zaterdag 21 november 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Waarom jullie ascensie-symptomen zich voordoen" / gechanneld door Daniël Scranton - 19 November 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
 "Waarom jullie ascensie-symptomen zich voordoen" 
gechanneld door Daniël Scranton - 19 November 2020 

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We zijn erg blij met de manier waarop jullie allemaal vooruitgang maken op Aarde, vooral met betrekking tot de energieën die op dit moment op jullie afkomen en de uitdagingen waar jullie voor staan. We zien jullie allemaal vooruitgang boeken op trillingsniveau, en hoewel het enige tijd zal duren voordat die frequentieverhoging zich aan jullie laat zien in de fysieke wereld, vertrouw ons alsjeblieft wanneer we zeggen dat jullie vooruitgaan op een tijdlijn die in dienst staat van iedereen.

Jullie gaan daarheen waar jullie moeten gaan vanwege de intensiteit van de tijd waarin jullie nu leven.

Je hebt jezelf door een soort snelle energetische detox gehaald, en wanneer je door een detox (ontgifting) gaat, heb je de neiging om veel symptomen te hebben. Je kunt je een tijdje slechter voelen dan normaal, maar dit komt door wat er wordt losgelaten, wat er loskomt en wat procesmatig uit het lichaam wordt verdreven.

Dat is wat er nu energetisch met je gebeurt als collectief. Het is misschien lastig te verdragen, maar het maakt je sterker, gezonder en beter in staat om met hoogfrequente energieën om te gaan. Je moet ruimte maken voor deze hoge trillingsfrequentie, en om dat te kunnen doen moet je de laagfrequente energieën loslaten. Dat heb je gedaan en daarom komen je ascensiesymptomen nu naar boven. Om die reden herinneren wij je eraan om het rustig aan te doen, om te rusten, te ontspannen, en te hydrateren.

Je moet nu weten dat je aan het ascenderen bent, en daarom leidt alles je in die richting, hoe het er ook uitziet of voelt. Maar natuurlijk leggen we er ook vaak de nadruk op hoe belangrijk het is je gevoelens te eren. Dus als iets niet goed voelt voor je, als het niet resoneert, dan moet je het laten gaan. Je hoeft niet alles in een keer op te ruimen en los te laten. Je mag er je tijd voor nemen, want in sommige gevallen elimineer je trauma's van honderden levens. Niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid op te ruimen en dat is naargelang je keuze.

Niemand van jullie wordt op dit moment gestraft, alles is door keuze. En als je die uitdagingen aangaat, maak je de keuze om dat te doen. En als we zien dat jullie de uitdagingen van het leven aangaan, voelen we ons nog beter over jullie vooruitgang omdat we weten dat jullie allemaal, die deel uitmaken van het ontwaakte collectief, meer doen dan jullie deel op dit moment en doorheen deze ascensiereis die jullie allemaal samen doormaken.

Vertrouw op jullie gevoelens; vertrouw op elkaar. En vertrouw erop dat alles wat zich ontvouwt voor het grootste en hoogste goed van alle mensen is, niet alleen voor degenen die ergens in geloven. Jullie zitten er allemaal samen in omdat jullie allemaal zeer, zeer oude vrienden zijn. En we zullen altijd bij jullie zijn, elke stap van de weg, op zoek naar elke beschikbare gelegenheid om jullie iets te geven, om jullie te troosten, en om jullie reizen vreugdevoller en een stuk gemakkelijker te maken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke