Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 29 juni 2020

Live Kryon Channeling: Kryon Kauai Avontuur. 6 Het einde van erfelijke ziekten. /22 augustus 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 29 juni 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon Kauai Avontuur. 6
Het einde van erfelijke ziekten.
  22 augustus 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 29 juni 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Voor degenen die deze opname zojuist hebben ontdekt: dit is de laatste channeling in een tijd op Kauai. Wij zitten in een conferentiezaal. Deze samenkomst is uitgedraaid op een perfecte tijd voor heling. Dus wil ik deze prachtige energie eren en ik wil  hiermee doorgaan.

Lieve mensen, het is tijd voor enige versnelde informatie; versneld voor de een en bekend bij vele anderen. Terwijl de tijd verstrijkt in deze nieuwe energie zullen degenen die beginnen te ontwaken voor hun sjamanen-schap al weten wat ik jullie ga vertellen want de informatie die ik ga geven is informatief. Dit was niet zo maar nu begint het zo te zijn en het gaat waarlijk over heling.

Er zijn vele ideeën en veel onderwerpen en categorieën van heling en wij hebben het al over vele hiervan gehad.

Meer lezen >>>