vrijdag 16 oktober 2020

Duistere Structuren en Systemen zijn aan het Afbrokkelen / The Galactic Federation / 13 Oktober 2020

13 Oktober 2020


Duistere Structuren en Systemen zijn aan het Afbrokkelen 

Velen op Aarde consolideren momenteel enorme hoeveelheden LICHT, snel veranderende DNA-structuren en Pijnappelklier ontkalking... die tijd nodig hadden om Verankerd te Worden.

Wat er op HOGERE niveaus gebeurt heeft tijd nodig om in het fysieke zicht te komen... maar dat betekent NIET dat het er niet is.

Het zal niet als Nieuws komen voor iemand die deze kanalen en andere soortgelijke kanalen leest, dat de Structuren en Systemen op de planeet razendsnel aan het veranderen zijn.

Wij willen doorgeven dat, hoewel jullie misschien geen duidelijke, massieve scheuren zien binnen de Politieke Rijken of binnen het Bank- en Financiën wezen, dit NIET betekent dat ze intact zijn.

Het tegenovergestelde is Waar... voor degenen die jullie willen controleren... zijn de Muren zijn aan het afbrokkelen.

Ze hebben het gevoel dat alles op hen gaat vallen en er is geen ontkomen aan... VAST zitten op een zinkende onderzeeër zou een goede analogie zijn.

Je kunt je de claustrofobie en wanhoop voorstellen die dit zou veroorzaken.

Het creëert zo'n interne hogedrukpan dat velen interne 'verstoringen' hebben, psychotische onderbrekingen... die resulteren in wanhoopshandelingen om hun positie te herstellen.

Maar de scheuren zijn er... binnenkort zullen deze Systemen en Structuren, die jullie als hiërarchisch kunnen omschrijven, afbrokkelen.

Dit betekent GEEN chaos en verwoesting.

Degenen die van het LICHT zijn hebben onvermoeibaar gewerkt om deze overgang zo naadloos mogelijk te laten verlopen en... met de Altijd Hogere vibratie op Aarde... bestaan er NIET langer meerdere Uitdagende Potentiële Tijdlijnen voor jullie... jullie zijn Spiritueel voorbij hen geëvolueerd.

Dit zal eerder 'stop start' een proces zijn. Er zullen enkele Grote Aankondigingen zijn die resulteren in Grote Veranderingen... deze zullen wat tijd nodig hebben om in te bedden, en dan zullen er meer Veranderingen ZIJN.

Dit is een Proces.

Het is geen "wonder van een nacht" ... waarbij je morgen wakker wordt en de Gouden Tijden begonnen zijn.

Dit is een proces.

Jullie groeien en breiden jullie Mededogen en Vergeving uit met elke NIEUWE Openbaring en elke NIEUWE Stap.

Jullie Vernieuwen de Structuren van Macht - of ze nu Politiek zijn... Financiën... Religie... Etniciteit... Opvoeding - Want Alles... Alles, zal veranderen in de loop van het volgende Decennium.

Sommige veranderingen zullen onverwacht optreden en een zekere mate van psychische shock veroorzaken bij degenen die nog steeds slapen... ter ondersteuning van hun Ontwaken.

Veel ervan zal meer Geleidelijk aan Gebeuren.

Geleidelijk aan betekent NIET langzaam.

Het reorganiseren van de structuren van jullie planeet in zo'n kort tijdsbestek zal een enorme onderneming zijn en een buitengewoon bevredigende onderneming voor jullie... aangezien jullie je beginnen te herinneren waarom jullie naar de Aarde zijn gekomen en hoe jullie je Geschenken wilden delen.

Het vervullen van onze ZIELSBESTEMMING is de Beloning... het Doel en het Pad.

Een aantal nieuwe Structuren en Systemen zullen op hun plaats komen.

Er zullen veel afgevlakte organisatieprincipes in werking zijn, die verder gaan.

Er zullen nog steeds enkele Macro-Structuren zijn... maar ze zullen bijna fractaal-achtig zijn... die de behoeften en overtuigingen weerspiegelen van degenen die ze dienen... geboren uit hun Bewustzijn, gecreëerd om te bevrijden en uit te breiden... NIET om te verminderen of te verzwakken.

De dagen van Hiërarchie zijn bijna voorbij.

Vlak, NIET hoog ... Teruggeven, NIET afnemen ... Lokaal, NIET op afstand... Stroming, NIET vast ... Samenwerking en Medewerking, NIET dwingend ... Voedend, NIET uitputtend ... dit zijn aanwijzingen waar uw NIEUWE structuren en systemen naartoe zullen gaan.

Naarmate Vrijgevigheid en Mededogen toenemen... zullen jullie NIEUWE manieren ontwikkelen om je samen te organiseren met het oog op wederzijds voordeel en tevredenheid.

Er zijn al Positieve Sjablonen aanwezig... Structuren en Systemen die in de oude structuren kunnen worden geënt... om verschillende aspecten van het leven te ondersteunen tijdens de onmiddellijke transitie... dan meer Organische... Reflecterende middelen van Organisatie kunnen Evolueren.

De meest waarschijnlijke Tijdslijn is een decennium van wederopbouw. In die tijd... stellen jullie je ook open voor contact met ons en onze hulp bij enkele van de meer uitdagende aspecten van jullie 'opruimproces'... zoals bijvoorbeeld radioactief afval.

Wij zijn er om jullie te helpen. Jullie hebben er allemaal voor gekozen om NU te incarneren, zodat jullie het kunnen doen.

Dat is de reden dat jullie hier zijn. Jullie hebben de Energetische Schommeling gecreëerd om dit Ascensieproces in BESTAAN te brengen... NU zijn jullie alles wat jullie met recht hebben teruggewonnen aan het herinrichten.

Het is allemaal binnen in jullie. Het zal steeds duidelijker worden als jullie je Upgrades integreren en de Energie toeneemt... binnenkort zullen jullie je herinneren wat jullie in deze tijd wilden voortbrengen.

In de tussentijd... Volg jullie Ingevingen... Ga verder in het WETEN dat LIEFDE - in haar oneindige variaties - de Hoeksteen van de NIEUWE AARDE is.

Het is altijd ons genoegen om samen te werken met jullie ALLEN van het LICHT

I AM XIAERA

Gechanneld via Jennifer Crokaert

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.com