Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 augustus 2020

Hilarion – 1 augustus 2020 / Via Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
1 augustus 2020 / Via Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! De energieën die in de komende maanden binnenkomen, zijn geïntensiveerd liefdeslicht. Het zal degenen die niet met deze energie resoneren het gevoel geven dat hun wereld op zijn kop is gezet, waarbij alles waarin ze geloofden wordt onthuld als niet wat ze dachten dat het was. Ze zullen hun gedachten bijna onmiddellijk om zich heen zien manifesteren - alle leugens, heimelijke samenwerking, bedrog en corruptie waaraan ze deelnemen, ze zullen ermee geconfronteerd worden en ter verantwoording worden geroepen. We waarschuwen ieder van jullie om je gedachten te disciplineren richting al het goede dat je in je dagelijkse leven wilt ervaren. Zoals we vaak hebben gezegd, vind elke dag dingen om dankbaar voor te zijn. Dankbaarheid voelen zal de prettige gebeurtenissen in je leven vermeerderen en deze zullen zich heel snel manifesteren.

Verzorg je lichaam, geest en ziel met online activiteiten die je aan het lachen maken, met je goed voelen over jezelf, je dierbaren en anderen om je heen. Bekijk alleen positieve, vrolijke films die je een opgewekt en geïnspireerd gevoel geven en afgestemd zijn op Schepper Bron. Stem elke dag af op gedachten die je gelukkig maken, vooral wanneer je wordt geconfronteerd met beelden en op angst gebaseerd negatief denken. Leer observeren wanneer dit gebeurt en wanneer dit gebeurt, zeg dan gewoon "NEE - niet mijn realiteit!" Kies ervoor om alles wat goed is te ervaren, alles wat fatsoenlijk en bekrachtigend is voor jou en anderen en dit is het rimpeleffect dat de atmosfeer van de planeet zal ingaan om de hele schepping te bekrachtigen. Door dit te doen verhef je onze planeet tot vreugde en op deze manier maak je het een heilig huis voor de gezuiverde "als nieuw gemaakte" mensen.

Je bent in de voorbereidingsfase om te leren hoe de nieuwe realiteit werkt. In deze nieuwe realiteit worden al je gedachten en gevoelens ogenblikkelijk gemanifesteerd als je uiterlijke ervaring. (Dit gebeurt al voor sommigen van jullie ... je kent het als synchroniciteit en tekens/wegwijzers onderweg). Het is beter om alle innerlijke motivaties die niet in overeenstemming zijn met het hoogste goed voor allen, zo snel en verantwoord mogelijk op te ruimen. De huidige tijd is er om alles dat niet in overeenstemming is met je hoogste en grootste goed, om alles wat een blokkade kan creëren voor het bereiken van de zuiverheid in je wezen, vanuit je innerlijke naar boven te laten komen. Innerlijke zuiverheid in lichaam, geest en ziel is de sleutel tot voorwaartse beweging.

Het nieuwe spel, zo je wilt, in de nieuwe realiteit, is om je dagelijkse zaken in volledige transparantie te regelen, want niets kan lang verborgen blijven. Iedereen zal deze waarheid kennen en dit zal mensen geleidelijk aanmoedigen om elkaar te vertrouwen. Dit zal opmerkelijke vooruitgang mogelijk maken bij het voortbrengen van nieuwe spirituele technologie die nuttig is voor de hele planeet en haar bewoners. Veel positieve en levensverbeterende veranderingen zullen zich manifesteren. Op dit moment is het een massale en collectieve reiniging en zuivering die we op wereldschaal zien. Wat vroeger werkte om ongewenste motivaties en acties binnen individuen te camoufleren, doet dat niet meer. Afleiding gebruiken door het collectieve bewustzijn te manipuleren om in bepaalde richtingen te denken, zal geen effect hebben zolang elk individu binnen zijn innerlijk heiligdom wordt gezuiverd.

Want wanneer iemands hart zuiver is, is het onbevreesd en automatisch beschermd. Elke negatieve energie die naar iemand wordt gestuurd, kaatst onmiddellijk terug naar de afzender, die dan te maken krijgt met de chaos die hij/zij voor de ander bedoeld had. Wanneer dit vaak genoeg gebeurt om te worden opgemerkt in het bewustzijn van de afzenders, zullen ze zien dat hun enorme misleiding in verband met de mensheid volledig voorbij is. Ze zullen de mens niet kunnen controleren en manipuleren met de bedoeling een lichaam als hun instrument te gebruiken. Deze wezens verlaten, zelfs nu, de planeet in grote haast. Ze weten dat hun tijd hier is afgelopen.

Tot volgende maand,

IK BEN Hilarion

© Marlene Swetlishoff.

Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren, delen of vertalen van dit artikel is alleen toegestaan op de goedgekeurde website (Ron Head, Oracles and Healers) en de goedgekeurde vertalers en hun websites en blogs.Vertaling : Agnes