zondag 22 november 2020

Heavenletter 2102: Een Regel van een Prachtig Gedicht / Gepubliceerd: 25 augustus 2006/ 22 november 2020

Heavenletter 2102:
 Een Regel van een Prachtig Gedicht 
Gepubliceerd: 25 augustus 2006/ 22 november 2020 


God zei: 

Ik zie jullie. Ik kijk binnen in jullie. Ik zie de schoonheid en de liefde die jullie misschien over het hoofd zien. Jullie zijn hard voor jezelf, geliefden.
Jullie tillen de lijn hoog op waarover jullie moeten springen.
Jullie maken het moeilijk jullie zelf een genoegen te doen.
Ik ben heel blij met jullie.

Het is ego dat jullie afkeurend doet staan tegenover jullie zelf.
Het is dat verwaande ego dat jullie naar beneden haalt, dat jullie vertelt dat jullie perfect moeten zijn in het vervullen van zijn verwachtingen.
Let niet op ego, laat maar. Let op Mij.

Jullie zijn perfect geboren, geliefden.
Welke baby is niet perfect zoals het is?
Wat de wereld ook mag zien als onvolkomenheden van baby’s, de baby is zijn perfecte zelf. Jullie zijn de baby, nu groter gegroeid.
Geef jullie zelf waardigheid en breng jullie zelf niet langer in diskrediet.

Kunnen jullie je een dag voorstellen zonder een prachtige Zonsopgang?
Wat een verlies zou dat zijn. Ren naar buiten en kijk naar de prachtige manifestatie van liefde terwijl de Zon opkomt, tevoorschijn!
Vestig jullie aandacht erop. Hebben jullie niet meer aandacht besteed aan onvolkomenheden dan aan de opgang van de Zon?
Bewonder de Zon. Bewonder jullie Zelf. Jullie zijn het door God geschapen Wezen. Als jullie jezelf van de hand wijzen, doen jullie dit ook met de Schepper en het Universum dat de Schepper met de Liefde vanuit Zijn Hart heeft geschapen.

Net zoals jullie vandaag zijn, jullie zijn van Mij. In haveloze kleding of opsmuk, jullie zijn van Mij. Nooit kunnen jullie minder zijn. Alleen jij of jij bent misschien de laatste om het te weten. Jullie gaan maar door over onvolmaaktheid terwijl jullie over liefde kunnen blijven stilstaan.
Jullie blijven te veel stilstaan bij jullie zelf, terwijl jullie jezelf behoorlijk bekritiseren.

Vergeet vandaag jullie zelf zoals dat. Zie jullie zelf niet langer als een onverlaat. Begin in de ogen van anderen te kijken. Heb de intentie om vandaag geluk te geven. Jullie hebben lang genoeg op jullie zelf gelet.
Jullie hebben gescholden en jullie zelf afgezwakt, lang genoeg.

Vergeet dat stuk over jullie zelf vandaag, geliefden. Maak iemand anders gelukkig. Geef erom om iemand anders gelukkig te maken.
Dat is Liefde, geliefden. Geef erom hoe anderen naar zichzelf kijken.
Geef ze een ander perspectief, geef ze een ander punt, het punt van Liefde.

Wanneer jullie weten dat jullie waardig zijn, dan zullen jullie de waardigheid inzien van degenen om jullie heen.
Jullie zullen de schoonheid van het orkest inzien en de dans om jullie heen. Jullie zullen beginnen in te zien de perfectie die Ik verricht.
Jullie zullen moedig worden zonder het te weten. Jullie zullen een beter begrip krijgen van het avontuur waar jullie mee bezig zijn.
Jij, jullie en al de anderen zijn ingescheept op een avontuur.
Jullie kunnen de hele Aarde beschouwen als een schip waarop, waarmee jullie varen. Jullie zijn deel van de bemanning. Iedereen is deel van de bemanning. Bemanningsleden aan boord helpen elkaar.
Er klimt er één in het kraaiennest en vertelt de anderen wat hij ziet.

Ik vraag aan jou en jou en jou om degene te zijn die klimt en wat de horizon onthult wat anderen nog niet kunnen zien en wat ze toch kunnen zien via jullie ogen. Hoe belangrijk jullie zijn voor het welzijn van de wereld.

Ieder lid van de bemanning draagt de ander. Degene die dweilt en degene die aan het roer staat, dienen elkaar. De één is van niet meer belang dan de ander. Ieder is van onschatbare waarde. Degene die redt en degene die wordt gered zijn gelijke geschenken aan het Universum.

Jullie leven in het Universum van mens. Ik heb jullie de gebogen Aarde gegeven om op de lopen en te spelen. Schenk veel aandacht aan jullie medemens. Blijf jullie evaluatie van de Aarde uitbreiden totdat jullie het met Mijn ogen zien. Jullie zullen versteld staan van hoe mooi alles is.

Jullie zullen omringd zijn met poëzie. Elke persoon die jullie ontmoeten – een regel van een prachtig gedicht. De draaiende Aarde zal de pagina’s omslaan. Een perfect panorama zal zichzelf tonen over de hele horizon, op dezelfde wijze dat de Zon zichzelf openbaart overdwars het firmament. En jullie zullen de Zonsopgang zien. Jullie zullen God zien in Zijn Hemel en weten dat het van jullie is.

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: ANJA zaterdag 21 november 2020