vrijdag 20 november 2020

ASCENSIE UPDATE: Het Belang van het Manipuleren van het Vermogen van Jullie Brein / The Galactic Federation / 20 november 2020

20 November 2020 

ASCENSIE UPDATE: Het Belang van het Manipuleren van het Vermogen van Jullie Brein 

De Reptiliaanse leiders van deze wereld zijn vierdimensionale wezens.

Ze hebben niet het vermogen om op te ascenderen naar de vijfde dimensie. Hun capaciteiten en hun intelligentie zijn hierbij beperkt.

De meeste mensen leven op dit moment nog steeds in de derde dimensie, maar in tegenstelling tot degenen die over hen hebben geregeerd en geheerst op de meest onvoorstelbare manieren hebben ze het vermogen om op te ascenderen naar hogere dimensies van de werkelijkheid.

Dit maakt het menselijk ras dus intelligenter dan hun leiders. Maar intelligentie is een onderbenut instrument van het menselijk ras. Waarom is het onderbenut? Omdat het iets is dat gekoesterd en getraind moet worden.

Er zijn vele manieren om jullie brein te manipuleren en de functie ervan te vergroten. Meditatie, de juiste supervoeding, ademhalingstechnieken, lichaamsbeweging en vele andere supergereedschappen kunnen jullie helpen om super menselijk te worden.

De mensheid staat nu op een drempel. We moeten allemaal ons bewustzijn vergroten, bewuster worden en uiteindelijk een wakker wezen op aarde zijn.

Oren en ogen wijd open. Ontvankelijk voor de omgeving.

Alle chakra's gedeblokkeerd.

Wat zijn chakra's? Het zijn energetische informatie centra. Ze sturen en ontvangen informatie. Als er blokkades zijn wordt de uitwisseling van informatie verstoord.

Het is een kwantum genezingsproces.

Jullie hebben vijf heilige lichamen. De fysieke, mentale, emotionele, spirituele en astrale lichamen.

De fysieke en mentale lichamen zijn direct met elkaar verbonden. En dit is waar jullie moeten beginnen.

Als jullie geascendeerde meesters willen worden, moeten jullie al deze heilige lichamen onder de knie krijgen, te beginnen met de fysieke en mentale lichamen.

Jullie moeten werken aan jullie hersencapaciteit. Degene overtreffen die jullie hebben gecontroleerd. Zo moeilijk is het niet. Het is alleen dat jullie geest tot nu toe onder controle is geweest. Dat is hoe jullie door hen werden verschalkt. Het is tijd om de rollen om te draaien.

Jullie intelligentie is hun angst. Jouw ontwaken is hun einde van heerschappij. Jullie verlichting is de overwinning op de duisternis.

Jullie dieet speelt een grote rol in het ontwaken, het verhogen en het verfijnen van het onbegrensde potentieel van jullie hersenfuncties.

Eet schoon, ontgift de darmen, en laat de energie in jullie lichaam naar de geest stromen. Schone darmen zal jullie intuïtie versterken en meer helderheid brengen in jullie geest. Goede vetten en supervoeding zullen de hersencellen ondersteunen.

Er zijn zoveel geweldige biologische middelen beschikbaar voor de mensheid. We hebben eindeloos potentieel, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op het astrale. De tijd om zelf serieus te beginnen met het gebruiken van biologische middelen is nu aangebroken. De nieuwe aardse creatie wacht.

De schepping van de nieuwe aarde is onvermijdelijk en nabij. Maar als we de Superaarde willen creëren, moeten we eerst bij onszelf beginnen en Supermensen worden.

Neem babystapjes op jullie pad om een Supermens te worden. Begin vandaag met het vervangen van een bewerkte maaltijd door een salade. Eet meer fruit, groenten en voedsel vers van de Aarde. Rauw voedsel is onveranderd, onbewerkt, onverwarmd, onveranderd van zijn natuurlijke vorm geleverd door Moeder Aarde.

Nikola Tesla zei: "De Aarde en het menselijk brein zelf trillen op exact dezelfde frequenties." Logischerwijs is rauw voedsel een prioriteit in de menselijke voeding. Niet alleen, maar overvloedig.

"Je bent geen druppel in de oceaan. Je bent de hele oceaan in een druppel."- Rumi.

Jullie zijn in staat tot magie. Sta op strijders van Gaia. Jullie tijd is gekomen.

A'HO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie | Lyran High Council Elder | Afgezant van de Godin

Vertaling: Martien

    


Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan 
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie. 
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden. 

In Liefde en Licht, Ine & Martien