Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 28 juni 2020

Heavenletter 171: Je Kan Enkel Beroofd Zijn van Eén Ding / Gepubliceerd: 18 april 2001 / 28 Juni 2020


Heavenletter 171:
Je Kan Enkel Beroofd Zijn van Eén Ding
Gepubliceerd: 18 april 2001 / 28 Juni 2020


God zei:

Wanneer je je afgescheiden voelt van Mij, ben je jezelf ergens verloren in gedachten of emoties, de uitlopers van gedachten.
Je hebt een ommekeer gemaakt en jezelf aan de verlorenheid overgelaten.
Het is absoluut dat Ik bij je ben, dus als je voelt dat Ik dat niet ben, ben je duizelig geworden van te veel gedachten. Is dat niet zo?

Te veel denken brengt je in rondcirkelen en jouw gewaarzijn wordt van Mij afgeleid. Je bent beroofd van jouw gewaarzijn van Mij.
Je hebt je ogen van Mij afgehouden. Ik houd Mijn ogen nooit van je af.

We komen keer op keer terug op de armzaligheid van je gedachten over jezelf. Je hebt je jezelf niet gegund. Je wordt je eigen ontkenning van jouw waarde. Misschien ben je niet zo veel waard voor jou, maar je bent veel waard voor Mij.


Daarom is het goed om te stoppen met zoveel aan jezelf te denken.
Dat lijkt een tegenstrijdigheid omdat je vindt dat je meer aan jezelf zou moeten denken om jouw waarde te voelen.

Denk minder vaak aan jezelf. Het kan zijn dat je helemaal niet aan jezelf moet denken, want vaak betekent dat voor jou dat je naar jezelf kijkt met de ogen van de wereld. Je taxeert jezelf. Je vergelijkt jezelf met anderen of met je idealen, en je laat jezelf in waarde dalen. Denk meer aan Mij en geleidelijk aan zal je omhooggaan met je eigen schatting.

Aandacht voor jezelf is vaak aandacht voor wat niet is. Aandacht voor jezelf is vaak aandacht voor die demonen die mislukkingen worden genoemd of gebrek of verlies of onvoldoende vervulling. Aandacht voor jezelf is niet echt aandacht voor jezelf. Het gaat over gedachten over jezelf. Waar komen zulke gedachten vandaan? Beter om Mijn gedachten te gebruiken, en je zult jezelf beter leren kennen.

Je kadert jezelf in bijvoeglijke naamwoorden en dus ontken je je waarde.
Jouw waarde zit niet in bijvoeglijke naamwoorden. Jouw waarde gaat verder dan taal en voorbij je tijdelijke perceptie. Je hoeft jezelf niet af te bebakenen. Je moet jezelf niet meer van een label voorzien.

Wat een zelfkritiek ben je geworden. Verwijder kritiek.
Je hebt jezelf beknort. Het is makkelijk om op jezelf te knorren.
Je kunt altijd iets vinden om jezelf in diskrediet te brengen en jezelf te ontmoedigen. Probeer nu bemoedigend.

Aandacht voor jezelf leidt tot ontsteltenis. Niet omdat je de ontsteltenis waard bent, maar vanwege de manier waarop jouw gedachten gaan als je aan jezelf en de eisen van je leven denkt.

Denk aan de sterren en de sterrenstelsels. Denk aan de Schepper ervan.
Denk aan de Schepper van jou. Geef Mij waardigheid voor wat ik heb gedaan. Geef Mij waardigheid zelfs als je dat jezelf niet kunt geven.

Vergeet het verleden. Vergeet de toekomst. Grijp het heden, haal het naar je toe, pak het vast voordat het voorbij gaat. Heb geen spijt. Spijt is als touwtrekken met jezelf. Het enige dat je kunt hebben, is vreugde, en in deze minuut is vreugde van jou.

Vreugde is nu van jou omdat je in Mijn denken komt. Jouw denken heeft je op een dwaalspoor gebracht. Het heeft je naar donkere passages geleid.
Mijn denken leidt je naar groene weiden. Mijn gedachten raken je met liefde. Vreugde die Ik je geef. In je eentje vind je niet veel vreugde.

Dus wees niet alleen. Neem Mij mee. Neem Mij met je mee in je gedachten. Laten Wij jouw leven opnieuw ademen. Laat jouw leven in stilte omhooggaan naar nieuwe hoogten en nieuwe dimensies. Word Eén met Mij. Kom met Mij mee en je zult Onze Eenheid kennen. Je bent lang genoeg weggeweest. Probeer nu eens iets anders. Onze Eenheid is nabij. Kijk op in Mijn ogen en voel Mijn liefde voor jou. Word wakker met Mijn liefde.
Verrijs tot Mijn Liefde want het is aan jou dat Ik het geef.

Je denkt dat jouw kracht in geld ligt. Macht ligt in Mij. Geld zonder Mijn energie zal je teleurstellen.
Geld is het valse idool dat er is gemaakt. Luister, ik ben niet tegen overvloed. Ik ben er helemaal voor. Echter, jouw verheerlijking en adoratie ervoor, dat soort tuinpad is misleidend. Dat tuinpad betekent illusie en ontgoocheling.

Ik zal je naar de Ware Tuin leiden.

Verlang naar het gemak van overvloed, maar weet wat overvloed is en waar het vandaan komt. Houd het op de juiste plaats.

Er wordt meer dan geld voor je voorbereid. Het Gehele Koninkrijk wacht op je. Het wacht, maar waart niet rond als spook.

En Mijn kinderen, jij, jullie hebben geld achtervolgd. Verlang ernaar. Gebruik het, maar maak er geen gouden idool van. Jouw waarde zit niet in munten. Jouw waarde zit in Mij.

Hanteer geld. Het is jullie werktuig. Maar jouw loyaliteit gaat er niet naar toe.

Heb invloed op overvloed. Laat de illusie je niet beïnvloeden en je doen vergeten waar het voor is.

Geld is een symbolische teken, een blijk van Mij en alles wat van Mij is stroomt. Houd jouw aandacht bij de “Flow-er of Wealth” (flow is stroom, flower is bloem of bloei en wealth is overvloed, pracht, weelde) en je zult merken dat er meer overvloed naar je toe stroomt, en dat je het universum ermee laat floreren.

Gelden zijn Gods symbolische blijken. Besteedt ze in Mijn Naam.


VERTALING DOOR: ANJA
Afbeelding: Wallpaperbetter.com