Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 juni 2020

Benjamin Fulford: Oorlogstrommels Slaan Over De Hele Wereld Nu De V.S. Is Verlamd Door Onderlinge Strijd - 22 juni 2020

Oorlogstrommels Slaan Over De Hele Wereld Nu De V.S. Is Verlamd Door Onderlinge Strijd
Benjamin Fulford  -  22 juni 2020

De United States of America Corporation, nu 4 maanden in zijn faillissement, wordt in toenemende mate disfunctioneel en verscheurd door onderlinge strijd. Dit heeft door de hele wereld een machtsvacuüm achtergelaten en versterkt het schrikbeeld dat meerdere regionale oorlogen uitbreken. Intussen zit er geen schot in de Oost-West onderhandelingen om de U.S. Corporation in D.C. te vervangen door iets dat functioneler is aangezien Aziatische vertegenwoordigers “gezondheidskwesties” voorwenden om nieuwe gesprekken te vermijden. Wanneer voortzetting te lang uitblijft, zou dit kunnen resulteren in een gezamenlijke aanval van de V.S., India, Japan en Rusland tegen China, waarschuwen leden van de Black Sun militaire orde.

De toenemende internationale spanningen ontstaan doordat de Amerikaanse overheid zijn militaire aanwezigheid terugtrekt of vermindert in Irak, Afghanistan, Israël, Duitsland en elders. President Donald Trump doet dit vanwege een combinatie van mislukte campagnes, isolationisme en een gebrek aan kapitaal.

De grootste bijwerking van de Amerikaanse wanorde blijft zichtbaar in het Midden-Oosten waar een vermindering in V.S. strijdkrachten leidt tot een poging op meerdere punten om het Ottomaanse Keizerrijk weer te vestigen. Turkije voert nu feitelijke oorlogen van verovering (herovering?) in Irak, Syrië, Libië en Jemen.