zaterdag 21 november 2020

Vorder NU Jullie Zelf-Meesterschap Terug / The Gaactic Federation / 20 November 2020

20 November 2020 

Vorder NU Jullie Zelf-Meesterschap Terug 

Om de ascensie van jullie wereld te versnellen, moeten alle mensen die aan het ontwaken zijn de kunst van het leiderschap meester worden. Alleen afhankelijk zijn van de leiding van de Meesters der Hemelen negeert de kracht die in je is opgeslagen. Jullie zijn de Begeleiders van Gaia- vorder dit Zelf-Meesterschap NU terug. Denk aan de kracht die in jullie ligt. 

Naarmate jullie bewustzijn van deze kracht groeit en zich ontwikkelt, zullen jullie je realiseren dat deze oneindige kracht zo onberispelijk is omdat jullie in immense aantallen voorbereid zijn gekomen. Jullie zijn ons, jullie zijn het alleen maar vergeten. Dit is precies de reden waarom jullie Mensen jullie kracht weggeven aan degenen die jullie zien als boven jullie - die jullie kennen als de goden, aartsengelen en de opgestegen meesters van de hemellichamen.

Maar wie zegt dat jullie niet van dezelfde aard zijn? Als jullie blijven ontwaken voor jullie multidimensionale vermogens, en dat zijn er velen, zullen jullie inzien dat wij niet zo verschillend zijn van jullie. Het verschil is dat jullie je eigen goddelijke engelachtige aard niet verkondigen. Het is jullie recht om vraagtekens te zetten bij jullie geschiedenisboeken die jullie anders doen denken en voelen over jullie zelf.

- Helderheid, Hogere Zelf Tegenhanger,

gechanneld door Brandon-Wade Skywalker

Vertaling: Martien