donderdag 19 november 2020

Galactische Federatie van Licht: "Een december om te onthouden" / Geplaatst 19 November op wakkeremensen

Galactische Federatie van Licht: 
"Een december om te onthouden" 
Geplaatst 19 November op wakkeremensen 

Wij zijn de galactische federatie van het licht, we zijn heel enthousiast en blij om via dit kanaal weer met jullie allen in contact te komen. We willen graag over een paar dingen praten, het belangrijkste waar we het over willen hebben is waar iedereen het over heeft en over praat, zich afvragend wat er in december gaat gebeuren. 

We noemen deze channeling een December om te onthouden. We gaan precies aangeven wat er deze decembermaand gaat gebeuren, waarom het gaat gebeuren, wie of wat dit teweeg heeft gebracht en hoe je je na december zult voelen.

December is een belangrijke maand, op 20 december en 21 december zijn er veel dingen aan de hand, er is een conjunctie van drie planeten die op 21 december zullen worden uitgelijnd, maar dan is er nog iets, er zijn vier of vijf andere hele grote gebeurtenissen die in december plaats zullen vinden.

We gaan het nu hebben over de energieën die vanaf eind oktober, november tot in december zullen stromen. We gaan je iets vertellen over die energieën, wat ze doen en waarom.

Deze maand December werd al lange tijd geleden opgemerkt door de hogere Lichtraden die zagen dat wanneer jullie vibratie als een collectief, de trillingsfrequentie van de gezamenlijke mensheid niet hoog genoeg zou zijn, er een zeer grote zonnevlam of zonneflits zou zijn die jullie lichaam een grote schok zou geven en jullie lichamen als het ware zou dwingen een grote uitbarsting van energie te ontvangen.

De zonnevlam of zonneflits is gewoon een uitbarsting van energie die van de zon naar onze planeet komt en het zal er gewoon uitzien als een uitbarsting van licht. Een uitbarsting van energie en licht die de planeet op een bepaalde dag en tijd zal raken, ergens tussen 20, 21 en 22 december, samenvallend met de conjunctie van de planeten. Deze zonnevlam of zonneflits was oorspronkelijk bedoeld om jullie allemaal een flinke boost te geven in jullie trillingsveld, om jullie naar een hogere vibratie te brengen als jullie een bepaalde trillingsfrequentie nog niet hadden bereikt.

Deze zonnevlam of zonneflits zal zeker komen, maar jullie hebben de vibratie al lang bereikt, en jullie houden de trillingsfrequentie ook vast en deze is veel hoger dan waartoe men lang geleden had gedacht dat de planeet in staat zou zijn. Jullie ascenderen om een veelvoud van redenen. Moeder Aarde heeft dit al heel lang geleden, zo’n 60, 70 of 80 jaar geleden gepland.

Er werd een vangnet geplaatst voor het geval jullie deze vibratie niet zouden bereiken, deze frequentie die jullie naar de vijfde dimensie zou dragen. Deze zonneflits zou een drastisch effect hebben. Het zou al jullie vibraties en frequenties in en om je lichaam en al het andere op de planeet heel veel verhogen en niet zomaar een beetje.

Nou we zijn blij te kunnen zeggen dat jullie het hebben bereikt. Door al het Energie en Licht werk wat jullie hebben gedaan, hebben jullie meer bereikt dan wat wij in de hogere Raden dachten tot waar jullie zouden kunnen komen.

Deze zonnegebeurtenis waar jullie op jullie planeet over praten zal niet meer zijn dan een uitbarsting van energie en licht dat naar jullie toekomt en het zal je gewoon een beetje helpen. Het kan sommigen van jullie misschien wakker maken als je nog niet wakker bent, het kan je vibratie wat verhogen, je trillingsfrequentie een, twee of drie streepjes hoger brengen. Het kan ook gebruikt worden om je ontwikkeling en je reis naar de vijfde dimensie een duwtje te geven.

Deze uitbarsting van energie kan worden gebruikt als een hulpmiddel voor manifestatie. Het is als een raster of een portaal. We kunnen bijna zeggen dat er een poort wordt geopend. Deze energie gaat Moeder Aarde raken en het zal zijn alsof er een poort is geopend waar energie doorheen komt. En deze energie kun je gebruiken om te manifesteren, om jezelf dichter bij de vijfde dimensie te brengen, om te werken aan het zuiveren van je chakra's, om je af te stemmen op je hogere kracht. Je kunt het gebruiken om te ontwaken. Het zal niet meer zijn dan een uitbarsting van energie, een uitbarsting van licht die een zeer lange tijd geleden is ontworpen als de eerste grote schok en sprong om je op weg te helpen naar de vijfde dimensie.

Dit was lange tijd geleden bedoeld als het grote ontwaken. als de eerste grote aansporing en sprong om jullie op de weg te zetten naar de vijfde dimensie. Jullie zijn daar al lang voorbij. Wat er nu gaat binnenkomen is eerder een herinnering, een verlichting die ieder van jullie gaat helpen met dat wat je nodig hebt.

We hopen dat een deel van de mensheid die nog slaapt wat duwtjes krijgt. Het is gewoon energie die op je afkomt. Als we hier iets van kunnen zeggen is het dat je je opgetogen kunt voelen, of misschien het gevoel dat je uit je lichaam bent en in hogere sferen vertoeft. Je zult je absoluut niet slecht voelen, deze gebeurtenis zal op niemand van jullie een naar effect hebben, omdat jullie al zo’n hoge vibratie vasthouden. Maar de energie zal binnenkomen, waardoor jullie meer momentum krijgen voor je reis naar de vijfde dimensie.

De conjunctie van de planeten op 21 december helpt ook met deze afstemming, maar het gaat ook iets anders doen, het gaat je helpen met je te herinneren wie je bent. Je herinneren aan waar en wie je bent geweest op de reis van je ziel. Je kunt flashbacks krijgen van vorige levens op deze en andere planeten. Het gaat je meer openen voor wie je in het verleden bent geweest.

Dus we noemen deze december een groot ontwaken in de zin dat het een herinnering gaat zijn voor jullie allemaal. We noemen het een groot ontwaken in December om je te herinneren. Je kunt deze energie gebruiken als een soort portaal dat voor iedereen geopend wordt, je kunt het gebruiken om je te helpen met je ascensie, je kunt het gebruiken om te manifesteren, je kunt het gebruiken om je hogere macht verder af te stemmen op dat waarvoor je het nodig hebt.

Jullie engelen en gidsen zullen weten wanneer deze energie uitbarsting komt, ze zullen weten waarmee ze jullie kunnen helpen en ze gaan ieder van jullie bijstaan, omdat jullie allemaal gidsen en engelen hebben die jullie verder helpen op weg naar jullie ascensie.

Wat oorspronkelijk bedoeld was om te ontwaken uit een diepe slaap en we bedoelen uit een onbewust niveau van de derde dimensie om de mensheid een flinke sprong voorwaarts te geven, zal niet meer zijn dan een prachtige uitbarsting van energie en licht gestuurd door de zon. En ze stuurt deze energie al om de paar dagen om jullie allen te helpen je vibratie te verhogen. Deze uitbarsting van energie, deze zonnevlam zal niets meer zijn dan een hulpmiddel om jullie te helpen met je ascensie. Het is niets om bang voor te zijn en velen van jullie zullen er niets van voelen, sommigen zullen voelen alsof hun frequentie wat hoger wordt, je kan je een beetje uit je lichaam voelen, en misschien heb je het gevoel dat je in een heel hoge trillingsfrequentie bent aangekomen.

Deze uitbarsting van energie was oorspronkelijk bedoeld om het collectief te helpen ontwaken en op te tillen uit hun lagere vibratie. Dit is zo'n 40 of 50 jaar geleden gepland. Het is dus niet nodig, het gaat nog steeds komen, maar het zal helemaal niet op dat niveau zijn. Het zal gewoon op een niveau zijn om jullie allen te helpen met de hulpmiddelen die jullie nodig hebben om vooruit te gaan met je ascensie.

We gaan dit een december noemen om te onthouden. Jullie gaan het allemaal voelen, jullie gaan allemaal op de een of andere manier een verandering ervaren en door dit te voelen kan het gewoon zo zijn dat jullie meer te weten komen over wie jullie zijn. Je stemt je af op je hogere macht, je hebt een gevoel van herinnering aan wie je bent, je kunt beter manifesteren met deze energie, deze hoogfrequente Lichtenergie.

Er zijn verschillende frequenties van energie en licht die binnenkomen. Deze lichtenergie is van een hogere frequentie van energie en licht en dus is het voor jullie allemaal veel toegankelijker om het te gebruiken waarvoor je het echt wilt.

Het was oorspronkelijk alleen maar bedoeld om de mensheid die zich in die tijd in een heel lage energetische afstemming bevond, wakker te schudden en een flinke sprong voorwaarts te laten maken.

Dit wordt een december om te onthouden. Er komen een heleboel mooie dingen aan voor jullie. We gaan wachten en praten over de andere energieën. We zullen een andere channeling doen over de energieën die in november komen, maar dit is een manier om het nieuwe jaar aan te kondigen, dit is een manier om jezelf echt te verheffen, een verandering te maken en je te verheffen tot een hoger bewustzijn, om je daarop af te stemmen, te zuiveren, te manifesteren en om te doen wat nodig is. Je gidsen en engelen zullen je daarbij helpen.

Iedereen gaat hulp te krijgen wanneer deze poort, dit energieportaal open gaat. Iedereen krijgt hulp van dit hoge energieveld in het Licht, iedereen gaat veranderen, iedereen wordt hier op de een of andere manier beter van, iedereen gaat in staat zijn om dit portaal met hoog vibrerend Licht te gebruiken voor wat nodig is en je gidsen en engelen zullen je hierin leiden, maar het gaat je ook helpen met het nieuwe jaar 2021 wat er aankomt. Er zijn nog veel meer dingen aan de hand en de eerste en tweede golf komen heel dichtbij.

We gaan nog een channeling doen via dit kanaal om te praten over de energieën die van nu tot eind december komen en wat dat inhoudt en wanneer de eerste ascensiegolf zich klaarmaakt om te komen. Moeder Aarde is zich echt aan het inspannen om op te stijgen. Er zijn nog een heleboel andere redenen waar we een andere keer op in zullen gaan, maar er zijn er genoeg klaar voor de eerste golf. Dus het zou heel snel kunnen komen. Het zou in december kunnen komen, het zou in januari kunnen komen.

We laten het jullie weten als het dichterbij komt, de tweede golf zal drie tot vijf maanden later volgen. De tweede golf, die tientallen miljoenen van jullie zullen zijn. Dus we zijn erg opgewonden over alles wat er gebeurt, we zijn erg opgewonden omdat jullie allemaal echt goed bezig zijn. We zijn opgewonden omdat jullie echt de overgang aan het maken zijn naar eenheid, naar liefde, naar eerlijkheid, compassie en gelijkheid en om jezelf echt te centreren in je hart.

Het wordt een december om te onthouden, er gaat niets ergs gebeuren, je krijgt een enorme uitbarsting van zeer hoogfrequente energie afkomstig van de zon.

Zoals we al zeiden, de zon heeft nu om de twee tot drie dagen een kleine uitbarsting van energieën om je te helpen je frequentie en vibratie te verhogen. Voor sommigen van jullie betekent dit een enorme hoeveelheid vibrerende stralen, maar ieder van jullie gaat deze energie op een andere manier gebruiken.

Het is erg spannend voor ons allemaal, maar er gaat niets ergs gebeuren, het zal door een groot deel van de mensheid niet worden gevoeld, maar wel door hen worden gebruikt en voor een aantal van jullie zal het voelen of je in hogere sferen bent, maar dan zul je weer tot rust komen.

Het belangrijkste wat we gaan vertellen is dat deze energie lang geleden is ontworpen, het was bedoeld om de collectieve trillingsfrequentie van de mensheid te verhogen, om deze te wekken, de vibratie te verhogen om de mensen uit hun slaap te halen. Welnu, jullie zijn allemaal al lang uit je slaap en jullie houden een zeer hoge vibratie vast, dus de energie van de zonneflits komt alleen om iets toe te voegen aan dat wat je nodig hebt.

Wij zijn de galactische federatie van het licht, we komen via dit kanaal met nog veel meer berichten over wat er precies gebeurt. We kijken er naar uit om te zien hoe jullie allen omgaan met de energie en het licht.

We zijn negen van de 12 raden en we zijn in de 12e dimensie.

We sturen jullie allemaal zoveel liefde, zoveel zegen en licht.

Kanaal: Lynne Rondell

EraOfLight

Vertaling: Marieke