Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 31 juli 2020

"Er is geen bewezen effectiviteit" - Nederland weigert het dragen van een masker in het openbaar te verplichten. / by Tyler Durden - Fri, 07/31/2020 - 04:15

"Er is geen bewezen effectiviteit" - Nederland weigert het dragen van een masker in het openbaar te verplichten.
by Tyler Durden - Fri, 07/31/2020 - 04:15

Amerikaanse volksgezondheidsdeskundigen, onder leiding van Dr. Anthony Fauci, hebben de afgelopen maanden geworsteld om een specifiek verhaal onder het publiek door te drukken: Het dragen van een masker beschermt je niet zozeer tegen besmetting met SARS-CoV-2, maar als je geïnfecteerd bent, kan het dragen van een masker je ervan weerhouden het virus aan iemand anders door te geven.

De mainstream media heeft deze beweringen ondersteund met vage verwijzingen naar "wetenschap" en "onderzoek", terwijl een coalitie van beroemdheden en progressieve activisten hebben geprobeerd om iedereen zwart te maken die twijfelt aan dit verhaal - of, erger nog, weigert om wanneer dan ook een masker te dragen buiten hun huis - als een "ontkenner".