Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 29 juni 2020

Wat is ware intelligentie? Christiane von Dreien - 29 Juni 2020

Wat is ware intelligentie?
Christiane von Dreien - 29 Juni 2020


Geliefden,

 De laatste tijd hoor ik vaak mensen zeggen dat dankzij Corona mensen "wakker worden" op het moment dat ze meer zien van wat er werkelijk op de achtergrond gebeurt op aarde en ook in het universum. Op TV en in de meeste kranten wordt ons niet gepresenteerd wat er op de achtergrond gebeurt en het is waar dat er een zekere alertheid nodig is om te zien wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.

 Maar ik zie niet in dat iemand die de achtergronden ziet, daardoor echt wakker wordt. Hij wordt gedeeltelijk wakker, in een deel dat te maken heeft met "kennis". Maar het grootste deel van het ontwaken is het besef dat we multidimensionale wezens zijn, dat we liefde zijn tussen alle lagen en programma's die we in onze incarnaties hebben verworven. Dat we ons realiseren dat we een onsterfelijke ziel hebben. 

Veel mensen geloven dat ze wakker zijn als ze zich meer bewust zijn geworden van de achtergrond, maar ze vergeten dat het ware, volledige ontwaken inhoudt dat we ons herinneren aan datgene wat we echt zijn en waarom we hier kwamen. 


Iemand die steeds meer wakker wordt, weet ook steeds meer wat hij werkelijk is. Tegelijkertijd kan hij ook dingen in twijfel trekken, want hij weet dat we in dit spel alle theatrale spelen zien. 

Iemand die ontwaakt, begint zich ook te realiseren dat intelligentie veel meer is dan wat de meeste mensen onder dit woord verstaan.

Wij associëren vaak intelligentie met mensen die ideeën in hun hoofd ontwikkelen die niet iedereen zomaar kan bedenken. Maar dit zijn niet altijd alleen maar goede ideeën. Er zijn mensen die zeer intelligent zijn in hun hoofd en wapens maken die om de hoek kunnen denken. Anderen maken plannen over hoe ze het beste oorlogen kunnen voeren. 

Maar iemand die met zijn hoofd iets creëert dat de natuur en/of haar wezens schaadt, is niet intelligent, maar eerder dom. 

Ik las net een artikel dat, terwijl iedereen naar Corona staart, de regenwouden en andere bossen op de achtergrond nog meer en in hoog tempo worden gekapt. In Zuid-Amerika, in Azië, in Europa... Elke 6 minuten een stuk bos zo groot als een voetbalveld.

Er is waarschijnlijk niets dommer dan de vernietiging van de basis van het leven.

 Dus intelligentie betekent niet alleen dat iemand veel ideeën heeft of uitvindingen doet, maar ware intelligentie is verbonden met het hart en gebruikt de ideeën om het leven te beschermen, om het leven te behouden. 

Dus als we naar de wereld kijken, moeten we concluderen dat heel veel mensen die invloed hebben sterke tekenen van domheid vertonen.  Echter verwarren deze mensen dit met intelligentie.

Maar het is ook zo dat wij als collectief hebben bijgedragen aan het bevorderen van al deze ontwikkelingen. Anders had het niet zover kunnen komen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de nabije toekomst dingen zullen gebeuren die voor ons een uitdaging vormen en die we nog nooit eerder hebben meegemaakt. 

 Uiteindelijk zal alles goed komen, dat weet ik. Maar tot die tijd zal het een achtbaan zijn, omdat het oude systeem niet weg wil en alles wordt gedaan om de mensheid onder controle te krijgen.

 Maar de liefde zal blijven bestaan en al het andere zal verdwijnen omdat de aarde haar vibratie blijft verhogen, ondanks alles wat er met de mensen gebeurt.

We hebben nu en in de toekomst mensen nodig die niet alleen wakker worden met kennis, maar ook met hun hart en dus met hun GE-weten, Die hun intelligentie, die vanuit hun hart groeit, zullen gebruiken voor het welzijn van iedereen. Omdat alleen dat ware intelligentie is, Vernietiging is Domheid. 

 Het is belangrijker dan ooit om contact te maken met andere mensen die ook een liefdevolle, echte, intelligente samenwerking in deze wereld willen.

Christiane von Dreien 

P.s. Als het goed voelt voor je, kun je op 30 juni meedoen aan een andere grote wereldwijde massameditatie. Voor een constructieve samenwerking en de zo belangrijke gemeenschappelijke oriëntatie op het goede. Meer informatie vindt je op https://transinformation.net/Massa Meditatie 30 Juni 2020 Nederlands gesproken

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl