Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 maart 2020

De Raad – OVER BEWUSTZIJN EN HET EVENEMENT – 11 Maart 2020 / Ron Head

De Raad
OVER BEWUSTZIJN EN HET EVENEMENT
11 Maart 2020 / Ron Head

Vandaag zijn we van plan om wat dieper in te gaan op het onderwerp van bewustzijn en van wat jullie Het Evenement noemen.

We hebben jullie verteld dat jullie poesjes meer poes zouden worden en dat veroorzaakte enig vermaak en liefdevolle gevoelens. Prima! Daar was het ook voor bedoeld. Maar nu zouden we dat graag wat diepgrondiger willen onderzoeken.

Welnu, er bestaan een heleboel theorieën – met de nadruk op theorieën – over wat deze gebeurtenis, dit Evenement, zal brengen. Wij moeten jullie vertellen dat een groot deel hiervan zijn oorsprong heeft in menselijk onbegrip, een beetje zelfs in opzettelijke misleiding. Alles is gebaseerd op wat jullie denken dat mogelijk is. Dat is volledig gebaseerd op waar jullie je van bewust zijn vanuit vroegere ervaring. En we gaan hier nu geen onrust zaaien. Maar één ding lijkt tamelijk universeel afgesproken te zijn. En dat is de overkoepelende waarheid dat het een toename van licht is in het proces van de ontwikkeling van jullie zonnestelsel en planeet.   

Beseffen jullie dat licht bewust is en dat het bewustzijn en informatie in zich draagt? Beseffen jullie dat alles, alles, maar dan ook alles uit licht gemaakt is? Jullie zeggen Liefde? Hetzelfde. Jullie zeggen Waarheid? Hetzelfde. Maar het effect bracht een toename in jullie bewustzijn tot stand en dat is wat wij hier wensen te bespreken.  


Italië: "IC-afdelingen raken overvol." / Door Jon Rappoport


Italië: "IC-afdelingen raken overvol."

Sommige mensen zouden, zelfs als ze over een klif zijn gevallen, tijdens de weg naar beneden schreeuwen: "Het virus moet gevaarlijk zijn!  Wat zou het anders kunnen zijn?"

"Mensen gaan dood!  Het moet het virus zijn!"

Wat dacht je hiervan?  "De ziekenhuisafdelingen van de IC in Italië raken overvol.  Het is het virus."

Doe een stap terug en denk na.  DENK EROVER NA.

Bij het bekijken van een recent interview met een Italiaanse volksgezondheidsambtenaar had ik de indruk dat misschien enkele duizenden nieuwe IC-patiënten het ziekenhuissysteem in het noorden van het land belastten.  Enkele duizenden op een nationale bevolking van 60 miljoen.

Meer lezen >>>

De trein van 2020 dendert met grote snelheid verder / 11 Maart 2020 / Door Fran Tielemans

De trein van 2020 dendert met grote snelheid verder
11 Maart 2020 / Door Fran Tielemans

De lente nadert, en waarschijnlijk ben je net als iedereen toe aan meer zon, warmte en meer buiten bewegen.

De afgelopen maanden hebben veel van je gevraagd, en de trein van 2020 dendert met grote snelheid verder.

Eigen aan dit jaar zijn plotse veranderingen, onverwachte wendingen, doorbraken met nadien dan (voor even) ontspanning en herademing. Om dan weer aan grote snelheid verder te gaan.

Dit speelt zich zowel binnen in jezelf af, maar ook in jouw buitenwereld. En even eigen aan deze tijd is het voortdurend geconfronteerd worden met weerstanden, in jezelf, maar ook rondom jou. Je kan daar heel moe van worden, van dat innerlijk verzet naar bijvoorbeeld nieuwe visies en overtuigingen - waarvan je wel weet dat je'lichter' en hoger trillend zijn dan je oude lang gekoesterde overtuigingen - maar waar je je nog een beetje aan vastklampt.

Je kan je ook heel moe voelen door lagen emoties die opdwarrelen, door de grote lichtinstroom die regelmatig binnenstroomt nu, of die je bewust naar binnen neemt. Je vermoeidheid heeft zeker ook een fysieke component. Door voeding die niet echt afgestemd is op je lichtere staat van zijn die zich stilaan neerzet, door te weinig beweging of teveel drukte, of te weinig contact met de natuur (dus ook met je eigen lichaam).De tijd is NU / 13 maart 2020 / Door Martha Krul

De tijd is NU
13 maart 2020 / Door Martha Krul

Vele lichtwerkers hebben jaren, ja jaren naar dit moment toegeleefd.
Hebben hard aan zichzelf gewerkt, omdat….

Er zijn de laatste jaren al veel tekens geweest dat die omwenteling eraan zat te komen.
Steeds dichter schoven wij naar die grens.

Wij hebben het gezien en gevoeld, zo kon het niet langer.
Steeds meer “vastlopers” komen aan het licht.

De mannelijke en de vrouwelijke krachten moeten naar een evenwicht komen.

Dat kan niet zonder dat er grote schokkende gebeurtenissen plaatsvinden.
De mens wil zijn verworven rechten niet laten gaan.
De mens wil zijn verworven bezittingen niet loslaten.

Dit is nodig voor een liefdevolle verdeling van al het goed op aarde.
Er is voldoende, alleen is het naar één kant geschoven.
De kloof tussen de mensen die het goed en mensen die het niet goed hebben,
wordt steeds groter.

De roep om verandering is er al heel lang.
Denk maar aan de jaren ‘60 de flower power.
Daar was de roep al om meer vrouwelijke energie.

Live Kryon Channeling: Het Wijsheid-koor. Bulgarije. 2 /13 september 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 13 maart 2020


Live Kryon Channeling:
Het Wijsheid-koor. Bulgarije. 2
  13 september 2019 / Lee Carroll
                                         Geplaatst: 13 maart 2020                             
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Nu gaan wij weer verder. Ik wil nog wat spreken over wie hier zijn en met name ook over Lemurie….dingen die ik in het verleden grotendeels aan vrouwen heb verteld die nu hier zijn. Allereerst kunnen jullie je ervan bewust zijn dat sommige van de tonen en geluiden die jullie horen een over-kwaliteit hebben die “gezien” kan worden door degenen die luisteren naar interdimensionale dingen. Ik wil het ook nog even over gisteren hebben toen Yah Wee zei: “Misschien kunnen wij de channeling wat korter maken (bulderend gelach) als wij alles een droom laten zijn en….zippp. (gelach) De sterrenmoeders hebben dit allemaal gehoord, maar jullie zijn er nog niet helemaal klaar voor. Lemurie was er echt en het was grotendeels een trainingsplaats voor de pieken waar de Pleiadiers landden en voor de sterrenmoeders die hun kinderen kregen.

Lemurie, in het midden van de Grote Oceaan, was uniek en dit komt omdat het geïsoleerd was en duizenden jaren ongestoord door kon gaan. Geen andere beschaving, hoe lang die er ook waren en terwijl incarnaties ook waren begonnen, kwam niemand ooit bij de eilanden en zo werd Lemurie de plaats van “hoger onderwijs.” Wat ik jullie wil vertellen is wat ik al vaak heb gezegd: de sterrenmoeders leerden de vrouwen andere dingen dan de mannen. De reden hiervoor is dat de vrouwen veel beter toegerust zijn om de sjamanen en de leraren op deze planeet te zijn en deze reden zou duidelijk moeten zijn voor elke moeder. De vrouwen zijn intuïtiever, zij voeden de kinderen op, zij hebben liefde, compassie en geduld, en dat is nodig om de pracht van de God binnenin, van de Schepper, te onderwijzen. De vrouwen dragen de toorts van het sjamanen-schap en zijn leraressen van de goddelijkheid. Jullie komen nu in deze samenleving op een plaats waar het gebeurd is met de dualiteit omdat die is omgekeerd.

Meer lezen >>>

DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM – deel 5 / 11 maart 2020 eliaslimusemmanuel

DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM – deel 5
11 maart 2020  eliaslimusemmanuel

De vorige delen niet gelezen?
Deel 1   –  deel 2.  –  deel 3  –  deel 4

DE KEUZE

Adamu’s open brief aan de Illuminati (vervolg):

“Het vergt interesse in metafysica en spiritualiteit om te zien dat er een wisseling van de wacht plaatsvindt, dat er een nieuwe spirituele orde begint. Dat degenen die deze realiteit besturen vanaf het allerhoogste niveau, vanaf de engelenrijken naar beneden, bezig zijn met het veranderen van de situatie. Dat is waar het nieuwe begin van het tijdperk om draait. En daarom staan jullie aan een splitsing in de weg. Daarom moeten jullie nu kiezen welke richting jullie inslaan.

Maar voordat ik eindelijk vertel over de keuze waar jullie voor staan, vertel ik  nog één ding: iets wat jullie zeker zal zijn opgevallen. Want er is geen speciaal bewustzijn of training in spiritualiteit of metafysica voor nodig om te zien dat jullie “magie”  begint te falen. Ongeacht wat je gelooft wat de echte bron van jullie kracht is, zul je gemerkt hebben dat die kracht snel afneemt. Het wordt steeds moeilijker om die kracht te gebruiken. Stop hier een klein lek en de damwand opent daar een gutsende spleet. Het spel dat elegant en bijna moeiteloos leek voor de afgelopen generaties zorgt ervoor dat jij en diegenen zoals jij, zich nu in het zweet moeten werken. Het is een constante strijd om de controle te behouden. Jullie voelen deze stress dag en nacht. En het voelt alsof jullie de grip verliezen. Net in de buurt van de overwinning, worden de dingen steeds moeilijker: De magie wordt onstabiel. Dat zullen jullie zeker gemerkt hebben.
Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 13 Maart 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 13 Maart 2020


Naarmate jullie verder gaan in de energieën van 2020 en daarna, zullen velen van jullie worden opgeroepen om voor het eerst in dienst te treden, of zullen zij worden opgeroepen om hun dienstenaanbod aan te passen. Dit is de natuurlijke ontwikkeling naar de volgende fase van jullie incarnatie.

Hoewel velen van jullie zich gewaar zijn van het verlangen van jullie ziel om dit te doen, aarzelen jullie omdat jullie misschien het gevoel hebben dat alles al eerder door anderen is gedaan en twijfelen aan het feit dat jullie iets nieuws te bieden hebben. Ontdoe je alsjeblieft van dit foute geloof! Terwijl vele anderen misschien soortgelijke dingen voor jou hebben gedaan, is er op dit moment nog nooit een jij op de planeet geweest, die die dienst verleent. Jouw energie maakt jouw gaven uniek en ongekend.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 13 Maart 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 13 Maart 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er niet zoiets bestaat als een "slecht voorteken," dus je
hoef vandaag de dag geen zwarte katten te vermijden.

Of ladders. Of scheuren in de stoep.
 Vrijdag de 13e kan de Beste Dag van Jouw Leven tot nu toe zijn.
En het zal dat zijn als je ervoor kiest om vanaf vandaag
 alles in jouw leven als een wonder te zien.

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 13 Maart 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 13 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Perspectief


Het universum herinnert je er vriendelijk aan
om een stapje terug te doen bij het kijken naar het oneindige plaatje. 
Perspectief is en zal de komende weken/maanden erg belangrijk zijn.
 Ook al begrijp je de implicaties ervan misschien niet helemaal,
het beïnvloedt elk deel van je leven. 
Komende vanuit een plaats van angst genereert het een wereld
 waarin alles gevaarlijk, eng en oncontroleerbaar is.
 Komende vanuit een plaats van liefde genereert
het vrede, vreugde en een natuurlijke orde.
 Je hebt altijd de keuze gekregen om jouw wereld
naar eigen inzicht vorm te geven, dierbare. 
Wat kies je vandaag?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 13 maart 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 13 Maart 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
13 Maart 2020.

Zoals altijd vliegt de tijd voorbij en is merkbaar hoe dat steeds sneller gaat, waarbij bij jullie het besef is ontstaan dat tijd niet een constante is. Zodra jullie je buiten de Aarde en zelfs buiten het zonnestelsel begeven, wordt dit duidelijk. Uiteindelijk zal de tijd niet langer op jullie manier worden gemeten, maar zullen jullie je laten leiden door astronomische indicaties. Het leven van een mens speelt zich af rond het begrip tijd, maar wanneer jullie je spontaner zouden opstellen en de dingen gewoon zouden laten gebeuren, zouden jullie bijzonder verbaasd zijn over hoe goed gesynchroniseerd de gebeurtenissen zouden verlopen. Jullie hebben een begrip dat luidt "macht der gewoonte" en we beseffen dat het jullie behoorlijk wat tijd zal kosten om de stroom van gebeurtenissen te aanvaarden. Je hoeft geen slaaf te zijn van de gebeurtenissen in je leven; probeer met een open blik en zonder zorgen te leven. Wanneer je in loondienst bent, zul je mogelijk doelstellingen moeten halen en bevind je je niet in de luxe positie van een natuurlijke voortgang.

Alles is aan het veranderen en hieraan ten grondslag liggen de aanhoudende hogere trillingen. Er is veel op Aarde dat van een lage trilling is en dat geen plaats meer zal hebben nadat de opschoning heeft plaatsgevonden. Als jullie je dit maar zouden realiseren, de Aarde is soms een levende hel geweest, maar evenzovele zielen zijn erin geslaagd om hun hogere trilling in stand te houden en hebben periodes weten te doorstaan waarin ze met de grootste beproevingen werden geconfronteerd. Alle lof voor die zielen die de "storm" hebben doorstaan ​​en die nu staan ​​aan wat de poorten van de hemel kunnen worden genoemd. In jullie huidige beleving hebben jullie nooit de schoonheid en perfectie van de hogere trilling kunnen ervaren, maar dit zal zich met Ascentie werkelijk aandienen.

De 9D Arcturische Raad - Genees het Angst-Zaaien met het Coronavirus - gechanneld door Daniel Scranton

De 9D Arcturische Raad
- Genees het Angst-Zaaien met het Coronavirus -
gechanneld door Daniel Scranton

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allemaal kunnen verbinden.

We zijn begonnen met het onderzoeken van de implicaties van het angst zaaien, dat daar op jullie wereld gebeurt ten gevolge van deze coronavirus situatie.  We weten dat bepaalde mensen gevoelig zijn voor angst zaaien. Zij zijn degenen die op dit moment het doelwit zijn. Het in angst houden van jullie allemaal is een zeer succesvolle manier geweest om jullie allemaal onder controle te houden. Maar zoals we al eerder hebben gezegd, weegt de hoeveelheid medeleven die wordt opgewekt voor degenen die ziek zijn geworden alsmede voor de families en vrienden van de overledenen, ruimschoots op tegen het negatieve effect van het angstgedoe.

Kappen met die massale bomenkap! / 12 maart 2020 / Door Ella Ster


Het begint nu wel heel erg op te vallen dat er op belachelijke schaal bomen gekapt worden. Er vindt een enorme kaalslag plaats in onze bossen. Bos verdwijnt om ruimte te geven aan heide. Lanen met prachtige bomen die verdwijnen. Wat ook de agenda achter de massale bomenkap mag zijn, het wordt tijd om daar mee te kappen!

Een overzicht van recente bomenkap
Licht aan het einde van de tunnel of licht IN de tunnel /12 Maart 2020 / Door Martha Krul

Licht aan het einde van de tunnel of licht IN de tunnel
12 Maart 2020 / Door Martha Krul

Grote golven overspoelen ons.
Niet alleen van die prachtige energie.
Ook grote golven van angst worden gecreëerd.

Wij zijn heel gevoelig en voelen eigenlijk alles.
Het is een nieuwe les voor de lichtwerkers om hier mee aan de slag te gaan.

Je ego – denkhoofd is naar de achtergrond geschoven.
Je hart heeft volledig de leiding overgenomen.

Dat is echt even schakelen.

Je voelt je eigen emoties.
Je voelt de emoties van de mensen om je heen.
Je voelt de emoties van de mensen op aarde.
Je voelt de emoties vanuit het universum.

Heb je je dat wel eens gerealiseerd?

Dat de emoties die jij voelt, maar voor een heel klein deel van jezelf zijn?

Dat het overgrote deel niet van jou is?

Wanneer je daar een scheiding in aan brengt wordt het heel anders voor je.

Ziekte en gezondheid 11 Maart 2020 / Door Pamela Kribbe Pamela channelt Jeshua

Ziekte en gezondheid
11 Maart 2020 / Door Pamela Kribbe
Pamela channelt Jeshua

Lieve mensen,
Ik groet jullie en heet jullie welkom vanuit heel mijn hart en liefde voor jullie. Ik houd heel veel van jullie en mijn liefde is niet alleen gegeven vanuit een universele aard, maar ook vanuit een persoonlijke aard, want velen van jullie heb ik gekend toen ik hier op aarde was.

Ik ben Jeshua. Ik heb op aarde geleefd en ik ben onder mensen geweest om te getuigen van de liefde die er is voor ons allen, vanuit de bron die in onszelf ligt. De tijd is nu gekomen dat jullie de fakkel van mij overnemen.

Jullie zijn de zaadjes die tot bloei komen in deze tijd. Dát is de wedergeboorte van Christus. Niet ik, die ene mens die ooit op aarde was, is degene die terug moet komen, maar de universele kracht van de christusenergie wordt in jullie nu wedergeboren. En het doet mij zoveel deugd om hier enige steun aan te kunnen geven door bij jullie te zijn via de kanalen waarlangs ik spreek.

Live Kryon Channeling: Het Wijsheid-koor. Bulgarije. 1 /13 september 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 12 maart 2020

Live Kryon Channeling:
Het Wijsheid-koor. Bulgarije. 1
  13 september 2019 / Lee Carroll
   Geplaatst: 12 maart 2020   
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Degenen die hier zijn zouden iets moeten weten….dat er duizenden zijn die deze opnamen later beluisteren en lezen. Laat mij dus beginnen met hen te vertellen waar wij zijn en wat wij doen. Aan de voet van de Rila-bergen is hier een pijnappelklier-koor. Daarbij worden de tonen in paren gezongen en scheppen daarbij een multidimensionale ervaring die het Veld in gaat en wordt gehoord door degenen van de sterren.

Als jullie dit lezen of hiernaar luisteren, lieve mensen, en niet hier zijn en misschien wel onderhand de was doen, zet dan de recorder beter maar even af omdat het een beetje te vreemd kan zijn. Er zijn honderd mensen die tonen gaan zingen en zij maken prachtige geluiden en zij gaan een multidimensionale ervaring hebben van de Pleiadiers van de Zeven Zusters. Laat mij jullie geven wat ik “de zaak voor het leven in het Universum” noem….met name in jullie melkwegstelsel.


Op deze dag van je leven / Donderdag 12 Maart 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 12 Maart 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

...dat jouw angsten je eerder hebben tegengehouden,
maar ze hoeven je nu niet tegen te houden.

Wat is het ergste wat er kan gebeuren?
En als dat gebeurt, wat zou er dan gebeuren?
En als dat zou gebeuren, wat dan?

Nu...als je toegeeft aan je angsten, waar blijf jij dan?
Waar je nu bent?
En als dat is waar je wilt zijn, waarom is dan de andere optie
 zelfs een klein beetje spannend voor jou?


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper Donderdag 12 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 12 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Een Harmonieus Evenwicht

 

Maandenlang heeft Het Universum aangegeven dat er een verandering op komst was
en nu is het zover!
(Glimlach)
Het is belangrijk om te onthouden dat angst
 veel fysieke, emotionele en mentale energie verbruikt.
  Vreugde, vrede en liefde creëren en vullen die energie aan.
  Het is misschien een uitdaging om een harmonieus evenwicht te vinden,
maar het kan worden gedaan.
  Je leeft in en door iets dat slechts een handvol keren
 in de loop van de menselijke geschiedenis is gebeurd. 
 Doe je best om je te gedragen op een manier die in harmonie blijft
met jouw pad en,  als je een extra herinnering nodig hebt,
alles zal goed komen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 donderdag 12 maart 2020

Benjamin Fulford: V.S. Presidentsverkiezingen, Olympische spelen in Tokyo afgelast? Beraamde Pandemie Voorbode van Wereldregering – 9 maart 2020

V.S. Presidentsverkiezingen, Olympische spelen in Tokyo afgelast? Beraamde Pandemie Voorbode van Wereldregering
Benjamin Fulford  9 maart 2020

De gecontroleerde afbraak van het financiële systeem van de Khazariaanse maffia is nu voor iedereen duidelijk zichtbaar. De 30% daling van de olieprijzen, de instorting van de aandelen- en obligatiemarkten en een bevriezing van het reizen en de handel worden allemaal na elkaar georganiseerd met de fake pandemie, zo bevestigen meerdere bronnen. De pandemie, die grotendeels een mediagebeuren is, en de financiële ineenstorting, die echt is, zijn de dekmantel die wordt gebruikt om een wereldrepubliek in te luiden. Dit wordt zowel door bronnen van de P3 vrijmetselarij, de Illuminatie als de CIA bevestigd. De trigger gebeurtenis was het niet nakomen van de betalingstermijn door de U.S. Corporate regering op 16 februari, zeggen ze.

Het doel van deze gecontroleerde afbraak is het verwijderen van Satan-aanbiddende, genocide-misdadigers uit het centrum van de wereldmacht, zeggen Pentagon en andere bronnen. Dit zal het vrijgeven van verboden technologieën mogelijk maken en een nieuw tijdperk van verwondering inluiden, voegen ze er aan toe. B.v.: ouderdom zal spoedig een behandelbare conditie worden.

Om dit mogelijk te maken wordt een heersende klasse die heeft geprobeerd ons te doden met pandemieën, kankerverwekkende stoffen, oorlogen, enz. systematisch opgespoord en voor het gerecht gebracht, voegden ze er aan toe. Uitvoerig gaan ze verder:

«DE KUNST VAN OORLOG» In een Europa Dat door het Coronavirus is Afgesloten, Opent de EU haar Deuren voor het Amerikaanse Leger / by Manlio Dinucci / 10 maart 2020


«DE KUNST VAN OORLOG»

In een Europa Dat door het Coronavirus is Afgesloten, Opent de EU haar Deuren voor het Amerikaanse Leger

by Manlio Dinucci

30.000 Amerikaanse soldaten ontschepen momenteel in de Europese Unie zonder de sanitaire maatregelen te respecteren die door Brussel en de lidstaten zijn bevolen. Ofwel is het bevel van het Amerikaanse leger Europa incompetent en brengt het zijn soldaten onnodig in gevaar, ofwel zijn ze al gevaccineerd.


VOLTAIRE NETWORK | ROME (ITALY) | 10 MARCH 2020Meer lezen >>>

EEN NOGAL AFWIJKENDE BOODSCHAP VAN JEZUS / Dinsdagmiddag 10 maart 2020 / Door John Smallman


EEN NOGAL AFWIJKENDE BOODSCHAP VAN JEZUS
Dinsdagmiddag 10 maart 2020 / Door John Smallman

John: ik heb uiteindelijk bepaald, na het volgen van mijn intuïtie en na overleg met een paar zeer goede vrienden, om de volgende boodschap van Jezus, die ik op 5 februari 2020 ontving, te publiceren.

Boodschap van Jezus op woensdagnacht 5 februari 2020.

John: ik voelde dat Jezus mogelijk met me wilde praten, dus zei ik:

 “Hier ben ik beste broeder, spreek alstublieft. En Hij antwoordde:

Jezus: Een zeer goede avond beste John. Jawel, Ik riep je. Ontspan een ogenblik om jezelf in een luister/ontvang modus te plaatsen en dan kunnen we beginnen. (hier een korte onderbreking ...)

Enorme fysieke veranderingen doen zich voor binnen de planeet en die drie maanden lang zullen doorgaan – tot half mei – en die voor iedereen uiterst verontrustend zullen zijn en voor velen tot intens lijden zullen leiden.