Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 1 september 2020

EXTRA EDITIE: Benjamin Fulford: Onderzoeksrapport over de COVID-19-Pandemie en de relatie met SARS-COV-2 en andere factoren / 31 Augustus 2020

EXTRA EDITIE:


Benjamin Fulford: Onderzoeksrapport over de COVID-19-Pandemie en de relatie met SARS-COV-2 en andere factoren

Benjamin Fulford - 31 Augustus 2020

(Benjamin Fulford) THIS REPORT HAS BEEN PROHIBITED FROM DISCLOSURE


De Association des Officiers De Réserve (Vereniging van Legerreserve Officieren) heeft 50 dagen lang onderzoek gedaan naar kwesties in verband met de "pandemie" van 2020. Het rapport is vooralsnog niet openbaar gemaakt. Gezien de urgentie en de ernst van de situatie hebben we er echter voor gekozen om het aan het publiek te communiceren.

U hebt de versie "voor het grote publiek" in handen, met de namen van de onderzoeksgroep en de Unit symbolen bewerkt.

ONDERZOEKSRAPPORT

OVER DE COVID-19-PANDEMIE EN DE RELATIE MET SARS-COV-2 EN ANDERE FACTOREN

VERENIGING DES OFFICIERS DE RÉSERVE (VERENIGING VAN OFFICIEREN VAN HET FRANSE RESERVELEGER)

13 mei 2020


In overeenstemming met uw instructies en bij het doorsturen van dit rapport heeft de Onderzoeksgroep de eer u haar bevindingen over de kenmerken van de COVID-19-epidemie over te brengen, zoals wij die hebben kunnen waarnemen.

Om een preventieprotocol voor te stellen en informatie te verstrekken over de therapeutische aanpak, is het noodzakelijk de parameters van het pathogene middel vast te stellen, hetgeen ernstige inconsistenties in de officiële versie aan het licht heeft gebracht.

Deze inconsistenties hebben geleid tot de identificatie van duidelijke corruptie en een agenda die in strijd is met het openbaar welzijn, met als hoogtepunt criminele en genocidale bedoelingen, en de invoering van een totalitaire staat, waarvan in onze conclusies melding wordt gemaakt.

Hoofd van de onderzoeksgroep, [naam en handtekening ingehouden] ZONDER PREJUSTIEK

Origineel document: Rapport d'enquête d'un groupe d'officiers de réserve sur la pandémie de COVID-19 et ses liens avec le SARS-CoV-2 et d'autres facteurs

Het bestand "French Army Report on COVID-19 and 5G Vertaald naar het Engels" kan hier worden bekeken...

  Even naar beneden scrollen als je de PDF hebt geopend.

Bron Benjamin Fulford


Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl