Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 22 juni 2020

Het sacrament van de nieuwe wereld / DOOR MONIQUE TIMMERS EN FRED TEUNISSEN ·/ 21 JUNI 2020


Het sacrament van de nieuwe wereld
DOOR MONIQUE TIMMERS EN FRED TEUNISSEN · 21 JUNI 2020

Voor onze ogen stort de oude wereld in. De nieuwe wereld is zich aan het vormen en er is nog van alles mogelijk. Deze situatie vraagt om uiterste alertheid. Iedereen wordt nu uitgenodigd om op te staan, informatie te delen en hulp te verlenen waar nodig.


Alles is aan het veranderen. De aarde zit middenin een energetische transformatie die zich ook uitdrukt op het fysieke niveau. We voelen diep van binnen deze nieuwe energie…een enorm verlangen naar innerlijke en uiterlijke vrijheid, naar wijsheid en zelfbeschikkingsrecht. Een diep verlangen naar meer vrede en liefdevolle vervullingen.

Deze nieuwe energie wordt bevestigd in de navolgende gelofte:

-I-
Met heel mijn hart, met heel mijn ziel, met heel mijn kracht en met heel mijn wijsheid breng ik tot uitdrukking datgene wat de mensheid en het leven dient. Alles wat ik nu ontvang mag ik ook weer wegschenken om de ander te helpen.

Hemel op aarde

De nieuwe wereld kenmerkt zich door dit liefdevolle groepsbewustzijn. De diep gevoelde erkenning dat we allen EEN zijn. Als we volgens deze invocatie leven, brengen we de hemel naar de aarde. Of beter gezegd: gaan we inzien dat de aarde een hemel IS.

Dit nieuwe bewustzijn gaat gepaard met het besef dat we tot nu toe in een grote zeepbel hebben geleefd, in een wereld vol misvattingen en illusies. De hang naar macht en geld overheerste en we moesten vooral veel werken om alles staande te houden. Veel mensen geloofden bijna alles wat de media en de politiek ons vertelden. Hun zekerheden waren gestoeld op deze destructieve structuren en waren ver verwijderd van de universele waarheid en zo ook van hun eigen wijsheid.