vrijdag 31 januari 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 31 Januari 2020.


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
31 Januari 2020.

Mocht je er ooit aan hebben getwijfeld dat de veranderingen op Aarde aan het versnellen zijn, dan trekt het Arctisch Gebied om deze reden veel aandacht. De potentiële zeespiegelstijgingen zijn bekend en wanneer dit realiteit wordt, zullen jullie misschien te maken krijgen met een permanente overstroming van laaggelegen gebieden. Gelukkig is er voldoende tijd om voorbereidingen te treffen op dergelijke gebeurtenissen, zodat de mensen naar veiliger gebieden kunnen worden overgebracht. Om paniek te voorkomen, is het uiteraard verstandig om ruim van tevoren een geschikte planning te maken en hoe eerder hiermee een begin wordt gemaakt, des te soepeler de verplaatsing van de mensen zal kunnen plaatsvinden. In tijden van moderne innovaties zullen dergelijke problemen niet langer een dermate grote bedreiging vormen als nu het geval zou zijn, maar het is duidelijk dat voorkomen beter is dan genezen.

Het is gemakkelijk om te zeggen dat jullie je geen zorgen hoeven te maken, maar feit blijft dat jullie vertegenwoordigers in de ruimte onophoudelijk op de hoogte zijn van wat er gebeurt en jullie op uiteenlopende manieren zullen helpen. Jullie hebben het niet altijd in de gaten en gezien het feit dat jullie een vrije wil hebben, kunnen we maar weinig doen als jullie de aangeboden hulp of adviezen negeren. Onze hulp gaat zo ver dat we namens jullie in actie komen wanneer er potentiële bedreigingen zijn die grote delen van de Aarde zouden kunnen vernietigen. Dit kan gebeuren door natuurlijke gebeurtenissen maar kan tevens het gevolg zijn van het door de Mens gebruik maken van gevaarlijke technologieën. Er bestaat altijd een punt waarop we bevoegd zijn om namens jullie in te grijpen en eveneens om buitenaardsen te beschermen.

PORTAL 2012: Eindtijd waanzin / Geplaatst: 29 jan 2020

PORTAL 2012:
Eindtijd waanzin
Geplaatst: 29 jan 2020

Omdat we nu vlak voor het begin van de nieuwe Gouden Eeuw zijn, moet er een sterke zuivering plaatsvinden voordat we als planeet het Licht kunnen binnengaan. Deze zuivering wordt de eindtijd waanzin genoemd.

De eindtijd waanzin gebeurt individueel, met veel mensen die uit hun dak gaan en disfunctioneel gedrag vertonen, maar ook wereldwijd.


Omdat ze nu weten dat hun einde onvermijdelijk is, wil de Cabal de menselijke bevolking op de oppervlakte vernietigen in het proces van hun eigen ondergang.

Dat hebben ze in December vorig jaar geprobeerd door de financiële ineenstorting van de repo markt op gang te brengen, en dat heeft niet gewerkt, dat hebben ze begin Januari geprobeerd door escalatie met Iran, dat heeft niet gewerkt, ze hebben geprobeerd een valse vlag te bewerkstelligen in Virginia, dat heeft niet gewerkt, dus wat blijft er nog over?
Een wereldwijd rampscenario.

''Ja'' zeggen tegen iemand die jouw licht niet ziet, is nee zeggen tegen jezelf / 29 Januari 2020 / Door Gerrit Gielen

''Ja'' zeggen tegen iemand die jouw licht niet ziet, is nee zeggen tegen jezelf
29 Januari 2020 /  Door Gerrit Gielen

Een dag aan het strand met mijn zielemaatje. Heerlijk.

Lange wandeling langs het water. Veel gesproken.

Lang geleden zei Jeshua:

“Als je tevoorschijn brengt wat in je is zal dat je redden. Als je niet tevoorschijn brengt wat in je is, zal het je ondergang worden.”

Wat in je is, is natuurlijk je ziel. Je ziel tonen aan de wereld, is bezield leven. Het is wel tegen de stroom in gaan, verandering brengen. Het is de weg naar een vreugdevol en gevuld leven.

Dat niet doen is je aanpassen bij de energieën van deze wereld, energieën van angst. Dat leidt tot onderdrukking van je ziel en uiteindelijk tot een geestelijke dood.

Wat je werkelijk helpt hierbij is het contact met zielemaatjes: mensen die werkelijk zien wie jij bent. Zij zijn het die jou helpen om jouw licht te laten stralen. 

Live Kryon Channeling: Kryon in Argentinië. 4 / De winden van Verandering. 4 / 2 november 2019 / Geplaatst: 31 Januari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Argentinië. 4
  2 november 2019 / Geplaatst: 31 Januari 2020      
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De winden van Verandering. 4

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de vierde channeling in Argentinië en de laatste waarin wij het hebben over de Winden van Verandering. Deze speciale boodschap zal niet lang duren…hij zal niet met leerstof gevuld zijn maar met mogelijkheden. Als de Winden van Verandering hier zijn en zij in vreemde richtingen gaan blazen weten jullie dat jullie het hart hiervan zijn. Geen regeringen, geen individuen, geen situaties, maar de verandering in jullie. Wat zou dit dan kunnen zijn? De Winden van Verandering blazen over de mensheid en over ontwikkeling. Wat zijn de veranderingen? Als jullie een lamp aansteken is het niet aan iedereen om te zien wat dit licht onthult. Denk daar eens over na. Jullie zijn misschien op een donkere plaats en draait iemand voor het eerst het licht aan. Dan worden vele dingen zichtbaar die jullie nooit eerder hadden gezien. Positief en negatief. Jullie aanname is dat iedereen dit zal zien en er een mening over heeft, maar dit is een metafoor, zie je, het is niet echt licht en donker, het is een metafoor voor bewustzijn. Niet iedereen zal ernaar kijken. Wij brachten niet al te lang geleden een boodschap die “te slim om te kijken” heette en die ging over mensen die alles al hebben uitgezocht en dat die dingen voor hen werken. Als je hen dan over deze dingen gaat vertellen tikken zij tegen je hoofd en zeggen: “Dat is mooi, maar het gaat goed met mij.” Dit is een bepaalde houding van hen ten opzichte van jullie want zij zijn te slim om verder te kijken dan hun neus lang is.

Meer lezen >>>


De spirituele dimensie van Alzheimer / Januari 2020 / Door Irene Verweij

De spirituele dimensie van Alzheimer

Januari 2020 / Door Irene Verweij

 

Als je ervan uit gaat dat er in deze wereld maar weinig toevallig is, is het dus ook geen toeval dat er tegenwoordig zoveel mensen lijden aan dementie. Dementie begint met een ogenschijnlijk onschuldige vergeetachtigheid, maar eindigt in een volledig decorumverlies, waarin alle basale menselijke vaardigheden zijn weggevallen. Is er spiritueel betekenis te geven aan deze verdrietige ziekte? Is het mogelijk dat het wel degelijk ergens over gaat? In het zoeken naar betekenisgeving wil ik overigens geenszins voorbijgaan aan de pijn en het verdriet van naasten. Integendeel. Maar wellicht kan betekenisgeving het van dichtbij meemaken van deze ziekte, het lijden wat verlichten.

Het leven open te doorvoelen
Niet voor niets noemde men vroeger dementie ‘kinds’. Opvallend aan de ziekte is dat de patiënt als het ware weer kind wordt. Het wordt weer net zo hulpeloos en kwetsbaar als toen en is volledig overgeleverd aan de hulp van anderen. Daarnaast worden gevoelens en emoties weer zonder beschermingsmechanismes ervaren. Sommige patiënten die in hun leven nooit boos hebben kunnen worden, zijn in hun dementie ronduit agressief. Anderen die onverstoorbaar in hun jeugd de oorlogsjaren lijken te zijn doorgekomen, kunnen intense angsten ervaren in hun dementie. Gaandeweg de ziekte worden patiënten steeds hulpelozer en machtelozer. Uiteindelijk zullen ze net zo kwetsbaar worden, als ze ooit als baby waren. Net als toen zijn ze weer overgeleverd aan het geduld en de goede zorg van de verzorgers. Omdat cognitieve functies steeds meer zullen gaan ontbreken, kan de patiënt geen gebruik meer maken van beschermingsmechanismes. Er valt niets meer te bagatelliseren, rationaliseren of ontkennen. De patiënt is gedwongen om alsnog open en onbeschermd het leven volledig te doorvoelen. Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 Januari 2020


Acceptatie is de sleutel om jezelf uit verzet/ongemak te verplaatsen. Acceptatie betekent niet dat je ermee instemt om voor altijd in een ongewenste energie te blijven. Het is gewoon het je verplaatsen uit het duwen tegen alles wat het mogelijk maakt om te leveren wat het doel ook was voor jou en om verder te gaan. Accepteer dat waar je bent je op een bepaalde manier dienstbaar bent en voel in jouw energie zoals je dat doet. Als je beweegt in de acceptatie moet je een verlichting van je energie voelen.

Het is jouw geloof en vertrouwen dat jou beweegt in acceptatie en het toestaan. Acceptatie en het toestaan de deur naar geduld en vrede te openen. Dus als je worstelt met ongemak, verdiep dan je geloof en vertrouwen. Mediteer. Bid. Denk aan de manier waarop je in het verleden altijd bent geleid. Kijk uit naar tekenen en synchroniciteiten. Maak verbinding met jouw innerlijke wijsheid die weet dat je altijd precies bent waar je moet zijn. Vraag om hulp. Stroom.

Op deze dag van je leven / Woensdag 29 Januari 2020 / Neale Donald Walsch


Woensdag 29 Januari 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat veiligheid niet het ding is dat je moet zoeken
 in de toekomst. Vreugde is wat je moet zoeken.

Veiligheid en vreugde komen misschien niet in dezelfde verpakking.
Dat kunnen ze wel... maar dat kan ook niet zo zijn.
Er is geen garantie.

Als jouw primaire zorg een garantie is voor de veiligheid,
ervaar je misschien nooit de ware vreugde van het leven.
Dit is geen veronderstelling dat je roekeloos wordt,
maar het is een uitnodiging om op zijn minst moed te tonen.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 30 Januari 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 30 Januari 2020 / door Jennifer Farley,

Vorder Terug Wat Van Jouw Is

 

Als de nieuwste golf aankomt en jouw verheft,
wees er dan zeker van dat je je eigenwaarde meeneemt. 
Het reizen van een waarheidsgetrouw pad kan isolerend zijn
en het Universum erkent dat sommigen dat vitale deel van henzelf
hebben overgegeven om deel uit te maken van een groep of een relatie.
Als je jezelf omringt met mensen die gericht zijn
op Onvoorwaardelijke Liefde en waarheid, zal je nooit gevraagd worden
om een deel van wie je bent op te geven. 
Het is tijd om terug te vorderen wat er is achtergelaten, dierbare!
Je bent waardig en verdient het om heel te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 30 januari 2020

(Herplaatsing) De Raad – Er Is Nu Zo Veel gaande – 2 maart 2018/ Ron Head / 30 januari 2020

De Raad
– Er Is Nu Zo Veel gaande –
2 maart 2018/ Ron Head
30 Januari 2020

(Herplaatsing) Er gebeurt in deze tijd zo veel in jullie wereld dat uiterst belangrijk is voor jullie groei en voor de vormgeving van de wereld waarin jullie zullen gaan leven, dat we nauwelijks alles er van in één boodschap kunnen behandelen. Door dit alles op te splitsen in twee categorieën, kunnen we tenminste ieder van jullie iets geven wat op jullie van toepassing is.

Vanzelfsprekend, wat de meeste aandacht trekt is wat gebeurt in de waarneembare wereld die buiten jullie lijkt te zijn. En die lijkt in toenemende mate weg te zakken in absolute chaos. Het niet begrijpen van de functie van chaos, is voor jullie zeer zorgwekkend. Enkelen onder jullie kunnen in staat zijn om deze tijd te doorkruisen door te begrijpen dat chaos de noodzakelijke toestand is van waaruit iedere structuur ontstaat. Het is slechts een oceaan van onbeperkte mogelijkheden. Het is alleen noodzakelijk te weten wat precies uitmaakt welke mogelijkheden hieruit zullen worden verwezenlijkt. Noem dat jullie opdracht voor huiswerk. Jullie zouden hier binnen een paar seconden klaar kunnen zijn . . . . of een paar jaar. Wat zegt jullie weten je?

Sommigen van jullie kunnen kiezen om deel te nemen aan de afbraak en de wederopbouw die plaatsvindt terwijl jullie dit lezen. Anderen zullen zich hierbij niet op hun gemak voelen en zullen er voor kiezen om een resultaat af te wachten of om het gebied met intentie en zelfontwikkeling te beïnvloeden. Iedereen mag doen zoals hij of zij dat wenst, maar weet zeker dat jullie een bewuste keus maken en laat niet langer meer het leven, of anderen, jullie richting voorschrijven.

De Raad – Ieder van Jullie Heeft een Raad – 27 Januari 2020 / Ron Head

De Raad
Ieder van Jullie Heeft een Raad
27 Januari 2020 / Ron Head

Er is één ding dat we in de twee heruitgaven, die we de vorige week onder jullie aandacht gebracht hebben, misschien niet duidelijk genoeg gemaakt hebben. En dat is dat ieder van jullie een raad heeft. Laat ons dat uitleggen.

De raden waar wij naar verwijzen bestaan uit gidsen, leraren, hogere wezens - engelen bijvoorbeeld – en zij zijn er onafgebroken. De samenstelling van de groep kan soms wat veranderen, maar wat er ook nodig is, is altijd aanwezig, of jullie nu in incarnatie zijn of niet. Ieder van jullie heeft zijn/haar raad voor zich beschikbaar. Een verschil is er dat jullie eigen wezen, in zijn/haar hogere vibrationele status, in je eigen raad zit. Dat belet dat wezen niet om elders een bijdrage te leveren. 

Het is regel dat alles waar jullie toegang tot moeten hebben om je taken te vervullen die jullie jezelf gesteld hebben, altijd beschikbaar is, egaal waar het vandaan komt.

In deze tijd op jullie planeet, zijn jullie aangekomen om dingen terug op het traject, dat nooit bedoeld waren om onderbroken te worden, te plaatsen. Het heeft een heel lange tijd gekost om dit punt te bereiken. Jullie hadden bijna een nieuwe interventie en herstart nodig. Maar het is jullie gelukt om hier, met jullie verbazingwekkende golf in de evolutie, aan voorbij te gaan. Jullie hebben nu jullie wereld teruggekregen in haar geweldige potentieel.    

Hoogsensitief zijn, het is zo geweldig! / 13 Januari 2020 / Door Trudy Hekkert

Hoogsensitief zijn, het is zo geweldig!
13 Januari 2020 / Door TrudyHekkert

Hoogsensitief zijn, het is zo geweldig!

Vaak hoor ik, “en zo heb ik het in het verleden ook ervaren”, “ik voel alles van iedereen en kan er geen kant mee op”.

Ik zie veel mensen in gevecht met zichzelf. Ze zijn alleen maar bezig om zich te ontdoen van energieën van de ander. Vaak zijn ze zich er ook niet van bewust dat ze met de energie van de ander aan de haal gaan. Het loopt allemaal door elkaar heen.

Ze willen niet voelen en vechten daar tegen. Daarmee word er alleen maar chaos gecreëerd in het hoofd.

Ben je alleen maar met de energie van de ander bezig, dan put dat je uit, je wordt er doodmoe van.

Wordt hier bewust van, iedere keer als jij jezelf weer betrapt dat je met de energie van de ander bezig bent. Neem dan een pas op de plaats, je kunt niet andermans pijn, frustratie of onrust dragen.

Loslaten en veiligheid, gaat dat samen??? / 28 Januari 2020 / Door Martha Krul

Loslaten en veiligheid, gaat dat samen???
28 Januari 2020 / Door Martha Krul

Loslaten, echt loslaten, hoe werkt dat?

Wij zitten nu in een periode van “echt” loslaten.
Maar hoe werkt dat nu precies?

Bij echt loslaten stroom je van moment naar moment.
Je laat alle controle los en stroomt in volledig vertrouwen.

Het is alsof je in een auto zit die bestuurd wordt door de engelen.
Jij zit op de beste plek en kijkt naar buiten.
Je hoeft je nergens zorgen om te maken, alleen maar kijken.
Wat zie je allemaal langs komen?
Waar kan je allemaal van genieten?

Je ziet veel meer dan wanneer JIJ de controle wil houden.
Je gaat met hele andere ogen kijken.
Je blikveld wordt veel ruimer.
Jij voelt dat je OVER-zicht hebt en dat geeft je een gevoel van veiligheid.

Nu even terug naar je auto.
Je neemt de controle terug en je zegt tegen de engel dat je hem wel zal helpen met “uitkijken”.
Je roept steeds naar de engel, pas op er komt een auto aan…..
Pas op er steekt iemand over.
OH, denk om die rotonde, ja daar rijden ze als gekken…..!

Intussen heb JIJ niets meer gezien van waar je allemaal langs reed.

Live Kryon Channeling: Kryon in Argentinië. 3 / De winden van verandering. 3 / 2 november 2019 / Geplaatst: 30 Januari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Argentinië. 3
  2 november 2019 / Geplaatst: 30 Januari 2020   
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De winden van verandering. 3

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner sprak over de eerste keer waarop hij in de stoel zat, maar hij heeft niet zoveel met het hele verhaal. Als jullie jezelf met pure liefde vullen veranderen er vele dingen. Wisten jullie dat angst niet kan bestaan in pure liefde? Wisten jullie dat zorgen niet kunnen bestaan in pure liefde? De duisternis draagt al dit soort dingen, angst en zorgen, en zeer vele mensen bevinden zich juist daarin en zij begrijpen niet dat dit allemaal in een dag opgelost kan zijn. Zij hebben de mogelijkheid om gewoon te zitten en van zich te laten houden. Er zijn zoveel mensen die hieraan iets willen doen….”ik ga dit proberen, ik zal dat proberen!” Lieve mensen, de dingen om deze processen te verhogen zijn al aan jullie gegeven. Willen jullie de donkere dingen in je leven laten vallen? Wat dachten jullie van nu…want zodra jullie ermee stoppen om bang voor hen te zijn zullen zij jullie alleen laten en dat is de waarheid. Zij voeden zich met jullie angst. “Kryon, zijn er entiteiten die mij van buitenaf willen aanvallen?” Dit is informatie die afhangt van jullie eigen bewustzijn….of dit echt voor je is of niet en er zijn entiteiten die ervan houden als jullie bang zijn omdat zij jullie dan te pakken hebben. Interessant: er zijn mensen die voelen dat negatieve dingen hen aanvallen en dat zij hun leven controleren en zij lijken sterker te worden. Hier komt er nog een: bijna alsof zij werden uitgenodigd….het is echt….en zij maken zich maar zorgen, maar zij hebben iemand ontdekt die bang is. Jullie kunnen gecontroleerd worden door angst, lieve mensen. Wat dachten jullie ervan om dit allemaal te stoppen, te gaan zitten en geliefd te zijn? De Winden van Verandering beïnvloeden jullie maatschappij, en ik wil jullie een paar voorbeelden geven en deze voorbeelden vinden nu plaats. Jullie hoeven niet te wachten tot er een woud is gegroeid zoals in de eerste channeling. Jullie hoeven geen generatie te wachten tot er een Joker komt en op de tweede channeling.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 28 Januari 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 28 Januari 2020Dierbaren, verwachten dat alles op een bepaalde manier gaat of precies hetzelfde blijft, is een grote slechte dienstverlening aan jezelf en aan anderen, omdat het beperkingen en restricties creëert. Op het moment dat je probeert om iets permanent en onverplaatsbaar te maken, maak je automatisch die energie verlopen en niet-duurzaam, omdat de aard van het Universum een constante groei en evolutie is.

Laat de dingen groeien en uitbreiden. Dat is wat leven geeft aan jullie dromen en creaties! Laat de ontvouwing je nieuwe mogelijkheden onthullen aan jullie. Begrijp dat de energieën snel veranderen en daarom zijn er vele ongelooflijke nieuwe mogelijkheden die elke dag weer hun weg naar jullie bewustzijn proberen te vinden. Dit is een glorieuze tijd van ontdekking op jullie planeet, en we moedigen jullie aan om flexibel genoeg te zijn om je open te stellen voor het wonder van alles.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & MartienOp deze dag van je leven / Woensdag 29 Januari 2020 / Neale Donald Walsch


Woensdag 29 Januari 2020 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wachten om te zien wat er gebeurt niet
een zeer goede manier is om beslissingen te nemen.

Niet beslissen is ook beslissen. 
 Wat beslis jij op dit moment door niet te beslissen? 
Wat kies jij dan wel door niet te kiezen? 
Is dit hoe jij je leven wilt leven: bij verstek?

Het is tijd voor jou om een beslissing te nemen. 
 Heb je een groter signaal nodig dan dit?


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Woensdag 29 Januari 2020 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Woensdag 29 Januari 2020 / door Jennifer Farley,

In Een Oogwenk

 

Een van de mooiste dingen van jullie bestaan is verandering.
  Jullie hebben de macht om alles in jullie leven in een oogwenk te veranderen...
 als jullie jezelf de toestemming geven om dat te doen.
 In plaats van een eindeloze stroom van uitdagingen te zien,
geef je jezelf de gave van het creëren van nieuwe gedachten, gevoelens
 en acties die positieve resultaten aanmoedigen en bevorderen. 
Je bent het altijd waard!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
woensdag 29 januari 2020

Saul: De tijdelijke keuze die je hebt gemaakt om scheiding te ervaren, staat op het punt om te worden teruggedraaid. / 27 Januari 2020 / Via John Smallman


Saul:
De tijdelijke keuze die je hebt gemaakt om scheiding te ervaren, staat op het punt om te worden teruggedraaid.
27 Januari 2020 / Via John Smallman

Audio:

De mensheid brengt de golf in beweging in de richting van haar moment van ontwaken en dit komt nu heel dichtbij. Laat je twijfels en zorgen los, want alles is goed. Je ontwaken, zoals je zo vaak is verteld, is onvermijdelijk! Het lijkt je dat je heel lang op deze prachtige gebeurtenis hebt gewacht, maar in werkelijkheid was het maar een moment, een ogenblik. Scheiding van de Bron heeft nooit plaatsgevonden. Het kon niet gebeuren, omdat er nergens plaats is om zich af te scheiden. Er is alleen de Bron het oneindige veld van Liefde waarin alles wat geschapen is zijn eeuwige bestaan in vrede en vreugde​​ heeft.

Echter, voor een moment, voor een heel klein ogenblik, stelde jij je afscheiding voor. Omdat je doordrenkt bent met de oneindige kracht van de Bron, leek wat jij je voorstelde tot werkelijkheid te komen, zodat het er nu op lijkt, dat je gevangen zit, verstrikt en geïmmobiliseerd bent in een groot universum van lichamelijkheid, van vorm. Het is volkomen onwerkelijk, hoewel het voor jou heel solide lijkt, omdat je in vorm altijd in contact staat met andere objecten in vorm: van de grond onder je voeten tot alles waarmee je in je dagelijkse leven omgaat. 

METATRON en MICHAEL Aartsengelen: Aquarius Kennismaking in een Ander Mooi Kleed Maandag, 27 Januari 2020 – Anja Tjelpa/Maandag, 27 Januari 2020 – Anja Tjelpa

METATRON en MICHAEL Aartsengelen
Maandag, 27 Januari 2020 – Anja Tjelpa

 Aquarius Kennismaking in een Ander Mooi Kleed

Welkom met een liefdevolle groet vanuit het hart van Ons wezen!

Een aantal verhalen beginnen met, Er was eens, als verleden tijd.
Wij beginnen heel graag deze communicatie in de tegenwoordige tijd,
Er is eens …..
In de lus, het circuit van ecliptica in de Hemelen IS aan het ingaan en het zal daar zijn voor nogal een lange tegenwoordige periode, Aquarius, het elfde teken van de Zodiak. Het is aan het gebeuren met een voorname, zachte maar imposante beweging in momenten en ook met geweldige begeleiding van de Maan tussen en onder de Sterren en Planeten in dit deel van het Universum.
Nu, in deze laatste dagen van Januari 2020, de maandenergie betredend betrokken bij een jaar als op Aarde. Dit teken van de Zodiak met wassende Maan. Een Maan empowered, het betekent met macht en speciale kracht van de Sterkte van de Grote Bron via een straal welke de Maan Zee oplicht en opheldert en met zuivere natuurlijke uitvoering van de handhaving van Aquarius, de Gever van Water, een teken met meer dan 100 sterren.
Aquarius, met waterkan, gieter (met alle respect) om sprankelend Natuurlijk Bronwater uit te schenken via de openingen als een groot geschenk voor Al wat dorstig is op planeet Aarde.

Wij moeten aan jullie uitleggen, dat Water dat komt van zulk een Hoge Prachtige Sterren Waterkan, dat met de koers van het Water naar Aarde het mede deelt met wat de verstuivende Stralen ontmoeten in het Universum.
En wij hebben wel enkele verwachtingen, geliefden in menselijke belichamingen, dat jullie wel benieuwd zullen zijn naar de vernieuwing van het kleed.

Omarm jezelf en ontvang het licht / 28 Januari 2020 / Door Martha Krul

Omarm jezelf en ontvang het licht
28 Januari 2020 / Door Martha Krul

Omarm jezelf.
Ondersteun jezelf.

Jij weet het even niet meer.
Heel goed!
Dat is de beste aanwijzing die je kan krijgen.

Wij zijn geneigd bij het niet weten in allerijl naar een oplossing te zoeken.
Niet weten hoe of wat hoort niet bij ons.

Jij bent gewend meteen naar oplossingen te zoeken.

En die twee gevoelens passen niet bij elkaar in de energie waarin je nu zit.

VERTROUWEN.
De rust en de stilte.
Je bent in een soort niemandsland en er wordt naar je gekeken.

Er wordt naar je gekeken of je “weet” dat er hulp voor je is.
Er wordt naar je gekeken of je weet wat het woord vertrouwen betekent.

Ja natuurlijk weet ik dat er hulp is.
Natuurlijk heb ik vertrouwen……….

Weten en er naar handelen zijn twee heel verschillende dingen.