Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 augustus 2020

NIEMAND is ooit aan COVID-19 gestorven – NERGENS! / BRON door Frontier3

Iets dat ons voorgehouden wordt als waarheid, hoeft dat niet te zijn, maar als iedereen het zegt, zal het wel kloppen, toch?
NIEMAND is ooit aan COVID-19 gestorven – NERGENS!
BRON  door Frontier3

We schrijven het maar weer op, ieder tegengeluid wordt weggedrukt door raaskallende journalisten/anchormen in politiek correcte samenspraak met de WHO, regime Rutte en het OMT Politbureau. Vol met “wetenschappers”, die zó geleerd zijn, dat ze al niets meer hoeven te onderbouwen, bewijzen, aantonen of weerleggen: het is zo, punt uit.

De WERELDWIJDE ravage die de WHO richtlijnen, geboden en verboden inmiddels hebben aangericht worden categorisch uit de gecontroleerde pers gehouden. Ieder tegengeluid idem dito. Financiële afhankelijkheid is een belangrijke drijfveer. Dat het ten koste van de waarheid en de volksgezondheid gaat, is blijkbaar niemands probleem meer.

Maar er zijn sporadische uitzonderingen…..

We hebben een stuk uit Off-Guardian vertaald: BRON: OFF-GUARDIAN + links
“No one has died from the coronavirus”
Important revelations shared by Dr Stoian Alexov, President of the Bulgarian Pathology Association

ROSEMARY FREI AND PATRICK CORBETT

Een vooraanstaande Europese patholoog meldt dat hij en zijn collega’s in heel Europa geen enkel bewijs hebben gevonden van sterfgevallen door het nieuwe coronavirus op dat continent.

Meer lezen >>>