Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 februari 2020

De Opeenvolging van jullie Bestaan Activering door Aartsengel Metatron / Gechanneld via Natalie Glasson

De Opeenvolging van jullie Bestaan Activering door Aartsengel Metatron
Gechanneld via Natalie Glasson – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Groeten van uitbreiding en ontwaken, Ik ben Aartsengel Metatron. Het is een eer om de expansie en de ontwakende energieën van de Schepper en het Engelenrijk naar jullie toe te brengen, om zo een grotere erkenning van hetzelfde binnen in jullie te inspireren. De expansie en het ontwaken kunnen soortgelijke kwaliteiten en energieën lijken wanneer ze belichaamd worden, maar de expansie staat jullie toe om te worden en te belichamen terwijl het ontwaken een reflectie ondersteunt die dieper binnenin jullie zelf ligt. Gekoppeld aan elkaar, kunnen jullie diep in je innerlijke waarheid duiken die de waarheid van de Schepper in het oneindige belichaamt. Het is deze reis die ik naar jullie toe breng en jullie van binnenuit inspireer tot manifestatie. Neem een moment om jezelf en je reis te overwegen met de aanwezigheid van expansie en ontwaken.

Ik, Aartsengel Metatron, ontsteek in jullie de aanwezigheid van expansie en ontwaken om het verloop van jullie bestaan te activeren. Deze energie is zeer heilig, het bevat de zuiverheid van jullie wezen, de missie van jullie ziel en verslagen van elke ervaring van jullie ziel en zielsgroep. Het is dus het verhaal van jullie bestaan, dat jullie de herinnering aan het verleden, het heden en datgene wat jullie nog moeten ervaren, aanbiedt. Het verhaal van jullie ziel is al volledig door jullie ervaren en toch is het nog niet eens begonnen! In werkelijkheid zijn jullie al het hele en complete verhaal van de ervaringen van jullie ziel en zielsgroep, wat betekent dat alle herinneringen, wijsheid en informatie voor jullie klaar staan om nu te begrijpen, te downloaden en te gebruiken. Kunnen jullie je voorstellen dat jullie de missie van jullie ziele- en zielengroepen op de Aarde en de binnenste gebieden al kennen en ervaren hebben? Jullie zijn al volledig met de Schepper versmolten en jullie zijn al gecreëerd of gebaard vanuit de Schepper. Jullie zijn in staat om alles te ervaren en te belichamen tussen deze twee oriëntatiepunten alsook in jullie huidige belichaming.


Opmerkingen van het Licht - Februari 2020 / Navolging en Inspiratie / Regina


Opmerkingen van het Licht - Februari 2020

Navolging en Inspiratie

In jullie wereld is navolging een krachtig instrument voor innerlijke groei. Maar zorg er wel voor dat degenen die je navolgt in hart, verstand en actie, oprecht zijn.

Er zijn veel aardbewoners die leven in prachtige frequenties van het denken en de schepping. Deze individuen, hoewel ze fysiek op jullie planeet geboren zijn, wonen in elegante trillingssferen en velden die zich naar buiten en naar binnen uitstrekken om alle materie overal te beïnvloeden, inclusief jullie eigen bewustzijn als jullie dat willen. Ze zijn, samen met andere wezens binnen en buiten jullie zonnestelsel, leiders en voorbeelden van integriteit en gezondheid. Ze zijn hier om jullie toegang tot deze nieuwe opkomende wereld, waarvan jullie getuige beginnen te worden, te begeleiden.

Jullie mogen onwaarheden en de schijnbare desintegratie van spirituele waarden waarnemen. Dit zijn bewuste uitingen van verzet in een wereld die zich ontwikkelt tot een meer complete manier van harmonieus leven. Jullie verenigen al snel alle aspecten van je wezen, van het fysieke tot het transcendente. Jullie beginnen de waarheid te absorberen dat jullie heel en compleet zijn binnen de zuivere trilling van het Goddelijke. Naarmate de mensheid zich meer bewust wordt van deze verheffing, verdiepen onwaarheden en andere energieën van verzet hun poging om deze volledigheid te beteugelen. Ze zullen falen.

Jeshua: Van denken naar voelen / Pamela Kribbe channelt Jeshua / Januari 2020

 CHANNELING  MET JESHUA:
Van denken naar voelen
Pamela Kribbe channelt Jeshua / Januari 2020


Lieve mensen, lieve broeders en zusters,
Ik ben Jeshua. Ik ben jullie geliefde. Ik ben aanwezig in je hart.

Wie ik ben is niet uit te drukken in woorden. Dat overstijgt mijn persoonlijkheid, de persoon Jezus die ik ooit op aarde was. Als ik zeg ’ ik ben Jeshua’, verwijs ik naar het veld van energie waarin jullie vanuit het hart zijn opgenomen. In dit veld is er geen afgescheidenheid; is er warmte, verbondenheid en eenheid. Ik spreek tot jullie, maar jullie spreken ook door míj heen. Jullie leven in mij.

Dit veld van energie dat je de Christus-energie kunt noemen, beweegt zich steeds dichter naar de aarde toe, doordringt steeds dieper de sfeer, het collectief bewustzijn op aarde. Jij neemt daar deel aan. Jij bent drager van de Christus-energie. Ik ben hier alleen om jou daaraan te herinneren. Ik ben geen leider en zoek niet naar volgelingen. Ik ben hier om je aan te stoten, je een duwtje te geven en je wakker te maken voor je eigen Christus-zelf. Dit Christus-zelf in jou wil geboren worden op aarde. Het is een bewustzijn van liefde en eenheid, en het brengt je thuis bij jezelf. Liefde en eenheid zijn abstracte woorden. Het gaat om de realiteit ervan, om die te voelen en te ervaren in je dagelijks leven, in je lichaam, in je emoties.

En zoek én creëer lichtjes in jezelf en in je leven / 30 Januari 2020 / Door Fran Tielemans

En zoek én creëer lichtjes in jezelf en in je leven
30 Januari 2020 / Door Fran Tielemans

Gaan leven en functioneren op een hoger level - wat het ook voor jou moge betekenen - je wil het wel én je wil het ook niet. Nieuwe gewoonten, dingen, op een andere manier leren denken en doén, het kan soms bedreigend aanvoelen, en doen verlangen naar het oude vertrouwde - ook al weet je dat dat niet meer werkt voor je en dat je er niet gelukkiger door wordt.

Zeker na zo'n energieshift zoals die van het afgelopen weekend kan je je moe, emotioneel, overprikkeld voelen, en kan je moeite hebben met focussen. En als je ook nog eens sterk sensitief bent, kan je al snel de irritatie of boosheid of andere energetische ladingen van mensen om je heen in je aura voelen binnenkomen.

Dit is het moment om je kracht en moed te verzamelen. Om te kijken waar je meer balans nodig hebt. Om door concrete actie jezelf weer te brengen naar die innerlijke rust en fysiek/energetisch welzijn. De natuur speelt hier een grote rol, en het eerste stukje natuur is je eigen lichaam.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 30 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 30 Januari 2020
  
Jullie bevinden je in het midden van de monumentale verschuiving van het leven volgens wat jullie of anderen denken te moeten doen om te leven in overeenstemming met wat jullie wensen te creëren en te ervaren. Dit kan wel even wennen zijn!

Als je al het geld in de wereld had, wat zou je dan doen? Als je geen enkele persoon op de planeet zou kennen, wat zou je dan doen? Als je met 100% zekerheid wist dat je niet kon falen, wat zou je dan doen? Deze vragen kunnen je helpen om gebieden te identificeren waar je jezelf nog steeds belemmert door zelf opgelegde beperkingen of een verlangen om indruk te maken of anderen te plezieren.


Op deze dag van je leven / Vrijdag 29 Januari 2020 / Neale Donald WalschVrijdag 29 Januari 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat het oké is om op een plaats van strijd te zijn.
Strijd is gewoon een ander woord voor groei.

Zelfs de meest geëvolueerde wezens bevinden zich af en toe op een plaats van strijd.
In feite is strijd een zeker teken voor hen dat ze zich uitbreiden;
het is hun indicatie van echte en belangrijke vooruitgang.

De enige die niet worstelt, is degene die niet groeit.
Dus als je het op dit moment moeilijk hebt,
 zie het dan als een geweldig teken... en vier jouw strijd.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


vrijdag 31 januari 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 31 Januari 2020.


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
31 Januari 2020.

Mocht je er ooit aan hebben getwijfeld dat de veranderingen op Aarde aan het versnellen zijn, dan trekt het Arctisch Gebied om deze reden veel aandacht. De potentiële zeespiegelstijgingen zijn bekend en wanneer dit realiteit wordt, zullen jullie misschien te maken krijgen met een permanente overstroming van laaggelegen gebieden. Gelukkig is er voldoende tijd om voorbereidingen te treffen op dergelijke gebeurtenissen, zodat de mensen naar veiliger gebieden kunnen worden overgebracht. Om paniek te voorkomen, is het uiteraard verstandig om ruim van tevoren een geschikte planning te maken en hoe eerder hiermee een begin wordt gemaakt, des te soepeler de verplaatsing van de mensen zal kunnen plaatsvinden. In tijden van moderne innovaties zullen dergelijke problemen niet langer een dermate grote bedreiging vormen als nu het geval zou zijn, maar het is duidelijk dat voorkomen beter is dan genezen.

Het is gemakkelijk om te zeggen dat jullie je geen zorgen hoeven te maken, maar feit blijft dat jullie vertegenwoordigers in de ruimte onophoudelijk op de hoogte zijn van wat er gebeurt en jullie op uiteenlopende manieren zullen helpen. Jullie hebben het niet altijd in de gaten en gezien het feit dat jullie een vrije wil hebben, kunnen we maar weinig doen als jullie de aangeboden hulp of adviezen negeren. Onze hulp gaat zo ver dat we namens jullie in actie komen wanneer er potentiële bedreigingen zijn die grote delen van de Aarde zouden kunnen vernietigen. Dit kan gebeuren door natuurlijke gebeurtenissen maar kan tevens het gevolg zijn van het door de Mens gebruik maken van gevaarlijke technologieën. Er bestaat altijd een punt waarop we bevoegd zijn om namens jullie in te grijpen en eveneens om buitenaardsen te beschermen.

PORTAL 2012: Eindtijd waanzin / Geplaatst: 29 jan 2020

PORTAL 2012:
Eindtijd waanzin
Geplaatst: 29 jan 2020

Omdat we nu vlak voor het begin van de nieuwe Gouden Eeuw zijn, moet er een sterke zuivering plaatsvinden voordat we als planeet het Licht kunnen binnengaan. Deze zuivering wordt de eindtijd waanzin genoemd.

De eindtijd waanzin gebeurt individueel, met veel mensen die uit hun dak gaan en disfunctioneel gedrag vertonen, maar ook wereldwijd.


Omdat ze nu weten dat hun einde onvermijdelijk is, wil de Cabal de menselijke bevolking op de oppervlakte vernietigen in het proces van hun eigen ondergang.

Dat hebben ze in December vorig jaar geprobeerd door de financiële ineenstorting van de repo markt op gang te brengen, en dat heeft niet gewerkt, dat hebben ze begin Januari geprobeerd door escalatie met Iran, dat heeft niet gewerkt, ze hebben geprobeerd een valse vlag te bewerkstelligen in Virginia, dat heeft niet gewerkt, dus wat blijft er nog over?
Een wereldwijd rampscenario.

''Ja'' zeggen tegen iemand die jouw licht niet ziet, is nee zeggen tegen jezelf / 29 Januari 2020 / Door Gerrit Gielen

''Ja'' zeggen tegen iemand die jouw licht niet ziet, is nee zeggen tegen jezelf
29 Januari 2020 /  Door Gerrit Gielen

Een dag aan het strand met mijn zielemaatje. Heerlijk.

Lange wandeling langs het water. Veel gesproken.

Lang geleden zei Jeshua:

“Als je tevoorschijn brengt wat in je is zal dat je redden. Als je niet tevoorschijn brengt wat in je is, zal het je ondergang worden.”

Wat in je is, is natuurlijk je ziel. Je ziel tonen aan de wereld, is bezield leven. Het is wel tegen de stroom in gaan, verandering brengen. Het is de weg naar een vreugdevol en gevuld leven.

Dat niet doen is je aanpassen bij de energieën van deze wereld, energieën van angst. Dat leidt tot onderdrukking van je ziel en uiteindelijk tot een geestelijke dood.

Wat je werkelijk helpt hierbij is het contact met zielemaatjes: mensen die werkelijk zien wie jij bent. Zij zijn het die jou helpen om jouw licht te laten stralen. 

Live Kryon Channeling: Kryon in Argentinië. 4 / De winden van Verandering. 4 / 2 november 2019 / Geplaatst: 31 Januari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Argentinië. 4
  2 november 2019 / Geplaatst: 31 Januari 2020      
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De winden van Verandering. 4

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de vierde channeling in Argentinië en de laatste waarin wij het hebben over de Winden van Verandering. Deze speciale boodschap zal niet lang duren…hij zal niet met leerstof gevuld zijn maar met mogelijkheden. Als de Winden van Verandering hier zijn en zij in vreemde richtingen gaan blazen weten jullie dat jullie het hart hiervan zijn. Geen regeringen, geen individuen, geen situaties, maar de verandering in jullie. Wat zou dit dan kunnen zijn? De Winden van Verandering blazen over de mensheid en over ontwikkeling. Wat zijn de veranderingen? Als jullie een lamp aansteken is het niet aan iedereen om te zien wat dit licht onthult. Denk daar eens over na. Jullie zijn misschien op een donkere plaats en draait iemand voor het eerst het licht aan. Dan worden vele dingen zichtbaar die jullie nooit eerder hadden gezien. Positief en negatief. Jullie aanname is dat iedereen dit zal zien en er een mening over heeft, maar dit is een metafoor, zie je, het is niet echt licht en donker, het is een metafoor voor bewustzijn. Niet iedereen zal ernaar kijken. Wij brachten niet al te lang geleden een boodschap die “te slim om te kijken” heette en die ging over mensen die alles al hebben uitgezocht en dat die dingen voor hen werken. Als je hen dan over deze dingen gaat vertellen tikken zij tegen je hoofd en zeggen: “Dat is mooi, maar het gaat goed met mij.” Dit is een bepaalde houding van hen ten opzichte van jullie want zij zijn te slim om verder te kijken dan hun neus lang is.

Meer lezen >>>


De spirituele dimensie van Alzheimer / Januari 2020 / Door Irene Verweij

De spirituele dimensie van Alzheimer

Januari 2020 / Door Irene Verweij

 

Als je ervan uit gaat dat er in deze wereld maar weinig toevallig is, is het dus ook geen toeval dat er tegenwoordig zoveel mensen lijden aan dementie. Dementie begint met een ogenschijnlijk onschuldige vergeetachtigheid, maar eindigt in een volledig decorumverlies, waarin alle basale menselijke vaardigheden zijn weggevallen. Is er spiritueel betekenis te geven aan deze verdrietige ziekte? Is het mogelijk dat het wel degelijk ergens over gaat? In het zoeken naar betekenisgeving wil ik overigens geenszins voorbijgaan aan de pijn en het verdriet van naasten. Integendeel. Maar wellicht kan betekenisgeving het van dichtbij meemaken van deze ziekte, het lijden wat verlichten.

Het leven open te doorvoelen
Niet voor niets noemde men vroeger dementie ‘kinds’. Opvallend aan de ziekte is dat de patiënt als het ware weer kind wordt. Het wordt weer net zo hulpeloos en kwetsbaar als toen en is volledig overgeleverd aan de hulp van anderen. Daarnaast worden gevoelens en emoties weer zonder beschermingsmechanismes ervaren. Sommige patiënten die in hun leven nooit boos hebben kunnen worden, zijn in hun dementie ronduit agressief. Anderen die onverstoorbaar in hun jeugd de oorlogsjaren lijken te zijn doorgekomen, kunnen intense angsten ervaren in hun dementie. Gaandeweg de ziekte worden patiënten steeds hulpelozer en machtelozer. Uiteindelijk zullen ze net zo kwetsbaar worden, als ze ooit als baby waren. Net als toen zijn ze weer overgeleverd aan het geduld en de goede zorg van de verzorgers. Omdat cognitieve functies steeds meer zullen gaan ontbreken, kan de patiënt geen gebruik meer maken van beschermingsmechanismes. Er valt niets meer te bagatelliseren, rationaliseren of ontkennen. De patiënt is gedwongen om alsnog open en onbeschermd het leven volledig te doorvoelen. Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 Januari 2020


Acceptatie is de sleutel om jezelf uit verzet/ongemak te verplaatsen. Acceptatie betekent niet dat je ermee instemt om voor altijd in een ongewenste energie te blijven. Het is gewoon het je verplaatsen uit het duwen tegen alles wat het mogelijk maakt om te leveren wat het doel ook was voor jou en om verder te gaan. Accepteer dat waar je bent je op een bepaalde manier dienstbaar bent en voel in jouw energie zoals je dat doet. Als je beweegt in de acceptatie moet je een verlichting van je energie voelen.

Het is jouw geloof en vertrouwen dat jou beweegt in acceptatie en het toestaan. Acceptatie en het toestaan de deur naar geduld en vrede te openen. Dus als je worstelt met ongemak, verdiep dan je geloof en vertrouwen. Mediteer. Bid. Denk aan de manier waarop je in het verleden altijd bent geleid. Kijk uit naar tekenen en synchroniciteiten. Maak verbinding met jouw innerlijke wijsheid die weet dat je altijd precies bent waar je moet zijn. Vraag om hulp. Stroom.

Op deze dag van je leven / Woensdag 29 Januari 2020 / Neale Donald Walsch


Woensdag 29 Januari 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat veiligheid niet het ding is dat je moet zoeken
 in de toekomst. Vreugde is wat je moet zoeken.

Veiligheid en vreugde komen misschien niet in dezelfde verpakking.
Dat kunnen ze wel... maar dat kan ook niet zo zijn.
Er is geen garantie.

Als jouw primaire zorg een garantie is voor de veiligheid,
ervaar je misschien nooit de ware vreugde van het leven.
Dit is geen veronderstelling dat je roekeloos wordt,
maar het is een uitnodiging om op zijn minst moed te tonen.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 30 Januari 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 30 Januari 2020 / door Jennifer Farley,

Vorder Terug Wat Van Jouw Is

 

Als de nieuwste golf aankomt en jouw verheft,
wees er dan zeker van dat je je eigenwaarde meeneemt. 
Het reizen van een waarheidsgetrouw pad kan isolerend zijn
en het Universum erkent dat sommigen dat vitale deel van henzelf
hebben overgegeven om deel uit te maken van een groep of een relatie.
Als je jezelf omringt met mensen die gericht zijn
op Onvoorwaardelijke Liefde en waarheid, zal je nooit gevraagd worden
om een deel van wie je bent op te geven. 
Het is tijd om terug te vorderen wat er is achtergelaten, dierbare!
Je bent waardig en verdient het om heel te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 30 januari 2020

Benjamin Fulford: Khazariaanse bende gebruikt virusangst als wraakporno in een wanhopige poging om controle te houden over haar 200-plus “nationale staten” / 27 januari 2020

Khazariaanse bende gebruikt virusangst als wraakporno in een wanhopige poging om controle te houden over haar 200-plus “nationale staten”
Benjamin Fulford / 27 januari 2020

De Khazariaanse bende vecht voor haar leven en wakkert pandemische angst aan als wraakporno in een wanhopige poging om haar controle-netwerk over de mensheid te behouden. Dat zeggen meerder bronnen. Dit wordt gedaan omdat ze niet kunnen voldoen aan hun betalingsdeadline (tijdelijk verlengd tot in februari) voor de United States of America Corporation¹, zeggen de bronnen die betrokken zijn bij de onderhandelingen. Een van de doelen van die onderhandelingen is het herstel van soevereiniteit voor de mensen en de Republic of the United States of America¹. Dit zal ook resulteren in de onthulling van het geheime ruimtevaartprogramma, voegen ze er aan toe. 

We zullen het daar later nog over hebben, maar laten we eerst eens kijken naar de pandemische overlevingslist van de Cabal. Zoals de meesten van onze lezers zich waarschijnlijk al bewust zijn is het hoogst onwaarschijnlijk dat de uitbraak van het “Coronavirus” in China een natuurlijke gebeurtenis was. Er zijn heel wat aanwijzingen dat deze pandemie vooruit gepland was in een poging om China geld af te persen ten behoeve van de U.S. Corporation.

Allereerst was daar een systematische aanval op alle Internet sites die nieuws brengen dat door de corporate-propagandamedia wordt verzwegen. Natural News, met zijn lange geschiedenis in het blootleggen van schandalen met vaccines, werd afgesloten. Jimstone Freelance werd ook harder aangevallen dan gewoonlijk. Andere journalisten worden aangevallen met valse strafrechtelijke aanklachten.

(Herplaatsing) De Raad – Er Is Nu Zo Veel gaande – 2 maart 2018/ Ron Head / 30 januari 2020

De Raad
– Er Is Nu Zo Veel gaande –
2 maart 2018/ Ron Head
30 Januari 2020

(Herplaatsing) Er gebeurt in deze tijd zo veel in jullie wereld dat uiterst belangrijk is voor jullie groei en voor de vormgeving van de wereld waarin jullie zullen gaan leven, dat we nauwelijks alles er van in één boodschap kunnen behandelen. Door dit alles op te splitsen in twee categorieën, kunnen we tenminste ieder van jullie iets geven wat op jullie van toepassing is.

Vanzelfsprekend, wat de meeste aandacht trekt is wat gebeurt in de waarneembare wereld die buiten jullie lijkt te zijn. En die lijkt in toenemende mate weg te zakken in absolute chaos. Het niet begrijpen van de functie van chaos, is voor jullie zeer zorgwekkend. Enkelen onder jullie kunnen in staat zijn om deze tijd te doorkruisen door te begrijpen dat chaos de noodzakelijke toestand is van waaruit iedere structuur ontstaat. Het is slechts een oceaan van onbeperkte mogelijkheden. Het is alleen noodzakelijk te weten wat precies uitmaakt welke mogelijkheden hieruit zullen worden verwezenlijkt. Noem dat jullie opdracht voor huiswerk. Jullie zouden hier binnen een paar seconden klaar kunnen zijn . . . . of een paar jaar. Wat zegt jullie weten je?

Sommigen van jullie kunnen kiezen om deel te nemen aan de afbraak en de wederopbouw die plaatsvindt terwijl jullie dit lezen. Anderen zullen zich hierbij niet op hun gemak voelen en zullen er voor kiezen om een resultaat af te wachten of om het gebied met intentie en zelfontwikkeling te beïnvloeden. Iedereen mag doen zoals hij of zij dat wenst, maar weet zeker dat jullie een bewuste keus maken en laat niet langer meer het leven, of anderen, jullie richting voorschrijven.

De Raad – Ieder van Jullie Heeft een Raad – 27 Januari 2020 / Ron Head

De Raad
Ieder van Jullie Heeft een Raad
27 Januari 2020 / Ron Head

Er is één ding dat we in de twee heruitgaven, die we de vorige week onder jullie aandacht gebracht hebben, misschien niet duidelijk genoeg gemaakt hebben. En dat is dat ieder van jullie een raad heeft. Laat ons dat uitleggen.

De raden waar wij naar verwijzen bestaan uit gidsen, leraren, hogere wezens - engelen bijvoorbeeld – en zij zijn er onafgebroken. De samenstelling van de groep kan soms wat veranderen, maar wat er ook nodig is, is altijd aanwezig, of jullie nu in incarnatie zijn of niet. Ieder van jullie heeft zijn/haar raad voor zich beschikbaar. Een verschil is er dat jullie eigen wezen, in zijn/haar hogere vibrationele status, in je eigen raad zit. Dat belet dat wezen niet om elders een bijdrage te leveren. 

Het is regel dat alles waar jullie toegang tot moeten hebben om je taken te vervullen die jullie jezelf gesteld hebben, altijd beschikbaar is, egaal waar het vandaan komt.

In deze tijd op jullie planeet, zijn jullie aangekomen om dingen terug op het traject, dat nooit bedoeld waren om onderbroken te worden, te plaatsen. Het heeft een heel lange tijd gekost om dit punt te bereiken. Jullie hadden bijna een nieuwe interventie en herstart nodig. Maar het is jullie gelukt om hier, met jullie verbazingwekkende golf in de evolutie, aan voorbij te gaan. Jullie hebben nu jullie wereld teruggekregen in haar geweldige potentieel.    

Hoogsensitief zijn, het is zo geweldig! / 13 Januari 2020 / Door Trudy Hekkert

Hoogsensitief zijn, het is zo geweldig!
13 Januari 2020 / Door TrudyHekkert

Hoogsensitief zijn, het is zo geweldig!

Vaak hoor ik, “en zo heb ik het in het verleden ook ervaren”, “ik voel alles van iedereen en kan er geen kant mee op”.

Ik zie veel mensen in gevecht met zichzelf. Ze zijn alleen maar bezig om zich te ontdoen van energieën van de ander. Vaak zijn ze zich er ook niet van bewust dat ze met de energie van de ander aan de haal gaan. Het loopt allemaal door elkaar heen.

Ze willen niet voelen en vechten daar tegen. Daarmee word er alleen maar chaos gecreëerd in het hoofd.

Ben je alleen maar met de energie van de ander bezig, dan put dat je uit, je wordt er doodmoe van.

Wordt hier bewust van, iedere keer als jij jezelf weer betrapt dat je met de energie van de ander bezig bent. Neem dan een pas op de plaats, je kunt niet andermans pijn, frustratie of onrust dragen.

Loslaten en veiligheid, gaat dat samen??? / 28 Januari 2020 / Door Martha Krul

Loslaten en veiligheid, gaat dat samen???
28 Januari 2020 / Door Martha Krul

Loslaten, echt loslaten, hoe werkt dat?

Wij zitten nu in een periode van “echt” loslaten.
Maar hoe werkt dat nu precies?

Bij echt loslaten stroom je van moment naar moment.
Je laat alle controle los en stroomt in volledig vertrouwen.

Het is alsof je in een auto zit die bestuurd wordt door de engelen.
Jij zit op de beste plek en kijkt naar buiten.
Je hoeft je nergens zorgen om te maken, alleen maar kijken.
Wat zie je allemaal langs komen?
Waar kan je allemaal van genieten?

Je ziet veel meer dan wanneer JIJ de controle wil houden.
Je gaat met hele andere ogen kijken.
Je blikveld wordt veel ruimer.
Jij voelt dat je OVER-zicht hebt en dat geeft je een gevoel van veiligheid.

Nu even terug naar je auto.
Je neemt de controle terug en je zegt tegen de engel dat je hem wel zal helpen met “uitkijken”.
Je roept steeds naar de engel, pas op er komt een auto aan…..
Pas op er steekt iemand over.
OH, denk om die rotonde, ja daar rijden ze als gekken…..!

Intussen heb JIJ niets meer gezien van waar je allemaal langs reed.

Live Kryon Channeling: Kryon in Argentinië. 3 / De winden van verandering. 3 / 2 november 2019 / Geplaatst: 30 Januari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Argentinië. 3
  2 november 2019 / Geplaatst: 30 Januari 2020   
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De winden van verandering. 3

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner sprak over de eerste keer waarop hij in de stoel zat, maar hij heeft niet zoveel met het hele verhaal. Als jullie jezelf met pure liefde vullen veranderen er vele dingen. Wisten jullie dat angst niet kan bestaan in pure liefde? Wisten jullie dat zorgen niet kunnen bestaan in pure liefde? De duisternis draagt al dit soort dingen, angst en zorgen, en zeer vele mensen bevinden zich juist daarin en zij begrijpen niet dat dit allemaal in een dag opgelost kan zijn. Zij hebben de mogelijkheid om gewoon te zitten en van zich te laten houden. Er zijn zoveel mensen die hieraan iets willen doen….”ik ga dit proberen, ik zal dat proberen!” Lieve mensen, de dingen om deze processen te verhogen zijn al aan jullie gegeven. Willen jullie de donkere dingen in je leven laten vallen? Wat dachten jullie van nu…want zodra jullie ermee stoppen om bang voor hen te zijn zullen zij jullie alleen laten en dat is de waarheid. Zij voeden zich met jullie angst. “Kryon, zijn er entiteiten die mij van buitenaf willen aanvallen?” Dit is informatie die afhangt van jullie eigen bewustzijn….of dit echt voor je is of niet en er zijn entiteiten die ervan houden als jullie bang zijn omdat zij jullie dan te pakken hebben. Interessant: er zijn mensen die voelen dat negatieve dingen hen aanvallen en dat zij hun leven controleren en zij lijken sterker te worden. Hier komt er nog een: bijna alsof zij werden uitgenodigd….het is echt….en zij maken zich maar zorgen, maar zij hebben iemand ontdekt die bang is. Jullie kunnen gecontroleerd worden door angst, lieve mensen. Wat dachten jullie ervan om dit allemaal te stoppen, te gaan zitten en geliefd te zijn? De Winden van Verandering beïnvloeden jullie maatschappij, en ik wil jullie een paar voorbeelden geven en deze voorbeelden vinden nu plaats. Jullie hoeven niet te wachten tot er een woud is gegroeid zoals in de eerste channeling. Jullie hoeven geen generatie te wachten tot er een Joker komt en op de tweede channeling.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 28 Januari 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 28 Januari 2020Dierbaren, verwachten dat alles op een bepaalde manier gaat of precies hetzelfde blijft, is een grote slechte dienstverlening aan jezelf en aan anderen, omdat het beperkingen en restricties creëert. Op het moment dat je probeert om iets permanent en onverplaatsbaar te maken, maak je automatisch die energie verlopen en niet-duurzaam, omdat de aard van het Universum een constante groei en evolutie is.

Laat de dingen groeien en uitbreiden. Dat is wat leven geeft aan jullie dromen en creaties! Laat de ontvouwing je nieuwe mogelijkheden onthullen aan jullie. Begrijp dat de energieën snel veranderen en daarom zijn er vele ongelooflijke nieuwe mogelijkheden die elke dag weer hun weg naar jullie bewustzijn proberen te vinden. Dit is een glorieuze tijd van ontdekking op jullie planeet, en we moedigen jullie aan om flexibel genoeg te zijn om je open te stellen voor het wonder van alles.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien