vrijdag 16 oktober 2020

MEDITATIE UITNODIGING NIEUWE MAAN VRIJDAGAVOND 16 OKTOBER 2020 om 20.20 – 20.40 / Door Anja Tjelpa

MEDITATIE UITNODIGING NIEUWE MAAN 

VRIJDAGAVOND 16 OKTOBER 2020 om 20.20 – 20.40 
Duur: 20 minuten 


Wederom een vereniging om via de enorm versterkende energetische elementaire krachten die ‘werkelijkheid’ zijn achter de sluiers van het huidige bestaan, te verenigen en onze innerlijke gecombineerde krachten te gebruiken via de hogere niveaus van bestaan, om alles waardoor en waaruit het huidige ‘model’ van leven op Aarde bestaat, daaruit op te tillen en te verheffen naar de midden krachten voor het BETERE MODEL en alles wat liefdevoller kan bestaan en functioneren op en met en voor elkaar op onze geliefde planeet Aarde.

Afgelopen dagen heeft er een behoorlijke versterking plaatsgevonden van energetische elementaire krachten via de afnemende Maan die zich aan het scheppen is tot een Super Nieuwe Maan met name in de nachtelijke uren en met name de Pleiadiers die veel hebben bijgedragen en hun zaaigoed, het scheppingsmateriaal, vol liefde onderhouden en beschermen, zij zijn super actief en met name via de walvissen dolfijnen (cetaceans).

Deze prachtige waterdieren hebben de taak opzichters te zijn van de wateren van Gaia. En vervullen als meesters uit een oeroud verleden deze dienstverlening vanuit hun hartsverlangen om bij te staan aan dit speciale evolutionaire gebeuren voor ‘waterplaneet’ Gaia. Zij zijn meesters van communicatie via het Interdimensionale Communicatiesysteem.

Zij resoneren supersonisch met het element water en zijn zich zeer intens bewust van onze emotionele vibratiepatronen op allerlei golflengtes.

Het systeem is interactief met alle wezens, mensen en andere wezens van andere naturen.

Deze impulsen kwamen de afgelopen nachten sterk binnen, je kan er wakker van liggen, maar mede ontvanger en medewerker zijn in de slaaptoestand.

In het kroonchakra van ons als mensen is er een vang-antenne systeem en dit opent zich via de individuele ontwikkelingsweg in relatie tot bewustzijnsniveau, dit betekent dat er veel differentiatie is.

Als visualisatie kan je het zien als een openbloeiende unieke bloem.

Er zijn veel middelen, wegen, manieren aan ons geschonken om dit openen te bewerkstelligen, de persoonlijke keuzes voor de stappen op het pad van ontwikkeling en herinnering o.a.

De walvissen voelden prominent aan doordat zij zo’n belangrijke taak aan het vervullen zijn via de grote hoeveelheid wateren, de woelige baren van de golven van de vibraties van de mensen en de intensieve relatie met de Pleiadiaanse oerkrachten welke zijn ingebracht in het delicate DNA-systeem.

Zoals alles van alle elementen is gecreëerd, zo zijn bij dit gebeuren en niet enkel in deze Nieuwe Supermaan momenten oktober 2020, andere dieren en planten en elementaire wezens, er ‘supersonisch’ bij betrokken, veel van de wezens uit deze andere rijken resoneren al op hogere frequenties.

Enkele voorbeelden; Vogels, zwanen, paarden, bomen, paddenstoelen, olifanten, herten, bijen, vlinders, schildpadden, gras, huisdieren/ huiselementalen, kikkers, eekhoorns, wezels en nog veel meer, het is zo persoonlijk als de individualiteit van een menswezen.

Indrukken; er doen heel veel , mooie, een liefdevolle gevarieerde vereniging van prachtige wezens 
mee uit deze rijken, de mensheid uitnodigend zich ermee te verenigen.

De meditatie heeft het karakter om ons bewustzijn als menswezen te associëren bovenal met dat van de walvisachtigen en het element water, en andere wezens waar je als mens persoonlijk mee resoneert en aanvoelt, dat is mijn ding. Het zal de bekwaamheid genereus versterken om wat de planeet Aarde is als land en wateren bij te staan te transmuteren vanuit de hogere vierde dimensionale resonantie naar de aanvang resonantie van de vijfde dimensies, om deze merkbaar te maken voor ons als mensen om het met fysieke zintuigen mede te gaan waarnemen.

Om al wat zich nog bezighoudt met lagere dimensionale voor de Aarde en mensheid belastende bezigheden met deze geschonken en beschikbaar om te ontvangen krachten, hun intriges doet ineenkrimpen op grote schaal en alle goedbedoelde inzetten en acties bekrachtigd te ondersteunen.

Laten we ons verenigen en deze meditatie met zoveel mogelijk mensen vorm geven, een ieder die er mee resoneert is welkom om zich aan te sluiten.

Anja Tjelpa