Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 3 september 2020

YT-gecensureerd: Italiaanse arts waarschuwt..! / Guido Jonkers -2020 © WantToKnow.nl/be

 YT-gecensureerd: Italiaanse arts waarschuwt..!
Guido Jonkers -2020 © WantToKnow.nl/be

Een video van dr. Roberto Petrella (HIER), gepensioneerd Italiaanse gyneacoloog en een uitgesproken kritische arts, die NIETS geloofd van de verhaaltjes rondom de Corona-panedemie. Een uitspraak van hem luidt: “Artsen en virologen komen elke dag op Tv  om leugens en shit te vertellen, met het doel paniek te zaaien; zij hebben ervoor gezorgd dat we in de gevangenis zijn beland. Het is tijd om deze duurbetaalde mannen en consultants allemaal naar huis te sturen. We kunnen dit niet meer verdragen”.

Hij leest in deze video een document met een zeer indringende verklaring voor. Luister naar zijn desperate oproep en de bijna radeloze energie in zijn stem..! We zouden deze video plaatsen en tijdens het eerste werk aan dit artikel -enkele dagen geleden- had de firma YouTube en consorten, de video alweer gecensureerd.. Niet meer te vinden.

Maar wij plaatsen/embedden hieronder de video via Bitchute.com. (Neem eens een kijkje en laat ALSJEBLIEFT die hele Google-manipulatie-bende achter je..! Als werknemers van Google je al waarschuwen geen zaken te doen (= deze sites (YT en Google) te gebruiken, wie zijn wij dan om dit te gaan tegenspreken. Zeker als we zelf continue te maken hebben met de ronduit smerige censuur van Google/YouTube..!

Deze dr. Petrella (1947) doet dus een oproep, laat een zeer ernstige waarschuwing horen, voor de aankomende COVID-19-vaccinaties.. Bijzonder daarbij -in onze ogen- is dat hij als gerespecteerd medicus, het woord ‘COVID’ als een afkorting uitlegt. Namelijk als ‘Certifcate of Identification of Vaccination with Artificial Intelligence’..! En dat lijkt een regelrechte ‘complottheorie’, maar wij wisten niet dat artsen die ook al gebruikten. 😉 Gerespecteerde medici, zoals deze ervaren arts, hebben nog de Eed van Hypocrates hoog in het vaandel, dát geloven we eerder, dan het BS-verhaal rondom Corona-pandemie..!

Hoe dan ook, we hebben het transcript van deze video vertaald en onder de video gezet. In onze ogen indrukwekkend..“Het document dat ik ga voorlezen, zal nooit via de media,
televisie of de politiek openbaar worden gemaakt.”

‘ITALIANEN OPGEPAST’!

Covid-19 staat als afkorting voor het ‘Certificaat van Identificatie van Vaccinatie met Artificiële Intelligentie’, en 19 is daarbij het jaar waarin het is ontstaan. Covid-19 is niet de naam van het virus. Het is eerder de naam van het internationale plan voor de bestrijding en vermindering van de wereldbevolking, dat in de afgelopen decennia is ontwikkeld en in 2020 van start is gegaan.

Wat het virus re-activeert, is het menselijke immuunsysteem, waarin het zich bevindt, dat is verzwakt door vroegere vaccinaties. Wat zij van plan zijn, in ons allemaal te injecteren, zal het meest verschrikkelijke vaccins van allemaal zijn. Het is letterlijk een afdaling in de hel, met als doel een massale ontvolking van meer dan 80% van de wereldbevolking.

Ik heb het altijd al gezegd en zal het hier zelfs herhalen, zoals veel testproducenten mijn verhaal ook bevestigen: ‘Geen van de Corona-tests is in staat, het Sars Cov-2 virus, nauwkeurig op te sporen. Ze detecteren alleen een oneindig aantal kleine, ONSCHADELIJKE virussen of celresten, die van nature deel uitmaken van onze microbiota.’

Geteste mensen zullen in toenemende mate positief reageren op de tests, ongeveer 90%. Dit is hun doel, en daarom zijn ze het testproces met kinderen begonnen. Op 11 mei heeft geen enkel televisiekanaal, geen enkele krant en geen enkel Italiaanse/Berlusconi-programma aangekondigd, dat er in Frankrijk massaal testen worden opgelegd op scholen..!

Nu zijn er zo’n 700.000 testen per week en helaas is dit nog steeds geen actueel/breaking nieuws. Dus zodra uw kind wordt gescreend, wordt het hele gezin, en alle directe contacten, gedwongen om gescreend te worden. Let op (Italianen) … Luister.

Luister niet naar de charlatans, de onwetenden, die de waarheid verwerpen. Ik herinner u eraan dat we niet ziek zijn! Integendeel, we zijn gewoon, gezonde dragers van dit virus. Het hebben van dit virus betekent niet perse dat je ziek bent: je bent gezond en in orde. Maar iedereen zal verschijnen, let op, positief in de tests. In feite laten ze je de testen 2 of 3 keer herhalen. Alle medewerkers van openbare instellingen, vooral in de gezondheidszorg, doen deze testen elke maand.

Het enige wat ze nodig hebben is dit: Laat iedereen geloven dat ze ziek zijn. Positief zijn betekent als schadelijk worden bestempeld. Het weigeren van de detectie van het virus, is de enige sleutel om te voorkomen dat ze gevaccineerd worden. En als we eenmaal gevaccineerd zullen zijn, zullen we ook allemaal ziek en verzwakt zijn, en zullen we zeker naar onze dood worden geleid. De enige oplossing om onze mensheid te redden (…) is om mensen echt te laten begrijpen dat ze niet getest moeten worden..!

Laat je niet testen, geef ze niet wat ze missen, trap niet in hun val. Ik vertel je dit, zodat je tenminste niet kunt zeggen dat je niet gewaarschuwd bent!! Covid-19 staat voor ‘een programma van massale uitroeiing’. Laat je niet testen, het is de enige manier om jezelf te redden.

Op televisie zullen deze klootzakken nooit de waarheid vertellen. Ook politici gedragen zich volledig oneerlijk. Toch is de Italiaanse onderminister van Volksgezondheid zelf arts. Ik spreek hem aan: collega, je moet je alleen maar diep schamen. De meeste niet-gevaccineerde mensen zullen ophouden te bestaan voor de maatschappij. Je zult niet meer zonder vaccin kunnen reizen, je zult niet meer naar de bioscoop kunnen gaan, en in de toekomst zul je zelfs je eigen huis niet meer kunnen verlaten.

Dit gebeurt al in sommige Chinese steden. En Spanje is een van de belangrijkste testrijderslanden, samen met Argentinië en alle Latijnse landen. Alles is al opgezet en geactiveerd in alle bedrijven en media voor massa-vaccinatie. Ik geef de voorkeur aan de dood, absoluut niet aan vaccinatie. Ik groet u.”