Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 juni 2020

Benjamin Fulford: Zionistische Pandemie + Plan Voor Rellen Spatten Uiteen - 2 juni 2020

Zionistische Pandemie + Plan Voor Rellen Spatten Uiteen
Benjamin Fulford - 2 Juni 2020

Het lange termijn plan beraamd door de Satanische Zionisten om miljarden mensen te doden, spat uiteen na de mislukking van hun rellen en hun nep pandemie. Nu zijn de strijdkrachten en de geheime diensten van de wereld actief bezig ze op te sporen, volgens meerdere bronnen, inclusief officiële overheidsverklaringen.

“Het geweld teweeggebracht en uitgevoerd door Antifa en nog andere soortgelijke groepen in verband met de rellen is binnenlands terrorisme en zal dienovereenkomstig worden behandeld”, zegt Minister van Justitie William Barr.  


“Dat omvat ook het gebruik van onbeperkte macht van ons leger en vele arrestaties”, tweette President Donald Trump.

Gerechtelijke onderzoeken tonen dat de rellen in Hong Kong, net als de rellen in de V.S., worden gefinancierd door dezelfde Satanisten die wanhopig proberen om een derde wereldoorlog op gang te brengen tussen de V.S. en China. Gangsters met hun basis in Taiwan hebben het werk van de Zionisten aangenomen en financierden deze rellen via een synagoge van Satan in Vancouver, Canada en heroïne dealende gangsters in Hong Kong, volgens bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

De nederlaag bespeurend, knijpen hooggeplaatste insiders in de Cabal (Ka (spirit) ballah (van de god Ba’al=Set=Satan) er nu tussenuit zoals te zien is in het volgende epistel dat ons werd toegezonden door een dissident lid van de Rockefeller familie: