Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 10 september 2020

Benjamin Fulford: Gecontroleerde implosie van de V.S. gaat door met door de overheid gesteund geweld / 7 september 2020

Gecontroleerde implosie van de V.S. gaat door met door de overheid gesteund geweld
Benjamin Fulford / 7 september 2020

Vorige week bevestigden verschillende inlichtingendiensten dat de V.S.-overheid midden in een gecontroleerde implosie zit die tot minstens januari zal doorgaan. Russische inlichtingendienst-bronnen zeggen dat Donald Trump de laatste president van de V.S. in zijn huidige vorm zal zijn, en zij weten uit ervaring hoe snel de dingen kunnen veranderen.

Als deze voorspelling uitkomt, is de grote vraag: Zal de V.S. vertegenwoordigd worden door een Khazariaans Satanische overheid (en een door Gates gesponsord RNA vaccine-geïnduceerd, DNA beschadigende uitschifting van de wereldbevolking) of door een hybridische democratie/meritocratie, gecontroleerd door het volk? De strijd tijdens de komende maanden zal de uitkomst bepalen; daar zijn veel bronnen het over eens.

Wellicht de meest verontrustende informatie die vorige week binnenkwam is dat de rellen in de V.S. worden gefinancierd door de Ford Foundation; volgens MI6 en NSA-bronnen. En niet alleen dat, maar “Joe Biden en Kamala Harris zitten in de raad van bestuur en het wordt gefinancierd met V.S. federaal Grant geld”, daar zijn de bronnen het over eens. Biden heeft duidelijk laten zien dat hij een volledig corrupte Zionist-slaaf is.

Ondertussen neemt de nepnieuws-lastercampagne tegen Donald Trump met de dag toe. Met een gezamenlijke inspanning om de verkiezing te stelen door stemming per post en dreigingen van geweld zien Amerikanen januari volgend jaar wellicht geen bekrachtigde president, tenzij Biden met een aardverschuiving wint.