Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 maart 2020

De Schepper: Het Hart Chakra Uitlijnen / Gechanneld via Natalie Glasson - Originele Bron: Sacred School of OmNa


De Schepper: Het Hart Chakra Uitlijnen

Gechanneld via Natalie Glasson -
Originele Bron: Sacred School of OmNa

Het hartchakra van een ziel en persoon is zo'n heilige en kostbare energie; het is het centrum van de expressie van het licht, het bewustzijn en de liefde van de Schepper. Door het hartchakra en het hogere hartchakra ben je in staat om de liefde van de Schepper in zijn vele vormen te voelen, aan te voelen en te ervaren, en om de liefde van de Schepper uitgebreid en overvloedig uit te drukken. Het hartchakra van de Schepper is de kern-energie van de Schepper, het is de plek waar je de intense liefde kunt vinden alle verlangens om vast te houden en te ervaren. Met focus en intentie kun je ook de intense liefde van de Schepper en jouw ziel in jouw hartchakra behouden als een overvloedige, gulle, tedere, helende en wijze energie om uit te stralen of te delen met anderen. Een bewustzijn van je hartchakra en een afstemming van je hartchakra op het hartchakra van de Schepper kan een heilig bestaan manifesteren dat puur en heilig is.

Jezus: JULLIE WETEN DAT JULLIE AAN HET ONTWAKEN ZIJN! 29 Maart 2020 / Door John Smallman

Jezus:
JULLIE WETEN DAT JULLIE AAN HET ONTWAKEN ZIJN!
29 Maart 2020 / Door John Smallman

Terwijl het proces van ontwaken, dat de mensheid op dit moment ervaart, onverbiddelijk doorgaat, gebeurt er wereldwijd veel dat angst en paniek doet escaleren. Jullie ontwaken vereist dat jullie je vasthoudendheid aan verouderde geloofsovertuigingen – en de oordelen die er onvermijdelijk uit voortkomen - die jullie – mensheid - niet langer meer dienen, loslaten. Ondanks het feit dat velen claimen gebaseerd te zijn op de liefde van God, liefde voor de buurman en liefde voor het eigen wezen, oordelen ze andere overtuigingen die niet overeenkomen of in lijn liggen met die van hen, verkeerd te zijn. Of de overtuiging nu politiek, filosofisch, economisch of religieus is maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is dat het anders is en dus verkeerd moet zijn. Wanneer dat oordeel eenmaal gevormd is, worden de leden vaak gezegd en overgehaald om er op uit te trekken en te gaan bekeren en wanneer die methode van het anderen bekeren naar het juiste geloofssysteem geen effect heeft, dan komen daar vaak conflicten uit voort.

Hilarion – maart 2020 / Via Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
maart 2020 / Via Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! De intensiteit van de energieën die vanuit de Kosmos binnenkomen, heeft de behoefte aan verandering bij de mensen op Aarde naar het oppervlak van collectief bewustzijn geveegd. Veel mensen beginnen te roepen om een betere manier van leven, door de gruwelen die nog steeds in veel delen van de wereld bestaan te verwoorden en te herhalen. Degenen die al tientallen jaren voor verandering pleiten, laten zich weer horen. Ze nemen stelling tegen de verschrikkingen van oorlog en de vernietiging die oorlog met zich meebrengt, vooral voor vrouwen en kinderen. Deze focus is hun levenswerk geweest en dus triggert de intensiteit van de energieën de onopgeloste problemen zonder gegeven oplossingen, binnen elk van hen. Meer van deze activiteit zal de komende dagen blijven plaatsvinden.

Het is belangrijk om je balans en je Licht te behouden terwijl dit doorgaat. Het is belangrijk om liefde te sturen naar die mensen en delen van de wereld waar dit gebeurt. Het is ook uiterst belangrijk om onthecht te blijven - ga niet in op deze discordante/disharmonische energieën, omdat ze het potentieel hebben om mensen opnieuw in de polariteit/dualiteit van het oude paradigma te brengen. Deze tijden vragen om heldere harten en hoofden om te zegevieren. De Lichtwerkers en WegWijzers hebben hard gewerkt om zichzelf los te trekken uit de onderwereld van lager-dimensionale, zich steeds weer herhalende patronen [looping patterns] en ze kennen de inherente gevaren van het gaan van die weg. Er zijn energieke en krachtige manieren die kunnen worden gebruikt om het evenwicht op deze planeet te helpen handhaven. Licht en liefde sturen naar waar het een positief verschil kan maken, verdient de voorkeur boven betrokkenheid door uw persoonlijke fysieke aanwezigheid.

Supermaan op 9 maart 2020 En gratis Healing sessie op 8 maart om 20.15 uur tot 21.00 uur. Door Marcelius

Supermaan op 9 maart 2020
En gratis Healing sessie op 8 maart om 20.15 uur tot 21.00 uur.
Door Marcelius


Maan staat in Maagd en Zon in Vissen 

De supermaan met een koppeling naar Steenbok.
Dit zal nog het een en ander met zich meebrengen ik noem het een nieuwe transformatiegolf.

Sommige dingen lijken dan bijna surrealistisch en kan er wat verwarring ontstaan.
Creativiteit kan je helpen om vorm te geven aan wat je innerlijk draagt.


Innerlijke leiding werkt zo mooi / 6 Maart 2020 / Door Martha Krul

Innerlijke leiding werkt zo mooi
6 Maart 2020 / Door Martha Krul

Daar zit je dan.
Wat gaat er geschreven worden?
Ik vraag mijn begeleiders het mij te laten zien.

Dat gaat heel gemakkelijk.
Ik krijg het plaatje te zien dat je vandaag bij dit artikel staat.

De universele mens die verbonden is met de aarde en met het universum.
De mens van de hogere dimensies.

Wij zitten in een periode waarin wij onze nieuwe balans aan het vinden zijn.
Zitten in diverse overgangen.

Zijn bezig met de overschakeling van hoofd naar hart.
Van voeten in de aarde, naar universeel wezen dat op aarde woont.

De balans staat nog onder invloed van de lagere dimensies.
Wij voelen en doen nog gemakkelijk dingen volgens de automatische piloot.
Ik voel dit oh, dan zal het wel dat zijn…..

Zo werkt het niet meer en dat geeft verwarring.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 6 Maart 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 6 Maart 2020


We vragen jullie om je te verbinden met dat verhaal waar jullie telkens weer op terugkomen, over jezelf of je leven. Dit zou kunnen zijn wat jullie als je blokkade beschouwen.

Wat als dat verhaal niet bestond? Wat zou je dan doen? Hoe anders zou je leven zijn? Hoe zou je je voelen?

Wat wij willen dat jullie begrijpen is, dat als er een probleem bestaat, het potentieel voor de creatie daarbuiten ook bestaat. Als jullie je kunnen verbinden met hoe het leven zou voelen als dat probleem niet bestond, dan is er een tijdlijn die die realiteit bevat.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 6 Maart 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 6 Maart 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat de kwaliteit van iemands leven in directe verhouding staat 
tot hun toewijding aan uitmuntendheid, 
ongeacht hun inspanningen.

Vince Lombardi zei dat, en hij had gelijk.
Ben je toegewijd aan uitmuntendheid in alles wat je denkt en zegt en doet?
 Ah, ja, het gaat ook om gedachten en woorden,
niet alleen over acties.
 Zijn je gedachten en woorden uitmuntend?
En jouw acties ook?

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 6 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 6 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Zoveel keuzes!


De huidige verandering introduceert jullie een groot aantal nieuwe mogelijkheden.
Er kunnen er zich zoveel aandienen, dat je duizelig wordt van de keuzes!
(Glimlach)
Het Universum wil je eraan herinneren dat je controle hebt
over de snelheid waarmee ze aankomen en die je accepteert of loslaat. 
Het kan zelfs zo zijn dat je in de ervaring van een leraar stapt
en anderen het begin van hun pad introduceert. 
Sta jezelf toe om vredig en vol vreugde te zijn,
 wetende dat wat je ook kiest om je te manifesteren in deze tijd
 slechts een milliseconde verwijderd is!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 6 maart 2020

Medisch Teamverslag Succesvolle Behandeling van Coronavirus Patiënten met Hoge Dosis Vitamine CMedisch Teamverslag Succesvolle Behandeling van Coronavirus Patiënten met Hoge Dosis Vitamine C

 
Een medisch team van het Second Affiliated Hospital van Xi'an Jiaotong University in China heeft de succesvolle behandeling van coronavirus patiënten met vitamine C gemeld. In een persbericht dat op de website van het ziekenhuis is geplaatst, beschrijft het team hoe patiënten die lijden aan ernstige coronaire longontsteking, van een mogelijk fatale complicatie van het nieuwe coronavirus COVID-19, zijn hersteld na een behandeling met hoge doses van de vitamine C. Het medische team beveelt aan dat voor ernstig zieke patiënten en patiënten met een ernstige neonatale longontsteking de behandeling met vitamine C zo snel mogelijk na de opname in het ziekenhuis wordt gestart.

Het is veelzeggend dat het persbericht erkent dat een vroege toepassing van vitamine C een sterk antioxiderend effect kan hebben, ontstekingsreacties kan verminderen en de endotheelfunctie kan verbeteren. Het beschrijft ook hoe tal van studies hebben aangetoond dat de gebruikte dosis vitamine C veel te maken heeft met het effect van de behandeling. Het medische team zegt dat hun ervaring uit het verleden aantoont dat een hoge dosis vitamine C niet alleen het antivirale niveau kan verbeteren, maar ook en vooral acute longletsels en acute ademhalingsstoornissen kan voorkomen en behandelen.

De Shanghai Medical Association beveelt hoge dosis vitamine C aan voor de behandeling van het coronavirus.
Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 6 Maart 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
6 Maart 2020.

DIT is de tijd van verzoening, omdat het niet mogelijk is te ascenderen voordat je die zielen hebt kunnen vergeven die jou hebben gekrenkt. Je dient iedereen die je op welke manier dan ook heeft gekwetst te vergeven en daarbij geldt: hoe eerder hoe beter. Het doet er niet toe of die ander een van de meest kwaadaardige zielen is die er rondloopt, omdat je deze ander of jezelf niet vooruit helpt als je je voor diegene blijft afsluiten. Het leven heeft iets weg van een toneelspel, behalve dan dat jullie het terecht zeer serieus nemen. Feit blijft echter dat zelfs de meest duistere zielen zich naar het licht kunnen keren en zij worden daarbij geholpen door degenen die de innerlijke vonk van licht in hun ziel herkennen. Niemand is reddeloos verloren en wanneer ze de kans krijgen kunnen ook zij volledig in het licht komen te staan.

Je zult ervaren hoe moeilijk het is je huidige dimensie te ontstijgen wanneer je wrok blijft koesteren jegens een andere ziel. Vergeving is in jullie leven een belangrijke factor en kan het beste worden toegepast als je het gevoel hebt dat je onrecht werd aangedaan. Sommige mensen zijn bang dat een agressor wegkomt met hoe hij of zij met jou is omgegaan, maar die komt, wanneer diens leven ten einde is gekomen, tot de ontdekking dat er, net als alle andere zielen die zijn overgegaan, een terugblik op en een nabespreking van diens leven plaatsvindt. Dat is het moment waarop de waarheid achter diens probleem duidelijk wordt, omdat in dergelijke omstandigheden alleen de waarheid kan bestaan.

Energie-update: De Opslag Opruimen / door Jenny Schiltz - 4 Maart, 2020

Energie-update: De Opslag Opruimen
door Jenny Schiltz - 4 Maart, 2020

Ik had gisteren een sessie en de cliënt en ik bespraken de huidige energieën en hun intensiteit.

Velen hebben een grote uitputting ervaren die zelfs vermengd kan zijn met slapeloosheid, bedraad en vermoeidheid. Sommigen hebben flinke draaierigheid en wazige, duizelige hoofden gehad. Er kan een strijd zijn voor woorden, concepten en lege plekken in de gedachten. De ervaring is de laatste tijd erg fysiek. We werkten samen met Quan Yin en vroegen haar om ons wat inzicht te geven in wat er gebeurt.

Ze legde uit dat we in het midden van een sjabloon herschrijven zitten. Dit gaat nog een paar dagen door zal gaan.

Met behulp van computertechnologie die gelukkig zinvol was, heeft ze een sjabloon herschreven om jullie webbrowser opslag en cookies op te ruimen.

Wat je aandacht aan geeft, wordt versterkt / 5 Maart 2020 / Door Martha Krul

Wat je aandacht aan geeft, wordt versterkt
5 Maart 2020 / Door Martha Krul

Langzaam glijden wij van periode naar periode.

Vele processen lopen door elkaar.
Wij zitten middenin die grote kluwen.
Links, rechts, boven, onder, overal lopen energetische draden van dit proces.

Wij voelen onze verandering.
Hoewel de lagere dimensies nog vaak gevoeld worden.
Voelen wij dat wij lichter en opener worden.

Dat heeft consequenties voor ons functioneren.
Veel informatie komt intenser binnen.

Wij zijn sterk aan het transformeren naar universele en energetische wezens.
Die nu nog gemakkelijk verstrikt raken in de draden van de lagere dimensies.

De maatschappij om ons heen verandert.
Niet iedereen is wakker…….

Het universum kent geen ontkenningen.
Werkt alleen in positief.

Aan alles waar jij aandacht aan schenkt, wordt onmiddellijk je energie mee verbonden.
Wanneer je zegt, spreek die naam niet uit, want……
Dan is de energetische verbinding al tot stand gekomen.

Bakens van Licht Januari 2020 Op het hek / Door Steve Rother en de groep

Bakens van Licht Januari 2020
Op het hek
Door Steve Rother en de groep

Groeten van Thuis dierbaren,

Ik ben de Hoeder van Tijd en ik ben even in je tijdlijn gesprongen om rond te kijken en de magie te zien die je creëert. Het is erg interessant omdat we het grotere beeld zien van alles dat hier is. De waarnemer zal meer delen over het grotere beeld en hoe jullie het allemaal ook beginnen te zien. We vieren planeet Aarde gedurende deze dagen. Jullie harten zijn enorm geopend. Hoewel een deel ervan te maken heeft met het verjongen van jezelf, is het veel meer dan dat. De energie heeft een nieuwe toon gezet en als mensen dat kunnen begrijpen en gebruiken, zal het blijven. Dus dierbaren, adem gewoon. Weet dat we samen zijn als één geheel, want we zijn een eenheid. Jouw licht wordt helderder dan je dacht. Voor sommigen van jullie zal het moeilijkheden veroorzaken, omdat het aandacht zal opleveren die je misschien niet wilt.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 5 Maart 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 5 Maart 2020


Wat als je jouw pad benaderd als een pad van voortdurende verfijning dat jou voortdurend nieuwe keuzes, opties en mogelijkheden biedt om te proberen en te ervaren om je eigen glorieuze expressie van het zelf verder te definiëren? Hoeveel meer gemak en stroming zou je ervaren als je begreep dat je nooit tegen iets ongewenst in hoeft te gaan, maar gewoon blijft bewegen in de richting van wat je op een gegeven moment verkiest? Dat, Beste aanwezigen, is de basis van energetisch meesterschap.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / Donderdag 5 Maart 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 5 Maart 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
...dat het fijn is om iemand die een fout toegeeft zich beter te laten
voelen na het doen van dit ... en niet slechter te laten voelen.

Als iemand naar je toe komt met een verontschuldiging,
of zelfs maar een kleine "oeps...",
denk dan na over wat je zou kunnen zeggen
om hen te helpen zich goed te voelen over hun misstap,
in plaats van hen alle redenen te vertellen waarom het jou echt stoorde,
 of ervoor zorgde dat je boos was of van slag was.

Je zult smachten naar dezelfde genade op een andere dag...


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 5 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 5 Maart 2020 / door Jennifer Farley,

Elk moment....


Alstublieft vergeet niet dat deze verschuiving iedereen zal beïnvloeden!
Jullie hebben veel oefening gehad in het omgaan met dit soort energie;
 jullie weten wanneer het arriveert, hoe het je doet voelen,
hoe je lichaam er op reageert en weten dat het een zeer persoonlijke ervaring is.
Degenen die hun pad nog moeten ontdekken, weten dat niet.
Daarom is het heel belangrijk om jullie geduld overal mee naartoe te nemen.
 (Glimlach)


Coronavirus: de definitie van "gevallen" produceert een nieuw niveau van illusie. / Jon Rappoport – 5 Maart 2020


Coronavirus: de definitie van "gevallen" produceert een nieuw niveau van illusie.
Jon Rappoport – 5 Maart 2020

Doe je gordel om.  We rijden niet op een gladde supersnelweg.  Deze wegen zijn extreem hobbelig en ruw.

Volksgezondheidsinstanties en de pers zijn een stortvloed van verwarrende termen aan het verspreiden: vermoedelijke gevallen, besmette personen, asymptomatische personen, bevestigde gevallen, inperkingsmaatregelen, personen die verbonden zijn met personen die besmet zijn…

Ik heb begrepen dat het CDC nu vermoedelijke gevallen en bevestigde gevallen op één hoop gooit en ze: GEVALLEN noemt.

Zeker, die strategie zou onmiddellijk het totale aantal gevallen vermenigvuldigen en ook de angst onder de niet-geïnformeerde bevolking doen toenemen.

donderdag 5 maart 2020

Benjamin Fulford: Pandemie-show gericht op het lanceren van een wereldregering, Project Blue Beam volgt - 2 maart 2020

Pandemie-show gericht op het lanceren van een wereldregering, Project Blue Beam volgt
Benjamin Fulford  -  2 maart 2020

De fake coronavirus-pandemie die nu over de hele wereld wordt gepropageerd, is gericht op het creëren van een wereldrepubliek, zeggen P3-vrijmetselaar-bronnen. Het coronavirus wordt ook door de U.S. Corporation gebruikt als een excuus voor het niet nakomen van hun betalingsverplichtingen op 16 februari. Net zoals de spreekwoordelijke schooljongen die zei: “De hond heeft mijn huiswerk opgegeten.” Zeggen deze mensen: “Het virus heeft mijn financiële systeem opgegeten.” Dat geeft minder gezichtsverlies dan: “Ik ben afgesloten omdat ik 40 jaar lang mijn rekeningen niet heb betaald.” Hoe dan ook, wat dit betekent is dat ze het vermogen hebben verloren om monopoliegeld te creëren via de centrale bank om markten overeind te houden en zichzelf aan de macht te houden.

De eigenaars van de U.S. Corporation hebben een toevallige beschrijving van een dodelijk virus in een boek uit de tachtiger jaren gebruikt om de boodschap te verspreiden dat ze deze gebeurtenissen jaren geleden hebben gepland. Ze gebruikten het om de Aziaten te vertellen “verleng onze obligaties of aanvaard de consequenties”.

Een paar gezond-verstand-vragen over de corona nep-epidemie en een waarschuwing DOOR FRED TEUNISSEN / 4 MAART 2020


Een paar gezond-verstand-vragen over de corona nep-epidemie en een waarschuwing
DOOR FRED TEUNISSEN · 4 MAART 2020

Rondom de corona nep-epidemie ontwikkelt zich een echte, goed voorbereide en internationaal aangestuurde crisis met gedongen vaccinatie en uitschakeling van de nationale soevereiniteit als centrale doeleinden.

Ik lees vandaag dat er weer nieuwe ‘besmettingen’ zijn geconstateerd….

Mijn vraag: waarmee dan? Waarmee wordt dit geconstateerd?

Is er een goede diagnostische test voor exact dit type virus? En wordt die test ook toegepast? Ik hoor en lees daar niets over.

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport verdiept zich al meer dan dertig jaar in ‘uitbraken’ als Hiv, SARS, Ebola, Zika, enzovoort. Hij stelt dat er geen betrouwbare tests voor het coronavirus alias COVID-19 is.

Virussen bij de vleet
Maar goed, laten we voor het gemak aannemen dat die er wel is en dat daarmee daadwerkelijk de aanwezigheid van het virus bij iemand wordt vastgesteld. Wat zegt dan dan?


Langzaam gaat het hart verder open 4 Maart 2020 / Door Martha Krul

Langzaam gaat het hart verder open
4 Maart 2020 / Door Martha Krul

Het is een sterke overgang van februari naar maart 2020.
De energie is totaal verschillend.

Ons hart gaat steeds meer aandacht vragen.
Onze gevoelens zitten in een heftige periode.

In het verleden konden wij ons staande houden met onze ratio.
Nu is dat niet meer van toepassing.

Hoe wij het ook proberen, het werkt anders dan het gedaan heeft.

Ons hart laat ons onze emoties voelen.

Alles is subtieler geworden in trilling.
Ons “ontvang” systeem staat volledig open.

Alles komt in hoge snelheid binnen.
Wil een plekje vinden.

Het is een sterke stroomversnelling van het een naar het ander.


Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens.” / geplaatst: 5 maart 2020


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens.”
geplaatst: 5 maart 2020 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Menselijke Natuur in de Dualiteit

De menselijke natuur heeft jullie in een zeer sterke dualiteit en jullie zijn je daar zelfs niet van bewust. Jullie zitten ook in een spirituele box. Stel je eens even voor dat jullie op weg zijn naar een spirituele bijeenkomst. Wat gebeurt er in jullie bewustzijn? Sommige mensen zijn kritisch en klagen luid op de plaats waar de meditatie begint. Dan zijn zij nederig en spiritueel. Dan, in de pauze, is de temperatuur niet goed, de koffie verkeerd en wensen zij dat er meer van dit of dat is. Hun houding is er een van teleurstelling en klagen. Dan gaan zij weer terug naar de bijeenkomst en worden weer spiritueel.

Welkom bij de “verborgen dualiteit” waarvan velen zich helemaal niet bewust zijn. Zien jullie de vreemde onbalans hiervan?Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / W0ensdag 4 Maart 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / W0ensdag 4 Maart 2020


Velen van jullie leven met een angst voor oordeel. Dit is een veel voorkomend thema, en kan zeer ongemakkelijk  zijn voor verlichte mensen die energetisch gevoelig zijn. Velen van jullie proberen anderen te behagen om te voorkomen te worden beoordeeld.

Dit is wat we willen dat jullie begrijpen. Jezelf beperken om anderen te behagen is je kracht weggeven. Anderen hebben gewoonweg niet het perspectief om te weten wat het beste is voor jou en jouw unieke pad. Als ze wel het vermogen hadden om jouw waarheid en doel te zien, zouden ze alleen jouw schoonheid, licht en goddelijke perfectie zien, precies zoals jij bent.

Op deze dag van je leven / Woensdag 4 Maart 2020 / Neale Donald Walsch


Woensdag 4 Maart 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat tijd lang genoeg blijft voor degenen die het gebruiken.

Leonardo Da Vinci zei dat, en hij had gelijk.
Er zijn mensen die zeggen dat "de tijd vliegt,"
maar zij zijndegenen die er niet elke minuut van gebruiken.
De tijd is eigenlijk jouw grootste geschenk.
Het is beter dan geld.
Investeer het daarom verstandig.

Waar investeer jij jouw tijd vandaag in?
Wat zal je ervoor terugkrijgen? 
 Waarin heb je jouw tijd gisteren geïnvesteerd?
Wat heb je er voor teruggekregen?
Is het "tijd" om jouw tijd verstandiger te gaan gebruiken?
Ik vroeg me alleen af...


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl