geboren? Als jullie op je leven terugkijken….wat werd jullie verteld? Hoe ziet God eruit? Wie is God? Wat zijn de regels van God? Er zijn hier verschillende scenario’s, maar laat mij jullie de meest algemene geven.

Dit is wat jullie ouders je vertelden, dit is wat de heilige organisaties jullie vertelden: zij vertelden jullie dat God een van soort menselijk bewustzijn heeft. Zie je, God had zelfs problemen in de hemel omdat er oorlogen in de hemel waren. Er was een aanvoerder in die oorlog die een gevallen engel was. Dit werd Lucifer en Lucifer was degene die jullie zou folteren als jullie je niet gedroegen. Volgens enkele geschriften zou Lucifer zelfs ook jullie kinderen martelen. Het ging dus om een God die oordeelt en die zich zelfs bedient van het martelen van zielen. Als jullie dit allemaal wilden uitsluiten moesten jullie de regels opvolgen en in een profeet geloven. Geen van deze dingen zal gebeuren.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 20 Maart 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 20 Maart 2020


Liefde is de grote éénmaker die een brug bouwt die je in staat stelt om mensen te ontmoeten en te accepteren, precies waar ze zich bevinden. Het hoeft niet ingewikkelder te zijn dan dat.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / Vrijdag 20 Maart 2020 / Neale Donald Walsch

Vrijdag 20 Maart 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat geluk nooit voortkomt uit macht over anderen.

Thomas Jefferson maakte die opmerking en hij had gelijk.
Zoek daarom macht met, niet macht over.
Dit omvat mensen in de wereld, mensen in jouw huis,
en wie er ook in je bed ligt...

De beste manier om macht (of wat dan ook) te ervaren is om het weg te geven.
Maak iemand anders machtig en je wordt twee keer zo machtig als voorheen.

Maak iemand anders geliefd en je wordt twee keer zo geliefd.
Laat iemand anders zich goed voelen en je voelt je twee keer zo goed.
Beter dan dit wordt het niet.
 En het is allemaal zo... simpel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


In Liefde en Licht, Ine & Martien
Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 20 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 20 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Het Universum luistert

 

Jullie leven in een ongekende tijd die jullie onbegrensde mogelijkheden heeft gegeven
 om te groeien en te leren als nooit tevoren. 
Hoewel informatie uit meerdere bronnen overweldigend kan zijn,
kunnen jullie je gave van verbondenheid gebruiken om te zien
 en te implementeren wat goed voor jullie is. 
Zie het als een sorteer- en archiveringsproces.
(Glimlach)
Je beslist zelf wat je bewaart en wat je loslaat. 
Het Universum luistert en ondersteunt jullie zoals altijd!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 20 maart 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 Maart 2020.


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
20 Maart 2020.


De chaos op Aarde heeft een nieuw hoogtepunt bereikt en velen van jullie zijn begrijpelijkerwijs in de war omdat dit zich zo totaal onverwacht aandiende. Als gevolg van een nieuw virus waarvoor nog een remedie dient te worden gevonden, beleeft jullie wereld een serieuze epidemie die zich buitengewoon snel heeft verspreid. Velen van jullie hadden gedacht dat met de komst van het Nieuwe Tijdperk de nieuwe trillingen snel zouden resulteren in een grote verheffing die spoedig het einde van dergelijke problemen te zien zouden geven.

Toch bevinden jullie je midden in een wereldwijde pandemie die in jullie tijd nooit eerder werd ervaren. Jullie bezorgdheid is zo groot omdat jullie werd verteld dat met de voltooiing van de oude cyclus in 2012 feitelijk een nieuw tijdperk zou zijn begonnen, vrij van oud karma. Veel zielen zijn vrij van karma gebleven, maar anderen hebben nieuw karma opgedaan waarbij we hebben gewaarschuwd dat het in deze nieuwe periode niet zou worden meegenomen, maar bijna onmiddellijk zou worden uitgespeeld.

De Raad – JULLIE ZIJN IN WERKELIJKHEID MULTIDIMENSIONAAL – 15 Maart 2020 / Ron Head

De Raad
JULLIE ZIJN IN WERKELIJKHEID MULTIDIMENSIONAAL  
15 Maart 2020 / Ron Head

Jullie zijn een zeer complex wezen. Jullie zijn in werkelijkheid multidimensionaal. Dat is iets wat jullie spoedig zullen, of misschien niet, ervaren. Maar intussen mogen wij jullie misschien een klein beetje laten zien.

Onze vraag vandaag aan jullie is, wie kijkt er door jouw ogen naar buiten? Is het degene die het wat laat gemaakt heeft vanwege de regen buiten? Of is het degene die het leven en de liefde ziet die de bloemen en de bomen voedt?

Zie jij een onooglijke janboel op de hoek van een terrein? Of stel je je een prachtige nieuwe aanwinst voor die aan jullie buurt wordt toegevoegd?

Is daar een schreeuwende kleuter die jouw rust verstoort? Of is daar een liefdevolle moeder die zich haast om hulp te bieden?

In alle gevallen zitten beide waarnemers in jullie. Welke hebben jullie gekozen om te zijn?

Wij zullen jullie vertellen dat er voor jullie geen grote krachtsinspanning nodig is om deze keuze te maken. Jullie zijn degene die je bent, eenvoudig omdat jullie die keuze gemaakt hebben, telkens weer. Jullie kunnen op ieder moment de andere keuze maken, telkens weer.


Laten we de hypnose doorbreken. Dag virus…en bedankt voor de boodschap /19 Maart 2020 / Door Lilian Ferru

Laten we de hypnose doorbreken.
Dag virus…en bedankt voor de boodschap
19 Maart 2020 / Door Lilian Ferru

Lieve mensen,

Wanneer zijn we het gedoe moe? Wanneer stoppen we om met de gekte mee te gaan? Om dit alles van ons geloof te voorzien? Om ons te verschansen achter muren?

Het lijkt erop dat ons leven onmogelijk wordt gemaakt. Dit alles onder de dekmantel van een of ander virus, waarvan complotdenkers zeggen dat het in een laboratorium is gefabriceerd. Thrillerschrijver Dean Koontz heeft het huidige virus bijna veertig jaar geleden al voorspeld. In zijn boek ’Eyes of Darkness’ schrijft hij dat ‘Wuhan-400’, in 2020, voor wereldwijde paniek zou zorgen. En ook dat het weer zou verdwijnen. Je hebt het vast op internet zien langskomen. Het plan lag allang klaar, en wordt nu met volle kracht vooruit, uitgevoerd. Bange mensen zijn makkelijk te manipuleren, maar ondertussen zijn er velen die dit alles doorzien. Dat is het goede nieuws.

Ik herinner me, jaren geleden, dat ik de dvd van Marcel Messing bekeek: ‘Worden Wij Wakker’. Ik schoot zowat tegen het plafond. Mindcontroll, massale vaccinaties met nano chip implantaties, de politiestaat, totale controle, geen contact geld, het opvoeren van straling (5G), camera’s, Big Brother, en nog zoveel meer, waar ik niet eens op in wil gaan.
En er waren meer lezingen over dit thema. De New World Order, de bankiers, de media, de politiek. Het is allang geleden dat ik me hiermee bezig heb gehouden. Dat dit zou gaan gebeuren zoemt al decennia ’s rond. Dat we gemanipuleerd worden is oud nieuws.

De tijd is NU, het universum wacht / 19 Maart 2020 / Door Martha Krul

De tijd is NU, het universum wacht
19 Maart 2020 / Door Martha Krul

Nu kan je laten zien dat je een krachtige lichtwerker bent.
Je wordt overspoeld door emoties.
Je balans heeft de neiging om de hele dag heen en weer te schommelen….

Ja dat gebeurt ook.
In eerste instantie was daar die blijdschap.
Het licht breekt door.
Je wist het nu zeker.
De tekens waren er……

Dan gaat het over naar de volgende dagen.
Het gaat hetzelfde als toen je als kind een nieuwe fiets kreeg.
Die blijdschap kende geen grenzen.

Dat was het gevoel bij de eerste tekens van de grote verandering.
Nu gaat dat gevoel een beetje temperen.
Die fiets wordt al gewoner.

Nu is het aan jou om je energie trilling hoog te houden.
Je balans zal schommelen, en daardoor je trilling ook.

Wil je in die blijdschap en euforie blijven, dan heb je een hoge trilling nodig.
Ga je in trilling naar beneden, dan zal je minder ontvankelijk zijn voor die blije gevoelens.
Dan sta je meer gericht op alle emoties die om je heen zijn.
Dan zal je meer aards gericht zijn.
Dan komen er emoties bij je binnen die het je niet gemakkelijk maken.

Live Kryon Channeling: Kryon Boedapest. 2. / 27 september 2019 / Geplaatst: 20 maart 2020

Live Kryon Channeling:
Kryon Boedapest. 2.
  27 september 2019 / Geplaatst: 20 maart 2020    
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Reflecties, Overdenkingen, van de Akasha

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn in Hongarije en wij drijven op de rivier de Donau en gaan stroomopwaarts en dit is de tweede boodschap van een serie van vier, dit jaar in Hongarije. Het onderwerp van de eerste boodschap had te maken met reflecties, overdenkingen van Hongarije, over wat het betekende om een Hongaar te zijn en esoterische kennis te hebben over het potentieel van jullie toekomst. Het onderwerp ging waarlijk over verandering van gedrag en is gebaseerd op de nieuwe energie die hier is. Laat deze channeling ook over reflecties gaan, maar nu wordt het veel esoterischer. Mijn boodschap is hoofdzakelijk voor degenen die zich op de boot bevinden, maar ook voor degenen die later luisteren en lezen, want dit is waarlijk een boodschap voor iedereen, maar in het centrum hiervan staan de inwoners van dit land….het gaat over de Akasha! Reflecties van jullie Akasha! Wij gaan beginnen met het uitleggen van de Akasha en de Akasha-kroniek. Ook al hebben sommigen van jullie hiervan al gehoord kan er toch misschien nog iets nieuws bij zitten. Misschien is de manier waarop het werkt nieuw voor jullie. Wij gebruiken het woord Akasha voor de herinneringen die jullie van vorige levens hebben. De Akasha is dus de plaats waar een soep is van alle herinneringen van alle levens die jullie hebben geleefd. Ik heb het woord “soep” gebruikt en het gaat hierbij dus niet over lineaire opnamen want Akasha-herinneringen zijn niet lineair en het is geen herinnering van gebeurtenissen, het is een herinnering van de energie van die gebeurtenissen. Hier is een ander woord: Akasha-kroniek. Dit is een plaats waar – buiten jullie – herinneringen zijn opgeslagen. Hier wordt het ingewikkeld. Jullie Akasha-kroniek is bekend bij de planeet en hij is feitelijk op verschillende plaatsen op de planeet opgeslagen. De reden hiervoor is dat jullie, als jullie weer op deze planeet komen, dit op kunnen pikken en ermee door kunnen gaan. Zie je, het is niet logisch dat als jullie ascenderen of overlijden, de Akasha dan met de ziel mee zou gaan. Hij behoort toe aan het bestaan dat jullie op Aarde hebben, maar als jullie weer terug komen staat de Akasha weer helemaal tot jullie beschikking.De vertraging ingaan in deze tijden van paniek / 15 maart 2020 / Door Diana Douma

De vertraging ingaan in deze tijden van paniek
15 maart 2020 / Door Diana Douma

Is het niet heel mooi om te zien wat er allemaal gebeurd, als jij beslist om alles vanaf de zijlijn te bekijken? En wanneer jij in een andere bewustzijn verkeert en ziet wat paniek met een mens doet, dan is het aan jou of je erin meegaat of niet. Ik wil de naam van dit virus niet eens noemen, want ik wil me er energetische niet eens mee verbinden. Maar er heerst momenteel wel een angst-virus en deze virus is misschien nog wel schadelijker dan die hele virus in de propaganda. Als jouw bewustzijn vergroot is, dan zie je hoe de propaganda te werk gaat en ga je er niet in mee. Ik snap dat het moeilijker wordt als het op zo een grote schaal gebeurt. Ik was namelijk van de week in de supermarkt om mijn gewone dagelijkse boodschapjes te doen in alle rust, maar als je zoveel voelt als ik, dan pik je automatisch de paniek energie op. Dan is het aan jou of je in de weerstand gaat of erin meegaat of dat je alle gevoelens door je heen laat stromen. Zonder dat jij je erdoor gek laat maken. En dat is voor de meeste hoogsensitieve mensen nogal een uitdaging, om elke keer weer terug te komen bij jezelf. Ik had gister een paar cliënten bij mij voor een helende massage en ook bij hun voelde ik de paniek energie stromen, maar het is dan aan mij de taak om ze weer terug te trekken in hun eigen energie. Om hun weer terug te brengen in het gevoel van vertrouwen, rust, harmonie en balans. Want alles is immers energie en jij kiest er zelf voor in welke energie jij mee wilt gaan. Elke keer als je merkt dat je weer uit je systeem getrokken wordt, is het belangrijk om te blijven voelen. Is dit van mij? Klopt dit gevoel wel bij wat ik in werkelijkheid ben? Kies ik voor angst of voor liefde? Alles ligt bij jou…jij hebt de keuze om jouw werkelijkheid te kiezen in alles wat je doet.