Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 februari 2020

GALACTISCHE DISCLOSURE EN ASCENTIE VAN DE MENSHEID / February 19, 2020 / Bron: Commandant Ashtar / gechanneld door Erena Velazquez.


February 19, 2020
Bron: Commandant Ashtar / gechanneld door Erena Velazquez.

Commandant Ashtar - Ik ben Ashtar, Commandant van de Lichtkrachten. Ik ben dankbaar om hier te zijn en door dit kanaal te worden gechanneld.

Het is een lange weg geweest voor ons en de mensheid. Nu is het ongeveer 40 jaar geleden dat de Galactische Onthulling werd verondersteld te gebeuren en het werd tegengehouden. De uitzending was in Engeland op het BBC-kanaal, we besloten dat de mensheid niet klaar was voor de Galactische Onthulling. Toen, in het begin van 2000, werd een andere Galactische Onthulling verondersteld te gebeuren, welke werd onderbroken door de Duistere Krachten met de gebeurtenissen van 11 september. Nu zijn we in 2020, deze keer geloven we dat we op de goede weg zijn naar de Galactische Onthulling en de Ascensie van de Mensheid.

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat we er alles aan doen om de mensheid te redden van de Duistere Krachten die nog steeds proberen het Event te belemmeren. Wees alsjeblieft niet beangstigd door het Corona Virus, het is weer een poging van de Negatieve Krachten om de komende Galactische Onthulling te stoppen. We stellen voor dat jullie je niet door angst laten overnemen en alsjeblieft mediteer om jullie trillingen te verhogen. Wij doen ons deel van een andere kant om te proberen het Corona Virus te stoppen en te elimineren, dat in een laboratorium is gecreëerd. De Cabal wilde wereldwijd paniek en onrust zaaien.

Aartsengel Ezekiël: – Licht aan het einde van de tunnel – 21 februari 2020 / Via Martha Krul.

Aartsengel Ezekiël:
– Licht aan het einde van de tunnel –
21 februari 2020 / Via Martha Krul.

Het is een ingewikkeld en bijzonder proces.
Wanneer de mens naar zichzelf kijkt, ziet de mens maar een heel klein deel van het unieke transformatie proces.

De mens herkent dat hij/zij veel sterker is geworden.
De fysieke pijnen worden bij uitstek gevoeld.
Daardoor verandert de kijk op dit bijzondere proces.

De fysieke pijnen maken de mens “pijnlijk” bewust van deze transformatie.

De mens kijkt nog steeds met een blik vanuit de lagere dimensies naar zichzelf.

Nog steeds vanuit het aards perspectief.

Dan is maar een klein deel van dit proces te zien.
Dan is het moeilijk om overzicht te krijgen van het universele proces waarin de mens bezig is.

Dit transformatie proces heeft veel aan de mens op aarde toegevoegd.
Beter gezegd, de mens is veel sterker bewust verbonden geraakt met de hogere delen van zichzelf.

Live Kryon Channeling: Kryon in Boulder, Colorado. 2. / Lee Carroll / 4 januari 2020 / Geplaatst: 22 Februari 2020


Live Kryon Channeling:
Lee Carroll / 4 januari 2020

Geplaatst: 22 Februari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Dualiteit. 2

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is deel twee van de boodschap waar wij vanmorgen mee zijn begonnen over vrije keuze en dualiteit. In de sessie van vanmorgen hebben wij dualiteit geherdefinieerd. In plaats van een worsteling waar zovele mensen in geloven, is het een keuze. Ik vertelde dat dualiteit een van de meest goddelijke dingen is die jullie hebben. Vrije keuze om beslissingen te nemen om jullie leven te veranderen, om jullie planeet te veranderen, al deze dingen. Het is niet iets dat jullie is gegeven en dat jullie is verteld, en er dan over jullie geoordeeld zal gaan worden zoals zij hebben beschreven….het hele concept van God met een stok, en wij hebben verteld dat dit een menselijk concept is dat niet goddelijk is.

Vrije keuze is de sleutel, toch verandert dit….en wat verandert er, lieve mensen? Het is zelfs in jullie cultuur van vandaag duidelijk sinds 2012. Voordat ik deze boodschap echt kan verhogen door te vertellen wat er werkelijk verandert, laat mij jullie dan eerst een eerder aangehaald voorbeeld geven: Als jullie kinderen de keuze geven tussen een salade en een chocoladereep zullen zij voor de reep kiezen en een deel daarvan is de onvolwassenheid en de onkunde hierover omdat zij geen enkele ervaring hebben van het een maand lang eten van chocolade. Dit is een herhaling want ik wil dat jullie dit in je opnemen. Vrije keuze wordt dus vaak getemperd. Het wordt vaak getemperd door de ervaringen die jullie hebben. Daarom zijn oude zielen vandaag dus zo belangrijk, lieve mensen. De cyclus die jullie claimen als je zielencyclus wordt reïncarnatie genoemd en is kritiek voor wat er op deze planeet gebeurt want als jullie verder gaan gaat de oude ziel een Akasha hebben die gaat ontwaken als de tijd daarvoor rijp is. Het ontwaken van de Akasha is een beïnvloedend gevoel, een intuïtief gevoel over wat wel en niet werkt. Er is meer, en nu gaan wij naar een plaats die jullie niet hadden verwacht. Jullie die in de zaal zitten hebben zojuist de leraar Gregg gehoord en dit past heel goed bij zijn wetenschappelijke boodschap over deze hele planeet en de vraag is: “Is het een Plan?”'

Meer lezen >>>Mercurius retro + nieuwe maan / 21 Februari 2020 / Door uitjebewust


Mercurius retro + nieuwe maan
21 Februari 2020 / Door uitjebewust

Lief mens,
Mercurius loopt retrogade tot 10 maart in Vissen en Waterman. Beide watertekens. Wanneer Mercurius retro loopt, kan het zijn dat waar je mee bezig bent op jouw spirituele pad of groei ineens een soort hick-up krijgt, waardoor je het gevoel kan hebben dat je ineens weer 2 stappen terug doet, terwijl je net zo lekker bezig was. Stagnatie betekent niet dat je dan niet vooruitgaat. Soms is een time-out best een goed idee om dingen weer even te laten landen. Ook in jouw lijf, dat waarschijnlijk moeite heeft om alles bij te benen.

Er is energetisch genoeg in de lucht om je van jouw pad af te leiden. Vooral 3D zaken, zaken die te maken hebben met leven op deze planeet, in deze maatschappij, met al die instanties (van de belastingdienst tot de zorgverzekeraar, scholen, zelfs jouw werkgever en bijvoorbeeld jouw administratie) die in deze dimensie (of lager) zitten en waarvan je van alles moet of waarvoor je van alles moet regelen, die jouw tijd opslurpen.

WERELD IN BEWEGING – 11 / 20 februari 2020 eliaslimusemmanuel


 WERELD IN BEWEGING – 11

20 februari 2020  eliaslimusemmanuel


OVER:  Muziek en Healing  – Financieel systeem Illuminati deel 2 –  Nieuwe Tijd in Groningen – Is er hoop voor Sanders? – Varia

Muziek en Healing
Sound healing therapy uses aspects of music to improve physical and emotional health and well-being.


Ik had een client die geen verbinding meer naar ‘boven’ met het Goddelijke kon maken. en daar zeer onder leed. Omdat mediteren moeilijk ging, vroeg ik hulp aan de Geestelijke Wereld:

“Het is te zien dat zijn kruinchakra wel open is en in zekere zin een goede doorstroming heeft in het chakra zelf, maar het is alsof het chakra toch is losgekoppeld van het hoofd en te weinig doordringt tot in het midden van zijn hoofd. Dit door een draaikolk van een tot twee centimeter die boven zijn hoofd blijft hangen. Het is daarom dat hij niet goed kan mediteren dat normaal gesproken de trilling van de mensen verhoogt. Hier moet dus gewerkt worden op de verbinding van het kruinchakra naar het hoofd.


Wanneer hij naar muziek gaat luisteren, die zijn trilling verhoogt, meditatieve muziek, muziek uit de sferen, waardoor de trillingen ervan door het kruinchakra gaan dan kan dat een vibratie teweeg brengen die de verbinding met het lichaam op deze manier toch weer tot stand kan brengen.

Om te beginnen kan hij van vijf minuten tot een kwartier naar de muziek luisteren en als hem dat goed afgaat ook langer. De muziek kan zo’n invloed hebben dat het kroonchakra werkelijk volledige aansluiting krijgt bij de verticale kolom in het lichaam. En dat geeft weer een enorme rust, en wel zo’n diepe rust, als hij al lang niet meer heeft gekend. Wel stap voor stap mee werken en alles op zijn eigen gevoel afstemmen. Vijf, tien, twintig minuten of langer als het goed voelt. Het moet genieten blijven en geen must, zoals bij het innemen van medicijnen.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 21 Februari 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 21 Februari 2020


Vermindering en stroom is ontworpen om een algemeen model van balans en ondersteuning voor je te bieden. Dit geldt ook voor jouw relaties. Er is een natuurlijk ritme dat idealiter tijden van intimiteit en tijden van eenzaamheid binnen relaties bevat.

Dit is vooral belangrijk voor degenen die energetisch gevoelig zijn. Er is ruimte nodig om tijd voor reflectie, verbinding met je eigen steeds evoluerende zelfkennis, en de integratie van verschuivende energieën en jouw recentste niveau's van bereiken mogelijk te maken. Als dat eenmaal gebeurd is, kun je vanuit een nieuwe, diepere, meer open energetische ruimte weer in verbinding komen met jouw partner.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 21 Februari 2020 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 21 Februari 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat het tijd is om te verhuizen naar onbekend terrein.

Als je iets wilt doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan,
zul je iets moeten doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan.
Als je ergens heen wilt gaan waar je nog nooit eerder bent geweest,
zul je ergens heen moeten gaan waar je nog nooit eerder bent geweest.

Je kunt niet iets nieuws doen door oude dingen te doen.
Als je wilt dat je leven verandert, moet je je leven veranderen.
 Dus ga je gang.
Het is veilig.
En het wordt ook tijd.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 21 Februari 2020 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 21 Februari 2020 / door Jennifer Farley,

Voel Hoe Je Je Voelt


Het is niet nodig om ook maar iets uit te leggen. 
Ga je gang en voel hoe je je voelt op dit moment. 
Het Universum weet en begrijpt het.
 (Glimlach)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 21 februari 2020

Jezus: Liefde is zowel Krachtig alsook Zachtaardig / 15 februari 2020 / Door John Smallman

Jezus:
Liefde is zowel Krachtig alsook Zachtaardig
15 februari 2020 / Door John Smallman

Het ontwakingsproces van de mensheid, zoals jullie dit vanuit vele bronnen blijven vernemen, vordert snel en uiterst effectief. Steeds meer mensen, die tot dusver volledig in beslag genomen werden door de schijnbare werkelijkheid van hun leven als mens in een vorm, beginnen te beseffen dat ze veel meer zijn dan hun lichamelijke beleving zou vermoeden en zoeken nu heel actief kennis over het leven na de dood en over hun spirituele erfenis. Deze enorme toename aan belangstelling en bewustzijn is deels omdat iedereen op dit moment in een menselijke vorm er voor koos om hier te zijn en om deel te nemen aan en te helpen bij het proces van ontwaking en deels omdat slechts nu is dat ze beginnen te voelen – d.w.z. herinneren – dat het leven een veel diepere betekenis heeft dan het alleen richten op het leven als mens in een vorm kan verschaffen.

Echt waar, de mensheid is aan het ontwaken en signalen hiervan kunnen over de hele wereld gezien worden omdat steeds meer groepen gevormd worden met de bedoeling om nu de serieuze en hartgrondige noodzaak om essentiële veranderingen in de manier waarop de mensheid met elkaar omgaat, naar het menselijk besef te brengen en met het wereldwijde milieu dat dit ondersteunt  en het leven als mens mogelijk maakt. Verandering is de enige constante in het leven van vorm dat jullie momenteel ervaren en ieder van jullie persoonlijk beïnvloedt de veranderingen die plaatsvinden. Maak er dus een punt van om je bewust te worden hoe jullie persoonlijk de optredende veranderingen in de wereld rondom jullie heen beïnvloeden.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 21 Februari 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
21 Februari 2020.

Waarom waarschuwen we zo duidelijk tegen het vasthouden aan negatieve gedachten? Simpelweg omdat het energieën betreffen die zich opbouwen om uiteindelijk vorm aan te nemen. Het gevolg is dat negatieve energieën worden aangetrokken door die zielen die dergelijke gedachten in zich dragen, ook al staan ze voor ervaringen die deze zielen liever loslaten. Het meest voor de hand liggende voorbeeld is dat van de 'duivel', die alleen in gedachtenvorm bestaat en geen ziel bezit. De invloed ervan is er echter één van angst en hoewel zielen dit proberen te negeren, wordt door de angst die het creëert zijn bestaan in stand gehouden.

Met andere woorden, wanneer je je op iets concentreert, geef je het kracht, ongeacht of het als positief of negatief wordt gezien. Voor Reptilianen is angst de energie waarmee ze zich voeden, en ze creëren omstandigheden die ervoor zorgen dat dit soort energie altijd voor hen beschikbaar is. Voor hun overleving zijn ze, voor hun 'voedsel', afhankelijk van angst en zonder dit zouden ze hun macht verliezen.

Jongeren in Nederland: help ons de uitrol van 5G stoppen! / Door Marije Freeze / 20 februari 2020


Jongeren in Nederland: help ons de uitrol van 5G stoppen!
DOOR MARIJE FREEVE · 20 FEBRUARI 2020

De Nederlandse staat is van plan om het 5G mobiele netwerk vanaf 2020 in heel Nederland uit te rollen, zonder dat het behoorlijk getest is op mensen, dieren en het milieu.

Er is tot op heden nauwelijks onderzoek gedaan naar de potentiële gezondheidsrisico’s van blootstelling aan 5G. De Gezondheidsraad erkent dit en gaf in een uitzending op RTLZ op 9 september vorig jaar aan dat er veel zakelijke belangen liggen om 5G uit te rollen, zonder dat er goed is onderzocht wat de consequenties zullen zijn.
Het onderzoek dat er ligt toont aan dat permanente schade kan optreden.

Alarm van 252 wetenschappers

De Nederlandse staat negeert 252 wetenschappers uit 43 landen die allen onderzoek hebben gedaan naar de schadelijke effecten van elektromagnetische velden op mens, dier en milieu.
Zij waarschuwen voor de schadelijke gevolgen ervan. Zij doen in het EMF Scientist Appeal een dringend beroep op de lidstaten van de VN – waaronder ook Nederland – om een betere bescherming van de gezondheid bij blootstelling aan EMV.
Dit omdat volgens de wetenschappers de enorme verdichting van antennes bij 5G zal leiden tot toenemende gezondheidsrisico’s en tot een wereldwijde crisis.

Stop de uitrol van 5G!
Het is bijzonder urgent dat 5G gestopt gaat worden. Met 5G zal er namelijk een enorme toename zijn van antennes. Gesproken wordt over 5 tot 10 keer meer antennes, wel elke 100 meter.
De verwachting is dat de stralingsbelasting met een factor 10 tot 100 omhooggaat. De antennes zullen dicht in de woonwijken en op huizen en gebouwen geplaatst gaan worden en zullen veel hogere frequenties gebruiken, met grotere biologisch storende pulsaties en gevaarlijkere signaalkarakteristieken.

Meer lezen >>>


Live Kryon Channeling: Kryon in Boulder, Colorado. 1. / 4 januari 2020 / Lee Carroll / Geplaatst: 21 Februari 2020


Live Kryon Channeling:
Lee Carroll / 4 januari 2020 
Geplaatst: 21 Februari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Dualiteit. 1

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de eerste channeling van het jaar 2020. Ik wil beginnen met iets dat ik al vaak heb gezegd. Jullie zitten hier in dit publiek en luisteren of lezen waarschijnlijk later, en ik wil het hebben over de reden waarom mijn partner hier in de stoel zit. Waar gaat het allemaal om? De informatie van dit jaar is toegespitst en diepgaander dan normaal omdat jullie naar nieuwe energieën gaan die zich bij jullie deels al voordoen.

Er is een Schepper en het grootste deel van de wereld gelooft dit: Een God! Er is een Schepper en het verhaal is veel grootser dan wie van jullie zich kan voorstellen omdat er een sluier is, een sluier die jullie tegenhoudt om de majesteit van jullie ziel te zien. Elke mens, ook degene die dit vandaag ziet of later leest of hoort heeft een prachtig, geweldig deel van zichzelf dat de ziel wordt genoemd. Dit is ook iets dat door miljarden mensen op de planeet wordt geloofd….de ziel is het deel dat goddelijk is, het deel dat eeuwig leeft en dus heeft het grootste deel van de mensheid al het concept van een prachtige, liefhebbende, welwillende en glorieuze God.

Meer lezen >>>
De eenzaamheid van dit transformatie proces / 20 Februari 2020 / Door Martha Krul

De eenzaamheid van dit transformatie proces
20 Februari 2020 / Door Martha Krul

Het is niet alleen een intensief proces,
het is ook een proces van eenzaamheid.

Inkeer in jezelf.
Jezelf leren kennen.
De zo nodige stilte.
Eenzaamheid en afzondering.

Het klopt.
Wij moeten eerst helemaal terug naar onze eigen kern.
Terug naar je eigen basis.
Je kan het zien als een driehoek.

Je bent nu in de top van de driehoek aan het werk.
Wanneer die top volledig is getransformeerd,
zal niet alleen de top van de driehoek een groot licht vertonen,
maar zullen te gelijke tijd de beide “benen” van de driehoek volledig verlicht zijn.
Dan zal je eigen basis versterkt en krachtig zijn.
Dan sta je op twee sterke benen.

Je kan nu alleen maar “werken” aan je toplicht.
Het licht in de mast van de boot dat je zichtbaar maakt voor de ander.

Jij kan alleen aan je eigen licht werken en hebt daar al je aandacht voor nodig.
Niemand kan je vertellen hoe JIJ in elkaar zit en hoe jij het beste kan functioneren.

Niemand kan jou knoppen omzetten.
Jij zit aan het roer van je eigen functioneren.


In je ware Kracht komen: Licht brengen in het duister / 19 februari 2020 / Door Mieke Vulink

In je ware Kracht komen: Licht brengen in het duister
19 februari 2020 / Door Mieke Vulink

Licht. Ieder mens verlangt er naar! De dagelijkse instroom van Licht is zeer welkom. Totdat ze het duister aanraakt. Daar gaat ons ego meestal protesteren.

Maar het licht wat we dragen wordt juist krachtiger als we de rol van het duister begrijpen. Voor onze groei hebben we zowel het Licht als het duister nodig.

Vanuit een hoger perspectief gezien heeft duisternis ons enorm gediend. Het duister deed ons naar het Licht verlangen. Het duister had nog een andere functie. In het duister kon het nieuwe ingedaalde gronden en rijpen. In oude matriarchale culturen stond de duisternis symbool voor de functie van de baarmoeder, waarin de nieuwe schepping ontvangen en voldragen kon worden.

In het duister waar 'het kwaad' (dat we er zelf op projecteerden) geen toegang toe had heersten rust en stilte. Daar kon het goddelijke scheppingsproces ongestoord tot voltooiing komen.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 20 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 20 Februari 2020


De tijd nemen om duidelijk te zijn met jezelf - om te weten wat je wilt, wat je nodig hebt, wat je emoties zijn en wat er op een bepaald moment voor jou in het verschiet ligt, is niet alleen een groot geschenk voor jezelf, het is ook een geschenk voor anderen. Door te leven en je waarheid te spreken, word je veel betrouwbaarder, omdat mensen je op je woord kunnen geloven zonder zich zorgen te maken over een soort van onderliggende energie. Wat je zegt en wat je bedoelt zijn volledig op elkaar afgestemd.

Dit haalt je volledig uit het mensen tevreden stellen, wat altijd zal leiden tot wrok en een erosie van je relaties. Verder is het veel beter gebruik te maken van je eigen energie omdat het je in de stroom houdt en uit de weerstand. Het stelt je in staat om je te laten zien op een manier die krachtig en overeenstemmend is, wat mensen veel gemakkelijker zullen vinden om te begrijpen en er op te reageren.

Op deze dag van je leven / Donderdag 20 Februari 2020 / Neale Donald Walsch


Donderdag 20 Februari 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat inzichten tot je en door je heen komen.
Wijsheid vloeit niet slechts in één richting.

Je hebt jezelf misschien jezelf nooit gezien
als een bron van Goddelijke Wijsheid,
maar dat ben je wel... en nog voor deze week voorbij is
zal er iemand op je rekenen vanwege slechts dat.

Als dat moment komt, weet ik zeker dat je er klaar voor bent.
Als je dat niet was, zou het moment niet komen.
Daarom, vertrouw op het proces... en op jezelf.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper Donderdag 20 Februari 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 20 Februari 2020 / door Jennifer Farley,

Wat Ben Je Aan Het Creëren?
  

Vandaag wordt je uitgenodigd om jouw energieverbruik te observeren.
  Gedurende de vele situaties die jou dagelijks worden gepresenteerd,
hoeveel daarvan worden er gebruikt om liefde,
vriendelijkheid, vreugde en empathie te creëren? 
Hoeveel worden er gebruikt om woede, dissonantie of wrok te creëren? 
Simpel gezegd, het creëren en/of handhaven van
slechts één negativiteit in jouw bestaan
vereist veel meer dan het creëren van een positieve.
De ene creëert een overschot en de andere creëert
 een afname van jouw energetische middelen. 
 Een bewuste gewaarwording hiervan kan genoeg zijn
om jouw ervaring te veranderen en, op zijn beurt, vrede te creëren. 
Geef jezelf dat geschenk!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl