zondag 22 november 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Mensen die klaar zijn voor volledig E.T. Contact" / gechanneld door Daniel Scranton - 20 November 2020

 De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
"Mensen die klaar zijn voor volledig E.T. Contact" 
gechanneld door Daniel Scranton - 20 November 2020 

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We zijn erg enthousiast om te zien hoeveel jullie allemaal geven om anderen en het lot van anderen op jullie wereld. Wat je altijd zal doen groeien en meer van je hogere zelf zal worden, is compassie. Wanneer je hart uitgaat naar hen die lijden, word je meer van je hele zelf. Mededogen is de volledige erkenning van de waarheid dat er niets en niets van dit alles buiten je om gebeurt. Jij bent die persoon die mishandeld wordt. Het is niet alleen dat je voor die persoon voelt. Je erkent dat als het met hen gebeurt, het met jou gebeurt, en deze erkenning is nog nooit zo groot geweest op jouw wereld als op dit moment.

Mensen zijn gepassioneerd over de doelen die ze steunen omdat ze gepassioneerd zijn over het feit dat andere mensen goed behandeld worden, zodat ze dezelfde kansen krijgen die zij in hun leven hebben gehad. Jullie hoeven het er niet allemaal over eens te zijn welke groepen het meest onderdrukt worden. Wat echt belangrijk is, is dat je er om geeft. Jullie hoeven het er niet allemaal over eens te zijn hoe jullie de onrechtvaardigheden op jullie wereld kunnen veranderen. Het feit dat je gepassioneerd bent over onrechtvaardigheid roept meer levenskracht in je op.

Om al deze compassie en passie om te zetten in iets energetisch, moet je je allereerst geen zorgen maken over wat iemand anders denkt. Wat anderen geloven dat waar is, is lang niet zo belangrijk als je gepassioneerde houding dat iedereen vrij en gelijk moet zijn, geëerd en gerespecteerd moet worden en dezelfde kansen moet krijgen als ieder ander. Die waarheid is iets waar de overgrote meerderheid van de mensen het over eens is, en het is iets waar je samen voor kunt zorgen en waar je samen naar toe kunt werken.

Als je eenmaal begint in te zien dat de mensheid een collectief, een geheel is, dat je niet afgescheiden bent, niet gescheiden door ras, religie en nationaliteit, dan kun je de echte vooruitgang gaan maken voor de veranderingen die je allemaal wilt ervaren op je wereld. Als je kunt stoppen met het je druk maken over wie nu de helden en wie de slechteriken zijn, en het erover eens bent dat je echte veranderingen in je wereld wilt zien, dan zul je die beginnen te zien. En je zult het steeds sneller zien gebeuren, omdat je als een verenigd collectief krachtiger bent dan als een verdeelde samenleving.

Daarom is het zo belangrijk om je aandacht op jezelf te richten en op wat je kunt doen. Het is tijd om je aandacht te richten op hoe je samen kunt komen met anderen om de realiteit te creëren die beter is voor iedereen. En als je dat doet, krijg je meer niet-fysieke steun, meer buitenaardse steun, en zeker meer steun van je hogere zelf. Je zult nooit je ware zelf zijn, zolang je je afzet tegen een of andere persoon, een of andere politieke partij, een of andere ideologie of een of ander verhaal dat iemand heeft verzonnen en over het internet heeft verspreid.

Je moet je op jezelf concentreren omdat je controle hebt over jezelf. Je kunt je focus richten op een doel. Je kunt je weerstand bewust loslaten. Je kunt bewust frequenties activeren, en op dit moment heeft de mensheid meer mensen nodig die dat begrijpen en bereid zijn om iets te doen met dat vermogen dat in ieder van jullie aanwezig is en dit wordt nog krachtiger wanneer jullie samenkomen als een verenigd collectief.

Dat is de mensheid die fysieke, buitenaardse wezens persoonlijk wil ontmoeten en uitnodigen om zich bij hen aan te sluiten in de galactische gemeenschap.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.

Vertaling Marieke
Eenheid 

In eenheid zijn we heel en dat geeft een Hoger doel, vastberadenheid, aan onze scheppingen.