zondag 18 oktober 2020

Dit is de Eerste Keer in de Geschiedenis van Het Universum dat Jullie als Soort Ascenderen met Jullie Fysieke Lichaam. / The Galactic Federation / 13 oktober 2020

Dit is de Eerste Keer in de Geschiedenis van Het Universum dat Jullie als Soort Ascenderen met Jullie Fysieke Lichaam.

Dierbaren,

Jullie moeten niet vergeten dat de grote ascensie van de mensheid nabij is en dat jullie moeten beginnen jullie lichaam, geest en ziel voor te bereiden op dit proces.

Als jullie het nieuws en de wereldgebeurtenissen volgen, informeren jullie jezelf en wij groeten jullie bereidheid om naar de duisternis te kijken en te leren over het kwaad dat in onze wereld bestaat.

Kennis is macht.

Maar we willen jullie er ook aan herinneren dat de voortdurende vloed van deze derde-dimensionale informatie jullie trillingsniveau zal verlagen. Het zal je boosheid, verdriet en in het ergste geval, voor die extreem gevoelige mensen onder jullie, kan het je zelfs een gevoel van machteloosheid geven.

Jullie moeten de informatie waar jullie naar kijken in balans brengen.

Waar jullie naar kijken is waar jullie je energie naartoe sturen en waar jullie energie naartoe sturen creëert er meer van.

Terwijl het gevecht over Gaia's territorium voortduurt, willen we het belang benadrukken van rust, aarding, en gewoonweg jezelf afleiden met wat je geest verheft. Verbreek de verbinding met de media en elektronische apparaten voor een paar uur per dag. Ga wandelen, breng tijd door in de natuur, speel met jullie kinderen en huisdieren.

Luister naar muziek, beweeg je lichaam en ontspan je geest.

De frequentie van de Aarde stijgt en jullie fysieke lichamen zullen leren om dit nieuwe trillingsniveau te benaderen, maar jullie moeten vastbesloten zijn om deze heilige reis ijverig te ondersteunen.

Drink veel vers water, eet rauw fruit en groenten en vermijd zoveel mogelijk verwerkt voedsel, suiker en alcohol.

In jullie wereld is jullie geleerd dat jullie maar één lichaam hebben. Het fysieke lichaam. Terwijl jullie in werkelijkheid 5 heilige lichamen hebben. De fysieke, mentale, emotionele, spirituele en astrale lichamen zijn de realiteit van jullie kwantumbestaan binnen de derde, vierde en vijfde dimensie.

Deze lichamen hebben een directe correlatie met elkaar. Daarom is het mentale lichaam direct verbonden met jullie fysieke lichaam. Als jullie geest gericht is op te veel negativiteit zal jullie lichaam symptomen van vermoeidheid, pijn, allergieën, en meer vertonen. Een gestresste geest is niet bevorderlijk voor een ascenderend fysiek lichaam.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het Universum dat jullie als soort ascenderen met jullie fysieke lichaam.

Mediteer, ontspan, laat los, en laat de liefde stromen.

Hebben jullie het menselijke gezegde gehoord: "Wat je weerstaat blijft bestaan, wat je loslaat stroomt."?

Dit is waar we jullie vandaag aan willen herinneren.

Stel jezelf een gelukkige uitkomst voor en kijk meer naar dingen die je opwinden en gelukkig maken. Dit is immers het grote geheim voor alle manifestatie en overvloed.

We houden zielsveel van jullie.

We zijn jullie familie van licht.

A'HO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie | Lyran Hoge Raad Oudste | Afgezant van de Godin

* DEEL DEZE BOODSCHAP ALSTUBLIEFT * 

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.com