woensdag 14 oktober 2020

Neem De Pil Van Waarheid.... / The Galactic Federation

 
Neem De Pil Van Waarheid....

De Wereldwijde Oktober Lockdown van de Alliantie.

De Alliantie werd samengesteld uit President Trump, Q (JF Kennedy Jr?), de Russische President Vladimir Poetin, de Chinese President Xi Jinping, de Iraakse Eerste Minister Mustafa Al-Kadhimi, de Indiase Eerste Minister Narendra Modi, de Generaals van het Pentagon, de Nationale Veiligheidsdienst, militaire leiders over de hele wereld, inclusief Interpol, plus ongeveer 100 andere invloedrijke figuren uit de hele wereld.

In de loop van oktober 2020 werden verschillende landen verondersteld om publieke lockdowns te verklaren, terwijl de Alliantie het opruimen van het Cabal Moeras voltooide, volgens Charlie Ward, Ph.d.

De afgelopen maanden hebben ze het Emergency Broadcast System getest, zodat president Trump aankondigingen kon doen. De Massamedia was zo corrupt dat ze het nieuws niet naar buiten wilden laten komen. Ter voorbereiding op een lockdown werd u geadviseerd om minstens twee weken (bij voorkeur een maand) voedsel en benodigdheden bij de hand te hebben voor uw familie en anderen die uw hulp nodig kunnen hebben.

Met de implementatie van de Global Financial Quantum Computer werden de Cabal Centrale banken over de hele wereld betrapt op diefstal van de kitty. Een recente bankstaking zorgde voor een crash van de aandelenmarkten, een daling van de goud/zilverprijzen en de sluiting van 100 Deutsche Banken.

Op 18 september gingen landen in heel Europa in lockdown, waardoor hun centrale banken en de niet-retail kant van de grote banken werden gesloten. De Centrale Banken van Engeland, Spanje, Nederland en Duitsland zouden twee weken gesloten blijven. Men was van mening dat dit te wijten was aan de overgang van het oude SWIFT-systeem van de Cabal naar het nieuwe Quantum Financial System (QFS).

Er waren nog steeds lockdowns nodig om de redding van kinderen uit ondergrondse tunnels over de hele wereld te verhullen. Missies van de Alliantie in Australië en Israël (die op 6 september begonnen zijn) die alleen al in Australië meer dan een miljoen kinderen hebben gered, zijn voltooid.

Volgens Ward, ,,Melbourne is momenteel onder lockdown voor doeleinden die niets met het redden van kinderen te doen hebben. De missie in Israël ging over het wegwerken van de Mossad Deep State die Israël op de agenda van de eeuwigdurende oorlog heeft gezet. De operatie zou ergens rond 1 oktober moeten aflopen. Er was echter een mogelijkheid dat de avondklok zou blijven bestaan".

Er waren aankomende missies in Portugal en Zwitserland. "Ik weet niet of er bovengronds iets zal gebeuren, zoals lockdowns en avondklokken in Portugal, maar er zullen zeker operaties plaatsvinden in de tunnels. Voor zover ik weet is er al wat voorbereidend werk gedaan om de basis te leggen voor de missies die aan de gang zijn. Er zou ook actie worden ondernomen in de ondergrondse tunnels in Zwitserland. Ik kan er echter niet te diep op ingaan."

HERSTELDE REPUBLIEK

EEN GROTE BRAND IN OKTOBER

"17 Wereldwijde Veranderende Gebeurtenissen in oktober" door Light Bringer - 9.20.20 Bericht Ingezonden door Light Bringer om 1:15 AM EDT op 20 september 2020

Beste IDC Readers,

Deze insteek trok mijn aandacht en moest worden gedeeld.

Laten we hopen dat deze Oktober Verrassing voorbeschouwing goed is voor het geld!

Zegeningen,

Light Bringer

17 Wereldwijde Veranderende Gebeurtenissen Komen in Oktober... Y wachten?

1) Wereldwijde Valuta RESET omschakeling van een Centrale Bank- petro-dollars naar een goudgedekte papier/digitale valuta

Dit zal de massale wereldwijde corruptie vernietigen.

2) MASSA ARRESTATIES VAN BLM/ANTIFA + Financiële Ondersteuners....

3) Dit is slechts op één manier mogelijk: De Insurrection Act zal worden ingeroepen door President Trump met Vernietigend Bewijs en alle vijandige entiteiten zullen in staat van beschuldiging worden gesteld.

Nieuwe Tijdelijke Noodwetten zullen worden gehandhaafd door militairen die snel in het hele land worden ingezet...15 min.

Trump's laatste quote was 'Onze Jongens kunnen dit in 15 minuten afhandelen. TV'S zullen op zwart gaan, het internet zal plat gaan, en een alarmmelding zal op alle apparaten staan...

4) GELIJKTIJDIGE Militaire overname van alle MSM kanalen, Twitter, Google etc. voor de verkiezing....

ALLE TOP MOERAS WEZENS zullen GELIJKTIJDIG worden Gearresteerd, inclusief Hillary, Soros, Generaals, CEO's, Pelosi enz.

5) Een uitzending zal beginnen, zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Arrestaties, ontmaskeren. VELE Beroemde mensen die al hebben ingestemd met het doen van LIVE BEKENTENISSEN en live-arrestaties?

6) + Internet Blackout voor 15 minuten terwijl we de ICANN, het internet adressering systeem, in beslag nemen. Zij zullen een internet reset doen en opnieuw beginnen met een nieuwe wereldwijde internet beveiligingsreparatie, waarbij alle vijandige kunstmatige intelligentie en hun aanvalsbots worden geëlimineerd. Noodzakelijk voor QFS

7) Schorsing van het Congres zal plaatsvinden en de opgeschoonde Mainstream Media zal de uitzending van massale Militaire Tribunalen beginnen.

Aankondigingen van teruggevonden gestolen goederen en het begin van het teruggeven van geld aan mensen... en ik heb gehoord dat het 'een hoop geld is dat we verschuldigd zijn'.

9) Veel Mooie Wetten zijn al voorbereid op deze tijd.

10) Opschorting van alle inkomstenbelastingen. Regels zullen worden toegepast via noodwetten die al geschreven zijn en klaar zijn om wet te maken in deze tijd van de Krijgswet, die aanvoelen als een zegen van God.

11) Gratis Gezondheidszorg

12) MASSALE ARRESTATIES VAN SEKSHANDELAREN EN BEVRIJDING VAN VERDWENEN KINDEREN!

Dit zal ook worden uitgezonden en een enorme boodschap wereldwijd afgeven. Het zal een show zijn die niemand vergeet en geen tranen van vreugdevolle feesten zal huilen terwijl het verdriet verzacht. Stopzetting van CPS, Planned Parenthood etc.

13) Opschorting van alle studentenleningen en financiële subsidiëring van vijandig onderwijs NGO's en Vakbonden, en arrestaties. Nieuwe onderwijs wetten (al deze tijdelijke wetten zullen een stimulans zijn om Republikeins te stemmen zodat ze permanent kunnen worden).

14) Opschorting van alle COVID-voorschriften.

15) Trump onthult zijn relatie met Q.

16) Trump begint met het vrijgeven van in beslag genomen octrooien voor verbazingwekkende technologieën en maakt programma's voor geweldige nieuwe bedrijven en werkgelegenheid.

17) De staat van beleg zal tijdens de verkiezingen worden voortgezet om de integriteit en de veiligheid van de verkiezingen te waarborgen.

Dan stemmen we.

En heb ik gezegd dat soortgelijke dingen wereldwijd zullen gebeuren. Dat is waarom Trump zo druk is geweest met het snijden van contracten met al deze landen...

Sean Christopher

Artiest afbeelding: onbekend

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl